Tagovi

Revolucija i njezina djeca

Nekaj za mlađu generaciju

Biti mlad je jedna fantastična stvar koja na žalost ima i dječjih bolesti. Puni su optimizma, gledaju na okolinu s jednim pogledom koji je po mojem mišljenju pravilan. Sve ljude oko sebe gledaju ravnopravno i misliju da su svi pošteni.

Sad malo da spomenem momentalno popularnu rječ, a to je SOFTWEARE.
Gledam na te mlade ljude i uspoređivam ih s jednom grafičkom karticom koja je novo zašla na tržište i uz nju se dobi početni software. S vremenom se pokaže da ima stvari koje se možeju promjenit kak bi ta kartica bolje funkcionirala i dojde ubdate i gle čuda ona funkcionira malo bolje i taj proces se ponovi par put i gle dojde nova na tržište i sve počne od početka. Za staru karticu zajde još jemput ili najviše dvaput jedan update i ona je svoje odradila jer u među vremenu su i one nove u punom poslu i optimalno rade. Samo gle čuda i one su postale več stare.

Sad se bum obratil direktno mladima.

Idete na prve linije i borite se za ideale, to nije niš novog jer smo i mi stariji bili u vašim godinama.
No jeste kad čuli da revolucija jede svoju djecu. Puna nam je domovina te djece, neki su nervno bolesni,drugi nemaju posla ima ih i takvih koji delaju za male novce i preživljavaju. Ima i onih koji su stabilni i našli snage za malo poduzetništvo i moraju se svaki dan borit s onima koji jedeju svoju djecu.
Ima među nama i mladih i starih koje je revolucija pojela no jedna me stvar čudi da neki mladi nisu naučili iz iskustva i aktualizirali svoj software.
Okrenite se oko sebe i pogledajte ko vas šalje na frontu i kak su prošli oni prije vas.

Pazite dobro kaj vam velim, nebu sve ali večinu bu revolucija pojela.

Komentari

E moj Skviki, prirodan

E moj Skviki, prirodan slijed je prirodan slijed. Nema tu pomoci, a niti potrebe za pomoci. Jer te stvari su takve sa svrhom i razlogom. A da nema mladih, ne bi bilo niti snage za promjenu kada se zaglibi u vlastitoj dekadenciji, sto nije rijedak slucaj, napose u ovim prostorima,

Tko je glasao

Čujte vi mladi, slušajte

Čujte vi mladi, slušajte iskusne. Iako kad dobro razmislim, nisam ni ja nikoga slušao kad sam bio mlad. Mislio sam da sve znam. Mene je revolucija čak dva puta pojela. Kako sam preživio? Pa valjda me je ispljunula kao neprobavljivog ili me je probavila pa... A jela me u pravilnim razmacima. 1972. pa 1992. I sad sa strahom očekujem 2012. Ako ju uopće dočekam.

Tko je glasao

Generacijo,nedaj se.

Generacijo,nedaj se.

Tko je glasao

Eh gospodo moja (Marijane i

Eh gospodo moja (Marijane i Ivo), ako covjek u tridesetim nije idealist - pokvaren je, ali ako u pedesetim nije materijalist - budala je.

Tko je glasao

Već me dugo nije netko

Već me dugo nije netko nazvao bedakom.

Tko je glasao

Pavel bok, Da ti iskreno

Pavel bok,

Da ti iskreno velim ja sam rado budala.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci