Tagovi

"Ruka na srcu govno u glavi"- šaka u zubima

Zaista se ne mogu sjetiti kad sam prvi put čuo tu floskulu skovanu negdje u specijalnoratovskim kovačnicama bratstva i jedinstva jugoslavenskih naroda i narodnosti. Na ovaj dnevnik potakla me jedna hermafroditska kreatura koja ovih dana ( pretpostavljam) na svoju kutiju s nakitom izvrši veliku nuždu...pa to stavi na kuhinjski stol u stanu i fotografira mobitelom, onda to pomoću programa stavi na internet i stavi u opticaj u bespuća interneta. Kad im dođe zgodno..potežu govno kao argument..jer pretpostavljaju da dobro odgojen čovjek neće ni ići na takvu gadariju .....nego će prešutjeti, preći preko toga.

Ta floskula o ruci na srcu se koristi s obje ideološke pozicije kod nas umjetno nazvane lijeva i desna.

Slušao sam viceve i doskočice o toj temi u stilu...; drži se za džep da mu ne ispadne partijska knjižica, pipa se jel mu partijska knjižica u džepu, pazi da mu tko od stranačkih kolega / drugova ne mazne novčanik i sl.

Kod izvođenja himne ljudi s naglašenim patriotskim osjećajem uveli su običaj da pored ustajanja i stajanja mirno ( vojnopolicijski časnici pozdravljaju i salutiranjem)...to je prepisano koliko sam pobrao od američkih republikanaca i srodnih političkih opcija...daju na znanje da su domoljubi..patriote, roduljubi...pa tek onda građani.

Građani Italije su i oni koji su jutros doplovili iz Afrike u orahovim ljuskama. Građanin je ok., treba biti građanin u punom smislu te riječi....ali to ne isključuje patriotizam..osim kod anacionalnih internacionalnih globalističkih "građanina svijeta" popularno zvanih- pederoliberali.

Kod nas u RH..oni koje percipiramo desno u takvim prilikama stavljaju , dižu ruku na srce..a oni koje percipiramo lijevo..pristojno stanu mirno za vrijeme izvođenja himne.

To je tako jednostavno, atavistički...kao podignuta ruka u zraku otvorenog dlana...koja pokazuje onom tko gleda da u ruci nema kamen koji će baciti na njega...udariti ga njime.

Od prvobitne zajednice se to vuče.

Pošto se podignuta ruka otvorenog dlana kompromitirala ( bar se tako tvrdi) u WW2...domoljubi /patrioti su se dosjetili da se gestom razlikuju od ostalih time što stavljaju ruku na prsa-srce i time šalju poruku: ja volim svoju domovinu.

Isto kao zakletva:" majke mi, Boga mi, "...ruka se nagonski diže k srcu kao simbolu ljubavi i onog najvažnijeg organa kod kojeg ako prestane raditi nastupa - smrt. Time se šalje poruka okolo...kunem se životom. Život se smatra najvećom vrijednosti.

Tzv.Ljevičari nasuprot tome..podižu stisnutu pesnicu...boljševici, komunisti. Stisnuta pesnica, svakom je jasno, znači- udarit ću. Pored toga znači i prijetnju..jer ne vidi se što dizač stisnute pesnice drži u ruci...atavistički: kamen, jer je kamen bio prvo oružje..sredstvo borbe uzeto iz okoline.

Iako indijanski pozdrav; haugh s pokazivanjem otvorenog dlana i rimski pozdrav- visoko podignuta desnica vuku korijene iz daleke prošlosti..eto..kao znak raspoznavanja prepoznatljivi su i danas.

Činjenica jest da naš Milanović svoje sljedbenike pozdravlja visoko uzdignutom čvrsto stisnutom pesnicom..što je manje poziv njima a više prijetnja onim drugima jer..stisnuta pesnica je prijetnja u gesti..naime, ne vidi se što je u ruci.

Još kad to dovedete u svezu s Brevikom , masovnim ubojicom laburističke mladeži--mladeži ljevice tamo u Norveškoj..kakafonija je posvemašnja.

Kako to da Milanović i Brevik jednako ..u žaru političkog govora kad se šalju i sublimirane poruke..pozdravljaju jednakim gestama.

Gesta je govor tijela.

Brevik je kao pojedinac...( u sigurnosnim procjenama takve se naziva ;vuk samotnjak, solo igrač i sl.) u svom planiranom ali kratkom pohodu pobio za jedno poslijepodne šezdesetak mladih, vrlo mladih ljudi. Nevinih naravno.

Ušao je među njih kao vuk u tor...ovce i janjci nemaju šanse..a psa ovčara nije bilo.

( Napisat ću zaseban dnevnik o samoobrani skupine)

Naš premijerko nije vuk samotnjak...on je političar lider stranke koja je izrasla iz komunističke stranke kojoj je masovno ubijanje, organizirano ubijanje inherentno. Svojstveno u tolikoj mjeri da je u izvorištima te politike ubijanje klasnih i drugih protivnika, a to su baš svi koji nisu s njima.

Brevik je svoj govor tijela, svoju gestu i realizirao u praksi.

Treba li se plašiti Zoksa Milanovića..dinaroidnog tipa koji nosi kravatu ispod kožuha od ovčijeg runa...slikovito rečeno...kad prijeteći podiže visoko u zrak čvrsto stisnutu pesnicu?

Naravno da ne.Zašto ne? Zato što je riječ o običnom bleferu koji zapravo nije svijestan koliko je mali ispod zvijezda.

Zločesto dijete kad nije po njegovom se baci guzicom na pod i udara nogicama..a naš Zoki ima svoje ispade...odrast će i on valjda. Rekli bi muški šovinisti da ne zna ni svoju ženu ( zvana tanke šnite crnog kruha) držati pod nadzorom, a tračevi idu za tim da mu uslijed slijevanja krvi u donju glavu gornja ostaje bez kisika..pa baulja u političkom prostoru.... tj. prema tračevima; jebe okolo ko drug Tito i ja mu kao muško samo zavidim.

E sad, u naletu skribomanije, poslije podužeg uvoda slijedi kraća priča iz života kako već običavam;-)

Prije nekoliko godina bio sam pozvan kao gost u neki seoski dom na osnivanje nečeg...ono..da uveličam, jel...

Politički ogranak jedne naše strančice...regionalnog usmjerenja, hehe...sredina nacionalno mješana...bratstvo- jedinstvena.

Počeo program kad na moje iznenađenje, pozove me predsjedavajući da se obratim nekim kao pozdravom kao predstavnik "bratske" grupacije, ono ..da im poželim uspješan daljnji rad i to...

Što ću..izađem za govornicu...i obratim se...

Skidajući kravatu kažem kako sam se eto svečano odjenuo njima u čast, ali da me sada kravata guši...zašto me kravata guši..pa guši me to da u sali nigdje ne vidim hrvatsku zastavu ni hrvatski grb. Na početku niste pustili ni himnu...ako nemate razglas...ma moglo se i s mobitela..a da ste tražili ja bih vam to organizirao....ako sami ne možete...

Onda, iz ovog kraja znam nekoliko poginulih hrv. branitelja i poprilično civila...mogli smo se dragi ljudi..sjetiti tih istih minutom šutnje..to su vaši susjedi i komšije..nekima možda i rodbina...u ovim okolnostima vam se zahvaljujem na pozivu..želim vam svu sreću i uspjeh u daljnjem radu..ali ja ne ostajem dalje na domjenku i planiranom druženju..jer jedem i pijem samo s prijateljima... kao Hrvat i hrvatski branitelj...ovdje se ne osjećam ugodno iz razloga koje sam naveo.

Muk. Mučna tišina i neugoda . Siđem ta dva stepenika i krenem prema izlazu kad negdje kod samih vrata..jedan me primi za mišicu (nadlakticu) i veli mi: Jel ti nisi čuo onu da ruka na srcu govno u glavi.

U kretanju istrgnem trzajem ruku, kad me uhvati za kragnu sakoa; čekaj, pa čekaj da ti objasnim..stani da ti kažem...

Nije mi mogao ništa reći..ne dopuštam od mladosti i djetinjstva da me se nateže za ruku ili odjeću..organi za govorenje su mu bili van upotrebe neko vrijeme...dok usta nisu splasnula a zubar povadio rasklimane zube, komada dva.

Inače je Hrvat..a sada ga možemo zvati krezubica i doslovno.

Skupština nije uspijela..nisu se osnovali..poslije mog odlaska su se toliko posvađali da nisu mogli izabrati ni radno predsjedništvo.

Poslije par dana , neki Srbi su mi se ispričavali na stočnom sajmu...jer da se njih nije ni pitalo...da im je žao...što se poslije nismo družili..i tako to..mislili su da ovaj zna (organizator, inicijator) kako je red...da je načinjen propust...

Naravno da njima, Srbima..njih par koji su tu bili ništa ne zamjeram...njih su oženili za pečeno jagnje i par litara rakije s Banije, kurve. Iz seoske trgovine iskamčili grebatori donaciju..malo pive , vina i mineralne..a od lovačkog društva desetak kila divljačine za gulaš.

Poslije sam još poduzeo korak do dva...ucjenom da ću objaviti na sisačkim forumima..da su za tajnika podružnice (na nivou općine)izabrali aboliranog četnika s dna kace koji je još devedesete po mitinzima istine ( moš si mislit) na harmonici svirao četničke pjesme.

Hoću reći da ja stavljam ruku na srce kad svira himna a nisam ni hadezeovac ni haspeovac.

Tagovi

Komentari

Drvosjek

Dobro se nosiš s ovim psihopatama na slobodi, ti ko lav među hijenama, hehe.

Moram priznati da sam malo i odmorio od ovog ludila i psihopatologije, ma koliko ti hvalio ovaj portal.

Također, moram komentirati iako sam opet radim iste greške, nećeš uspjeti nikome ništa dokazati, džaba argumenti, džaba istina, džaba kad čitav svijet nešto potvrdi za njih, sve je to uzalud, mrak se spustio na njihove nevjerničke i sotontoske duše.

No, kad malo bolje razmislim, ima efekta, razgovorom s njima pokazuje im se kako izgleda svjetlo, a to ih stvarno ždere, hehe.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Neka, neka

ima ih kojima je neugodno zbog stavova koje su zastupali.....kako su neki /neke samo ginuli ovdje za onog Josipovića....a sad im je isti on okrenuo leđa....iskoristio ih je i odbacio kap prljave krpe... koju su samo paru iz stranačke blagajne ulupali u njega... zlurad sam al eto...

..sad su spremni ispadati glupi zbog Milanovića...poslije im bude malo neugodno kad se briju ...ili šminkaju..svejedno...

Naravno...ima ih i zlonamjernih...ali to su većinom jugonacisti i četnici.

sve dobro...

Tko je glasao

Brokeback Mountain

Ma ča vas je lipo čuti kako gugućete, samo nemojte zaboraviti fudrine :-P

leddevet

Tko je glasao

Najbolje mi je Lunoprof kad vi pederi svaki muški

razgovor smatrate pripremom za guranje u anus, a onda kao niste bolesni vi nego mi koji se družimo da nam takve retardirane ideje ne padaju na pamet.

Stvarno si splica ili 3103 ili icatic bolestan/bolesna, ako si promijenila spol pa si sad nekakvo čudovište od žene. hehehe

Btw, kako da te zovem???

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Lagani, Poznamih sve osobno.

Lagani,

Poznamih sve osobno. Masta ti je prevec nabujala, sve u svemu si u krivu.

Tko je glasao

Ne kužiš

Nije mašta u pitanju, već u false account, svi ovi nickovi stoje pod Leddevet ili s koje god strane kreneš, možeš i od Lunoprof, pa probaj prije nego što nešto napišeš. :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Mislim, ne kažem da je 100% tako

Al' tako piše. I mene zanima o čemu se tu radi, je li greška, ovo ono???

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...nije tako,...i ova

...nije tako,...i ova pollitika traje toliko dugo da je prirodno bilo da do razmjene mišljenja dođe tu i tamo "in vivo". Ne da se sve napisati, pogotovo na netu...
Sve su to autentični ljudi koji se međusobno osobno znaju, i do tih false accounts je došlo, pretpostavljam, pokušajem u nekoj birtiji ili irskom pubu, ili u žaru rasprave na nekoj terasi s pogledom, pivnici...da se ulogira preko sugovornikovog laptopa ili pametnog telefona,...ili slično,
...nisu oni glupi ni zli, glup je program za detekciju koji ne razlišuje ljudske situacije.
Ne vjeruj kompjuteru,

Tko je glasao

Da, tako sam i mislio, ovoliko acc-ova bi bilo svakako previše

Iako? hehe... Mislim nije ovo ni loše, možemo saznati i tko s kim očijuka :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Curiosity killed the cat

...si neki znatiželjan po prirodi?

Tko je glasao

Absolutely

No kako imam još sedam života ne sekirišem se baš previše... :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...blago si ga tebi. Meni

...blago si ga tebi.
Meni dodjelilo samo jedan,

Tko je glasao

To ti se možda samo čini tako :)

Možda se nisi usudio izgubiti bar jedan, da jesi možda bi otkrio neke druge. :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

...jasno da si

...jasno da si znatiželjan,
....ali nisi jedini ovdje kojeg je tu i tamo za malo minulo,
Samo nas je to dovelo do različitih zaključaka...o broju života koje imamo na raspolaganju....

Tko je glasao

Višespolnost

Zaboravio sam napomenuti da fudrini služe prvenstveno ne protiv mogućih "nezgodnih bolesti" već radi sprječavanje začeća jer tko bi podnio da se vake divote kao vas dvoje krenete razmnožavati.

Najbolje mi je Lunoprof kad vi pederi svaki muški razgovor smatrate pripremom za guranje u anus
Vidim da kod tebe još uvijek vlada poprilični kuršlus i da teško koordiniraš kome što treba napisati.

U svakom slučaju, obzirom na mrežnu anonimnost, ne vidim zašto misliš da sam ja zaključio da ste vi homoseksualci. Ta recimo drvosjek, obzirom na višekratno prikazanu izrazitu istančanost i osječajnost, sumnjam da je muško već je vjerojatnije prpošna djevojka negdje pri kraju puberteta u fazi tjeskobe i okupljenosti vlastitim bubuljicama i općenito izgledom: "da li mi je nos više u desno ili su mi uši prevelike?". Svakako teško da jedna muška svinja može biti toliko brižna i pažljiva. Za tebe je isto tako vrlo teško odrediti spol po onome što pišeš kao i dob, što očito upućuje na nemali interni sukob zbog istovremene krajnje dvojnosti.

Dakle, možda bi bilo puno ispravnije zaključiti da ste zapravo homoseksualke.

leddevet

Tko je glasao

Pomješao si u žaru rasprave

@Lunu i L9, hehe @laganini

@Lunoprof ti je jedna fina gospođa, lijevo naherena ali razumna,5+

@leddevet ti je jedan jugonostalgičar koji je toliko bistar da su ga ubijedili da su debelo crijevo i vagina jednaki.

Oboje su bliski hns-u, s tim da je @Luna ono što se smatra hrvatskim liberalima, dok je L9...regionalist-orjunaš, znači -2

sve dobro...

Tko je glasao

Uzbudnica

dok je L9...regionalist-orjunaš, znači -2
Inače me prozivaš za jugoslavenstvo, a sad sam odjednom postao regionalist, da nisi ponešto pobrkao pojmove ili si previše uzbuđen zbog povratka laganinija?

leddevet

Tko je glasao

Ajd sad klikni na Leddevet

pa u false accounts, pa -splico- pa dalje...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Bokte ljiganini

ljukav si ko ljisic

ljolj

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Sublimirani drvosječni brevikizam

Sublimirani drvosječni brevikizam

@drvosjek, politički komesaru (specijalist za gestovno sublimiranje)

Tek sam jutros do kraja pročitao ovaj tvoj filozofijsko – psihologistički uradak umotan u skupštinska događanja s malo neizbježnog Tite, bratstva-jedinstva i naravno Srba te neizostavno četnika. Sve sastavnice za priču o glavnom su posložene, tu su i jelo i pilo, nema filozofije bez birtije i birtijaša i bez naratora na domoljubne naci teme.

Činjenica jest da naš Milanović svoje sljedbenike pozdravlja visoko uzdignutom čvrsto stisnutom pesnicom..što je manje poziv njima a više prijetnja onim drugima jer..stisnuta pesnica je prijetnja u gesti..naime, ne vidi se što je u ruci.

Još kad to dovedete u svezu s Brevikom , masovnim ubojicom laburističke mladeži--mladeži ljevice tamo u Norveškoj..kakafonija je posvemašnja.

Kako to da Milanović i Brevik jednako ..u žaru političkog govora kad se šalju i sublimirane poruke..pozdravljaju jednakim gestama.”

moram se/sebe ponoviti  jer se i ti, razrađujući MKn-ovu tezu, ponavljaš, pa evo ti govora tijela:

(ilustracija: bube)

Ovi s Olimpijskih igara 1968, gledajući u pod, razmišljaju: - Bazmek, hoće li 2016. u Croatiji bit' ko nama do 1968.?

A sada da dodam, samo za tebe govornika na skupštini – Ne treba se plašiti Zoksa.

Ne treba se plašiti Zorana Milanovića

Dakle, isti govor tijela, koji nešto znači, imaju dva dobitnika nagrade Nobel za mir: Predsjednik Nelson Mandela (Južnoafrička republika) 1993, Barack Obama - predsjednik SAD-a 2009. I ova dvojica pobjednika na OI 1968. Svako od njih je svoj trud u konkretnim okolnostima obilježio uspjehom i za to bio nagrađen. Čak je i Breavik uspio u svom trudu i nagrađen, ali  kaznom jer je ubijao kada je on mislio da treba.

Izvini što se pod tvojim čistim dnevnikom podvaljuje (moje) vizuelno sublimiranje -  moja ilustracija s četiri crnca i samo jednim čistim arijevcem. To je odgovor jednog mlohavog dijela mog tijela tebi.  Pokušao sam se ipak malo izvući stavljajući u pozadinu čisto hrvatsko nebo, ima i čisto hrvatskih kockica a tu je i čisto hrvatski crkveni toranj – okrilje klime u kojoj je moguće pisati tako kako ti misliš ali eto i kako ja mislim – dva svijeta različita.

Moje silovanje Mandele u istom okviru s Breavikom je ružno. No jedino tako je moguće pokazati koji je apsurd u slici koju nastojite želite stvoriti.

PS. Karamarkovu sliku sa stisnutom pesnicom namjerno izostavljam, bila bi to uvreda za kamen koji njegova pesnica skriva.

Čovjek na špagi: Za kakvu dušu ova hrana treba
SALUTE NDH 2016
Tko je glasao

odlično @bube

zaradio si nadnicu i to je to... misliš li ti da u Hrvatskoj Hrvatima treba prijetiti....bilo tko..bilo gdje...bilo kad...

Misliš li ti da se to smije.

Bandiera rosa i no pasaran su padom berlinskog zida na nivou simbola poraženi u Europi...

Postovi su ti i dalje plakatno šareni.....haha...baš ste vi kvaziljevičari smotani...vrijeme vas je pregazilo..a četnike fašiste i pogotovo..

No dobro..dao si si truda pa da komentiram.... Milanovićeva čvrsto stisnuta pest je potpuno različita poruka i od sportaša i od Obame a pogotovo Mandele...

Milanović je tigar od papira...kad je u pitanju poruka koju misli poslati dizanjem šake u vis.

Pa pola stranke ga je napustilo... spao je na abolirane četnike i nešto gay populacije + financijski zainteresirane oko sebe.

Zoks je grobar hrvatske ljevice. Ti nisi ljevičar..ti si jugonacist.

sve dobro...

Tko je glasao

Tigar je tigar je rika

Kad neki film počinje s tigrom i njegovom rikom mislih i znadoh, ono kao klinac, u kinu Crvena Zvijezda u Osijeku (danas Europa), na pedesetak metara od mog tadašnjeg stanovanja, pa znao sam da će se gledati nešto dobro i da ću uživati. Sjeća li se tko filma “Mazurka”?

Tigar je tigar

Milanović je tigar od papira...kad je u pitanju poruka koju misli poslati dizanjem šake u vis

Zašto i čemu onda tvoja, zapravo preuzeta,  ta nategnuta propagandna spin priča o njemu i sličnostima s najmasovnijim usamljenim ubojicom i još nacistom po vokaciji. Uvlačiš se MKn u hrvatsku guzicu.

Koji će vam vrag toliki trud – šest mjeseci čekanja, da se ova nenarodna vlast promjeni - u životu i trpljenju jednog naroda je zanemarivo.

Ustaška serendala u miru

Ali bi vi, ustaška serendala u miru, u očima drugih bili drugačiji. Zar zaista računaš na poštovanje nekih imbecila koji će ovakve tvoje upise sutra smatrati političkim programskim štivom. Zar se samo takvima možeš obraćati, nemaš li želju da od mene napraviš ustašu.

Evo ja s tobom razgovaram samo iz razloga da te,  da ti govoreći kako si u krivu, navedem promisliti i razumjeti moj pogled, a drugo, izvjesnije, pokazati koje ste mizerije vi (pollitikini jer s vama općim) dešnjaci: moralne, intelektualne, političke, ljudske i sve druge, čak i one praktične prirode: pristali ste za nikakav novac, poneki od vas, i pola svog života biti sluge u obrani neabortiranog kripla stvorenog po državničkoj zamisli osnovnoškolca Franje Tuđmana.

U Hrvatskoj ima ljudi kojima je stalo da svima život bude bolji

Jebe te/vas to što postoje u Hrvatskoj ljudi kojima je stalo da život svima bude bolji, lakši, da se manje radi a dobro zaradi, da se ide na godišnji odmor s porodicom i da ti nije važno koje je šarene boje susjed, jer i taj susjed radi i dobro živi. Ti ljudi, evo ja to vjerujem, znaju da se za to treba naporno učiti i još marljivije raditi; znaju da im dostojan život ne daruje i ne treba darivati država. Znaju da se poštovanje sredine ne kupuje, ne daruje, ne istjeruje zakonom.

Predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću, koji ima za Predsjednicu Države Kolindu i polovinu naroda koji njenu politiku podržava, bi materijalna naknada za takvu zajebanciju od okruženja i podrške, trebalo dati makar triput više od saborskih zastupnika.

Ako imalo u to što govorim imate rezerve, pogledajte Milanovićevu sliku (fotografiju) od prije osam ili samo četiri godine u odnosu na današnji izgled. On ne živi ‘pemzije’ i braniteljskih dodataka.

Briga me mori

I da se razumijemo ja u Hrvatskoj ne živim (niti mislim umrijeti). No kćer mi živi u Glavnom gradu RH s namjerom da u njemu zasnuje porodicu.

Ta cura  je sretna, zadovoljna životom, poslom i napredovanjem, moj ponos, zaradi koliko i (moj) sadašnji Predsjednik Vlade RH.

Koliko zarađuje NATOva tajnica na mjestu Predsjednice ne znam. Brijem da bude kratko pa me ne interesira.

pS: Podržavam GRAĐANSKU inicijativu "Glas razuma – Pokret za sekularnu Hrvatsku, u apelu na “hrvatske vlasti da poduzmu sve napore kako bismo u hrvatskim vrtićima i školama odgajali mlade humaniste, znatiželjne mlade ljude sklone kritičkom razmišljanju i preispitivanju dogmi i autoriteta, mlade ljude koji će slobodu cijeniti više o autoriteta.”

-------

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/384834/Pupovac-o-strategiji-ajvne-uprave-Ovako-se-voli-Hrvatska.html

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokret-za-sekularnu-hrvatsku-uvodjenje-vjeronauka-u-vrtice-krsi-pravo-na-slobodu-vjeroispovijesti/824524.aspx

Tko je glasao

:):):) ovo ti je super @bube:

:):):) ovo ti je super @bube: Kad neki film počinje s tigrom i njegovom rikom mislih i znadoh, ono kao klinac, u kinu Crvena Zvijezda u Osijeku (danas Europa),

Crvena zvijeza je simbol (kod nas) SFRJ-ot a ime EUropa, je što? :):):)
Čini mi se da to kino uopće i nije promijenilo ime, barem tretiranja Hrvata u te dvije "države".

Tko je glasao

Izgleda da je dedica senilan,

Izgleda da je dedica senilan, rikao je lav a ne tigar.

Tko je glasao

Vidiš ti ovo - lav, a ne tigar

Što ti je snaga četničke propagande??? Ja isto nisam primjetio da nas laže o tigru???

Pa hebote kad to nisam shvatio kako me je još prevario???

E o tom ja pričam, oni slažu, lagano, ćosićevski... čovjek ni ne posumnja, ubiše lažima???

hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

nemam @bube

"Zar se samo takvima možeš obraćati, nemaš li želju da od mene napraviš ustašu."

Ja sam od tebe i takvih napravio traktoriste.....a da jedna četničina umotana u kvasilijeve ideje podržava Z.Milanovića...znamo...to mu ide u minus a ne u plus...kako rekoh..spao je na nešto četnika i gayeva...

Ova ostala šarena mržnja koju si istovario...nije vrijedna komenta.

ps. kćerki ti želim

sve dobro...

Tko je glasao

Daj se barem nauči imenovati

Daj se barem nauči imenovati idejnog protivnika, jer 'kvasilijeve ideje' ne postoje.

Tko je glasao

postoje, postoje @bube

kod nas u RH, nažalost nemamo ljevicu...nego ovo što se izdaje za ljevicu je pretežito jugošljam i nešto pederoliberala....

U mom kraju kad je bio onaj referendum za - brak- čista srpska sela s urednom pravoslavnom crkvom..gdje se uredno slavi Sv.Petka i Krsna slava..ljudi od 70+ godina glasali su:protiv....hoćeš reći da su babe i đedovi pravoslavci liberalni i da bi podržali da im unuk dovede dečka u kuću i da se pederasto ponašaju pred njima....

Glasali su kako im je Pupovac dao uputu..a volje poslušati i Pusićku.

Da možda ne želiš ustvrditi ( i napraviti po n-ti put budalu od sebe) da su Milanović i njegova bulumenta jajoglavih ministara- ljevica.

Po čemu bi to Ivo Josipović bio ljevica osim što glumi antifašistu iz udbaških razloga....prikrivanja zločina otaca..što ideoloških što bioloških.

sve dobro...

Tko je glasao

Ustavni zakon o "Z" u "S" (zakon o crocimenu)

Q: Kada u rvatskom pozadinski radnik može šamarati "Z" u "S" i obraatno, je riešeno u svezidbi na Ustavni zakon o "Z" u "S" (zakon o crocimenu), &.88

Palatalizacija je glazovna promiena u rvatzkom jeziku gdje se zuglasnici k, g, h izpred i ili e te nekih zufiksa mienjaju u č, ž, š, i u gledidbi pizmenog rvatzkog dezničara 'z' prelazi 's' po izboru, ovizno o datumu poztajanja članom.

specimen (crocimen): 1. kvazipametan = glup, nepametan, : skviki 2. kvazipokvaren = nepokvaren, <>drvosjek 3. kvazidomoljub = <> ppetra 4. ....

-------
hvala na ponavljajući uproštenom prikasu tvojih posnatih opzervacija i zvom ztajalištu na širokom zpektru političkih tema.

Tko je glasao

@bubr

hvala, hvala...već me je jednom L9..podučavao nešto slično....

gle stari..bio ti ćetnik ili četnik. jugosloven ili jugoslaven meni svejedno...

bitno je da si ti kliknuo i napisao upis zbog jednog slova...u net komunikaciji...to govori više od svih tvojih šarenih i boldiranih dnevnika i komentara, e jado

sve dobro...

Tko je glasao

Hahaha kako patiš

Milina te gledati kako kmečiš tamo daleko...

Kmee, kmeeee, kmeeeeeeeeeeee, ciju, ciju...

Drvosjek, osjećaš li ti kako je lijep i čist ovaj naš hrvatski zrak, hehe...

Osjećam li ja to dim u daljini? hehe, yep, malo smrducka, al uskoro će se oblaci razići, vjetar zauhati i svjetlost obasjati Lijepu Našu...

Lijepa li si...

:)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

‘Ko ugasi svjetlo?

‘Ko ugasi svjetlo? Jel’ onaj isti koji je upalio!’?

Idu li um i muda istovremeno i zajedno?

(1)Ilustracija

To je tako jednostavno, atavistički...kao podignuta ruka u zraku otvorenog dlana...koja pokazuje onom tko gleda da u ruci nema kamen koji će baciti na njega...udariti ga njime.

Od prvobitne zajednice se to vuče.”

Prvobitna zajednica je privremeno prestala postojati na četvrtim parlamentarnim izborima. Kada si ti ono sredio (pemziju) mirovinicu? Da li su ti trebali tvoji ili’ tatini ljudi?

link: Kad Prvobitna sretne Ovobitnu (2014) https://www.youtube.com/watch?v=62OL7SC5_A8

 

 

 

-------

(1)Ilustracija sa @lunorprof, Atavizam hrvatskih studenata http://webcafe.net.hr/2011/05/20/0245007.63.jpg (hrvati lade jajca), original: http://dailypicksandflicks.com/2011/03/01/daily-picdump-49/like-a-boss-2/

Vreme broj 470, 8. januar 2000. http://www.vreme.com/arhiva_html/470/02.html

http://www.lupiga.com/vijesti/titov-najtajniji-agent-hdz-kao-kreacija-udbasa-hrvatska-kao-spijunsko-umjetnicko-djelo

Tko je glasao

Interesantni ovi tvoji linkovi @bube

prekopavajući ih naletih na pjesmu posvećenu direktoru bolnice Sv.Sava u Vukovaru

"Ti tovare iz Tovarnika
dok pitanje ide tebi
di je srpska Republika
s njom se o svom trošku jebi.

Vrla ti je medicina
na razini politike
zaudara od zločina
kog to još se ne dojima
kad si ali bez isprike
ubijao ranjenike.

Bolnicu u Vukovaru
zločinački pokrštavaš
pokrštavaš u svetog Savu
mrziš,kuneš,tučeš,varaš
i ako je svet taj Sava
ti si pored njega đava.

Uzmi jedan od balvana
ako su ti još pri ruci
s njim prdaro razuzdana
sam po glavi sebe tuci."

sve dobro...

Tko je glasao

ne podmeći

i ne zalivaj klip pod noge šepavog

Neće biti da je tako. Niti jedan moj link, malo sam googlao, direktno nije vodio do Mirko Mirče Malenica, na
http://www.miljevcimojidragi.de/de/blog/vojislavu-stanimirovicu/ A da je i drugačije nebi meni bilo važno da je tako - zašto je to tebi važno - jer pjesnik Mirče je opjevavao i neke poznatije Hrvate. Em, kao podjebavaš jednog Srbina pjesmuljkom o drugom Srbinu. Ma zajebi. Predloži si Karamarku da u program katoličkog odgoja u vrtićima uvrsti ove vrhunske i nadahnute rime.

Mirče, nešto zaost'o... u pisanju, on ti je jači od Budaka i nije red da ga ne imenuješ:

Ružo naša draga!

Još mirišeš u avliji
ispred kuće pod prozorom
ki što si i mirisala
dok te moji najmiliji
zalivaju ranom zorom
za miris ti kažu hvala.

Mirko Mirče Malenica

Tko je glasao

Na tvojim linkovima

@bube..našao sam u komentima ...poveznicu...koja me odvela do ove pjesme...

Nikad čuo za pjesnika, mea culpa....

a što se tiče prijedloga da nešto prijedložim Karamarku...kako...nisam član njegove stranke...

i zašto tebi smeta katolički odgoj Hrvatića...tamo ih uče da oproste,da okrenu i drugi obraz i sl...a ne uče ih kao svetosavci: tko se ne osveti taj se ne posveti...

sve dobro...

Tko je glasao

Koji ti je izbor i preokupacija

mogao si odmah reći, dakle nisu tebi interesantni moji linkovi već ustašuljački komentari s poveznicamo na Ante prezime mu znate.

Tko je glasao

fantastičan

dnevnik.

kad krene lustracija, ruka na srcu za vrijeme himne će biti jedan od glavnih pokazatelja koga trebamo oplijeviti iz našeg bogobojaznog društva. ko ne drži ruku na srcu dok se pjevaju stihovi srbina runjanina, držat će je na ubodnoj rani domoljubne čakije. nema zajebancije.

o lijepo li je hrvat biti, majko hvala ti.

Tko je glasao

mali ispravak

@lignja
ko ne drži ruku na srcu dok se pjevaju stihovi srbina runjanina,

Stihovi su Antuna Mihanovića a uglazbio je Josip Runjanin.

Tko je glasao

bistar momak @lignja

šteta što si upropašten....

jutros si poranio.....prvi došao u čekaonicu obiteljskog liječnika...grizao nokte i molio se katoličkom Bogu da dr. dođe na vrijeme...s reumatičnim djedovima i bakicama kojima se preprečio drek si se naguravao oko med. sestre da te doktor/ ica primi....

Sestre već znaju proceduru..pa te zovne među prvima...pošto ti ne smiju po internim pravilima dati tablete Metadona..... da ih ne preprodaš i zamjeniš za heroine....pred tobom ih smrvi..pomješa s cedevitom..stavi u čašu i nalije vode...ti popiješ...dođeš doma malo smiren do slijedeće krize..upališ komp...odeš na forum Pollitika...pročitaš najnovije ...i malo s e eto...olakšaš.

Neka, ako pomaže...budi moj gost.

sve dobro...

Tko je glasao

e moj

drvo, znaš kako kažu ameri - rehab is for quitters. metadon je ko seks s kondomom, za one koji nemaju muda umrijet junački, a znaš da mi pravi domoljubi nismo takvi.

zato i ti od jutra dereš po rakiji pa se olakšavaš po zborištu, i neka, zato smo se borili, a ovi orjunaši i komunistički odojci neka pate.

malo sam razmišljao o tvom slučaju, pošto su mi psihičke bolesti neka vrsta hobija, i došao sam do zaključka da sam pogriješio po tvom pitanju kad sam te etiketirao kao konvertita. sagledao sam širu sliku i zapravo uvidio da si ti jedan od dosljednijih ljudi baš u konvertitstvu. kužiš me? desničarskom logikom sam došao do zaključka da si dosljedan u nedosljednosti. sad tu imamo filozofsku dilemu u rangu one - ako sve ima svoj kraj, zašto kobasica ima dva kraja. je li dosljednost u nedosljednosti zapravo dosljednost? šta ti veliš na to?

ako stvari postavimo tako da je konstantna nedosljednost ipak dosljednost u svojoj suštini, iz toga proizlazi da je sve što ti pišeš zapravo normalno i razumljivo. zato kao bivši komunist napadaš komunjare, zato kao domoljub želiš komunističko-udbaški hdz na vlasti, zato štuješ komunistu tuđmana, a mrziš komunistu tita, zato misliš da je strah od ustaša nerealan, a strah od jugoslavena realan, zato neke udbaše braniš, a neke smatraš smrtnim neprijateljima... shvaćaš šta oću reć.

ne sviđa mi se jedino šta si sklon fizičkom nasilju, to ne priliči jednog takvog džentlmena. naročito mi se ne sviđa ova priča iz komentara da bi, da si kojem slučajem dobio u jaketu, po šumi i u kuruzama vrebao osvetu.

Tko je glasao

pomalo, ali pomalo @lignja

dolaziš na moje.... naravno da bih..da su me čoprativno napali pa ako bih izvukao deblji kraj ( vjerovatno ne bih , bar moje diplome i pojasevi kažu tako) poslije se odmah vratio...ili s ekipom ili s nekim sredstvima za rad..pa im se nekima najebao matere...bilo bi zapaljenih auta, razbijenih glava, hitna bi imala posla.. i sl.

međutim, to se nije moglo desiti ni u teoriji.....ti ljudi mene znaju..moje je da režim i škljocam očnjacima a njihovo je da šene i vrte repom...kužiš...

Ja sam Hrvat, branitelj...u svom kraju...po partizanskom narodni heroj..samo human..oni mene znaju..ja mogu spavati s njima...

Vjerovatno bi bilo više rasklimanih zuba i možda koja ruka slomljena i glava razbijena.

Nije to u pitanju...ni u teoriji...u pitanju je to da se ide na situaciju da će meni biti neugodno....ne..Srbićima i poSrbicama, jugošljamu treba biti neugodno i sramota.

Osveta....najslađa je kad je hladna.

sve dobro...

Tko je glasao

Banijski umetnik

..oni mene znaju..ja mogu spavati s njima...
Vjerojatno se toga najviše i boje!

leddevet

Tko je glasao

samo ti maštaj L9

ovi kod mene su normal...a kad se družim s takvima poput tebe...nosim armirane gaće...jebiga..sigurno je sigurno..pancirka gaće, hehe

sve dobro...

Tko je glasao

vidi, vidi

@drvosjek
Znači nije se s tobom zajebavati. Te je tu ovbo, ono i onaj čuveni policijski (milicijski) pojas

"Crni pojas sedmi dan nije gače opral"

Svaki pametan čovjek zbog tog pojasa neka izbjegava borbu s tobom.
Takve su dijelili još u dvorani 13, Maj. No bogec ja mislim da ti nemaš pojma gdje je tuškanac i kaj je to bil 13. Maj.

Tko je glasao

Mi koji slavimo

Sv.Mihovila rasturili smo one koji su feštali 13.svibnja...

no kaj si ti zapraf štel reći

sve dobro...

Tko je glasao

Jodler s Banije

nosim armirane gaće...jebiga
Jednom bravar, uvijek bravar, samo pazi s bravicom da ne . . .

P.S. Skviki ti je isto metalske struke i vjerujem da će ti rado pomoći u slučaju "nezgodacije" :-P

leddevet

Tko je glasao

Opet ločeš od ranog jutra?

Bokte, kužiš se u Metadon skoro bolje neg u pedere...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Najte biti zločesta

meštrovica @Bigi, ulazili su mi u opis posla...prof. deformacija..nisam kriv ..skužajte..

ps.

Iz vaših upisa draga, točno znam vaše brige, probleme i kaj vas muči..

Znate ono o crijevu za vodu gdje voda može ići u oba smjera.

Kad budeš išla u moj kraj , malo kod nas žabara...da se nađemo...

moja je danas odvela djecu na Krk...kaš ti u Lonjsko polje ...da te snimim..držim da si feš..dobrodržeća Dalmatinka..a Dalmatinke su...bombon..

stavi " cvet u kosu" date prepoznam...

sve dobro...

Tko je glasao

Vratit će se rode, ali ne i ja

Znaš, s Lonjskim poljem... To je kao kad vidiš bajkovitu kuću i često joj se diviš, a onda doznaš da se u njoj dogodio strašan zločin... pa je zaobilaziš. Što se Lonjskog polja tiče - što sam bila, bila sam.

Tebi za utjehu šaljem cvijeće u kosi - https://www.pinterest.com/applejaye/male-flower-crown/

Gospođi želim ugodan odmor.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ne znam jesam li dobro

Ne znam jesam li dobro shvatio, ako držiš ruku na srcu za intonacije himne si bolji Hrvat i veći patriot od nekog tko samo mirno s poštovanjem sluša himnu?

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci