Tagovi

Predsjednik vlade RH, A. Plenković, odrađuje protiv SAD-a i predsjednika D.Trumpa, protiv KGK i protiv RH

Predsjednik vlade RH, A. Plenković, odrađuje protiv SAD-a, predsjednika D.Trumpa , protiv KGK i protiv RH . Odrađuje napad na teritorijalni integritet i suverenost RH !

Bivši predsjednik vlade RH, Zoran Milanović, prozvao je A. Plenkovića i „Merkeličinim potrčkom“. U ovoj analizi i nedovoljno upućenima prosvijetlit će se Plenkovićevi dosadašnji potezi, kao potezi koje taj Merkeličin (š)pijun obavlja za A. Merkel i STASI- kliku koja je zarobila Njemačku, koja je ukrala Ukrajini plinski biznis s Rusijom, a sada LNG biznis pokušava ukrasti Hrvatskoj, kao i dio teritorija. Ukrajina je u toj njemačkoj otimačkoj igri ostala bez Krima, a RH bi ostala bez dijela svoga morskog teritorija, odnosno suvereniteta nad njime.
Merkel, kao svaki diktator i tiranin želi vladati doživotno. Rugala se Erdoganu da je diktator jer si je osigurao više mandata, a sama provodi neviđen teror nad svim drugim političkim opcijama, u medijima, policiji, pravosuđu,...., kako bi sebi osigurala 13., 14., 15. i 16. godinu vladanja Njemačkom. Ma , doživotno , kao i drugi diktatori,

„Sjeverni tok“ bio je Merkeličin cilj od samog starta „revolucije“ koju je potakla u Ukrajini. Njemačka, siromašna energentima, pokušava se probiti kao glavni distributer ruskoga plina za cijelu EU i zarađivati na ruskoj energiji. Za taj cilj prvo je morala eliminirati Ukrajinu. Kao što je nekada Hitler, uz prethodni dogovor sa Staljinom, napao Poljsku, tako je Njemačka i Merkel istu igru odigrala prema Ukrajini. Rusija je preuzela Krim, a Njemačka zgrabila priliku za „Sjeverni tok“ i otimanje „plinskog biznisa“ od Ukrajine.

Da bi maskirala svoju podlu i protuukrajinsku, a u konačnici i proturusku aktivnost, slala je svoga „potrčka“ dva puta u Ukrajinu, da bi im se prikazivala kao prijatelj, iako su upravo ona i krugovi oko nje, zaslužni za sve patnje kroz koje prolazi Ukrajina, ali i podgrijavala Plenkovioćevim izjavama, sukobe Ukrajine s Rusijom, kako se Ukrajina i Rusija ne bi ipak dogovorile.

Ali, Merkelici se na putu izuzetno profitnog kamatarenja na distribuciji ruskog plina ispriječio i moćni SAD i njen predsjednik D. Trump , preko planiranog LNG terminala u RH i „Inicijative triju mora".

Podla i agresivna STASI-A. Merkel, prevarantica i milijardska kradljiica na izvozu njemačkih automobila širom svijeta, s lažiranim softwerima o ispušnim plinovima, unaprijed je djelovala prisiljavajući RH na Arbitražu sa Slovenijom, kako bi od hrvatske suverenosti otrgnula morski put za američki ukapljeni plin i LNG terminal na Krku. Iako je Arbitražni proces duboko zagađen protupravnim djelovanjem Slovenije, Merkel Hrvatskoj, protupravno, ucjenjivački, podlo i diktatorski nameće priznavanje presude dokazano podmićenog suda, pod još podlijim izgovorom da RH treba priznavati EU-pravo, odnosno priznati najgore izigravanje prava, jer tako želi EU-diktatorica, međunarodna milijarska autovaralica, izazivačica rata između Ukrajine i Rusije, otimačica plinskog biznisa širom EU, drmatorica svim EU-sudovima- koje je pretvorila u rugla od sudova.

Njezina banditska komunjarska moć, možda još nije ušla u Međunarodni sud za pravo mora, pa zato ona svim sredstvima izmišlja arbitražne sudove i beskrupulozno omogućava rad istih i nakon otkrivenih epskih nevjerojatnih prijevara, podmićivanja sudaca, te pokvareno, koristeći se metodama ucjene, poput najbrutalnijih diktatora i uzurpatora, prisiljava na prihvaćanje odluka takvih "bjelosvjetskih protuha", kakva je i sama.

Merkel je zapovjedno odgovorna za rat u Ukrajini, međunarodna je automobilska varalica, otimačica i besprizorna ugožavateljica mira, pravne, ali i fizičke sigurnosti , kulture, doma, vjere, obitelji, pa čak i vlastitog seksualnog identiteta europskog čovjeka. Ona je moralna nakaznost i čudovište koje prijeti cijeloj Europi i cijelom svijetu.

Zbog njemačkih interesa (?), bolje rečeno interesa Merkeličinog kruga koji terorizira i Njemačku, ciljevima nalik na ondašnje Hitlerove, stradala je Ukrajina, a sada istu sudbinu Merkelica i Plenković namjeravaju podariti Hrvatskoj.

A. Plenković, ubačen u vrh HDZ-a, isključivo velikom igrom A. Merkel, preko sprege DDR – tajnih službi i YU-tajnih službi, odrađuje točno prema njenim planovima i pokušava joj osigurati, na Arbitraži sa Slovenijom, preuzimanje suvereniteta nad hrvatskim morem bitnim za LNG biznis.

Merkel želi spriječiti, ili makar preuzeti plinski biznis preko RH, onako kako je to uradila Ukrajini: ubacujući svoje potrčke koji odrađuju protiv svojih zemalja , prema njenim instrukcijama. Za suradnju Sloveniji je obećala i , preko arbitražnih sudaca, dala veći dio Savudrijske vale, a YU-zombijima daruje obnovu Jugoslavije i trpanje RH u zajednicu balkanskih država, kako bi svima još lakše opljačkala elektroenergetske sustave. Upravo zbog toga A. Plenković je i odabran za „lajanje“ prema Rusima, iz Ukrajine.

Kao dobro uvježbani igrač odradio je tamo, a mi smo se pitali zašto nam pravi štetu i kakvu on to politiku vodi. Sada je kristalno jasno da je samo vježbao u Ukrajini, kako bi sličnu stvar odrađivao za Njemačku i Merkel i u RH.

Zato A. Plenković glumata anemičnost, mlitavost , sporost i nesigurnost,prema drugim državama (dok unutar RH ispoljava neviđenu bahatost i agresiju čak i prema hrvatskim ratnicima iz HOS-a), predstavljajući ih dosezima visoke politike- izučene u svjetskim centrima; zato ističe potrebu “razgovorljivosti“ sa Slovencima oko novog rješenja; zato napada Predsjednicu; zato podmeće HDZ-u nekog drugog kandidata za predsjednika RH (pokušaj s Krstičevićem) ; zato podmeće klipove „Inicijativi triju mora“; zato izbjegava gradnju LNG-a na Krku i namjerno oteže s tim projektom .., te zato stalno „reži“ na Predsjednicu i podmuklo i potajno se suprotstavlja zajedničkim ekonomskim i političkim interesima SAD-a i RH .

Sve su to samo Plenkovićeve taktike kojima zamagljuje svoju namjeru da od RH otrgne suverenitet nad polovinom Piranskog zaljeva i morski put kojime bi se odvijao LNG biznis.

Plenković našem teritoriju u sjevernom Jadranu, namjenjuje sudbinu Krima,a RH sudbinu Ukrajine, kako bi izvršio zadatke banditkinje A. Merkel, koja želi RH oteti LNG biznis, kao što je Ukrajini ukrala distribuciju ruskog plina. Njemačka je odrađivala rat u Ukrajini kako bi dobila izgovor za gradnju „Sjevernog toka“ kao sigurnijeg puta od onoga kroz Ukrajinu i dokopala se milijardi na plinskom biznisu. Ukrajinci su ginuli za milijarde dolara kliki oko A. Merkel, na plinskom biznisu. To je vrhunska podlost- dostojna njemačko-ruskog napada na Poljsku u ww2.

I kaže Domazet Lošo da ne razumije sadašnju mlitavu i anemičnu, kukavičko-ponižavajuću hrvatsku politiku, u odnosu prema Sloveniji i i njenim političarima http://direktno.hr/direkt/loso-cime-prijete-hrvatski-pjesaci-mogu-biti-u...

,a Šterc naivno upravo od najodgovornijeg za anemičnost, mlitavost, gaženje dostojanstva hrvatskog naroda, ali i izdaju hrvatske suverenosti, očekuje obranu hrvatskog teitorija i hrvatskog dostojanstva,
http://www.dnevno.hr/kolumnisti/stjepan-sterc/gdje-je-granica-hrvatske-s...
a istina je tako jednostavna:
A. Plenković zamućuje situaciju, kuha hrvatske žabe u sve toplijoj vodi i povremeno im ubaci malo začina poput Pupovca , kurikulne reforme i HOS-ovih ploča, kako bi im oteo dio teritorija za svoju njemačku gazdaricu i briselsko duboko protueuropsko (imigranti, odnos prema kršćanstvu, rodna ideologija) plemstvo.

Da je tome tako, daA. Plenković kuje izdaju hrvatskog suvereniteta i poklanjanje LNG biznisa Njemačkoj i Merkelici, preko igre s Arbitražom, potvrđuju sljedeći njegovi potezi:

1. Iako se izjašnjava kako je za RH Arbirtraža trajno kontaminirana i RH je ne priznaje, stalno ostavlja prostor za razgovore kojima će je faktično priznati, odnosno istrgnuti suverenitet nad tim dijelom hrvatskog teritorija i LNG biznis, te ih prepustiti Njemačkoj. Zašto uopće sastanci sa Slovencima, ako RH ne priznaje Arbitražu? Čim o Arbitraži dalje razgovaraš, znači da je praktično priznaješ. Traženje bilo kojih drugih putova rješenja granice na moru , osim Međunarodnog suda za pravo mora, nakon kontaminirane arbitraže dobivene ucjenama, je akt priznavanja arbitražne presude. RH mora istaknuti da ne priznaje presudu Arbitražnog suda i da ne pristaje na ništa drugo osim sudovanja na Međunarodnom sudu za pravo mora. Sve drugo je podmukli i izdajnički tihi rad na predaji hrvatskog teritorija drugim državama.

2.A. Plenković samo traži put kojime će privoliti priglupe hrvatske političare, koji inače nisu za predaju hrvatskog teritorija drugoj državi-ma kako ta bila moćna, na odluku o predaji suvereniteta nad hrvatskim državnim teritorijem .
I našao ga je. Priglupi HDZ-ejci, s osjećajem manje vrijednosti, pred Plenkovićem, kao nekada pred Sanaderom, svojom glupošću, upregnuti su u izdaju i predaju hrvatskog teritorija. I branitelji poput Medveda, Culeja, Krstičevića,...valjda misle, da A. Plenković nije to što je- europski političar, „Merkeličin potrčko“, zadužen da RH otme suverenitet nad dijelom morskog teritorija i LNG biznis i preda ga u ruke A. Merkel i bande oko nje.

Kako ne vide da Plenković i njegova yu-antihrvatska ekipa potpomognuta političkim neznalicama, stežu obruč sljedećim postupcima:

a)Plenković uporno traži i poziva Slovence na sastanke, kako bi s njima dogovorio prijevaru hrvatskog naroda i prepuštanje hrvatskog teritorija, pod maskom zajedničkog upravljanja hrvatskim morskim teritorijem

b) isto radi i njegova ministrica vanjskih poslova
http://direktno.hr/domovina/pejcinovic-buric-se-nada-da-nas-slovenci-nec...

c) Usporedno teče medijska priprema za potrebom odricanja RH od suvereniteta na dijelu morskog teritorija Hrvatske, preko Globusa, Nacionala, Jutarnjeg, ... kako bi preveslali priglupe HDZ-ejce pomoću stranog termina „kondominij“ –(zajedničko upravljanje hrvatskim teritorijem), kako bi njime sakrili protudržavni akt –prepuštanje hrvatskog teritorija stranim državama (Sloveniji i Njemačkoj, te „brzoj Europi“), mirnim putem, dogovorom sa Slovenijom.

Zato su mu smetali i „Za dom spremni HOS-ovci“ pa je na njima, uz pomoć dvostrukog četničkog brata i "Srpskih novosti" odmjerio koliko su branitelji slabi, zato nije dao smjenu D. Cvitana koji idalje uporno progoni hrvatske branitelje, umjesto da je progonio ratnozločinačke Krajinaše, te zato nije deostojićizirao Hrvatsku policiju, nego ju je još jugoslavenizirao,...

d) Zato sada Davorin Rudolf u Globusu već spominje „kondominij“, kao što su ga SDP-jci (A. Hatzivelkos na pollitici) spominjali za vrijeme Sanadera, iako to nije ništa drugo nego predaja hrvatskog teritorija u strane ruke . Možda „kondominij“ sa SAD-om, a ne s lopovskom i agresorskom Slovenijom ili još gorom Njemačkom, koja nas gura u zajednicu sa Srbijom i ostalim balkanskim državama.
http://pollitika.com/kondominij-svjetlo-na-kraju-hrvatsko-slovenskog-tunela

e) A. Plenković iz Francuske dovlači kartografa i namješta ga za svoga predstojnika ureda stvarajući francusko-njemačku osovinu u RH (on njemači , a predstojnik mu francuski i djelomično pusičkin igrač) za otimanje plinskog LNG biznisa i hrvatskog ekonomski strateškog morskog teritorija iz ruku RH, ako Merkel i Macron ne uspiju spriječiti D. Trumpa u gradnji alternativnog puta opskrbe Europe plinom i američkom ukidanju potpune ovisnosti Europe o ruskom plinu.
http://www.jutarnji.hr/globus/Globus-politika/globus-otkriva-kako-je-mal...

Sada je jasan i njemački (Merkeličin) pritisak na Sanadera, da ne proglasi hrvatski ZERP, a možda i njegovo smjenjivanje“ jer nije htio prihvatiti Arbitražu“ (tako Sanader kaže – a kada se poslože ova događanja, vrlo je velika mogućnost da ga je Merkel baš zato i izbacila iz igre, kao kasnije i T. Karamarka, te ubacila igrača „Merkeličinu pudlicu“-spremnu na predaju hrvatskog teritorija i plinskog biznisa u njenu nadležnost. Nije niti čudna Merkeličina agresivnost i korištenje sudova u EU za pravno teroriziranje i maltretiranje političkim presudama protiv RH, režiranim po njenom diktatu, jer radi se o ogromnom novcu, na koji je banditkinja bacila oko.

Merkel si umišlja kako je toliko moćna da može kontrolirati oba energetska puta za opskrbu Europe plinom, Ona bi tako ucjenjivala i Putina, i Trumpa, te je vrijeme da oba zajednički zdrope tu varalicu, ucjenjivačicu, nasilnicu, uzrokovačicu rata Rusije i Ukrajine, prevaranticu američkih i ostalih svjetskih kupaca automobila, pravosudnu teroristkinju cijele Europe, nametavačicu rodne ideologije, agresoricu na europske vrijednosti i sigurnost, te praktično najveću pomagačicu islamskih terorista , jer ih je raširila širom Europe,a pravosudnim nasiljem i lažnim humanizmom ih nastoji raširiti i u Mađarskoj, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Baltičkim zemljama,...

3. EU pojačava pritisak na RH, preko Slovenije, koja prema njihovim uputama sprječava RH u ulasku u OECD i schengensku zonu, kako bi Plenkoviću dali alibi tipa „što možemo-mora se“, „nemamo alternative“, „zajednički ćemo upravljati“,.... Junker spominje određene uvjete, hvali Borzanicu.., da bi Plenković nekako skuhao Hrvate i uvalio im izdaju kao jedini mogući i najbolji politički potez.

4.Plenković po dobrom starom receptu onih koji povlače političke poteze koji duboko štete RH, pa čak i predstavljaju veleizdajničke poteze protiv RH i hrvatskog naroda, dramatično poziva druge političke stranke kako bi „političkim zajedništvom“ podijelio odgovornost za odricanje Hrvatske od suvereniteta na dijelu svoje države http://direktno.hr/domovina/plenkovic-pozvao-sefove-saborskih-stranaka-n... , i tako stvorio atmosferu „mora se-nemamo alternative“, te zajedništvom s jugokomunističkim ostacima u drugim partijama, udrugama, medijima, preveslao priglupe, neke ipak prohrvatske ljude u HDZ-u i pridobio ih da u Saboru glasuju za izdaju i predaju hrvatskog teritorija u ruke političko-ekonomskih agresora na RH.

Svakako da mu je potrebno zajedništvo svih u planiranom izdajstvu- pripremi za sakaćenje hrvatskog suvereniteta nad dijelom hrvatskog mora i predaji istoga u strane ruke.

SDP se već dogovara o, zajedničkom s HDZ-om, izdajstvu RH (razgovori Burić-Klisović već su obavljeni), i "novom rješenju" da "svi budu zadovoljni" "i Slovenija i Hrvatska", da se Arbitražna presuda kao ne prizna , a da Sloveniji (preko nje Plenkovićevoj gazdarici Merkel) pokloni i više nego je u samoj Arbitražnoj presudi:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pozadina-plenkovicevog-poziva-ce..., jer jedni i drugi su uvijek samo "Za izdaju spremni!"

Dakle, evo trenutka u kojem, u vlast nad RH, Plenković ubacuje i SDP, jer su mu potrebni "Za izdaju spremni!" -zastupnici , koji bi u Hrvatskom saboru glasovali protiv punog hrvatskog suvereniteta na hrvatskom morskom teritoriju i za predaju LNG morskog puta RH; dakle teritorija RH, pod upravu strane države i A. Merkel.
Budući se time ugrožava teritorijalna cjelovitost i suverenost na hrvatskom teritoriju, za što je nadležna i Predsjednica RH, i Hrvatska vojska, otvara se prostor za njeno odlučno djelovanje protiv izdajničkih urotnika koji ugrožavaju teritorijalnu cjelovitost i suverenitet RH.

Izdajstvo i prodaja/predaja državnog teritorija ucjenjivačkim agresorima je velik posao u kojemu je potrebno zajedništvo svih političkih stranaka, kako nitko ne bi bio odgovoran za izdaju. Zato Plenković poziva sve stranke i glumata velikog političara, iako se samo radi o velikom slugi agresora na suverenitet i teritorijalni integritet RH.

Kako se Plenković uopće usuđuje RH stavljati, prvo nasuprot Rusiji, „lajući“ za Merkelicu i njeno banditsko oduzimanje plinskog biznisa Ukrajini, a zatim nasuprot SAD-u i D. Trumpu, nasuprot hrvatskoj Predsjednici i zajedničkim interesima SAD-a i Hrvatske, te kako se uopće usuđuje poduzimati političke poteze kojima bi oduzimao državni teritorij RH i praktično ga dovodio pod jurisdikciju A. Merkel?

Misli li da će mu SAD to dopustiti?

Misli li da će mu američki predsjednik dopustiti da stane na put američkim nacionalnim i ekonomskim interesima?

Da li će HDZ Plenkoviću dopustiti nije pitanje, jer HDZ praktično nije na vlasti, nego SDSS, HNS, Pametno (Dalić) SDP-HAVC (Obuljen), Merkeličina njemačka velika koalicija (Plenković), Vučić, Pahor. Erjavec ,..

Zaključak:

Neki govore i pišu, crtaju karikature u kojima ističu da u RH imamo dvije državne politike: Predsjedničinu i onu predsjednika Vlade, što nije istina.
Istina je da imamo jednu državnu politiku: politiku predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u kojoj nema plana gubitka suvereniteta nad dijelom države, nego baš suprotno- u toj politici se ističe suverenost RH i zaštita nacionalnih interesa, te jednu PROTUdržavnu politiku- politiku predsjednika Vlade RH koji upravo sada kuje političke zavjere protiv suvereniteta RH na dijelu morskog teritorija, maskirajući to riječju „kondominij“, jer to priglupe ljude zasljepljuje, kako bi A. Merkel prepustio isti,a time i LNG biznis čime bi na RH izvršio najgori gospodarski udar – ravan najtežim terorističkim diverzijama..

Zato je nužno svim dobronamjernim i domoljubnim ljudima izreći istinu:
Hrvatska je u velikoj opasnosti, jer je u miru vodi opasniji čovjek po nju, nego je to bio S. Milošević u ratu.

I jedan i drugi za saveznike su imali/imaju stranku SDS, odnosno njenu nasljednicu SDSS, ostatke yu-službi, jugonostalgične komunjarske medije , novinaraše i udrugaše, te europske pokvarene političare, koji su hladnokrvno promatrali kako srpski agresori razaraju Hrvatsku i ubijaju njene ljude,a zatim, nakon što su se Hrvati oružjem izborili za Hrvatsku, ti europski banditski političari proganjali su hrvatske ratnike i njihovo političko vodstvo, pokušavajući ih osuditi za zločinački poduhvat. U tom svjetlu možemo očekivati i presude šestorici hrvatskih generala i ratnika za slobodu Hrvata u BiH. Merkeličin sud sudit će po njenim potrebama, a ne po pravnim regulama.
***
Ne bacaju uzalud Nijemci rajčice na Merkel i tuže je u tisućama tužbi za veleizdaju. Međutim u Njemačkoj je diktatura , a ne demokracija , tortura nad njemačkim narodom, medijska kontrola i cenzura dostojna najgorih tiranija, te pravosuđe zaraženo Merkeličinom tiranijom, pa zato ono odbija tužbe protiv nje.

Što će Hrvati bacati na svoje političare, ako se političari tipa A. Plenkovića usude odreći punog i nedjeljivog suvereniteta hrvatskog morskog teritorija?

Nadam se, ono što bi takvim potezom isti i zaslužili u svakoj državi.

HDZ-jci su nam nanijeli grozne izdaje mnogim svojim političkim potezima ( naročito promjenom ustava i uvođenjem dvostrukog prava glasa i zajamčenih manjinskih mandata) , a sada nam spremaju i otimanje našeg teritorija u korist njemačke banditkinje i njene razbojničke klike, te ucjenjivačke lopovske bande iz Slovenije ( el. energija iz Krškog, Ljubljanska banka, arbitraža) i četnika iz RH i Srbije, te jugoagresora iz RH.

Nema, niti može biti, opravdanog razloga za izdaju i odricanje od punog hrvatskog suvereniteta na bilo kojem dijelu hrvatskog teritorija. Zato svaki dogovor sa Slovencima koji vodi tom cilju, predstavlja napad HDZ-a i njegovog predsjednika na cjelovitost i suverenost RH, te napad na političke, vojne i ekonomske interese SAD-a. Ukoliko Hrvati nisu u stanju zaštititi RH od državorušilačkih poteza A.Plenkovića , nadam se da mu SAD neće dozvoliti da se ispriječi pred njihovim interesima, predstavljajući nas i tako nas ugrožavajući, a za Merkeličin i posljedično Vučićev velikosrpski račun.

Upravo svjedočimo povijesnim trenucima u kojima HDZ izdajnički pokušava osakatiti RH za dio njenog teritorija, tu izdaju ozakoniti u Saboru političkim zajedništvom zastupnika SDP-HDZ-HNS-SDSS.

Zato im je svima i smetao "Za dom spremni!", jer su svi oni, prema slijedu događanja koja provode upravo "Za izdaju spremni!"

Ukoliko tu izdaju stave kao točku dnevnog reda na saborskom zasjedanju, jasno je što je zadatak svih hrvatskih "zadomspremnih ljudi" u Saboru, ali i izvan Sabora!

Komentari

Hvala uncle Samu, što je "napisao govor" Plenkoviću

Ukoliko Hrvati nisu u stanju zaštititi RH od državorušilačkih poteza A.Plenkovića , nadam se da mu SAD neće dozvoliti da se ispriječi pred njihovim interesima, predstavljajući nas... I evo, Uncle Sam, napisao je odličan govor A. Plenkoviću, za Plenkovićev nastup na Skuštini UN-a.

Cerar je bio oduševljen, kao i gazdarica Merkel,)))

https://www.vecernji.hr/vijesti/cerar-nakon-govora-premijera-plenkovica-...

Tko je glasao

I ona je iznenađena i razočarana, kao i sam Plenković!?

http://direktno.hr/direkt/pusic-napala-plenkovica-apsolutno-stetan-govor...

Pusićka kaže kako je iznenađena i razočarana Plenkovićevim govorom na Općoj skupštini UN-a! Odlično.
Vjerujem, ništa manje razočaran je i sam Plenković,a pogotovo njegovi YU-bakanoidni zaleđnjaci i zapadnobalkanski gurui!

Nije civilizirano ponašanje izdaja i poklanjanje državnog teritorija lopovskim ucjenjivačima i kriminalcima iz Slovenije.

Bivša ministarka Zapadnog Balkana, koju je HNES osudio za veleizdaju, je razočarana što Hrvatskoj nije otrgnut dio teritorija!?
S njenim riječima nitko nije iznenađen, ali neka ne krivi Plenkovića, jer
dobro je odradio samo uncle Sam!

Što je drugo ostalo Plenkoviću, nego odraditi po želji SAD-a i spašavati samog sebe!

Za utjehu, mediji mu pišu hvalospjeve, kao i neki naivni Hrvatići:::))))

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci