Tagovi

Saga o Roberti, djevojci s Tibeta, i o Boži, Zoki i Tomi

Roberta je bila djevojka s Tibeta, ne baš lijepa i već pomalo u godinama, ali bila je pametna, a kažu (iako je teško dokazati) da neki muškarci cijene pametne žene. Što je važnije, imala je bogat miraz, od 15 tovara blaga, koji joj je osigurao glavar njenog klana, Božo, vitez od Mosta (bila su još četiri tovara blaga, koje su ukrali razbojnici).

PoliandrijaRoberti su udvarali dvojica muškaraca, poglavari moćnih klanova, Zoka Narcis i Toma Mutavi. Zoka joj je ponudio 55 tovara blaga da se udruže s njenih 15 (a sumnja se, da je ona četiri tovara blaga oteo zokin klan). Toma nije javno ponudio ništa, ali šuška se o njegovim tajnim pregovorima s Božom.

Ali je Roberta rekla, da neće postati supruga samo jednom od njih, jer da bi onda onaj drugi tugovao, a ona je meka srca pa bi joj to bilo krivo., Pa im je predložila da prihvate tibetansku praksu poliandrije i ožene ju obojica.

Ali su oni odbili, jer ne bi bilo u redu da su međusobno u braku. To bi naime bio incest, jer su rođaci: obojica vuku porijeklo iz istoga plemena, koje se rascijepilo prije 25 godina u dva velika zaraćena klana i nekoliko malih.

Roberta je ponovila, da neće za Zoku, ako neće za Tomu. Glavar Božo je ponovio, da je on za to da svi opet budu jedno pleme, kako je to bilo nekad.

Ne propustite slijedeći nastavak sage!

Komentari

Sram te bilo, stari perverznjak

Maštaš o menage a trois, a? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci