Tagovi

Pusić, Nikolić, Žene u crnom i Hrvatska u sredini

http://www.hrsvijet.net/index.php?option=com_content&view=article&id=247...

Ako živimo u demokratskoj državi onda moramo prihvatiti realnost da svatko može slobodno izražavati svoje mišljenje. Tako i taj Pusić može javno suze liti što su hrvatski generali oslobođeni mimo njegove volje. Može otići u Srbiju i zajedno s tamošnjim bivšim i sadašnjim predsjednicima i četnicima dijeliti svoju bol zbog toga, Može vrijeđati i naše i srpske žrtve svojim javno izrečenim stavom. A da i u Srbiji ima onih koji misle da je Hrvatska zaslužila da joj se prizna pod kojim je uvjetima morala ratovati govori i ovo :

http://www.index.hr/vijesti/clanak/srpska-udruga-zene-u-crnom-nikolic-se....

Ne zabrinjava mene što još jedan u nizu žvalavaca ljubi dupe nekakvom četniku - samo naprijed. Ali radi se o bratu prve potpredsjednice vlade RH!!!!!!
Jel' u demokraciju spada i to da netko tko u najbližoj obitelji ima takvoga lika kojeg su odgajali isti otac i mati, bude član vlade države po kojoj ta ista obitelj pljuje? I još po prirodi svoga posla putuje po svijetu u svojstvu ministra vanjskih poslova! Ako bajo javno laje to što laje, koliko li će različit biti šapat njegove seke kada bude u prigodi biti s bivšim i sadašnjim četnicima oči u oči? Dok, naprimjer, bude stavljala vijenac na grob Tadićevog oca. Danas je , valjda, imala neki neodložan posao, pa nije mogla doći u Vukovar gdje se polagao nekakav kolektivni vijenac državnoga vrha ( valjda bi tri vijenca u vrijeme svekolike štednje bilo previše, treba kupiti na desetke luksuznih auta, pa za vukovarske žrtve ne preostaje dovoljno). Ili je predvidjela da bi mogla biti izviždana kao njezin šef danas, pa si nije htjela kvariti nedjeljni ručak. Možda ga je dijelila sa svojim bajom. U tom slučaju su na kraju mogli zajedno - podrignuti!

Tagovi

Komentari

Jebena stvar google arhiva :)

Kakv gaf smeća od jutarnjeg. Nego jel' Snježana Pavić, razmislila o svojoj sposobnosti analitike. Da sam ja gazda analizirala bi ona na drugim portalima.

Tko je glasao

Ma pusti ih, Ljube, neka

Ma pusti ih, Ljube, neka plaču. "Detuđmanizacija" je doživjela konačnu propast, to je još jedino što mogu :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Dektretenluk nadam se

Dektretenluk nadam se doživljava konačnu propast. NA osnovu nacije i vjere nadam se više će se jako teško moći skupljati bodovi. I sam Gotovina kaže da je vrijeme da razne kretene koji zarađuju na osnovu hukanja i bukanja otpilimo i okrenemo se budućnosti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/novinarka-kurira-slucajno-dobila-goto...

Justice for all !

Tko je glasao

Za ove kojima život nema smisla izvan ratne kaljuže

doista nije neobičan zaključak kako bi brat i sestra, koje su odgajali otac i majka, moraju imati unisono misljenje... ma šta brat i sestra - svi Hrvati bi trebali imati unisono mišljenje.

Čudi me jedino ta mahnita neobavještenost, jer bi se iz ovoga - http://www.index.hr/vijesti/clanak/cacic-bilo-je-nekih-nespretnosti-ali-... (objavljeno prije 7 sati), dalo zaključiti kako je Pusićka bila u Vukovaru, gdje je uostalom izjavila sljedeće:

"OŠTRE reakcije iz Srbije na oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču ne zabrinjavaju previše potpredsjednicu Vlade i ministricu vanjskih poslova Vesnu Pusić. Kako je izjavila u Vukovaru, smatra da će se tenzije ubrzo smiriti.

"Ne očekujem ništa posebno. Vjerojatno će reakcije iz Srbije biti u ovakvom tonu neko vrijeme nakon čega će se one početi smirivati i opet gledati u budućnost. Ovom presudom je podvučena crta jasno i formalno pod Domovinski rat gdje se kaže što je i kako bilo", rekla je prva potpredsjednica Vlade Vesna Pusić."

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Tenzije

Ne brinu Pusićku tenzije u Srbiji, već su je brinule mase na Trgu bana Jelačića.

Tko je glasao

Pa te mase ju i trebaju brinuti...

To su ljudi koji imaju jaaako puno slobodnog vremena i puuuno oružja i streljiva po tavanima i podrumima...

Žalosno je što izgleda nikoga ne brinu oni koji su se danas okupljali na Markovom trgu - http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovicu-ne-damo-nasu-svetinju-brodospl...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Plus dnevniku

ali čisto radi objektivnosti i ravnoteže želim podsjetiti da se Vesna energično usprotivila (pored hadezeovaca pod Sanaderom zabavljenih krađom ) i na neki način spriječila formiranje nekakve Zajednice srpskih općina koju su željeli oformiti prije koju godinu.

Onda kad već kopamo po CV Njene ekselencije PPVRH radi ravnoteže za djeda,evo ja na drugu stranu vage stavljam oca koji je ono bio ,što neki sudac za NDH ,znači radio pod ustašama.

Jebiga,stvari očito nisu crno bijele. Tko ono zapita :"Jesam li ja čuvar brata svojega".

Zoran P .i Teršelićka samo pričaju ono što bi njihovi fanovi željeli čuti.

Tebe ,a i mene zasigurno ne trebaju u ništa uvjeravati.

sve dobro...

Tko je glasao

?

Nije da mi je Pusić omiljeni lik (ni Ž ni M) ali oprosti molim te, na čemu ti temeljiš svoju tezu??? Na izjavi Save Štrbca prenesenoj u nekakvim (za mene) opskurnim e-novinama.

Ljubiću,

Čuvaj živce i pusti pozitivnim emocijama da te svladaju....

A ženama u crnom - kapa dolje!

Statistička pogreška

Tko je glasao

Snjr1 Kjm djl vg

Snjr1

Kjm djl vg dnvnk n vjrjš? b lnk s zt n ndx.hr. Jdnm n trb vjrvt, drgm kp dlj?
l n vjrjš d s Psć brt sstr, čt dgjn rjnškj mnr št s vd z svmr z št n trbj dkz. l v jš, gld čnjnc d prv ptprdsjdnc vld dns nj bl Vkvr (vljd t vjrjš?!), l j s Tdćm bvl v :

< hrf="http://www.hrsvjt.nt/ndx.php?ptn=cm_cntnt∓vw=rtcl∓d=15098:brs-td--vsn-ps--jdvn∓ctd=1:pltk∓tmd=9" ttl="http://www.hrsvjt.nt/ndx.php?ptn=cm_cntnt∓vw=rtcl∓d=15098:brs-td--vsn-ps--jdvn∓ctd=1:pltk∓tmd=9">http://www.hrsvjt.nt/ndx.php?ptn=cm_cntnt∓vw=rtcl∓d=150...

J n mnjjm nčj žrtv, l mnstrc Psć NJ DZVLJN . l mkr n b trbl bt dzvljn, d d Jdvn s Tdćm, srpskm strnkm bl...bl, Tdćvm mmm ppm Grsmm, d dbr n tć Vkvr, jr s nm ptlj pjvt tm gdj ć jj zvždt 50000 ljd, dk ć stvrmn pljskt Mrkč zbg čjg slbđnj s Psćkn btlj, Tdć slčn, zvjn crn.
J n vdm nčg tj svnjrj št b ptkl pztvn mcj.
z mj žvc n brn, ssvm s .k.

Tko je glasao

Nemam pojma kako netko može

Nemam pojma kako netko može iz komentara ukloniti sve samoglasnike, ali koji bi bio motiv za to? Ali, svaka luda ima svoje veselje, pa nek se veseli i taj žderač samoglasnika :)))))))

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Ništa čudno....

Ništa čudno ili neočekivano od brece Pusića no i izjave seke Pusić koje je izricala u Saboru nisu ništa drugačije o braniteljima i HV.Jednostavno im preko usta teško ide sve što je hrvatsko očito im fali Juga no našu žalost takvi danas imaju pravo dizati svoj glas.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci