Tagovi

Šešelj

Izgleda da je nekadašnji član društva sociologa hrvatske počeo ozbiljno razmišljati o svom tjelesnom kraju. Objavio je i svoj testament koji nama ne bi trebao biti zanimljiv osim u jednoj stvari:
ОД СВИХ ЧЛАНОВА СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ И ПОСЕБНО ОД РУКОВОДСТВА ЗАХТЕВАМ ДА НИКАД НЕ ОДУСТАНЕТЕ ОД ЧВРСТЕ НАЦИОНАЛНЕ ИДЕОЛОГИЈЕ И КОНЦЕПТА ВЕЛИКЕ СРБИЈЕ. ДА СЕ УПОРНО БОРИТЕ ЗА ОСЛОБАЂАЊЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ КРАЈИНЕ И РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ И УЈЕДИЊЕЊЕ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА.

Nadam se da cijenjeno čitateljstvo dovoljno dobro razumije čirilicu te da ne trebam prevoditi na drugo pismo. No što je tu zanimljivo. to da stranka kojoj je ovaj testament namijenjen uživa popriličnu popularnost u susjednoj nam državi.

Tagovi

Komentari

Nadam se da cijenjeno

Nadam se da cijenjeno čitateljstvo dovoljno dobro razumije čirilicu te da ne trebam prevoditi na drugo pismoMislim da unatoč tome treba imati na umu da danas sazrijevaju nove generacije koje nisu u školi učile ćirilicu, a ne vidim zašto bi se njih onemogućavalo u razumijevanju teksta pa mi se čini da je ipak trebalo transkribirati tekst i na latinicu.

Opinioiuris

Opinioiuris

Tko je glasao

Zato sam ja naslovio:

Zato sam ja naslovio: Šešelj - Glavaš (dvadesetipet tisuća : dvjestotinjak) Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Jedini način da se suzbije

Jedini način da se suzbije nova poplava nacionalizma je da svatko pozabavi sa nacionalizmom u svojoj zemlji. Zašto mi u Hrvatskoj ne znamo imena ljudi koji su se cijelo vrijeme rata borili protiv srpskog nacionalizma i ekstremista u Srbiji? Kakve veze ime što su Srbi ukoliko su se borili na strani razuma i ljudskosti.

Odgovor na srpski nacionalizam ne smije biti jačanje hrvatskog nacionalizma. Već smo par puta vidjeli kamo to vodi. Najbolji odgovor je dati svaku moguću potporu i publicitet ljudima koji se u Srbiji bore protiv takvih radikalnih ideja. Ako oni ne uspiju suzbiti radikale u svojoj zemlji samo je pitanje vremena kada će stvari ponovno eskalirati.

hatepogodak

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci