Tagovi

Sanader poceo kampanju

Dio teksta iz bezgresnjaka:
– Svaka županija i Grad Zagreb dobit će knjižicu u kojoj ćemo točno i precizno navesti što smo ostvarili u ovome mandatu. Nemamo se čega stidjeti, moći ćemo s ponosom listati te knjižice. Dvadeset jedna knjižica izlazi pred hrvatsku javnost, pa neka dođu drugi i usporede se s nama, i neka vide što smo mi ostvarili, a što oni – kazao je Sanader.
Moje pitanje je da li ce se u tim knjizicama podiciti samo uspjesima HDZ-a ili ce uspjehe oporbe koja je u nekim sredinama na vlasti pripisati HDZ-u? Konkretno Koprivnicka gimnazija prvi je projekat javnoprivatnog partnerstva i u vrhu HDZ-a (citaj Polancec) na pocetku je naisla na otpor da bi poslije postala uzor za dosta projekata koji se izvode. Ideja i realizacija SDP-ovog kadra Zvonimira Mrsica a zasluge ce mozda biti pripisane HDZ-u.
– Dok drugi sanjaju budućnost, mi je ostvarujemo. Nemamo vremena čekati. Hrvatska je proćerdala 45 godina u komunističkoj diktaturi – kazao je Sanader pred više od 2000 članova i simpatizera, koji su ga svaki čas prekidali gromoglasnim pljeskom i skandiranjem “Ivo, Ivo...”
Zaboravlja na 10 prvih godina HDZ vlasti koja je trebala biti prekid sa 45 godina komunistickog mraka. Sanader je malo preskocio vrijeme jer sada nije 1990 nego 2007 i bilo je dosta vremena da se nepravde komunizma isprave. Uostalom danas izlazi na glasanje generacija 1989 koja komunizam i ne pamti i kojoj je prioritet kako ce naci posao i ostvariti egzistenciju dostojnu covjeka.
– Svi naši moraju na izbore, a njihovi neka slobodno ostanu doma – poručio je predsjednicima stranačkih ogranaka, naredivši potpunu mobilizaciju članstva.
Znaci trazi se stranacka disciplina pri izlasku na izbore sto je samo znak nesigurnosti u biracko tijelo. Naravno glupost oko ostanka doma oporbenih glasaca moze znaciti i ponovno glasanje mrtvih dusa iza 19 sati nakon izbora.
Obraćanje članstvu Sanader je zaključio tvrdnjom kako je HDZ najveća stranka ikad stvorena u hrvatskoj povijesti.
I naravno jos jedno zaobilazenje istine. HSS je stranka koja je 1935 i 1938 dobijala gotovo plebiscitarnu podrsku glasaca u Hrvatskoj. No ocito za Sanadera povijest pocinje sa njime.
Dakle da rezimiram. Kada nemas sto ponuditi onda se kitis tudjim perjem i govoris neistine. Nadam se da ce bjesodrugi imati dovoljno argumenata da me opovrgne.

Komentari

Što znači dobi će

Što znači dobi će knjižnice? Zar do sad nije bilo knjižnica u Zg i ostalim gradovima, županijama?
Koja je to demokracija na moranje i ruganje. A zar je jedino što ima za reć opet špozivanje na mrak komunizma. Slijedeći put će se pozvati samo na Domovinski rat. Izgovori, izgovori. A sad biračko pravo dobijaju ljudi koji su samo rođeni u Jugoslaviji, i nemaju svjesnih iskustava o njoj. Ako zaista dobiju pravo glasa oni od 16 godina, pa taj komunizam i Jugoslavija su im samo povjesni pojam.
Zar stvarno misli da će samo članstvo HDZ-a koje mora izaći na izbore odlučiti o vlasti slijedeće četri godine. Pa to već lagano vrijeća inteligenciju. Ili oni fakatz imaju toliko članova.

Tko je glasao

Da, i svi ćemo dobiti

Da, i svi ćemo dobiti sladoled.

Tko je glasao

Za dobiti prošle izbore

Za dobiti prošle izbore lagali su na kartici (jamstvenoj), sada se situacija promjenila i lažu u knjižici :), u budučnosti možemo očekivati čitavu zbirku laži, koje će se nalaziti na polici bajke.
Na knjižici će biti napomena: "nije za članove HDZ-a", oni ne čitaju niti su čitali oni dižu ruke i spremaju u đep :)

Tko je glasao

Ajme sereš a nisi niti

Ajme sereš a nisi niti slova iz te knjižice vidio...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Dakle vidimo kako je isprika

Dakle vidimo kako je isprika bila iznudjena i nije iskrena bila. rijecnikom beogradskog pasaluka pokusava se pokazati velikohrvatstvo u vjecnom lovu na crvene vjestice. No od koga je bilo je i za ocekivati. dakle bjesodrugi ja se necu spustati na tvoj Rackuljski kocijaski rijecnik te ne cu tako nisko spasti da ti uzvratim istom mjerom no na tvojem mjestu bih se zapitao kakav odgoj si dobio u kuci i tko su ti bili nastavnici u skoli koji su te tako lijepo odgojili. Dakle iz tvojeg ovako sazetog pisanja predpostavljam da znas sto u knjizicama pise pa bi mogao to prenijeti i sa jednim kulturnim dijalogom pokazati kako sam u krivu. No nista od toga jer ti jako dobro znas sto u tim knjizicama pise i znas da bi to izazvalo opci podsmijeh jer to sto pise nije utemeljeno u stvarnosti. samim time jedna lagana analiticka kritika napisanog donijela bi po knjizice porazne rezultate. Tako ti jedino ostaje prostacenje kao osnovni elemenat ponasanja sada vodece stranke u Hrvatskoj.

Tko je glasao

To što se košarkaš

To što se košarkaš Prkačin ispričao za svoj nastup pred hrvatskim novinarima ne umanjuje činjenicu da je borben, Hrvatina i... primitivac. Sad samo povuci paralelu... :-))

bezkomentara.org

Odabrali smo ih na ponos i diku, na svoju priliku i sliku...

Tko je glasao

Bosančero, ja se bez

Bosančero, ja se bez problema ispričam tvojem nicku (jer pojima nemam tko si ti i ne komuniciram s tobom već s tvojim nikom i njegovim stajalištima), ali ostaje činjenica da sereš da će HDZ-ove knjižice Ostvareno platiti država (ili što si se g od umislio) i da će unutra pripisati Mršićevu školu kao svoje NAJVEĆE ostvarenje u Koprivnici jer je Polančec iz Koprivnice...

Daj se barem strpi da se knjiga pojavi online pa onda optužuju za kriminal (ovaj dio da će država platiti knjigu) ili za lažno političko prisvajanje zasluga...

Do onda znaš samo ono što ti je jadni novinarčer napisao u novinama. Niti slovo više. Dakle - NE ZNAŠ NIŠTA O TOME.
Zašto si onda daješ za pravo da emitiraš svoja lažna mišljenja globalno (samo zato jer imaš internet i tipkovnicu i nick?). Ili jednostavno toliko mrziš HDZ da moraš pisati protiv stranke samo zato da napišeš?

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Bosančero, ja se bez

Bosančero, ja se bez problema ispričam tvojem nicku
Ne radi se o isprici nego se radi o spustanju nivoa rasprave uoprabom vulgarnog rijecnika koji naravno podrazumijeva slican odgovor takodjer uporabom vulgarnog rijecnika. Samim time rasprava se spusta umjesto na obracun stajalistima na obracun osoba sto nikako nije moja nakana. to je samo ocigledan nacin kako se zeli bez argumenata skrenuti tijek prema necemu drugacijem to jest kocijasko Rackom nacinu komunikacije. No taj film od mene neces vidjeti jer ja ne pristajem uz taj svjetonazor. Moja opca kultura mi ne dozvoljava uporabu prostackih vulgarnih izraza koji samo odaju primitivca.
No vratimo se sad necemu drugome:
ali ostaje činjenica da sereš da će HDZ-ove knjižice Ostvareno platiti država (ili što si se g od umislio) i da će unutra pripisati Mršićevu školu kao svoje NAJVEĆE ostvarenje u Koprivnici jer je Polančec iz Koprivnice...
Dakle ovako ja nigdje nisam napisao da ce te knjizice platiti drzava. To sto se ti ceses tamo gdje svrbi je druga stvar. Nadalje Polancec je iz Djelekovca. Nadalje Polancec je na pocetku projekta gimnazije izjavljivao da taj projekat nema sanse i da se radi o gluposti. Dakle Polancec je izrijekom bio protiv izgradnje gimnazije putem javno privatnog partnerstva. Dakle u izgradnji gimnazije Polancec nema ama bas nikakvih zasluga nego je vlada vidjela mimo Polanceca da se radi o projektu koji bi se mogao primjenjivati i drugdje pa su onda prihvatili takav nacin izgradnje i dosta drugih objekata.
Daj se barem strpi da se knjiga pojavi online pa onda optužuju za kriminal (ovaj dio da će država platiti knjigu) ili za lažno političko prisvajanje zasluga...
Dakle ponovno mi imputiras nesto sto nisam rekao. Nigdje u mojem clanku ne stoji da ce drzava platiti te knjizice. Nadalje ja ne znam sto u njima pise pa sam iznio neke sumnje koje i ne moraju biti osnovane. slazem se da nam ostaje vidjeti s cime se to vlada hvali. No to bi stalo na stranicu novinskog oglasa a ne u knjizicu.
Zašto si onda daješ za pravo da emitiraš svoja lažna mišljenja globalno (samo zato jer imaš internet i tipkovnicu i nick?). Ili jednostavno toliko mrziš HDZ da moraš pisati protiv stranke samo zato da napišeš?
Ja ne mrzim nikoga pa niti HDZ. No kako je HDZ pokret koji jos u sebi sadrzi raznolikih pojava ne moze se generalizirati. Mogu jedino reci da ovakvi kao sto si ti krnje ugled HDZ-a i pokazuju ono lice koje bi Sanader rado skrio. Danas je za razliku od jednoumlja koje bi ti tako volio uz policijsku presiju u kojoj bi uzivao ipak stanje malo drugacije pa svatko a pod tim mislim i na sebe i na tebe moze reci ono sto misli. Iz tog kontakta i sukoba misljenja zrcali se i slika o onome sto smo i sto predstavljamo.
Dakle ubuduce pazljivije citaj tekstove i nemoj ljude optuzivati da su nesto napisali ako to nisu. Zato uostalom postoji opcija citata u kojem mozes staviti ono na sto se referiras. Ja sam jasno napisao da je Sanader zaobisao istinu ili je neupucen u Hrvatsku povijest sto je sramota za jednog premijera jer nije HDZ najveca stranka u Hrvatskoj povijesti nego je to bio HSS koji je dobijao plebiscitarnu podrsku i 1935 i 1938. Dakle sad konkretno Sanader ili laze ili ne zna.

Tko je glasao

Spin... babe... spin... i

Spin... babe... spin... i kad izgubiš kredibilitet... još uvijek... spin... :-))

bezkomentara.org

Odabrali smo ih na ponos i diku, na svoju priliku i sliku...

Tko je glasao

Jeste li čuli za novi

Jeste li čuli za novi reklamni spot proizvođaća papirnatih maramica: 2003 - jamstvena kartica, 2007 - obrišite suze.?

Tko je glasao

da ne spominjemo kako nakon

da ne spominjemo kako nakon 17 godina nismo postigli razinu proizvodnje iz 1989

toliko o proćerdanom komunizmu jer niti tu razinu još nismo postigli

Tko je glasao

Malo opreza i sa

Malo opreza i sa socijalističkom i proizvodnjom poslije, jer se u biti radi o istom sustavu, čak i danas.

Npr. naglo nikla, čak u iskusnom Varaždinu, nova trvtka za proizvodnju cipela, 15 milijuna pari godišnje. Dođeš u Moskvu i u najvećoj robnoj kući samo jedna te isti par nekih njihovih cipela, broj 37 i ničeg drugog nema. Onda sve ga toga još u SFRJ nema. Onda čovjek istog sustava, istaknuti privrednik i političar, vlast u SRH osamdesetih, predsjednik SIV-a Ante Marković nabraja zasluge, pregovori o dugovima, u milijardama dolara - SSSR 7, Irak 6, Alžir 5, Libija 8 itd. Od toga je njegov superuspješni Končar bar 2 mlrd dolara.

Onda sada 2007.g., sve koordinira predsjednik države, jer je Rusija tako navikla, potpisuje se međudržavni sporazum Rusija-Hrvatska za cca 550 mlijuna dolara klirinškog duga iz toga razdoblja u iznosu cca 550 milijuna dolara, plaćanje kao i uvijek u robi koja nije na reguliranom tržištu (dakle ni litra nafte ili plina). Onda dolazi Putin, onda ide delegacija na čelu s generalom Barićem i najavljuje se tih nekoliko helihoptera u odlilnosm stanju, mlađi od 30 godina, koji naravno nisu za gašenje požara (to je prava roba za pravo tržište).

Dakle, to su bile brojke koje su sam SIV i Milka Plaaninc 1981.g. označili kao propast. Otprilike je, gore nego danas, a akteri i poslovanje su isti, sedmadesetih kda je bum odlazilo po trećina. Nacrtaš kakav idejni projekt i i investicijski elaborat, najšeće tipski, brzo kredit od 300 - 100 za to, 100 za razno u firmi (plaće, menza, domaralište, sindikalne fore) i 100 za pravi razvoj (privatne kuće, vikendice, nešto keša u pravoj valuti itd.). Svi zadovoljni, brojke rastu kao lude. Onda osamdesetih službeno stalna nesupješna sređivanja, što se sve nastavlja u istom osnovnom tonu ali uz razumljive varijacije.

Sada je opasno jer samo građevinski klaster i izvoz uz potporu države računa na cca 3-5 mlrd EUR-a državne love godišnje, po istim pravilima, koja prolaze sve teže već u BiH, i da sve financira RH.

Tko je glasao

Mrak, dobivali smo mi

Mrak, dobivali smo mi poslove i to probne, htelo se ispipat naš moral i pouzdanost. Firme su dobivale poslove doma a i vani. Oni koji su došli u velke firme i radili posel 1A su imali tak velki gubec i sve su bolje znali od onog kaj im je dal posel. Jel se takvima produži ugovor znaju i mala djeca. Onda je posel slan k nama i prve pošiljke su bile OK a onda se je sve pogoršalo. Kvaliteta je pala i sve drugo se zna. Jel je to kriva vlast ili naš mentalitet i moral.

Svi su bedasti, samo smo mi najpametniji.

Tko je glasao

gle, milijun i jedan problem

gle,

milijun i jedan problem imaš zbog kojih nam je proizvodnja tu gdje je, a za manji dio njih je kriv "socijalizam"

imali smo:

a) raspad istočne europe i otvaranje granica; jugoslavija je desecima godina služila kao tranzitna točka između istoka i zapada, bogatstva su se stvarala samo na toj činjenici (mastodonti poput astre, exportdrva i njima sličnih su bazirali cijelu ekonomiju na švercu)

b) rat; koji je rasutrio industrijsku bazu

c) raspad jugoslavije; koja je ionako malo tržište pretvorilo u još manje

d) pretvorba i privatizacija; koja je vjerojatno napravila štete koliko kumulativno prve tri stavke zajedno

d) nepostojanje kvalitetne gospodarska politike

Tko je glasao

d) pretvorba i

d) pretvorba i privatizacija; koja je vjerojatno napravila štete koliko kumulativno prve tri stavke zajedno

baš da, a globalizacija, otvaranje granica, multinacionale, 50 godina školovanja proletera za rad na trakama kojih već krajem 80-tih više nije bilo, firme koje zadnjih 20 godina nisu investirale niti dinara u tehnološki razvoj, NEDOSTATAK KADROVA itd itd itd
(nedostatak kadrova se obično ignorira jer je teško pripisati krivicu za to HDZ-u ili Kutli, uglavnom to ide svih nas i naše ekonomske nepispmenosti i radne lijenosti koju je 50 godina uzgajao socijalizam, iako danas je VIŠE NEGO JASNO da su KADROVI naj važniji zu uspjeh tvrtke)

Ali ti si najsretniji ako je to d) jer to onda pripišeš Kutli i sličnima i eto tebi objašnjenja...
Unutar pretvorbe i privatizacije, najmanje 50% poduzeća je bilo predodređeno za propast anyway...

jadno...možeš ti bolje od toga...

Sa ili bez rata, pretvorbe i privatizacije "hrvatska privreda" nije bila spremna na izazove 21-og stoljeća...

I nemoj se pozivati na slovence, struktura njihovog gospodarstva je bila spremnija za novonastale izazove...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

vidiš, ja mislim da je

vidiš, ja mislim da je kutle srušen iz političkih razloga i da bi on i danas bio drugi agrokor samo da se nije zamjerio kome se zamjerio

načelno se slažem, ogromni dio industrije je bio (i ostao) predodređen za propast, no nekako razmišljam, čak i u takvim okolnostima mudrijim upravljanjem se više toga moglo iskoristiti za novi početak

također, početkom devedesetih smo iz milijun i jednog razloga svi skupa bili spremni biti gladni i žedni i bez posla radi ove države i nekog budućeg boljitka, danas kada smo opterećeni kreditima za aute i stanove to je daleko teže za provesti

prilika koju smo imali početkom devedesetih je nepovratno potrošena

Tko je glasao

također, početkom

također, početkom devedesetih smo iz milijun i jednog razloga svi skupa bili spremni biti gladni i žedni i bez posla radi ove države i nekog budućeg boljitka, danas kada smo opterećeni kreditima za aute i stanove to je daleko teže za provesti

Ovo nije potpuno obrnuto ali je bliže obrnutom.
Pođetkom devedesetih, dakle 1990.g. i prvi dio 1991.g. je puzao prekid bilo kakvog rada, značajna privatizacija poduzeća po modelu Marković/Barbić/Kalođera, prilične pijanke i gužva oko pozicija te grabež do zadnjeg čavla i dinara. Rat je to značajno zbunio ali ne toliko da se nisu nastavile privatizacije kao svih društvenih stanova i zauzimati značajne pozicije pod izlikom Hrvatske - razno Todorić (tvornica ulja itd.), INA, banke, Pliva, buja trgovina. U nove jače privatizacije i zauzimanja pozicija je prvi krenuo Stipe Mesić (kutjevo, cementara, Croatia osiguranje, HŽ ...) i tu je nastao sukob, jer su već prije krenuli i drugi, ali nešto skromnije od njega.

Ti ispravno pričaš za osnovni dio ljudi, ali i ja za cca polovinu.

Sada će to ići bitno lakše. Ovo do sada je bio armirani beton. I sada to radi, što je više novaca troši se duplo više, i to sigurni kraj. Po 30 godina iskustva znam da je to već krenulo. Ono što se nikad nije htjelo i moglo shvatiti, već danas se plaća kao prikaz i informacija. Uopće nema dvojbe da će iduće vrijeme biti izmjenjene predodžbe, da će ljudi i rad dobiti na cijeni te da će Hrvatska kao i uvijek ići u jaki ritam promjena (1966.-1971.g., za Holjevca, snažno 1936-1941.g. ...).

Tko je glasao

vidiš, ja mislim da je

vidiš, ja mislim da je kutle srušen iz političkih razloga i da bi on i danas bio drugi agrokor samo da se nije zamjerio kome se zamjerio
@mrak, toćno ti je ovo za Kutlu, a zamjerio se svojima u HDZ-u kada je počeo (previše) solirati i ponašati se kao slon u staklani.

Tko je glasao

Mrak, ne pobijam to kaj

Mrak, ne pobijam to kaj veliš, ja tvrdim i znam da nam je pružena ruka sa zapada i mi ju nismo primili.
Da smo ju prihvatili bili bi na boljoj poziciji. Kod nas se ne shvača da se standard svih stvara polagano a ne preko noči.

Tko je glasao

znaš što je naš

znaš što je naš problem?

evo ti ga:

1. mi smo hrvati sitni, mali ljudi, rijetko kada smo voljni pregristi vlastitu taštinu i učiniti nešto zajednički, sve silne reprize Vlaka u snijegu nam nisu nimalo pomogle

2. živimo iz dana u dan, rijetko ako ikad, radimo odluke koje su dalekosežne i dugoročne, to vrijedi za naše privatne živote (gle, sada mogu dobiti kredit za stan, a za 10god ćemo vidjeti kako ćemo) ali još više za politiku i društvo u cjelini

3. mislimo da smo jako pametni, sve što napravimo valjda bi se samo od sebe u zlato moralo pretvoriti (ili barem u neku čvrstu valutu) no to tako ne ide

4. ne podnosimo bolje od sebe, čim se netko uzdigne, odmah ga desetorica skoče spustiti na zemlju i zatući kako mu ne bi palo na pamet dići se ponovno

jadni smo mi, imamo jednu od zasigurno najljepših zemalja na svijetu a opet kao da smo međusobno prokleti

da bi uspjeli (i preživjeli) moramo naučiti slušati jedni druge, činiti kompromise i dogovore za zajedničko dobro, te shvatiti da je život velika škola od prvog dana do smrtne postelje

Tko je glasao

eh sorry, tek sad vidjeh

eh sorry, tek sad vidjeh ovaj tvoj post, odgovor za istinu ne radi služenja SDP-ovoj propagandi.

Slažem se 100%.

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Rekapituliraš dobro ali to

Rekapituliraš dobro ali to su manifestacije za masovne i redovne prilike, masovna praksa. Uzroci i ponašanja u duljim i ozbiljnijim situacijama su sasvim drukčiji.

Iz duljih iskustava sa javnim projektima po raznim djelovima Hrvatske je više obrnuto. Kad se osjeti i provjeri da je stvar više nesporna nego sporna onda pomalo ali sustavno slijedi podrška često i iznad očekivanja i mogućnosti, pa se temeljem toga to i realizira. I glavnina ne zavidi nečijim uspjesima, više se cijeni, zapreke i zavisti su ostavljene za državne i političke strukture, koje se i onako drži pod drugim razredom ili još gore.

Po mnogima su ključni problemi krenuli nakon 1971.g. i teku do danas i to od "uspjeha". Pojavili su se jači novci i banalno je klizilo što klizi, do razmjera sveobuhvatnosti. Zbod sustavnosti i dosljednosti se to ne oprašta, posve opravdano. Na Jadranu još složenije i gore.

I u bliskim krugovima, npr. u kulturi u Zagrebu, unutar krugova koji se poznaju 30 godina, sve OK ali za nijansu malo dodatne distance. Neki više nemaju niti snage i kad ih se kao jako bitne poziva, npr. na razne manifestacije ljeti u Istru. Jer je tu puno nijansi koje fizički zamaraju, i više obrnuto nego zavist, čak novije i ozbiljnije stvari. Npr. šta bi netko tko je još prošao pola svijeta imao razumijevanja za prijatelje koji pokupe ogromnu državne novce i opet ne funkcionira ništa, gdje se grade impresivne zgrade a sve manje a ne sve više se pazi oko najnužnijeg, npr. da se negdje nešto spremi i sačuva, kada takve prolupalosti nema nigdje i kada si velike svjetske face ne mogu priuštiti takvoga ništa. A mi se uz bavimo dugim razumijevanjima oko šetnji psa i sviđa ne sviđa relacija. Dakle, sve je gore i bez blagog rješavanja problema i bar malih promjena prakse biti će mirni i pristojni razdor.

Na Jadranu bi se to moglo pretvoriti u prave bure (frederik). Banalnost nije krenula sada nego već dugo, hapaju se i destruiraju najbolje stvari, osnove stvarane desetljećima pa i dulje. U Zagrebu je čak paradoksalno, prije od udarnih mjesta na najslabijem djelu Trnja ne pristaju na novce i nema impresivnih gradnji, samo prilično zapuštene kuće i ulice prema Savi. Zapadno od Trešnjevačkog placa tako teče pola stoljeća.

Tko je glasao

Govoriš mi iz dna duše. Da

Govoriš mi iz dna duše. Da smo malo složni bilo bi sigurno puno bolje.
I sad ponovo velim i možeju neki reč kaj hočeju, Ima struja koja iskorištava našu ne slogu i još ju s doljevanjem benzina podpaljuje.

Tko je glasao

Mrak to nije istina. To je

Mrak to nije istina. To je slika koja se projecira da bi se opravdala osobna nesposobnost i pokvarena vlast. Nasi ljudi su i vrijedni i marljivi i posteni samo jos nismo dovoljno sazreli u razvoju i previse olako nasjedamo praznim pricama. No i to ce se promijeniti prije ili kasnije. dolaze mlade generacije koje nisu opterecene i koje zele zivjeti bolje sada a ne stvarati dobro svojoj djeci. Oni nemaju vremena i nisu nakljukani parolama sto strasno zvuce. Mi kao narod nismo niti bolji niti losiji od mnogih drugih naroda.

Tko je glasao

Kada je riječ opčenito o

Kada je riječ opčenito o nama, sve potpisujem, no vidiš da i na ovom poralu ima ljudi koji su cijepljeni od navedenih boleština.... Moramo pomoći i ostalima bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali...

Tko je glasao

S time da je 1989 bila

S time da je 1989 bila godina krize i visoke inflacije te jako niskog standarda. Opcenito jedna od najgorih godina. Poznata po tome da se islo iz banke u banku te unovcavalo cekove i na taj nacin prezivljavalo. No osnova je u tome da se Sanader tudjim hvali. Sav napredak ostvaren je tamo gdje HDZ nema vlast. Zanimljivo da izborna kampanja pocinje u gradu u kojem je SDP dobio preko 60% glasova na lokalnim izborima. Da li je s time Sanader htio pokazati da i u Koprivnici ocekuje dobre rezultate? Biti ce zanimljivo vidjeti koliko ce Polancec dobiti glasova u srazu s Mrsicem.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci