Tagovi

Samac se objesio u strahu da se mora iseliti iz stana

Photo by Jutarnji listDok se političke elite prepucavaju oko toga da li je Sanader svoju bogatu kolekciju satova koja vrijedi kao jedan oveći stan u centru Zagreba trebao prijaviti povjerenstvu za sukob interesa, da li je Đapić trebao otvoriti sam Rondel u Osijeku ili ipak pričekati ostalu „uvaženu gospodu iz Sabora“ da se pojave, koliko je članova napustilo HSLS i sl. mali obični ljudi ubijaju se jer ih ova država diskriminira i ostavlja ih da žive u neizvjesnosti.

Današnji Jutarnji list donosi jednu takvu vijest o samoubojstvu zaštićenog najmoprimca Dragomira Zehetnera koji je bio suočen s prijetnjom napuštanja doma u kojemu je živio čitav svoj život nakon što mu je majka umrla. Vlasnici stana, obitelj Lukrecija, sada se pravdaju kako su mu htjeli pomoći da si nađe drugi smještaj i kako bi mu pomogli u tome čak i financijski.

Kad tako čitate taj članak čovjek bi mogao pomisliti da se čovjek bez veze ubio jer eto čak su mu htjeli i pomoći, a on se nerazuman ubio. Ne mogu ovako procijeniti koliko je obitelj Lukrecija kriva za smrt Dragomira, ali mogu jasno uprijeti prstom u politički establišment i jasno im poručiti KRIVI STE!

Krivi ste jer više od 10 godina diskriminrate oko 7000 obitelji kojima ste 1996. godine oduzeli pravo da budu jednaki s ostalim građanima ove zemlje koji su dobili priliku otkupiti stanove u kojima su živjeli. Krivi ste jer niste ništa napravili da ispravite tu nepravdu. Krivi ste jer ste svojim bešćutnim vladarenjem natjerali Dragomira Zehetnera da si oduzme život. Možete se pravit da se to vas ne tiče, ali krivi ste. Račun će vam stići na naplatu… kad-tad…

cnn.blog.hr

Komentari

Budimo realni. Kriv si ti

Budimo realni. Kriv si ti sto si im to dozvolio ;-)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci