Tagovi

Pupovac i Stanimirović proglasili otvoreni lov na časnog hrvatskog branitelja Hasanbegovića

hasan direktno

Heroj i časni hrvatski branitelj Hasanbegović odolijeva, ali fašistički neprijatelj udara svim raspoloživim sredstvima, a mi?

Mi kao zadnje kukavice šutimo umjesto da dignemo Hrvatske sinove i kćeri na noge i spriječimo još jedno u nizu likvidacija časnih domoljuba i oduzimanja prava Hrvatima, ovaj put pravo hrvatskih branitelja da participiraju u vlasti, da žive!!!

Krvavi progon ministra Hasanbegovića od strane parazitsko jugofašističke zločinačke organizacije doživljava kulminaciju.

Slika ministra Hasanbegovića, ako je to uopće on, kruži portalima umreženim u organizaciju za stjecanje nelegalne koristi, inače se to u zakonu zove zločinačka organizacija. No kod nas zakoni ne važe pa tako pripadnici fašističkih zločinačkih organizacija slobodno nasrću na pojedince, skupine i čitave narode, teroriziraju dok ne rane, a onda sa posebnim zadovoljstvom ranjene pobiju, takvi su oni.

Pretpostavimo da je na slici ministar Hasanbegović.

Iz slike je vidljivo da je osoba u službenoj HOS uniformi sa grbom Republike Hrvatske na kapi.

Teroristički mediji perfidno podvaljuju da je kapa ustaška, sa slovom U. Mada je stoka fašistička dodatno zamutila fotografiju apsolutno je jasno da na kapi nije U već hrvatski grb, no fašisti napad nastavljaju nesmanjenom i nesmiljenom žestinom? Šta reći, stoka kao stoka, nerazumno i maloumno.

Zadnji pokušaj likvidacije ministra Hasanbegovića uistinu je oduran i uistinu je jedno ozbiljno kazneno djelo.

Naime, Hrvatska je u Domovinskom ratu pobijedila, HV, HOS, HVO, MUP… zajedničkim su snagama porazili terorističko fašističku organizaciju koja sada u miru pokušava HOS proglasiti nelegalnom i zločinačkom postrojbom, a ministar Hasanbegović ne bi smio imati kao hrvatski branitelj nikakve funkcije, čak dapače, treba mu izgleda oduzeti i život.

Ispričavam se ako sam nekoga izostavio, a radi preglednosti sve ćemo zajednički zvati Hrvatska vojska, kraće HV.

Sad je potpuno jasno da su određeni mediji ispostave stranih obavještajnih službi te da prema njima treba postupati kao sa neprijateljskim špijunima u doba rata.

Za one koji ne shvaćaju: Predstavljanje pripadnika Hrvatske vojske kao zločinca zbog legalnog i legitimnog znamenja i konstrukcije da takav ne smije imati ljudska niti bilo kakva druga prava čin je agresije, stoga slobodno možemo reći:

Hrvatska je napadnuta!!! Hrvatska je u ratu!!!

Napad je brutalan i udara u same temelje Republike Hrvatske!!!

Ministru Hasanbegoviću oduzeta su sva ljudska prava, terorističkim činima ponižena je Republika Hrvatska. Ovo je posao za DORH, ali to možemo slobodno zaboraviti.

No ipak, došlo je vrijeme da se ovi zločinci zaustave svim legalnim i legitimnim sredstvima!!!

Predsjednice, premijeru, DORH, USKOK, SOA, VNS, MUP, jeste li svjesni da se časnog Hrvatskog branitelja tretira kao što bi se trebalo tretirati jednog Stanimirovića, kao neprijatelja?

Jeste li svjesni da zločinačka organizacija negira pobjedu u Domovinskom ratu i propisuje da je hrvatski grb nelegalan?

Jeste li svjesni da je Stanimirović koji je bio neprijateljski vojnik i koji se obezumljeno radovao pokolju hrvatskih ranjenika i osoblja bolnice u Vukovaru saborski zastupnik kojega Milanović naziva uvaženim kolegom?

Milanovićev kolega ovako opisa klanje ranjenih hrvatskih vojnika i osoblja vukovarske bolnice:

«Tog 18. studenog 1991. pao je poslijednji bastion, posljednje uporište ustaške vlasti u Vukovaru – vukovarska bolnica. Njenim padom oslobođen je i sam grad Vukovar…”

Iz Vukovarske bolnice odvedeno je i pobijeno najmanje 255 ranjenika i osoblja bolnice, za Stanimirovića, “uglednog saborskog zastupnika” taj masakr ljudi rastraganih i izranjavanih eksplozijama, gelerima, metcima, minama… herojsko je i junačko djelo njegove bratije.

Ovo je Stanimirovića oduševilo:

CDFBACA4 0 EA5 41 AD 9 E56 9459 E526480 A w640 r1 cx0

Danas je, da ponovimo:

Ugledni saborski zastupnik” i Milanovićev kolega na kojega ovaj ne da!

———————————————————————————————

Da ponovimo i ovo:

Hrvatski vojnici Stanimiroviću su bili ustaše, Pupovčevim Novostima Hasanbegović je isto ustaša!!!

Zaključak: Hasanbegović mora biti kažnjen na isti način, klanjem!!!

———————————————————————————————

Istovremeno časnog Hrvatskog branitelja Hasanbegovića, koji je svoj život nesebično davao da zaštiti građane Hrvatske od ovih kriminalaca i zločinaca, ova fašistička organizacija terorizira do smrti!!!

Terorističke napade trenutno predvode Pupovčeve Novosti, uz pomoć svih koji su pljačkali državu ili ostali dužni stotine milijuna kuna, to je isti onaj Pupovac koji je prije priznavanja Hrvatske tvrdio da je Hrvatska nasilno pokrstila 11000 djece, kako bi on rekao: jedanaest hiljada dece.

Naravno da to nije bila istina i da do dana današnjeg nije dokazao niti za jedno dijete, a kamoli za “jedanaest hiljada”, no cilj je bio napraviti štetu Republici Hrvatskoj u onom važnom trenutku!

I napravio je štetu Hrvatskoj, to je Pupovčevo životno djelo!

Danas Pupovac proglašava Hrvatske branitelje zločincima koji nemaju nikakva prava, a službeno i legitimno znakovlje ilegalnim???

Ima li više itko da zaustavi ovaj teroristički i fašistički zločinački pir???

Ima li itko normalan u ovoj državi!!!

Što se mora dogoditi da ovi bolesnici prestanu terorizirati?

Mesić je pjevao ustaške pjesme pa mu ova zločinačka fašističko-teroristička organizacija to nije uzimala za zlo, dva puta bio je predsjednik, kako i zašto?

Peđa Grbin pjevao je također Juru i Bobana pa mu zločinačka fašistička organizacija nije uzela za zlo, zašto?

Zašto samo Hasanbegović i zašto zbog legalnog znamenja HOS-a?

Zato što je ministar Hasanbegović dirnuo u osinje gnijezdo stranih obavještajnih službi i parazitskog podzemlja!

Zato što se terorističke ćelije koje rade na uništenju Hrvatske financiraju novcem građana Hrvatske, a to je ministar Hasanbegović počeo ukidati!

Zato što je Pupovac pred zidom zbog nestanka 30 milijuna eura iz Tesla banke pa mu je svejedno koliko će žrtava povući za sobom.

I zato je ovaj napad toliko strahovit, zato bagra smjenjuje ministra Hasanbegovića, a Mesiću nisu ni zamjerili jer je bio dio te organizacije i podržavao terorističke ćelije.

Upamtite: Netko je sklopio deal sa Pupovcem da će mu sanirati banku i zataškati pljačku ako sruši Hrvatsku! Dobro to zapamtite jer je istina.

Sve je povezano, terorističke ćelije, obavještajna strana zajednica, špijuni stranih agencija pod krinkom novinara i vlasnika portala. Svima je njima cilj pljačka, a u konačnici i uništenje Hrvatske kao države, zato oni ovako strašnim terorističkim udarima pripremaju teren za neku tvorevinu u kojoj će oni imati apsolutnu vlast.

Novac je ključ, ministar Hasanbegović prekinuo je dotok hrane ovom tumoru i tumor se panično razlijeva na sve strane, tko će pobijediti?

Kome ćemo dati podršku?

Za koga i za što vrijedi život dati?

Zar za tumor?

Ćelije se moraju prestati financirati i točka!!!

Zar ima narod, nacija, država na svijetu, koja financira zločinačke, terorističke i prazitske organizacije koje joj rade o glavi?

Nema!!!

Sad je dosta!!!

Predsjednice, shvaćate li Vi što se događa? Shvaćate li tko sve ovo organizira? Shvaćate li dubinu ovog pakla? Kad smo kod pakla, shvaćate li da ako ministar padne zbog službene odore HOS-a, grba Republike Hrvatske, da smo ovaj rat izgubili!

Milanoviću, proklet bio do tisućitog koljena!!! I bit ćeš!!!

Shvaćate li da terorističke skupine stranih obavještajnih službi upravo proglašavaju Hrvatske branitelje ilegalcima koje treba odstrijeliti?

Predsjednice, svi mi koji želimo državu pravde i zakona svojim Vam životima jamčimo da ćemo Vas podržati ako Vi podržite ministra Hasanbegovića.

Ova se terorističko fašističko parazitska urota mora zaustaviti, Hrvatska se mora otresti ovih terorističkih i parazitskih ćelija, a ne ih financirati!!!

Hrvatska se mora otresti ovog smradnog tumora u obliku terorističko-fašističkih-parazitskih ćelija stranih obavještajnih službi!!!

Nećete razbojnici!!!

Komentari

Franjo Tuđman i ustaško znakovlje...

... evo, ovih dana se na FB-u pojavio Romanov link na njegov intervju s Franjom Tuđmanom... gdje "oznake" na uniformama HOS-a naziva - fašističkim oznakama... tz tz tz

https://www.youtube.com/watch?v=jBL9h62plUg

Tko je glasao

predizborna kampanja

i F.T uredno trola...uostalom, čim se ustabilila obrana Franjo je ustrojio jedinstvenu komandu i HOS-ovci su se razbucali što u redovne snage garde, što policije..

Na početku rata..mi koji smo sudjelovali...znamo da nije bilo jedinstvene komande jer naprosto nismo imali vojsku.

Oni zapovjednici pojedinih jedinica HOS-a koji su se suprostavljali doživljavali su kojekakve "nesreće".

U prošloj sdp vladi jedan ministar je bio dragovoljac HOS-a u Sisku, nazivali su se "Vukovi", bili su stacionirani u rehabilitacijskom centru Jodno, gradom su paradirali u crnim odorama, ja sam ih zvao dimnjačari.

Počeli su samostalno uhićivati ljude i sprovoditi svoje neke "istrage"...eto, zapovjednik im je isto doživio prometnu nesreću.

Vladimir Milanković, tadašnji zamjenik načelnika policijske uprave sada leži po zapovjednoj odgovornosti..zbog pizdarija koje su oni radili, a koje on realno gledano i nije mogao kontrolirati u onom košmaru 1991. koji se dešavao na Banovini i u okolici Siska.

Bilo ih je još..takvih jedinica..npr. Handžar divizija dragovoljci iz Istre..koji su nam počeli maltretirati domaće muslimane, između ostalog...e njih je Brodarac Đuro uspio staviti pod kontrolu..i poslao ih na prvu liniju, gdje su bili u mojoj zoni odgovornosti, gdje sam osobno došao u sukob s Ekremom Mendalom njihovim zapovjednikom..držali su položaj do mog voda ..s tim da je moj vod brojao 28 ljudi, a njegova jedinica peko 60...

Vojska tj. ZNG-pričuva se tek ustrojavala. Moram reći da sam se sukobio direktno s Ekremom, kad je počeo raditi sranja...mislio je nešto galamom..onda se susreo s realnom činjenicom..da će morati nazad u Labin, ali preko Petrinje koju su tada držali četnici.

Jednom se čak usudio uhvatiti za kundak revolvera magnum 44 u svađi sa mnom...onda sam mu skraćenu sačmaricu koju sam nosao u leđnoj futroli baš za takve situacije..gurnuo pod vrat...itd...hehe..grdno se iznenadio.

Moram reći da je 95 % tih momaka bilo ok..pravi fajteri koji su bili hrabri..odlično se držali..e ali..sam Ekrem i neki oko njega su bili, pored toga i "psi rata".

Na našem području se muvao još jedan iz Istre, stanoviti Siniša Dvorski zvani Rambo, kojeg smo isto morali otjerati, a jednom je doživio zajedno s ekipom..skidanje do gola.

Zašto?..dođu..pripucaju na JNA..i zbrišu, a ovi onda opletu po nama. Isto nije poštivao subordinaciju, da nije umakao morali bi ga neutralizirati.

Znači, građanine @zaphod..na početku jugokomunističke i srbočetničke agresije..mnogo se "zadomspremalo".

Dok su se neki još dvoumili bi li na fax ili bi čekali mobilizacijski poziv, pa već tko ih pozove..jel..tko prevlada..mi dragovoljci smo primili prvi nalet na sebe i dali šansu i vremena legalno izabranom državnom vodstvu da ustroji primjerenu zapovjednu odgovornost, koordinaciju i subordinaciju.

Da nije bilo nas..ne bi imao tko oteti od JNA topove i radare, pa ti ne bi imao čim rukovati kad su te mobilizirali.

Lako je sad srati i pametovati. Tada ste nam plaćali pića po kafićima..niste nam dali da platimo...na državnoj televiziji nas se hrabrilo...pa i Ursula Rukar, jel...

No eto, drago mi je da se jugošljameri danas pozivaju na Franju Tuđmana.
Samo se ne može dopustiti pilanje naopako..iliti zamjene teza.

sve dobro...

Tko je glasao

drug učitelj...

... ono, kada ti počneš zborištarima objašnjavati da je Njemačka anektirala Austriju... kao i ovo sada, eh... kao da sam živio na Marsu... uglavnom, nemam što okretati pilu naopako, čovjek je lijepo izjavio to što je izjavio, sva ta razna obilježja je nazvao - fašističkim znakovljem.,

Ti se prvo moraš dogovoriti jesi li ti Rambo koji stavlja vitezit na barjake puno prije ikakve borbe, jesi li ti onaj koji brani svoje dvorište u koje se parkirao srpski tenk ili si dragovoljac koji prima prvi nalet na sebe.

(Ako si dragovoljac, što sad želiš? Moju pohvalu? Piće u birtiji? Da te se proglasi narodnim herojem?)

Uglavnom, vidim da konvertitskom partijskom šljamu sada ni Tuđman nije dovoljno Tuđman?

p.s. Tebi je posebno fora zezati momče od 19 godina koji se vratio iz JNA iz Prištine... u jedno vrlo zanimljivu situaciju u zemlji... koji je otišao na faks (koji je upisao prije odlaska u JNA) i koji se usto s cijelim društvom otišao javiti u "općinski ured za obranu" i staviti na raspolaganje. Jel tebi treba crtati da recimo moja MZ broji cca 35.000 ljudi? Da moja općina broji 120.000 ljudi? Da su nam tamo rekli da imaju PREVIŠE takvih klinaca od 18-20 godina iz Zagreba, koji ne poznaju nijedan teren a mahali bi kalašnjikovom, već da smo korisniji na onome što znamo iz JNA. I ti ćeš, stariji partijski kadru, zvati takvo momče - jugošljamerom? Momče ti kaže da ideš znaš kamo, stara konvertitska komunjaro?

Tko je glasao

Naravno da sam konvertit građanine @zap

koliko i Franjo Tuđman, Hebrang, Bobetko, piloti koji su prebjegli k nama, Manolić koji je bio OZNA-š , a dva brata imao u ustašama ili ako baš hoćeš..kao Perković i Mustać.

Ovo što se eto kao opravdavaš da si čekao mobilizaciju..ne moraš se meni opravdavati..ja i to cijenim i razumijem i poštujem....nemaju svi muda..kao ovih masu koji su i maloljetni dolazili...

Uostalom zaista, korisniji si raspoređen po VES-u..nego da bezveze zagnojiš negdje ledinu....

Moj point je na težištu da je na početku bilo teško...kad ste došli ti i takvi poput tebe..bilo je lakše..

Druga poruka upisa jest ; lako je danas srati iz politikantskih razloga...
nas su i onda nazivali- ustašama-

isti ili slični onima koji nas i danas nazivaju ustašama...zato im ja kažem: "da..i, želiš li mi možda popušit..."

Kod mene na banijsko ratište došao je klinjo od 17 god. i nešto mjeseci...pošto je odlučio zbrisati od kuće ...za njim je došao i njegov stari..mogu navesti njihova imena, ali neću..žive tu kod tebe..u Dubravi- Dubcu.. zagrepčanci i purgeri..

Stari je bio fakultetski obrazovan- veterinar- vjerovatno ga nikad nitko ne bi dirao jer svi sustavi trebaju veterinare samo ako se ne petljaju u politiku...

došao je za sinom....da pazi na njega..a i vjerujem da je osjetio trenutak: sad ili nikad..da MI HRVATI napravimo svoju državu. Bio je i ranjen gelerom, stari.. a mali se zaista nije čuvao...ali eto..metak ga nije htio..hvala Bogu.

Politički nepismenjaci ne znaju razlikovati Franju Tuđmana do međunarodnog priznanja..i poslije međunarodnog priznanja, dolaska UNPROFORA i stabilizacije crte obrane.

Kad smo se ustrojili ..naravno da nam više nije trebalo imati stalnu prijetnju prema neprijatelju...osim latentno..ono ..da se useru od straha kad čuju preko motorole: ZA DOM SPREMNI, KRENI..NEĆU DA OSTANE NI SRPSKA KOKOŠ.

Kad čuju to..8 od 10 četnikića se usere od straha..

Ajd još malo hvali Franju, uživam... i sam sam govorio dečkima : ne pusti nas Franja da pravimo sranja, pa nisam dao ubijati zarobljenike ni dirati civile.

Ne jednom sam rekao ..i napisao..da mnogi Srbin samo Franji može zahvaliti za život. Pogotovo u Oluji.

Što se tiče hrvatskog barjaka ....hehe..zašto da ga čuvamo i gubimo energiju..kad ga eksploziv može čuvati na tzv. mrtvoj straži...a tenk sam uništio...baš s nekim HOS-ovcima oko 300 m od moje kuće...

Pogodio sam ga RB-om , a onda su ga dečki iz HOS-a koje sam poslao kroz Drenčinu dokusurili s OSO-m i zoljama.

Linija je pala kod Gavrilovića, par dana ranije mobilizirani zaphodi su se povukli..što mogu razumijeti..

Da nije bilo nas domaćih i dragovoljaca i dragovoljaca HOS-a, čejeni i jna bi došli do ušća Kupe u Savu i cijela industrijska zona Siska bi bila u Krajini. S bolnicom.

U počast dragovoljcima HOS-a pozdravljam te sa : for homeland ready,Prêt pour la,Paratus,Готовность к,Gati për,за дом спремни,hazır,Pronto per la.

Mi svi, a pogotovo dragovoljci HOS-a su rehabilitirali taj stari jurišnički pozdrav- ZA DOM SPREMNI-, a kome smeta što mu mi možemo...neka se lagano napuši...

Naravno..pošto je danas mir a ne rat..nema potrebe da zadomspremamo.

Zatreba li zadomspremaćemo sve u 16.

sve dobro...

Tko je glasao

svojatanje...

... ne razumijem, Franjo je tvoj, a moj nije? Ja se tebi pravdam??

Ja se tebi ne pravdam, ja sam dovoljno pristojno odgojen a da tipkam s tobom, umjesto da ti odgovorim prostački kako bi trebalo. Ti, na temelju toga što si pola života proveo pod jednim barjakom, a pola pod drugim smejštaš sebe u situaciju da ti nekoga opravdavaš, pravdaš, opraštaš i određuješ... količinu domoljublja?

Imao sam tu sreću da sam u životu bio okružen ljudima koji su neke ideje živjeli, bez konvertitstva, većina njih osuđivano i zatvoreno u prošlom režimu... a to što ti umišljaš da si ne znam po čemu poseban jer znaš vezati eksploziv za barjak ili nešto slično - tu si žestoko u krivu. Znaš, najamnici se mogu čak i unajmiti, ali ne i ideja. A ti si po toj ideji koju kao danas žestoko braniš, pljuvao čitav život. I sada se jako trstiš staviti u prvi red "procjenjivača" ljudske kvalitete i domoljublja?

Kao što rekoh da nisam pristojno odgojen i da ne cijenim druge sugovornike ovdje - rekao bih ti što si ustvari.

Tko je glasao

kod tebe se radi o klasičnom

intelektualnom nepoštenju...to što su komunisti u unutarstranačkim razračunavanjima tvoje članove obitelji slali na Goli otok kao informbirovce, je stvar u tome da su oni bili srcem i duhom za Sovjetsku Hrvatsku...što poštujem..to je bila ideja marksizma, lenjinizma..pravda za sve...

e to su bili izvorni hrvatski antifašisti kakvih je bilo , razumljivo..jako puno u Istri..sjetimo se samo Labinske Republike...

dok su Hrvati Istre ustajali protiv talijanskog fašizma, neki Hrvati Dalmacije su se organizirali u Orjunu, da se uz pomoć srvijanskih nacifašista rješe talijanskih fašista... to su te okolnosti..jer je hrvatski narod povjesno bio podijeljen....

zato su se Hrvati već prema okolnostima , okretali na sve strane i tražili saveznike...

Tvoji koji su bili za Sovjetsku Hrvatsku tj. za Staljina tada, a ne za Titu, pa završili na Golom otoku..su bili nacionalno svjesni Hrvati lijevog usmjerenja i nadali su se da će preko Staljina ostvariti hrvatsku samobitnost i rastosiljati se velikosrpske hegemonije.

Njima isto..kapa do poda. Očito su bili pametniji od tebe.

Ti danas navijaš za opciju protiv koje su oni bili... to je zbog površnosti i ploitičke nepismenosti..moj @zaphode...

Znači, demokracija je i MI HRVATI lako ćemo se dogovoriti u kom ćemo smjeru, osim prema Beogradu...za građane koji bi ipak prema Beogradu, znaš..nas Hrvate ( namjerno u množini da ti dignem tlak ) boli kurko za te građane.

sve dobro...

Tko je glasao

I danas smo nešto saznali iz

I danas smo nešto saznali iz "štakorove rupe", saznali smo da si ti, Laganini, SDP-ovac !
Jer spadaš u "horde huškača koji znaju samo sijati mržnju i podjele i vrijeđati."
Izdal si se, izdajnik!

Tko je glasao

Dragi štakore i četnički odvjetniče

Ne znam kaj da ti kažem? Osim - Neka pati koga smeta Hrvatska je prvak svijeta! hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

hahahahaahh

Tko je glasao

Krezuba Ljiga se pocepao od smeha

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Jugonacističko ludilo i od "hrvatskog povjesničara" Klasića

E ovo ludilo (nije uzalud Jovan Rašković rekao "lud narod") nastavljaju širiti i tzv, "hrvatski povjesničari".
Sada kada nema ustaškog znakovlja na kaši, , nego je na mjestu znaka na kapi hrvatski grb (za četnike ustaški grb), onda treba samu kapu proglasiti ustaškom:
http://www.jutarnji.hr/marko-skejo--ratni-zapovjednik-9--bojne-hos-a--ho...
i kazniti Hrvata koji se slikao s pripadnicima časnog HOS-a.

Daj neka Novosti napadnu Jergovića jer se usred Sarajeva slikao u nacističkoj uniformi, a mogli bi potraživati i od engleske kraljice da svoga unuka proglasi fašistom i izbvaci ga iz palače i javno ga se odrekne.

"Amtoifašističko"udilo koje je zahvatilo i Klasića seže do neslućenih granica- do kriminalizacije kape. Tako bi i sve one koji nose šljem oblika sličnog onome "švapskom" s po Klasićcistima morali proglašavati nacistima i usktratiti im ljudsko pravo na političko djelovanje.

Jugonacističko ludilo šire poražene snage i "domaći izdajnici" i vrijeme je da se MOST otkači od toga njihova ludila i pusti ministre da rade svoj posao, a da DORH, ako misli kako ima kriminalnih radnji i već nečega (neka smisli optužnicu) podnese prijave.

Tko je glasao

Licenca

dragi kolega..mora se dobiti licencu da si antifašist e da bi mogao biti u vlasti u RH.
Licence izdaje specijalna komisija sastavljena od Milorada Pupovca, Vesne i Zorana Pusića.

E sad...to i košta..jer se sprovodi ideološki reket najprimitivnijim dvostrukim mjerilima..

Primjerice: Kotromanović i Peđa Matić su pjevali bećarac gdje su i stihovi:

" Od Vinkovca do Pakraca nema više pravoslavca"..dizalo se u ruke u zrak sve u 16..ima snimka...

Tomsona se difamira..ali ne keveću na njegovo pjevanje _ Čavoglava_ gdje su prvi stihovi pjesme ; ZA DOM_ SPREMNI...

Mesić je govorio o "prašini na srpskim opancima"

Pjevao je "Juru i Bobana"

itd..

No eto..njih se pušta na miru. Zašto i kako to ? Jednostavno..pristali su plaćati reket. Formalno su u političkoj struji koja pristaje na reketarenje.

Hasanbegović je nagovjestio da se reket više neće plaćati...ima podršku Karamarka i najvećeg dijela javnosti..predsjednica je izbacila njihovo "zlatno tele" Titinu bistu...ono kulturno u muzej tj. u ropotarnicu komunističke ideologije..

Čime reketare...zaboravlja se ovaj naš zadnji rat a današnji fašisti pozivaju se na povjesni antifašizam iz WW2.

Naravno, poražene snage se ne mire s porazom .

Nemaju realnu snagu za nešto ozbiljnije pa četnici , jugonacisti i domaći jugošljam nastupaju i opet zajedno.

Slušam evo trenutno na TV N1 ( jugonaci tv KOS-ovskog usmjerenja) Jadranku Kosor kako sere da se u njeno vrijeme nije moglo dogoditi da u vladu uđe netko ustaškog ili četničkog usmjerenja, hahaha a koalirali su s nastavljačima politike Jovana Raškovića.

Ponavlja se špranca; ustaše i četnici su loši a partizani dobri..pri čemu se naravno o četnicima eto neće..nije pristojno...ali budemo tukli po svojima, ustašama..a to su svi hrvatskomisleći ljudi desnog i konzervativnog usmjerenja, a poglavito oni koji razotkrivaju njihovu šarenu lažu.

Naravno..uzimaju su monopol na povjesni antifašizam i pozivaju se na ZAVNOH koji je spomenut ...između ostalog... u ustavu..pri čemu prešućuju činjenicu da je u tom ZAVNOH-u kao ratnoj antifašističkoj vladi bilo pripadnika svih građanskih slojeva,a ne samo komunisti.

Naravno, prešućuje se i činjenica da su komunisti nasilnim putem prigrabili svu vlast sprovodeći svoju boljševičku revoluciju. Ubijajući sve neistomišljenike i u vlastitim redovima...tipa Andrija Hebrang i sl.

Znači, preklapaju se interesi srbočetnika kojih ima i danas..i ideološke i fizičke djece naših boljševičkih, staljinističkih komunista koji se okupljaju oko naziva, isprazne rječi -antifašizam- jer oni nisu tadašnji povjesni antifašisti . Oni su po tom pitanju; kurac od ovce.

Pošto nema fašista ni ustaša..pokušavaju ih isprovocirati, izmišljaju ih.

Malo podsjeća na vrijeme Slobodana Miloševića i Pokreta za Jugoslaviju, jedino što sada nemaju iza sebe vojnu silu..jugokomunističku jna.

Da se uspijela nametnuti Josipovićeva paradigma ( laž ) da je Domovinski rat nastavak povjesnog antifašizma iz WW2...kmečanje tih snaga bi bilo malo tiše...

Današnja RH je nastala upravo nasuprot Jugoslavije...i realno govoreći
samo je nastavak i rezultat višestoljetne borbe Hrvata za nezavisnom državom.

Tu ideju treba razlikovati od nekih povjesnih režima, kako ustaškog koji je bio diktatorski ..ali prohrvatski tako i komunističkog koji je bio isto diktatorski ali antihrvatski.

Naravno..jugošljameri koji su Hrvati skreću na stazu izdaje i zajedno sa srbočetnicima, čine zajedno cca 20 % i to nam je trenutni usud.

Pošto je demokracija treba ih ismijavati .

sve dobro...

Tko je glasao

Ovo slobodno možeš postaviti i kao dnevnik :)

Al i odličan je dodatak mom dnevniku. Hvala! :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

nema potrebe

toliko si ih prekomjerno izgranatirao, pa ja eto samo ponekim preciznim hicem..popravim...ako je što preostalo od tih jugošljamera, poneki kratki rafal..gdje gdje se "baci bomba i goni banda " ispuca koja zolja za svaki slučaj...

sve dobro...

Tko je glasao

No, no, nemoj umanjivati svoje zasluge... hehe

Nema pobjede dok vojnička čizma ne stupi na teren, džaba bi bilo moje (i ppetrino :)) granatiranje da nema onih koji to sve rasčiste i zauzmu, hh

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

MOST je postao Crvena ćuprija, koja radi na daljinski Milanovića

Licenca
dragi kolega..mora se dobiti licencu da si antifašist e da bi mogao biti u vlasti u RH.
Licence izdaje specijalna komisija sastavljena od Milorada Pupovca, Vesne i Zorana Pusića.
E sad...to i košta..jer se sprovodi ideološki reket najprimitivnijim dvostrukim mjerilima..
A nakon Pupovca i Stanimirovića, srpskih Novosti, koji provode hajke na hvatske ljude i dovode ih pred snajper MOST-ovih snajperista, koji slušaju četničke naredbe "upucaj ga sad, upucaj ga sad!" ,"kriv je samo nije osuđen", "On je bio za nezavisnu /neovisnu) Državu Hrvatsku u ratu", a ne na istoj strani kao Pupovac i Stanimirović sa svojim kompanjonima četničkim "antifašistima" iz vlastitih obitelji , kruga prijatelja, rodbine i nacije- ma gdje ona bila- od "Krajina do Srbije", MOST još traži "pionirsku zakletvu" i "javna odricanja od sotone".

Sjećam se tog razdoblja kada smo, zbog četnika i jugočetnika, morali traženje nezavisne države izgovarati "Neovisna Država Hrvatska", uvođenje hrvatske kune objašnnjavati cijelom svijetu, ali ipak dr. F. Tuđman nije nasjedao njihovoj četničkoj hajci.

Čudi me što nisu zabranili riječ "nezavisna" i slovo "u" u bilo kojem kontekstu , u pismu, u govoru,...

Hrvatske domoljubima ijepe fašizam iz pretpovijesti, a onda njihova "Moralna inkvizicija", koja dejstvuje zajedno s njima, odstreljuje hrvatske kadrove i zbog "stiropora", dok istodobno , po njihovim inkvizicijskim mjerilima: ubojice po zapovjednoj odgovornosti i zaštitnici ubojice moraju biti predsjednici Saborskog odbora za nacionalnu sigurnost" jer je to nepisano pravilo, običaj , .. a čak i osobe koje su tijekom DR ugrožavale nacionalnu sigurnost RH, poput V. Pusić, ili one za koju još nisu razjasnili je li bila četnička tajnica u uredu psihijatra Jovana Raškovića, su im dostojne mjesta podpredsjednika Sabora.

O Moralna inkvizicijo, nemoralna si do same svoje srži!

MOST, kao samonametnuta "Moralna inkvizicija" u RH, ogrezao je u dvostrukim kriterijima, jer traži reforme kojima bi micao hrvatske ljude, a namještao bi u vlast iz redova okorjelih antihrvatskih kadrova, što opravdava "običajima " u Saboru.

Gospodu MOST-ovce nisu birali zbog zadržavanja "običaja" političke prostitucije, nego zbog "reformi" u koje se busaju. Oni bi u zadržavanju jugofašizma i dalje zadržavali dobre stare "običaje": "bolje četnik, nego samosvjestan Hrvat", progonimo Hrvate jer su nosili za rata :"Za dom spremni", jer su imali HOS-ove uniforme", a četnicima , kada im već nismo dali Hrvatsku , plaćajmo četnikovanje po RH.

Prije odstrela još i traže , kao i svaka inkvizicija: "odreci se Sotone i odreci se učenja da se planeti okreću oko Sunca, čuvaj tekovine NOB i bratstva i jedinstvo naših naroda i narodnosti. Mentalni komunist, ostaju komunisti.

MOST je postao Crvena ćuprija, koja radi na daljinski Milanovića i Pupovca!

Inkcvizicija je poubijala puno "vještica" i oslobađala svoj narod od njihovih zala.
Danas znamo da su bili masovni ubojice žena!

Tko je glasao

Jugokomunisti su došli do

Jugokomunisti su došli do jugofašista , čuo sam i novi izraz negdje kmerofašisti :D ...

Pozovite djecu, baš me zanima tko će vas poslušati , možda zaostali iz ruralnih krajeva... Crne uniforme , križevi, plinske boce i u akciju...

Za kraj pozdrav po uzoru na "velikog" vođu Mamića služiš se rečenicom Nećete razbojnici , a u biti zna on tko je razbojnik , a uvjeren sam i ti ;)

Justice for all !

Tko je glasao

Ole, oleee, ajmoooo, sad, aaaaa

O majku mu hebem al ga promaši! Pa jel on slep, aaaaaaaaaaaaaaa

Sad, dodaj tu loptu... budalooooo, o majko Božja, aaaaaaaaaaaaa

Je što je ovo, ja ovo više ne mogu gledati.

Mala, daj pivu, ne dve pive, daj i konjader, aaaaaaaaaaaaaa, skoro, opet, aaaaaaaa

Meni ovako nekako izgledaju tvoji upisi, hehe... Mislim nije problem, ali daj se malo probaj skulirati kad si na kompu, nije to isto kao i kad ričeš na tribinama samo da ričeš.

Nije svejedno.

Justice for dummies!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ubijaju bolesnike da bi ubili uzročnike njegove bolesti

Papundek je lik izmišljen za tebe. Samo je još nužna komunistička revolucija da se osmisliš!

Komunjare su napravile zakone po kojima je nemoguće proizvoditi, biti bogat, jer su oni navikli tuđe pljačkati, a onda dijeliti (najviše sebi i članovima svoje partije), ubijati one koji su "buiržuji" i stvarati mržnju prema takvima.

Podsjećaju na liječnike koji ubijaju bolesnike, da bi ubili uzročnike bolesti!

Idemo pogledati koji je NK najviše uplatio u državni proračun, koji je klub- udruga građana zaposlio više radnika, koji je klub najviše pronio ime Hravtske u svijetu i uspješne ne ubijati.
Ako crtač svastike može dobiti milijune kuna oprosta duga, kojega su financirali i kroz proračun RH

Koliko su drukeri koji kritiziraju Mamiće uplatili u državni proračun?
Bilo bi dobro da je Hrvatska prepuna ljudi koji ostvaruju profit kao Mamići, da ima puno bogatih ljudi kao što su oni, da država potiče obogaćivanje ljudi, jer takvi će povući naprijed, a ne da potiče i ugađa nesposobnima koji nisu u stanju zaraditi ništa.

Loši zakoni diktiraju knjigovođama, računovođama da se iz firmi vlastitih firmi izvlači novac, jer su zakonima pretvorili poslovanje i poduzetništvo u humanitarni rad, a ne biznis.

Očito im je najbolja terapija ubiti pacijenta , da bi ubili uzročnike bolesti, a sami su prepuni virusa komunjarskog odnosa prema poduzetnicima i ljudima koji znaju zarađivati novac.

Tko je glasao

Opet Stanimirović

http://www.viktimologija.com.hr/index.php/ratni-zlocini-91-95-u-rh/109-p...

PREŽIVJELI POLICAJAC: 'ISPRIČAT ĆU VAM PRAVU ISTINU O POKOLJU U BOROVOM SELU'
Objavljeno Subota, 08 Veljača 2014 07:19

Malo tko zna i da je jedan od policajaca ležao ranjene noge, sve dok mu nisu prišla dvojica. Jedan ga je primio za jednu, a drugi za drugu ruku. Tad je došao treći sa sjekirom i zabio mu je posred šljema. Sve je trajalo dvadesetak minuta. Dvanaest mučki ubijenih policajaca, svi redom iz Vinkovaca i okolice... Bosak Robert uspješan je i vrlo obrazovan Vinkovčanin koji živi u Zagrebu i koji pokušava koliko-toliko sretno proživjeti život. Koja je cijena života najbolje znaju oni pred čijim su očima pobijeni njihovi sunarodnjaci, vršnjaci...prijatelji. Robert je jedan od policajaca koji je preživio pakao tog 02. svibnja 1991. kada je mučki pobijeno i izmasakrirano 12 njegovih kolega:
'Tamo sam vidio Stanimirovića, ali to nikoga ne zanima'
'Nije dobro živjeti na temeljima tuge i ogorčenosti', započeo je svoju priču Bosak, 'ali ja to jednostavno ponekad namjerno prizivam. Zašto? Najbolje bi bilo sve zaboraviti, ali ja ne želim zaboraviti. Ne želim, jer tek onda je smrt dvanaestorice iz Borovog sela bila uzaludna. Ionako im ništa ne ide u prilog, počevši od toga da da sam do sada bio na tri svjedočenja za ratni zločin i na sva tri sam naprasito zaustavljen kad sam rekao da sam tamo vidio Stanimirovića. Treba li što dodati? Osim toga, naša država u silnoj želji za pravnim funkcioniranjem prkosi vlastitom narodu i podsmjehuje se svojim žrtvama podižući spomenike srpskim vojnicima. Možete li zamisliti da se bostonskim bombašima digne spomenik u srcu Bostona? Ne možete, ali vidite, u Hrvatskoj je to moguće. Na taj način izravno se klanjamo zločincima i minoriziramo naše žrtve. Zato ja ne želim zaboraviti te dečke, pa pod cijenu vlastite, doživotne tuge koju ni moji najbliži ponekad ne mogu shvatiti.' Događaji u Borovom selu ispričani su na nebrojeno puno načina i sve do sada ostala popriličan misterij. U dječjim udžbenicima zauzimaju sramotno malo mjesta, svake godine se taj tragičan događaj prigodno i obilježi, ali ostaju mnoge nedorečenosti, detalji i okolnosti...

'Ranjene policajce su klali i ubijali sjekirama'

'Počeo sam raditi kao policajac u Vukovaru, ali sam završio i specijalnu obuku u Zagrebu. Tog dana sam došao po plaću i samostalno se priključio akciji spašavanja dvojice ranjenih i zarobljenih policajaca. Njih trojica su, naime, bili u redovitoj ophodnji i završili su u Borovom selu. Jedan je uspio pobjeći, a druga dvojica su zarobljena. Da se razumijemo, oteti i raniti policajce na službenoj dužnosti u to vrijeme i pod tim okolnostima je teroristički čin, pa ja počinitelje masakra u Borovom selu nazivam teroristima. Naravno, Zagreb se digao na noge i akcija je brzinski organizirana. Došao sam, dakle, s kolegom Barišićem sat vremena prije u osobnom automobilu s kojeg smo skinuli tablice. Moguće da nas je i to spasilo. Također, bitno je znati da 95% policajaca nije nikad opalilo metak i da zapravo nismo bili spremni. U 9 i 30 Bošnjak, koji je bio zapovjednik i koji je i sam tada poginuo, izdao je zapovijed po kojoj se trebalo ući sa čak 150 policajaca i to istovremeno s vinkovačkog i daljskog ulaza, s tim da je jednu ekipu predvodio Josip Reihl-Kir. Već tada su stvari krenule po zlu, jer je Kir jednostavno procijenio da je preopasno i povukao svoje ljude.

Kako je to mogao već tada znati? Smatram da je imao informaciju, drugačije to ne mogu objasniti. Ipak, želim naglasiti da je nekolicina njegovih ljudi otkazala poslušnost i krenula u akciju, ali nisu mogli dalje jer je već u međuvremenu došlo do pucnjave. Šest policajaca s vinkovačke strane već je zauzelo položaj, tom prilikom jedan je i ranjen. Naših preostalih policajaca je ušlo kilometar i pol prije centra. Pucalo se po autobusu u kojem su odmah poginula trojica policajaca, a ostali su ranjavani onako, u bijegu i pokušaju da se obrane od pucnjave. A onda je počeo masakr... Najmučniji dio priče o događaju iz Borovog sela... Naši dečki su ležali posvuda, izranjavani, nepokretni. Prilazili su im jednom po jednom i klali, kopali oči i rezali jezike. Pamtim Vučića koji je ranjen ležao na cesti i molio nas da mu ne prilazimo pomoći. Bio je iskusniji, znao je da teroristi samo čekaju da mu dođemo pomoći , pa da nas pobiju. Vučić je odlučnim glasom inzistirao da mu ne prilazimo. A onda mu je prišao jedan od njih i hladnokrvno pucao u njega... Malo tko zna za Vučića i koliki je heroj bio. Malo tko zna i da je jedan od policajaca ležao ranjene noge, sve dok mu nisu prišla dvojica. Jedan ga je primio za jednu, a drugi za drugu ruku. Tad je došao treći sa sjekirom i zabio mu je posred šljema. Sve je trajalo dvadesetak minuta. Dvanaest mučki ubijenih policajaca, svi redom iz Vinkovaca i okolice...

'Borovo selo je iznjedrilo heroje, ali su mnogi još uvijek anonimni'

Iako Robert nerado priča o sebi, saznajemo da je tada s Barišićem zarobio Slavka Arbutinu kojeg su uredno predali na daljnju obradu. Na upit je li bilo želje za osvetom, Robert nam je rekao: 'Imali smo zarobljenika u rukama, ali ne. Bili smo bijesni, ali nije nam palo na pamet učiniti ono što su oni učinili našim dečkima. Za tako nešto moraš biti životinja. Napominjem da su ljudi koji su ubijali i mučili policajce običan šljam, uvoz iz Srbije, plaćenici. Ali, sve uvijek nekako dođe na svoje. Čuli ste za masakr koji je u Srbiji počinio jedan njihov bivši vojnik koji je ratovao u Borovom selu. Mislim da nijedan čovjek koji je takvo što činio drugom čovjeku ne može više normalno živjeti. Dođe to na naplatu, kad-tad. Ja se ipak radije sjećam velikih ljudi, heroja. Spomenut ću doktora Karlića koji je pristao doći na takvo jedno poprište i koji je nadljudskom snagom pokušavao spasiti naše momke. I spasio ih je, dosta. Čak i one teške slučajeve od kojih bi mnogi odustali. Tog doktora su tada htjeli zaklati. Ne zaboravljam ni Martina Matkovića koji nas je spasio svojim izvrsnim pregovaračkim sposobnostima s JNA koja se u Borovom selu pojavila oko 13 sati. Da nije bilo njega, tko zna, moglo je i gore završiti. Ma imamo mnoge velike ljude, samo se za njih slabo zna', objašnjava nam Bosak Robert. Ipak, ne propušta podijeliti s nama nevjerojatnu činjenicu da stanovnici Borovog sela koji skupa sa Stanimirovićem sve znaju i dalje najnormalnije žive i da ih nitko ništa ne pita. Dapače. Od svojih zločinaca prave heroje kojima Hrvatska 'pravna država' diže spomenike.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ja bih ga kaznio...

... jer se slikao s Bujancem :)

Tko je glasao

...200 kuna i upozorenjem da

...200 kuna i upozorenjem da ubuduće bira društvo?
Nda, maksimum...s obzirom na težinu prekršaja....

Tko je glasao

Ajd da si i ti jednom duhovit

a ne maliciozan... hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

nda, nego...

... odakle ti da je branitelj? (pitam bez sarkazma)

Koliko znam, rođen je 1973. i tada je studirao političke znanosti

Tko je glasao

... odakle ti da je

... odakle ti da je branitelj? (pitam bez sarkazma)
Koliko znam, rođen je 1973. i tada je studirao političke znanosti

Svi su branitelji koji promoviraju NDH , ustaše i služe kriminalu , mafiji i tajkunima...

Inače nisu branitelji makar i bili u ratu... To je za Laganinija peta kolona...

Čovjek nije normalan ... Nema njemu lijeka...

KRAJ !

Justice for all !

Tko je glasao

Hebote

ti pišeš kao da navijaš, divlje i ograničeno psihologijom mase.

Kad bi se samo pokušao gledati sa strane vidio bi da ne izgledaš normalno.

KRAJ!

Justice for idiots! :D

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ja bi njega postavio za

Ja bi njega postavio za ministra branitelja a Bujanca za ministra kulture
procvali bi u oćima svijeta i okolice
To netko namjerno radi a rvatine naivne, ko uvjek.

Tko je glasao

Kako već u prošlom dnevniku napisah

Fašisti i nacisti Hrvate nazivaju rvatinama. A biti fašist i nacist uistinu je odvratno stanje, jelda?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Fašisti budućnosti sami će

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

PA posve istina , pobornici NDH, ustaša i njegovatelji Hitlera i nacističke Njemačke u Hrvatskoj se danas nazivaju antifašistima :)...

Justice for all !

Tko je glasao

Ili vlast treba odraditi HRT, ili bukureštanski scenarij za HRT,

Jugonacističke šovinističke svinje rugaju se Hrvatima koji u svome izričaju imaju izraz ´Rvati i time iskazuju svoju istinsku mržnju prema ljudima koji gaje iskreno domoljublje i spremnost za obranu svoje Hrvatske ili Rvacke.

Biti neobrazovan je nedostatak formalnog obrazovanja, što je uvijek nadoknadivo, ali i bez toga neobrazovani ljudi su vrijednost po svojim životnim uvjerenjima, karakteru, ..., ali biti neprijatelj vlastite države, je nepopravljivo stanje ljudskih mizerija koje će Hrvati ili Rvati poraziti.

Što se tiče neprijateljskih medija u RH, još hrvatski narod može pričekati da se stanje u njima riješi, da se neprijateljski novinaraški jugošpijunčine udalje iz javnih medija, a ako se katedrala zloduha HRT ne vrati u ruke hrvatskog naroda, postat će vrijeme za bukureštanski scenarij na HRT-u.

Ili vlast, ili građani, netko će to morati razriješiti, jer ovo specijalnoratovsko harangaško djelovanje HRT-a, jednostavno više nije za trpjeti. Nova je vlast, a mora nastupati na malim televizijama, umjesto na slobodnoj HRT.

Ili vlast treba odraditi HRT, ili će se to morati odraditi po bukureštanskom scenariju.

Što je s ovim ministrom Orepićem?
Kažu da je bio neki potpukovnik JNA?
To nije loša karakteristika, ako se u njemu nije zadržala simpatija za jugovinu, ako je svoje znanje koristio na dobrobit RH, i ako će ga kroz Ministarstvo također koristiti za dobrobit Hrvatske i Hrvata.

Ipak ovo s dogovorima oko vlakova s imigrantima koje niječu i Slovenci i Srbija, me nekako podsjeća na muljanja oko vlakova Ranka Ostojića.

Da nije , i nakon Ostoje, ostao Ostoja, ili se samo radi o početničkom nesnalaženju? Ukoliko ne smijeni sluge Ranka Ostojića, i vrati hrvatske zapovjednike policijskih postrojbi, dokazat će da je i nakon Ostoje ostao Ostoja!

Tko je glasao

Što se tiče Orepića

Dajmo mu malo vremena, nije MUP baš mačji kašalj, treba to sve povezati, izanalizirati, a tek onda možeš početi s ozbiljnim promjenama, osim ako vidiš neka očigledna kriminalna djela kao što je financiranje samog sebe preko svoga portala, a usput si u komisiji koja odlučuje o dodjeli i komisiji koja odlučuje jesi li u sukobu interesa, kao fašisti ljevičari.

No, vidjet ćemo!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

U uniformi HOS-a se sigurno nije slikao bezveze

Za mene je branitelj taman da rata nije ni vidio, jer svi koji brane Hrvatsku u bilo kom trenutku i od bilo kakvog smrada su branitelji.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Za mene je branitelj taman da

Za mene je branitelj taman da rata nije ni vidio, jer svi koji brane Hrvatsku u bilo kom trenutku i od bilo kakvog smrada su branitelji.

KAda će dobiti mirovinu i invalidsku penziju nije fora da toliko krvari taj Hasanbegović za Hrvatsku , a da bar mirovina i čin mu se ne da...

PS. bilo bi zanimljivo vidjeti Siriju nakon rata da se povuče našim primjerom. Za godinu dana bi umrli od gladi , svi bi bili u mirovinama i režali na sve strane...

Justice for all !

Tko je glasao

Busla, drž se nogometnog navijanja

Ne radi se o mirovinama niti invalidskim penzijama, ti si dosta ograničen pa to ne shvaćaš.

Desetci tisuća branitelja nemaju ni mirovine, niti invalidske penzije nego radničke.

Branitelj je i Stjepan Radić i ostali ubijeni onaj dan, branitelji su i svi iz 71. branitelji su i svi koji se danas bore protiv udbaško fašističke zavjere, ne radi se tu ni o parama kako ti misliš i jedino znaš, radi se o ljubavi prema domovini, a to što tebi smeta što su ljudi bez nogu i ruku dobili mirovine je zato što si očigledno neprijatelj.

Naravno, naravno, spomenut ćeš mi lažne. I ja ću se složiti i dodati da ih treba maknuti sve počevši od najvećeg lažnog invalida u povijesti Freda Matića, koji je potpuno neokrznut i zdrav ko dren postao 80% RVI i 100% radno nesposoban, jedino mu ne smeta kad igra nogomet.

Kao što ni tebi pamet ne smeta kad pišeš kvazi političke analize i postove.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

opaki kriterij...

... kao što rekoh, nema do vlastitih kriterija, koji sa stvarnošću nemaju veze.

Bujanec i Hasanbegović, branitelji :) Idem spaliti spomenice :))

Tko je glasao

Spali, ako imaš

Ti nisi branitelj zasigurno. Ja još nisam vidio da si ikad ikome od Hrvata dao podršku na ovome forumu, malo čudno da su Hrvati po defaultu i po tebi baš uvijek i 100% u krivu, ha?

A da ne pričamo o tome da svaki dan daješ fašistima i nacistima četničkog usmjerenja urednu podršku.

Ti meni iza leđa ne bi sigurno stajao.

I da, spali ako imaš spomenice jer si ih već milijun puta obesčastio.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Točno tako, navodni branitelj koji je RH- zdušno gradio ZZP

Dobro si ga okarakterizirao Laganini.

Busao se da je bio hrvatski branitelj, a uporno je HV-u i generalima nabacivao ZZP, zbog pobjede u Oluji, kao da je RH branio u šešeljevoj ili arkanovoj bojni!

Tko je glasao

navodno ovo i ono...

... ovo komentiram samo zbog zanimljive paradigme (a podsjetilo me i na to kako je stradao A. Hebrang (stariji), koji je ovih dana često bio tema).

Iako je bio i antifašist i partizan - našla se struja koja ga je ocjenjivala po - svojim kriterijima.

Tko šiša jel bio antifašist, tko šiša jel proveo rat u partizanima - bitno je jel netko misli o njemu da je dovoljno na strani ideje A. A upravo je to ono što je odlika fašizama.

Pritom su nacisti barem pokušavali zataškati svoj fašizam nekakvim kvazi-mjerenjima udaljenosti sisa, očiju ili su tvrdili da moraš biti plavokosi gorostas (iz usta patuljastog crnokosog vođe).

Tuđman je tu potpuno bio u pravu, Znao je da smo preslabi da bi snagu rasipali na trvenje oko različitosti ideja, barem dok je rat trajao te su i lijevi i desni, i Hrvati i Srbi i ostale manjine mogle biti pod istom uniformom bez većih problema.

A zbog vaših sitnodušnih vječitih mjerenja i traženja neprijatelja nikada i nećemo ići naprijed. Jednostavno ste preglupi da shvatite da postoje različita mišljenja ljudi koji pripadaju istom društvu, naciji, čemugod i da je unisono mišljenje zabranjeno samo u fašističko-staljinističkim društvima. I da su sva propala, vrlo često od vlastitog građanstva.

A sada, idite tražite dalje vječno neprijatelje među svojima, postavljajte nemoguće uvjete - koje ionako nitko ne poštuje - i tražite "različite".

Tko je glasao

Zaphod ti si smiješan i nevjerojatan

Opet si sve izokrenuo i napao nas zbog onoga što vi radite!!!

A sada, idite tražite dalje vječno neprijatelje među svojima, postavljajte nemoguće uvjete - koje ionako nitko ne poštuje - i tražite "različite".

Ajd sad ti nama reci jesi napadnut ti, Pupovac, ovaj, onaj ili Hasanbegović

Ako je ovaj brutalni napad usmjeren na Vas onda tvoj post ima smisla, ako je napadnut Hasanbegović onda ovo što si napisao ide vama!

Što je s tobom, znaš se ti povremeno pogubiti, al da više ne shvaćaš ni tko traži neprijatelja, tko postavlja nemoguće uvjete i tko je žrtva, e to je stvarno strašno.

Aloo, Hasanbegovića napadaju, zašto gađaš nas, navodno svoje, što s tobom ne valja?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"Ako je ovaj brutalni napad usmjeren na Vas..."

Naravno da je usmjeren na Vas.

Tko je glasao

Ne znam zašto i kako sam "Vas" napisao velikim slovom

Ispričavam se, trebalo je biti množina.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

O kome pričaš?

O sebi , Milanoviću, Pusićki, Staziću , Grbinu, Alfiru, Radmanu i sličnim opskurnim likovima?

Tko je glasao

Dosta dugo si na

Dosta dugo si na pollitika.com, pa bi trebal znati da ono što Zaphod pripisuje drukčije mislećima, ljevica radi već više od devet godina.

Probali si na sve moguće načine isprovocirat (od osobnih vrijeđanja na religioznoj, osobnoj, obiteljskoj i domoljubnoj razini od stoljeća sedmog do WWII).
Negirala se naša povijest i jezik a o lažima kojima se služe da ne govorimo.

Tko je glasao

Wau!, sad vam je i pokojni

Wau!, sad vam je i pokojni Tuđman dobar, do nedugo ste pljuvali po njemu.

Još malo pa ćete i Pavelića veličati, samo nek paše u koncept.

Tko je glasao

sam si je smo ste su...

... ja sam Skviki, a ovo oko mene je moj crno-bijeli svijet.

Još da naučim pričati u jednini i mogu postati pučki tribunal....

Tko je glasao

Budha...

... daj molim te :)

Tko je glasao

Štrbac, daj molim te

Ne trolaj, hh

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci