Tagovi

Prava hoće, kune hoće, upravljati hoće, obaveze neće? "Predsjednice odjebite" piše čoban Vojković sa indexa

Oluja-Mimohod

Vesna Teršelić daje mišljenje koga želi na čelu SOA-e. Rada Borić ne želi za savjetnika Stieru Iličića. Leković traži da se država obračuna sa HNIP-om, nelegalno je bez dozvole regenta Aleksandra I osnivati udruge u Hrvatskoj, kaže slabo obrazovani šarafdžija.

RF, privatna Kapovićeva opskurna i agresivna partija, ratuje sa svima koje on nije postavio na Filozofskom fakultetu i diže bune, u subotu organizira prosvjede protiv rekreativnog vojnog roka, ne želi ga ni takvog, a kad on nešto ne želi onda uzalud što to želi 4 milijuna stanovnika. Mirjana Rakić ne voli Juriča i nema Juriča.

Barišića iz nekog neobičnog razloga ne vole kursadžije, osobito oni koji su redovito završili po partijskom zadatku neke kurseve, a onda kad su izdali svoje “drugove” (onog Proljeća) naglo postali pametni pa čak i doktorirali. Pupovac ne želi Hasanbegovića jer Hasanbegović ne voli četnike, parazite, Frljićev koprofagski izričaj, antrogare koji glume kulturnjake, a bogami ni masovne komunističke pokolje – i nema Hasanbegovića.

Peticije potpisuju vrli mali jugooslavenčići aka četničići, da se poništi volja biračkog tijela, Hrvata, preciznije, te da se oduzmu saborski mandati generalu Glasnoviću i pukovniku Culeju, kao da su oni Stanimirović koji je bio “komandant saniteta” u Vukovaru u trenutku kad su zvijeri pobile kompletnu bolnicu preko 250 ranjenika i većinu osoblja bolnice, a dokazano je i da je osobno odvodio ljude koji su ubijeni, Popović, no Stanimirović nije tema, ali hrvatski časnici jesu, jer govore istinu koja ne odgovara namjerama gostiju u Hrvatskoj, a i pobjedili su teroriste i to je neoprostivo.

Dižu bune kad im ne pašu rezultati izbora, oni bi da su oni pobjedili, a mi da idemo svojim kućama i prihvatimo njihovo vodstvo, jer njih plaćaju truli i bogati svjetski pedofili i manijaci i imaju gene kojima polažu prirodno pravo na robovlasništva nad nama, kako je to samo malo drukčije rekao Pupovac.

Objašnjavaju nam da je u redu i normalno kad iz našeg džepa plaćaju filmove kojima nas po čitavom svijetu blate lažući da smo mi pobili mentalne bolesnike, što bi trebalo dokazati da smo mi mentalni bolesnici i da nemamo pravo na državu.

Kažu da ne bi branili Hrvatsku jer su neki opljačkali Hrvatsku, a to kažu osuđeni kriminalci, pljačkaši? U bivšoj Jugoslaviji bi za takve riječi nad takvima bila izvršena smrtna kazna, zašto mi nemamo smrtnu kaznu ili bar dugogodišnju robiju za ovakve?

Uvjeravaju nas da nismo ljudi i da je Hrvatska država prestala biti legitimna zbog Aleksandre Zec koja je žrtva mafijaških obračuna i koja je pola Hrvatica, ali taj jedini zločin u Zagrebu tokom čitavog DR-a prikazuju kao pravilo i namjeru Hrvatske države, činjenica da je to jedini takav slučaj uopće ne utječe na njih i dalje tvrde da je to obrazac iako ostaju na tom jednom slučaju nesretnog djeteta koja je pola Hrvatica, a za 402 djeteta koje pobi njihova strana tvrde da je to samo broj koji nema vrijednost niti značenje, niti je obrazac to što su pobili sve Hrvate na okupiranim područjima.

Dačić u Europi daje izjave da je Srbiji cilj izlazak na more i prijeti eksplozijama, doslovno.

Vučić dolazi svako malo i prijeti nama i našoj djeci u maniru najjezivijeg psihopate, što on i jest, jer su, kad je držao govor u Glini da više nikad neće biti Hrvatske, njegovi klali malu djecu od 4, 10 i 12 godina, da ih prinesu kao žrtvu strvinarskoj satrapiji Četničkoj Džamahiriji.

Njihovi sveštenici govore o 700 iljada Srba koje su kao pobili ustaše, a njih izašlo milijun više iz ww2, nas milijun manje, prema statistikama koje su neumoljive vide se razmjeri laži i zločinačkih djela. Njihovi sveštenici u sred Zagreba govore doslovno ovo “Ovde na svetom srpskom tlu”, pa je čak i Irenej morao upozravati da to ne rade javno, a da ne pričamo da svi oni Hrvatsku ne zovu Hrvatska nego Dalmacija, Slavonija…

Kupuju oružje, avione, spremaju se i u Srbiji i u RSK za rat, šuruju sa Rusima (iza leđa i javno), dok Europa gleda blago telećim pogledom, kao što je uvijek gledala telećim pogledom. Europa je kreten bez duše, kad ćemo to shvatiti i početi se ponašati kao nacija sa interesom da, ako ništa drugo, bar preživimo?

I na sve to, što me i ponukalo na ovaj tekst, dolazi ovaj otpor pete kolone koja želi razoružanu Hrvatsku pa da opet uđe četnička žandarmerija tući i odvoditi ljude u Srbiju.

Svaka država ima pravo uređivati pitanje obrane na način kako želi, narod bira predstavnike koji odlučuju što je najbolje za naciju i državu i tu nema demokracije, osim na sljedećim izborima.

Otkuda pravo jednom Vojku sa portala osuđenog kriminalca da predsjednici države piše “predsjednice odjebite”?

Kakva je to država koja momentalno državnog neprijatelja ne privede i ispita za čije interese radi i odakle mu pravo da vrijeđa instituciju predsjednika?

Svi ovi koji su protiv vojnog roka isti su oni koji beskrajno iskorištavaju ovu državu i siromašni narod. Oni žive kao krezovi, bahate se, izmišljaju svaki dan prava koja kao imaju, bune se ako im se od milijarda uskrati i 1%, prava, prava, prava, kune, povlastice, prava, kune, milijun prava imaju, milijun obaveza država i hrvatski narod imaju prema tim beskorisnim hohštaplerima, ali..

Ali

Ali obaveze? Ne, oni nemaju nikakve obaveze prema državi Hrvatskoj.

Oni kažu: “Predsjednice odjebite!”

Oni kažu: “Neka hrvatski narod odjebe!”

Oni kažu jasno i glasno svaki dan da nas mrze, svaki dan nam nabijaju na nos što smo srušili njihovu monstruoznu koljačku bastard Jugoslaviju, u kojoj bi, usput, za ovakve riječi i odbijanje odlaska u JNA završili na teškoj robiji godinama, ali to je njihova država i ne bi im trebalo ni objašnjavati smisao vojnog roka.

Dakle, prava imaju, beskrajno puno prava, mi grcamo u neimaštini da ispunimo sve njihove želje i potrebe, opraštaju se kriminalcima opljačkani milijuni, opraštaju se stotine milijuna kuna medijskim tajkunima uz uvjet da sruše Hrvatsku. Opraštaju se milijunske pljačke i daje se kriminalcima uvjetna kazna za kriminal za koji bi u Francuskoj ili Njemačkoj dobili 7 godina zatvora, u Americi 15.

I jesu li zahvalni?

Nisu. Ne samo da nisu, oni nama kažu odjebite sa obavezama, mi imamo prava, ali ne obaveze!

Obaveze, kažu, nemaju!!!

Došli smo pred zid!!!

Ima li Hrvatska država, predsjednica, premijer, koalicija koja je pobjedila na izborima, hrvatski narod u konačnici, pravo na odluku da se uvede vojna obuka ili vojni rok bilo kojeg tipa za koji se odluče oni koji su mjerodavni za takve stvari?

Imamo li mi Hrvati prava bar na minimum poštovanja? Ipak mi njih hranimo i ugostili smo ih. Imamo li se pravo nadati da će oni ikada savladati osnove kulture?

Idu toliko daleko da nam tumače da je Jokićev partijski kurikulum odbačen u zamjenu za vojni rok, a nismo ni znali da bi Jokić-Vučićev nečovječni i vulgarni kurikulum koštao Hrvatsku pola milijarde kuna, sad znamo. Ili nas samo pokušavaju praviti budalama, po običaju?

Kažu da se ne može ništa naučiti za mjesec dana, pa otkad je Goran Vojković vojni stručnjak?

Ja sam prošao malo jače obuke i znam koliko se može naučiti za mjesec dana – puno. Može se naučiti toliko da u nekom iznenadnom napadu imaš 5 mrtvih na 100 umjesto 40, to je strahovita razlika koja se može naučiti u mjesec dana. Ali Vojkoviću nije cilj da gine što manje Hrvata kad njegovi drugovi nasrnu nego što više, bolje da nemaju djeca pojma o rovu i zaklonu pa da izginu odmah, čemu otpor – kaže nama Vojković.

Kažu da je pola milijarde kuna puno, kao da te kune idu u Gambiju? Ne, to je poticaj hrvatskoj vojnoj industriji, ali i to je pogrešno, Hrvatska ne smije napredovati, prema memorandumu SANU.

Uostalom milijarde se bacaju na tzv. civilne “vojne” udruge koje su vojno krilo tajne organizacije bivših KOS-ovaca, udbaša, poraženih terorističkih organizacija – i nemilice teroriziraju Hrvatsku i Hrvate, oduzet ćemo njima i dati onima koji će nas štiti i kojima se možemo ponositi za razliku od ovog gnjusa u obliku civilnih udruga kojima je jedini posao blatiti Hrvatsku i rušiti je na sve moguće i nemoguće načine.

Hrvatska ima pravo uvesti vojni rok i svi Vučićevi i Nikolićevi igrači kojima je zadatak Hrvatsku eutanazirati nemaju pravo određivati što mi smijemo ili možemo.

Tko je Goran Vojković da mojoj predsjednici govori “predsjednice odjebite?”

Tko je Goran Vojković da odlučuje treba li nama vojni rok, kakav nam vojni rok treba i što bi nama trebali biti ciljevi?

Tko je Goran Vojković da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu?

Tko je Mate Kapović da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu?

Tko je Rada Borić da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu ?

Tko je Markovina da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu? Tko je Pupovac da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu?

Tko je Vesna Teršelić da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu?

Tko ili što je taj Centar za mirovne studije da nam određuje smijemo li uvesti vojnu obavezu?

Ajmo otkriti stravičnu istinu, pogledajte što im je zajedničko!

Kad smo utvrdili tko su hajdemo ih pitati zašto se u svojoj matičnoj zemlji ne bore protiv militarizacije? Zašto odobravaju naoružavanje matične otadžbine, a na nas nasrću? Pitajmo ih jesu li svjesni da ovo neće ovako ići i da ćemo im morati otkazati gostoprimstvo ukoliko odmah ne prestanu provoditi politiku Četničke Džamahirije i terorizirati hrvatski narod, koji, gle čuda, ima pravo u svojoj državi odlučivati hoće li imati vojni rok.

Goran Vojković mora odgovarati pred zakonom i hrvatske službe, ako su hrvatske, moraju ispitati Gorana Vojkovića otkuda mu pravo i legitimitet da sa predsjednicom Republike Hrvatske razgovara kao sa robom, sluškinjom, bićem niže vrste.

Nije ovo novost, zadnjih 100 godina ovi zaostali primitivci sebi umišljaju da su vrijedniji od nas Hrvata i da mogu s nama razgovarati kao sa nižim bićima. Pa je tako tipkač slova i primitivac sa portala osuđenog kriminalca sebi umislio da mu nitko ne može ništa i da je predsjednica daleko ispod njegove razine. Uostalom sva se ta primitivna klatež stalno tako ponaša prema nama svima.

Možda je vrijeme da ih naučimo životnu lekciju da svaka akcija izaziva reakciju i da će im se to što su nacisti i mrze Hrvate na najsuroviji način vratiti, jer “ako siješ mržnju mržnju ćeš i pobrati”, to je tako jednostavno, zašto ne žele shvatiti?

Vrijeme je da ozbiljno razmislimo o tome kakvu državu želimo i želimo li da nam čobani koje smo spasili i ugostili nameću svoje primitivne animalističke obrasce ponašanja.

Dakle, ili će se čobani naučiti jesti žlicom i kulturno razgovarati ili ćemo im otkazati gostoprimstvo.

Prava i obaveze idu u paketu uvijek i obavezno, i jednako za svakoga, tko ne želi obaveze uskratiti mu sva ljudska prava, jer parazite nitko nije dužan trpiti.

Čobani, možda niste primjetili, muzika je prestala svirati!

Komentari

dite materi

Pobornik sam te sintagme. Ili, dajte struci da radi.
To je apropo Kolindine ili čije već izjave da će djeca naučit odgovornost, red, kaj već u vojsci u tih mjesec, tri, šest, svejedno koliko.
U prevodu, te stvari se uče doma i u vrtiću, osnovnoj i srednjoj školi i faksu. Zašto? Zato što postoji znanstvena disciplina koja se zove pedagogija i shodno tome postoje pedagozi. Postoje i roditelji koji se bave roditeljstvom. Poručnik, časnik, kaj god, nije ni tata ni mama ni pedagog nego je vojnik.
Nisam skroz protiv vojnog roka, onako malo jesam, samo bih molio da mi se to proda na neki drugi način. Ne preko odgoja.

Primjer: U familiji imam 3 osobe sa 2 fakulteta i sveskup, a valjda stoljeće staža u odgojno obrazovnom sustavu. Plus što su mame, bake sinovima i kćerima. I onda mi treba neki vojnik odgajat dijete. Bezvdze, zar ne?

Vojska, ok, možda treba ali pliz, neka smisle bolji prodajni slogan.

Tko se mača laća, sam u nju upada a ćud nikada

Tko je glasao

Idealizam bez samokritike nije put ka sreći grdipajek

Pedagogija kao znanstvena disciplina uopće ne postoji osim na papiru. Prvo me čudi da si u obrazovnom sustavu već stoljeće minus staž ostatka obitelji, pretpostavljam 30-ak godina i da ne znaš da su pedagozi u onoj tamo nekakvoj kućici i čekaju da im netko privede nestašno dijete, s ostalima nemaju nikakve veze niti posla.

Čudi me, s obzirom na toliki staž u obrazovanju, da nisi shvatio koliko su profesori svojeglavi i koliko malo polažu pažnje pedagogiji, odnosno pedagoškim metodama. Osveta, nepošteni kriteriji, krajnja neinteligencija, najbolji primjer je kružio nekidan internetom. Nekakva igra asocijacija u testu je dijete sastavilo guda od slova agdu, a trebalo je kao duga, kao da je dijete vidovito pa zna na koju je točno riječ učiteljica mislila. To je samo mali primjer ali temeljni i savršeno prikazuje temeljni nedostatak inteligencije učiteljskog kadra

Roditelji se bave roditeljstvom, to je točno i tako mora ostati, jer su pedagozi roboti bez duše i nečija intelektualna preseravanja pod krinkom znanosti najčešće su u rangu Jokićeve reforme, koja ne vidi potrebu za matematikom, logikom i etikom, koje bi mogle podići razinu svijesti nego se fokusiraju na spolni odgoj i spolne bolesti, oblačenje dečkića u haljinice i obuku curica d 10 godina da navlače kondome na banane, odnosno na razvijanje najvulgarnijih niskih i prljavh strasti pomoću kojih bi stari pedofili koji i financiraju takve reforme, i pišu ih, kao ona 4 Štulhoferova pomoćnika, djecu pripremili za život seksualnog roblja, no dobro, to je druga tema.

Uglavnom, roditelji jedini osjećaju ljubav za svoju djecu i to rijetko kad nekakav intelektualizam pedagoga iz kućice na kraju hodnika može nadomjestiti. Odnosno, koliko bi čovjek trebao biti glup da prihvati tezu o Jokiću koji više voli našu djecu od nas i više im želi dobro?

Što se tiče vojske u pravu si, naravno da vojska ne odgaja djecu niti bi netko to trebao i spominjati, u tim godinama više nitko ne odgaja djecu, jer su karakteri već formirani. Tko je osvetoljubiv, osvetoljubiv je. Tko je kradljivac, kradljivac je. Tko je glup, niti jedna vojska mu ne može pomoći. Tko je škrt, podal, pedofil, manijak, ubojica... ne može tu vojska ni malo pomoći. Osim što su snage izjednačene pa neki bar savladaju osnove tipa, sve što radim vratit će mi se, ako me uhvate, naravno. No to se zove disciplina.

Disciplina na najnižem stupnju je upravo shvaćanje uzrok-posljedica odnosa, to se često nauči baš u vojsci.

Naravno da je za kvalitetno usađivanje discipline potreban duži rok, godinu dana je s te strane minimum, jer se disciplina vježba.

Danas su djeca toliko raspuštena da bi (paradokslano, ali je tako) čak i neki desetar mogao dijete naučiti više discipline i urednosti od vlastite mame, govorim o većini, ne o svjesnim i discipliniranijim pojedincima.

Ne treba nitko ništa smišljati niti praviti budalom roditelje glupim parolama. Vojska je potrebna za obranu države i nije nikakva ljetna školica pedagogije, skupina skauta ili sportsko društvo, vojska je ratni stroj koji svaka država u svijetu ovakvom kakav je mora imati - ništa više i ništa manje.
A ovaj kratki vojni rok je samo priprema djece na ratne uvjete i u svakom slučaju će drastično smanjiti smrtnost ako dođe do nekog iznenadnog napada i mobilizacije naše mladosti, to je već dovoljan razlog da pristanemo na bilo kakvu obuku za početak.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini, komentarom si

Laganini, komentarom si obuhvatio skoro sve. Jedino što mogu dodati je da je tvoj trud uzaludan jer oni ne shvaćaju što ti govoriš.
Ne shvaćaju jer niti žele niti smiju shvatiti!
______________________
Komentiram zapravo skoro pa usputno (oprosti) ali noćas sam počeo čitati jednu fantastičnu knjigu: Padre Pio Čudesni život, autor: Renzo Allegri
Zaprepastio me broj vjerodostojnih dokumenata koje i sam možeš provjeriti.

Tko je glasao

Možda i nije totalno uzaludan, hehe

Na razini obrazovnog sustava, koji je teški tudum, jest trud uzaludan. Grdipajek možda i vjerojatno shvaća o čemu pričam.

Trenutno čitam 3 knjige paralelno, jedan od njih je baš jako teška pa ide sporo, hehe, tako da ne mogu trenutno provjeriti ništa, mada sam djelove iz te knjige već čitao.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Domoljubni šator za dvoje

Što si vas dvojica, dvije tako bliske i razumijevajuće osobe, ne potražite domoljubni šator za dvoje. Razlika u godinama nije važna ako se kopolindno radi na problemu smanjivanja nepovoljnih kretanja odnosa rođeni-umrli u Hrvatskoj.

Za sve organske dileme (tko će koga) savjete možete dobiri od Mkn-a.

Tko je glasao

@bube.... ide bre da se

@bube.... ide bre da se lečiš....

Tko je glasao

Jadan li je i tvoj život jadni starče

Ponekad te i žalim, iskreno!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ja to uopće ne gledam kao

Ja to uopće ne gledam kao neki odgoj, prvrnstveno.
Radi se o osnovnim znanjim o vlastitoj obrani i obrani vlastite Domovine.

Npr. kada ćeš za godinu ili dvije imati u obitelji opljačkanih, prebijenih i silovanih, imigrantima zahvaljujuć, sasvim ćeš drugačije razmišljati.
Ne želim dalje razvijati tu temu ali znam što će nam se događati.

Tko je glasao

Ljudi se više u tim godinama

Ljudi se više u tim godinama ne odgajaju, no nauče se redu i preuzimanju odgovornosti.
Da je mladima preuzimanje odgovornosti općenito nepoznanica, jer pomanjkanje kućnog odgoja i nerad pedagoga je dovelo do srozavanja suživota.
Svi govore o pravima, no obaveze su im nepoznate.

Tko je glasao

Laganini, otpisani, ppetra,

Laganini, otpisani, ppetra, čestitam, uspjeli ste !!
Svi su odjebali s pollitika portala !
Bravo !!

Tko je glasao

Jura, Daj napiši kaj ne štima

Jura,

Daj napiši kaj ne štima u dnevniku, ili odjebi i ti.

Tko je glasao

Poglej Skviki, nije problem

Poglej Skviki,
nije problem kaj bum ja odjebal ali kad ti ovaki učeni i pametni ljudi odjebu
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbogom-ivan-djikic-napusta-hrvatsku/9...
onda je vrijeme da se takve pijavice, štetočine, pokvarenjaci poput gore navedienih malo prespitaju za zrdvljiće uma.

Tko je glasao

Pogle Jura, Đikić je prešel

Pogle Jura,

Đikić je prešel tam gdje ima više mogućnosti za svoj rad, sve drugo nabrojeno je samo politikanstvo.

Dali je neko prepisal nešto za svoj rad je na njegovu sramotu, no svi koji pišu svoje radove su upotrebljavali ono što je već neko napisao i to sa svojim riječima.

No čime se bave ovi ljevičari, nije za povjerovat.

Sve je za njih kriminal, plagijat i korupcija, samo ne ono šta oni rade.

Kad čitam ovo sa putnim troškovima i onog Milanovića, mi dojde zlo.

On opravdava kriminal u SDP-u, sa:
Pa oni drugi su više ukrali.

Tko je glasao

Premijer je sramota ove nacije, gora od one koju je branio

Plagijatorstvo je sramota, no i uvriježena praksa u vrhu sveučilišne uprave u Hrvata. To što idioti nesposobnjakovići glume znanstvenike je pojava posve usklađena sa stanjem uma prosječnog hrvata, no posljedice toga po mlade ljude i vrijedne znanstvenike su nesagledive.

Sramotno nesposoban, anemični Plenković ne samo da je uvrijedio svakog tko je svojim radom i pameću došao do diplome ili titule u Hrvatskoj već je stavio preteški uteg svim pametnim ljudima zato što je obezvrijedio i njihovu diplomu. Sve diplome, znastveni radovi, zvanja, dakle i magisteriji i doktorati, docenture, istraživanja.. apsolutno sve je obezvrijeđeno jer je Plenković odlučio braniti nikogovića bez morala, etike i znanja. I čitavu kliku oko njega, istih takvih. I još više od toga, ekipi koja uređujući znastvene časopise bez ikakvih vrijednosti za znanost mlati pare kopirajući jovoiznovo, svoje i tuđe.
Pitam se da li je i Plenković objavljivao u tim časopisima?

Zar nije dovoljno da hrvatskom haraju kupljene niže, srednje i više diplome mnogih političara i službenika? Očigledno nije, ovu naciju treba potpuno obezvrijediti, istjerati sve pametne i ambiciozne, pogoto ako su mladi... eto, ton je neki dan rekao u saboru premijer Plenković, sramota ove nacije.. još veća sramota od sramote koju je branio neinteligentnim alternativnim činenicama

Plenković je samo loši plagijat premijera, svakim danom sve bljeđi i bljeđi

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Jedan znanstveni odgovor Lunoprof i cirkusantima u znanosti

Radman: Đikić opet radi teatar, neka se ne miješa u politiku

Nemam više vremena za Đikića, nisam čitao , ispričali su mi kolege, ja jednostavno nema vremena da sudjelujem u njegovu teatru, rekao je Miroslav Radman

http://www.24sata.hr/news/radman-ikic-opet-radi-teatar-neka-se-ne-mijesa...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Jovanović je postao dr znanosti bez i jednog rada, ali to

nema veze jer je dio nakaznog i protuljudskog pokreta onih koji tvrde da su novorođena djeca od rođenja seksualna bića, objekti.

Ti si samo jedna od mnogih kojoj je znanost na zadnjem mjestu, jer da nije već bi se bila borila protiv Jovanovića, Pusićke i Puhovskog i rukama i nogama, ali si ti na kraju samo još jedna politikantica bez morala.

Đikić već dugo pregovara sa jednom ustanovom u Kaliforniji i to ne krije, ali vi ubojice znanosti i morala to uporno ignorirate.

Također vi neprijatelji kulture, znanosti, ljudskosti i svega ljudskoga ignorirate da je sad dobio ponudu koju ne može odbiti, također je svima jasno da bi on otišao za lovom i da pobjedi i sam četnički vojvoda Nikolić te da postane predsjednik Hrvatske.

Vi bez morala sve ove jasne činjenice ignorirate i dalje, kao i Đikić, nastavljate politikantski koristiti njegov odlazak koji nema veze sa politikom nego sa parama.

Na lešu bi se naždrli i leš malog djeteta iskoristili da ušićarite nešto za sebe, primjer A. Zec. A tako i Đikić, ti i sva ta beskrupulozna lešinarska družina..

Lešinari.

Sram te može biti.

Da bi svi znali tko si i što si postavit ću ti samo jedno pitanje na koje naravno nećeš odgovoriti jer te odgovor prikazuje kao dio lešinarske gomile:

Prvo Đikićeve riječi:

Prošli tjedan primio sam e-mail rektorice Goethe Sveučilišta u Frankfurtu na Majni, prof. dr. Birgitte Wolff, kojim me obavještava o značajnim ulaganjima i razvoju projekata na tom Sveučilištu. U svom e-mailu ističe da će napraviti sve moguće da me zadrži u Frankfurtu kako ne bih prešao na novu poziciju u Kaliforniji.

Sad odgovori da li bi Đikić koji davno pregovara sa svim i svakim For a few dollars more ostao u Hrvatskoj da je pobjedio SDP ili bi, s obzirom na to koliko pregovara i diže cijenu, ipak otišao bez obzira na sve?

Probaj objasniti svojim pajacima što znače Đikićeve riječi da me zadrži u Frankfurtu? Kako zadrži ako je on ovdje?

Ajde, dokaži da nisi lešinar?

Srami se!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Spor Đikić-Radman -

Spor Đikić-Radman - filozofska hrvatska kasta ostala...

Sav problem je u ovome:
""Jedan je od najvećih problema sadašnjeg lošeg stanja stvari taj da nismo proveli lustraciju. Trebalo je sve one koji su ideologizirali filozofiju maknuti sa sveučilišta i poslati u mirovinu. Mi to nismo napravili, pa kod nas marksizam živi u formi ideologizacija. Ranije si trebao biti vjerni član partije, a sad se izmišlja i diže nacija, nekritički se glorificiraju religija i svjetonazor. Onda moraš biti pristaša klike ili analitičke ili tzv. kontinentalne."""

Pročitajte više na: http://www.express.hr/znanost/plenkijev-filozof-pavo-samo-je-jos-jedan-t... - www.express.hr

Tko je glasao

@Laganini, mislim da si

@Laganini, mislim da si zaboravio Slavka Goldštajna, "stručnjaka" za hrvatsku noviju povijest; - inaće po struci: trgovački pomoćnik.

Hvala Bogu što sam nepismeni i neobrazovani radnik i seljačić; - mene nitko nije u stanju optužiti da sam nešto fotokopirao i prijavio kao doktorsku disertaciju.
Barem nešto!
Barem neka "olakšavajuća okolnost" za mene... :):):):)

Tko je glasao

Zaboravio sam ja njih tisuću moj prijatelju

Jednostavno ne mogu razumjeti kad se netko poput Lunoprof spusti na ovu razinu jednog Šešelja, prema kriteriju moralne izopačenosti, laganja i gluposti.... Zašto nemaju malo dostojanstva i kažu onako kako jest pa što bude?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Zašto nemaju malo

Zašto nemaju malo dostojanstva i kažu onako kako jest pa što bude?Zato što je laž sastavni dio njihova bića, njihova duhovna hrana, njihova "kultura", njihova religija, njihov državni interes, njihovo najjače oružje ,.. prema D. Ćosiću!

Tko je glasao

Alojzije Stepinac

Alojzije Stepinac komunistima: "Vi ste u laži nastali, u laži živite i u laži ćete umrijeti!"

Pametnom dosta!
______________
- citat po sjećanju...

Tko je glasao

Prljavi Jura igra prljavo poput druga mu prljavog Đikića

U tekstu jasno stoje razlozi zbog kojih odlazi:

Prošli tjedan primio sam e-mail rektorice Goethe Sveučilišta u Frankfurtu na Majni, prof. dr. Birgitte Wolff, kojim me obavještava o značajnim ulaganjima i razvoju projekata na tom Sveučilištu. U svom e-mailu ističe da će napraviti sve moguće da me zadrži u Frankfurtu kako ne bih prešao na novu poziciju u Kaliforniji.

Svinjo, ovdje stoji da odavno razmišlja o Kaliforniji, odnosno da ima ponudu koja će nadmašiti onu iz Kalifornije. Pa kakve to svinjo prljava veze ima sa političkom situacijom u Hrvatskoj ili situacijom na fakultetima?

Ali kako vi leftardi nemate više ništa ljudsko i u rangu ste najzamazanijih svinja tako usput, uz ove stvarne i šuškave razloge, želite odlazak inspiriran pohlepom prikazati kao nešto moralno, odnosno moralni čin.

Vi niste ljudi, to treba ponoviti i to slobodno prenesi Đikiću, jer da nema šuškavu ponudu i da mu oči ne tiltaju na tu ponudu on ne bi lagao i koristio svoj odlazak na ovako prljav način.

Kolega mu Jovanović postao je doktor znanosti bez i jednog rada, ali to nije tema i nisu prljavi retardirani leftard znanstvenici odlazili iz Hrvatske zbog tog nakaznog doktorata, zašto leftardi?

Gadite mi se i gadite se i Bogu i narodu više, idite ako ćete u tri pm za eurima i dolarima, tko vas hebe kad ste stoka.

Ne stoka zato što on ide van ili zato što ide na veću plaću ili bolje uvjete, to ima pravo, ali na ovako prljav način, e to vas definira kao stoku.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Đikić..., Đikić... - tko je

Đikić..., Đikić... - tko je to?

Nešto me podsjeća na "đikan"! :);):):)

U mom kraju se tako označava jedna pasmina....

Tko je glasao

Nekako si mislim da je baš

Nekako si mislim da je baš danas prigodno malo prokomentirati ovaj dnevnik, danas, kada je 10. veljača nadnevak kojeg će Hrvati upamtiti za tisućljeća a bogme i njihovi neprijatelji.
To je nadnevak (datum) smrti najvećeg Hrvata koji se ikada rodio. Najmanje od Dmitra Zvonimira do danas.

Kolega je u dnevniku nabrojio imena, udruge, „stranke“, nevladine organizacije... a koje su sve listom zapravo državni neprijatelji i zasad valjda samo (??) verbalni teroristi. Ništa posebno, nije i nisu spomena vrijedni, svaka država na svijetu ih ima.

Nešto drugo je indikativno i samo Hrvatskoj svojstveno: Hrvatska ih finacira!
Još gore, Hrvatski mediji ih promoviraju do neba a hrvatski proračun ih financira suludim ciframa. Eeee, toga nema nigdje na svijetu osim kod nas!

Zapravo, sve je to vrlo jednostavno riješiti:
Odsijecimo im protok novca iz naših džepova u njihove (izbacimo ih iz državnog proračuna) i završili ste posao. (Poučak i pravilo: Hasanbegović!)
Ostati će oni koji dobivaju novac iz „inostranstva“; - kako bi oni to rekli. S tima je još jednostavnije:
Pohapsimo ih!
Ima ih puno??? Pa iznajmimo za početak neku „depadansu“ u Guantanamo ako je Goli otok već čisti turizam; maknemo turiste s "Golog"... , vratimo ove na taj bajkovit otok..

I tada lijepo jednog po jednog malo propitate...
- gdje si rođen
- koju si školu i gdje završio
- gdje si radio i koliko si $ svojom strukom i znanjem prihodovao sebi i nezavisnoj Republici Hrvatskoj
- čijim si novcem kupio stan, kuću,bijesni auto, vilu...
- kako si zaradio ušteđevinu u tvrdoj valuti koju držiš na računima izvan Republike Hrvatske
- i tako dalje.. i tako sve redom.. Nemaju „institucije“ vremena? Eto, ja imam!

Aaahhh daaa, zaboravio sam ... sve su to uglavnom nekakve manjine. Prvo, ako su manjine tada su za Republiku Hrvatsku nevažne i za njen opstanak nepotrebne.
Jednostavno ih treba obrisati iz Ustava i nekih 60-ak zakona koji ih spominju.
Prepišimo Zakon o manjinama Republike Francuske! Podržavam ga 100%!!
Razlog je jednostavan: Republika Francuska (1789.god !!??) nema takav Zakon. Uostalom, koja ga članica EU uopće ima u opsegu i s pravima za „beznačajne“ kao što se kod nas udomaćilo?
Nije mi poznato da i jedna jedina ima i biti ću zahvalan da me ovakva nepismena seljačića podučite.

... a ja ću vas već podučiti u nečem drugom.

Što se tiče vojnog roka i svih nabrojenih imena koja to osporavaju...
Paaa, moje je mišljenje da možemo primijeniti onu navodnu narodnu: „Psi laju karavane prolaze!“
U ovom slučaju možemo malo modificirati uzrečicu:“Hijene cvile i laju a karavane prolaze, država opstaje!“

Vređanje dužnosnika? Ne žalim ih; - jer da su hrvatski dužnosnici tada bi znali zaštiti „instituciju“ i državu Hrvatsku.
Pravo je pitanje kako se odnositi prema bezobrazniku ako on nije Hrvat a ima hrvatsku Domovnicu i putovnicu pa vrijeđa tu istu Hrvatsku koja ga je ugostila i sve mu dala?
Više nego li svojim Hrvatima?

Tko je suveren u ovoj Državi?

P.S. Za početak sam već pretjerao količinom teksta..., a ne bih htio pisati dnevnik unutar dnevnika.

Tko je glasao

Samo ti piši i nebrigaj kome smeta :)

Inače si, između ostalog, odlično rekao ovo o vrijeđanju dužnosnika. Da, počinjem i ja tako razmišljati, ako nemaju nimalo samopoštovanja i karaktera da lupe šakom u nos, a ne od stol, onda neka ih vrijeđaju i pljuju. Ali se nažalost institucija predsjednika poklapa sa osobom koj jest predsjednik/ca, u tom slučaju ja branim instituciju, naša predsjednica ne shvaća da ne vrijeđaju i ponižavaju samo nju nego instituciju, odnosno suverena, kako si i ti rekao. Mi ćemo prvo morati naučiti ove naše samopoštovanju, pa tek onda prionuti čišćenju terorističkih ćelija i pojedinaca.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Možda i ja imam dosta pohvala

Možda i ja imam dosta pohvala pa i pokuda za Predsjednicu, ali....
Na način kako se taj neki sa idexa njoj obraća ..., ejjj "ohani malo bolan ba..." - Pa pokušaj to u USA, Izrael, Velikoj Britaniji ili Rusiji....

Izabrani predsjednik je Predsjednik ma bio on i Mesić!:):):):)

Predsjednica treba izdati nalog za njegovu prismotru i uvjeren sam da će se u kratkom roku vidjeti je li samo lud ili je i nečiji plaćenik.
Naravno da bi "lajavci" na nju digli dreku (iz naših obavještajnih službi curi informacije kao iz rešeta) ali to je urlajuća manjina. Ogromna šuteća većina bi joj to odobravala.
I sam sam ovdje pisao dnevnike štiteći u nekim slučajevima legalno izabranog Predsjednika(e) bez obzira što o njima osobno mislim ili o njihovom političkom uvjerenju.

Tko je glasao

Treba to govno zatvoriti.

Treba to govno zatvoriti. Kako se uopće usuđuje vrijeđati tako visoku instituciju.

Tko je glasao

Da je to rekao u doba

Da je to rekao u doba voljenog mu druga Tita bio bi ubijen u nakraćem roku.

...ali ovo je demokracija, jelte da? A što je to?

Našao sam jednu ovakvu definiciju:
"Demokracija je luđaka košulja za sirotinju!"

Tko je glasao

Možda i ja imam dosta pohvala

Možda i ja imam dosta pohvala pa i pokuda za Predsjednicu, ali....
Na način kako se taj neki sa idexa njoj obraća..., ejjj "ohani malo bolan ba..." - Pa pokušaj to u USA, Izrael, Velikoj Britaniji ili Rusiji....

Izabrani predsjednik je Predsjednik ma bio on i Mesić!:):):):)

Predsjednica treba izdati nalog za njegovu prismotru i uvjeren sam da će se u kratkommroku vidjeti je li samo lud ili je i nečiji plaćenik.
Naravno da bi "lajavci" na nju digli dreku (iz naših obaviještajnih službi curi informacije kao iz rešeta) ali to je urlajuća manjina. Ogromna šuteća većina bi joj to odobravala.

Možda i ja imam dosta pohvala pa i pokuda za Predsjednicu, ali....
Na način kako se taj neki sa idexa njoj obraća ..., ejjj "ohani malo bolan ba..." - Pa pokušaj to u USA, Izrael, Velikoj Britaniji ili Rusiji....

Izabrani predsjednik je Predsjednik ma bio on i Mesić!:):):):)

Predsjednica treba izdati nalog za njegovu prismotru i uvjeren sam da će se u kratkom roku vidjeti je li samo lud ili je i nečiji plaćenik.
Naravno da bi "lajavci" na nju digli dreku (iz naših obavještajnih službi curi informacije kao iz rešeta) ali to je urlajuća manjina. Ogromna šuteća većina bi joj to odobravala.
I sam sam ovdje pisao dnevnike štiteći u nekim slučajevima legalno izabrana Predsjednika(e) bez obzira što o njima osobno mislim ili o njihovom političkom uvjerenju.
Izabrao ih je narod i tu nema pogovora.

Tko je glasao

Pročitao sam dnevnik

Pročitao sam dnevnik jedamput.., jutros! Nisam se još ni logirao.
Odlučio da ga uopće ne komentiram, jer... mogao bih napisati jako grde stvari.

Sada sam ga polako pročitao drugi put!
Ipak ću morati komentirati jer jednostavno nije moguće ne kazati što čovjek misli o ovomešto se zbiva u Hrvatskoj.

No, ipak ću malo pričekati, da me mine onaj osjećaj iz 1991.-e!

... jer inače će taj Vojković npr. postići cilj, tj. mogao bih ja završiti u "istražnom" a ne on!

Tko je glasao

U takvom sam ja stanju bio sinoć kad sam počeo

pisati dnevnik. Dok sam ga napisao malo sam se primirio i izbacio neke stvari.

Uglavnom, morat ćemo podloj braći dokazati da uz milijun prava i obaveza za koje nam svaki dan napominju da imamo prema njima, da i oni imaju obavezu prema državi Hrvatskoj. Milom ili silom ili nas neće biti, ili, kao i u svakoj normalnoj drugoj državi, uhvatit će se grabalja...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Između ostalog taj seronja

Između ostalog taj seronja kaže i ovo:

Što će moje dijete spoznavati i kako se razvijati – ja odlučujem. U kom smjeru će se razvijati kao osoba, da li će biti radišan ili lijen – stvar je opet obitelji, vojska ga na to neće naučiti jer nije nikoga

Ali on i njemu slični traže od nas da našu djecu prepustimo njihovom korikulumu i uzimaju nam pravo odlučivanja kako ćemo ih odgajati.

Odjebi Gorane Vojkoviću:

Tko je glasao

Vojkovićevo"Od,ebite"primijeniti na njega,gazdu mu ipetokolonaše

Hrvatsku državu ponižavaju ponižavanjem predstavnika te države, riječima " Od.ebi ..."
Prvo je počela J. Žbanić, kojoj je HAVC također davao hrvatske kune hrvatskih građana, a sada i ovaj G. Vojković, član Hrvatskoj Neprijateljske Stranke HNS-a-, na portalu čiji je vlasnik opljačkao Hrvatsku za milijune kuna, a peta kolona u obliku SDP-HNS-a mu je tu lrađu oprostila, jer piše po njihoj volji i želji. Da je DORH-a istražio bi se i procesuirao taj kriminal.

Skviki svaka čast na zadnjoj rečenici tvoga komentara, a mislim da bi bila sasvim odgovarajuća za naslov Laganinijevog dnevnika, uz nastavak:

Od.ebi Gorane Vojkoviću, od.ebi M. Pupovče, od,ebi ...Lekoviću, od.ebite "Babe", Jokiću i kukurikulumu, , ... i svi oni koje dalje Laganini proziva u dnevniku,....
jer je već dosta našeg žaljenja i tužakanja. Vrijeme je za veliki prosvjed protiv HRT-a, protiv Obulejnke, protiv tih udruženih petokolonaša, a ako Plenković ne pokrene promjene i ne počne voditi suverenističku politiku, politiku otpora toj petokolonaškoj bandi, vrijeme je da doživi prosvjede poput onih u Rumunjskoj. DOSTA je agresije antifašističkih fašista na RH.

Dosta je da nam nekažnjeno takvi fašisti prosipaju svoju agresiju u medijskom prostoru te da umejsto nas određuju Hrvatsku!

Budući je Plenković postavio zlo od Obuljenke, za ministricu protuhrvatske kulture, koja pripada tom krugu podržavatelja razranja hrvartskog bića , vrijeme je da je smijeni, ili će proći ako ovi u Rumunjskoj, budući se čaša strpljenja počela prelijevati. I vrijeme je da HRT-u ova država koja obvezuje svoje građane da je plaćaju, naredi da od.ebu petokolonaše koej svakodnevno dovode kao analitilare , komentatore,...

Tko je G. Vojković da RH određuje o vojnom roku?
Vojni rok treba biti dulji, a novac se može i mora osigurati uskraćivanjem financiranja onima kojima Obuljenka puni džepove- petokolonaškim "umjetnikašima", "filmadžijama" i ostaloj antihrvatskoj bagri okupljenoj u raznim udrugama koje rade protiv RH, a pogotovo na HRT-u. Nakupilo se antihrvatskih umjetnikaša i novinaraša u udrugama preko kojih svoju specijalnoratovsku i antihrvatsku rabotu izdižu na nivo države i još za svoje petokolonašenje račun podnose hrvatskim građanima.

Svima nama govoriti da mi ne razumijemo umjetnost je skandalozno. Na jednaki način bi i profesori mogli nastupati i tražiti da sami raspodjeljuju državni novac, jer oni koji to en rade ne razumiju taj posao, a ne Ministarstvo prosvjete,.. i slično. RH za sve što što financira ima pravo kontrolirati i uvjetovati, a "umjetnici" ako imaju potrebe za slobodom u stvaranju imaju priliku svoju posebnu "umjetnost" staviti na slobodno tržište i zarađivati kao i svi ostali, a ne parazitiranjem na državnim jaslama.

HRT bi trebala biti brana protiv takvih antifašističkih fašista i nasilnika, a ne da im baš HRT otvara javni medijski prostor za njihovu promidžbu. Zato je nužno pred HRT-om organizirati veliki prosvjed i na njemu tražiti i smjenu Obuljenke, prestanak financiranja petokolonaških udruga,... "

Tko je glasao

@ppetra, komentar tvog

@ppetra, komentar tvog komentara bi bio novi dnevnik jer je činjenično nabijen podatcima.

Zato samo jedno: Vojni rok od mjesec dana je dovoljan.
Npr. kada sam živio u Njemačkoj vojni rok je tamo bio - 3 mj.

Dajte te ročnike (može i vojkovićeve) meni, @Laganiniju, @drvosjeku...
Nećete vjerovati što smo ih sve u stanju naučiti u mjesec dana!

Evo, ja ću si za suradnicu uzeti ovu osobu (kao prvu):
http://www.index.hr/vijesti/clanak/dama-smrt-snajperom-ubijala-dzihadist...

(Dragunov mi je podosta poznat (:):):):)) ali ne toliko dobro kao njoj.
... a i zahrđao sam malo :):):):):)

Iiii da, nikakve se "vojkoviće" ništa pitati neće oko uvođenja služenja vojnog roka.
Barem je 10 razloga za tu tvrdnju.
Jedan je i taj što smo članica NATO i oni to uvjetuju. Što je meni potpuno logično i normalno.

P.S. Nikada nisam čuo za tog Vojkovića? Može li netko pojasniti malo više o tom liku?

Tko je glasao

Otpisani

Moje osobno mišljenje je da je malo misec dana.
Već prije sam pisao da sam za obaveznu vojnu obuku.
Onako mi se pari da bi tri miseca bila sasvim ok.
Bez specijalističke obuke.
Već sam i prije pisao malo o Švicarskom modelu.
Dakle jačanje profesionalaca (onih za prvi udar i onih specifičnih znanja)
Razmisliti kako privuči veči broj dragovoljaca u služenje vojnog roka.
Te uvesti obavezni vojni rok.
Misec dana mi je smišno. Izbaci dane dolaska, zaduženja, vikende te razduženje i što ostaje?
Eto meni prijedlog od misec dana djeluje ka sprdnja.
Pa više traje osnovna planinarska škola,vodička, speleološka ili alpinistička.
O GSS-u neću ni pisati.
Jebeš Nato ili bilo koji drugi savez (primjer grčka-turska ((Cipar)))
Uvik sam za onu "uzdaj se use i u svoje kljuse" . A ako netko i pomogne dobro je.
A tako nam je i bilo.
Nikada na ovim prostorima nije bilo duže mira od 50-tak godina. A godine lete. Danas nam se situacija može činiti u redu. Možemo misliti da nema nikakve ugroze.
Sigurnost jedne države, naroda i nacije se ne može bazirati na kratkoročnim prognozama. A vidim da to mnogi rade. Nema pravih strateških dugoročnih planova. Opet lutamo ga guske u magli.
Svih ovih godina.
Tren ovako tren onako.
Ulaganje u (NAGLAŠAVAM) obranu ekonomski ne mora značiti (dapaće) ništa loše.
Što se tiće pješadije pa to sve sami možemo.
E ali o tome se mora donijeti odluka ne za trajanje jedne Vlade.
E za to jesam.
Dugoročno, strateški. Bez pogovora. Mislim da ova Vlada treba krenuti od takvih promišljanja.

pozdrav,
Grd&lin

Tko je glasao

Grdilin

Naravno da je malo mjesec dana, ali vidiš i sam da je ovo nestvarna borba u hrvatskoj da se i to provede. Naravno da bi trebalo bar 3 mjeseca, ali i da je mjesec naučili bi nešto, makar iskopati rov, pucati prema tamo da si ne razbiješ nos, shvatiti važnost zaklona kad počnu padati granate, i slično. Naravno da bi u napadačkom smislu bili beskorisni, ali u obrambenom bi takvih 100 dobro utvrđenih i sa osnovnom obukom ipak zaustavili 350 neprijateljskih vojnika, dok oni bez ikakve obuke ne bi zaustavili ni 35, pa ni 15. Razlika bi bila najočitija u rubrici mrtvi i ranjeni, jer bi ovi i sa mjesec dana obuke ginuli 10x manje, a za to se isplati uvesti i tih mjesec dana.

Ovo je sve još u fazi razmišljanja i pripremam vjrojatno, nadam se, će možda ipak biti 3 mjeseca.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Lagani

Ovo Lagani jer znam da ti ne smeta malo crnog humora :):).
Prvo mali citat Krstičevića:
"»Naša je namjera pozvati na nacionalni konsenzus, poručiti da su to za nas nadstranačka pitanja i da trebamo izvući pouke za budućnost kako bismo odgovorno svi zajedno – i oporba i vlast – sjeli i neopterećeno donijeti stručnu i političku odluku na koji ćemo način čuvati hrvatski suverenitet i teritorijalni integritet«
link:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/HDZ-Nacionalna-sigurnost-je-nads...
(2014 godina)
Dakle:
Država-Nadstranačko pitanje.(onako pojednostavljeno da puno ne filozofiramo).
Mislim da to nije nestvarna borba kako veliš.
Samo to zaista treba dobro i pametno analizirat, pripremiti i donijeti odluku nacionalnim konsenzusom.
I onda na tome raditi.
Ne triba to bit na ho ruk.
Al daj da se složimo.
Jedan Vojković ti je samo primjer razmišljanja određenog broja ljudi. I dobro je da se zna kako ljudi misle. Al ne misle svi isto niti je on nositelj reprezentativnog mišljnja ovog naroda. Njegovo mišljenje je samo jedan od produkata nesposobnosti hrvatskih političara da ova zemlja bude bolja. Jer PAZI Laganini mnogi roditelji se pitaju za koga i što će sutra njegovo dite ginuti.
Pogotovo je jebeno kad te na obavezni rok poziva onaj pravaški kepec (koji je služio civilni). A nije baš ni lipo kad o tome govori premijer koji je oslobođen služenja vojnog roka radi "mediteranske anemije".
Već je počela zajebancija na njegov račun. 90 % dalmatinaca bi po toj dijagnozi bilo oslobođeno služenja vojnog roka:):):)
FJAKA DIJAGNOZA:
"FJAKA = psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska
zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno
stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo. Dok u Indiji i drugdje
fjaku postizu dugogodisnjim izgladnjivanjem i meditacijom, u Dalmaciji ona
je jednostavno Bozji dar."

Dakako da taj Božji dar može biti i dan podobnim ljiječničkim dijagnozama.
Al jebi ga, ja sam ga gleda da i super pliva, igra košarku itd.

Neka tu Krstičević odradi svoj posao i neka mu Plenković da punu podršku (i novce).
One Kolindine gluposti sa šatorima nisu potribne. Di joj je pravi PR?

Uz potrebna novćana sredstva smatram da imamo sve za pokriti kvalitetnu obuku pješadije. Sva (skoro)potrebna MTS već sami proizvodimo i izvozimo.
Samo pametno naprid.

Tko je glasao

Grdi i Lagani, mjesec dana je

Grdi i Lagani, mjesec dana je dosta obuke, ali uz jednu inovaciju!

Treba precizno propisati što ročnik u tih mjesec dana mora savladati, vrlo precizno.
Tko to ne savlada - pao je na ispitu.
Nastavlja slijedećih mjesec dana.
I tako, do ne ispoštuje sve što se traži za tih mjesec dana.
_____________________
To ne
postoji nigdje na svijetu kažete? Pa što s tim?
Jesmo li mi jedina zemlja EUrope koja je nakon drugog svjetskog rata vojnom silom napadnuta*, žestoko i podmuklo?Jesmo!
Imamo li pravo unesti neke inovacije u služenje vojnog roka? Imamo!

Kada se moj najmlađi sin prije dvije godine na "regrutaciji" dragovoljno prijavio za služenje vojnog roka (jedini iz cijele svoje generacije gimnazijalaca te gimnazije!!!???) svi su mu se smijali, smatrali ga idiotom i slično.
Danas je na prvoj godini studija i još mu to neki "kolege" iz gimnazije predbacuju!!!!

Da u ovoj državi ima imalo mozga, da u ovoj državi ima Hrvata koji su na političkim pozicijama, tada bi takve kao on i druge slične trebalo iskoristiti. Školovati, obučavati, specijalizirati... u vojnim znanostima.

No, ovo nije država Hrvata!
Ovo je država komunjara, manjinaca, četnička i udbaša zločinaca!

Hrvati su politički glup narod! Definitivno!

Tko vodi ovaj narod?
Oni koji su stvorili državu ili oni koji su se protiv nje otvoreno ili prikriveno borili svim sredstvima?

I dajte si odgovor.. i u njemu su sva naša zla, jad i bijeda.
Odvratno!

* Čehoslovačka i Mađarska su bile okupirane od Staljinovih divljka aloi nije bio rat niti su imali tolike žrtve.... da ne nabrajam dalje...

Tko je glasao

Otpisani, Vojni rok treba

Otpisani,

Vojni rok treba biti 6 (šest) mjeseci,, a oni koji ne žele služit vojni rok, trebaju godinu dana raditi u staračkim domovima.

Tko je glasao

Skviki, znam koliko košta

Skviki, znam koliko košta vojni rok od 6 mjeseci!

Drugo, tko ne želi služiti vojni rok nema mogućnosti dobiti posao i bilo kojoj državnoj službi, od poštara do predsjednika države.
Drugo, tko ne želi služiti vojni rok (nikakvo civilno služenje) treba imati talni nadzor naših obavještajnih službi.
Treće, tko ne želi služiti vojni rok (mj ili 6 - svejedno) treba biti tretiran u društvu i narodu kao potencijalni neprijatelj države.

Idemo dalje, ili...

Tko je glasao

Nema države na kugli zemaljskoj za koju se ne

može ove iste ili tisuću puta gore argumente izvući da se ne služi vojni rok ili ne brani vlastita država. ne znam zašto ponavljaš orjunaško četničku propagandu kao nešto normalno, ovo sa kepecima, anemičarima, Kolindom i slično?

Jebe mi se, kao i svakom poštenom Hrvatu gdje je Ćorić služio vojni rok, kad napadne Srbija ljudi će ili biti govna izdajnička ili krenuti braniti one koji su prvi pod napadom, tako je bilo i u DR.

Ti meni sad spominješ kepece dok se gamad oštri i sve jače prijeti, zadnje je da će nas kazniti zbog Stepinca koji je spašavo, spašavao i samo spašavao, dok je četnička gamad u Srbiji proglasila svetcem popa kojemu je nadimak pop Koljač, jer je obožavao klati ljude.

Tekst dobro završavaš, ali stvarno ne znam zašto kad je u pitanju Hrvatska tražite svetost političara na razini koju nikad niti jedna država u povijesti nije postigla, niti će.

Na kraju krajeva imam i ja sina za vojsku i svjestan sam da neki neće poslati svoga sina u vojsku ili rat, ali isto tako znam da većina hoće i mislim da Hrvatska zaslužuje da je moj sin brani, bez obzira na kepece i anemičare.

Poprilično sam dobar u razumijevanju humora, ironije, sarkazma, pa čak i morbidnog humora, ali nisam razumio zašto je Lagani crni humor? Osim ako aludiraš da sam ja ustvari težak, hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini

Ne se idit.
Ma koja četnička propaganda?
I nisam mislio na Ćorića već na Tepeša.
Link:
http://www.24sata.hr/fun/otkrivamo-tepesov-ratni-put-sluzenja-civilnog-v...
I ne tražim ja svetost političara već želim da ti isti trebaju biti spremni u najmanju ruku za ono što traže od drugih.
grdi

Tko je glasao

Pretpostavljam da si najmanje star jednako kao ja

možda i stariji, a ovo očekuješ??? Nismo 91, branili Tuđmana, niti ćemo sutra branii Kolindu. Hrvatska je veća od njih i stvarno ne mogu razumjeti ovu priču. Propaganda je moj Grdilin milijardu posto orjunaško četnička, ovo "neću ja braniti Hrvatsku jer..."

Čorić, Tepeš, koga briga, kako ih možeš i zamisliti kao nešto bitno i razlog da se ne brani Hrvatska?

Mislim nismo ni ja ni ti bitni, bitan je naša narod, nacija, kako to ne shvaćaš? I ako misliš da je bezveze da spominjem narod ili naciju moraš imati na umu da ako misliš da ovaj narod ili nacija nisu bitni onda daješ prednost nekom drugom narodu, ništa više niti manje.

I tu smo u ovakvom sukobu: Ja mislim da su bitni Hrvatska i hrvatski narod, ti misliš da je bitnija neka druga država i neki drugi narod. To ti je moj Grdilin sukus čitave ove priče. Ovo zadnje je hipotetički, a ne optužba da ne voliš ovaj narod i državu. No ipak stoji ono da ako ne vidiš smisao ove države i ovog naroda to samo znači da daješ prednost nekom drugom narodu i nekoj drugoj državi. Ponavljam se. Ponavljam se. hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini

Stavljaš mi u usta što nisam rekao to jest napisao.
Dakle ponovno ti citiram :
"Jedan Vojković ti je samo primjer razmišljanja određenog broja ljudi. I dobro je da se zna kako ljudi misle. Al ne misle svi isto niti je on nositelj reprezentativnog mišljnja ovog naroda. Njegovo mišljenje je samo jedan od produkata nesposobnosti hrvatskih političara da ova zemlja bude bolja. Jer PAZI Laganini mnogi roditelji se pitaju za koga i što će sutra njegovo dite ginuti."

A sad ti opet zaključuj kako oš.

Tko je glasao

Ma gle

Nisam tebi stavljao u usta nego hipotetički postavio stvari. Iz jednog proizlazi drugo. Mnogi se uhvate na ovaj argumente "A gdje je bio Tepeš?" "Kako je Plenković zbog fjake izbjegao vojsku?" I tako to. Ali to jest sigurno propaganda, ovi istiniti argumenti su tu da potpomgnu pacifikaciju Hrvatske.

Dakle, stoji ovo, ali to nije argument za razmišljati o odbijanju obrane svoje države i naroda.

Mnogi roditelji su se to pitali i 91. Mnogi su se i Vijetnamci to pitali, a i Amerikanci, mnogi su se Rusi to pitali, a istovremeno i Afganistanci, no oni koji brane svoju državu uvijek su u pravu i uvijek je ljudski braniti svoju zemlju bez obzira na svakakve nepoštene stvari.

Ja bih ove prigovore razumio da napadamo Vranje, ali ne napadamo, a oni hoće napadati nas.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Svaki put zaboravim komentirati ovo o Vojkoviću

On nije mišljenje većine, slažem se. No on jest mišljenje mainstream medija.

U Hrvatskoj se vodi bitka za um i dušu čovjeka. Srbi propagiraju, gotovo svi do jednoga, nekakav pacifizam i forsiraju priču o Hrvatima ustašama, a ustaša je svatko tko voli Hrvatsku, također provlače priče o ovom ili onom grijehu Hrvata i ljudima ispiru mozak i usađuju osjećaj krivice i srama tako da čovjek razmišlja da li je normalan ako voli Hrvatsku ili se nazove Hrvatom? To je prljava propaganda velikosrpskih fašista i nacista na koju nasjedaju i ljevičari Hrvati.

Zar nije imbecilno da teški srbijanski desničari - nacisti i fašisti, ubojice prema javnim izjavama nekih visokih dužnosnika Srbije, dijele nama savjete, prijetnje, nas nazivaju desničarima, a istoovremeno pobjeđuju na izborima na krilima samog sotone i mržnje, zar nije smiješno što se Pupovac naziva ljevičarem i antifom i odlazi kod ubojica i teških nacista po savjete, njih zove matičnom domovinom, oni sami sebe za nas zovu antifašistima, za svoje četnikuju i samo što ne piju krv na tribinama, zar to sve skupa nije čudno?

Zar nije čudno da oni toliko pažnje posvećuju nama, rekao bih da ne skidaju pogled sa nas, kao lešinari čekaju i traže slabu toćku. Oni kreiraju javno mnijenje u Hrvatskoj preko svojih Vojkovića, Teršelićka, Lekovića, Oni svaki dan ubacuju kosti i pale vatre po Hrvatskoj.

Vojković je apsolutno bitan jer piše na najčitanijem portalu, on kreira javno mnijenje u određenom opsegu. Naravno da većina neće nasjesti, ali nije ni bitna većina, trećina je bitna, sa trećinom koja eventualno mrzi Hrvatsku oni smatraju da imaju legitimitet napasti Hrvatsku.

Srbi, plus korumpirani političari, plus budale dođe se do određenog broja ljudi, to radi ova propaganda Vojkovića i sličnih neprijatelja svake Hrvatske.

Propagandu zanemariti ili joj odricati snagu je preopasna pogreška koja vodi u propast.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Srbi, plus korumpirani

Srbi, plus korumpirani političari, plus budale dođe se do određenog broja ljudi, to radi ova propaganda Vojkovića i sličnih neprijatelja svake Hrvatske.
Ehh, to zbrojeno ti je u Hrvatskoj nekih 4.500.000 ljudi! :):):):) - cijela Hrvatska!
Zapravo, više nitko pojma nema koliko ljudi ima hrvatsku Putovnicu i Domovnicu.
Eto, Arkana su ubili pa znam da je jedan manje; znači: 4.500.999 nas ima! :):):)

Suluda zemlja!

Tko je glasao

U Hrvatskoj se vodi bitka za um i dušu hrvatskog čovjeka

... a mainstream mediji prosipaju otrov za tu dušu.

U Hrvatskoj se vodi bitka za um i dušu čovjeka. Srbi propagiraju, gotovo svi do jednoga, nekakav pacifizam i forsiraju priču o Hrvatima ustašama, a ustaša je svatko tko voli Hrvatsku, također provlače priče o ovom ili onom grijehu Hrvata i ljudima ispiru mozak i usađuju osjećaj krivice i srama tako da čovjek razmišlja da li je normalan ako voli Hrvatsku ili se nazove Hrvatom? To je prljava propaganda velikosrpskih fašista i nacista na koju nasjedaju i ljevičari Hrvati.

Savršeno točno i odlično razotkriveno,skriveno orjunašenje i i orjunaški argumenti koji potkopavaju svaku dobru inicijativu u RH suprotstavljajući im pojedinačne slučajeve kojima bi orjunaši opravdali svoje stvaranje opće konfuzije i rastakanja svega dobroga u RH.
Jednom rečenicom koju sam ponavljala kada su nam nametali ZZP i kriterije "Papskije od onih za Papu, za Hrvate" po kojima su nas uvijek proglašavali šljamom, jer ne možemo zadovoljiti te kriterije. Kada bi Srbima nametali takve argumente, nakon srpskih "traktoraša", u Srbiji bi služiti vojni rok značilo održavati traktore.
Bravo za preciznost i ajsnoću, Laganini!
Kao kirurškim nožem krenuo si na zloćudni tumor i dao kliničku dijagnozu te maligne tvorbe i prije citološke dijagnoze koju bi trebala odraditi nesposobna hrvatska pollitika i izračiti tumorsku prehranu koju tumoru daju mainstream mediji.

Zar nije imbecilno da teški srbijanski desničari - nacisti i fašisti, ubojice prema javnim izjavama nekih visokih dužnosnika Srbije, dijele nama savjete, prijetnje, nas nazivaju desničarima, a istoovremeno pobjeđuju na izborima na krilima samog sotone i mržnje, zar nije smiješno što se Pupovac naziva ljevičarem i antifom i odlazi kod ubojica i teških nacista po savjete, njih zove matičnom domovinom, oni sami sebe za nas zovu antifašistima, za svoje četnikuju i samo što ne piju krv na tribinama, zar to sve skupa nije čudno?
Čudno je što Plenković tog Pupovca (bez ikakve političke nužnosti) dovodi u vlast i njegove kadrove trpa u ministarstva i državne agencije, a ministar prosvjete Pupovčeva sina na Filozofski fakultet u Rijeci- valjda da bi nastavio indoktrinaciju hrvatske mladosti prema očevom vrjednosnom sustavu.
Toliko je nezaposlenih" filozofa" a netko je Pupovčevom sinu, i četničkom nečaku darovao katedru na hrvatskom fakultetu!?
Ma, po kojem kriteriju?
Da li bi na fakultetu u Srbiji dali katedru dvostrukom originalno ustaškom nećaku i djetetu onoga koji bi tvrdio da je Srbija izvršila genocid tamo gdje su drugi poubijali Srbe.

Kada na takvu njihovu propagandu nasjedaju "branitelji" poput grdilina, profesora, zaphoda, i..
treba razmisliti o braniteljima- članovima Vojkovićeva HNS-a: Hrvatskoj Neprijateljske Stranke?

Grdilinu, NE vjerovati, kao niti HNS-u.

Tko je glasao

Odlično do pred kraj

U zadnje vrijeme primjećujem bratoubilački rat optužbama na sve strane, pa i između onih najdesnijih, tako se lako optužuju za sve i svašta da je to za nevjerovati, ispada da više nitko ne radi za Hrvatsku. S te strane ja sam daleko oprezniji i ako vidim neke dokaze da je čovjek na mojoj strani, makar i bio malo, pomalo ili puno zaveden praznim pričama tipa "Hrvatsku neću braniti jer..." ipak smatram da ne treba takve ljude gurati neprijatelju u naručje nego pokušavati argumetima osvjetliti gdje griješe, tko te priče forsira i zašto?

Ppetra, slažeš se da se vodi bitka za dušu i um svakog čovjeka, a onda ići đonom na one sve koji ne vide baš sve jasno nije baš borba za istinu. To je brutalno rasijecanje na ovu ili onu stranu, a danas još nije vrijeme za to, kad dođe, a doći će takvo vrijeme, onda će doći i trenutak u kojem ćemo se surovo dijeliti, a to neće biti zato jer mi tako hoćemo, nego netko drugi.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Churchill

"Nikada nećemo malaksati ni popustiti. Ići ćemo do kraja ma kakva cijena bila; borićemo se na plažama; borićemo se na poljima i na ulicama; borićemo se u brdima; nikada se nećemo predati."

Dobar!

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci