Tagovi

Povodom posjete poremećenog diktatora Hrvatskoj

Moram priznati da mi osobno fale riječi, pa sam si dozvolio, ovog puta, kopipejstati neke stvari koje je napisalo dvoje mojih fb prijatelja. Kao da sam ja pisao. Ne navodim imena, jer je fb ipak poluprivatan.

Erdogan, Rećep i žena mu EminaAspirant diktator i imitator osmanlijskih megalomana Erdogan vodi ovog akrapa od svoje zene prerusenu u sarmicu u drzavnicki posjet. Na stranu sto ih u (relativno) normalnu zemlju nikad ne bi zvali u takvu posjetu, ali kad su vec dosli, bas me zanima misljenje predsjednice o Emini Erdogan. Npr. o njenoj cuvenoj izjavi da su otomanski haremi bili "edukativne ustanove gdje su se mlade cure ucile zivotu odraslih". Zapravo, da ju pita kako to da jos nisu ponovo uveli te "obrazovne ustanove" za cure, vec su svoje kceri poslali na prestizna americka sveucilista.

U cemu je licemjerje? Dakle, Eroganova partija momentalno radi na ustavnoj izmjeni Turske na nacin da izbaci sve reference na sekularnost, rodnu ravnopravnost, manjine itd. A ovim se putovanjem sluzi prvenstveno da bi svojoj javnosti pokazao kako je sve ok, kako ideja o pristupu EU nije mrtva, jer, eto, "EU nema nista protiv toga", kao da je to Europi svejedno. KGK danas skicira novinarima "trilateralni sporazum", navodno s BiH a ni jednog predstavnika BiH nema, ali, eto, dovoljni su predsjednici "patronalnih" drzava, jel. Iduca etapa je Baku, gdje ce drzati forum o manjinama, a i danas je bilo mrtvih Kurda... U Hr sudjeluje u bilateralnom ekonomskom forumu na temu energetika, a vec mjesec dana mu zemlja cesce nema elektricne energije nego sto ju ima. I tako, ne moram nizati bas sve paradokse, mozes ih se i sama sjetiti... pa ukapirati zasto Erdogana nije pozvala ni jedna druga EU zemlja.

A obzirom da su pod energetskim aspektom u takvoj situaciji u kakvoj jesu i zbog Erdoganovog odnosa s Putinom, heh... sjetim se odnosa "uspravnice" s Putinom, pa se malo i... zabrinem, ako dozvolis.

Erdogan - I told a joke aboutJoš jedan odgovor na komentar tipa "pa sve je to normalno":

Ne razumijem tvoje snebivanje nad "državničkim posjetom" i pitanjem "što je licemjerje tu". Nećeš vjerovati, ali postoje državnički protokoli, diplomacija i dobri politički običaji da se diktatore ne prima u posjet. Pogledaj gdje je Erdogan otišao u državnički posjet u proteklih par godina, a svugdje, pa i jedino u Washingtonu gdje nije došao na poziv Obame nego na summit, "ispljuvali" su ga i to s razlogom.

Erdogan je trenutno zbog složenih vanjskopolitičkih pitanja bitan faktor, ali svi bi ga bez grižnje savjesti, skupa s njegovom politikom, utopili u žlici vode da mogu. Jedna od zadnjih seljačina svjetske politike, čovjek koji doslovno ubija, zatvara, ucjenjuje i mrzi, egotriper na entu..

I zašto mu mi stvaramo doček kao da dolazi vladar Kozmosa? Glupi, hrvatski vazalski mentalitet .. a licemjerno se pozivati na EU vrijednosti i onda dočekati simbol njihovih suprotnosti na crvenom/zelenom tepihu. Erdogan predstavlja Zlo, kao i Orban i Lukašenko i Putin, a to nije pitanje utjecaja masmedija nego zdravog razuma.

Evo samo još jedna poveznica kao dodatak:
Amnesty International Annual Report - Turkey 2015/2016.

Izvorno objavljeno na blogu "Zelena politika"

Komentari

cetnici cvile sto turci

Tko je glasao

S većim dijelovima dnevnika

S većim dijelovima dnevnika se slažem, ali zbog onih s kojima se ne slažem (pogotovo s drugim komentarom) - debeli minus!

Pogledaj gdje je Erdogan otišao u državnički posjet u proteklih par godina

Evo gledam:

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_prime_ministerial_trips_made_by_Re...

U vrijeme dok je pisan ovaj članak nabrojano je 300 posjeta (posloženo po godinama i zemljama, i po broju). Najviše puta posjetio je Njemačku (16), zatim Ameriku (15) - surprise, surprise :). Dakle, najprije dobro prikupite svoje činjenice, pa ih onda izobličite po volji.

Istini za volju, barem nominalno Erdogan nije diktator jer je demokratski izabran. I nije problem u jednoj osobi, problem je u rastu islamizma, uz svesrdnu podršku Zapada, zapadnih političara, medija, sveučilišta itd, i to prvenstveno takozvane (regresivne) ljevice - što dalje prema ekstremnoj ljevici, to gore.

Danas je na tportalu objavljen članak o obljetnici smrti Osame bin Ladena - kao da je njegovim ubojstvom napravljen nekakav fantastičan pomak. Bin Laden je zapravo sasvim nevažna figura. I bin Laden i Erdogan tek slijede svoju religiju i uzimaju je ozbiljno. Danas Zapad nije zainteresiran za elementarni zdrav razum (da počnemo od njega), za pošteno i objektivno procjenjivanje drugih ideologija, religija i kultura već je zainteresiran prvenstveno za "političku korektnost". Ali, kao što je dobro primjetio Raymond Ibrahim: politička korektnost tek je eufemizam za laž.

Taslima Nasrin, intelektualka iz Bangladeša, dobitnica više desetaka nagrada i priznanja, koja je od 1994. prisiljena živjeti u egzilu (jako teško je pogoditi zbog koga i čega) rekla je:

I don't find any difference between Islam and Islamic fundamentalists. I believe religion is the root, and from the root fundamentalism grows as a poisonous stem. If we remove fundamentalism and keep religion, then one day or another fundamentalism will grow again. I need to say that because some liberals always defend Islam and blame fundamentalists for creating problems. But Islam itself oppresses women. Islam itself doesn't permit democracy and it violates human rights.

Regresivno-lijevi "pametnjakovići" još uvijek nisu uspjeli shvatiti razliku između rase i religije, pa je tako prema njima islam rasa, a pa istoj logici i budizam, kršćanstvo i ateizam su rase, pa je svatko tko kritizira bilo koju religiju ili svjetonazor - rasist. Ne znam da li su već patentirali ovo hvalevrijedno intelektualno postignuće i da li ih je netko predložio za Nobelovu nagradu.

Za sve takve, Taslima i oni koji razmišljaju poput nje - i baziraju svoja razmišljanja na činjenicama, razumijevanju i znanju - tek su "islamofobi", rasisti i fašisti.

Ipak, možda je dobar znak da se u "liberalnim" medijima mogu ponekad pronaći članci bazirani na istini i zdravom razumu:

Islam Is Not A Religion Of Peace In Societies Where Faith Is Law:
http://www.huffingtonpost.ca/kacem-el-ghazzali/islam-violence_b_9777942....

Daleko najbolje što je kod nas napisano na temu "Erdogan u Hrvatskoj" je članak Petra Stošića:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sumrak-pameti-kako-je-hostesa-kolinda...

A staviti Erdogana i Orbana u istu rečenicu upravo je odvratno! Slično vrijedi i za Putina, iako Putin nije moj osobiti miljenik, blago rečeno.

U krajnjoj liniji, problem u odnosu Europe prema Erdoganu i Tirskoj uopće nisu uzajamni posjeti. Problem je što Europa pušta da Erdogan prijeti i ucjenjuje je kako mu se svidi. Kako je uopće moguće da Turska koja se ubrzano islamizira ulazi u pregovore za članstvo u Europskoj uniji??? Ali izgleda da je to budućnost koju nam neizabrani europski birokrati pripremaju.

Više o ovoj temi u članku Judith Bergman na vrlo kvalitetnom "Gatestone Institute" portalu:

Europe Courting Godfather Erdogan
http://www.gatestoneinstitute.org/7719/eu-turkey-migration

-- An Italy still Mussolini-esque, of black and red fascists, who invite you to remember Ennio Flaiano's terrible line: "In Italy fascists are divided into two categories, fascists and anti-fascists." — Oriana Fallaci

Tko je glasao

Karakter mandata i izbori

...nominalno Erdogan nije diktator jer je demokratski izabran.

Kakve veze ima karakter fizičkog mandata i demokratičnost izbora istog!?

I Hitler je izabran demokratski!!!!!!!!!!!!

Tko je glasao

jel ti imaš licencu

za određivanje tko jest a tko nije diktator

sve dobro...

Tko je glasao

Tako je bilo za Tite- u zatvor zbog viceva

Tko je glasao

Vid´ zorana ljevodiktatorski zagriženog- cenzurira komentare

Tko je glasao

Tip koji ušutkava medije- komunistički odgojen političar-Merkel

Tko je glasao

-nastavak :"Svi od Ankare do Istanbula znaju da je bio gay"

Tko je glasao

Ne vidim problem u tome što

Ne vidim problem u tome što je Erdogan pozvan u posjet, ili se sam najavio tražeći priliku u najavljenom velikom valu privatizacija, već u načinu kako je primljen. Teoretski, i Hrvatska može imati nekakve koristi od suradnje ako se Turcima ima što izvesti i zaraditi prijeko potreban novac. Brine me jedino što nakon velikih riječi, pokazalo se gotovo uvijek do sada, u pravilu izostanu djela.

Kao građanin sam osupnut količinom pokazane snishodljivosti, k tome od (deklarativno) najvećih hrvatskih domoljuba. Nikada nas nitko neće gledati s poštovanjem ako se sami ne cijenimo, ako ni ne pokušavamo biti ravnopravni partner, barem u dijelu koji se vidi (protokolu, držanju, govorenju). Neki se očito još nisu oslobodili tzv. konjušarskog mentaliteta. Po tom je pitanju Zoran Milanović bio car za samozvane najdomoljubnije Hrvate.

Btw., Karamarko se požurio pohvaliti kako "Hrvatska postaje privlačna invenstitorima". Ne znam kako kad je "popravila" svoj plasman na ljestvici najkorumpiranijih zemalja. Nije valjda zaozbiljno uzeo Erdoganovu izjavu u kojoj je rekao kako želi, ima cilj, da "suradnja" naraste na milijardu dolara. Nije problem deklarirati cilj, već ostvariti ga.

No vidjet ćemo, ako se vlada održi (Kovačić iz MOST-a je Karamarku upravo dao pedalu), lako ćemo izbrojati rijeku dolara koja samo što nije potekla nakon što je Erdogan odletio iz Hrvatske.

B-52

Tko je glasao

Dugo ti je trebalo @sm

sve dobro...

Tko je glasao

no, nacistička okupacija je ok...

... ista ta predsjednica prije godinu dana nije otšila u Moskvu na proslavu 70-godišnjice pobjede nad fašizmom.... zbog nedemokratičnosti Rusije i situacije u Ukrajini

Naravno, nedemokratičnost Turske i situacija s Kurdima su bezvezne .- pa ono, dobrodošli dragi gosti!

Dva dana blokade glavnog grada i prekenjavanja od kojega neće biti nikakve koristi.

Ajde, jedini plus je kad te Turska, poznata po ogromnoj birokraciji još od osvajačkih dana - upozori na odurnu domau birokraciju. Neprocjenjivo, tu mi se Erdogan svidio.

Ipak mislim da su ga trebali odvesti na neku od naših opera, u svakoj se mlatimo s Turcima.

Tko je glasao

70-godišnjica pobjede nad fašizmom

sve dobro...

Tko je glasao

otfikariš joj jedan dio...

... vidim, veliki poznavatelj povijesti Krima.

Neka, nek' Kolinda nije išla, nek' pate Rusi što nisu vidjeli našu liepu Precjednicu!

Tko je glasao

Ma baš me briga za to tamo @zap

sve dobro...

Tko je glasao

zašto sada tako?

Kako mi možeš reći da sam pederoliberal, meni, jednom opjevanom staljinisti i rusofilu? Ne vrijeđaj!!

Vrijedi za sve, naravno, tko jači - taj kvači, tako mi zakvačismo Istru (hvala Titu!).

Ah, vjera, to je ono što se siše s majčinim mlijekom bez mogućnosti biranja? Što niste ponudili dvije večere, škrci?

Tko je glasao

već nakon prvih naših polemika smo se skužili @zap

sve dobro...

Tko je glasao

evo ti @zapićak da ne išćeš, tvoj Tile šepavi i Istra

sve dobro...

Tko je glasao

snishodljivost & uobraženost...

... pojavila se zgodna slika gdje Kolinda predvodi cijelu delegaciju u smjenu počasne straže, a Erdogan hoda za njom i prtlja po mobitelu

Mi se ne možemo sami cijeniti dok je normalno držati tisuće policajaca na kiši i blokirati milijunski grad dva dana da bi neka glupa delegacija došla i otišla.

Kako se cijeniti kada zbog prolaska jednog automobila svaki puta skidamo stotine i tisuće ležećih policajaca da bi uvaženi gost bio iznad svih nas koji sve to financiramo.

Ne treba nas cijeniti, nema nikakvog razloga za to.

Tko je glasao

bijesan

Dao sam ti minus samo radi toga jer sam bijesan pošto se ponovno bez razloga ponižava Hrvatska riječima:
Na stranu sto ih u (relativno) normalnu zemlju nikad ne bi zvali u takvu posjetu

Pun mi je ........ te propagande da u Hrvatskoj ništa ne valja, dok je u SAD, Kanadi, Njemačkoj sve savršeno.

Erdogan je prije manje od mjesec dana bio u posjeti SAD-u (sveukupno je tamo bio 15 puta), 16 puta je posjetio Njemačku, 10 puta je posjetio Francusku itd, itd, itd....

Da si rekao kako je nisko euroatlantska demokracija pala da takvu osobu smatra uvaženim državnikom i partnerom ne bi ništa rekao, ali kada si u dnevniku udario sam po Hrvatskoj odlučio sam reagirati.

Mi trebamo govoriti i raditi na rješavanju naših problema, a ne izmišljati stvari samo kako bi vikali da mi ne valjamo s ciljem pranja mozga mladima da što brže pobjegnu iz Hrvatske !?

Tko je glasao

@lažno zlatni:

Pun mi je ........ te propagande da u Hrvatskoj ništa ne valja, dok je u SAD, Kanadi, Njemačkoj sve savršeno
Nisam zapazio nikoga, da tako piše, iako ih naravno ima. Moje dvoje fb prijatelja, koje u ovom dnevniku citiram, itekako su kritični i prema zapadu.

što se ostaloga tvoba blebetanja tiče, sve u redu - znam da je moja navika, da prije pisanja pažljovi proučim ono na što odgovaram te proučim činjenice, za neke ljude naprosto bizarna.

s ciljem pranja mozga mladima da što brže pobjegnu iz Hrvatske
To da, tu propagandu vodim - naravno, nisam nimalno značajan u tome, oni bježe i sami. Ovaj pak doček poremećenom diktatoru je u tome najmanja briga. Hrvatska je, kad se konačno riješila svih "okupatora", pokazala koliko je spektakularno nesposobna. BDP nam je na razini onoga iz doba kd je Tito još bio živ, kupovna moć niža nego tada. A svijet je napredovao, ne samo Zapad, nego i istočnoeuropljan s kojima smo se tada sprdali, pa i Turska, da ne spominjemo neke druge primjere.

Da, mladi, a i stari ako imaju volje i energije, trebaju otići i stvoriti si novi život i identitet u boljim zemjama.

Tko je glasao

Zorane pederčino zašto zatvaraš upis

sve dobro...

Tko je glasao

Zoran Oštrić nije dobro zdrav kad tvrdi ovo, a i inače

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ihhhh, ti ne znaš Zorana O.

sve dobro...

Tko je glasao

"Politički cilj"

Posljednja presuda haaškog suda izrelativizirala je sve dobro u postignutim međunarodnim i ljudskim vrijednostima nakon WW2.
Danas je sve dopušteno, bez ikakvog ograničenja, ako je "politički cilj".
Uvod u deja vu.

Tko je glasao

Ovo definitivno boli Serve hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne radi se o poremećenom diktatoru, nego autoru

Tko je glasao

Koji bolesnik, a inače kad spominje sprovod smradu Titu onda

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Zoranče

ima li jedna država gdje su muslimani u većini a koju bi ti naveo kao pozitivan primjer i kojeg bi čelnika s oduševljenjem primio.

sve dobro...

Tko je glasao

Budalama poput tebe to neće biti jasno, ali čisto zbog drugih

Nekad nam je jedno druženje s "diktatorom" donosilo 10 godina građevinskog posla, 5 tankera građenih u našim brodogradilištima, 3 generatora i nekoliko naftnih bušotina. Za uzvrat bi uvezli sultan zlatne grožđice, sušene datule, jeftinu naftu i primili bi par tisuća studenata na skupe stipendije, čisto kao znak prijateljstva i dobre volje.

Danas nas Turčin pokorava i bez sablje. (nadam se da su im makar podvalili košer hranu)

Vama krezubašima u svemu tome bitno je jedino da su naciji šmrklji ispod nosa sve dulji i dulji.

Imali ste "Bolji život", a sad vam je dobar i "Tuđi život".

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

khm,

nešto nisam baš dobro razumijo,
...znači...antisekularist je dobar kad ti se pojavi na kućnim vratima bez namjere da se poslije dva dana vrati sebi doma? već ti u tvom sekularnom domu ostane kao protivnik sekularizma zauvijek
...i taj je dobri?
...a antisekularist koji ti ne traži azil, već se poslije posjete lijepo pozdravi i otputuje nazad je fuj bekini antisekularist?
...a taj je loši?
Ili kako ono beše? pre još neki dan?
baš neka konfuzija,

Tko je glasao

@indian: pa, nerazumijevanje je uzajamno. :-)

Pročitao sam dvaput, ali mi ostaje enigma što je pisac htio reći. :-(

Tko je glasao

@indian: pa, nerazumijevanje je uzajamno. :-)

Tko je glasao

mnogima nije jasan, uključivo

mnogima nije jasan, uključivo mene, cijeli kontekst ove posjete. OK, gospodarstvo, u turizmu smo konkurenti, to je jasno, ali kakve veze ima energetika. Mi smo mali, trošimo nafte i plina koliko veća naftna kompanija iscrpi za mjesec dana, a Turska nema ni nafte , ni plina, ima važan geostrateški položaj za transport energenata iz Azerbejđana, ili Rusije, a to s nama nema uglavnom nikakve veze, pogotovo ako se realiziraju LNG projekti. Ova politička trilaterala, RH-Turska-BiH, to mi je još manje jasno...

Tko je glasao

Vraga smo konkurenti, prije "partneri"

Naime, Turci već godinama preuzimaju naše marine i hotele. Diverzifikacija rizika valjda.

Ipak, da budemo pošteni, veli mi frend koji radi u zadarskoj marini da je Turčin puno bolji gazda od onih "hrvatskih seljačina i lopova".

Fasciniranost trenutne političke garniture konzervativnim totalitarnim islamistom i njegovom zamotanom je valjda jasna.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

domoljubna

koalicija je sazdana od reptilskih namjesnika poput yulinde koja je pobjegla s najvažnijeg diplomatskog mjesta u nato i tako izdala domovinu za šaku eura, timmyja kojeg ne bi previše komentirao, dovoljno je bilo pogledat par minute one jučerašnje travestije kad je priča o reformama da se čovjek rastuži i onog todorićevog potrčka koji se dosjetio genijalnog plana da proda imovinu kako bi produžio agoniju nakaradnom i neodrživom ekonomskom sustavu, dok mandat ne završi. tu je toliko domoljublja da je za glavnog špijuna dvaput zaredom izabran lik s dvostrukim državljanstvom. oni su kakti današnja tehnomenadžerska klika kojoj je cilj privatizirat i rasprodat sve šta može, takve voli dogus grupa i drugi holdinzi.

onda imamo drugi ešalon još većih idiota i krezumica poput zečine, apsolutnih kretena is hsp-a, tupavog špike, darinka kosora - čovjeka koji me iritira čak i više nego hajdaš dončić, te na kraju ništa manje živopisnih vonabi ustaša koji nepotistički cvjetaju u zadnje vrijeme. oni su zaduženi za populistički folklor i hranjenje desničarskih ovaca, da ne bleje dok im se privatizira zdravstvo i produžuje radni vijek do smrti.

ako još uzmeš u obzir da je hassan musliman, da je zečina oženio kćer jednog od moćnijih iz tih religijsko/rodijačkih krugova i da se uhljebljuju doslovce po babi i stričevima ne čudi da im je idol erdogan primljen kao obama. on realizira njihov san, državu koja je kratko krenula normalnim putem vraća u osmanlijsko doba potpirivanjem jeftine nacionalne mitologije i islamizacijom. naši krezubaši bi sve dali da mogu i tu zavest 'reda' hapšenjem novinara, guranjem crkve još dublje u politiku i do kraja raspojasanim kroni kapitalizmom.

srećom su preglupi za bilo kako orkestrirano djelovanje, osim ako nisu buzinski i briselski dekreti, pa će neće uspjet napravit baš epsko sranje kakvih smo se kroz povijest nagledali.

Tko je glasao

Mislim da je to relativno

Mislim da je to relativno jednostavno. Radi se o unutrasnjepolitickom, a ne vanjskopolitickom ili gospodarskom kontekstu. Predsjednicu ili vladu sluzbeno ne posjecuje nitko, pa onda valjda treba napraviti cirkus s posjetom Erdogana da se pokaze kako eto i mi nesto znacimo... Bez obzira sto Erdogan nesto prtlja po mobitelu dok se seta s predsjednicom.
Valjda da bi se sakrio bljutavi osjecaj kad par dana ranije nizi cinovnik State Departmenta postrojava vladu i predsjednicu i govori im sto moraju kazati na novinskoj konferenciji pola sata kasnije.

Tko je glasao

ako se i radi o unutrašnjem

ako se i radi o unutrašnjem kontekstu malo neobično zvuči taj naglasak na trilateralu RH-BiH-Turska, i to sve zajedno na nekakvoj religijsko-institucionalnoj razini, koja isključuje pola Bosne i Hercegovine iz razgovora.
RH je članica Europske unije i nije baš uobičajeno da članice Unije sklapaju nekakve političko-vjerske sporazume sa zemljama izvan Unije, koje čak imaju i status kanditata za priključenje Uniji.
Ako se već i radi o potrebi sklapanja političkih saveza sa zemljama izvan Unije domaća politika je potpuno nekonzistentna - jedan dan imamo trilateralu s BiH i Turskom, a drugi dan gradimo Pelješki most, s kojim zaobilazimo Otomansko carstvo i šaljemo poruku da se ne želimo miješati u unutrašnju politiku susjedne države.

Tko je glasao

Bas zboga toga sto je potpuno

Bas zboga toga sto je potpuno nekonsistentna se moze zakljuciti da se radi iskljucivo o unutrasnjem kontekstu. Hrvatska (vjerojatno na zahtjev SAD-a) naoruzava sirijske i iracke Kurde. Iste Kurde koje bombardira Turska. Iste Kurde koje Turska smatra prijetnjom svojoj nacionalnoj sigurnosti i naziva ih teroristima. Hrvatska s Turskom osniva politicko-vjersku (!?) trilateralu u koju ukljucuje i BiH (vjerojatno se nije nitko ni sjetio obavijestiti BiH - a i koga da obavijesti). Hoce li se itko za dva mjeseca sjetiti uopce te trilaterale?
Radilo se o jednom posjetu iz kojega su napravili cirkus pokusavajuci pokazati biracima kako je eto i RH nekakav faktor u vanjskoj politici.

Tko je glasao

Don't feed the troll martin

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

WTF? Ajde sad, duso, polako.

Tko je glasao

Što donosi posjet Erdogana Hrvatskoj

Pročitaj ovaj osvrt pa će biti jasnije.
http://novipogledi.hr/geopolitika/sto-donosi-posjet-erdogana-hrvatskoj/
Mislim da je dobro analiziran cijeli kontekst posjeta.

Elnino

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci