Tagovi

Preko ministra obrane Krstičevića, Plenković ruši „Inicijativu triju mora“ i K.G.Kitarović, jer smetaju njemačkim interesima

Što stoji iza medijskih kritika oko neuključivanja Hrvatske vojske u gašenje požara u Dalmaciji, a odmah nakon što je vrhovna zapovjednica Hrvatske vojske uputila kritiku po kojoj je oprezno istaknula da se vojska trebala uključiti ranije, agresivnog medijskog napada na Predsjednicu , te iza demonstrativnog davanja ostavke ministra obrane D. Krstičevića?

Iz svih podataka i postupanja analizom izlazi na vidjelo da „Merkelicin potrčko“ odrađuje novu domaću zadaću svoje šefice, za zaštitu njemačkih nacionalnih interesa koje je A. Merkel nametnula kao najviše interese EU.

U Ukrajini je „Merkelicin potrčko“, kako su ga nazvali neki mediji i političari, odrađivao prve zadaće svoje „šefice“, bez obzira što je ta zadaća bila u suprotnosti s hrvatskim nacionalnim interesima , te je tako pokazao tko ga je, i zašto, postavio i dostavio u vrh HDZ-a.

Iz svih događanja oko požara, ali i namjere ratifikacije Istanbulske konvencije, te „ delegiranja“ kandidata za ustavne suce, jasno je da Plenković pokušava preko svoga upravljanja Vladom RH , provoditi zaštitu njemačkih- odnosno EU interesa, te promicanje "rodnofašističke" ideologije.

Uz to, mediji koji su od samog starta podilazili, ali i pomogli u instaliranju Plenkovića u vrh HDZ-a, ističu kako HDZ možda neće podržati Kolindu Grabar Kitarović za predsjednicu RH.

To je i razumljivo, jer Plenković provodi Merkelicinu politiku, a njemački mediji su istaknuli da je „Inicijativa triju mora“ američki napad na njemačke nacionalne i ekonomske interese, te bi on rado, po njenim željama, uvukao RH u Zapadni Balkan kojega Merkelica uporno želi politički i ekonomski stvoriti na političkoj karti svijeta.

Zato je Plenković neprijateljski nastrojen prema Predsjednici i prema „Inicijativi triju mora“ te Višegradskoj skupini, kamo RH prirodno pripada i gdje je želi hrvatski narod.

Uz ostalo, očito je da bi Plenković vrlo rado proveo odluku Arbitražnog suda o razgraničenju sa Slovenijom , jer i ona je odraz Merkelicinih interesa i njenih upravljanja kompromitiranim sudom i sucima.

I kako se u to uklapa D. Krstičević?

Zašto njegova burna reakcija i ostavka, iako je jasno i još naknadno pojašnjeno da ga Predsjednica ne smatra odgovornim za kasnije uključivanje HV u obranu od požara?

Iako je Predsjednica ekspresno pojasnila i objasnila, Krstičević s Plenkovićem odrađuje dogovoreni performans, jer iskusni ratni general ipak nije uvredljiva mlada. Mediji odrađuju svoj dio posla u performansu.

Kao što je Plenkovićev glavni savjetnik odrađivao kompromitirajuću akciju protiv Predsjednice s pomilovanjima, te joj podmetnuo pomilovanje osobe koja to ne zaslužuje da bi omogućio napade medijskih „kerova“ na nju, sada , vjerojatno, iz iste kuhinje slične akcije: „Prije stiže Torcida na opožareno bojno polje nego HV“, „ Torcida je ugasila požare, a ne kanaderi, air traktori, hrvatski vatrogasci",....

Kada se otkrije kako je Plenkovićev pulen, kojega je osobno postavio na odgovarajuće mjesto, odradio propust pravovremenog obavještavanja Predsjednice kao vrhovne zapovjednice, ali i ministra obrane Krstičevića, odgovoran za to kašnjenje, onda mediji (ali i oni koji ga štite) podmeću nižepozicionirane pijune koji sada javno preuzimaju odgovornost za kašnjenje u obavještavanju Ministra i Predsjednice, da bi zaštitili šeks-plenkovićeve laufere .

Predsjednica izjavljuje kako: „Ne razumije toliko medijsko izvrtanje njenih riječi“, ali neka pročita naslove tipa „HDZ neće podržati Kolindu Grabar Kitarović za novi predsjednički mandat“, izjave Plenkovića, i na vidjelo će izaći razlog Plenkovićevog sadašnjeg hodanja s Krstičevićem po jugu Dalmacije.

Radi se o Plenkovićevoj pripremi ( kroz glorificiranje Krstičevića) novog predsjedničkog kandidata HDZ-a za sljedeće izbore.

Što preostaje Plenkoviću, nakon što je dobio zadatak hrvatske nacionalne interese podrediti Njemačkoj i Merkelici, te RH odvesti u Zapadni Balkan, dekristijanizirati je, deobiteljizirati, dehrvatizirati i dati je pod vječiti nadzor Srbije, nego politički rušiti Predsjednicu uskraćivanjem podrške HDZ-a na sljedećim parlkamentarnim izborima.

I upravo to sada i odrađuje- preko Krstičevića.

Predsjednica izjavljuje da će se susresti s Plenkovićem. Na tom susretu treba ga dobro pogledati i vidjet će da se ustvari sastaje sa Šeksom - ispod Merkelicine frizure.

Budući Merkelici ne odgovara Kolinda Grabar Kitarović i politika koju zastupa, onda Plenković mora stvoriti novog HDZ-ovog kandidata za predsjednika RH.

Najradije bi on ponudio;
1. Prgometa
2. možda Pupovca
3. možda i nekog transrodnog, homo, ... ili već prema Merkelici podobnog i pogodnog, kao što je izabrala za Srbiju.

Ali,
nabrojane ne bi prihvatio narod, a izbori su neposredni.

Zato Plenković mora medijski pripremiti i izgraditi novi lik, prikazati ga poštenijim, moralnijim, odlučnijim,,torcidaškijim“, nego je to Predsjednica. Taj netko trebao je doći na dobro medijski pripremljen i osmišljen način .

I evo došao je:

Krstičević se pojavio preko "kulisa" požara u Dalmaciji, nakon medijske kuknjave zbog neangažiranja vojske u gašenju požara, iznuđene reakcije Predsjednice na sva ta podvaljivanja, zatim medijskog izvrtanja njenih riječi. Odigrao je on svoju ulogu: dam –ne dam ostavku, „hrvatski sam ministar dok me Sabor ne razriješi“ , „idem sada na godišnji odmor“,a goreći Split bio mu je dobro osmišljena kulisa iza koje se cerio majstor od podmetanja Predsjednici..
I zato sve ove igre s Krstičevićem.

Što je ovo šetkanje Plenkovića s Krstičevićem po jugu Dalmacije, nego Krstičevićeva kampanja za sljedeće predsjedničke izbore.

Mislim da je Krstičević upravo i dao ekspresnu ostavku, mulja i zavlači oko nje, da bi medijskim „kerovima“ dao mogućnost zavijanja i režanja na Predsjednicu,a sebi otvorio put prema njezinoj funkciji.

Da li su "kulise" za taj nastup u obliku stvarnog gorenja Splita pri tome bile prirodno izazvane, ili su ih odradili specijalni scenaristi, iskoristivši neke manje požare, teško će se saznati jer pijuni preuzimaju odgovornosti, da bi lauferi postavljeni u dio sustava koji je morao obavijestiti i ministra obrane i Predsjednicu , slobodno lovili u mutnom, a režiseri nakon „Pomilovanja“ , a zatim „Požara“, smislili nove "kulise" za budući izborni poraz Predsjednice, po volji europske diktatorice i političke neprijateljice Hrvatske, ali i kršćanske Europe- A. Merkel.

Nakon perfomansa: „Dajem ostavku, ne dajem ostavku“, Plenković sada šetka Krstičevića jugom Dalmacije, faktički ga predstavljajući kao budućeg kandidata HDZ-a za predsjednika RH .

Usput vjerojatno promišlja kako da ispuni Merkelicinu želju i u ime RH prihvati Arbitražnu presudu.

Da bi sve bilo dramatičnije i zvučnije ministar obrane i ministar policije prihvatili su se vatrogasnog „šmrka“ i zamijenili nabildane vatrogasne profesionalce, jer kada ministri gase , to više vrijedi iako manje ugase.

Ipak, mogli bismo preletjeti požarište oko Splita i na terenu gdje su gasili ministri (onaj policije ,ali ne sadašnji) i neki Torcidaši, da bismo provjerili: je li možda na požarištu ostala kakva svastika od nespaljene trave, za razliku od one spaljene na Poljudu.)))

Kažu da su našli cigarete sa zavezanim šibicama, koje nisu izgorjele!?
Svastikare nisu pronašli, a šibicare su pronašli tako brzo!?
Možda su svastikari ujedno i šibicari- tko će ga znati

Možda nekome izgleda čudno, ali mediji sve otkrivaju i kada ne žele otkriti:
(Iz medija):

1) Kolinda otišla kupovati cipelice u Austriju, dok u Dalmaciji gori
2)Vojska kasni na požarište vrište mediji
3) Predsjednica oprezno i odmjereno upozorava da je vojsku trebalo pozvati ranije
4) Krstičević i Ostojić otimaju šmrkove vatrogascima i gase požar
5)Krstičević demonstrativno daje ostavku
6)Agresija na Predsjednicu što je „ smaknula“ Krstičevića
7) Krstičević se inati, iako mu je Predsjedica objasnila kako izgleda njena neizvrnuta rečenica i iako ga je nahranila na radnom ručku
8.) Plenković hvali Krstičevića i ljuti se na „Kolindu“
9) Svi Plenkovićevi ministri hvale Krstičevića ( valjda će ga onda i podržati za HDZ-ovog kandidata za predsjednika RH)
10.)Plenković i mediji najavljuju da KGK neće biti predsjednički kandidat HDZ-a (izrečeno politički malo uvijenije od Plenkovića, nego od medija)
11.) Krstičević i dalje glumi tajnovitost i „uvrijeđenu mladu“
12.) Plenković šeta Krstičevića jugom Dalmacije i hvali Torcidaše koji su ugasili veliki požar, a ne nekakvi vatrogasci i kanaderi
13.) Plenković dobro odrađuje zadatak
14)Merkelica će biti zadovoljna
ps.
Kaže mi prijateljica da je Krstičević dugo čekao- do rujna 1991., pa sam mislila da je strpljiv tip koji dugo promišlja prije nego nešto napravi. Zato me iznenadila eksplozivna ostavka i ekspresno hvatanje za vatrogasni šmrk.

I rekla mi je da on Haagu nije bio sumnjiv kao A. Gotovina, M. Markač, ... ili DORH-u kao Đ. Brodarac,... a sada I. Bobetko, ne vjerujući da je onako kako moje analize medija pokazuju.

Ali, nije mi niti vjerovala kada sam napisala ovo iz dnevnika
http://pollitika.com/hdz-ov-izborni-plan-za-izdaju-spremni?page=1
i linkova u njemu.

Zato ipak vjerujem da sam na pravom putu razotkrivanja Krstičevićeve tajnovitosti i muljanja oko ostavke, Plenković-Krstičevićevog šetkanja po jugu Dalmacije, gorenja Splita i medijskog divljanja protiv Predsjednice.

Komentari

Kasne za pollitikom u razotkrivanju Krstičević-Plenkovićeve igre

Kasne za pollitikom u razotkrivanju Krstičević-Plenkovićeve igre protiv Predsjednice:)))))

https://www.24sata.hr/news/hdz-hoce-krsticevica-za-novog-sefa-drzave-kol...

http://direktno.hr/kolumne/milanovicev-ulazak-u-predsjednicku-utrku-s-ko...

Usput, upravo zato Medved preuzima Krstičevićevu odgovornost za organiziranje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti sa scenarijem protiv prredsjednice Kolinde Grabar Kirtarović, na način da joj uskraćuju govor pred narodom i za zadovoljavanje Pupovčevih i drugoh koalicijskih partnera!

Zašto Krstičević i Ministarstvo obrane RH nisu istupili pred medijima, nego su to prebacili Ministarstvu branitelja?

Upravo zato da nezadovoljstvo hrvatskih građana prenesu na branitelje i njihove udruge.

Jadno od ministra Medveda što sudjeluje u daljem blaćenju braniteljskih udruga, za korist Plenkovićevih kalicijskih partnera: Pupovca i HNS-a,

Tko je glasao

Krstičević i MORH,programom proslave"Oluje",protiv Predsjednice

Nakon što je Plenkovićev ministar obrane Krstičević odigrao performans "Vojničina - uvrijeđena frajla" kojime si, obmanama i izvrtanjima riječi vrhovne zapovjednice oružanih snaga, želi podići rejting, i pretvoriti se u kandidata HDZ-a za mjesto predsjednika RH, sada MORH mijenja protokol proslave za Dan pobjede, kako bi onemogućio Predsjednicu u izravnom obraćanju hrvatskom narodu, kada im se ne može obratiti onaj koji svojata HV i praktično: odriče vrhovno zapovjedništvo, nad HV-om, hrvatskoj Predsjednici.. Krstičevićev istup mogao bi se nazvati medijsko-verbalni puč.

Možda se Plenković boji zvižduka hrvatskog naroda, a pljeska Kolindi Grabar Kitarović, pa zato rade izmjene protokola proslave Dana pobjede po kojima bi se državni vrh obratio na tvrđavi u Kninu. Kome? Samima sebi , svome osiguranju i skupini svojih svojih partijaša i mainstream uglednika?

Jasno je da se i načinom proslave Plenković obračunava s Predsjednicom, te bi Pantovčak trebao zaštititi Predsjednicu od samovolje neprijateljski raspoiloženog Plenkovića koji bi provodio politiku europske diktatorice i Hrvatskoj neprijateljske političarke A. Merkel, čak i pretvaranjem proslave Dana pobjede u Kninu u miting za nabrijavanje glorifikacije Krstičevića i Plenkovića.

Krstičević bi stvarno trebao dati ostavku, jer medijski djeluje protiv svoje vrhovne zapovjednice, ne poštuje je i postavlaj se kao da je Plenković vrhoivni zapovjednik vojske.

Da ustraje na tom odnosu , jasno je i iz pokušaja da Predsjednicu, preko planiranja protokola proslave VRO Oluje, kojim namjerno uskraćuje kontakt s narodom. Mislim da se Patovčak treba oglasiti i ne dozvoliti takvo manipuliranje proslavom.

Uz ostalo izmiještavaju ratne postrojbe s glavnog dana proslave, te pokušavaju kroz protokol omalovažiti i naše branitelje i ostale ratne zapovjednike, umjesto da 5.08. bude svečani mimohod hrvatskih poviejsnih i ratnih postrojbi.
Očito ej da se Plenković boji hrvatskih ratnika i njihovih reakcija, mogućih zvižduka koje je zaslužio, jer ne smjenjuje ljude u DORH-u koji su opsjednuti progonom hrvatskih generala. Niejej slučajan ovajnjihov zadnji napad na generala I. Bobetka.

MPT ne želi, očito je, u tome sudjelovati, pa se elegantno maknuo u Slunj, iako je izgleda opet stiglo vrijeme za Čavoglave.

I ova vlast započela je s napadima na hrvatske generale, preko DORH-a, umjesto da su generali unutar HDZ-a potakli da što prije smijene ljudi koji su se svim silama bacili na progon hrvatskih branitelja, a istodobno 25 godina zaštićuju agresorske zločince.

Proslavu Dana pobjede, ove godine, planirajus političkim ciljevima usmjerenim prema nastavku regionaške politike A. Merkel.

Sramota je što nam takvim zlim namjerama zagađuju najveći državni praznik.
I umjesto što branitelji kukaju kako je hrvatski narod nezahvalan, zadatak im je ne sudjelovati u prijevari tog istog naroda, pravodobnim i promišljenim akcijama.

Recimo: Svi branitelji u Slunj, i pozvati hrvatsku Predsjednicu, te omogućiti narodu da ih SDSS-ov menadžer i agent za zapošljavanje, Obuljenkin finacijer protuhrvatskih udrugaša i kulturaša, podupirač ljudi koji preko DORH-a vode višedesetljetnu agresiju na hrvatske generale i branitelje- umjesto da pripremaju procese protiv onih koji su rušili Vukovar, Sisak; Petrinju, Osijek, ..., ne vara performansom s Krstičevićem.

Krstičevičevp ponašanej ejdnostavno ej skandalozno i koliko sam bila protiv nejgove ostavke, sada smatram da bi je trebao dobiti, jer se udružio s Plenkovićem u omalovažavanju vrhovne zapovjednice HV-a.
Po tome Plenković je sve sličniji Milanoviću.

A ovi koji se žale kako je hrvatski narod nezahvalan , neka pripreme svoju obranu, jer i danas ih ubiajaju na tisuće preko neodgovarajućih liječenja.
Da msile na sebe i svoju sigurnost dobro bi istražili tko im u branitelsjkim bolnicama daje lijekove i hranu.

Tko je glasao

...ne bih rado bio u koži

...ne bih rado bio u koži niti predsjednice, ni glavnog državnog soldata, niti premijera, a bormeć niti u koži njihovih suradnika, operativaca i savjetnika.
...ni krivi ni dužni, i protiv svoje volje, našli su se usred skroz novih preslagivanja u kojima se nešto što sebe naziva avantgardom i deklarira se undergroundom iako je već debelo mainstream sa svim polugama moći trsi da tu moć zadrži, i restauracija konzervativizma koji ništa podmilimbogom nije niti pokušao konzervirati zadnjih dva-tri desetljeća, pa niti je i konzervirao, pokušava preuzeti poluge moći, koju bi po definiciji trebao imati, a nema...
...itd, ima toga, ali nema mjesta gdje bi se izreklo. Čemer.

Tko je glasao

A kakav li je samo političar mogao biti Juda!

...itd, ima toga, ali nema mjesta gdje bi se izreklo. Čemer.

A kakav li je samo političar mogao biti Juda!
A.Tournier

Tko je glasao

...mogao je biti Juda i

...mogao je biti Juda i političar. I svaki političar može biti Juda ako to svojevoljno izabere. I jope' bi te srebrnjake predao i jope' bi za njih bila kupljena njiva koju sami neće uživati.
...jer plaća koja nije u novćićima će biti isplaćena svakako, htjeli-ne htjeli.

Tko je glasao

Reinkarnirani Jude namnožili se u udrugama i među političarima

...mogao je biti Juda i političar.Je, političar je kroz svoje brojne reinkarnacije, što u Hrvatskom saboru, ali i Hrvatskoj vladi, te u silnim udrugama.

Tko je glasao

...znaš da ih mora biti i

...znaš da ih mora biti i tamo, kada ih ima i po poljima, uredima, školama, kuhinjama, crkvama, televizijama, novinama, blogovima, kazalištima, kasarnama, katedrama....posvuda.
...nešto kao prirodna nepogoda. Stalna. S kojom se treba računati. Bližnji koji su se udaljili.
I što? ako se takvim ne smatraš je samo razlog za zadovoljstvo i ponos. I razlog za žaljenje tih koji su svjesno mušterije za nastanjivanje Danteovog najdubljeg kruga Inferna.
Eh, sad'. problem je što između jednih i drugih postoji nepregledni prostor s nebrojeno mnogo nesvjesnih svoje pozicije, ili pak onih koji su u dobroj namjeri aktivni na temelju zle i loše informacije. Dosta nezahvalno je tu sudit' osobu a lako sudit' postupak. Zato se nerado upuštam u definitivno rasuđivanje. Mislim da to nije na meni/nama. Bez obzira na cijenu.

Tko je glasao

Da...

HDZ neće dati podršku predsjednici za drugi mandat, prije će je dati Srbinu i gay-u Pupovcu, hehe, bit će još riječi o tom.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Već su počeli ustupci prema najvažnijim koalicijskim partnerima

Već su počeli ustupci prema najvažnijim koalicijskim partnerima iz SDSS-a i HNS-a.

I to gdje?
U Kninu, za nadolazeću proslavu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

Žele što više minozirati proslavu, ali i spriječiti obraćanje Predsjednice narodu i braniteljima.

http://pollitika.com/krsticevic-i-morh-programom-proslavequotolujequotna...

Tko je glasao

Ako si pratil naše medije i

Ako si pratil naše medije i one u Njemačkoj, onda bi trebal znati da njezini kontakti sa Trumpom nisu dobro primljeni i sad je žele maknuti sa političke scene.
Svi su za dijalog, no samo ako njima politički koristi.

Da je vojska trebala biti prije uključena u vezi požara je i malom djetetu jasno (bil sam 40 godina vatrogasac) a Krstičeviću Nejde na čast da sad glumi mimozu. S kojom se je to evropskom djelatnicom nedugo kuševal?

Mi nemamo boljeg političara od Kolinde i svi imaju strah od njezine popularnosti. Plenković se bu sam pokopal.

Tko je glasao

Na političkoj sceni RH je na

Na političkoj sceni RH je na djelu borba onih koji po naputcima rušiteljice nacionalnih država, rušiteljice EU, Njemačke, diktatorice Merkel..., žele RH strpati u zapadni Balkan (na sveopću radost ljubitelja raspadnute Jugoslave, te ikonopoklonika njenog nekadašnjeg komunističkog diktatora i ubojice), protiv onih koji žele RH okrenuti prema Srednjoj Europi (kamo i pripada).

Mi nemamo boljeg političara od Kolinde i svi imaju strah od njezine popularnosti. Ma nije moguće?:))))

Po Ipsos Plusu i Cro Demoskopu uvjerljivo najpopularniji je Plenković, slijedi Nitko, pa neopisivo popularna trudbenica Anka Mrak Taritaš.:))))

Po njima, Predsjednica je po popularnosti odmah iza ovih nesumnjivih veličina, u zaostatku za barem 20%.:)))))

A stvarna popularnost?
Vidi se kako narod daje ocjene.

Tko je glasao

Pa anketama može vjerovati

Pa anketama može vjerovati samo budala, a pogotovo kad su naručene od vladajućih.

Mi imamo predsjednicu koja je inteligentna i na internacionalnoj političkoj sceni je cjenjena.

Tko je glasao

i na intergalaktičkoj isto ne

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci