Tagovi

"Poruka za Sabor i Vladu RH od predstavnika 'Stoke Sitnog Zuba' !!"

Korumpirani zastupnici Sabora i Vlade RH, clanovi 'Neprincipijelne Koalicije' (pozicijo i opozicijo koja jedna drugoj dajete legitimitet bez obzira na legalitet), nestovana vecino necasnih, nemoralnih i nepostenih predstavnika RH i hrvatskih gradjana, izdajnici, prodane sitne duse te raznorazni mafijasi, hostapleri i profiteri,

Mi, predstavnici 'stoke sitnog zuba' smo Vam beskrajno zahvalni sto ste nam omogucili lagodan zivot u nepravnoj i nedemokratskoj banana drzavi koju ste nam tako organizirano i planski nametnuli.

Stoga Vam cestitamo:

- na sve vecem osiromasivanju Hrvatske i njezinih gradjana,
- sto ste uspjesno od Hrvatske uspjeli napraviti drzavu u kojoj 1.300.000 ljudi ima maksimalno osnovnu zavrsenu skolu, a oko 400.000 je nepismenih,
- na uspjesnoj rasprodaji (u bescijenje) i unistenju nase djedovine,
- na razaranju hrvatskog gospodarstva i privrede, stvaranju 250.000 nezaposlenih, dovedjenju 1.500.000 umirovljenika na prosjacki stap, srozanju osnovnih sindikalnh prava,
- na dovodjenju 'stoke sitnog zuba' do takvog stanja da svakodnevno mora prezivljavati prvenstveno zahvaljujuci kreditima koji su bankama duzni 120 milijardi kuna,
- na uspjesnoj utilizaciji Lijepe Nase koju koristite kao instrument za implementaciju najvecih pljacki u hrvatskoj povjesti (privatizacija, pretvorba, registar branitelja, prenapuhani troskovi raznoraznih gradjevinskih i drugih projekta, drzavni i gradski proracuni, porezi, raznorazni stetni politicki i poslovni ugovori na drzavnim, gradskim i lokalnim razinama, itd.) za Vasu osobnu korist.
- na unistavanju nasih proizvodnih i izvoznih dragulja (brodogradnja, ribarstvo, skolstvo, zdravstvo, itd.),
- sto ste od Hrvatske uspjeli napraviti 'zavidno ekonomsko cudo i blagostanje' (poput Republike Irske) u kojemu ce uzivati nasa djeca, unuci i praunuci,
- na uspjesnom laziranju parlamentarnih izbora 2007 iz koje se izrodila 'Neprincipijelna Koalicija' koja danas sjedi u Saboru i Vladi RH,
- na neprovedbi demokratskog referenduma oko ulaska Hrvatske u NATO (radi se o poreznim novcima 'stoke sitnog zuba'),
- na nepreuzimanjima IKAKVIH ODGOVORNOSTI,
- potpunoj uspostavi NEPRAVNE, NEDEMOKRATSKE, NESOCIJALNE, KORUPCIJSKE drzave.

Svima Vama je u potpunosti jasno na koji nacin je HDZ prevario 'stoku sitnog zuba' (sljedeci scenarij se desio i prilikom parlamentarnih izbora 2003):

Analiza parlamentarnih izbora 2007 pod nazivom "Hrvatska u institucionalnoj i ustavnoj krizi !!"(http://www.divshare.com/download/3408490-f22 ) je nedavno bila preuzeta, temeljito obradjena i objavljena u hrvatskom tjedniku Globus pod nazivom "Fantomi s birackih popisa":

897. broj Globusa;
stranice 12-15.
Novinarka Slavica Lukic
Izdavac: EPH
"Fantomi s birackih popisa"
Prva stranica - http://img337.imageshack.us/img337/359/globusizborinetjl1.jpg
Druga stranica - http://img412.imageshack.us/img412/5347/globusizbori001netss1.jpg
Treca stranica - http://img339.imageshack.us/img339/9587/globusizbori2002netdn4.jpg
Cetvrta stranica - http://img504.imageshack.us/img504/5416/globusizbori2001netih1.jpg

Kako je moguce da se na parlamentarnim izborima 2007 pojavilo i to ne samo cca 133.000 fantomskih biraca, nego cak i preko cca. 210.000 u samo 4 godine vladavine HDZa (za vrijeme Racanove Vlade ta cifra je iznosila oko cca 4,000), a dok nam u isto vrijeme Dr. Ante Cicin-Sain javno potvrdjuje u Jutarnjem Listu (
http://www.jutarnji.hr/magazin/clanak/art-2008,2,23,,109700.jl) da je od 2000 do 2007 doslo do drasticnog smanjenja broja stanovnika Hrvatske za gotovo 80.000 ??!!!

'Autor teksta: Dr. Ante Cicic-Sain

S obzirom na dugo prisutne tvrdnje o "katastrofalno losim" rezultatima i "pogubnim posljedicama" ekonomske politike Hrvatske u razdoblju od usvajanja stabilizacijskog programa potkraj 1993., valja upozoriti na nekoliko osnovnih podataka. U razdoblju od pocetka ovog stoljeca do kraja 2007. vrijednost BDP-a Hrvatske, izražena u eurima po tekucim cijenama, udvostrucila se. Porasla je s oko 18,7 na nesto vise od 37 milijardi eura. Buduci da je u tom razdoblju došlo i do smanjenja broja stanovnika Hrvatske za gotovo 80.000, to je porast dohotka per capita cak nesto veci'

Stoga se jasno i glasno moze zakljuciti sljedece:

- da je na izborima radi laziranja na izbornim spiskovima stvorena nereprezentativna situacija u Saboru,
- koja je silom iznjedrila jednu nereprezentativnu vladu,
- koja je dovela HR u teski oblik institucionalne i ustavne krize,
- da sada vidimo sve negativne posljedice (koje su poznate javnosti) takvog politickog ponasanja,
- da se vanjsko zaduzenje samo do kraja listopada povecalo na skoro 34 milijarde Eura (a bit ce i vise do kraja godine),
- da se inflacija podigla na zabrinjavajucu razinu od preko 6%,
- da ce to zasigurno srozavati buducu stopu rasta na iza nas neatraktivnih i neprihvatljivih 5 % ili nize,
- da umjesto amortiziranja negativnih trendova nereprezentativna Vlada se svadja sto je tome uzrok (a sama je uzrok jer su isti vladali posljednje 4 godine cemu ceh sada tek dolazi na naplatu).

Isto tako se pred nasim zgadjenim ocima odvijala prljava trgovina, u kojoj su neke minorne stranke, koje vec duze vremena ne predstavljaju nikoga osim sebe, su omogucili bas ovakvu Vladu, da su HDZ-u beskrupulozno izrucili svoje stranke a sami se sklonili u zavjetrinu Sabora peruci ruke kao biblijski Herodi (HSS i HSLS).

Takodjer vidimo da su nazalost i druge stranke prihvatile ovakvo neregularno stanje bez nuznih reakcija, da su bivsi sabornici pokupili svoje dobre mirovine i sada prosipaju pamet a suucesnici su u ovakvim negativnim trendovima kojima je trenutno Hrvatska izlozena.

Medjutim draga nasa OPOZICIJO, i Vi ste veliki sukrivci sto nam se drzava raspada. Umjesto da napustite Sabor RH, Vi se bavite medjusobnim unutarstranackim prepucavanjima oko podjela krupnog kapitala i fotelja, javno dopustate da Vas Sanader sramotno potkupi u obliku povecanja saborskih placa te na taj nacin omogucavate daljnju postojanost vladavine oligarhijske diktature.

G. Milanovicu, Vi ste takodjer osobno krivi u javnom podrzavanju Milana Bandica & Co. koji apsolutisticki i mafijaski vlada gradom Zagrebom poput bahatog i nedodirljivog 'Bossa' te koji ekonomski i dalje sustavno unistava i pljacka grad Zagreb putem svojeg 'privatnog poduzeca' Holdinga i gradjevinske mafije. S time 'stoci sitnog zuba' samo dokazujete da SDP nije nikakva politcka alternativa niti pravo rjesenje za ovu nasu bolesnu drzavu jer ona uopce ne odise nuznom odredjenom dozom morala, casti i postenja.

MEDJUTIM ALTERNATIVA U HRVATSKOJ SVAKAKO POSTOJI !!!

Takodjer zelimo napomenuti da znamo zasto HDZ ne zeli javno objaviti registar branitelja !

1. S detaljnom analizom te usporedbom spiskova branitelja sa spiskovima birackog tijela bi se pokazalo da su se dogodili izborni inzenjerinzi 2003 i 2007 i to ogromnih razmjera. HR bi tada bila dovedena de facto u stanje anarhije.

2. Dokazalo bi se da se pripadnici 'padobranskih' elitnih brigada rasprsenih po I-X IJ masovno utiliziraju prilikom parlamentarnih, predsjednickih i lokalnih izbora.

3. Dokazalo bi se da se jedan dio hordi 'zombija' i 'privilegirani' pripadnici hrvatskog entiteta sa stalnim prebivalistem i boravistem u BiH koriste u svrhu pljacke stoke sitnog zuba i to kroz oblik drzavnog proracuna. Na taj nacin si celnici tzv. Vlade RH (citaj HDZa) legalno prisvajaju 'prociscen' ( kroz Erste Bank i druge financijske entitete) krupan kapital koji najcesce pozavrsava po privatnim inozemnim ziro-racunima.

4. Nakon objave registra branitelja Predsjednik RH bi bio prisiljen raspustiti Sabor i Vladu RH nakon cega bi usljedilo ponavljanje parlamentarnih izbora.

Sa sljedecim primjerom zelimo jasno i javno ukazati na koji nacin nas Vi zaista zelite uvesti u EU te u potpunosti iskorjeniti nas vladajuci i 'red-tape' korumpirani rezim:

Sljedeci dio izvjestaja (13.02.2008 ) nam je poslat iz Belgije gdje se održala konferencija pod naslovom "Zasto su zastale reforme u Hrvatskoj ?!" na koju je bila pozvana i delegacija Vlade RH (Polancec i Lovrin, ukljucujuci i Vesnu Skare Ozbolt) koji su se u tom trenutku nalazili u Briselu. Medjutim oni su javno odbili sudjelovati na toj konferenciji. To nam je jos samo jedan pokazatelj licemjerja vladajuce politicke elite spram njihove ozbiljnosti u svezi uspostave pravne i socijalne drzave u RH:

" ' ...Mrs. VESNA SKARE OZBOLT, former Minister of Justice in Croatia was invited too, but due to some risks for her life and under moral pressure, she had to refuse.
A delegation of Croatian members of Parliament were on Tuesday 12.02.2008 in Brussels, but they refused to participate in the conference! Mr. Helmer interpreted that attitude as fundamental lack in their democratic feelings...'

Ta informaciju je bila objelodanjena na pollitika.com portalu preko kojeg smo cak i direktno zatrazili ocitovanje Gospodje Vesne Skare Ozbolt na tu temu:

"Sub, 23/02/2008 - 14:23 —
vesna
Na raspravu o pravosudu i
Na raspravu o pravosudu i reformama bili smo pozvani Polancec Lovrin i ja. Buduci da nitko od vlasti pa ni Ana Lovrin nije htio doci, u zadnji cas sam odustala. Zašto? Jednostavno vec mi je dosta napada i bijesnog optuživanja, a da pri tome ostajem i dalje sama na brisanom prostoru. Optužena sam npr.od strane HDZ-a javno putem medija- da sam kriva za pad Hrvatske na ljestvici Indexa ekonomskih sloboda.
Kad sam dala par intervjua za WSJ, NYT i W Post bila sam optužena da štetim Hrvatskim interesima jer govotim protiv najeuropskije hrvatske vlade.
Da sam otišla u Bruxelles govorila bi o svemu onome što govorim ovdje,.prestavnika Vlade ne bi bilo i opet bi ja ispala krivac i to bi opet preko Sanaderovih medija bilo prikazano kao ozbiljno nanošenje štete ulasku Hrvatske u EU.'Moram priznati da mi je lagano dosta tih jadnih i jeftinih igara.
Što mi se npr.dogada- pa eto samo par situacija- jedno juto vozim djecu u školu a na oba auta mi probušene gume.Jedan auto stoji u dvorištu, a drugi na ulici.Na oba auta su probušene lijeva prednja guma. Imam slike za dokaz i servis koji mi je mijenjao gume..Kome da se žalim?.
Dobivam gotovo nakon svakog javnog istupa kojekakva pisma vrlo ružnog cak bolesnog sadržaja.
Evo i ovo posljednje, dobijem upis u Komoru.Odjavim se iz Sabora sa place.Taj dan dobivam obavjest da sam nedostojna i da mi se briše upis u odvjetnicku komoru.Dakle na dan kada otkazujem placu.Eto tako bi mogla nabrajati još nekoliko sitnica ali nema veze.Sve je to za ljude, a posebno za nejake žene u politici....:( "

Stoga Vam 'stoka sitnog zuba' porucuje sljedece:

SVI 'ODGOVORNI I NEDODIRLJIVI' VRLO DOBRO ZNATE TKO STE, STO STE I KAKVU STE NEPROCIJENJIVU NEPRAVDU, PATNJU I STETU NANJELI HRVATSKOJ I NJEZINIM GRADJANIMA !!! RAT JE UNISTIO 15% HR, A VI DAME I GOSPODA NA VLASTI, VI STE PRIDONJELI 85% KA UNISTENJU LIJEPE NASE.

IPAK CE VAS PRAVDA NA KRAJU KAD-TAD DOSTICI !!!

hanhan
Hrvatsko Proljece II

Tagovi

Komentari

je...nikad nije bilo gore a

je...nikad nije bilo gore a i nikad potrošnja nije bila veća....zanimljiva konstatacija. to što se ti ne nalaziš u većini onih koji imaju od ćega trošiti i servisirati kredite na vrijeme bankama tvoj je problem. život ide dalje...ti štedi u čarapi. o korupciji, stoji....nestručnost...stoji. stoka sitnog zuba ima alternativu i znanje za drugaćiji pristup....NEMA! seli...

Tko je glasao

dobro bi bilo vlado da ti

dobro bi bilo vlado da ti pomognem da te decke koji dobro zaradjivaju a vama ne prijavljivaju .daruj mi pravo da ti izucim inspektore da ce ova drzava jednog dana biti eu i da ce to biti tamo protuprotokolarno!zaustavite pad radnika koji ce u mirovinu za nekoliko godina i imajte na umu da ce se neke druga vlada kaljati sa novim dugovima u koje nevjerujem da ce ih moci podignuti!

Tko je glasao

Kronična hrvatska bolest -

Kronična hrvatska bolest - puno priče, a malo se radi.
Slažem se sa svim navedenim, naravno, i mislim da je vrijeme za jednu revoluciju, ne samo hrvatsku nego i svjetsku.
ajmo udarit!

Tko je glasao

ajmo udarit! I zasto

ajmo udarit!
I zasto cekati?! Hrvatska je zemlja s najvecim brojem antifasista, a i domovina je najgenijalnijeg revolucionara.

Tko je glasao

Nadam se da ne misliš na

Nadam se da ne misliš na zločinca Tita, a ako i misliš... nadam se da je sarkazam.

cogito ergo sum

Tko je glasao

nekima je ipak heroj! Ali za

nekima je ipak heroj!

Ali za Mr. Pavao.... ne sekiram se previše! nema dlaku na jeziku.... i zna pomutiti vodu... kulturno i pošteno!

PS. Lipi pozdrav dijaspori... nisam zaboravio na svoje kolege tamo!

Jakša

Obrisan

Tko je glasao

Ispravio bih jednu

Ispravio bih jednu gramatičku grešku koju jako često susrećem i na TV i u pisanim medijima. Naime, kontra od opozicije nije pozicija već vlast. Nisam stručnjak ali sam prije nekih mjesec dana čuo neku prof.dr kako objašnjava česte greške u javnom govoru pa mi je to ostalo u pamćenju.
Sa ostatkom teksta se slažem, naravno :)
Hvala

Tko se mača laća, sam u nju upada a ćud nikada

Tko je glasao

Je, sve je to lijepo, ali

Je, sve je to lijepo, ali ovo navodjenje e-mail adresa ce samo pomoci botovima da zaspamaju doticne mail accounte te bi zbog toga trebao editirati i "@" pretvoriti u "[at]" ili nesto slicno jer znam da bih te ja spominjao na nimalo ugodan nacin da stavis moju mejl adresu prikazanu u potpunosti ;)

Sto se tice samog posta, slazem se sa svime osim s onim da su "oni" krivi sto gradjani moraju dizati kredite i sto ih ima 120 milijardi vec.
Zasto? Pa, jel netko tjerao te ljude da kupuju plazme, nove aute, da svaki clan kucanstva ima mobitel, da se kupuju egzoticne namirnice i slicno?
Ti ljudi koji imaju kredite i koji peglaju kreditne kartice su sami krivi za to, jer da se zbilja zivi po svojim mogucnostima, tada bi mozda iznos kredita bio 12 milijardi a ne 10 puta veci! Ova vlada ne govori ljudima da kupuju nepotrebne stvari, nego ih citavo drustvo "tjera" na to, kapitalisticko drustvo!

Kako se u vrijeme Juge moglo zivjeti bez mobitela, bez velikih TVa, novih auta i svega drugoga cega tada nije bilo? Ali ne moramo se vracati na stanje u Jugi, mozemo pogledati devedesete godine, kada si morao na koljenima moliti po bankama da ti odobre kredit, a cak ni to nije pomagalo ako si bio poljoprivrednik! A danas te vuku za ruke, nude ovakve uvjete, onakve uvjete ali se to sve svodi na jednu stvar - mi tebi novce, ti nama svoj zivot! Zivot kazem, jer je vecina tih nesretnika koji dizu potrosacke kredite s malim primanjima i kada nastanu neke neplanirane okolnosti, tada im se sjedne na jadnu placu, rade se ovrhe i tek tada nemaju nista, postaju robovi banke! A da se zivjelo skromno, bez kredita, tada bi imali koliko toliko normalan zivot bez ogromnog stresa kako prezivjeti do iduce place...

Napomena: ne mislim da su svi ti krediti losi, jer ipak nece moci jedan radnik kupiti novi stan ili kucu pa takvi krediti dobro dodju iako kad pogledas koliko ode na kamatu.. uh :) Ali oni nisu meta mog replaya, nego potrosacki krediti na sve nepotrebne stvari.

Tko je glasao

Poruka je poslata svim

Poruka je poslata svim predstavnicima hrvatske vlasti (stranackim i nezavisnim predstavnicima u Saboru i Vladi RH, Predsjedniku Mesicu, raznoraznim drzavnim organizacijama, politickim strankama), medijskim kucama (adrese pronadjene preko Interneta) te pojedinim inozemnim diplomatskim predstavnistvima koji se nalaze na teritoriju RH.

Sto se tice dizanja kredita, vecina gradjanstva prezivljava upravo zahvaljujuci tim kreditima koji bi uskoro mogli presusiti. Naravno da raznorazni ekcesni primjeri kojih si ti naveo postoje, ali ne u tako ogromnom razmjeru.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Nisi me shvatio... Ostavio

Nisi me shvatio...

Ostavio si mejl adrese tako da ih botovi mogu dodat na svoje spamerske liste, a za to te netko mozu prijaviti na abuse jer namjerno zelis zagusiti te mejl akaunte, stoga trebas napraviti harm reduction i zamjeniti "@" u svim mejlovima onako kako sam ti predlozio u mom prvom replyu, barem to.

Ma vraga prezivljava nego si dopusta luksuze koje si prije 10-15g nisu mogli dopustiti. A i tamo gdje mogu ustedjeti to ne rade pa kukaju kako se nema novaca. Gledajuci samo u mojoj okolini vidim gdje se strahoviti novci bacaju - zarulje svjetle po sat-dva dnevno bez ikakve potrebe, zove se s kucnog na mobitel bez neke osobite potrebe, kupuju se brendirani proizvodi iako isti takvi, cak nekad i od istog proizvodjaca ali pod brendom trgovackog centra dodju par kuna jeftinije, vozika se km-dva dalje a moze se uzeti bicikl a ne auto i tako dalje i tako blize, primjera imas puno.
I kad te ustede zbrojis na razini kucanstva i kroz razdoblje od godinu dana, tada se ta usteda broji u tisucama kuna, ovisno koliko clanova kucanstva imas i koliko su rasipni. I eto, umjesto da se digne kredit za odlazak na more, moze se preko tih usteda otici na more. Ili uopce ne otici na more i ustedjeti na tome :)

Tko je glasao

OK, zahvaljujem na

OK, zahvaljujem na dobronamjernom komentaru.

Premda sam sve navedene e-mail adrese pronasao na Internetu koje su postavljene za javnost, nisam bio uopce svjestan opasnosti glede botova. Stoga sam odlucio izbrisati sve e-mail adrese iz ovog Dnevnika.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

da, dižu kredite da bi

da, dižu kredite da bi preživjeli. ako pod preživljavanjem računamo automobile, plazme, kompjutore, putovanja. u tom slučaju, da, dižu kredite da bi preživjeli.

..............................................................................................
Get your facts first, then you can distort them as you please.

Tko je glasao

Hanho, krava te izbola, a

Hanho, krava te izbola, a gdje si ti ? već smo se zabrinuli... dobro nam se vratio !
Jaki igrači nam trebaju... Ti, Gale, Ap, Frederik, Zvone, Bet, Grgo, Obaladaleka... da ne nabrajam ! Živio ti nama !

Tko je glasao

Bio sam i jos sam uvjek

Bio sam i jos sam uvjek prezauzet s raznoraznim politickim aktivnostima.

Organizirani smo i prisutni svagdje po HR i po svijetu. Sirimo se munjevitom brzinom, a kada dodje pravo vrijeme javljat cu se na pollitika.com s punim imenom i prezimenom te Vam u potpunosti otkriti svoj identitet.

Portal pollitika.com se dokazao kao vrlo odlicnim instrumentom za borbu protiv 'Neprincipijelne Koalicije' na vlasti.

Dakle punom parom naprijed !

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Hanhan, drago mi je da

Hanhan, drago mi je da nastavljas borbu. No, moram te pitati u vezi svojih najava za radnicke prosvjede.

Naime, napisao si da ces tada prestat postat na pollitika.com-u, jer imas vec dosta istomisljenika i da je trenutak preuzimanja ili nesto slicno. Ako se dobro sjecam, najavio si da nakon tih prosvjeda nece vise biti potrebe za slabasne inicijative ala Natonareferendum i slicno.

Nakon toga se nisi pojavio, a nista od svih tih pompoznih najava se nije dogodilo. Pa te moram pitati, sto je to zakazalo i na kraju krajeva, zbog cega vec danas ne pocnes kao pravi JOTovac pisati pod svojim punim imenom i prezimenom?

Pretpostavljam da se transparentnosti ne bojis, jeli.

A umjesto toga, opet dajes pompozne najave (prvi put smo mogli biti naivni, ali ovo vise nema previse smisla) i furas isti film s kojim si vec jednom zakazao i ostavio dojam lajavoga psa.

Zbog cega opet ista igra?

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Gale, u potpunosti me s

Gale, u potpunosti me s pravom prozivas u svezi mojih 'pompaznih' najava vezanih za radnicke prosvjede.

Naime dan prije '12. travnja u 12' smo se prosetali po gradu Zg i napravili par rundi po Markovom Trgu. Osiguranje je bilo nikakvo. Te kisne subote tijekom sindikalnih prosvjeda smo shvatili da situacija jos nije dovoljno sazrijela za 'radikalan' potez koji bi oznacio pocetak korjenitih promjena.

Inicijativa za NATO referendum je bio unaprijed osudjen na propast, ali je bio i jasan pokazatelj da u HR postoje mlade snage koje se odapiru samovolji 'Neprincipijelne Koalicije'.

Ja ne furam 'isti film' niti igram 'istu igru'.

Kao sto sam vec prije spomenuo portal pollitika.com je postao mocno 'medijsko' oruzje.

Osim toga, zapocet cu se predstavljati s punim imenom i prezimenom tek kada se ispune svi uvjeti politicke prirode na kojima se trenutno radi (za par mjeseci). Imas moju rijec.

Nikad nisam niti prestajao s borbom. Ona se odvija na samom terenu po cijeloj HR i inozemstvu, a ne samo putem ovog portala.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

Ovako je vidim tvoju

Ovako je vidim tvoju pojavu.

Uzasno si nabrijan, pere te trenutno mozda sindrom Isusa (imas osjecaj da je buducnost svijeta na tebi), energija prsti na sve strane, privlacan si svima onima koji vole crpiti tu energiju, kaciti se na nju. Karizmatican si. I vidis da si mocan unutar te ekipe. No ta ekipa je u principu tvoja refleksija. Refleksija tvoje emocije.

U energetskom zanosu i samorefleksiji imas osjecaj da ce sutra sve eksplodirati, zato si i stavio puni ulog na radnicke prosvjede sa svojim hrabrim ocekivanjima. Jer revolucija je gdje god se kreces. Insipiriras svojom emocijom i vraca ti se u istom tonu.

No, to je sve subjektivna senzacija. Vjerujem da je podosta revolucionara proslo kroz tu fazu.

Sve u svemu, ono sto bih volio vidjeti kod tebe jeste da ne najavljujes i ne obecavas, vec da jednostavno ucinis i pokazes. To je put. Obecanja su za naivne, za demagoge, prevarante i slicne.

To tebi vjerujem ne treba. Istina, tada ti tvoja osobna senzacija vise nece biti temeljna referentna tocka, sto moze malo ispuhat dobar osjecaj. No, to je vjerujem razuman sljedeci korak kod svakog revolucionara. Odhebati senzaciju i krenuti otvoreno i transparentno, bez mjesta za suvisne nade.

Jer sve se krece i bez suvisnoga. Dapace, suvisno samo usporava put.

Naravno, mozda grijesim, no dojam je jak a i tvoja nova obecanja opet mi ukazuju na mogucnost da opet suvisno zahebes i oslabis.

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Hrvatski Sherlocke Holmes,

Hrvatski Sherlocke Holmes, po prirodi sam agnostik i postujem sve vjere tako da ti sindrom Isusa bas i ne pali :)

Mi funkcioniramo kao tim, a mocnim postajes onolikih razmjera koliko se dokazes po svojim akcijama i rezultatima, a ne po nekim pukim rijecima i raznoraznim demagogijama, utopijama i pukim obecanjima.

Uvidjeli smo u posljednjem trenutku da '12. travnja u 12' situacija za pocetak sprovodjenja korjenitih promjena naprosto jos nije u potpunosti sazrijela. Najavljivao jesam, ali obecavao nisam.

Otvoreno i transparentno ce se ici za par mjeseci. To je jedino sto ti za sada mogu obecati.

Live Free or Die !

Live Free or Die !

Tko je glasao

OK, kada stvar sazre da bude

OK, kada stvar sazre da bude JOT, bit ce mi drago ako me budes imao u vidu :-)

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Gale, jel ne vidiš što

Gale, jel ne vidiš što piše u potpisu?
hanhan
Hrvatsko Proljece II

Denken Gale!!

Tko je glasao

Ja to shvacam vise kao

Ja to shvacam vise kao simbolika snage mladosti! a ne doslovce repriza ili nastavak necega.

Na mladima svijet ostaje!

Jakša

Obrisan

Tko je glasao

nastavci su u pravilu uvijek

nastavci su u pravilu uvijek lošiji od originala :)

Tko je glasao

a Terminator 2? a

a Terminator 2?
a Aliens?

barem na razini originala...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci