Tagovi

Prof. dr. Kramarić

Čitam u zadnjem Feralu (http://feral.mediaturtle.com/look/weekly1/article_tisak.tpl?IdLanguage=7...)malo o ex. gradonačelniku ovog jadnog grada koji definitivno ima zlu karmu što se politike tiče i ljudi koji vode tu politiku. Jednostavno se ne mogu oteti dojmu da jedan grad kao što je Osijek ne zaslužuje bar da može birati bolje političare i ljude koji će voditi ovaj grad od gorespomenutog doktora, lažnog magistra, luđaka u generalskoj uniformi, mladog bankara koji je dobio otkaz u Gradskoj banci zbog mrljanja nakon godinu dana staža, doktorice bez dijednog dana radnog staža i iskustva te ostalih, manje ili više znanih lopova i prevaranata, ukratko - katastrofa.
Za kraj ove tužne priče malo o profesoru urbanog osječkog štiha: "Kramarić inače slovi kao osoba koja nema običaj plaćati svoje račune. Sjećam se jedne proslave njegovog rođendana u osječkom Hotelu Central, 5. veljače 2003.", nastavlja Šplajt. "Jelo se i pilo, nije se škrtarilo, a kada je trebalo platiti račun, Kramarić me pozvao i rekao: 'Riješi to s konobarom!' Kako nisam imao dovoljno novca, račun je otišao na adresu jedne osječke tvrtke. Ili još slikovitiji primjer iz Pariza sa Svjetskog nogometnog prvenstva kada se jelo u skupom restoranu i kada mu naravno nije bilo ni na kraj pameti platiti pozamašni ceh kojeg je napravio. Pustio je druge da plate, ali je uzeo račun kako bi ga, kad se vrati u Osijek, mogao naplatiti."

"No, Kramarić ne samo što nije plaćao račune po restoranima - on nije plaćao ni stranačku članarinu. Kao višegodišnji rizničar stranke", nastavlja Šplajt, "morao sam u Zagreb, kad je stiglo upozorenje kako nitko tko nije platio članarinu neće biti kandidiran za izbore, poslati faks u kojem je stajalo da je Kramarić uredno platio članarinu, mada to naravno nije učinio. Za sve što govorim imam dokaze i Kramarić to dobro zna, ali ispričat ću i događaj za kojeg, kao pravnik, znam da ga na sudu ne bih mogao dokazati, jer nemam svjedoka. Sastao sam se Kramarićem radi nekog dogovora u kafiću u blizini njegovog stana i namjerno sam ostavio novčanik zaključan u skuteru kojim sam došao. Kad je trebalo platiti račun, nekoliko Heineken piva, Kramarić naravno nije pokazivao nikakvu namjeru da to učini. Objasnio sam mu da sam na sastanak došao bez novčanika, da sam ga, žureći, zaboravio. On je tada, na moje iznenađenje, pozvao konobara i počeo prosvjedovati da mu je donio pivo u kojem je bila muha i kako je to skandal. Konobar se, znajući naravno da je Kramarić gradonačelnik, ispričao i nije naplatio račun".

Komentari

Dal taj trik s muhom pali

Dal taj trik s muhom pali samo ako si gradonačelnik ili mogu i penzići naći muhu?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci