Tagovi

Raseljavanje hrvatske Hrvatske

Kada sam pisao dnevnik Ministrov tor*
(pollitika.com/ministrov tor)
nisam znao da će biti potreban i nastavak tog dnevnika. Ministar je odgovorio ovako: http://www.mrms.hr/garancija-za-mlade-uci-radi-napreduj/ pa sam se zainteresirao što se stvarno događa u Republici Hrvatskoj po pitanju iseljavanje mladih I sposobnih. Uistinu događa!
Nakon podužeg istraživanja odbacio sam sve statistike i sve sulude izjave Milanovićeve bulumente na tu temu. Bespredmetno je uopće ih slušati a ni slučajno povjerovati u izrečeno.
Daklem, došao sam do svog zaključka da ova Vlada sustavno, programirano i namjerno iseljava iz Hrvatske prvenstveno Hrvate, posebno mlade i po mogućnosti cijele obitelji a naročito ako imaju djecu. To mi sada kristalno jasno potvrđuje i izjava Miralema Mrsića koja i je bila moj motiv/okidač za dnevnik Ministrov tor*.
Iseljavanje iz Hrvatske intenzivno traje više od stoljeća ali današnje iseljavanje je radnjama i djelima ove Vlade poticano iseljavanje u svrhu uništenja Hrvatske i njenog nestanka u smislu većinskog stanovništva koje čini (još uvijek) Republiku Hrvatsku.
Rekoh, „batalio“ sam nakon nekog vremena statistike i sl. pa se okrenuh pojedincima koje poznajem a koji su odselili ili se namjeravaju odseliti a kao posljedica Milanovićevih „drugarica i drugova „ u Vladi i izvan nje. Uostalom, nakon što sam objavio Ministrov tor* nazvao me ne mali broj mladih (cca 50) koji su iz ove zemlje istjerani jer su mladi, jer nisu članovi SDP i ostalih derivata jugošovinističke i velikosrpske politike vođene i dan danas udbaško-kos šefovima. Najgori „krimen“ prognanih iz Republike Hrvatske je što su Hrvati! I još školovani i sposobni!
Mogao bih nabrojiti barem 25 prognanih pojedinaca i obitelji, sa svim detaljima i pod kojim uvjetima su morali napustiti pradjedovsku zemlju, njihovu od stoljeća sedmog.
Drastičan mi je primjer mladića (35 ili koju godinu više), oženjenog i oca jednog djeteta koji je odselio u Kanadu. Završio je fakultet u RH i paralelno u USA. Jeeh, ali nije „podoban“ jugošovinistima pa posla dobiti nije mogao u Milanovićevoj Hrvatskoj.
Zahvaljujući što me u raznim ministarstvima RH neki poznaju a izgleda i čitaju što pišem došao sam do dokumenta o sasvim specifičnom slučaju (slučaj Zrinke Zorbas) kojem je glavna „kuma“ u pozadini krđanska crvena barunica-hajdučica što su joj ovih dana ukinuli valjda i taj saborski imunitet. Makar ja mislim da se Marini Lovrić Merzel neće dogoditi ama baš ništa jer ta pod "svojom kikljom" ima ne male političke gubice u Hrvatskoj, figurativno rečeeno.Ta je poharala moju županiju skoro kao četnici (barem gospodarski) ili bi da nije Jasmina Jovev odradila što je. Glavni suradnici i velovi te fređe prikrivanja njenih djela na lokalnoj razini su joj „velike Rvatine“ borci HOS-a i ZA DOM SPREMNI a naročito za njene milijune kako je vidljivo ovdje:
http://www.jutarnji.hr/uz-mirovinu--iz-drzavnog-proracuna-u-sest-godina-...
A naročito ovdje:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prihodi-imovina-svi-ljudi-madam-me...
Sve, ali baš sve ovdje nabrojene izvrsno poznajem osim ove jedne gospođe. Ne bih o njihovim moralnim, ljudskim i građanskim „kvalitetama“ govorio (nekad sam u ZG da bih se prehranio i školovao čistio i septičke jame od Dubrave do Žutog Brega ali sada sam prestar za takav smrad...) ali starat ću se da o njima progovori Općinsko državno odvjetništvo, ŽDO i DORH.
Daklem Zrinka Zorbas ima 35 godina, troje malodobne djece (svi mlađi od 10 godina) , jedna je od najboljih medicinskih sestara Hitne pomoći u Sisačko-moslavačkoj županiji ( kako su mi potiho rekli liječnici-insajderi), suprug joj je Hrvatski branitelj i vijećnik Hrvatskih laburista u Skupštini SMŽ... Dao ostavku prije nekoliko dana, kako sam imao prilike čuti, a izlazi i iz članstva te stranke.
Raspitujući se pomno o tragediji obitelji Zrinke Zorbas saznao sam slijedeće: obitelj se kani odseliti iz Republike Hrvatske, definitivno i zauvijek.

Pitam sebe a i sve vas: Dokle će se trpiti ovo orgijanje crvenih hrvatoždera i namjerno uništavanje i onemogućavanje napredovanja mladih i sposobnih ? Uostalom, oni se usuđuju fučkati i Branku Lustigu neki dan u Jasenovcu...
Koja gamad! Zločin, to je zločin!

P.S. Kompletnu dokumentaciju koju je Zrinka Zorbas uputila na relevantne adrese stavljam u „komentare“ da dnevnik ne bi bio epske veličine. Tko pročita – sve će mu biti jasno. I više nego jasno.

Nakon svih dopisa odgovorio je Mrsić – "proslijeđeno nadležnom ministarstvu", a dr. Grba Buljević je izrazila "dobru vjeru" kako će to riješiti nadležno Upravno vijeće hitne medicinske pomoći SMŽ koje je već imalo tri sjednice na kojima se uopće nije niti raspravljalo o predstavci njihove djelatnice. !!! ??? Tome se ja ne čudim jer župan Žinić je figurica od glinemola – županijom i svime na nju likanom i dalje upravlja crvena barunica organizatorica Sofijina Bala, bala vampira. www.sisak.info/koliko-uistinu-kosta-sofijin-bal/
Pogledajte i ostalih destak linkova na taj malograđanski dernek koji je najsiromašniju županiju u RH koštao milijune KN. Jbt, što komunjare znaju trošiti i rastepati tuđe i tuđi novac!!!!!

Ja samo dodajem Marini, Milanoviću i bulumenti:
Do istrage naše ili vaše!
http://www.posavski-vremeplov.com/o-zemlji/do-istrage-na%C5%A1e-ili-va%C...
(…inspiriran Zorančetom…)

Komentari

to je nama naša borba dala:

Tko je glasao

jedina stvarno Suverena

jedina stvarno Suverena Republika Hrbatska je bila SRH

Ovo više ni Šešelj ne može pročitati, a da se ne valja po podu od smijeha.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Sutra je veliki dan

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@drvo, jel imaš bradu?

ljubinka stojadinovic 04. april 2015. 22:44 #3426073
-
Jos uvek titoisti se pravdaju,Ja neznam mnogo,ali jedno znam da je Tito direktno odobravao ubistva i da je vise pobio naroda posle rata ,nego Draza za svo vreme rata.Svidjalo se to nekom ili ne;to je istina.

MORAVAC 03. april 2015. 20:17 #3423909
-
Nemorate ni tad da ga "rehabilujete".... "Bog" i "Srbski Narod" zna da nije bio izdajica.....

Čitam komentare ispod linkanog članka, bogami isti kao da ih je pisao drvosjek!

leddevet

Tko je glasao

ovakve kao mene L9

ne možeš uplašiti sa Srbima ili s četnicima...poniženje je za Srbe što se tamo u Bgd-u klanjaju u onom mauzoleju.... ..plaćaju održavanje..umjesto da satrapa iskopaju i bace hijenama u zoološki vrt....kao što je poniženje za Hrvate da imaju trgove i ulice s imenom tog krvnika......

Ništa dobrog nije donio ni Hrvatima ni Srbima...samo je situaciju zakomplicirao... eto..zahvaljujući njemu..njegovom djelu ..i njegovima..klali smo se opet..devedesetih...jedini u Europi iz WW2...

Unazadio je i njih i nas minimum 100 godina.

sve dobro...

Tko je glasao

Učo & Čedo

ovakve kao mene L9 ne možeš uplašiti sa Srbima ili s četnicima..
Opet nisi čitao s razumijevanjem, ta ne vidim zašto bi se plašio nekoga koji rezonira isto identično kao ti i gdje jedino treba zamijeniti DM s AP što i nije neka razlika osim u bradi.

Oni koji se eventualno trebaju plašiti su oni koji ne rezoniraju kao vi i kojima su dotični i njihove pripadne kamarile krajnje gadljiva pojava.

P.S. a kad već voliš filmiće evo jedan sjajni komadičak, vjerojatno nešto najbolje snimljeno ikad, koji pokazuje koliko ljudi mogu biti lakomisleni, a zapravo glupi i odvratni:

https://youtu.be/29Mg6Gfh9Co

Naravno, znamo kako je to "domoljubno veselje" završilo, na jedini mogući način kako takva "veselja" završavaju.

leddevet

Tko je glasao

Odlična scena, prekrasno

Odlična scena, prekrasno pjeva ovaj dečec i odore su im čiste. NIsu ušljivi ni šugavi kako su im namijenili da budu oni pametnjakovići nakon 1.svj. rata pa su proizveli njihovo jedinstvo.

Meine ehre hebt treuue

Tko je glasao

Odlična scena, prekrasno

Odlična scena, prekrasno pjeva ovaj dečec i odore su im čiste. NIsu ušljivi ni šugavi kako su im namijenili da budu oni pametnjakovići nakon 1.svj. rata pa su proizveli njihovo jedinstvo.

Meine ehre hebt treuue

Tko je glasao

Nije zlato sve što sjaji

Odlična scena, prekrasno pjeva ovaj dečec i odore su im čiste.
Je prekrasna scena na kakve se savršeno lijepe svi oni koji vjeruju u jednostavna rješenja i moram priznati da u toj publici vidim podosta onih koji ovdje "domoljubno pišu", naravno u dijelu koji ponosno ustaje i strastveno pjeva.

Našalost, kao mala voćka poslije kiše vrlo brzo nestane sve te čarolije i onda imamo ovo dolje za što se ne može reći da je odlična scena niti da dečac prekrasno pijeva niti da su im odore čiste:

https://www.google.com/search?q=berlin+1945+pictures&tbm=isch&imgil=4RZ8...

Zapravo sam htio ulijepiti neku fotku, no nisam se mogao odlučiti koju.

leddevet

Tko je glasao

naravno u dijelu koji ponosno

naravno u dijelu koji ponosno ustaje i strastveno pjeva.
Ovo dodajem naknadno: Uočio si onog postarijeg gospodina koji ostaje sjediti? Ima Okrugle okvire za naočale...

Među takvima mene možeš potražiti i 1989. i 1991. i 2015. Ne mislim na njegove godine već na njegovu očitu zabrinutost a također i na njegovu licu vidljivu intuiciju i predviđanje kuda to vodi.

Sad možeš "pljunuti" da sebe precjenjujem ali ima na desetke svjedoka da sam npr. na jednom velikom okupljanju moje obitelji (uže i šire) za Božić 1989. tvrdio da će biti rata i krvi do koljena. Nisu mi to vjerovali čak ni za Božić 1990. .... Neki su prestali razgovarati i družiti se uopće sa mojom malenkosti uvjeravajući me kako će Franjo i HDZ stvoriti od Hrvatske Eden na što sam ja pljunuo....

Zanimljivo, kada su počele padati glave - ni jedan od tih se nije pojavio uz mene na ratištu 1991. a da ne govorim o Kranjčevićevoj i prvom postrojavanju ZNG...

Eee, moj L9, nismo nas dvoje na različitim stranama već imamo svaki svoj način i inspiraciju za projekt jedne te iste "zgrade".

Ali što da uradiš kada ti četnici i JNA dođu na "puškomet" od stana u kojem živiš sa ženom i dvoje male dječice?
Što?
Pa upravo ono što sam i učinio: Odeš im u susret i pobiješ ih što je više moguće.

Tko je glasao

Piromani

Uočio si onog postarijeg gospodina koji ostaje sjediti?
Naravno da sam uočio i vjerojatno rijetko tko sebe ne zamišlja na mjestu tog starog gospona, a tako i ja. U svoju obranu, nazovimo to tako, mogu uzeti i to da sam poprilično aktivno sudjelovao u Koaliciji narodnog sporazuma uvjeren da je to puno bolja opcija za ovu državu od one koja je zavladala. Zapravo sam smatrao onda, kao i danas, da je Tuđman bila potpuno kriva opcija za ovu državu, nešto kao da punimo vatogasne aparate benzinom.

Eto, ispalo je kako je ispalo i to što sam imao pravo u prognozama danas mi nije apsolutno nikakva satisfakcija, previše je ljudi poginulo, stradalo, previše toga je razoreno i pokradeno da bi tu moglo biti ikakve satisfakcije. No što je tu je, život ide dalje i došlo je do toga da sam danas proglašavan Jugoslavenom, velikosrbinom itd. što je ipak neka zabava za koju se vrijedilo boriti :-P

leddevet

Tko je glasao

Vidiš kako je sve zapravo

Vidiš kako je sve zapravo zanimljivo.
Proučiš li dobro kandidacijske liste naći ćeš moje ime na zajedničkoj listi KNS. Uz jedno danas u RH nevjerojatno poznato prezime o kojem ovisi >30.000 radnika!!!???

Skup u KT je vodila Ana Brbora Hum a Mika i Savka su bili gosti u prepunoj dvorani hotela.

Zanimljivo, zar ne?
Čičak je svoju skupinicu HSS upisal kod Tuđmana? Sam si odgovori zakaj sam ja bil kao osnivač HSS od 11. mj. 1989. na listi KNS a on kod Njofre? Ali on i dan danas gnoji li ga gnoji a vi ovdje meni gnojite kako sam ja neki ustaša što je meni više nego li smiješno.

Tko je tu lud?

P.S. Ustaša, ako i jesam i da to uopće postoji; - kome i čemu se bih uopće trebao opravdavati? HHO-u?

Tko je glasao

Link koji si dao.. - to su

Link koji si dao.. - to su posljedice Versaja. posljedice bahatih idiota koji su navodno pobijedili u 1. svj. ratu. Koliko su i što pobijedili najbolje pokazuje upravo tvoj link i njegov sadržaj a to je samo nastavak 1. svj. rata jer 2.svj. rat i ne postoji već je nastavak prvog.

Potpuno iste su posljedice divljačkog ubijanja nakon 1945 na području titove jugoslavije a vidljive su od Srebrenice do Ovčare. Posljedice Križnih puteva i bespotrebnih pokolja.

Radi se o moralu! Moralu pobjednika i moralu pobjeđenog. Međutim to uopće ne spada, trenutno, pod ovu temu a ni raspravu. O tome možemo drugom prilikom ako napišemo dnevnik naslova "moral".. ti ili ja, svejedno.

Uvjeren sam, da Raseljavanjem hrvatske Hrvatske stvaramo nešto što će biti obrnut proces od onog zbog kojeg se sada sudi Perkoviću & company.
Naime, jednog će dana djeca otjeranih Hrvata (i ne samo njih) upadati u ovu zemlju i ubijati one koji su njih i njihove roditelje otjerali sa stoljetnih ognjišta njihovih obitelji. To će se sigurno događati.

Naše obavještajne službe (Republike Hrvatske) su hrpa debilnih idiota namjerno tako postavljenih, jasno je kome je to u interesu; daklem te tzv "obavještajne službe" nisu u stanju zaštiti ni spriječiti "pokusni državni udar" koji se nema davno dogodio u Vukovaru gdje su predsjednik RH, predsjednik Sabora i predsjednik vlade na trenutak bili "taoci". Jako dugački "trenutak" za one koji znaju misliti.

Zašto toliko riječi, naizgled nepotrebnih: L9, ti si dobro tehnički obrazovna osoba sa dozom umjetničkog štiha unutar te struke - znači, trebao bi znati nezavisno i slobodno misliti. Pa ako sam u pravu...: -

I sada ono zbog čega ovaj uvod:
Što misliš koliko i što znaju "debilne službe" o organizaciji koja se širi među iseljenima (pod ekonomskom a ponajviše političkom prisilom) širom planete a iseljenji su iz Hrvatske, Srbije; BiH... i svi se polako okupljaju u društvo (!!??) pod nazivom EX-YU?

Pazi, EX YU??? Nikakav tito pavelić, kralj... i slična debilna skupina

EX YU!

I postoji li to uopće? :):):):)

To te ja pitam a zato sam tamo i upisao onu rečenicu na njemačkom, ne kao uzor već kao stegu, organizaciju i odanost..
i zato smatram da će opet neki dječarac početi lijepo pjevati u savršenoj odori i savršenim glasom...
i zato će opet biti slika kakve si "linkao"..

Jer smo budale!

Tko je glasao

glup tup tup tup

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

šešelj je u tvojoj grupi na psihoterapiji

kolko se sjećam on je imao tezu da su svi hrvati srbi i dalje misli da je sfrj trebala biti velika srbija - SRH je supronost toj tezi: imala je svoje tvornice, svoju obalu, svoje macionalne parkove, svoju narodnu glazbu, zdravlje, obrazovanje - od devedesetih je ozakonjeno da ostane bez toga

bolesnici koji imaju stalne strahove, odnosno psihoze, ala milošević, šešelj, karađić su pokrenuti - ostali narodi su uzvratili istom mjerom

Tko je glasao

Plan 21 & Memorandum 2

Danas je i malom djetetu jasno da Kukuriku i Milanović nisu došli hrvatsku državu uljuditi i dovesti je u red nakon Sanadera, nego uništiti i ono što je ostalo.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

milanović je toliko nesposoban da ni ovu bezveznu državicu nije u stanju uništiti, a nije da se ne trudi...ali, ekipa koja se sprema preuzeti vlast i kojoj želim puno uspjeha, biti će ta koja će zabiti posljednje čavle u ovu, što bi milanović rekao, slučajnu državu...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Čavao? Ekser? Čavel? Neki

Čavao? Ekser? Čavel?
Neki novi bi oko zabijanja posljednjeg čavla mogli imati grde frke...

https://www.youtube.com/watch?v=WcCI6fpxbHg

Znaš, nekima Tigrovi nisu došli na vrata nego su dočekali Tigrove na zapadnoslavonskom bojištu 1991....
https://www.youtube.com/watch?v=aikhYDU95zE

Zato se eventualno novi zabijači čavala u sanduk trebaju malo pripaziti.
Malo nas je ostalo, ali još nas ima!

Tko je glasao

Po tko zna koji put

Po tko zna koji put ponavljam: bude li se i Karamarko ponašao kao Sanader, neće izdržati ne četiri, nego ni jednu jedinu godinu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ponašao kao Sander... ne četiri...

... u prvom ili drugom mandatu?

Tko je glasao

...

da svakako...samo me podsjeti, što se to u karamarkovu hdz-u dramatično promijenilo u odnosu na sanaderov hdz?

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Promijenilo se,

Promijenilo se, promijenilo!
Promijenili su se uvjeti i tlak Hrvata...

Zato bu trebal Karamarko malo pripazit.
http://pollitika.com/tko-bi-pucao-u-sanadera

Tko je glasao

Kako ja to mogu znati? Vidjet

Kako ja to mogu znati? Vidjet ćemo kada dođe na vlast.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

Kako ja to mogu znati?

pa valjda iz kristalne kugle u kojoj si vidio da karamarko neće izdržati ni godinu dana ako se bude ponašao kao sanader...

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Kristalna kugla 2016.

Jednako kao 2011. u slučaju Milanovića, u kristalnoj kugli je lako vidjeti da će Karamarko doći na vlast. Nažalost, s obzirom na njegovu prošlost Mesićevog potrčka, teško je razaznati hoće li se ponašati kao još jedan jugoslavenski haaški štetočina u nizu, ili ne. Na sreću, i to će vrlo brzo biti jasno - upravo iz odnosa prema tom istom capou di tutti capi, Mesiću.

Ostavi li ga u uredu, i na slobodi... potpisao si je ekspresnu šut-kartu iz Banskih dvora. Na glavu kroz razbijeni prozor.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

uhaj, alaj smo jaki...

... evo, već se veselim kako će Pravi Hrvati budnim Hrvatskim Okom paziti na Karamarka, kao što su pazili na Sanadera...

... koliko je ono dotični bio na vlasti? I uz čije pljeskanje i podršku?

Ono, sačuvaj me takvih čuvara Hrvatske. Spori ste, brate...

Tko je glasao

Jebiga. No svemu dođe kraj,

Jebiga. No svemu dođe kraj, pa i hrvatskoj gluposti.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ajd, barem priznaš

I jel ti sada jasnije zašto "pušem na hladno"? Ono - ako ćete paziti kao i tada...

... eto, mi lijevi, antifašisti i djeca orujne :P ne možemo smijeniti Milanovića - kolikogod gazi sve principe socijaldemokracije - ali mi smo "lijevi", rogovi u vreći... desna strana je uvijek "unisonija", ima čvršće definirana načela - lakše im je reći "ovo DA, ovo NE"...

... a i vama je Sanader promakao ispod radara. I sada bih trebao biti uvjeren da Karamarko neće.

Koliko puta ista greška? Koliko života imaš ti (i ja)?

Tko je glasao

Sanader je imao jednu ogromnu

Sanader je imao jednu ogromnu grešku: Nikada nije bio član SK!

Znači, nije znao muljat a ni iteligentno krasti.

Tko je glasao

I jel ti sada jasnije zašto

I jel ti sada jasnije zašto "pušem na hladno"? Ono - ako ćete paziti kao i tada...

Pušete vi u isti rog s četnicima.

... eto, mi lijevi, antifašisti i djeca orujne :P ne možemo smijeniti Milanovića - kolikogod gazi sve principe socijaldemokracije -

"Ne možemo"? Nećete. Sanader je na kraju ipak dolijao.

ali mi smo "lijevi", rogovi u vreći... desna strana je uvijek "unisonija", ima čvršće definirana načela - lakše im je reći "ovo DA, ovo NE"...

Besmislice. Koliko ima "desnih", a koliko "lijevih" stranaka?

... a i vama je Sanader promakao ispod radara. I sada bih trebao biti uvjeren da Karamarko neće.

Sanader je u zatvoru, a tamo ga je stavio nitko drugi nego HDZ. Pred sudom su završili i Polančec, Čobanković i drugi. S druge strane, SDP je do zadnjeg daha štitio i Bandića, i Sabu, i Merzel, i Linića, i Josipovića... a cijeli niz sadašnjih i bivših ministara-bandita, zadnjih šetočina i lopuža, štiti i dalje. I nikom ništa.

Koliko puta ista greška? Koliko života imaš ti (i ja)?

Oprosti, a da to lijepo pitaš godfathera Mesića? On vam je obećavao brda i doline, stotine tisuća radnih mjesta, silnu pravdu i poštenje, samo ako se riješite "Tuđmana ustaše" i vratite se u "region". Ili si i to zaboravio?

Zadnjih sramotnih 15 godina ide vama na dušu, ne nama. Mi smo vjerovali u pomirbu, a vi ste držali figu u džepu od početka. Čak i kasnije, nakon što je Gotovina oslobođen, imali ste novu šansu, ruka vam je pružena, ali ste je suludo, sumanuto odbili. Zato vas uskoro čeka kusanje onog što ste si skuhali.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

...

Zato vas uskoro čeka kusanje onog što ste si skuhali.

upravu si...nakon izbora nas sve čeka kusanje neprobavljivo odvratne kaše tzv. "domoljubne-desne" koalicije...

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

nakon izbora nas sve čeka

nakon izbora nas sve čeka kusanje neprobavljivo odvratne kaše tzv. "domoljubne-desne" koalicije...
Zato se sada nažderi antifantija, velikosrpstva i četništva dok još možeš.

Tko je glasao

kusanje što smo skuhali...

... moje čelo je spremno za Vaš mitraljez, druže MKn

Tko je glasao

@zaphod, ne budali! Kakvi

@zaphod, ne budali! Kakvi mitraljezi iliti puškostrojnice.

Tko je glasao

čelo i mitraljezi

opet trkeljaš...na ovom forumu si se dragi @zaphode prilično izosramotio...što ti ja eto neću gurati pod nos. ( Petra to uredno čini..pa te podsjeća s pravom kako si bio nizak)..i dalje ustrajavaš na tim milanovićevskim glupostima u stilu...ako nismo MI LJEVIČARI na vlasti..odmah su fašisti...mislim čemu...čemu se sramotiš...

kako možeš biti na istoj strani s jednim Mesićem ili s Budom Lončarom i takvima...

Nitko nikog neće ubijati...ali...lex perković... nije eto prošao...samo to je problem kod naših današnjih "antifašista"...jebe ih karma...prošlost kuca na vrata.. tzv. reformiranim komunistima...koji se očito nisu reformirali...

opet ćeš ispasti budala...što je sad s onim; zločin je zločin..sudimo svojima..i te brije...

sve dobro...

Tko je glasao

Lustracija, bauk lustracije

Lustracija, bauk lustracije kruži među sinovima orjune i derivata iste..
A Prijedlog zakona je već u tzv. EU parlamentu.!!??

Tko je glasao

nisam nizak, visok sam

Zna MKn o čemu se radi, ne uzrujavaj se - o komentaru na njegovom blogu - gdje je meni i Bigulici rečeno da nas čeka metak u čelo... jest da je to bio jedini komentar valjda ikada napisan na MKn-ovu blogu... i jest da ga dotični nije vidio mjesecima :)

Ne nerviraj se - ako mi je Tuđman bio zapovjednik... ako sam plaćao jednako porez i Tuđmanu i Mesiću i Sanaderu i Milanoviću... onda stvarno ne mislim da mora biti sve po mome.

A kako mene, koji sam punoljetnost takoreć stekao u JNA i u ZNG uspijevaš svrstati u reformirane komuniste... partijče... svaka ti čast.

Tko je glasao

Zna MKn o čemu se radi, ne

Zna MKn o čemu se radi, ne uzrujavaj se - o komentaru na njegovom blogu - gdje je meni i Bigulici rečeno da nas čeka metak u čelo... jest da je to bio jedini komentar valjda ikada napisan na MKn-ovu blogu... i jest da ga dotični nije vidio mjesecima :)

Eto, pravi "antifašist" - vjerojatno u životu nisi rekao istinu.

A kako mene, koji sam punoljetnost takoreć stekao u JNA i u ZNG uspijevaš svrstati u reformirane komuniste... partijče... svaka ti čast.

Prema onome što ovdje pišeš, nisi "reformirani komunist", nego posrbica. Zapravo, ništa čudno - kroz HV je od 1990. do 1995. mobilizirano i prošlo više stotina tisuća ljudi, pa među njima neminovno mora biti i takvih, primjerice Čulić, Ivančić itd. Neki su čak se ogrebali i za mrske ustaške mirovine u slatkim ustaškim kunama, recimo Erceg.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Bullshit generator

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Otpisani bullshit generator

ma kako sam samo na tebe zaboravila?!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ma ja sam ti jedna sasvim

Ma ja sam ti jedna sasvim beznačajna i sporedna osoba, seljačić i radnik.

P.S. A kaj ti je to bullshit?
Jel to nešto s tvog svakodnevnog jelovnika i tvoje "špajskarte" ili neka od vrsta goblena?
Neki novi štrikeraj bod?

Tko je glasao

primitivno drvo, hehe

neka, neka milena... zar ti misliš da se ja ne bih mogao preseravati..ono..u rukavicama...metaforama..i sl.

Pa probao sam na početku...s jugošljamom nema u rukavicama... da se logiram na Krajinaforce..vjeruj mi da bih tamo bio pristojniji nego ovdje....

ne smeta tebe moj stil...nego to što znaš da sam u pravu i što razotkrivam tvoje i tebi sličnih..laži..

ja sam ti ono što ti nikad nećeš biti... iskren ...ako baš i ne neki intelektualac...ali tvoja vrijeđanja i minusi mi potvrđuju da sam dosljedan...i da sam u pravu

sve dobro...

Tko je glasao

kreten

Ako je tebi najveći domet u raspravi nazivati ljude "posrbicama" - onda ti jednostavno mogu reći da si kreten, ništa drugo.

Tko je glasao

Kreten? Maa i za Teslu su

Kreten?
Maa i za Teslu su neki "uvaženi profesori u Pragu tvrdili da je kreten!??

Tko je glasao

Кретен

Maa i za Teslu su neki "uvaženi profesori u Pragu tvrdili da je kreten!??
Hoćeš reći da je MKn usporediv s Teslom . . . iako ne vidim apsolutno nikakve sličnosti osim u sitnom detalju da mi se uvijek činilo da taj mora da je Srbin jerbo inače zašto bi tako hrvatovao.

leddevet

Tko je glasao

iako ne vidim apsolutno

iako ne vidim apsolutno nikakve sličnosti osim u sitnom detalju da mi se uvijek činilo da taj mora da je Srbin jerbo inače zašto bi tako hrvatovao.

L9 - koji si ti cinik - ali nasmijao si me do suza.
Inače volim cinike jer su to u pravilu ljudi s visokim IQ.

Tko je glasao

IQ

da samo ...L9 je izuzetak koji to pravilo potvrđuje...njegovo se svodi na recikliranje Ferala i Novosti...

da je pametan ne bi bio Jugoslavenčina

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek, nije on baš takva

@drvosjek, nije on baš takva jugoslavenčina kakvu ovdje špila..

To je samo "gard", poza za ulazak u klub ....

Tko je glasao

Obelix s Banije

@otpisani
Mislim da ti je pametnije odustati od bilo kakvog objašnjavanja drvu jerbo ti je dotični kao mali pao u kazan dropa i od tada ja najjači i najpametniji Hrvat na Baniji. Doduše, ovo da je Hrvat je otkrio zericu kasnije negdje početkom 90. nakon što mu je čistačica objasnila zašto je jedini koji dolazi na partijske sastanke, a i nije da mu nije bilo to malkice sumnjivo da se krivo ne misli.

leddevet

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci