Tagovi

Presumpcija nevinosti za hrvatske branitelje ne vrijedi

Članak 28. Ustava Republike Hrvatske kaže: "Svatko je nedužan i nitko ga ne može smatrati krivim za kazneno djelo, dok mu se pravomoćnom sudskom presudom ne utvrdi krivnja." Stvarni, svakodnevni sadržaj ima i dodatak: "...osim ako je hrvatski branitelj."

Kako smo vidjeli po ne znam koji put, jučer, u slučaju ministra branitelja Mije Crnoje, u "modernoj" tzv. hrvatskoj tzv. državi XXI. stoljeća jedna od okosnica svakog demokratskog i civiliziranog društva, presumpcija nevinosti - ne postoji. Iako se već 25 godina gordo kočoperi u hrvatskom Ustavu, realno je uopće nema, nepostojeća je, mrtvo slovo na papiru. Ne vrijedi ništa i ne znači baš ništa.

Osobito kad su u pitanju hrvatski branitelji.

Postoji li pravomoćna sudska presuda kojom je hrvatski branitelj Mijo Crnoja oglašen krivim za bilo što? Ne postoji. Postoji li barem pravomoćna optužnica protiv hrvatskog branitelja Mije Crnoje, za bilo što? Ne postoji. Postoji li, pobogu, barem kakva druga odluka protiv njega, prekršajna presuda, porezno rješenje, nalog kakvog gradskog tijela, bar upozorenje jebenog komunalnog redara..?

Ne postoji.

Unatoč tome, hrvatski branitelj Mijo Crnoja prisiljen je odstupiti.

Jasno je i vama i meni, svojevoljna ostavka je priča za malu djecu. Povrh toga, iz njegovog vlastitog tzv. vladajućeg saveza HDZ & Most javno su poručili da "nije kriv", da "nema kaznene odgovornosti", da se radi o "harangi", medijskom progonu, te da je "pošten i moralan čovjek".

Nije kriv, ali mora otići. I to kao nitko i nikad prije njega. Bez optužnice, bez osude, bez utvrđene krivnje. Pobogu, zašto?

Zato što je hrvatski branitelj.

Zato što tako hoće mrežni portal vlasništvo pravomoćno osuđenog lopova M.B. (1978), trenutno najmoćniji medij u tzv. Hrvatskoj, središnje i udarno glasilo King Konga iz Grškovićeve, kao nekad Feral Tribune, koje se od redikulozne, opskurne "novinarske" kloake, najdubljeg orjunaškog blata i zadnjeg YU tračeraja, tijekom Kukuriku vladavine prometnulo u glavni izvor "informacija" tzv. Hrvatske radiotelevizije i svih ostalih.

Zato što je nasuprot beskorisnoj, pogromaškoj, idiotskoj objavi registra branitelja, Mijo Crnoja najavio i objavu popisa izdajnika, popisa pripadnika agresorske "krajinske" vojske, popisa primatelja partizanskih mirovina 70 godina nakon II. svj. rata, popisa članova 200 najbogatijih obitelji... a nema nimalo šanse da Gadafijev i sjevernokorejski frend King Kong ne završi na njima. Na njih nekoliko.

Zato što od 2000. godine, pa do danas, u ovoj bijednoj detuđmaniziranoj mafijaškoj, filočetničkoj nakaradi od tzv. hrvatske tzv. države, kad su u pitanju hrvatski branitelji, Ustav ne vrijedi, a sudovi ne sude.

Ali zato sude "novinari".

"Novinari" poput pravomoćno osuđenog lopova M.B. (1978), inače sinčića iste takve "novinarke" i beogradskog oficira SDB-a, te njegovih par nadobudnih "novinarskih" balavaca koji, vidi čuda, u tjedan dana "pronađu" i objave više raznih sudskih i privatnih dokumenata o jednom donedavno apsolutno nepoznatom čovjeku, hrvatskom branitelju Miji Crnoji, nego npr. o njegovom prethodniku "vukovarskom heroju" Predragu Fredu Matiću, u četiri Kukuriku godine.

Sposobni neki klinci, jebote. S ulice i iz finomehaničke školice direktno na Vrhovni sud, u trenu.

Ali onda, vjerovali ili ne - njihovu "presudu" hrvatskom branitelju Miji Crnoji prihvaća i tzv. hrvatska tzv. vlada, recentni trio fantastikus Orešković, Karamarko & Petrov. Okej, odupirali su se medijskim talambasima hrabro i neustrašivo skoro dva dana, pomalo zločesto puštajući punoglavca s Nove TV i ostale "novinare" da se mrznu u noć na Markovom trgu, a potom čak dovodeći i "pravne stručnjake" Čedu i Jacu. Da oni presude.

Kad već sudovi u tzv. Hrvatskoj za hrvatske branitelje ne postoje.

I gle čuda, "suci stručnjaci" rekoše da odgovornosti hrvatskog branitelja Mije Crnoje - nema. Ali tzv. hrvatska tzv. vlada ipak je poslušno i pokorno zaklimala glavicama prema Grškovićevoj, i ministar podnosi ostavku.

Nek' se zna tko donosi odluke. Nek' se vidi tko stvarno vlada Hrvatskom.

Namjesto da je tzv. hrvatska tzv. vlada smogla mrvicu kralješnice i rekla, primjerice: "Okej, optužbe protiv hrvatskog branitelja ministra Mije Crnoje su brojne, nemamo izbora, preostaje nam samo jedno. Javno pozivamo državno odvjetništvo, Dinka Cvitana, poreznu upravu, gradske službe Grada Zagreba, sve druge odgovorne i zainteresirane... javno im predajemo sve čime raspolažemo, sve pisane dokaze i sve dokumente. Javno im predlažemo da pokrenu odgovarajuće postupke i donesu odluke."

"Mi nismo ni policajci, ni tužitelji, ni suci. Ako je hrvatski branitelji Mijo Crnoja kriv, ako mu se pravomoćnom sudskom presudom utvrdi kaznena krivnja, ili prekršajna odgovornost, ili utaja poreza, ili varanje na prirezu, ili ostvarenje kakve nepripadne koristi, ili bar švercanje kokica u kino... bit će razriješen dužnosti ministra. Ako ne, neće."

Upravo to su rekli i hrvatski branitelji okupljeni u šatoru u Savskoj.

Tako bi učinili u svakom društvu u kojem vladaju pravo i zakoni, a ne King Kong iz Grškovićeve.

Ali u tzv. hrvatskoj tzv. državi nakon smrti predsjednika Tuđmana, za hrvatske branitelje nema ni Ustava, ni zakona, ni prava. Pamtimo. Oluja je bila "progon Srba". Dvanaest hrvatskih generala su bili "pučisti". Gotovina i Markač su bili krivi za "zajednički zločinački poduhvat" i prije negoli su optuženi. Pobogu, čak je i časni hrvatski Srbin, hrvatski branitelj Mirko Rašković izdan i razotkriven, bez imalo oklijevanja ugrožen je život i njemu i njegovoj obitelji.

S druge strane, političari, ministri, župani, gradonačelnici, direktori, popovi, "umjetnici", "novinari"... mogu slobodno javno četnikovati, krasti, lagati i varati, mogu biti ne samo optuženi, nego i pravomoćno osuđeni, jebote, i nikom ništa - osuđenom lopovu M.B. (1978) i njegovom pokrovitelju King Kongu takvi ne smetaju. Zašto bi, kad je to njihovo društvo, njihov klan, njihova pasmina, njihovo leglo. Ali kad je u pitanju hrvatski branitelj, iskren, jednostavan, naivan i prostodušan, u obzir dolazi samo prijeki sud partije, čitaj "medija" i "javnosti".

A od tog partijskog suda, kako vidimo, zazire i trio fantastikus iz tzv. hrvatske tzv. vlade. Zbog toga, evo im dva slatka pitanja.

Prvo, što će se dogoditi ako nadležna tijela, državno odvjetništvo, porezna uprava itd. u nekom budućem vremenu pravomoćno utvrde da je Mijo Crnoja odista kriv ili odgovoran za nešto? Podsjećam, HDZ & Most su javno rekli da Mijo Crnoja nije kriv. Da nema kaznene odgovornosti, da se radi o harangi, da je čovjek pošten i moralan. Što će tada biti s tom njihovom "presudom", i njihovim kredibilitetom?

Drugo, što će se dogoditi ako ista nadležna državna i ina tijela pokrenu postupke, ali na kraju pravomoćno utvrde da Mijo Crnoja nije kriv, nije odgovoran za ono što mu se stavlja na teret? Što će trio fantastikus iz tzv. hrvatske tzv. vlade tada učiniti? Kako će se opravdati što su otjerali hrvatskog branitelja s mjesta ministra na pravdi Boga, bez razloga, zbog "medijske" halabuke?

Oni bez kralješnice ne mogu drugačije, nego puzati.

Zato, predlažem triu fantastikus da se za pomoć obrate King Kongu iz Grškovićeve. On već desetljećima na sva usta trubi o "institucijama koje trebaju raditi svoj posao", a ponaša se kao don Vito Corleone, nekažnjeno, javno, i to još na državni račun. Progon hrvatskog branitelja Mije Crnoje je tek početak, pa će im capo di tutti capi sigurno objasniti i savjetovati neke korisne stvari.

Zapravo, mislim da Tomi to i neće baš tako teško pasti. Lesi će se vratiti kući.

Komentari

Jadan siroče Crnoja , čak ga

Jadan siroče Crnoja , čak ga je premijer posjetio u baraki 85G i ustvrdili da Crnoja nije kriv...

https://www.youtube.com/watch?v=Zmy9HPMDp1g

Kada slijedi prosvjed potpore , jer obećavao je ovaj štošta od mirovine do raznih nagradica...

Justice for all !

Tko je glasao

Inače digao si mi

Inače digao si mi raspoloženje , ali i zabrinuo živim u nekoj četničkoj tvorevini ili jugoorjunaškoj?

Justice for all !

Tko je glasao

Po običaju ništa nisi

Po običaju ništa nisi razumio, i još se time hvališ. Tja... :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ne trebaju se uopće radovati!

Epilog će biti, da će na mjesto Ministarstva obrane vladajući postaviti puno opakijeg i pametnijeg ministra, koji će "kokoške" čerupati mirno i hladnokrvno.

Zato, ne trebaju se uopće radovati!

Poput ovoga:

http://narod.hr/kultura/obracun-s-korupcijom-hasanbegovic-raspustio-povj...

http://narod.hr/hrvatska/hnd-platforma-112-hrvatski-pen-centar-pobunili-...

Slijedi Radmanov partijski, agitpropovski Yutel.

Tko je glasao

Tako je

Treba šutjeti i raditi. Josipović se nije hvalio da će dilati dokumente Srbijanskoj tajnoj službi niti da će zaposliti čedomira koji niječe legitimitet Hrvatskoj državi, a kune mu ne smetaju.

Dakle samo po gasu i sa smiješkom, a gamad nek se trese.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

U potpunosti se slažem s napisanim

@MKn

nekoliko puta smo i ti i ja ustvrdili da je Tomo sumnjiv za mesićizam....

..zato je Mesić u aferi Patria, ono oko posuđivanja para od prijatelja i sl., bio onako samouvjeren...jer je znao da drži i lijevu i desnu uzdu zaprege...

....no svejedno..ja sam optimist...detuđmanizatori su na kooljenima....žrtvovati jednu figuru a dobiti partiju...

Naravno da im ovo više neće prolaziti ( "kumu" i rasovima)..i da tehnika dubokih grla više ne bude pila vode...

Pogledaj današnje kmečanje zbog poteza ministra kulture...onaj ćelavac iz hnd-a poziva na smjenu..tipično boljševičko refleksno ponašanje...

Ukoliko ne budu imali kičmu suprostaviti se jugošljamerima....treba ići na nove izbore...tko im jebe mater ja im svejedno većini nikad nisam vjerovao...sve je to ucjenjiva banda..a Br.1 ima o svakom ponešto...

Epileptična ljevica širi moralnu paniku i zaziva građanski rat...što reći..dao im Bog da im se dogodi što priželjkuju...

Spušili su izbore uprkos "neovisnim " medijima koji su bili 90 % uz njih..pa sad histeriziraju kao zločesta balavurdija...

Boje se mirne, papirnate i filozofske lustracije kod koje će se lustrirati samo ideje i pojave...ok...u tom slučaju treba prihvatiti rukavicu i lustrirati to ulicom...i drugim lijepim metodama ...nek se malo i zagrepčanci nagutaju dima paljenih guma kad već komunistička ( ideološka ) kopilad to zaziva..

sve dobro...

Tko je glasao

visko podignuta ljestvica...

... meni je jedino drago da je HDZ - koji je prvo tvrdio da će imati ultra-mega većinu u Saboru - pa se malo korigirao... uglavnom da se taj isti HDZ tako dobro pripremio za njih toliko važno ministarstvo... i da su našli kandidata koji je stubokom preskočio onog odvratnog bivšeg ministra koji je sam sebi mijenjao ovo i namještao ono... i nađu ovakvog :)

Ono, fakat su se dobro pripremili i pokazali koliko im je to bitno područje.

Daj me nemoj...

Tko je glasao

Nesretni Crnoja za ovaj

Nesretni Crnoja za ovaj dnevnik, zapravo, nije naročito bitan. Bitno je da je trio fantastikus na prvom jačem zavoju popustio King Kong mafiji, iako su čak i "nepismeni" "šatoraši" rekli što treba učiniti.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

MKn...

... na stranu naša netrpeljivost i slično.

Ali, ući u utakmicu a da ti tako važan igrač šepa tako očito... oprosti, mene je toga strah.

Ok, nisu "moji pobijedili", ali ja volim da mi je "protivnik" kvalitetan. Ovakav izbor ministra (pogotovo nakon onoliko prosvjeda zbog prošlog), ovakvo "otkrivanje bokova" je po meni strašan pokazatelj nespobonosti.

Nesposobnosti bez ideološkog predznaka.

Tko je glasao

Ma ne vjerujem da te strah, uoće te nije bilo strah

kad je Matić kao najveći lažni ratni vojni invalid u povijesti čovječanstva, bez ranice, postao ministar. Nisi ti tako strašiv, ti si samo, što bi rekle babe, lopov.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

kukavico...

... idi pa to prijavi DORH-u, a ne ovdje.... internet ratniče.

Tko je glasao

Lopove

Lopove

Lopove

ove

e

Ovdje dobra akustika... hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Minstarstvo branitelja, pa

Minstarstvo branitelja, pa važno? :-) Da je bilo malo više sreće i pameti HR biračkog tijela, Mijo (ili netko drugi) bi bio posljednji ministar branitelja, a njegovo ministarstvo spojeno s miinstarstvom obrane.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

ajde...

... shvaćam, želiš reći da su mjesecima birali ovakvog ministra kojega jedan Index može otpuhati?

Ok, odustajem, to je prežestoka kombinatorika za mene.

Nisam ja u rangu čovjeka koji odluči upisati fakultet s 23 godine... a diplomirati ga kada je već godinu dana na službi u Tirani :)

Tko je glasao

u trećerazrednim špijunskim filmovima

@zap

za ovo što se desilo koristi se izraz " mrtvi štakor"...prenešeno..zatvori se zaključa u ladicu negdje u uredu štakor koji ugine ili se ubaci već mrtav..s vremenom počne smrditi..po crkotini..

onda se korisnika ureda optuži za nerad i lijenost..nije otvarao ladice danima..ima mrtvih životinja po ladicama, registratorima i sl.

e vidiš..čim sam čuo prvu izjavu mog bivšeg kolege...kad je ono rekao da je činio " najbolje za sebe" kad se onako nevješto branio..pomislio sam na "mrtvog pacova"..naime..nije svatko za politiku..

Tomo treba otjerati onog tko mu je predložio Crnoju...a ovaj naivčina prihvatio...

Nije on za to mjesto i bez ovih tričarija s prebivalištem...koja budala moraš biti i ići raditi isto što i Matić, a njemu se predbacivalo da je sam umanjio svoju radnu nesposobnost...jednostavno..neki kome vjeruje od ovih viših u hdz-u mu je tako savjetovao...

Pored toga Karamarko je bio zauzet pregovorima s mostom ..i nije mogao doslovce sam sve provjeriti..a neki od pobočnika mu je usrao motku.

Znači, da..ti si dobrim dijelom u pravu..samo ja to drugačije gledam a vjerovatno i bolje vidim.

Iskustvo, jebiga.

sve dobro...

Tko je glasao

eh, a možda ...

su i u šumi :)))). mislim da je crnoja uvaljen od strane ekipe iz čadora koji bi s njim vitlali kako im padne na pamet, je da je to malo proturvacko razmišljanje, ali znaš mene :))))))
profesor

Tko je glasao

prema mojim informacijama

hdz-ov odbor za branitelje ( imaju oni više tih odbora ) izmudrijao je nakon unutarnjeg nadvikivinja ( imaju latentnu unutarnju podijelu na "ustaše i partizane" tj. na samonikle ratnike, legionare i sl . i bivši jna kadar)

Najprije je u igri bio , kao što znamo gen. Krstičević što bi bio solidan izbor, e ali..jastrebovi su nadglasali pa su se sada ukakali u gnjezdo.

Slijedom političkog oportunizma i ne talasanja u vlastitim redovima....odlučeno je da se prihvati taj kandidat..jer dolazi iz brojnijeg dijela branitelja..da uvjetno kažemo- desnijeg.

Tako da...dobro njušiš.... @prof...

Tko zna zašto je to dobro.

sve dobro...

Tko je glasao

heh

krstičević bi i po meni bio daleko najbolji izbor, iako sam imao osobno nekih okapanja šnjimen, bio mi zapovednik 3-4 miseca :). ipak je najširih pogleda, stekao sam dojam da mu bila velika čast i priznanje to raditi...
samo, čini mi se da nije prošao jer bi se on zalagao za svakog borca koji mu dođe jednako, odnosno ne samo za one "našije" :))))
profesor

Tko je glasao

koja budala moraš biti i ići

koja budala moraš biti i ići raditi isto što i Matić, a njemu se predbacivalo da je sam umanjio svoju radnu nesposobnost...jednostavno..neki kome vjeruje od ovih viših u hdz-u mu je tako savjetovao...

A možda su jednostavno svi skupa glupi, ono, k'o ku**c :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Kao i uvijek, želim reći

Kao i uvijek, želim reći upravo i jedino ono što piše, a ti slobodno možeš i dalje pokušavati odvući raspru u drugim pravcima. Ne bu išlo. Svira klerofašistička "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova", pijuckam pivu i baš me briga :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

samo ti daj...

... ja puštam onu staljinističku "Imamo 101 tajnu službu od kojih nijedna nije išla niti pogledati gdje nam živi ministar" i baš me briga... bitno da njima plaća ide redovno,,, obavještajnim stručnjacima.

Tko je glasao

E, ne. Raspitaj se malo,

E, ne. Raspitaj se malo, 2012. je Milanović promijenio zakon i praktično ukinuo sigurnosne i druge provjere za državne dužnosnike... jer inače ne bi mogao zapošljavati bivše "krajinske" četnike. O tom je pisao mislim čak i portal vlasništvo osuđenog lopova M.B. (1978).

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

svi slušamo Milanovića...

... shvaćam, Karamarko - kao stručnjak tog područja - nije provjerio niti osnovno, adresu koju prijavljuješ u slušbenom životopisu na vlada.hr - jer je Milanović promijenio zakon?

MKn, ono, ajd me nemoj :)

Tko je glasao

Dobro, aj giv ap

Priča. Neke godine, >30 biračkih mjesta, lokalno sranje, bla bla. U jednom trenu, zove lokalni pametnjaković, kuku majko, drž' nedaj pomagaj, dvojica na listama u zapizdinama, a policajci. Murja ne smije u politiku, dobit će otkaz, jao jao, bla bla. Kako da on od toliko lista i ljudi zna koji su mu, ah, malo sporiji? Na sreću, tu je zakon, a našla se i praksa Ustavnog suda i bla bla.

Kužiš? U slučaju vlade, ekvivalent se radio službeno i automatski, ali nakon Kukuriku katastrofe i toplog nježnog četnikoljublja, više ne. To, naravno, ne ekskulpira onog tko predlaže, ali baca malo više svjetla na situaciju.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

I najbolje ti je sa Zaphodom giv ap hehe

Argumentima se tu ništa ne može postići. Meni se čini da je za ovog lopova šiba zakon, mislim tako su ga naučili. Mora i da je bio divlji ko mali pa ga stalno brijali, a on se onako divlji bečio i inatio, ko da ga vidim... hh

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Preuzimajući Miloševišćevu

Preuzimajući Miloševišćevu pročetničku retoriku, Milanović je uklonio svaku mogućnost civiliziranog dijaloga. Neovisno što je tko stvarno mislio, prije toga, Pupovac i Feralovci (Srpske Novosti) su bili endemi, redikuli, budalaši kojima se ljudi smiju i preziru ih. Nažalost, u predizbornoj kampanji Milanović je orjunaško ludilo institucionalizirao, svojom funkcijom dao mu je pravo građanstva, i naravno da se počelo govoriti čak i o fizičkim sukobima.

Dakle točno, njima argumenti ne znače ništa. Ne žele raspravu, nego sukob, i zato se apsolutno moramo čuvati provokacija.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

A hoćeš ti ikad prestati napadati samo Hrvate i za promjenu

malo napasti jugošljamersku bagru?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Kaj vama je? Sa čime se vi

Kaj vama je?
Sa čime se vi borite?
Ako je Crnoja primjer-obrazac ponašanja hrvatskog branitelja poslje rata onda više nema smisla na takve branitelje potrošiti jedno jedino slovo.
Žao mi je svih poštenih branitelja kojima ne treba nikakav dokaz od suda da su pošteni.

Tko je glasao

Ništa nisi razumio. Ni

Ništa nisi razumio. Ni hrvatski branitelji, ni itko drugi, ne trebaju dokazivati da su pošteni, tj nevini. Po Ustavu to se presumira, a o nečijoj krivnji može odlučivati samo sud. To je srž pravne države.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Milanović je sve i jednu optužnicu protiv svojih visokih

parazit dužnosnika komentirao riječima da su to sve insinuacije i da on vjeruje u njihovu nevinost. Također je najveći kriminal u današnje vrijeme - Sukob interesa, definirao kao nekakve sive zone, mada je zakon jasan, ali se DORH ipak drži Milanovićevih riječi, jer se zna tko je gazda, tko konj i tko koga veže.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

O Kukuriku lopužama pisalo

O Kukuriku lopužama pisalo se, jer se moralo. Nikad nitko, ponavljam, nikad nitko nije bio progonjen ovako kao Mijo Crnoja, čak ni Gotovina - ovako, da o posve nepoznatom čovjeku u svega par dana izađe cijeli niz strogo kontroliranih "informacija", a sve inače dostupne ili samo sudu, ili zainteresiranim strankama.

Kako će netko saznati npr. broj zk. izvadka tvoje nekretnine, osim preko službenika suda, ili backdoor uvidom u bazu podataka zemljišnog suda? Nikako. Osim ako King Kong preporuči drugačije :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Mislim da je ovdje počinjen niz kaznenih djela

oko tih dokumenata. No suludo je očekivati da bi netko zbog kriminala u policiji ili na sudu mogao ostati bez posla ili završiti u zatvoru.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci