Tagovi

Red Dozen:Branko Grčić, ministar gospodarstva...

Lista se popunjava, dolazi jedno novo lice..
Njegova sposobnost je najbolje opisana u ovoj rečenici u tekstu u Jutarnjem
(da su imali nešto pametnije, valjda bi to istaknuli)

Član je i SDP-ova Savjeta za gospodarstvo. Oženjen je, ima dva sina, a poznavatelji kažu da voli dobru glazbu i igra tenis.

Google pokazuje da je atuor knjige "Poslovna statistika u Microsoft Excelu" (nažalost ne radi link na www.knjiga.hr da vidimo to masterpiece ekonomsko djelo...

E sad, opet dolazimo do pitanja: ako će vlada biti nakupina političara - ministara, člemu onda ekonosmki stručnjak ide u vladu - on bi trebao biti u stručniim službama Sabora koje će pod vodstvom nestručnjaka Milanovića upravljati strategijama razvoja naše države.. Istodobno će s lijeve strane Markovog trga, stručnjak Jurčić upravljati hrpom političara koja će se baviti čime?

Stvarno i drugi puta ne kužim....

Za ostatak diskusije stručnjaci političari pogledajte Red Dozen: Gvozden Flego

Komentari

Zanimljivo je kako

Zanimljivo je kako Bijesdrugi ismijava stvari koje nije niti vidio niti procitao, a ne padne mu na pamet ismijavati viđenu HDZ-ovu nakaradnu politiku. Zanimljivog li čovjeka. Nesvjestan stvarnosti u kojoj se nalazi a tako bujne mašte...Kako se to ono naziva ?

Delete

Tko je glasao

@Delete, to je ovdje

@Delete, to je ovdje normalni način ismijavanja. Ismijavaš i vrijeđaš koga god želiš samo zato jer nije tvoje političke opcije... Nije važno koliko znaš o temi, glavnom da imaš internet, tipkovnicu i pollitika account i emitiraš globalno svoje velike misli...

Welcome to the club...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Bijesdrugi zna što i za

Bijesdrugi zna što i za koga radi. To je ok, samo neka tako i nastavi.

Tko je glasao

ministri se u vladu

ministri se u vladu postavljaju političkom odlukom, no nitko nije niti u jednom trenutku rekao da to ne moraju biti stručnjaci?

to bi bila ugodna promjena da napokon dobijemo ljude koji znaju što rade

eto grčić u odnosu na branka vukelića

kaže, strani jezik: "engleski, pasivno", znaš kada ljudi napišu "pasivno"? ja koji sam njemački učio po minhenskim pivnicama i bayerstrasse govorim njemački bolje nego on engleski

Tko je glasao

ministri se u vladu

ministri se u vladu postavljaju političkom odlukom, no nitko nije niti u jednom trenutku rekao da to ne moraju biti stručnjaci?

Linić je rekao da će se saboru dati veća važnost i da će stručne službe biti pod Saborom, a vlada će time biti samo politička operativa koja provodi strategiju donesenu u saboru... Taj dio Linićeve demagogije ti je promako, pa se zato čudiš....

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Nemoj potcjenjivati

Nemoj potcjenjivati Linićevu demagogiju, jer se hrani i održava je HDZ, kao što je Vesna Pusić velika političarka zahvaljujući Rojsu i Anti Kovačevići i razno slično. Tako se i HDZ hrani Linićem i svi uživamo.

Tko je glasao

...a vlada će time biti

...a vlada će time biti samo politička operativa koja provodi strategiju donesenu u saboru...

Zbog ovoga možeš biti u pravu jedino ako ustvrdiš da politička operativa ne mora biti sposobna nizašto.

U slučaju aktualnih ministara to još i može proći ali Linić i društvo iz SDP-a očito smatraju da i politički operativci moraju puno toga znati.

B-52

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci