Tagovi

SDP ideološka obrazovna reforma ili kako odgojiti kripto-skojevce koji će glasati za SDP jednoumlje

milanovic dacic standing smiling

U ovom kratkom ogledu pokušat ću objasniti uzroke primitivnog i apsolutno staljinistički ili titoistički isključivog ponašanja Jokića, njegovih gazda i njegove bulumente podobnih.

Za početak ćemo se osvrnuti na izjavu o ostavci barbara Jokića:

“U ovom procesu, mi trenutno nemamo dojam da postoji podrška nama kao skupini, ne postoji povjerenje u nas kao ljude da vodimo ovaj proces dalje. Spremni smo bili u potpunosti na dijalog i uvijek smo bili uključivi, uvijek smo bili i spremni na proširenje ove skupine, međutim ne možemo pristati i nikad nećemo pristati na političke utjecaje, ili s lijeva, s desna ili centra. Struka mora uvijek biti ispred politike. Ukoliko se dogodi da politika diktira promjene, od toga dugoročno neće biti ništa”, poručio je Jokić.

Dnevnik.hr

Odmah ispod ove izjave stoji naslov:

U SDP-u traže ostavku Šustara

Da nije tragično bila bi smiješno, jer kako drukčije objasniti da je SDP protiv svakog ministra, nastavnika, akademika, 60 akademika… koji ima/imaju prigovor bilo koje vrste i koji traži/traže razgovor.

Ako i zanemarimo činjenicu da je tobožnju reformu pokrenuo SDP. Tu reformu, koja je u principu izgradnja Vrlog novog svijeta po mjerilu SDP-a, pripremili su, nakon nebrojenih prijetnji preodgojem, onima koji se usude glasovati protiv njih. U tu svrhu ministar Mornar imenovao je Jokića vođom te skupine, a tu ujedno završava i svaka priča o nestranačju.

Ne završava, akademik Paar se pita:

“Kako to da tu sjede tri osobe s Instituta za društvena istraživanja, a niti jedna s drugoga instituta?”

Dr. sc. Ante Birin, Institut za povijest:

“S obzirom na sve veće podjele u društvu, dobar element koji je mogao pridonijeti smirivanju bio je da u izradi novog kurikuluma povijesti sudjeluje i “jedna“ i “druga” strana iz akademske zajednice. Takve stvari ne prepuštaju se slučaju, ideološki trag je vidljiv.”

Nastavnici.org

Dakle, ideologija, stranačka do retardacije ograničenost, ideološko jednoumlje, zadrto “Mi ili oni”, nasilno odbacivanje svake kritike, bez mogućnosti rasprave ili uvažavanja bilo kakvog osim usko stranačkog interesa odgajanja mladih skojevaca, a o takvom svijetu ima jedna anegdota sa Winston Churchillom:

Zamke humanističke psihologije

“Churchilla su nakon Drugoga svjetskoga rata doče­kali u Americi iskazujući mu počasti za doprinos u ratu u kojem se spašava­la civilizacija. Na Tehnološkom institutu Massachusetts u Bostonu, poznatom znanstvenom centru, rektor je održao zahvalni govor, a na kraju je, opisujući optimistično znanstvena postignuća, izrazio nadu da će svijet postati savršeno društvo jer će se, zahvaljujući znanstvenom razvoju, moći zagospodariti nad čovjekovom mišlju i osjećajima, te ne će biti moguća pojava nekoga poput Hi­tlera. Churchill je zahvalio na dobrodošlici i iskazanoj časti, a komentirajući taj budući „sretni svijet”, rekao je kako se „žarko nada da će biti mrtav prije nego što se to ostvari.”

Kakva mudrost shvatiti u sekundi o kakvom se užasnom svijetu i ideji radi!

A upravo nešto slično danas pokušavaju SDP-ovci, preko kripto-skojevca Jokića pokušavaju sprovesti i odgojiti generaciju zombi kriptoskojevskih predatora koji neće znati za izbor osim izbora “Mi ili oni”

“Smrt ili život” nam jedino nudi Jokić, odabirem život i kao Churchill se nadam da ću biti mrtav prije nego oni ostvare svoj psihopatološki “sretni svijet”, u kojem imaš biti sretan ili mrtav.

Što se tiče kurikula bitno je napomenuti da ima jako puno prigovora, od prigovora na ideološki obrađenu povijest u kojoj je nastavnicima dato na volju hoće li spominjati Domovinski rat ili hvaliti Jugoslaviju koja nas je desetkovala, prigovora o prenatrpanosti programa za koju oni koji razmišljaju svojom glavom kažu da je “kao da idete krečiti a ne pomičete namještaj”, prigovora o neusklađenosti nastavnog sadržaja u kojem se prije uči o posljedicama gravitacije na biljke, a tek puno kasnije o samoj gravitaciji, prigovora o zatrpanosti informatike i nemogućnosti da se sve to obradi, a još manje usvoji, prigovora o lektri u kojoj se nalazi Nives Celzijus, a što je to nego dekadencija na najvišem stupnju, jer kako će učenicima pomoći knjiga “kako sam se prašila sa dvije nogometne ekipe”? Ili Branimir Štulić koji se i sam javio i rekao da ne želi da njegovi pjesmuljci budu lektira je nisu pjesništvo, zar treba nekome objašnjavati koliko je Jokić dekadentan, površan i jadan kad smatra Nives Celzijus i Štulića uzorom koji djeca trebaju

Znakovito je da za predaju kritičkog osvrta na stranici kurikulum.hr morate biti prijavljeni imenom i prezimenom te nazivom ustanove u kojoj radite. I naravno da je naivno očekivati da u vremenima strahovite psihopatske osvetoljubive zadrtosti bolesnog stranačkog uma, koji poznaje samo “Mi ili oni” možete nakon kritičkog argumentiranog osvrta ostati na radnom mjestu, ostajete bez posla sigurno, to je pravilo ograničenih “Mi ili oni” stranačkih primitivaca i nasilnika.

SD

U tekstu na gornjem linku spominje se i zadrigli šatro ljevičar ravnatelj koji predlaže da se onima koji se protive reformi treba zabraniti da ikad više rade na školi, a da su druga vremena oni koji se protive nasilnom preodgoju završili bi na Golom otoku, oni koji se ne bi slomili završili bi mrtvi, to je takav mentalni sklop.

Kripto-skojevac Jokić smrtonosno je opasan igrač, daleko opasniji od nepritajenih neprijatelja humanizma i čovječanstva, takvi kao on pod krinkom obrazovanja sprovode diktature, sprovode planove svojih nalogodavaca bez obzira na cijenu, a cijena je, u ovom slučaju, smrt umnog bića.

Jokićevi stavovi govore sve onima koji znaju razmišljati: “Mi ili oni”, “Sve ili ništa”, “Razgovor ne dolazi u obzir osim ako se slažete sa mnom”, “Izmjene ne dolaze u obzir osim ako su od moje stranke”, “Kritika ne dolazi u obzir jer odmah dajem ostavku”, Mi ili oni”.

O Jokiću ćemo zasigurno još čuti i budite sigurni da neće biti ništa lijepo niti humano. Jer se od čovjeka koji nije sposoban za toleranciju, razgovor i dogovor ne može očekivati ništa dobro u budućnosti. Ne opravdava ga ni to što se iz svega vidi da je stranačka naredba stigla od Milanovića koji je inače poznat po autističnom i beskompromisnom stavu da je sam Bog, a mi produžetak njegove narcisoidne osobnosti, u psihijatriji to zovu patološka narsioidnost. Jokić izgleda da je dostojan učenik najvećeg narcisa u Hrvata, kako to može biti dobro?

O obrazovanju je rečeno i ovo:

Obrazovanje je dobrima ukras, a zlima zaklon.

Komentari

Ante nazor o stranačkom preodgoju zdrave djece u jugend zombije

http://hrvatskonebo.com/2016/05/26/video-ante-nazor-o-kurikularnoj-reformi/

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Do istrage naše ili vaše

Još jedan savršen primjer za naivne, čak i glupe HDZ-ovce: s onima koji kažu "mi ili oni" se ne može ništa drugo, negoli ih pobijediti i neutralizirati. Ako nećete vi, oni će.

Sjetite se Sanaderove prijevare. Nema te ruke koju oni neće ugristi. Ne postoji taj državni proračunski novac koji im možete dati da se umire, ne postoje novine koje im možete napraviti i u kojima ih možete zaposliti da vas ne pljuju, nema hrvatskog trpljenja tih uvrjeda i tog "građanskog rata" koje bi im bilo dovoljno, nema toga na ovome svijetu s čime će se četnici zadovoljiti - osim s propašću hrvatske države i naroda.

Gospodo, naivnosti i gluposti više nema mjesta. Zar vam 15 godina nije bilo dosta? :-(

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Da, otprilike to ja pokušavam osvijetliti

Ponekad mi se čini da prežestoko pišem, a onda shvatim da su oni još tisuću puta žešći i opakiji u svom nastojanju da na bilo koji način razgrade Hrvatsku. I ovaj pokušaj nasilnog preodgoja u sebi krije zamku koju naivni ne prepoznaju, ali to je onda ulaženje u detalje što mi nije bio cilj. Cilj je samo da dokažem da je "kurikulum" stranački i ideološki projekt ideje o preodgoju onih koji ne glasaju za parazite iz SDP&CO

Dovoljno je primjetiti da se kunu u kurikulum koji treba odgajati neovisne ljude, a istovremeno ne dozvoljavaju kritiku ili drukčije mišljenje, haha, mrak ideologja.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci