Tagovi

Razotkrivanje: „Istanbulska konvencija“ je agresija na sve države koje su zaštitile brak kao zajednicu muškarca i žene

Razotkrivanje: „Istanbulska konvencija“ je agresija na sve države koje su zaštitile brak kao zajednicu muškarca i žene

Ovo je dokaz da JE netko ŽENA:

a ovo je dokaz da netko NIJE ŽENA, nego je muškarac (što god taj netko izjavio, oblačio, proglasio, razglasio, želio,..., ili kakve god konvencije bile donesene)

Predsjednik Vlade RH najavio je ratificiranje Istanbulske konvencije, pod izgovorom bolje zaštite zena od nasilja, iako se radi o pravnom aktu najgore , ikada viđene u povijesti Europe, agresije nad ženama- agresije koja im želi uništiti samu prirodu, te civilizacijsku i životnu ulogu.

Mnogi intelektualci su ustali, ne samo u RH, nego i u Slovačkoj i u drugim državama, protiv ratifikacije takvog agresivnog protuustavnog pravnog akta terorizma nad suverenim državama, i navodili su razne argumente. Posebno ističu, posredno uvođenje „rodne ideologije“ po kojoj čovjek nije biološki određen kao muškarac ili žena, nego on može svojom voljom i samoproglašenjem pravno postati, bilo žena, bilo muškarac.

Kao glavnu lošu posljedicu neki navode mogućnost da muškarac koji se samoproglasio „ženom“ tako dobiva i pravo na korištenje ženskih zahoda, koje je čovječanstvo uvelo, kako bi žene zaštitile od napada agresivnih muškaraca.

I onda u medijima krenu „zahodske priče“ kao najvažnije priče oko Istanbulske konvencije.
https://narod.hr/hrvatska/skotska-uvodi-rodno-neutralne-zahode-skole-hoc...
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/izdaja-zavjera-uskoro-ce-muskarc...

Zatim krenu i medijske priče kako takve samoproglašene „žene“ imaju pravo i na „sigurne kuće“. Dakle i sigurne kuće za žene se ratifikacijom pretvaraju u nesigurne, jer se svaki muškarac, pa i njihov zlostavljatelj može samoproglasiti „ženom“ ...i evo ga zajedno sa svojom žrtvom u „sigurnoj kući“!
https://narod.hr/hrvatska/zagreb-pride-trans-aid-traze-da-muskarci-se-os...
https://narod.hr/hrvatska/posljedice-rodne-ideologije-transrodni-muskara...

Ali, mediji ne navode najvažnije: ratifikacijom Istanbulske konvencije vrši se najgora od svih diskriminacija i rodnofašistički nasrtaj na žene: oduzima im se sama bit postojanja kao jedinstvenog prirodnog bića i svodi ih se na izjavu nekakvog ludog, zbunjenog ili podlog xy-onca –dakle muškarca koji je nezadovoljan što ga je priroda kao takvog proizvela.

Iako je RH, kao i većina europskih država svojim zakonima zaštitila žene, sotonski političari nameću Istanbulsku konvenciju kao napredak u zaštiti, što je čista laž, jer, baš suprotno: tom konvencijom najdublje, najopakije i najpodlije vrše najgoru u povijesti diskriminaciju i ugrožavanje prava žena-prava na postojanje kao jedinstvenog prirodnog i društvenog bića s veličanstvenom ulogom stvaranja, nošenja i zaštite novih naraštaja ljudi.

„Pederoliberalna“ politička elita, frustrirana time što su im mnogi europski narodi stali na put širenju njihove nakaradne ideologije i agresije na ulogu žena u društvu, na njihov bitak, te na brak kao zajednicu muškarca i žene, preko Istanbulske konvencije, pokušava referendumsku pobjedu tih naroda, pretvoriti u poraz.

Pod maskom zaštite žena od nasilja, političke sotonske elite stvorile su pravni dokument kojime bi omogućili poništavanje već usvojenih i u Ustav RH i drugih država zapisanih ustavnih odredbi o „braku kao zajednici muškarca i žene“ , te razradile sustave prisile na ratificiranje tog dokumenta.

Za tu prisilu služi im prijevara i laži o boljoj zaštiti žena, kako bi dobili podršku u narodu zemalja koje su zaštitile brak onako kako su ti narodi referendumom odlučili. Za to im još bolje služe juda-političari, pudlice, sluge ili aparati na daljinski tipa Plenkovića u RH, koji to pokušavaju nametnuti i odraditi u parlamentima, odnosno Saboru .

Nije pitanje niti „zahoda“ niti „sigurnih kuća“ , nego se radi o pokušaju poništavanja ustavnih odredbi o braku i napadu sotonskih krugova koji žele uništiti kršćansku civilizaciju i Zapadnu demokraciju.

Dakle, Istanbulska konvencija uvodi „rodnu ideologiju“ i „društveno samoodređenje“ o spolu ljudskog bića, neovisno o biološkoj datosti, kako bi muškarci (što nedvojbeno pokazuje y-kromosom prisutan u svim stanicama muškarca) dobili prava koja prirodno i društveno imaju žene: prava na brak s muškarcem, prava na odgoj djece, prava na posvajanje djece, a tek onda prava na zaštitu za vrijeme odlaska na zahod u javnim prostorima ili boravak u „sigurnim kućama“.

I tako evo razotkrivanja stvarne uloge Istanbulske konvencije:

Muškarac dobije pravo samoproglasiti se“ženom“ ,a tada mu kao „ženi“ pripada pravo na sklapanje braka s muškarcem. Budući su takva (samoproglašena) žena i muškarac u braku mogu usvajati djecu .Dakle: Istanbulska konvencija bi stvarno poništila ustavne odredbe o braku kao zajednici muškarca i žene, jer bi pojam "žena" proširila na xy-ce, odnosno muškarce.
Ustavni sudovi ne bi mogli silne tužbe xy-aca „žena“ ne uvažiti, a ako ih i ne bi uvažili to bi onda odrađivao Europski sud, te bi se još i pozivao na usvojenu Istanbulsku konvenciju.
Konačno: iIstanbulska konvencija rušenjem pojma „žena“ , ostvaruje težnju homoseksualaca da se njihov zajednički život nazove brakom i da mogu usvajati tuđu djecu, te joj je to i glavna svrha.

Stvarna uloga Istanbulske konvencije je ostvarenje „pederoliberalnih“ ciljeva: uništavanje obitelji,kršćanske vjere, naroda i države, da bi mogao živjeti Četvrti Reich- rodnofašistička tvorevina u koju diktatorica Merkel masovno uvozi rodne fašiste iz islamskih država, pa tako i islam kao religiju koja bi trebala dotući kršćanstvo.

U tome joj pomaže i „Zli papa“ koji savjetuje kršćanima da svoju sigurnost i sigurnost svojih žena, majki, kćerki, djece, podredi potrebama islamskih imigranata.
*****
UIO je organizirala referendum o zaštiti braka kao zajednice muškarca i žene,a sada Istanbulskom konvencijom, Plenković, kojega je u vrh HDZ-a, namjestila Merkelica, pokušava ostvariti njenu rodnofašističku i pritukršćansku ideologiju, te u našu državu isti prima rodne fašiste, iako mu to nikada hrvatski narod nije odobrio, te najavljuje ratifikaciju Istanbulske konvencije- pravnog akta koji bi praktično poništio ustavnu odredbu koju je narod unio u svoj Ustav.

UIO, NZH, KC, branitelji,svi koji su bili za referendum o braku kao zajednici muškarca i žene, bi trebali pokrenuti referendum o dopunjenju te ustavne odredbe o braku s objašnjenjem da je „žena=ljudska jedinka koja ima par xx-kromosoma i odsustvo y-kromosoma u svim tjelesnim stanicama", a „muškarac= ljudska jedinka koja ima u tjelesnim stanicama y-kromosom, odnosno haploidan par kromosoma xy koji određuju muški spol".

Time bi priča o Istanbulskoj konvenciji bila gotova, jer nema samoproglašenog roda umjesto spola i ustavnog udara preko „konvencije“, te ozakonjenog negiranja i diskriminacije žene kao samosvojnog i originalnog bića.

U ovim komentarima su opširnije obrazloženi detalji.
http://pollitika.com/i-meni-je-zao-svih-nevinih#comment-525840
http://pollitika.com/i-meni-je-zao-svih-nevinih#comment-525848

Slovačka je odgodila ratifikaciju, a naše udruge UIO i slične, te političari koji nisu Plenkovićevi pajaci i homofilnorodnofašistički liberalni političari, trebali bi surađivati s ostalim zemljama u EU, poput Slovačke, Poljske, Mađarske,..., protiv čijih je ustava i naroda, posebno žena, upravo i izmišljena ta istanbulska konvencija.

???
Što ženu , čini ženom?
Haljina?
Kozmetičko dotjerivanje?
Kuhanje i pranje, spremanje?
Čupanje obrva?
Brijanje nogu?
Ženski parfemi?

Pravo na odlazak u „ženski“ WC?
Mogućnost odlaska u „sigurnu kuću“?
Mogućnost natjecanja u kategoriji „žene“?
Mogućnost udaje za muškarca?
Mogućnost usvajanja djeteta?

Posjedovanje xx para kromosoma i nepostojanje y-kromosoma?

I sve to, osim zadnjeg- što im priroda nije dala, bi neki poremećeni xy-onci prisvojili za sebe i zato medijski drukaju za Istanbulsku konvenciju.

Neka oblače haljine, grudnjake, „parfemišu se“, briju, čupaju obrve..., ali ne mogu imati brak s muškarcem i mogućnost usvajanja djeteta, jer ne zadovoljavaju zadnji uvjet po kojemu, zbog y- ona nikada ne mogu biti žene.

Taj uvjet je jedini znanstveni i lako dokazivi način utvrđivanja tko je žena: genska analiza i neprisustvo y-kromosoma.
Poremećeni xy-onci ne mogu nikakvim metodama postići gubitak y-kromosoma iz svih svojih stanica i zato zauvijek ostaju muškarci, što god da radili i čime god se samoproglašavali.

Mogu oni glumatati žene, ali ostaju zauvijek muškarci , iako Istanbulska konvencija predstavlja zakonteroristički pokušaj pravnog pretvaranja poremećenih xy-onaca u žene , preko rušenja prava žena da budu ono što jesu: ljudi s 23 para kromosoma, među kojima nema y-ona koji je osobina muškaraca koliko god bili protiv toga. (Ovdje se ograđujem od bolesti poznatih kao kromosomske aberacije.)

Zato, predlažem referendum u kojem ćemo pojasniti glupim „pederoliberalima“ što je žena, a što mušlarac u članku Ustava koji definira brak kao zajednicu muškarca i žene, a isto bismo trebali savjetovati i svim drugim zemljama koje su izložene zakonterorizmu i mućkama svjetskih homofilnih sotonskih agresora na obitelj, kršćansku vjeru, europske narode i njihove države.

Četvri Reich i A. Mekrel provode pravnoteroristički terorizam, nakon što su uveli u Europu milijun rodnih fašista kako bi ugrozili europskog muškarca i njegovu ženu, njihove obitelji , narode i države.

A. Merkel provodi najgori napad na Europu, stvara i širi rodni fašizam –jedan od temelja Četvrtog Reicha, a njen čovjek u RH nam najavljuje da će na jesen ratificirati Istanbulsku konvenciju- konvenciju sotonskih protivnika žena, djece, obitelji, naroda i država Europe.

Da li je Plenković glup pa ne može „dokučiti“ što stvarno Istanbulska konvencija predstavlja? Ne vjerujem.

Da li je opčinjen moći A. Merkel i sotonističkih dvorova? Vjerujem da je, te vjerujem da joj zbog toga služi na štetu hrvatskog naroda.

Da li je opasan po RH?
Najopasniji do sada.

Zašto ustraje na uvozu rodnih fašista u RH?
Služi drugome, a ne hrvatskom narodu.

Zašto ustraje na ratifikaciji Istanbulske konvencije?
Služi drugome , a ne hrvatskom narodu.

*****
Imigranti svojoj djevojčici daju ime Angela Merkel (napisano u novinama) i to prikazuju rodbini onih čije su članove obitelji, (njihove sinove i kćeri, supružnike, očeve ili majke, braću ili sestru ) pogazili, poklali, rasjekli, sasjekli, propucali,...teroristički imigranti-svi odreda zaslužniji imena: Angela Merkel.

Mediji odrađuju spin po kojem Erdogan savjetuje Turcima u Njemačkoj da ne glasuju za CDU/CSU, odnosno za A. Merkel, računajući da će tako prevariti daleko brojnije Nijemce kojima mozgove svakodnevno ispiru Merkeličinim medijima, kako bi, uprkos Erdoganu i Turcima, baš glasovali za nju- najveću snagu u borbi protiv Nijemaca, Europljana, kršćana.

I dok je Erdogan zbog dugogodišnje vladavine nazivan diktatorom, A. Merkel tako ne nazivaju, iako se ona natječe za dvodesetljetnu vladavinu-odnosno diktatorsku tiraniju ne samo nad Njemačkom, nego i nad EU, pa tako i nad Hrvatskom.Diktaorima uvijek trebaju dugovječne vladavine, a ostvaruju ioh upravo diktatorskim vladanjem, neslobodom medija, ....

Istanbulska konvencija predstavlja najgori napad na žene u povijesti čovječanstva.

To je napad kojime se ženama odriče ono što ih čini ženama: u svijetu jedinstvena kombinacija kromosoma, bez y-kromosoma.

A nekadašnje feministice?

Glupače ili uhljebatorice na lažnom humanizmu, evoluirale su u primitivne i ograničene dobrodošlićanke rodnofašisitičkim agresorima na žene i poluge najgore diskriminacije i agresije na žene.

Sramota za njih i opasnost za sve žene, pa i njihove vlastite kćeri i unuke.

Takvih žena i „žena“ je najviše u medijima, lijevoliberalnim udrugama, te u lijevoliberalnim partijama i vrhu HDZ-a koji je također postao lijevoliberalna rodnofašistička poluga.

Komentari

Dobro tumačenje

Dobro si protumačila smisao, svrhu i cilj konvencije.
Imaš dobru intuiciju i analizu i koliko te pratim svaki puta si na kraju bila u pravu.
Mislim da je bolja situacija bila sa Milanovićem na vlasti oko ovih stvari.
On je bio bahat i dovoljno otvoreno je ljudima davao do znanja koje su im namjere i stavovi.
Protiv takvih se lakše ujediniti i boriti.
Anemični je lukav i skriva pravo lice. Nema jasne stavove da ljudi znaju na čemu su.
On radi na principu skuhane žabe koja ni ne skuži što joj se događa dok nije prekasno.
Ne vidim na vidiku ozbiljne snage koja ga može zaustaviti.
Stavrno ne kužim HDZ-ovce da su toliko glupi da to ne shvaćaju i nemaju snage spriječiti prevaru i izdaju kao sa Sanaderom.

Elnino

Tko je glasao

Najopasniji političar po RH, od vremena Slobodana Miloševića

Svatko je zaustavljiv.

Svakako da sam pristalica demokratskih metoda, poput prosvjeda , refernduma, nametanja prijevremenih izbora, ....

Dakle, nužno je da UIO i hrvatski intelektualci u NZH, Katolička Crkva i hrvatski branitelji shvate o kakvoj se opasnosti radi, te da provedu ili referendum, ili povedu veliki prosvjed.

Ja svojim tumačenjem, analizom, idejama, dajem svoj mali doprinos, za koji očekujem da će ga hrvatski orijentirani novinari znati iskoristiti (onu ideju o nametanju Krstičevića , umjesto Predjednice za HDZ-ovog budućeg predsjedničkog kandidata, prenijeli su mnogi mediji, istina s tjednim kašnjenjem, pa i objavili na nalovnici.)

Većina HDZ-ovaca u strukturama vlasti su uhljebarci koje boli briga za sve, osim za svoje povlaštenosti i primitke. Većina su puzavice , a ne ljudi.

U shvaćanuju cilja nekih političkih poteza, pomažu mi, iako nesvjesno i neki pollitičari.

Recimo,, za ovu analizu, pomogla su mi @drvosjekova pitanja te sam u razmišljanju o odgovoru na njegovo pitanje što poduzeti došla do mnogih zaključaka.

Dovoljno je gledati što ljudi rade, a ne što govore, što mediji nameću, a ne što iznose, tko govori,....

Iz svega jasno je da su svjetski moćnici odlučili nasrnuti na ulogu žene i vjerojatno joj danas sutra oduzeti ulogu koju žele predati svojim laboratorijima- ulogu roditeljice i zajedničke s ocem, odgajateljice novih naraštaja.

Nije Plenković, uzalud i bez plana , Ministarstvo znanosti i obrazovanja, predao lijevoliberalki koja je prosvjedovala za Jokićevu reformu,a ministarstvo kulture HAVC-kulturnjači Obuljen.

On je ubačeno lijevoliberalno strano tijelo, Merkeličin slugan, u HDZ, a HDZ-ejci ne reagiraju ( tu je najpodliju ulogu odigrao M. Brkić), jer su većinski odvratni koristoljubivi poltroni,koji su u politici da bi riješili svoje osobne egzistencije,a mnogi su i politički glupani zabljesnuti funkcijom, važnošću i bahatošću Plenkovića i kadrova koji su na strranačkoj ljestvici iznad njih.

Da, Plenković je za sada, od pojave Slobodana Miloševića, najopasniji političar po RH, ali samo zahvaljujući inertnim, glupim, uhljebničkim, kukavičkim i pokvarenim ljudima u HDZ-u, te infiltriranim starim struktiurama.

Pa i Culeja i ostale branitelje, pretvorili su , gledajući njihov učinak u Saboru i HDZ-u u poltronske protuhrvatske političke štetočine, koje državu za koju su se borili, žrtvuju za svoje sitne političke i obiteljsko-osobne interese. A možda su neki i ucijenjeni i pravosudnim postupcima prema članovima obitelji.

UIO i KC bi morali nešto poduzeti, jer će inače sav napor oko referenduma o braku , pasti u vodu.

Ja osobno najviše krivim MOST, jer nam je urušio prvu ozbiljnu šansu da se riješimo starih struktura i krenemo u istinsku slobodu, te uzrokovao dovođenje protusuvernistički raspoloženog Plenkovića u vrh HDZ-a.

Za mene su oni najgore političko zlo koje nas je zadesilo- čista udbaška konstrukcija i prijevara naoroda željnog oslobođenja od jugokadrova i njihove protuhrvatski odgojene djece.

Jedina sviejtla točka na političkom nebu je Bruna Esih, i Nezavisni za Hrvatsku,a UIO je teško pogriješio s procjenom MOST-a i njegove uloge.

Nadam se da je UIO iz toga izvukao pouku.

Vrijeme je da žabe iskoče iz već vruće Plenkovićeve vode i iskakanjem ga dobro "ispure"!.)))

Tko je glasao

cilj Istanbulske konvencije je...

uništavanje (...) kršćanske vjere...

Ako neće silom, onda će Milom :)

Eto, džaba smo krečili, ode vjera jednom konvencijom. I obitelj. Sve ode. U Njemačku.

Tko je glasao

pravno:ženska žena, muška žena, muški muškarac i ženski muškarac

Eto, džaba smo krečili, ode vjera jednom konvencijom. I obitelj. Sve ode. U Njemačku.
Opet ti treba ponoviti priču o pilotu i putnicima u zrakoplovu: Jrdan pilot može lako svladati sve putnike. Dovoljno mu je usmjeriti zrakoplov prema brdu, ili moru, prema šumi ili vatri. Samo jedan, a putnika može biti nekoliko stotina.

Istanbulska konvencija je pravni akt koji bi ukinuo postojaneje "žene", jer bi pod taj pojam strpao zbunejenog, ludog, pokvarenog ili podlog, xy-onca i dao mu sva prava koja su pravno pripadala ženama. Time bi taj akt poništio ustavne odredbe o braku u RH kao zajednici muškarca i žene, a i davali bi djecu an usvojenje poremećenim xy-oncima, ubio bi promiejnjen i državni odgoj i obrazovanje te bi forsirao nakarade koje izlaze iz Istanbulske konvencije,...

pPut počinje prvim korakom, a Istanbulska konvencija je prvi korak napada na kršćanske države, koeje su Ustavom zaštitile brak, te na njihov kulturni , vjerski i civilizacijski identitet.
Dakle ne omalovažavaj pravni, državni i odgojno-obrazovni utjecaj Istanbulske konvencije koja predstavlja najgoru podvalu od strane onih koji su je donijeli, zamisli u ime prava žena, a njome donose poništavaneje potojanja žena i izjednačavaju ih s poremećenim xy-oncima koji se ne mire sami sa sobom i svojom prirodnom datošću.

Mogao bi odgovoriti na neka pitanja:
1. "Da li muškarca (ima i xy-par kromosoma od 23 para kromosoma koji determiniraju ljudsko biće) , koji se izjasni da eje "žena" smatraš ženom?

2.Misliš li da takvi muškarci-samoproglašene "žene" smiju sklapati brak s muškarcima, uprkos tome što u Ustavu piše da je brak zajednica muškarca i žene?

3. Odobravaš li poništavanje znanstvenih činjenica da je žena ljudsko biće s 23 para kromosoma, a među njima ima par xx, te nema y-kromosoma?

4.Što je po tvome liberalnolijevom nazoru "žena"?

5.Da li uz biološki pojam žene, treba uvesti i kimera pojam "pravna žena" u koju bi ušli muškarci koji se samoprozivaju ženom, muškarci koji su u homoseksualnom klinću "dolje", ili "gore", "ijevo" ili "desno", koji kuhaju, peru, ili oni koji "žderu" i dominiraju,.....?
Ili
6) da uvedemo pojmove u pravnu regulativu:

a)ženska žena (podudara se biološki i pravni spol)

b)muška žena (muškarac koji se izjasnio ženom)

c)muški muškarac (xy i biološki i pravno)

d)ženski muškarac ( xx- biološka žena koja se predstavlja kao muškarac- možda nešto kao premijerka Srbije)
pa da navedemo da je brak zajednica ženske žene s muškim muškarcem,a sve ostale kombinacije su partnerstva, iako zajednica ženskog muškarca i muške žene biološki "paše" i može ostvariti potomstvo, ako riješe svoje psihičke probleme.;)))

ps. pišeš ispod svake razine, pa ti se moram malo narugati!

Tko je glasao
Tko je glasao

Mogao bih, tj. mogu probati...

1) Da. Poznajem osobno jednu takvu osobu, muškarca (ajmo reći svjetski poznatog) koji se cijeli život osjećao kao žena. Obavio je i operaciju te je sada - žena. U braku je.

2) Da.

3) Prema definicijama - "ženu" i "muškarca" čine splet fizioloških i psiholoških obilježja. Mi recimo imamo definiciju da nije muškarac onaj koji nije služio vojsku, bez obzira na kromosome :)

4) Žena je misterija.

5) Ne. Dovoljno je komplicirano postojanje d.o.o., pa j.d.o.o., pa OPG, pa jesi li u sustavu PDV-a i plaćaš li godišnje poreza dobit paušalno, čemu komplicirati.

6) No, moglo bi se i tako. Dodati ispred pojma "muškarac" i "žena" recimo "Pure", "original" ili "izvorno". Izvorna žena i izvorni muškarac, dobro zvuči, ha? A riječ "brak" je ionako stvar dogovora pripadnika ljudske vrste.

Tko je glasao

Mozgovno zbunjeni nameću svoju zbunjenost normalnima

1) U braku s muškarcem ili ženom, jer možda je muška "lezbača"? Zbrkano je to.
A taj koji ju/ga je oženio, je li homoseksualac ili heteroseksualac, jer činjenično spava s ženom, operiranim muškarcem (nisu mu operacijom istjerali y iz svih tjelesnih stanica).
Malo je normalnih muškaraca koji bi oženili u ženu operiranog muškarca (svakako , ako se ne radi o operiranom hermafroditu, ili kromosomskim aberacijama)

2) E upravo zbog tvoga DA, kao i onih koji su pisali i osmislili Istanbulsku konvenciju ne smijemo je prihvatiti, jer predstavlja pravnu manipulaciju za poništavanjem ustavne odredbe koju je narod unio u Ustav..

3. odgovor ti je glup.

4. Misterija?
Ne nego savršenstvo prirode u evolucijskom procesu, koje ne može postati frustrirani xy-ac, zbunjen po pitanju nagona za razmnožavanjem, samo svojom izjavom, pa se vrti oko drugih xy-aca, umjesto xx-ovaca, nego aktivnošću mame i tate (ili i doktora, uz mamine i tatine spolne stanice).

5. Neuspio pokušaj humora.

6. Ja bih ipak uvela muške žene, za muškarce koji se izjasne kao žene te, ženske muškarce u obratnom slučaju i za njih bi postojali dodatni zahodi na kojima bi bio krug sa strjelicom i križićem s gornje strane- prvo strjelica pa križić, a s donje strane- kižić pa strjelica- dakle zahod za muške žene i ženske muškarce.
Zašto bismo mi žene bile ugrožene u zahodima, jer je situacija nezgodna, budući ne možeš imati pištolj pri ruci, ili sprej protiv nasilne muške žene koja je možda lezbača pa napada žene iili muškarca koji je slagao u izjavi da je žena.

Neka to istražuju policajci pri svakom napadu .)))

Dakle, i sam uvodiš kategoriju pure , ili original.., ili izvorno, jer bi neki budalaši mijenjali pojmove žena, odnosno muškarac.

Već postoje dobre riječi za takve zbunjole, poput homoseksualci, transesksualci, "pederi", "lezbe", gay,.....koji imenuju i dobro opisuju mozgovno zbunjene osobe u nagonu za razmnožavanejm, koji za spolne partenre biraju istospolne osobe.

Takvima ne treba davati pravo na usvajanje djece i zaključivanje braka-- tako je odlučio i hrvatski narod, uz dosta drugih naroda i unio to u svoj Ustav.

Istanbulska konvencija je pokušaj prijevare i teška pravna diskriminacija, ponajviše, žena..

Tko je glasao

Ad. 1

Samo ću nadopuniti odgovor ovdje - jer je zanimljiv. Da, ta je osoba (muškarac), nakon operacije promjene spola otkrila da i dalje voli žene. Te je u braku sa - ženom.

To, u neku ruku, ide u prilog tvojoj teoriji o "izvornosti koja se ne može obrisati". Djece nemaju niti ih misle usvajati.

Osoba je, budući je u jednoj prilično naprednoj državi imala problema zbog svega toga - odselila, u jednu još napredniju, te je sada, u svojoj struci, svjetski priznata - žena.

Dakle - jedna je država izgubila, druga dobila, svijet zbog toga nije nestao, a to dvoje ljudi je u sretnom braku (nazovi to zajednicom, partnerstvom, svejedno).

Uopće nije komplicirano.

p.s. South park (crtić) je valjda već prije 10 godina imao primjer roditelja jednog od glavnih likova, odvjetnika, Židova, koji je otišao na operaciju "delfinoplastike" (da što više liči na delfina), pa bi po stadionima za bejzbol maltretirao zaštitare s pitanjima zašto nemaju zahod za delfine. A to je napravio zbog ljutnje na svog sina koji je otišao na operaciju "nigerplastike" (da što više liči na Crnca) - kako bi mogao igrati košarku. Svijet je lopta šarena :)

Tko je glasao

Svijet South parka je lopta šarena :)

nestvarno, nestvarno...

...nikada nisam mogao shvatiti...
zašto uzimati za ozbiljno nekoga tko sam ne uzima za ozbilno svoju fizičku realnost?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci