Tagovi

Registar je gol

1.Kad ne znam onda pitam glupa pitanja. Na pametna nikad odgovora :-)
Smatram da Registar branitelja nije ukraden niti objavljen jer ne postoji!
Ko će dokazati da ono objavljeno kao RB jest Registar branitelja ili uopće dio ili radna verzija?
Kako znaju istražitelji koji gnjave Mraka da su to popisi branitelja ako ga ne usporede sa pravim RB? Imaju li pravo uvida i tko im je dozvolio da uopće vide original?
Možda je Vlast u potaji objavila nešto što sliči RB tek da pokaže da to i postoji :-)))
Od stotina navodnih institucija i pojedinaca s pravom uvida koji uopće zna što ima pred sobom?
Koja fizička osoba potpisuje valjanost dokumenta RB ?
Nitko do sada nije izjavio da on ZNA RB i da ga je vidio!
Imamo Pravilnik o RB,čito ja ali imamo li RB ?
Možda se RB pretvori u fatamorganu Topničkih dnevnika?
Ajmo mi sad tražit po šufitima Registar branitelja !
BTW:Branitelji, ako slučajno postoje kakvi popisi braniteljskih formacija, ne bojte ih se zbog moguće odmazde bivših neprijatelja- oni su imali Spiskove onog momenta kad su napravljeni a znaju i koje ste cigarete na bojištu pušili!
2. Motivi objave su zadimljavanje. Mislim da ovom objavom nisu naštetili nikome u strukturama vlasti.Imaju Oni bolja sredstva da zajebu jedni druge.
Pitanje je što se važno zadimilo! Ovdje postoje mnogobrojne teorije koje su sve logične ali mi niti jedna ne pokazuje praktični rezultat.Sve je ostalo i dalje jednako blatnjavo i-idemo dalje!
Jednu teoriju sam iznio zajebantski u prethodnom dnevniku i neću je
ponavljati. Samo pitam pametnije:
Zašto je Obama stigao u Europu sad i to baš u Češku?
Jadranka je bila pozvana, zbog čega?
Zašto je imala veliku torbu?
Omnia mea maecum portat, nosi Registar branitelja :-))))

Tagovi

Komentari

..zanima me registar

..zanima me registar hrvatskih prostitutki.....da znam kojoj neću platiti da me ne zarazi...zanima me registar odlikaša koji su "pali" 2. srednje,registar Udbaša koji nikoga nisu poslali na Goli....registar Udbaša koji su do 20 Hrvata poslali na Goli, registar Udbaša koji su preko 50 Hrvata poslali na Goli, registar mafijaša, registar dilera, registar nogometnih sudaca, registar propalih političara, registrator registratora kurvi i kurtizana, registar "vrlodobrih" trećaša 3a oš S.I. u Makarskoj...registar medicinskih kartona hrvatskih bolesnika/ca.....
......registrirajmo sve u ovoj."jeb..." zemlji....pa znajmo sve o svima, sve o svakome....registar vaterpolista....jako bitan za plivanje u mutnom....želim sve registre....registri su bitni....kao branitelj....svoje zemlje...ne osjećam se kao javno dobro iste....boli vas ku... ...gdje i kada sam bio....odregistrirajte me....ne želim biti registriran!!
Ne želim da mi svaki jebeni mulac koji ima pristup net-u može očitati ratni, životni, ljubavni put......ostavite moje puteve!!!.....registar dajmo nadležnima.....ne može svaki jebe.. mulac čitat sve o svakome.... !!!!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci