Tagovi

Rad U Poduzeću Za Fintiranje Života

Gospodarstvo bez ikakvog smisla - najiskrenija je definicija ovih štetnih vremena. Tržište, politika, zakonodavstvo, znanost, škola, mediji, opozicija, kultura - neizlječivo je korumpirana svaka vodilja kolektivnog življenja. I slijepcu je vidljivo da je ekonomija u ratu protiv čovječanstva.

Poznati glumac John Wayne izjavio je jednom kako je ionako zafrknut život još teži što je netko gluplji. Naokolo se širi priča da je situacija beznadna. Navodno se ništa ne može učiniti, izgleda je nemoguće bilo što promijeniti jer se populaciji svašta da podvaliti. Prenesi sutra građanstvu da magarci lete, i mase će odmah navaliti komentirati lete li magarci nisko ili visoko, svađati se je li to dobra ili loša vijest.

S obzirom da je kroz najgluplju od svih prevara, onu monetarnu, policija ucijenjena isto koliko vlada i građani, bit će veoma interesatno čuti od nje da li prije sveg ostalog magarci uopće lete.

Neki dan, točnije 10 siječnja ove 2013 godine, u prisustvu stranih studenata - radoznalih mladih istraživača s njemačkog "Studienkollegs zu Berlin" koji su me došli intervjuirati na temu "Mogućnosti I Limiti Alternativnih, Komplementarnih I Lokalnih Valuta", plativši opciju potvrde o primitku, Hrvatskom sam MUP-u dakle poslao preporučeno pismo namjera kojeg je ustanoviti golu istinu o dirigiranom umjetnom življenju. Materijal je javno objavljen i svakome dostupan na sljedećem linku:

Ministarstvu Unutarnjih Poslova Republike Hrvatske: Središnja Banka, Nacionalna Valuta, Parlamentarna Jurisdikcija - Zahtjev Za Hitno Utvrđivanje Činjeničnog Stanja

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci