Tagovi

Pozdrav svima

Pozdrav svima!

Ovo je moj prvi dopis ovdje, pa molim ne zamijerite što će biti na brzinu i amaterski; imam jedan sastanak, a htio sam eto započeti. Inače, imam svoj blog zoranostriczelenalista.

Član sam stranke Zelena lista, obnašam dužnost glavnog tajnika ali nažalost zbog bolesti i spriječenosti drugim poslovima ne mogu tu obavezu obavljati, pa trenutno postoji neformalni v.d. No, neke stvari ipak radim. Inače, po uvjerenju sam univerzalist, pacifist i ekologist.

Naravno, stranka se sprema za izbore, i ja ću u tome sudjelovati. Zastupamo zelenu političku opciju i na izborima ćemo nastupiti samostalno. Naime, kada bismo napravili bilo kakvu koaliciju sa nekom poznatijom strankom, svi bi nas percipirali samo kao "prirepak" i naš bi se identitet posve izgubio.

Naravno, čitav izborni sustav i javna recpecija su takvi, da će biti vrl oteško probiti granicu od pet posto u jednoj izbornoj jedinici. Naša sredstva za kampanju mizerna su. Ali, za trku smo se prijavili, pa ćemo i sudjelovati, bez jamranja.

Radimo, postepeno, na širenju stranke. Svi smo amateri, to traži mnogo truda, i znali smo od osnivanja 2004. da će ići sporo. Zacrtani je cilj da pred iduće izbore, 2011., budemo prisutni sa ograncima u cijeloj Hrvatskoj. Sada, ako pređemo prag i uđemo u SAbor - super, jer donosi mnoge koristi. Ako ne: nastavit ćemo svojim putem.

Evo toliko za uvod. Sada moram trčati, ima jedan dogovor u četiri, pa onda jedna tribina u šest, pa sastanak u osam.

Ako me sad mislite popljuvat', vjerujte: sve sam to već čuo! I sa mnogo čim se slažam. :-/

Komentari

Postovanje Ostricu. Drago

Postovanje Ostricu.

Drago mi je da si nam se pridruzio. Bit ce veselo :-)

Tko je glasao

Dobro došli i drago mi je

Dobro došli i drago mi je da vas vidim ovdje. Svatko ima neki svoj razlog i cilj i nadam se da će biti dobrih zelenih tema i rasprava. Toga fakat fali... :-)

bezkomentara.org

Odabrali smo ih na ponos i diku, na svoju priliku i sliku...

Tko je glasao

Pa mladi gospon, poznavao

Pa mladi gospon, poznavao sam Joschku Fischera dok je još bio od sviju ismijavani Zeleni u Njemačkoj. A kasnije je postao ministar vanjskih poslova Njemačke i to i te kako hvaljen i ugledan! Osim toga, na ovim stranicama nema pljuvanja po drugima, ne daj Bože!

Tko je glasao

Kaj, nema pljuvanja!? A idem

Kaj, nema pljuvanja!? A idem ja onda, nije fora ako nema malo rekreacije. :))

Zoran Oštrić (Zelena lista)

Tko je glasao

Iako nije ni mlad ni zelen,

Iako nije ni mlad ni zelen, ipak je zeleni.

Tko je glasao

Tko bi to pomislio.. Ajde

Tko bi to pomislio.. Ajde Zoki, nek si ti nama dobrodošao! Nadam se da i ovako ćorav možeš raditi! Pozdrav iz HAG-a ;-)

Tko je glasao

Bok Igore! Glede očiju,

Bok Igore! Glede očiju, sada je puno bolje, jer sam bio u veljači na opereciji presađivanja rožnice na desnom oku. Sada bih zapravo trebao nositi leće, ali sam lijen to srediti…

Inače, imamo ogranak u Varaždinu, a bit će uskoro i u Čakovcu! :)

Eh, HAG… kad sam bio još mlad i zelen, pa sam sve navrat-nanos započinjao, što bi mi na pamet palo. Kad sam prešao 50, odlučio sam malo se primiriti, pa baviti teorijom, i onda mogu doči i slušati malde i mudro klimati glavom. :))

Zoran Oštrić (Zelena lista)

Tko je glasao

Pozdrav odmah na početku,..

Pozdrav odmah na početku,.. neka vas ima...i uz malo šale... nisam skužio jeste li vi zimzelena ili listopadna stranka?

Tko je glasao

Poštovanje, kolega iz HSU!

Poštovanje, kolega iz HSU! Vašu stranku poštujem, iako je po koncepciji djelovanja bitno različita od naše, jer je jedina stranka u Hrvatskoj osnovana nakon 1990. koja je uspjela probiti blokadu, koju su za pristup novih "igrača" postavile jednom etablirane stranke. Imao sam priliku gledati vašeg prvog predsjednika, g. Mažurana, kako na tome radi; dok je tadašnja "Zelena stranka" zviždala za vjetrom.

Zimzelena, naravno! Lišće nikad ne otpada! :)

Zoran Oštrić (Zelena lista)

Tko je glasao

Poštovanje, kolega iz HSU!

Poštovanje, kolega iz HSU! Vašu stranku poštujem
Ja nisam član ni jedne stranke što će te i vi uvidjeti čim se malo bolje upoznamo, no lijepo je, paće ispravno poštivati ih sve...

Tko je glasao

Dobrodošlica i s moje

Dobrodošlica i s moje strane. Jel je zimzelen ili listopadni se bu vidlo svake četri godine po broju glasova:-)))))

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci