Tagovi

Premijer poručuje; morate dati guzice

"""Milanoviću za imidž zemlje bitna ‘zaštita’ gay populacije

Govoreći o imidžu zemlje, Milanović je rekao da je Hrvatska po stupnju informatizacije javne uprave jedna od najnaprednijih europsklih zemalja. Ocijenio je da na imidž utječe i otvorenost zemlje, spomenuvši u kom kontekstu irski referendum o istospolnim brakovima.

Uz celebritye, među najvećim zagovornicima mogućnosti sklapanja istospolnih brakova u Irskoj, kazao je, bile su korporacije, koje su u toj pozitivnoj odluci vidjele šansu za unapređenje imidža te zemlje. Kaže i da je Hrvatska, prema stupnju zaštite gay populacije, četvrta ili peta u Europi.

“Mala smo zemlja i moramo biti otvoreni, ne možemo biti zakopčani, rigidni i zatucani, naročito u turizmu”, rekao je Milanović."""

Što ti je imidž. Sve za imidž.

Kod nas gay osobe imaju pravo na zajednicu koja se naziva životno partnerstvo. Aktivisti su tražili klasični građanski brak..i ova vlast bi im to unijela u Obiteljski zakon..ali eto..ispriječio se referendum. Ja sam mislio..kakva se to bila frka dignula u medijima da će ..po izglasavanju tog Zakona navaliti u redovima na urede radi sklapanja tog svog partnerstva..ali ne čuje se baš nešto o velikoj navali za tim " vjenčanjima" kako im tepaju. Koliko? Nekoliko. Neka..i njih je Bog stvorio..i zaista nije u redu ako dvije bakice žive zajedno 50-60 godina i ako jedna leži u bolnici da je druga ne može posjetiti jer nije uža obitelj. Nije humano.

No dobro...neki dan nekim biznismenima naš premijer održao besjedu..gdje je nekako..svojstveno svojim navikama koje se već nazivaju "zoranizmi" našao za shodno da se osvrne i na referendum u Irskoj..gdje su Irci odglasali da i gay populacija ima pravo na zajednicu koja se naziva brak...e sad kad krene s usvajanjem djece..vidjet ćemo kako će to odjeknuti.

Sve u svemu..u javnosti se ističe kako je Irska katolička zemlja..a ipak.

Izgleda da ni katolici nisu baš babaroge za pedere osim u Hrvatskoj, jel..ali kod nas su pederi antifašisti i ljevičari..pa su onda u Hrvatskoj katolici - klerofašisti i ustaše.... na tu se percepciju ide. Metoda moralne ucjene.

Eto naš Zoran reče:"Mala smo zemlja i moramo biti otvoreni, ne možemo biti zakopčani, rigidni i zatucani, naročito u turizmu"

Znači savjetuje:
- otvorite se (budite otvoreni za sve..)
-otkopčajte (valjda hlače)

Ako nećete onda ste rigidni i zatucani.

Naglašava "naročito u turizmu".

Predlažem novi slogan turističke zajednice sukladno premijerovoj poruci:

-mala zemlja za veliki pederluk-raj za homoseksualce-

Kao poslovne poduhvate: nudističke plaže po vrstama:

-gay
-lezbo
-bisex
-sado-mazo
-Q
-Trans

Smjer u turizmu- gay turizam. Turistička komora- gay direktor (neki iz Iskoraka)

Pedofilski turizam...svu organizaciju prepustiti Jovanoviću i Stulhoferu...oni su već nešto radili u pripremama pa šteta da netko drugi ubire plodove njihovog rada.

Naš premijer je našao rješenje za izlazak iz krize.

Dajte guzice... doslovce poručuje.

E sad, pitanje je; čiju on to djecu nudi udruženim pederima i pedofilima svih zemalja.

Tagovi

Komentari

he,he

http://www.index.hr/indexforum/postovi/203266/homofobi-i-policija-razbil...

POLICIJA je u subotu prekinula nedopušteno okupljanje boraca za prava gay zajednice u središtu Moskve, uhitivši oko 20 demonstranata, među njima i osobe koje su protiv prava gay zajednice, a tijekom prosvjeda su napale aktiviste.

Aktivisti su ranije zatražili dopuštenje da se Parada ponosa održi danas, no moskovske su vlasti, desetu godinu zaredom, blokirale zahtjev za njezinim održavanjem. Današnje okupljanje tradicionalno se organizira kako bi se ukazalo na nespremnost ruskih vlasti da dopuste javno izražavanje potpore pravima gay zajednice u toj zemlji.

I prije današnjeg okupljanja aktivista na Trgu Tverskaja blizu središta grada vlasti su onamo poslale velik broj pripadnika interventne policije, piše Reuters.

"Potpuno bezakonje"

"Ovo je potpuno bezakonje moskovskih i ruskih vlasti", rekao je vodeći ruski aktivist za prava gay zajednice Nikolaj Aleksejev dok su ga policajci vukli prema policijskom kombiju. "Mi se ovdje na miran način zalažemo za ljudska prava."

"Ovo je najbrutalnije hapšenje na Moskva Prideu ikad. Vjerojatno su mi slomili prst", napisao je Aleksejev na Twitteru. Kaže da je pretučen, te da je policijskom maricom odvezen u bolnicu.

Dodao je da će u pritvoru ostati dok ga u ponedjeljak ne izvedu pred sud. Optužen je za organizaciju ilegalnog prosvjeda i neposluh prema policiji. Zajedno s njim su, kako kaže na Twitteru, u pritvoru još dva aktivista.

Očevici su za Reuters kazali da su aktiviste napale i osobe koje se protive prosvjedima nakon čega ih je policija razdvojila.

Anti-gay aktivistkinja Elena Kahtarjovna isticala je transparent na kojem je pisalo: "Ne euro-gay vrijednostima, ne euro-gay načinu razvoja. Samo Rusija i samo pobjeda", objasnivši da je "protiv fenomena koji se Rusima nameću izvana, poput homoseksualnosti, protiv netradicionalnih vrijednosti i sodomije".

Koja shizofrenija mora da nastane u glavurdama "antifašista" koji s jedne strane podržavaju Putina, poput @Busole i još nekih net ljevičara, naših pederoliberala i titoista..koji su na istoj strani kao i Srbija...a ovamo...jebe ih to što kod Putina nema majci pederskopedofilske propagande...odgođeno na 100 godina.

S jedne strane im je Putin ..ono antifašist prve klase..s druge strane..pendrekom po guzi.

Koji košmar u glavi nastane kod našeg jugošljama...koji inaše navijaju za bivšu Jugu..SSSR..i sl. kad čuju svake godine kako u zemlji njihovih težnji..tretiraju takve poput njih.

Baš bih volio čuti kako naši istaknuti promotori pederopedofilije s ovog zborišta (zap, L9, @mangulica i dr.)komentiraju rusku školu suzbijanja tog zla.

sve dobro...

Tko je glasao

drvosijek

vidim da si jos uvijek zbunjen.kada vec prozivas,ja sam se pronasao po odvo i dr.
kazes "..pendrekom po guzi."
ti bi izgleda vise volio pendrekom u guzu.

Tko je glasao

hehe..moja privatna stvar

želiš li da to podijelim s tobom...čuj stari..mogu ti i pastuha posudit-iznajmit, ali nećemo od toga raditi službenu državnu politiku, promociju i reklamu...

kako ti se svidjela snimka glinskih "šiltova"...srpska vojska pederi.. e tima sam se najebao matere..moš mislit..specijalci...

https://www.youtube.com/watch?v=YXL7HmKRyZw

em kukavički četnici jaki samo na babama u okolnim selima, em pederi...

sve dobro...

Tko je glasao
Tko je glasao

Ne treba nama pedofilski turizam

Najgori slučajevi pedofilije događaju se među rodbinom, u sisačkom kraju.

http://www.express.hr/drustvo/zena-pedofila-mislila-sam-da-je-voli-i-da-...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

manipulatorice

"""Pomahnitali djed je, stoji u presudi, u svome stanu u središtu istarskoga grada, počeo sa sumanutim zadovoljavanjem svoje spolne pohote kad je njegova unuka imala samo šest godina.

Činio je to punih jedanaest godina prijeteći joj da o tome šuti. Dok je bila kod njega na čuvanju, često se budila bez gaćica, otkopčanih hlača, s užasnim bolovima u trbuhu..."""

Kako vidimo i u Puli....naravno da ih ima svugdje...bit će ih još i više ako ih politika bude poticala i branila.

sve dobro...

Tko je glasao

Nepažljivo čitanje?

Možda najstrašniji slučaj pedofilije u zemlji pamte Siščani. Među njima su živjeli pravi monstrumi. Otac, majka, stric i kum na monstruozan način silovali su dvojicu dječaka od pet i sedam godina.
Šokantni detaljni opisi svjedočili su o najgorem slučaju pedofilije u Hrvatskoj.

Ako ne budeš pristojan, mogla bih ti podastrijeti i mnoštvo linkovlja koji analiziraju koliko je stravični slučaj pedofilje od strane katoličke crkve u Irskoj promijenio javno mnijenje, nekad vrlo konzervativno. Naime, oni su toliko djece silovali da je, ako prihvatimo logiku prema kojoj pedofili koji opće s djetetom istog spola, dakle dječakom, proizvode buduće homoseksualce, a što pak ne mora biti točno - postalo čak statistički opravdano dozvoliti istospolne brakove.

Samo šuknuti mozgovi i manipulatori poistovjećuju istospolne brakove s pedofilijom.

Stvarno se mora biti jako glup i odobravanje civilnih istospolnih brakova poistovjećivati s poticanjem na to da djedica godinama siluje unuka. Ili kum.

Inače, tipični kum je najčešće neobrazovani sredovječni alkos iz pripizdine kojega je kao malog ttukla mmama.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Dala si link i napisala Sisak

s namjerom ...babetino..podlom namjerom da meni osobno nešto kao poručiš. Ja otvorio link i vidim i Pulu i širi teritorij. Da među popovima ima pedera i pedofila koji se samo drugačije češljaju od pedera je nešto novo...što želiš reći...

Svi mi znamo da su pederopedofili prisutni u svim slojevima..ali ih ne moramo poticati i ohrabrivati.

Najbolji dokaz da se peder ne rađa nego je socijalno uvjetovan...namjeran..su robije , robijaši, mornari na jedrenjacima, isključivo muške grupacije ( ili ženske) ...što znači da je urođenost vrlo rijetka kod gay osoba..nego dekadencija i pomodarstvo...ako to još autoriteti..političari reklamiraju i potiču..to je to...

Meni ne moraš linkati irske ili naše ili bilo koje popove ( kao Kačavendu)..ja sam šesta godina u mirovini..a ovaj jedan je još u zatvoru u slučaju gdje sam sudjelovao u dokazivanju.

"Ako ne budeš pristojan, mogla bih ti podastrijeti i mnoštvo linkovlja koji analiziraju koliko je stravični slučaj pedofilje od strane katoličke crkve u Irskoj promijenio javno mnijenje, nekad vrlo konzervativno. "

Znači, po tebi tako pristojnoj..ispada da sve to treba legalizirati...jebite se uzduž i poprijeko..svatko sa svakim svaka sa svakom... s bilo kim..ili čim..

pa jebajga..ispada da radiš za pedofile i pedere među klerom...i ostala zanimanja.

Eto..ti..Milanović..i neki pop peder ili pedofil..na istoj valnoj dužini.

sve dobro...

Tko je glasao

drvosijek

druze drvo.koliko pratim tvoje pi(sr)anje mislim da nisi homoseksualac.a da si peder jesi.i to 100%.ovo peder je iz zargona.

Tko je glasao

Čuj Srbine traktorašu pobeguljo- četniče

https://www.youtube.com/watch?v=X22yhleSZW4

..odi si tamo u četnički klub gdje zasigurno ima ovih martićevaca specijalaca koje sam progonio...a neke i poslao Sv.Savi na druženje za vavek...koji su kao i ti zbrisali da ih ne stigne hrvatska osvetnička ruka...možda prepoznaš sina ili sinovca na ovom gore linku...pa s njima raspravljaj o homoseksualcima i pederima.

sve dobro...

Tko je glasao

@MKn ako Boga znaš pojasni

@MKn ako Boga znaš pojasni što je Zoranče time rekao, šta mu to znači?

ja ovakav sav nikakav, krezub, prostata mi ko kruška, ustašuljak, ognjištar, suhomudan (co. Bigulica), nepismen, s poskokom u opanku, kreten...
ništa ga "ne razumem"!
A trebao bi ipak je on jelte sama elita elite SDP-a.
Hvala!

Tko je glasao

Znam da nemaš pojma o engleskom

ali možda će nekome tko ima ovaj članak iz 2006 biti zanimljiv - http://www.davidmcwilliams.ie/2006/02/01/why-pink-may-soon-make-citys-fi...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Koji premijer?

Premijer poručuje; morate dati guzice
Drvo, boktetvoj, ta ti si stvarno opterećen analima!
Nisam stručnjak kao ti, ali mislim da tvoje škuribande u susjednu državu bi mogle naći napokon ono nešto što će "ispuniti" ove tvoje traume:

Navodno se ti tamo osjećaš kao doma i ne vidim razloga da to znanje ne iskoristiš za vlastiti "probitak".

leddevet

Tko je glasao

Najgori

Hvali se da je njegova vlada jedna od najboljih u Europi po promociji/zaštiti gay populacije ??

S takvim demografskim pokazateljima kakve ima Hrvatska normalna vlada bi se hvalila uspjesima na promociji majčinstva i povećanju broja rođenih dok se barem po mom mišljenju jedino nenormalna vlada u sadašnjim uvjetima može hvaliti uspesima promocije gay populacije.

Milanovićeva vlada je toliko uložila u gay promociju da se upisala u našu povijest kao vlada koja je najgora u modernoj hrvatskoj povijesti po broju živorođene djece. Milanović je da budemo potpuno jasni jedini premijer u čijem mandatu je tokom dvije godine (2013 i 2014) rođeno manje od 40.000 živorođene djece.

Tko je glasao

prema

onoj narodnoj - tko se prvi javlja, tome kuća gori - da se zaključiti da zborištar drvosjek voli kitu više nego kruha pojest.

ništa čudno za krezube kvazidesničare na katoličkom guilt tripu. možeš protiv sviju, al ne moš protiv sebe. drvsoječe već si jednom nogom u grobu, prostata otiče (što je možda dobro za analne užitke?), krajnje ti je vrijeme da prihvatiš tko si i što si i prestaneš se analno stimulirat leđima kojekakvih posavskih raga i pustiš da napokon tebe netko pošteno zajaši.

Tko je glasao

tvoje se @lignja

ne uzima kao relevantno.

( ja kritiziram Zoranovsko povezivanje biznisa i velikih korporacija s pravima pederopedofila..a ti napadaš mene po poznatnoj špranci iz arsenala gay propogatora)

Zašto se tvoje ne uzima kao relevantno?

Tebe diskreditira činjenica da si heroinski ovisnik,,koji je funkcionalan..kako si se sam izvolio hvaliti...

Znači..u nedostatku supstance ti padaš u krizu i sve je na prodaju za jedan šut...ti bi dao guzice...podveo bi vlastitu suprugu, pa i majku za lovu samo da si kupiš heroin..vjerovatno i oca...

Ukoliko imaš djecu..malu djecu..dao bi ih nekom stričeku pedofilu da se s njima igra za neku lovu ..e da bi kupio za jedan šut.

Svašta bi ti bio u stanju činiti..uslijed ovisnosti.

Tu i takvu svoju ovisnost spreman si opravdavati---politikom. Sve se može opravdati i podvesti pod politiku...i iza holokausta stoji politika.

Znači, ti zapravo manje više podsvjesno..svoju slabost podvodiš pod politiku i agresivan si prema onima koji se s tobom ne slažu..ne zbog politike..nego zbog svoje slabosti.

Znači...ovdje nevješto pokušavaš poniziti starije muškarce koji pretpostavljaš imaju povećanu prostatu..i imputiraš da katolici imaju kompleks vječne krivnje.

Normalno je da ti nemaš savjesti...ako ne vladaš sobom uslijed droge...ti bi mogao za malo heroina snimati porniće s "posavskim ragama".

Ti bi uslijed ovisnosti i vlastitu djecu dao u te svrhe. Zoran Milanović i njegovi su vlast baš za tebe i takve.

sve dobro...

Tko je glasao

hmmm

bravo, trebao bi otvoriti i neku psihijatrijsku ordinaciju, izvrsna analiza. možda i neko terapijsko jahanje na onim tvojim ćetaljima. brokeback seanse hahahaa.

samo da te obavijestim, otkad čitam tvoje komentare počeo sam se rokati methom i crackom, heroin mi je jednostavno preslab postao.

hrvacka je zemlja pedera jer ih pravite vi katolici u vašim svetim brakovima. razmislite o tome zašto pravite pedere i tako se rugate bogu i srozavate bdp naše napaćene zemlje, zapitajte se šta nije u redu s vama.

Tko je glasao

samo da znaš @lignja

napadajući kler ili katolike..mene ne napadaš..ja sam ti ono..više folklorni...držim se običaja i to je to....

Hrvatska baš i nije zemlja pedera...ima nešto malo više vas jugopedera i jugošljama što iskačete iz prosjeka...a ostalo je ..čisti prosjek.

Hrvatska je tolerantna zemlja...dok se neki ne otmu kontroli...e a onda ih rastjeramo...

ti potraži pomoć u Đenakolu...oni navodno mogu pomoći kad svi odustanu...

žao mi te kao čovjeka...i tvoje obitelji..da si moj sin ja bih te istjerao iz kuće i odrekao te se preko novina... ...i zaboravio...pa idi kod Zorana Milanovića i njegove hanume da ti reže tanke kriške kruha.........ili te ukolpe u svoje - korporacije.....

sve dobro...

Tko je glasao

Prilagodnica

napadajući kler ili katolike..mene ne napadaš..ja sam ti ono..više folklorni...držim se običaja i to je to...
Ma očito se tvoj odnos s pionirksim i omladinskim savezom, JNA, komunističkom partijom, Jugoslavijom, Titom, HDZ-om, Franjom, Srbima i, eto, crkvom može opisati onom čuvenom izjavom: "Može, samo pazi da ne uđe!".

leddevet

Tko je glasao

mokri snovi (iz ormara)

Fantastični su mi dnevnici gdje autori tvrde "Oni nas tjeraju..." "Oni žele da mi..." i slično.

Ne, dragi takvi autori. Nitko od vas ne traži vaše guzice, kolikogod vi to željeli da se dogodi "prisilno".

Sorry, nitko nije zainteresiran za vaše guzice. Ako to baš jako želite, onda morate izaći iz ormara pa to priznati, pa možda pronaći srodnu dušu.

Ove fore, "morali smo dati guzice zbog ______" ne puše više niti retardirani :)

Tko je glasao

lupetaš @zap

umjesto da pojasniš zašto u debati o biznisu i ulaganjima premijer uvodi da korporacije zagovaraju i podržavaju pederopedofiliju.....ti prodaješ fore iz pederske propagande ( ono; svi smo potencijalni pederi, jel)

ako da...da li to podržava..ako ne ..zašto izmišlja i laže... što tebe briga za nas koji smo kakti " u ormaru"...

Nemoj svoje maštarije pripisivati ostalima....postoje ljudi koji znaju razliku između dobra i zla....znam po tvojim upisima na tim temama..da bi ti bez problema dao guzice i badava ..a kamo li ne za novac...zato i jesi Milanovićev glasač....al nemate pravo to nametati ostalima..pa da ne znam kakve "korporacije" to traže...

Nek se nose u pičku materinu sa svojim parama i nulama na ekranu.... ako je TO uvjet nekom prosperitetu.

S ovom kriptokomunjarskom, neojugoslavenskom i kriptočetničkom vladom nitko neće surađivati..zbog lexperkovića i jer im nitko ne vjeruje...pa sad nude i guzice okolo.

sve dobro...

Tko je glasao

bulažnjenje...

... čovjek je pristojno pokušao reći vama čuvarima čistoće (i posjetiteljima bordela po RS-u) da se pokušate suzdržati i ne bacati cigle na Paradu - jer će se to loše odraziti na iznajmljivanje na crno, šveranje srnama i veprovinom i sličnim domoljubnim rabotama.

Samo, Čuvari čistoće malo teže kontaju, pa će vjerojatno biti još neko sranje koje će našu Prelijepu Državu opet označiti kao Pravu Vukojebinu.

Evo, jel' sad u na čelu jasnije što sam tijo reč?

Tko je glasao

Zemlja u kojoj je 94 %

Zemlja u kojoj je 94 % vjernika (muslimani, pravoslavni i katolici, ....) bi trebala zabraniti barem na 100 god. (kao čini mi se Rusija npr) javne "parade ponosa". Nek se jebu u šumi odakle su i stigli ili u stanovima koje su očevi i djedovi opančari oteli hrvatskim građanima od 1945 pa na dalje.

No, to će se urediti na nekom od slijedećih referenduma, npr. do 25.05.2016.

Tko je glasao

Premijer poručuje; morate

Premijer poručuje; morate dati guzice
Premijeru nema tko da piše!

Eventualno, organizatori "parade ponosa" o.g. u ZG.

Čega se pametan stidi budala se time ponosi!

Tko je glasao

Vi desničarska žgadija ste totalno prolupali

Pa dajte malo ono makar održavajte privid da ste normalni... kao markićka i vigilarci... previše vam je počelo smrditi iz nosa...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

što ste htjeli reći gospođo @Bigi

jeste li spremni podvesti svoju kćerku nekom dokonom milijunašu (zašto ,me to ne čudi)--

ili ste spremni sinčića ponuditi nekom matorom pedofilčini...ono..vi ste otvoreni i niste rigidni i zakopčani..otvoreni ste za sve opcije.. za odgovarajuću sumu...koja je cijena..koji je iznos ispod kojeg ne bi išla...

samo biznis ništa osobno..jel tako

sve dobro...

Tko je glasao

Pomiješao si me sa svojim selom

Naime, vi seljani ste prvi skloni podavati svoju dječicu svećenicima - ipak je on božji čovjek, jelte...

http://www.jutarnji.hr/skandal-u-katolickoj-crkvi--svecenik-pedofil-mast...

Ja sam svoju, kao što je poznato, odmakla od takvih pošasti :P

Kako ste vi spremni baš na sve kako biste zaštitili tradicionalnu obitelj, ne čude niti ovakve stvari:

http://www.tportal.hr/vijesti/crnakronika/215966/Obitelj-dopustila-da-dj...

Za dom, crkvu i obitelj - spremni... Uz vlastiti vazelin, ili i bez njega...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Naime, vi seljani ste prvi

Naime, vi seljani ste prvi skloni podavati svoju dječicu svećenicima - ipak je on božji čovjek, jelte...

Moja obitelj ide u crkvu od stoljeća sedmog. Nezabilježeno je da su naša djeca ikada imala nekih problema po pitanju pedofilije od strane crkvenih lica. Objašnjenje je jednostavno: DNA nam je takav da za takva što skidamo glavu počinitelju. Samopomoć i pravo na obranu obitelji je iznad svih ustava i Zakona. Osim toga moral je nadređen pravosuđu i pravu.

Eeeh, sad kako prolaze vaša djeca koje ste od 04.05.1980. "preventivno" počeli slati u crkve - nije mi poznato. Naime, ja sam sa mnogim svećenicima (i višima) došao u konflikt naročito 1989. i 1990. kada su vas masovno prihvatili i postavili u "prve redove". Ja sam bio protiv toga, jasno, javno i otvoreno. I danas sam!

Vi ste to radili iz čiste koristi i pokušaja zadržavanja pozicija u novoj državi koja se rađala od 04.05.1980. Tako vam je Crkva pomogla da uništavate moju Domovinu. ja joj to nikada oprostio nisam niti mislim oprostiti.

Tko je glasao

Pokvarenost, podmuklost, i mržnja prema katolicima

Naime, vi seljani ste prvi skloni podavati svoju dječicu svećenicima - ipak je on božji čovjek, jelte...Prvo su ti ljudi pederi i kao takvi su varali i ušli u svećenike da bi lakše došli do muške djece.

Dakle : pederi su toliko pokvareni da oblače i mantije, odore vojnika, policajaca, ulaze među učitelje, ... ne bi li bili blizu muškoj djeci.

Gdje ćeš naići na tekst o takvim osobinama pedera- o njihovoj potrebi za crkvenom "kamuflažom", uz ostale (zelene, stranačke, voditeljske, sportskonovinarske, medijske, udrugaške,..) i pokvarenosti s kojom proračunato idu na poslove na kojima će se moći domoći tuđe djece.

Gle, u Europi su se pederi maskirali u poznate televizijske voditelje, a sada čitamo, i u zelene po Njemačkoj, po Danskoj i Velikoj Britaniji i u sličnim zemljama koje su osnovale "Zelenu religiju", te u članove kojekakvih udruga za zaštitu djece da bi lakše došli do malih dječaka(uglavnom), a mnogi se maskiraju čak i u humanitarne radnike, a onda po Africi i okolo seksualno napadaju dječake, pa čak ih i ubijaju u napadima strasti i nitko da kaže. "vi seljani ste prvi podavali svoju djecu u zelene udruge, političke stranke, medijske organizacije, humanitarne i voleonterske organizacije,....

Postoje dvije vrste pedofila: homopedofili- dakle "pederi" koji nisu dovoljno snažni da svladaju odrasle muškarce, pa to rade dječici i heteropedofili koji ne bi mušku djecu ni da ih tjeraju na to ,jer im se sviđaju djevojčice, ali Europa je za oboje izmislila isti naziv- pedofili, kako bi od osude zaštitila "pederske sklonosti" i takve "pedere" uvijek prikazuje kao dobre "tetke", osjetljive, nježne savjetodavke i slično, jer je pederofilna, zbog love i moći ljudi iz tih krugova, a i zato što je među njima dosta pprebogatih homoseksualaca.

Dakle homoseksualac je prvo "peder", a tek onda svećenik. I kao takav je jedan od najpokvarenijih "pedera"jer iskorištava ustanovu-Crkvu da bi se lako približio djeci, jednako kao neki sportski trener koji radi isto iako mu roditelji prvi "podvode djecu"-tvoj stil pisanja nastao iz mržnej prema KC.

"Pederska su to posla"-pokvarena i podmukla, a ti si Bigulice također podmukla, jer zle pedere iz skupine homoseksualaca, koji se maskiraju u svećenike da dođu do djece, olajavaš samo zato što su se maskirali u svećenike (baš ti dobro dođu da ispucavaš svoju mržnju na katolike), a ne zato što su opasni pederi koji siluju male dječake , i još bi im davala malu djecu (mušku ili žensku) na usvajanje , podvodila bi tu malu nemoćnu djecu "gore nego seljani svoju dječicu svećenicima za koje ne znaju da su pederi", ali ti znaš da je homodual pederski, ali bi im davala TUĐU nezaštićenu djecu, podvodila bi im ta malanezaštićena bića, jer "vjeruješ" da su oni "dobri pederi" koji neće "taknuti" dječju guzu s primislima, dok su svi u mantijama zločesti svećenici, ali dobri pederi!

Ljigavo, podlo, pokvareno, podmuklo- kao da si sklona laganju!

Tko je glasao

Rektalno-vaginalni prčkatori krvavih prstiju

Na vijest kako se opet ubio mladić (ili djevojka), iznenada, a još jučer je išao u školu, družio se s vršnjacima, a ni ocjene mu nisu bile loše, ja bih prvo, da sam policajac, provjerila jesu li mu roditelji netko poput ppetre i otpisanog, a potom bih provjerila je li mu striko, ujko ili dedek netko poput drvosjeka.

Naime, vrlo je vjerojatno da je mlado biće otjerala u smrt homofobna dominantna majka, ili pak otac konzervativni kompleksaš, ili možda striko kojemu "ništa što je ljudski nije nemilo", pa je odlučio isprobavati poze iz omiljene mu brošure...

Potom bih naravno posjetila i pastira kojeg je pohodila sad već pokojna ovca, a kojeg bije glas da voli dječicu.

Naime, upravo gore nabrojane kategorije najčešći su zlostavljači.

Vama su doslovno ruke krvave!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Na vijest kako se opet ubio

Na vijest kako se opet ubio mladić (ili djevojka), iznenada, a još jučer je išao u školu, družio se s vršnjacima, a ni ocjene mu nisu bile loše, ja bih prvo, da sam policajac, provjerila jesu li mu roditelji netko poput ppetre i otpisanog,

Dobronamjeran savjet: Ne prekoračuj granicu!!! Natjerati me možeš spominjanjem moje djece i unuka da im otkrijem tvoje puno ime i prezime.
Meni možeš kazati što ti na pamet padne ali moju djecu ostavi na miru!!!!!!!
Za tvoje dobro!
Hvala!

P.S. Znači, kada sam ovdje napisao da sumnjam da neki uopće imaju djecu, tj. da ih nemaju svojom voljom* - bio sam u pravu! Vidi se iz tvojih neopreznih upisa.

*obitelji i osobe koje ovdje pišu a nije im Bog podario djecu u normalnom braku nisu ovime od mene ni prozvane ni ciljane. Muškarac i žena koji žive u braku a hoće imati djecu trebaju iskoristiti sve što je dozvoljeno da dijete dobiju.

Tko je glasao

otpisani/jelenska

opet prijetis.idi lijeci se.za pocetak kloni se alkohola.
daj MRAK skloni vise ove siledjije i kabadahije.ko ga jebe ako je bivsi pomocnik ministra.

Tko je glasao

@tenor bez zemlje, pijan sam,

@tenor bez zemlje, pijan sam, mrtav pijan... :):):):)

Tko je glasao

Žalim te

ti si bolestan.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Naravno da sam "bolestan" čim

Naravno da sam "bolestan" čim "umem" s tobom općiti.

Moja se bolest zove: alergija na antihrvate.
Trudim se liječiti se pa zato ovdje i "općim" sa tobom i tebi sličnima.
Ja tebe ne žalim jer "lijek" je dobra pojava ako pomaže.

Tko je glasao

Čuj @Bigi

ljudi koje spominješ (Petru ne poznajem),ali za @otpisanog znam..da mu je obitelj sasvim ok...najnormalnija..a što se mene tiče....mogu ti samo jedno reći...

...nemoj tako...

Ljudi vole biti samnom...i to ozbiljni ljudi...kad je neka nevolja..i ti mene ne poznaješ...ti si iskompleksirana jugoslavenka puna mržnje prema svemu hrvatski mislećem....umrijet ćeš u pustoši svoje duše..da parafraziram Gotovca.

Moji prsti su zaista bili krvavi od ljudske krvi kad sam jednom tvom etničkom sunarodnjaku kojeg je jedan moj kolega sasjekao s rafalom...pružao prvu pomoć..stavljao sam mu svoj prvi zavoj na butinu..i upaljenu cigaretu u usta..a on me gledao kao Boga.

Pod utjecajem propagande takvih poput tebe..nije se nadao pomoći..nego nožu.

Ako i dižu neki nesretnici ruku na sebe...to je upravo zbog ove silne shizofrenije koju šire komunjare na vlasti...i takvi poput tebe.

Ako je i od tebe ..previše je.

sve dobro...

Tko je glasao

Čuj...

Kad pročitaš da se negdje jedno takvo mlado biće ubilo, a ti se sjeti da postoji vjerojatnost da je to upravo zbog likova poput tebe koji su ih cijeli život željeli držati u ormaru.

Nisi li i sam izjavio da bi se vlastitog djeteta odrekao kad bi bilo homo i da bi ga potjerao?

Poštedi me svojih ratnih priča jer se gnušam vas pasa rata i prezirem vas. Etničkog sunarodnjaka si nabij u dupe.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Normalno

selekcija mamice..selekcija.. tko mu, joj jebe mater..ak nije za živjeti ni ne treba.... ukažeš mu što je dobro a što loše..što se smije a što ne..i ako baš hoće kontra...daleko ti lijepa kuća....suze neću pustiti za "takvo mlado biće"

škart, ako se ubije zato što ga ne prihvaćam..bmk... više ih gine u prometnim nesrećama

postoje crte ispod kojih se ne ide....

što se tiče "ormara" "držanja u ormaru" i sličnih tlapnji iz arsenala pederopedofilske propagande...

..slobodno si nabij i ormar i propagandu..ili u dupe..ili negdje u blizini..vjerujem da stane...

sve dobro...

Tko je glasao

Negativna selekcija

selekcija mamice..selekcija.. tko mu, joj jebe mater..ak nije za živjeti ni ne treba...
Boktetvoj, iz kojeg stoljeća ti to pišeš, iz paleolitika?

Jesi li ti i najmanje svjestan koliko je odvratna ova tvoja tvrdnja? Da ti se, nedajbog, rodilo dijete s manom kao što se dešava, što bi učinio, upucao bi ga iz sačmarice jer nije za živjeti? Možda ne znaš, ali na ovoj stranici pišu ljudi koji upravo imaju dijecu s posebnim potrebama, kako se to fino kaže, i koji dobar dio svog života žrtvuju da bi se takvoj djeci omogućio kakav takav život i koji na sreću nisu takvi kreteni kao ti.

Ovo je vjerojatno najgnjusnije što si do sad ovdje napisao, stvarno te može biti sram.

leddevet

Tko je glasao

tipični pederski

pokušaj podmetanja L9... mane, kako kažeš..ili posebne potrebe su jedno...a ako se baš rodiš kao peder i nisi to zbog pomodarstva, dekadencije i pedofilsko-pederske propagande..recept je jednostavan..nemoj to činiti jer ne moraš...a ako baš hoćeš..drži to za sebe a ne zagađuj život svima oko sebe...i najvažnije..dalje ruke od djece i mladeži...

Što se tiče bolesne djece..i prema socijalnoj državi i prema kršćanskom nauku..treba im dati svu skrb kako uže tako i šire zajednice.

Kršćanstvo uči da se to prihvati kao božja volja..a država propisuje skrb.

Što je tu sporno.

Ne prihvaćam te s tvojim odabirom...ne pristajem na svojevrsne moralne ucjene...ne želim imati ništa s tobom...gadiš mi se..

Kužiš...to je osuda nedozvoljivog ponašanja. Ne nameći se gospodine premijeru, ministre ( bilo tko) jer ako su tvoja djeca primjerice gay...ne moraju biti i ostala..e da bi se ti bolje osjećao.

BMK za tvoje osjećajčiće..kad si tako nametljiv.

Naš vrli premijer poručuje...korporacije...znači bogataši..traže da se otvorite...da žrtvujete svoju djecu...da prodate svoju savjest..svoju dušu.

Koji nemoral kod komunjarske odojčadi.

sve dobro...

Tko je glasao

Gadljivko

Kršćanstvo uči da se to prihvati kao božja volja..a država propisuje skrb.
Ništa osim što ne možeš prihvatiti da je netko gay bez da mu pripišeš državnu skrb. Dakle, kad već se pozivaš na vlastito kršćanstvo, ti i tebi slični postavljate sebe iznad Boga i uzimate si slobodu da pustite da crkne osoba koja vam se, eto recimo, ne sviđa, čak i ako je to vlastito dijete.

Koji nemoral kod komunjarske odojčadi.
Ma pusti sad svoju komunističku prošlost jer tvoj nemoral nema nikakve veze s komunizmom, to je samo čisti i nepatvoreni primitivizam i neukost temeljne vrste, a primitivizam i neukost uvijek uništavaju ono što ne razumiju iz čistog straha, fobije, nesvjesni onoga što čine.

leddevet

Tko je glasao

neće crći

upiše se u mladež sdp-a ili hns-a, onda se otkopča prema "korporacijama" kako predlaže trenutni premijer...

Moj izbor je da to ne trpim..što je s pravom na izbor.

Zašto agresivno namećete svoj pederopedofilski svjetonazor...na agresiju..još žešćom agresijom..nema druge...

Svijet ima 4 strane..OWNS...neka bira...jednostavno, zar ne...bolje nego da ispadne iz čamca slučajno zapetljan u lanac..ili da padne sa litice...ili da mu guma eksplodira u lice...

Živi ti svoj život ..L9..ali ne traži da JA živim tvoj život. Ti svoju djecu slobodno odgajaj da budu otvoreni "korporacijama" i pederopedofilima, ali ne zahtjevaj metodom niske moralne ucjene...da i ostali prihvate tvoj način.

Znači..dalje prste od NAŠE (moje ) mladeži, omladine, djece.

sve dobro...

Tko je glasao

Crkotine

neće crći upiše se u mladež sdp-a ili hns-a, onda se otkopča prema "korporacijama" kako predlaže trenutni premijer...
Kako da shvatim ovu duhovitost, da će odbačena djeca odvratnih roditelja ipak preživjeti jer na sreću postoje oni koji će ih prihvatiti i tretirati kao ljudska bića bez obzira na porijeklo ili bilo što drugo?

Boktetvoj, što ti misliš da one "otkopčane Ukrajinke" koje ti voliš brstiti u komšiluku rade to što rade jer si ti i masa istih kao ti neodoljiva? Možda je problem, osim siromaštva, upravo u skrbnim roditeljima koji su ih predali u "dobre ruke", u puno "dobrih ruku" i ne samo ruku.

leddevet

Tko je glasao

drvo

kao pravi rvat katolik brsti po bosni za dvajs maraka, ukrajinke su mu egzotika živa.

Tko je glasao

ako znam za Ukrajinke i dr.

ne znači da ih "brstim"..što ne znači da neki moji poznanici ne....

L9..voli imputirati...onako ..pederski po karakteru i stilu....

sve dobro...

Tko je glasao

znam

ja da ti ne bi. ne voliš inače imputirat ni ovako ni onako.

Tko je glasao

@leddevet, a ako ti je dijete

@leddevet, a ako ti je dijete "gej" ili "lezba" - to je dijete s posebnim potrebama?
Samo si mi potvrdio ono što sam uvijek znao: LGBT-ovci su bolesnici i treba ih liječiti u primjerenim ustanovama posebnim medikamentima.

Djeca s posebnim potrebama nisu ni pederi ni lezbače, nego nešto sasvim drugo io ti to dobro znaš pa je tvoj upis upravo odvratno podmetanje.
Nikada se od tebe ne bih nečeg takvog nadao!
Da, čovjek uči dok je živ, a još sam živ.

Tko je glasao

Posebne potrebe

a ako ti je dijete "gej" ili "lezba" - to je dijete s posebnim potrebama?
Naravno da je u ovakvoj homofobnoj sredini, gdje većina izglasava potpuno nepotrebne definicije Ustava i gdje nažalost spadaš i ti, "gej" ili "lezba" - je dijete s posebnim potrebama, jednostavno smo takvo društvo koje tu "posebnost" sankcionira.

Zapravo, kad bolje razmislim, situacija je upravo suprotna jer ovakvo društvo koje takve kretenarije ubacuje u Ustav je zapravo društvo s posebnim potrebama, a ja nikad nisam zamišljao društvo, ili državu, u kojoj živim kao mjesto gdje će se većina iživljavati nad manjinom, ma kakva god bila ta manjina, dakle i seksualna kao što je u konkretnom slučaju. Meni je to apsolutno neprihvatljivo.

I na kraju ovaj moj prethodni komentar nažalost nije nikakvo podmetanje, pročitaj još jednom što je drvo napisao u svom komentaru, ta on sebi uzima za pravo da određuje "što je za živjeti, a što nije", kao da je Bog, i to svom djetetu! Ma da bi zastupao takav stav moraš biti bez ikakvih minimalnih osjećaja, komad drva, crvljivi balvan. Eto dijete ti je gej, a ti ga jednostavno pustiš da crkne iako nije napravio nikome ništa loše, no eto, ti si mu rekao, a ono neće slušati tvoja mudrovanja. Ako to nije odvratno onda ja stvarno ne znam što je odvratno.

leddevet

Tko je glasao

L9 ili nisi htio ili nisi

L9 ili nisi htio ili nisi razumio moj komentar.
Svejedno; - svodim ga na jedno: Lgbt je bolest; - generalno, bolesni su čak i oni koji s njima marširaju a plaće ni su za isto. Ti su bolesniji od samih bolesnika.

I kako si se dao navuči u taj krug? To je kao sloboda, in, moderno, - diktat Sotone je to moj L9.

Inžinjer si, razmisli "matematički"... : Rezultat: Dugoročno to vodi "kupovanju djece u trgovini" o čemu sam već skoro sve ovdje napisao.
Želiš li ti da tvoji i moji unuci imaju svoju djecu ili "njihovu"?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci