Tagovi

Protiv hot-spota u Slavonskom Brodu- protiv strateških odluka tehničke vlade bez ovjere Sabora

Protiv hot-spota u Slavonskom Brodu

Kukuriku koalicija odlučila je u županiju u kojoj nema dovoljno svojih birača ubaciti zimsko naselje za preko 5000 imigranata s ciljem da se isto širi.
Građani Slavonskog Broda, ali i Slavonije protiv su te zamisli Milanovića i Ostojića, koji u ovim zadnjim danima Crvene torture nad građanima RH, žele što više napakostiti građanima RH, a pogotovo Slavoncima.

Ukoliko misle da je taj zimski grad za imigrante dobar, trebali bi ga napraviti u Čakovcu- što bliže granici sa Slovenijom, Austrijom i Njemačkom, u svoju izbornu bazu, a mogu i u Istri da im produlje turističku sezonu i nabiju broj noćenja u zimsko vrijeme, te da omoguće napredak Istri u multi-kulti običajima.

Građani Slavonskog Broda prosvjedovali su protiv novog naselja koje im žele napraviti kukurikavci. Možda su i sami kukurikavci organizirali manji prosvjed da bi pokazali kako nema puno protivnika njihovim glupim i opasnim zamislima, te da obeshrabre istinske prosvjede.

Takvo naselje moglo se napraviti u Srbiji, a ne unutar Europe, ne unutar RH, ali Crveni žele stalnu vezu sa Srbijom, nemogućnost zatvaranja granice sa Srbijom, čuvanje vlastite im pupkovine s "regionom" i zato ovoliko rovare protiv RH.

Metodu organiziranja svojih prosvjeda, i referenduma, da bi spriječili istinske, su odavno uvježbali, pa su sami organizirali "referendum o referendumu" preko svojih igrača po sindikatima, da ne bi uspio pravi referendum.To je vidljivo i po tome što su sindikati zabranili sudjelovanje, inače uspješnima u organizaciji referenduma, udruzi "U ime obitelji", bojeći se uspjeha tog potpisivanja.

Točno po njihovom planu propao je taj referendum, istina uz veliku pomoć jokera- Ustavnog suda, koji je svojim dekretom propisao koliko je nepostojećih birača, a koje su onda ustavnosudski pribrojili, da im bude dovoljno za proglašavanje broja potpisa nedovoljnim brojem.

Da su sindikati crveni igrači odavno je jasno- od vremena bivše države, a ogledni primjerak je Lesar koji je ulaskom u Crvenu koaliciju pokazao ono što se odavno zna: da su Laburisti komunjarska stranka- njihov rezervni igrač, kao što je i MOST.

Dugo su Lesaru gradili neku nezavisnost, treći put, pošteni put, put borbe za "maloga čovjeka", a po istom principu su gradili i MOST (kojega su su za tu ulogu pripremali uz pomoć SDP-a i Sanaderovog HDZ-a) instalirali ga u Metković i dali mu sliku udruge poštenjaka, skromnih ljudi,..., la , la. la (ostalog što znaju da narod traži) a onda u ovim im presudnim izborima oba trojanska konja su razotkrili : Laburiste otvorenim koaliranjem sa SDP-om, a MOST koaliranjem s Prgometom -čovjekom kojega su pripremili za preuzimanje HDZ-a. A i Živi zid je njihovih ruku djelo, preko Pernara koji je odrađivao prosvjede za njih, za vrijeme velikih braniteljskih prosvjeda na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, samo su sada osmislili Vilibora i borbu protiv deložacija, a tog čovječuljka izdigli su i do ozbiljnog kandidata za predsjednika države, da bi razočaranim Hrvatima namjestili mamac, kako bi prošao njihov crveno-"regijonalni" igrač Josipović.

MOST- lansirna rampa za nesuđenog predsjednika HDZ-a (znači Prgomet bi odgovarao Boži Petrovu kao predsjednik HDZ-a. Inače, Prgomet je bio protiv braniteljskog prosvjeda za nagrađivanje agresora sa skrbi od strane hrvatskih građana i kao takav Prgomet odgovara Boži prgometalu- ovaj Prgometu, te ga je zato i stavio kao prvoga na listu MOST-a kako bi prevario i Metkovićane i ostale Hrvate željne pravednosti da svojim glasovima izdignu novoga Frljića ili Jergovića, ali u visoku politiku RH) je pokazao novo veličanstveno djelo majstora podvale, koji sada podvaljuju i Slavonskom Brodu i Slavoniji, a ovaj neorganizirani prosvjed Brođana je vjerojatno u njihovoj režiji kako bi spriječili prave prosvjede, svojim pokazivanjem neuspjeha većeg prosvjeda.

Dakle, bio je manji prosvjed, da se građani ne bi organizirali i napravili veliki prosvjed. S podzemnim igračima iz bivše države nije lako, jer njima odgovaraju neredi pa možda ovom gradnjom to i provociraju.

Zašto stvarati predobre uvjete za imigrante? Valjda da što dulje ostanu u RH, za pozivanje dolazaka budućih imigranata, za uništavanje buduće turističke sezone,... za neko zlo Hrvatskoj, jer im je valjda nedovoljno zla koje su stigli napravili za ove 4 godine.

Hrvati, a pogotovo Slavonci su protiv ovakvih zamisli Kukurikavaca. Zašto Slavonski Brod?
Zato što pozivaju imigrante da prelaze preko BiH, kao što su ih pokušali prizvati preko Prevlake. Ljudi su to opasnih namjera prema RH, Dubrovčani su prosvjedovali zbog hot-spota, a Ranko je samo obrisao usta od svojih laži. Zato Milanović i Ostojić sada hot-spot s Prevlake prebacuju u Slavonski Brod i odrađuju lažni mini-prosvjed.
Župan Slavonsko posavske županije, te gradonačelnik Slavonskog Broda dužni su oduprijeti se takvim postupcima i pozvati građane na otpor tim nezakonitim postupcima tehničke vlade na odlasku.

Napali su Slavonski Brod iz Iistih razloga iz kojih su napali ćirilicom i naš Vukovar!

Oni silom žele oslabiti granične dijelove Hrvatske, pa kada nisu uspjeli na Prevlaci sada su napali istočni dio Hrvatske, jer mu se osvećuju što su značajno pridonijeli rušenju njihove komunjarske države.

Prepuni su loših namjera prema Hrvatima, pa im zato rade upravo ono što medijski poriču- od Hrvatske prave hot-spot.

I HDSSB je slična igra podvale Slavoncima. Oni bi zauzeli ministarstvo poljoprivrede. Mogli su se udružiti i s četnicima da su im ti obećali ministarstvo poljoprivrede. Stvarno su potkupljivi, ili im se u strukturu uvuklo puno glumaca poput Bože Petrova.
Stranka koja javno izjavljuje da će sudjelovati u vlasti ovih što Slavonskom Brodu i Slavoniji, umjesto investicija, dovode hot-spot i tisuće imigranata- HDSSB pliva u regiojugoslavenskim vodama. Zapeli su za regionalizaciju RH, na planu svih neprijatelja RH da Hrvatsku razjedine i tako je lakše raskomadaju. To im Slavonci neće dozvoliti jer:
https://www.youtube.com/watch?v=swo7HUWLcH0

Već HDSSB-ovska muljanja i rovarenja oko Ustavnih promjena koja su dovela do pojave transparenata u kojima ih se naziva Judama, otkrila su ih kao moguće suradnike crvenih bandita.

Forsiranjem sjedenja na dvije stolice, naći će se između stolica.

Što oni hoće?
Ljute se zbog toga što im je Sanader strpao Glavaša u zatvor?
Pa Glavaš se sam strpao u zatvor, svojim laganjem i varanjem, jer je tog Sanadera doveo na čelo HDZ-a i nanio neviđeno zlo HDZ-u, ali i cijeloj Hrvatskoj.
I još glumata žrtvu. Da žrtva je svoje gluposti jer je na predsjedničko mjesto HDZ-a doveo, kako Štedul kaže " udbaša iz Austrije":

http://www.hkv.hr/hrvatski-tjednik/15978-j-celan-jugoudbaska-kasta-vec-2...

I umjesto da se ispriča HDZ-u za svu štetu koju mu je nanio instaliranjem Sanadera, varanjem pri izborima za predsjednika HDZ-a, Glavaš i društvo svojim trgovinama opet ugrožavaju RH, kao što su je ugrožavali i svojim trgovanjem oko ustavnih promjena.
Slavonci nisu za regionalizaciju. Istra ima sebičnih razloga (pogotovo oni kulti-mutni) za to- jer uvijek najbogatije regije žele samostalnost, a HDSSB želi odvajati najsiromašniju regiju!(!?).

HDSSB će ostati kratkih rukava zbog njihove opasne igre s Hrvatskom i rovarenja s onima koji je sudbonostno ugrožavaju. Vrijeme je da vrate dug hrvatskom narodu, kojega su prijevarom Glavaša, pri predsjedničkim izborima u HDZ-u, debelo ugrozili i vrijeme je da okaju to svoje zlodjelo izravnim uključivanjem na stranu hrvatskih domoljuba i odbacivanjem glupog i štetnog crnokošuljačko-vojničkog vanjskog imidža, a crvene im unutrašnjosti.

Toliko podvala prema Slavoncima, a sve iz razloga što su vjerni Hrvatskoj i što su protiv Regije i regionalizacije - komunjarizacije.

Kako je ova tehnička vlada uopće mogla donositi takvu stratešku odluku, kada nema Sabora? Kada su samo tehnički. Oni nemaju pravo sada kada nemaju kontrole Sabora i bez pristanka Sabora, poduzimati strateške korake za buduće vrijeme, jer za to vrijeme oni nisu prava Vlada. U niti jednoj državi takve odluke ne donosi tehnička vlada. Mi ustvari niti nemamo Hrvatsku vladu, nego imamo ljude koji trebaju odrađivati samo tehničke poslove bivše vlade, da premoste vrijeme do samih izbora (isplate plaće,....)

Moraju to odlučivanje o strateškim pitanjima ostaviti novoj Hrvatskoj vladi, jer takve odluke moraju i na Sabor, a Sabora sada nema njihovom osobnom voljom.

Tko im je dao ovlast gradnje višetisućitog naselja za imigrante, kada uopće nema Sabora? Što su oni umislili? Da su Centralni komitet SKJ koji može raditi bez demokratske kontrole Sabora? Bez Sabora, kukuriku vlada počela je diktaturu bez ograničenja, umjesto da se samo bavi tehničkim detaljima do izbora nove vlade

Zato je nužno da Slavonski Brod, kao grad, kao i "Slavonskobrodska županija" (Brodsko-posavska županija) odbaci ovu neprijateljsku rabotu prema njihovim građanima, gradu i županiji, te da podnese ustavnu tužbu protiv Milanovića, Ostojića,...
Ta rabota "tehničara" pokušava odrediti buduću sudbinu RH, u vrijeme dok je vlada samo tehnička, i nametnuti svoj odnos prema imigrantskoj krizi, iako taj njihov odnos nikada nije dobio potvrdu u Saboru.
Nužno je da se taj posao, ako ga uopće bude, odgodi poslije izbora.
Bez kontrole Sabora ova tehnička vlada nema pravo donositi takve odluke koje joj nije odobrio Sabor, a te odluke sežu u strateško odlučivanje.

Oporbi je dužnost upozoriti na to i ne priznati joj pravo da budu "Specijalna organizacija za imigrantsku krizu sa svim ovlaštenjima", jer provode politiku koju im nitko nije odobrio, koja nikada nije dobila potvrdu u Saboru.

HDZ-kao najveća oporbena stranka morao bi naći načina da se spriječi ovu organiziranu družinu (bandu?) koja radi što im padne na pamet, jer je ta družina "otkantala" Sabor kao legalni kontrolni mehanizam. Upravo zbog toga u Ustavu i postoji "institut tehničke vlade", kada je Sabor raspušten, a ne "institut Centralnog komiteta" i svemoći ljudi koji se ponašaju kao kriminalci kojima je sve dozvoljeno, jer nema nikakve kontrole društva nad njima.

Komentari

Frontex stiže na hrvatsko-srpsku granicu! Sramota!

I konačno, evo odgovora Europe ovoj vlasti koja iz bolesne želje za očuvanjem bilo kakve veze s "izgubljenom maticom zemljom -SFRJ" mulja o nemogućnosti kontrole hrvatskih granica, koja nekontrolirano preko nelegalnih prijelaza pušta nepoznate ljude, ugrožava nacionalnu sigurnost RH i njenih građana, pokušava zločinizirati HV bulažnjenjem da bi vojska pucala na djecu i žene, glumi sukob sa Srbijom a svađa se s europskim susjednim zemljama.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/cerar-ne-bude-li-primijenjen-akcijski-pl...

Dakle, Frontex stiže na hrvatsko-srpsku granicu!

Posljedice za RH mogu biti pogubne.

Više nećemo biti gospodari svojih granica i svoga suvereniteta, EU će nam vjerojatno određivati koliko će izbjeglica morati ostati u RH, postati ćemo hot-spot bez ikakve mogućnosti da sami upravljamo krizom i određujemo koliko RH može primiti azilanata.

Sramota!

Iduća vlast treba odmah poslije izbora otkazati Frontexu, kontrolirati granice RH kao što to kod sebe rade sve normalne, nacinalne, suverene europske zemlje.

Tko je glasao
Tko je glasao

Tvoje želje nisu i želje

Tvoje želje nisu i želje Slavonaca. Eto ih vama, kada ste politikom ove zadnje4 godine potjerali našu mladost.

Ali, kada nauče neke stvari, mnogi će se i vratiti. Kotač se okreće.

Kada otpustimo ove koje je SDP bez natječaja pozapošljavao po srpskom nacionalnom ključu, preko orsatovaca , moći će se pozapošljavati i nekoliko tisuća mladih Hrvata po ministarstvima i u veleposlanstvima, pa po javnim poduzećima,.. Svakako da će se pri tome racionalizirati broj jer koliko je HNS, SDP, i ostali pozapošljavao uhljeba, to ejdnostavno hrvatsko gospodarstvo en može izdržati.

A tek u HRT-u, ...
U Hrvatskoj policiji,...

Ima radnih mjesta na tisuće., samo su Hrvati bili nepodobni za kukurikavce.
Pa ukidanje udrugaškog sisanja proračuna ... bit će novca za poticanje poduzetništva kod mladih!

A imigranti žele u Njemačku. Neka im se želja i ostvari.

ZZP-aši i komunjaraši silom bi nam strance trpali u državu!
Baš obratno : trebamo dovesti nazad svoje ljude, svoje iseljenike,...

Tko je glasao

A ne misliš da su našu

A ne misliš da su našu mladost protjerale izbjeglice-migraniti iz Bosne i Hercegovine?
Ugurali se u državne firme, agencije, Sabor ...itd

Tko je glasao

pusta zemlja propada, a što je i cilj fašista i udbe

Usporedio je to s dotokom migranata 60ih i 70ih godina u Njemačku, gdje su između ostalog bili i naši gastarbaiteri. Oni su pomogli oživjeti njemačku ekonomiju da ubrza još jedan korak naprijed. Šef Mercedes-Benza tvrdi da će se to sada dogoditi. Ja isto vjerujem u to. Tako da odluku Angele Merkel da u Njemačku pusti 800 tisuća izbjeglica ne bih tumačio samo u svjetlu njenog velikog srca i solidarnosti, nego mislim da će ponovo promijeniti Europu na jedan način, koji će prije svega ponovo koristi Njemačkoj. U ovoj situaciji nisam nužno optimističan, ali mislim da sfera te migracije zaista nadilazi ono što uopće možemo zamisliti da će se dogoditi, u smislu kvantitete, broja ljudi koji su se prisilno premjestili iz Sirije u Europu. Ono što mogu reći jest da je takva vrsta kulturnih interferencija uvijek pogodovala područjima na kojima se događala. Od Sjeverne Amerike do Europe. Ne bi bilo ni renesanse ni prosvjetiteljstva da nije bilo miješanja različitih kultura. Uostalom ne bi bilo ni pizze ni špageta da Marco Polo nije donio tjesteninu iz Kine i da naša osvajanja u Latinskoj Americi nisu donijela rajčicu. Bez interferencija nema europske kulture. U tome su smislu izbjeglice možda čak i jedino što može spasiti Europu.
http://arteist.hr/srecko-horvat-izbjeglice-su-mozda-jedino-sto-moze-spas...

Tko je glasao

neće, neće

propaganda je učinila svoje i tamo je ksenofobija na kvadrat...oni jedva trpe Bosance...bivše sudržavljane...a nisu im učinili ništa nažao...

Dravska banovina se već prema nama pokazala kao nacistička, ucjenjivačka...jebo ih Kardelj i Dolanc.

Od Slovenca sam čuo: " Burek može minaret ne može"..

sve dobro...

Tko je glasao

pardon...ti o Slavoncima

a ja o Slovencima....inače se slažem da ih usvojimo i naselimo i u Slavoniju..Kordun, Bosnu, Liku i Dalmaciju..bar stotinjak tisuća...

sve dobro...

Tko je glasao

da, Slavonija, Lika, sve propada

pustošenje totalno - znači slobodan švedski stol za hapanje prostora - nije sve još dokusureno, kako bi htjeli fašisti ala @ppetra i udbaši

tako da bi bilo jako jako dobro da netko naseli .... otjerano pola milijuna - bar za pola od toga broja ima praznih kuća i neobrađenih polja

Tko je glasao

Bolje prazan prostor, sa šuimama ,nego gostikao pobunejeni Srbi

Možeš se ti slagati, ali srećom oni neće.

Bolje i prazan prostor sa šumama , nego da nam dođu gosti poput pobunjenih zločinačkih Srba koji su nam htjeli oteti zemlju i koji su ubijali naše ljude.

Tko je glasao

Može vojnikinja Kolinda umjesto tehničke vlade

Vojsku na granice i dati im mreže za hvatanje leptira umjesto pušaka...

Da je Kolinda Grabar Kitarović predsjednica Njemačke – nakon što je otkrivena afera o njenom besplatnom luksuznom vikendu dok je bila veleposlanica 2010. godine – dala bi ostavku. Već narednog dana papir s isprikom i izjavom da odstupa s dužnosti našao bi se pred novinarima i kod predsjednica Sabora i Ustavnog suda. Ali, Hrvatska nije Njemačka i ponašanje predsjednice upravo podsjeća da Hrvatska nije Njemačka i da Hrvatska nikada neće biti ni blizu Njemačkoj.
Podsjetimo se – obitelj Grabar-Kitarović je provela vikend u luksuznom apartmanu u Novom Vinodolskom, gdje je još i uredno jela i pila „na sobu“, no nekim čudnim okolnostima račun za taj boravak je izdan na Grad Novi Vinodolski. To kao prvo znači da je netko u jako dobrim i poslovno uobičajenim odnosima s hotelom dogovorio njen smještaj – jer inače bi morala platiti račun napuštajući apartman, kao i svatko drugi.
Drugo, kako to da je račun izdan na Grad Novi Vinodolski? Događa li se i vama drugima da odete s obitelji na odmor, a da račun za taj odmor bude izdan na lokalnu samoupravu? Koliko puta vam se to uopće dogodilo?
Dkle, Kolinda sanja ponašanje Balkana, a ne Europe. Ovakvo ponašanje, kakvo je pokazala nekadašnja veleposlanica, a sadašnja predsjednica, govori kako je mislima i djelom na onom crnom, mutnom, krležijanskom Balkanu, gdje se cijene ljudi poput Jove Čaruge, a ne Nikole Tesle ili Ruđera Boškovića.

Tko je glasao

Hrvatima kriterije strože od onih za Pape, pa traže ostavke,..

... a njihovi mogu biti i najgore komunjarsko, protuhrvatsko, nestručno, bahato, primitivno smeće i nikome ništa!

Dosta je toga.

Da je Karamarko letio ljubavnici državnim zrakoplovom , na državni račun, zapalili bi se mediji, a ovako samo po kuloarima,HRT bi imao ekskluzivne emisije. A tek da je rekao "Šaraj malo brate?" ili da ima takav neprimjereni rječnik kakav koriste Milanović i Ostojić, onda bi opet bila prava novinaraška histerija. Ili da je Karamarko ili već netko stanovao u stanu Pavića, kao što eje stanovao Ostojić, te da je tom višemilijunskom dužniku prema državi, država istodobno plaćala ogromnu stanarinu? Ma, pokrijte se po ušima i stavit epuno vode u usta, a tipkovnicu bacite u smeće!¨.)))

Milijana Brkića ste izujedali zbog prepisivanja rada, a šutite što Pusićka nema niti diplomu srednje škole, što je Kotromanović završio obrtničku za kožara, što Marinovićka priča engleski kao da je na WC školjci,...

Što da je neki HDZ- ministar završio za kožara, a onda u 38. godini završio "srednju školu"?
Bilo bi ruganja i pisanija, a sada je "kuš"!

Ma odvratni ste više s tim dvoličnim, pokvarenim mjerilima, još od vremena ZZP-ašenja, kada ste Hrvatskoj vojsci nametali da je morala obaviti Oluju bez neprijateljskih žrtava.
To sve pokazuje da iz javnih medija moramo maknuti sve koji su gradili ZZP, jer ti su pravi , podmukli, neprijatelji RH.

HRT jednostavno treba rasturiti, kao i ostale medijaše, te stvoriti klimu u kojoj Hrvatiama neće kojekakvo memorandumaško , udbaško i jugonacističko smeće, nametati svetačke kriterije, a jugonacistima opravdavati svakakve gadosti.

Hrvatskom društvu hitno je potrebana lustracija, da te podmukle i pokvarene gadove maknemo od sebe . Neka sami prvo zadovolje te svetačke kriterije, pa ih onda nameću drugima.

Mržnja na Predsjednicu ti ne slabi, jer skinula vam je crvenog Predsjednika, predvodnika Regiona, pa izvlačite gluposti.

Jesi li ti ona koja je plesala na stolu, nakon što su ubacili onih 250 000 baukovih nepostojećih birača, pa je Josipović tada u glasovima prestigao Kolindu Grabar Kitarović?

Netko je već na portalu napisao da si to baš ti!
Velika je mogućnost, jer ta je osoba debelo frustrirana pobjedom Predsjednice!

A što nisi jednaka prema politikinji Pusićki koja je zrakoplov pozvala u Tursku da stigne na stranački skup, ili što nisi od Milanovića tražila da plati privatan posjet na Krk, odnosno da da ostavku jer je to napravio? Ili što Varga nije dao ostavku zbog onog skijanja, ili već nečega, a ti bi Predsjednici što je prije 5 godina,... la, la, la...

Kada je to sve što joj mogu naći, to je odlično!
Nije kao Crveni ljetovala za 7 kuna. Djelatnici ministrarstva nisu joj vodali psića, niti je državnim automobilom vozala pse kofd veterinara.,... Što zbog tih zloporaba nisi tražila ostavku Pucićke,....?

Opet forsirate dvostruki moral kojime Hrvatima nabijate moralnost veću od Pape, a svojim političkim odabranicima ne biste niti spominjali takve sitnice.

Hrvatima po pokvarenom i podlom dvosturukom kriteriju nabijate apsolutnu moralnost, "svetost čak", a vlastiti vam politički odabranici mogu što hoće.

Uskoro će se takvi maknuti s hrvatske scene i tako prestati s podlom diskriminacijom Hrvata i povlaštenošću srpske manjine i komunjaraca, jugaša , memorandumaša,...što izvire i iz različitih mjerila koja nameću medijaši i ostali bagraši!

Tko je glasao

Petra dušo, u mom slućaju nemaš pravo na izljev žući

Zašto ad hominem kada ja nijednom riječju nisam dotakla tvoju osobu. Ja govorim o pojavama i političkim procesima i tu za mene nema ni lijevo ni desno.
Vrlo dobro znaš da ja stranački sustav u Hrvatskoj nazivam zločinačkom organizacijom koja je u zadnjih 25 godina provela veleizdaju nacionalnih interesa i to svjesno i programirano.
I tu su SDP i HDZ istoznačnice bez obzira koliko se neki sm-ovi i Petre trudili svoje sakriti.
Moji politički komentari zastupaju narod ma što to značilo, a dozvolit ćeš da narod nema ništa zajedničko s političkim strankama osim što dozvoljava bez otpora da ga te stranke gnječe i parazitiraju. Mnogi kolege i kolegice ovdje griješe u definiciji lijevog i desnog spektra posebno kad su u pitanju i SDP kao tzv "ljevica" i HDZ kao tzv "desnica".
Predstojeći izbori koji to nisu su farsa za hipnotizirani hrvatski puk jer je sasvim svejedno dal će vladati mafija HDZ-a ili SDP-a - a mafija će sigurno i nadalje svjetini prodavati muda pod bubrege šlepajući se na uhljebljeničkom diskursu vladanja svojih i naših do neminovnog bankrota ili izglednog evropskog rata kojeg nam establišment amera servira kroz financijsku industriju petrodolarskog balona.
Dakle oladi ženo "božja" - urušavaš bez potrebe i svrhe osobni kulturni i politički integritet.

Pozivam te da se pridružiš mome apelu da apstiniraš ove izbore koji to nisu, u međuvremenu pomozi susjedu i djetetu u potrebi sukladno svojim mogućnostima i nedaj legitimitet mafiji da ti i nadalje siše krv i da joj zbog toga udjeljuješ puse...

Tko je glasao

Crvenu guju nužno je istrijebiti iz RH.)))

SDP i kukuriku su protuhrvatski, a to su dokazali od početka svoje vlasti ćiriličnim napadom na Vukovar,napadom na HRVI i stalnim vezanjem za Regiju, a Milanović otvoreno tvrdi da 8 od 10 Srba glasuje za njega. Ne vjerujem onome tko naređuje gotovo pa ubijanje D. Pajičića, i napade na naše HRVI i koji provodi prosrpsku, a ne hrvatsku politiku u RH, tko ne poštuje volju hrvatskog naroda koji je izabrao Predsjednicu, te ne vjerujem osobi koja se ponaša diktatorski , pokušava gušiti referendum i koja je nezakonito spriječila legalan referendum o upotrebi manjinskog pisma.
Takvi su za mene zauvijek otpisani, aizgleda i za većinu hrvatskih građana.

Nakon odlaska crvene krtice iz HDZ-a, sasvim je drugačija priča o HDZ-u, a to je jasno , pogotovo od kada je Pantovčak oslobođen od jugosrpske ekipe.

Budući je Predsjednica došla na Pantovčak kao HDZ-ova kandidatkinja i da je izraz volje naroda, ovaj HDZ nije Sanaderov (za kojega Štedul izjavljuje da je" udbaška krtica iz Austrije- što je po mom mišljenju dokazao svojim radom i suradnjom s SDSS-om, te pristancima da se srpskoj manjini da pravo dvostrukog glasovanja).

Nakon što je gospodin Karamarko , maknuo i Šeksa s liste za parlamentarne izbore, jasno je da je HDZ-sada potpuna suprotnost SDP-u .
Novinaraška histerija koja napuhuje sitnice i nevažnosti , jer nema nikakvih argumenata, to i potvrđuje.

U svakom slučaju ću izaći na izbore i svojim glasom pomoći da se ovo zlo što nas je patilo 4 godine zauvijek ukloni iz RH, jer već se radi zakn o lustraciji! Iz istog razloga i pišem tekstove o razotkrivanju crvenih igrača, a iskreno sam razočarana što se MOST ubacivanjem i stavljanjem Prgometa, kao 1. na listu , pokazao kao lansirna rampa za Prgometa ili sanadera 2- što je bila Prgometova uloga koju nije uspio ostvariti u HDZ-u. Titoist Petrina je samo dokazao tu prirodu B. Petrova samo je potrebno da to dođe do birača, Metkovčani to već dobro znaju. Uz to Petrov praktično niej ništa napravio, jer si ej ankon 6 mjeseci mazanja očiju javnosti 3 puta povećao plaću, te, kako Čačić kaže, u Metkoviću ima 50 % više djelatnika u općini nego Novi Marof, a 100% više troši na plaće istih.

Petrov-kao pop Grubišić za prošle izbore, Da je HRT slobodna takvi udbaški projekti ne bi prolazili!

Podvaljivanjem da su oni koji su napadali HRVI u Crkvi sv. Marka i HDZ isti, pokušavaš, memorandumaški navoditi da je svejedno vladaju li jedni ili drugi i glasove usmjeriti na crvene rezerve preko MOST-a i Živog zida s Pernarom.

Puno će Hrvata izaći na izbore i pomoći da se crvenoj guji slomi vrat!
Tvoje djelovanje je vrlo slično ovim drugim memorandumašenjima, ali samo si kulturnija od nekih na portalu!

Tko je glasao

navijačica @ppetra

to ti je u Hrvatskoj jednostavno......nepoštene ..lopine.. javno objavljene ..prebaciš u hdz..ili u neku drugu stranku....

47 % sdp-ovaca se ispisalo i sada su negdje drugdje...oko sredine i desno...

jedino hns..... smije krasti i da ga opet biraju..Ferenčak, Vlahušić itd..

sve dobro...

Tko je glasao

Kolinđanska banka podataka

Od kuda ti podatak o 47% ispisanih iz SDP?

Tko je glasao

u pravu si @bube

nemam podatak..krivo sam se izrazio...možda...

mislio sam na podršku Milanoviću kad su izbacivali Linića...jedva ga izbaciše...pa Mirela...

Tada ih je - bilo toliko nekako za Linića.

sve dobro...

Tko je glasao

Pišeš pamflete. Nije li

Pišeš pamflete.

Nije li SDP-krađa pustošiti hrvatski proračun iz dokazivanja osobnog kvazihumanizma. i to itekako velika krađa?

Nije li krađa ukrasti za sebe i svoju partiju ciejlu javnu HRT? koliko su tek tu ukrali?
Niej li krađa prodati CO, za 3 milijarde kuna manje nego što je bial vrijednost?

Nije planiranje velike pljačke pokušavati propisima nametnuti Hrvatiam skrb za agresore na RH?

O čemu ti to pričaš?
O kakvom poštenju osoba koje bi bile procesuirane, samo da trenutno nisu na vlasti, a DORH pod njihovom kontrolom?

Tko plaća obranu u Munchenu?
Trebalo bi i to razjasniti!

Nije li teški pokušaj krađe pokušaj davanaj Velikog i Malog škoja drugoj državi?

Nije li taj HNS i Vlahušić podržan od strane SDP-a u DU? Nije li pljačkaš i onaj koji drži ljestve ili drži stražu, ili onesposobi alarm, ili sjedi u automobilu i čeka ostale pljačkaše da ih velikom brzinom odvede u sigurnost?

Tko je glasao

sve 5 @ppetra

ima lopova u hdzu i sdpu...reci mi nešto novo... navodeći krađe jednih ili drugih...izgore nam računala...to znamo ...to svi znaju..

ps. od kojih para tebe plaćaju da tako agitiraš

sve dobro...

Tko je glasao

Ostojić proširio prevozničke aktivnosti imigranata u Srbiju!

Ima li nekoga da spriječi to pustošenje hrvatskpog proračuna i ovakav skandalozan privatni dogovor tehničkog ministra Ranka Ostojića da prevozi imigrante i po Srbiji?

U zrakoplovu su nam poludjeli pilot i kopilot koji se se otrgli od kontrole zračne luke i divljaju zrakoplovom, troše kerozin kao pomahnitali.

Na redu je Županija i grad Slavonski Brod!

Ovo je već elementarna katastrofa, jer očito im je nedovoljno imigranta, pa idu po njih u Srbiju!

Ranko stvara hot-spot u S. Brodu, ejr mu nisu dozvolili na Prevlaci!

Tko je glasao

Umjesto hot-spota u Šidu,Ranko dogovorio u S.Brodu, ide PlanCCCC

Umjesto da je hot-spot u Šidu, pa da imigrante vlakom prevoze izravno do Slovenije, Austrije, Ostojić jača svoju pupkovinu sa Srbijom. Umjesto da sa Srbijom i hot-spotom u Šidu dogovara Njemačka , Ostojić se ponaša kao da je Predsjednik države, ili MVP, a ne samo unutarnji policajac- i to samo tehnički ministar unutarnjih poslova u tehničkoj vladi.

Sve je to zapisano u Planu CCCC:

http://pollitika.com/javno-razotkrivanje-plana-cccc-kukuriku-koalicije

a ova gluma je odigrala svoje:
http://pollitika.com/snimanje-filma-milanovic-tarzan-vucic-quotdzejnquot...

Tko je glasao

Gospođo @ppetra

sve dobro...

Tko je glasao

Sve više i više gadite desnu

Sve više i više gadite desnu tj. konzervativnu opciju.

Barem se ne uvlači Ostojiću.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

e jebajga

ja se valjda uvlačim...@MKn...velika je šteta napravljena opciji koju navodno zastupate ..vi neki...

Pljuvati samo radi pljuvačine..nije moj stil..sory...

sve dobro...

Tko je glasao

ja se valjda uvlačim Ne? A

ja se valjda uvlačim

Ne? A što ćemo s onim plakanjem ministra ljudine? To mu ni Sm ne piše, previše mu je srcedrapateljno.

velika je šteta napravljena opciji koju navodno zastupate ..vi neki...

"Mi neki"? Jedina opcija koju ja zastupam - ovdje već petu godinu - je svršetak 15 godina detuđmanizacije. Što zastupaš ti, više nije lako reći.

Pljuvati samo radi pljuvačine..nije moj stil..sory...

Aha. 'Ajde pohvali još malo planove A, B, C, D...

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

nisi pažljiv čitač @MKn

da jesi valjda bi se sjetio kako sam pisao da sam se osobno nagledao jada, bijede i tuge s izbjeglicama u više navrata...a usporedivo s ovim , mada u manjem omjeru..jesu Abdićevci koje smo čuvali kod Vojnića..i proslijedili u treće zemlje...

Budući sam se nagledao tuge i jada...a pretpostavljam da sam prosječno empatičan..sjećam se kako mi se srce znalo stegnuti nad tuđom patnjom i strahom...pa iskustvom poučen...lako mogu zamisliti odrasle ljude..policajce koji su naučeni da suspregnu osjećaje..kako se ljudski lome..pogotovo ako danima imaju to pred očima s perspektivom da će isto potrajati....

a negdje sam naletio na to da se i on ( i ne samo on) rasplakao nad tom nesretnom djecom...

eto..kriv sam... @MKn..što to mogu shvatiti..

Što se tiče detuđmanizacije...pobijedili smo u toj bitci, pobijedili..opusti se...

Da, kad već pitaš..inače vrlo nesposobna vlast ...vlada..kukurikavci...u ovom su se pravilno postavili...kako sam već bio pisao..vjerovatno zbog Milanovićevog iskustva iz Nagorno Karabaha...

Glavno je to što nismo pokazali kao država...sluganski mentalitet..i odreagirali po željama.."starih" članica EU i uspostavili kod nas logore.

sve dobro...

Tko je glasao

Vrlo mi je drago što si tako

Vrlo mi je drago što si tako mekog srca, duševan i pun razumijevanja. Osobito kad se radi o ljudini ministru koji je radi hvatanja generala Gotovne osnovao privatni "istražiteljski" tim, i to pod izravnim nadzorom haaških pasa čuvara interesa Njezinog Otočkog Veličanstva.

Što se tiče detuđmanizacije...pobijedili smo u toj bitci, pobijedili..opusti se...

Mesić još uvijek bere pereko 800.000,00 kn godišnje. Bivši predsjednik države koja broji malo više od 4 milijuna stanovnika. Za usporedbu, prema podacima od prije koju godinu, bivši predsjednici USA imaju "mirovinu" od oko 1.200.000,00 kn godišnje. Radi se o državi koja broji preko 310.000.000 stanovnika.

Možda si jednostavno neinformiran, ali teško mi je to povjerovati. Nažalost, prije će biti da si na neki način osobno uključen.

Glavno je to što nismo pokazali kao država...sluganski mentalitet..i odreagirali po željama.."starih" članica EU i uspostavili kod nas logore.

Aha. Eno, Slavonski Brod se slaže s tobom.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

migranti, kruške, jabuke, babe i žabe

kako to kompilira @MKn

"Osobito kad se radi o ljudini ministru koji je radi hvatanja generala Gotovne osnovao privatni "istražiteljski" tim, i to pod izravnim nadzorom haaških pasa čuvara interesa Njezinog Otočkog Veličanstva."

- Antiša nije ni trebao bježati...na bijeg su ga nagovorili udbaši infiltrirani u tadašnju vlast..a to su bili hadezeovci...ne zaboravi da je Perković kadrovirao tajne službe (i ) u hadezeovoj vlasti.
Gotovinu je uhvatio Mesićev čovjek ( tada )Karamarko...naravno s pravom i trebalo je, jer ovaj nije ni trebao bježati...bijeg je bio u režiji udbe..on je nasjeo..e da se odgodi ulazak RH u EU. Jasnije ..iako pojednostavljeno..tako je i Đureković nagovoren na bijeg iz Juge..pa ubijen..jer..ne bježi netko tko nije kriv...prema percepciji..

modus operandi je isti...samo što Gotovina kao iskusni fajter..nije smrtno stradao u inozemstvu...

Kao poveznicu i radi boljeg razumjevanja navest ću ti primjer Markača..kad je bio u "kućnom pritvoru"...iskorištena je njegova dobrohotnost i slaba točka, ljubav prema prirodi i lovu..organizirali su tzv. Božićni lov kod Virovitice..Kirin i Đakić..pozvali ga i jamčili mu diskreciju...onda je u novinama objavljena fotka s njim i mrtvim veprovima..pa je ekspresno "transferiran" u Hag...onako bezveze..a mogao je do kraja suđenja biti u kućnom pritvoru.

Tko su i čiji su Kirin i Đakić valjda ti ne trebam podcrtavati...

"Mesić još uvijek bere pereko 800.000,00 kn godišnje. "....nisam našao nigdje da Karamarko ima u programu to ukinuti.

"Možda si jednostavno neinformiran, ali teško mi je to povjerovati. Nažalost, prije će biti da si na neki način osobno uključen."...neinformiran o čemu ?..radi se o analizi informacija a ne o prikupljanju informacija...ti npr. s analizom informacija..vidim..stojiš slabo...ne razlikuješ bezvrjedne od korisnih..

Što se tiče osobne uključenosti.. naravno..kao Hrvat i patriot sam uključen..naime.. pošto volim kajganu ne želim da mi se u istu podmetne koji mućak..tu je moja osobna uključenost..

"Aha. Eno, Slavonski Brod se slaže s tobom."...to je dobro i humano rješenje..a da li je privremeno ostaje da se vidi..nitko ne može predvidjeti što će se događati...

Na kraju..od naše desne opcije očekivao bih da su se u ovoj situaciji postavili sukladno tradicionalnim demokršćanskim vrijednostima...ne križarskim nego kršćanskim...znaš..kršćansko milosrđe, ljubav prema bližnjem, dobrota, pomoć...

kad što ?..oni bi doslovce ..vojskom na nenaoružane civile....žilet žicu da ti ne može ni doći pa moliti malo kruha i vode..sklonište...spas..

Jako sam se razočarao po ovom pitanju.

sve dobro...

Tko je glasao

Metamorfoza

kako to kompilira @MKn

Prvo Kukuriku propaganda...

- Antiša nije ni trebao bježati...na bijeg su ga nagovorili udbaši infiltrirani u tadašnju vlast..a to su bili hadezeovci...ne zaboravi da je Perković kadrovirao tajne službe (i ) u hadezeovoj vlasti.
Gotovinu je uhvatio Mesićev čovjek ( tada )Karamarko...naravno s pravom i trebalo je, jer ovaj nije ni trebao bježati...bijeg je bio u režiji udbe..on je nasjeo..e da se odgodi ulazak RH u EU. Jasnije ..iako pojednostavljeno..tako je i Đureković nagovoren na bijeg iz Juge..pa ubijen..jer..ne bježi netko tko nije kriv...prema percepciji..

...a onda Mesićeva. Kao prvo, ništa od ovog ne ekskulpira tvog milog Ostojića. Kao drugo, da Gotovina nije pobjegao, prošao bi kao Kordić. Mesić mu je nudio da ga vadi iz Haaga, ali samo ako svjedoči protiv Tuđmana, tj. ako potvrdi postojanje "zajedničkog zločinačkog poduhvata protjerivanja Srba". Na sreću, Gotovina je čovjek, pa je radije izabrao godine progonstva i osobne golgote, nego da proda hrvatski narod, hrvatsku državu i samoga sebe.

U krasno si se kolo uhvatio.

nisam našao nigdje da Karamarko ima u programu to ukinuti.

Hoćemo se kladiti tko će to prije učiniti, on ili Kukuriku?

Kao poveznicu i radi boljeg razumjevanja navest ću ti primjer Markača..kad je bio u "kućnom pritvoru"...iskorištena je njegova dobrohotnost i slaba točka, ljubav prema prirodi i lovu..organizirali su tzv. Božićni lov kod Virovitice..Kirin i Đakić..pozvali ga i jamčili mu diskreciju...onda je u novinama objavljena fotka s njim i mrtvim veprovima..pa je ekspresno "transferiran" u Hag...onako bezveze..a mogao je do kraja suđenja biti u kućnom pritvoru.
Tko su i čiji su Kirin i Đakić valjda ti ne trebam podcrtavati...

Nije se tako dogodilo. Slike s toga lova su već bile postavljene na nekoj virovitičkoj Internet stranici, znam, bedasto, ali istina. Tek ih je Mesićev portal Index, odnosno mali ljigavi potrčko Babić, otkrio i prijavio Haagu.

...to je dobro i humano rješenje.

Je li? A ja mislio da zbog hrabrih sposobnih Kukuriku i tvog Ostojića nježnog srca Hrvatska neće biti "hot spot". Kad ono... :-)

kad što ?..oni bi doslovce ..vojskom na nenaoružane civile....žilet žicu da ti ne može ni doći pa moliti malo kruha i vode..sklonište...spas..
Jako sam se razočarao po ovom pitanju.

Aha, kako da ne. Osim toga, u Jasenovcu je pobijeno 700.000 Srba, u Šaranovu jamu ih je bačeno još 40.000, u Oluji ih je protjerano 200.000, a Milanović je hrvatski domoljub.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

kukuriku, kukuriku ...jebo svoju sliku MKN

ajd sada..proglasi me četnikom i juguonostalgičoram pa da te uredno bacim u blato kao @ppetru...ženturaču..

jebo te Ostojić..čovjek upao u vodu i pliva...

..svjedočenje koje je nudio Mesić..inače Karamarkov mentor...ako baš hoćeš.. nije prošlo..jer su druga vremena ..previše medijski zabilježenih dokaza..

Što se tiče samog Gotovine...čovjek je vojnik..ratnik..i ispušio je političke fore umjesto da je organizirao..a mogao je.. jednostavno se pobije njih stotinjak i rješen problem..

To bi se rješilo u jednoj godini a za tim udbašima i komunjarama...vjeruj mi..nitko suze ne bi pustio..osim obitelji...

Sam sam ih imao u planu nekoliko...

No..ne možeš se jebati a da ti ne uđe ili da ne ućeraš.

Ovo o Gotovini ti jednostavno nije točno....nagovorili su ga da bježi..a to tada nije bilo u interesu RH.

Otvoreno govoreći...tada je Gotovina Ante bio glup...a daans mi se čini da se opametio.

"U krasno si se kolo uhvatio."...znaš..bmk za tvoje ocjene...ja znam da tom materijom baratam bolje od tebe...ako si ti budaletna..ja ne želim biti..očito nemaš pojma o problematici ali se praviš pametan a kod mene te fore ne prolaze..............

Meni je svejedno..ti ili @ Feniks... ja imam svoje mišljenje u potki kojeg je interes Hrvata i države kao takve... ako si glup i nepoučljiv...a ne mogu ti pomoći...

"Hoćemo se kladiti tko će to prije učiniti, on ili Kukuriku?"..klađenje prepuštam tebi..pun mi je kurac nadanja da su ovi zaista Hrvati..ili samo pohlepni.

"Nije se tako dogodilo. Slike s toga lova su već bile postavljene na nekoj virovitičkoj Internet stranici, znam, bedasto, ali istina. Tek ih je Mesićev portal Index, odnosno mali ljigavi potrčko Babić, otkrio i prijavio Haagu."

...Ne seri Kneževiću...nisi glup i ne budi glup..Markač je bio i kod mene u gostima..Ademija sam u 2 sata poslije ponoći vidio s ubijenim divljim prasetom..tada mu je isto bio određen kućni pritvor...nije ocinkan kao što je Markač...inače moj zapovjednik..ocinkan...po Đakiću i Kirinu...

predsjedniku HVIDR-e i tada ministru policije...

Stvar je jednostavna.. a ide ovako..u lovu smo i nećemo o politici...fotoaparati zabranjeni, snimanje zabranjeno...jasno?

"na nekoj virovitičkoj Internet stranici, "...ok. jel ti dosta da ispadaš budala i gubiš autoritet kojeg si donekle postigao na internetu..

čovjek je u haškom kućnom pritvoru i brani se sa slobode... može se dogoditi da braneći se usosi neke..Jarnjaka, Šeksa i sl.

Na brzinu mu smjeste kurčinu i vrate ga u haški zatvor..odakle baš nema komunikaciju...

"Je li? A ja mislio da zbog hrabrih sposobnih Kukuriku i tvog Ostojića nježnog srca Hrvatska neće biti "hot spot". Kad ono... :-)"..........................................ma gledaj...ukoliko zatreba a ne treba..jer nas nitko ne napada..prvi sam SPREMAN...dreždati noćima na Uni...

Ovo je za sada najbolje rješenje..a ti ne budi rasist i nacist...jer to nam zaista ne treba.

"Aha, kako da ne. Osim toga, u Jasenovcu je pobijeno 700.000 Srba, u Šaranovu jamu ih je bačeno još 40.000, u Oluji ih je protjerano 200.000, a Milanović je hrvatski domoljub."......................................................ovo nemoj meni prodavat...to je prežvakano....

Sirijci , Afganistanci, Iračani..koji sada prolaze...nemaju pojma o ovom o čemu pričaš.

Preporučam ti kao i @ppetri..da kupiš grickalice i cca 10 Kg jabuka i odeš i tamo negdje na granici ..podijeliš toj sirotinji.

Vjeruj mi..ja sam to učinio i odmah se bolje osjećam.

sve dobro...

Tko je glasao

kukuriku, kukuriku ...jebo svoju sliku

kukuriku, kukuriku ...jebo svoju sliku MKN
ajd sada..proglasi me četnikom i juguonostalgičoram

Ha, čuj, svi mi najviše govorimo sami o sebi svojim pisanjem. Ali ako me već silom tjeraš da sudim po tvojim riječima i pogađam, onda ću reći da ti nisi ni četnik, ni jugopljugo. Ne. Ti si mesićevac, ili preciznije rečeno post-mesićevac, bivši. Čovjek koji je iz ovog ili onog razloga (opet pogađam, zbog kakvog lokalnog hadezeovskog lopovluka?) popušio Mesićevu perfidnu propagandu & obećanja, da bi kasnije - uglavnom - shvatio što je učinio, kamo je otišao i što mu se dogodilo.

No, jedno je skužiti da je Mesić veleizdajnik i mafijaš, a nešto sasvim drugo suočiti se s činjenicom da ti 15 i više godina uspješno peru mozak. "Ante nije trebao bježati"... ha, ha.

pa da te uredno bacim u blato kao @ppetru...ženturaču..

Pozor: jesam star, ali žena nisam. Nisam ni, ah, Rambo specijalac kao ti, ali ne bih rekao da bi ti to "bacanje" išlo baš tako lako, kao tipkanje po računalu ili vrijeđanje slabijeg spola. Za mene nije bitno, naravno, ali ovo što radiš Ppetri, to je čista sramota.

jebo te Ostojić..čovjek upao u vodu i pliva...

Jebo tebe. Ti ga hvališ, ne ja :-)

..svjedočenje koje je nudio Mesić..inače Karamarkov mentor...ako baš hoćeš.. nije prošlo..jer su druga vremena ..previše medijski zabilježenih dokaza..
Što se tiče samog Gotovine...čovjek je vojnik..ratnik..i ispušio je političke fore umjesto da je organizirao..a mogao je.. jednostavno se pobije njih stotinjak i rješen problem..
...
Ovo o Gotovini ti jednostavno nije točno....nagovorili su ga da bježi..a to tada nije bilo u interesu RH.
Otvoreno govoreći...tada je Gotovina Ante bio glup...a daans mi se čini da se opametio.

Mali savjet: kad o nečemu ne znaš, bolje je šutjeti.

Ah, uspomene... 10 godina, pa i više, sam upozoravao. Koliko sam mogao, naravno, ja sam ipak samo NN, pa još izvan mafije, pardon stranaka. Mesićevo javno kršenje Ustava, brojna teška kaznena djela, čak veleizdaja... nitko nije htio slušati. Svi ste trčali za haaškim pokajnikom k'o mali poslušni psići. Kad je napokon 2011. kao grom pukla prva presuda, svi naši teški "domoljubi" i osobito "pravni stručnjaci" su ili zašutjeli k'o pol pi*de ladne vode, ili civljeli i plakali da što je sad to, da kuku majko, da jao nepravda. Tvoj bivši idol Mesić je naravno likovao. Gotovina je bio izdan, prodan, prepušten sam sebi i vještini (tada) nepoznatog mladog odvjetnika Mišetića."Jugoslaveni" & Srbi su slavili i naslađivali se do ludila, a ja sam išao čitati 1300 stranica presude, vagati utvrdbe i brojati mrtve. Da, ja. Zaboravio si? Da te podsjetim? :-) .

ja znam da tom materijom baratam bolje od tebe...

Ma, kad je u pitanju takav autoritet za Haag & okolicu, da bih riječ rekao :-)

ako si ti budaletna..ja ne želim biti..očito nemaš pojma o problematici ali se praviš pametan a kod mene te fore ne prolaze..............
Meni je svejedno..ti ili @ Feniks... ja imam svoje mišljenje u potki kojeg je interes Hrvata i države kao takve... ako si glup i nepoučljiv...a ne mogu ti pomoći...

Ni pred ovakvom silnom argumentacijom jednostavno ne mogu drugo, nego šutjeti :-)

"Hoćemo se kladiti tko će to prije učiniti, on ili Kukuriku?"..klađenje prepuštam tebi..pun mi je kurac nadanja da su ovi zaista Hrvati..ili samo pohlepni.

E, ovdje si došao do nečeg. Točno, nada je opet sve što nam preostaje. Tko nam je kriv kad smo državu prepustili sitnozuboj stoci, zar ne? Ali hej... Haaga više nema. Nema više isprika, nema ničeg. Sve smo već vidjeli, od Mesića i Račana, preko Sanadera, Kosorice i Josipovića, pa do Milanovića. Nema više laganja. Nemaju više što.

"Nije se tako dogodilo. Slike s toga lova su već bile postavljene na nekoj virovitičkoj Internet stranici, znam, bedasto, ali istina. Tek ih je Mesićev portal Index, odnosno mali ljigavi potrčko Babić, otkrio i prijavio Haagu."
----------
...Ne seri Kneževiću...nisi glup i ne budi glup..Markač je bio i kod mene u gostima..Ademija sam u 2 sata poslije ponoći vidio s ubijenim divljim prasetom..tada mu je isto bio određen kućni pritvor...nije ocinkan kao što je Markač...inače moj zapovjednik..ocinkan...po Đakiću i Kirinu...
predsjedniku HVIDR-e i tada ministru policije...
Stvar je jednostavna.. a ide ovako..u lovu smo i nećemo o politici...fotoaparati zabranjeni, snimanje zabranjeno...jasno?
"na nekoj virovitičkoj Internet stranici, "...ok. jel ti dosta da ispadaš budala i gubiš autoritet kojeg si donekle postigao na internetu..
čovjek je u haškom kućnom pritvoru i brani se sa slobode... može se dogoditi da braneći se usosi neke..Jarnjaka, Šeksa i sl.
Na brzinu mu smjeste kurčinu i vrate ga u haški zatvor..odakle baš nema komunikaciju...

Tja. Mislio sam da si dosad već naučio da ne govorim u vjetar. Osim toga, neznanje nije razlog da budeš nepristojan i primitivac. Zapamti: tvog zapovjednika Markača je otcinkao Mesić. Konkretno, njegov proizvod, Internet potrčko, osuđeni lopov Babić:

Haaški optuženik general Markač po Bilogori lovi divlje svinje sa Ministrom Kirinom
utorak, 25.12.2007. 19:17

Čitaj i uživaj. Kirinovi virovitički, ah, intelektualci su organizirali tradicionalni božićni lov, bilo je oko 100 ljudi, slikali su sve redom uključujući i Markača, uredno stavili na Internet i čak sve poslali medijima, dragi Bože moj. Da, da. Hej, jubito. Međutim, za divno čudo, puna tri dana svi su šutjeli... dok Mesićeva mrežna flatulencija Index nije skužila što ima u rukama.

ti ne budi rasist i nacist...jer to nam zaista ne treba.

Oho. Znači, tko se s tobom i Kukurikavcima ne slaže, taj je rasist i nacist? :-)

"Aha, kako da ne. Osim toga, u Jasenovcu je pobijeno 700.000 Srba, u Šaranovu jamu ih je bačeno još 40.000, u Oluji ih je protjerano 200.000, a Milanović je hrvatski domoljub."......................................................ovo nemoj meni prodavat...to je prežvakano....
Sirijci , Afganistanci, Iračani..koji sada prolaze...nemaju pojma o ovom o čemu pričaš.

Joj, joj. To što sam napisao, to je bio sarkazam. Daj :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Prema tebi se ne usuđuje biti agresivan,prost,nego memorandumaši

Hvala ti za ovaj odgovor drvosjeku.

Prema tebi se ne usuđuje biti prost i agresivan, ali svoj odnos prema ženama i nedostatak argumenata u odgovorima na moje komentare izražava upravo agresijom, omalovažavanjem, vulgarizmima,...

Razgolitio si partijaša kojemu je mozak ispran partijašenjem, a glumata domoljuba i uz te svoje "domoljubne" riječi, na memorandumaški način, ubacuje komunjarske mržnjotine prema Hrvatskoj, zločinizira Hrvatsku vojsku, odobrava gaženje hrvatskog suvereniteta nezaštitom hrvatskih granica i traži i od drugih da prihvate harakiri humanizam ili razarajući humanizam po Hrvatsku, jer je "slab na imigrantsku dječicu i žene", koje europski novinaraši izbacuju u prvi plan , a istina o imigrantima se zbog toga teško probija kroz kontrolirane medije.

Da su nekada Turci u svoje pohode dovodili svoju nejač, onda se po ovim današnjim mjerilima nisu niti morali boriti protiv Zrinskoga. Tadašnji branitelji Hrvatske i Hrvata, pa i Europe, bi videći uplakane okice turske djece, valjda dopustili da oni gaze Hrvatsku gdje i kako hoće. I Bečani su valjda trebali tako postupati, Mađari i Poljaci,... Već onda suvaljda trebali odigrati harakiri-humanizam i nestati s lica zemlje.

Mogu se, oni koji su uputili imigrante, smijati Europljanima, koji vode samoubilačku politiku zarobljeni svojom glupom filozofijom, svojim dogmama, umjesto da vode računa o svom opstanku.

I umjesto dšto nam šalju pomoć iz Dubaija, mogli su sve te imigrante uzeti sebi, jer imaju novca koliko god žele za svoje i njihove egzistencije. Očito su arapski bogataši podmitili europske političaraše koji svojim kriminalnim odlukama ugrožavaju sve Europljane.

Svojim stanovnicima europski političlari nameću homoseksualnost, koju izdižu na "pijedestal", pokušavaju od vrtića provoditi homo-vjeronauk i kažnjavaju one koji ne slave homoseksualnost , a onda pokvareno Europljanima opravdavaju uvoz onih koji žive u normalnim obiteljima i imaju djece koliko se zadesi, koji njeguju kulturne običaje silovanja, a posebno grupnih silovanja i ponašaju se kao zvijeri, a ne uljuđene osobe.
Ovakvo ponašanje pokazuje da netko Europu svejsno i s namjerom gura u samouništenje

Očito su europski političari podmićeni od prebogatih arapskih i nekih drugih zemalja!

Drvosjek se, od doba ove koalicije laburista s SDP-om ,pretvorio u tirelijevca i očito ima neki materijalni probitak- zapošljavanje djece, unučadi, posao s državom, ....

Strašno je kako ljudi pristaju zbog materijalnih dobitaka postajati neprijatelji vlastite zemlje.

A možda je on, samo dobro osmišljen lik kojega su stvorili da se prikazuje domoljubom da bi onda, zaštićen tom aureolom, djelovao još podlije nego li otvoreni srbočetnici, memorandumaši , komunjare i slični.

Primjer te metode su stvoreni "branitelji" poput onog Zorana Ercega ( vozao se s ratnim zločincem Mladićem), pa zaphod, profesor i slični koji isticanjem svoga "braniteljstva" pojačavaju svoj učinak ZZP-aša, memorandumaša i ostalih neprijajteljskih poslovanja protiv RH.

Na sličan način iskoristili su i aureolu očeve žrtve, da koriste "janjičarski" odgojeno dijete S. Glavaševića koji, s tom karmom svoga oca, postaje podlije i ubojitije oružje od običnih memorandumaša i usuđuje se biti podlo bezobrazan čak i prema našim HRVI, te predlagati da se hrvatski proračun optereti i plaćanjem skrbi za agresore., dok nejgovi mentori nemaju novca za Hrvate.
Gadljivo i sramotno, i samo ga je očeva sjena štitila od onoga što je za svoje djelovanje zaslužio. Ali, stići će ga njegova zlodjela, prema RH, u obliku prezira koji će Hrvati osjećati prema njemu (ja već i na sam spomen njegova imena osjećam gađenje prema takvom "moralnom liku" i žalost zbog toga što je baš takav sin hrvatskog junaka, postao neprijatelj HRVI, branitelja, ali na taj način i Hrvatske.

Tužno je to, pa što se onda čuditi jednom drvosjeku!
Ostaje zaključak da je njegovo memorandumašenje i crvenašenje, time gore što je od čovjeka kakvim se predstavljao-, kao hrvatski branitelj i domoljub.

Po mom sudu, on je samo dobro osmišljen lik o kojemu istina izlazi na vidjelo iz njegovih komentara, a aktiviran je u ovo presudno vrijeme za Hrvatsku, kao i MOST i Bože Petrov.

Takvi ljudi vrijedni su prezira, jer u biti rade protiv Hrvatske, i njihovo djelovanje je daleko podmuklije budući se premazuju maskom pravednosti, humanosti, moralnosti, braniteljstva a obične su crvene štetočinske i koristoljubive guje!

Tko je glasao

Milanović i Ostojić zaključali se u pilotsku kabinu i ruše avion

Koja šteta?
Evo Ostojić se uživio u prevoženje imigranata na račun hrvatskog proračun, pa je dogovorio (kao tko? kao što?), a isto su prvo nudili Mađarima, pa Slovencima i Austrijancima. Jesu li oni poludjeli? Tko ih je imenovao autoprijevoznicima i strojovođama vlakova u RH ?

Shvaćaju li oni da nakon raspuštanja Sabora nemaju pravo na nikakav rad osim za tehnikalije poput isplate plaća državnim službenicima, te da nemaju ovlasti novim materijalnim izdacima takvih razmjera, obvezivati Hrvatsku za budućnost i dogovarati vozanje hrvatskih vlakova na naš trošak po stranim zemljama. Plan CCCC i dalje je na djelu:
http://pollitika.com/javno-razotkrivanje-plana-cccc-kukuriku-koalicije

Milanović i Ostojić, kao poludjeli pilot i kopilot, nakon što su srušili kontrolni toranj i poubijali kontrolore leta (raspustili Sabor) , protiv volje putnika zrakoplovausmjerili su ga u smjer prema dolje, zaklučali su se u kabinu i divljaju zrakoplovom!

Tko je glasao

baš si

sve dobro...

Tko je glasao

U spam, nisi osporio niti jednu tvrdnju dnevnika nego vrijeđaš

Ispod svake si kulturne razine i nemam drugih načina osim spamiranja tvojih komentara!

Tko je glasao

Tako je - za vrijeme "tehničke vlade" treba održavati samo mise

Trebalo bi te veseliti da taj slavonski pasivni kraj makar malo živne, a i poduzetnici bi se razveselili jer navodno teško nalaze radnu snagu koja bi radila za 2500 kuna plaće ili za dnevnicu od 100 kuna u poljoprivredi.

Blagoslovljeni HSP-HDZ-HDSSBovskim vodstvom, ta je regija rekorder u bijegu domicilnog stanovništva.

Trebaš slušati drvosjeka - za zaostale pasivne depresivne krajeve, izbjeglice su prilika koja se ne propušta.

Jedino, mislim da oni sami neće biti najsretniji kako im je pao grah...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Premijer-pilot koji vozi avion,nakon što je ubio kopilota(Sabor)

Slavonija je rekord u iseljavanju zbog djelovanja crvenih i detuđmanizacije od strane bivših struktura za vladavine SDP-a i udbizacije samog vrha HDZ-a. Udbizaciju su postigli Glavaševom prijevarom na predsjedničkim izborima u HDZ-u i namotirali, kako je gospodin Štedul rekao "udbaša iz Austrije".
Uzalud putnici u zrakoplovu prosvjeduju, kada pilot u pilotskoj kabini određuje smjer zrakoplova, nasuprot željama putnika.

Slavoniju su od 2000. takvi "piloti" namjerno uništavali , jer je dala veliki doprinos oslobađanju Hrvatske i uništenju njihove Jugoslavije.

Da je HDSSB premrežen kojekakvim i antihrvatskim, i antislavonskim (čim su antihrvatske odmah su antislavonske, jer je Slavonija hrvatska) sasvim je jasno i iz sramotne igre HDSSB-a oko Lex-a, pa opet sramotne igre oko predsjedničkih izbora, a posebno sramotne igre oko ovih parlamentarnih izbora.

Sumnjiv je taj Glavaš: uvijek uskače crvenima kada ojača domoljubna koalicija, te tada odigrava svoj scenarij (iz neznanja ili namjere svejedno je). Ta Glavaš je doveo Sanadera za predsjednika HDZ-a svojom osobnom prijevarom! Nije on to odigrao u kućnom savjetu i zato je kriv, a svako njjgovo glumatanje žrtve je glupo, jer je žrtv ama tog njegova zlodjela žrtvovao cijelu Hrvatsku na desetljeće i pol. I sada se opet usuđuje s tim zlotvorima šurovati, umjesto da okaje svoj veliki grijeh prema Slavoncima, Hrvatima, Hrvatskoj!

Što 1 čovjek na upravljačkom mjestu može napraviti vidljivo je i iz Milanovićeve ere.
To ti je slično kao utjecaj pilota u zrakoplovu, u odnosu na utjecaj putnika!

Preko Sanadera pokušali su kriminalizirati i 200 000 Hrvata koji su stvarali RH, a ti si , zajedno s ostacima poražene pobunjene manjine i ostacima jugokomunjarske strukture pokušavala ozločinizirati sve Hrvate, gradnjom ZZP-a.

Mjesto premijera je kao mjesto pilota zrakoplova, jedini način da se putnici spase od poludjelog pilota je pametan i snažan kopilot ( Sabor , u odnosu na Vladu) koji bi svladao pilota,a takvoga je Milanović "ubio" i doveo sebi sličnog kopilota -Ranka Ostojića, koji pljuje po kontroli leta što se miješa u "njihov posao", ili akcija putnika- što je previše rizično dok je upravljač još u rukama poludjelog pilota, i novog kopilota, a još ima nade, jer spas je na vidiku-upad putnika naoružanih "penkalima" u pilotsku kabinu je na vidiku, dok je zrakoplov još na dovoljnoj visini , iako su ga poludjeli piloti usmjerili na pad u Slavonskom Brod. Svakao da će putnicima penkale poslužiti na izborima za micanje pilota i kopilota i davanje upravljača u ruke ljudima koji će zrakoplov okrenuti iz smjera prema dolje u smjer prema gore.

Tko je glasao
Tko je glasao
Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci