Tagovi

"Zelena" politika

Ova nabacivanja glede kandidature Gospođe Pusić za generalnog tajnika UN su običan kretenluk.

Nedavno je uvaženi Goran Milic dao na FB vrlo realan pogled na hrvatsku kandidaturu za generalnog tajnika UN. S obziirom na ukupnu situaciju hrvatski kandidat (bilo koji) nema skoro nikakve šanse s obzirom na činjenicu da je Hrvatska članica EU i NATO - što je u startu nešto neprihvatljivo za Putina, ali i Kinu i dosta drugih članica Vijeća sigurnosti u UN. Oni bi prije propustili neku kandidatkinju iz Srbije ili Makedonije (ukoliko i Bugarka otpada).

Ali ima tu nekoliko komičnih dimenzija:

Prvo, Karamarkovo ponašanje u ovom slučaju je politički izuzetno "zeleno". Jer o tome se odlučuje na razini svjetske politike, gdje se moraju činiti kompromisi, a Rusija i Kina imaju čak pravo veta. Hrvatska je u tom kolopletu beznačajna.

Drugo. Orkestrirani napadi HDZ-a (od Jandrokovića, preko Karamarka do Kolinde) ustvari mogu za njih biti kontraproduktivni, tj. da skoro nikakve šanse Pusićke učinu barem minimalnima - jer širom svijeta poznati ljubitelji državne love i profašistički ZDS romantičari bi svojim arlaukanjem mogli uvjeriti Putina da bi Pusićka možda ipak mogla biti prihvatljiv kandidat. Naime HDZ perjanice Pusićki zamjeraju da je anacionalna, što je upravo ono što se na toj funkciji traži.

Treće. Meni zabavno je ono posve nezamislivo a dobrim dijelom i komično - to arogantno dociranje HDZ-ovih perjanica, s kojima se oni obraćaju najvišoj svjetskoj politici. Jest da oni to rade za internu upotrebu - ali sa strane
nas posmatraju i pažljivo prate. Na sreću ne mare previše.

I zadnji a najkomičniji je bio Milanović koji sinoć protura da bi osim Pusićke jedina osoba koja bi eventualno mogla biti na toj funkciji - je Kolinda. Ma nemojte kazati - bivša pomoćnica generalnog tajnika NATO-a!!!??? Rusi bi je objeručke prihvatili i triput izljubili.

Ako je ovo Milanovićevo netko shvatio kao podilaženje predsjednici jako podcjenjuje bivšeg kvartovskog fakina s Knežije. Oni su ovo smisli samo radi izbora.

Komentari

Daj pazi na te naslove...

... anvukao si me da posvetim 30 sekundi ovome, što je 29 sekundi više nego št otema zaslužuje. :-(

OK, nadoknađeno je to slatkim smijehom nad još jednim poremećenim komentarom naše drage Petrice. :-)

Tko je glasao

A još nitko nije vidio Pusićkinu maturalnu svjedodžbu.

Podsjećam da je bivši državni tužitelj Rh Zeljko Olujić javno iznio tvdnju kako dotična nikada nije maturirala!
http://pollitika.com/vesna-pusic-zeljko-olujic-javno-sramocenje-drzave

Da se tako nešto izjavilo za primjerice nekog člana HDZ-a sve novine bi o tome "treštile", a mediji u RH šute kao zaliveni o Pusićki.

Ma baba je za mirovinu, a ne za UN!

Ovako protunacionalnog kandidata predložiti za tajnicu UN-a bilo bi ugrožavanje nacionalne sigurnosti i zato babu koja nema niti 1 % podrške treba odložiti na političko smeće zauvijek!

Tko je glasao

jadno

Pusićke učinu barem minimalnima - jer širom svijeta poznati ljubitelji državne love i profašistički ZDS romantičari bi svojim arlaukanjem mogli uvjeriti Putina da bi Pusićka možda ipak mogla biti prihvatljiv kandidat.

Za ovo napisat trebaš biti polukreten ili Pusičkin fan što je istovjetno. Prvo jer je Putin za dom spreman, a drugo što ga boli kurac za arlakunje istih.

Tko je glasao
Tko je glasao

Fred ne prati NWO trgovinu

Jedina osoba koja bi eventualno mogla biti na toj funkciji je Kolinda. Ma nemojte kazati - bivša pomoćnica generalnog tajnika NATO-a!!!???

Ime je već odabrano i određeno, treba samo odraditi folklor izbora poradi stoke koja misli da o nećem odlučuje...

Jedno bingo pitanje za tebe Fred. Znaš li ti kako se postaje pomoćnikom gl. tajnika NATO-a!?

Tko je glasao

Pa otprilike.

Ovo se kod nas korosti u predizborne svrhe. Nego znaš kako se brise duplikati zahrđao sam nakon dugog izbivanja

Tko je glasao

Vrijeme je da odete

Vraćaš se nakon odlaska tvojih s vlasti.- zato evo tebe na pollitici.

Koliko ste lošega napravili za RH, vrijeme je da odete i da nam zauvijek prestanete štetiti.

Zato se Pusićka želi dobro uhljebiti i doći na mjesto na kojem bi se bavila svojim omiljenim poslom: pravljenju štete po RH!

Sva sreća da je Josipović izgubio izbore!

Tko je glasao

Brisanje duplikata

Nikako otkako je mrak zanemario svoje dijete, ali možeš ga učiniti manje uočljivim da ga spamiraš na način da uključiš kvačicu u onom lijevom kvadratiću ispod komentara...
Dobro nam došao natrag, ovdje je popriličan nered!

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci