Tagovi

Potjernica za Hloverkom!

Traži se ženska osoba koja se pod nadimkom Hlo lažno predstavlja kao Hloverka Novak Srzić. U posjedu smo jedne njene starije fotografije(1) ali smo kompjuterskim programom izradili sliku kako bi ona mogla danas izgledati.(pod 2).
1
Image and video hosting by TinyPic

2
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tjeralica je raspisana na zahtjev Katedrale duha zbog zamjene ličnosti i zamjene duha.
Dotična se nadalje traži zbog izdaje ideala svoje mladosti. Zbog izdaje bratstva i jedinstva "naših naroda i narodnosti" te zbog izdaje SKJ. Dotična je, pod lažnim identitetom , sklona nasilničkom ponašanju prema neistomišljenicima, mijenjanju svojih vlastitih stajališta prema trenutnim političkim okolnostima. Osim toga se koristi mobbigom kako bi otjerala svoje nepoćudne suradnike. Kako se prema starijoj fotografiji vidi to ne može nikako biti ista osoba. S toga molimo svekoliko pučanstvo da nam pomogne u potrazi za pravom Hlo. Vrlo je vjerojatno da je prava Hlo pala kao žrtva zločina današnje lažne Hlo.

Komentari

E jesam se nasmijao.

E jesam se nasmijao. čovjeće plačam pivu, svaka čast na slici.

Tko je glasao

Da, to su oči jedne žene

Da, to su oči jedne žene zagledane u svijetlu budućnost SFRJ pod vodstvom besmrtnog druga Tita, u čijim kutevima, u znakovitim tragovima naziremo pijetet prema svim herojskim, partizanskim žrtvama palim da bi ona mogla sanjati otvorenih očiju i odlučno kročiti naprijed. No, čemu dvojbe i čuđenja. Ona je usitinu dosljedna žena jer se uvijek vezivala u antifašiste i Jugoslavene, najprije Tita, potom Tuđmana, a danas Mesića ;)

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

pa dobro željko, bog te

pa dobro željko, bog te smeo, baš se i ti moraš pridružiti ovoj pljuvačini. mislim, gledajte gospodo i dame, tema je bez veze, nije ni duhovito,
zericu obazrivosti ne bi škodilo, gospođa, eto, bolesna, ne zna se hoće li se ona ful oporaviti, koliko će trajat, itd. zato mi je tema bljak. ne mislim da sam licemjerna. ne volim kad se "protivnika" gazi kad je malaksao. možda žena čita ovo, ili će joj netko prenijeti, pa....
hloverka mi je oduvijek bila antipatična do bola - i to mi je i dalje - ali, hebi ga, ne bih ju sad šamarala nego bih čekala da se oporavi. TO je onda skroz ok.

CC

Tko je glasao

Kao što su komentatori

Kao što su komentatori dolje, ali i Aca Stanković, ranije Zdenko Duka, rekli: ako je bolesna onda nek bude na bolovanju, a odlučivanje prepusti Draženu Majiću svom zamjeniku.
Koliko smo se samo sporili s Tuđmanom što nije išao na bolovanje od 1996., a sad kad se Hloverka ponaša kao on, ti ju braniš. Bog mi je svjedok da želim neka ozdravi što prije!

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

gle željac: pro primo: ne

gle željac: pro primo: ne vjerujem da joj je Duka to rekao direktno u facu i javno kao bahati Aco (ne znam, nisam bila tamo, ali slutim...) no, manje bitno sad.

bitno je ovo: komparirari s Tuđmanom je bespredmetno from the very beginning, iz bitnog razloga koji ti je očio promakao: Hloverka je svoju dijagnozu, odmah točno "prijavila". Tuđman niti je prijavio, a kad više nije mogao kriti prijavio je - "probleme s vrijedom" a ne cancer.

Drugo, količina moći i funkcija koju je obnašao taj lik nemjerljiva je s onom od Hlo., i.e. njegove brije su BITNO utjecale na tvoj i moj život, naravno, negativno. Njene, sasvim sigurno ne. Ona je samo jedna od brojnih manjih ili većih egzekutorčića, koja je više ili manje uspješno - za pametne, znači za mene i za tebe :)) sigurno neuspješno - provodila Tukijevu politiku. Ona nije bila KREATOR. A kreator je taj kojeg treba uvijek više nagaziti, odnosno zgaziti. Egzekutorčiće možeš zapraff samo prezret - ovo sad nije najsretnije rečeno, jer znam da će se sad netko ulovit za one brije: ok. ali moral ti nalaže da ne radiš ono što nije ok. pa onda ono, kao u ratu: kriv je kreator, po zapovjednoj odgovornosti ali i oni koji su loše stvari izvršavali, itd.itd. - ali to je preširoko zahvaćanje stvari, ne možemo to uspoređivat, mislim? ne mislim više ništa, cerebrum mi je u banani jer sam na trećoj čaši vina nakon odličnog lososa :)) - ali kuži se valjda što je pisac htio reći? odoh..

CC

Tko je glasao

Željko, Kolko mi je poznato

Željko,
Kolko mi je poznato ima rak dojke.
Imam u poznanstvu žena koje imaju iste zdravstvene probleme i poslje operacije su više bolesne od saznanja da nisu više ono kaj su bile.
Kak bi se ti osječal kad bi ti odrezali pol lulača. Kod svakog mokrenja bi o tome mislil.
Jel je to razlog da pojedini primitivci koristiju tu situaciju u psihičkom teroru.

Tko je glasao

Naravno da bih se grozno

Naravno da bih se grozno osjećao, ali bih otišao na bolovanje dok ne dođem sebi. Pa ne možeš objektivno prosuđivati u javnom poslu ako si tako zdravstveno (fizički i psihički opterećen). Ne znam njenu dijagnozu, niti me zanima, ali ako je tako kako ti kažeš, onda ju odmah treba direktor Vanja Sutlić poslati na bolovanje i obavezni psihološki tretman. Recimo na Zapadu, novinar koji neko vrijeme provede kao taoc, nakon puštanja na slobodu prvo ide na odmor (bolovanje) i obavezan psihološki tretman. Pa ne mora ona pod bolešću stiskati gas da bismo što prije dospjeli u EU i NATO integracije, a pritom da stradamo svi u vozilu, pa na cilj, šlep službom, stigne tek "havarisana" Hrvatska.

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

ma daj, tak i tak ćemo

ma daj, tak i tak ćemo stići havarisani do kostiju. sa i bez hloverke bi tak bilo. glede usporedbe s taocima, itd. ok. ali imaš ti likova kojima baš daljnja šljaka i nastavljanje s normalnim životom pomažu da lakše prebrode psihičke stresove. jasno, takvima se da raditi samo ako BITNO ne ugrožavaju druge, tuđe živote, i sl. recimo, brijem da pilotu ne bi dali da drugi dan nakon što su ga talibani oslobodili nakon što su ga usput malo mučili, sjedne u Concorde da preveze 400 grla iz Pariza u NY. Niti bi dali kirurgu da operira na otvorenom srcu, dan nakon što je doživio sudar iz kojeg je samo čudom ostao živ, itd.itd. No, Hloverka ne može ugroziti u tolikoj mjeri druge ljude na tamo nekakvom HTV-u na kojem ionako rade većinom poluinteligenti (čast iznimkama tipa Milića...i dr.), uglavnom neempatičnih ljudi koji samo briju na lovicu i moć, beskrupuloznih i debelih obraza kao đon.....i kako sad jedna Hlo može ugrozit njihove živote, njihove emocije (kojih uglavnom nemaju) itd. to fakat ne kužim...da ne velim da sam ziher da ju VEĆ promatraju kao mrtvaca. I ZATO ona hoće ostati i probati raditi kao da je sve pod kontrolom. Jer, ona je control freak tip, ona uistinu živi samo ako šljaka. zato, ako ode na bolovanje, raspast će se....i mogla bi fakat ne trajati dugo..pljuc, pljuc, da ju ne ureknem..odoh sad. dosta sranja..i velim, pustite taj post. ...bit će dana kad ćete moći pljuvati po njoj i mnogim drugima...čemu žurba? ??

CC

Tko je glasao

Pa naravno, iako još uvijek

Pa naravno, iako još uvijek ne znam od čega boluje želim joj da ozdravi. I pomolit ću se u nedjelju u crkvi za njeno ozdravljenje.

Tko je glasao

Po toj logici ne bismo

Po toj logici ne bismo smjeli jesti zbog gladne djece u Africi ili Bangladešu. Osim toga nisam znao da Hoverki išta fali jer na HTV-u i dalje provodi vrlo uspješno svoju strahovladu. Zato ju desničari na ovom dnevniku u komentarima brane. Tko je štedio Račana?

Tko je glasao

ajoj, promaklo mi je ovo.

ajoj, promaklo mi je ovo. samo da napišem pa idem spavat. Gospon Ivan, niste u pravu, ne, ne. Pročitajte još jednom naslove iz perioda kad se obznanila prava dijagnoza (ne dok je samo bilo smrznuto rame)....da sad ne brijem tu.......čak kad je i bilo kritika njegovog stila vladanja, to je bilo vrlo obazrivo, fino...nije se više pisalo Račan Cunctator, nego se to oklijevalo pretvorilo u izvrnog stratega, čovjeka balansa, itd...ne da mi se sad...ali, preletite malo

CC

Tko je glasao

Ok, mozda nije

Ok, mozda nije najprimjereniji trenutak za temu, ali osoba i njen moralni integritet su stalni i neovisni o situaciji u kojoj se netko nalazi. Ja mogu suosjecati na ljudskoj razini sa njom, te joj od sveg srca zelim uspjesan oporavak. No to ne znaci da ju amnestiram u poslovnom i moralnom smislu. Uostalom, ako nije primjereno kritizirat je zbog bolesti, neka onda uzme bolovanje i prepusti urednicku fotelju nekom drugom do potpunog ozdravljenja. Ovako nam daje puno pravo da kritiziramo njen rad. Slagala se ti sa mnom ili ne.

Tko je glasao

CC, Jedan veliki cmok.

CC,
Jedan veliki cmok.

Tko je glasao

@IC, a jesu li i

@IC, a jesu li i nogometaši koji prominu klub tijekom igračke karijere moralno upitne osobe???

PS. Ovdi je bura, tu?

Tko je glasao

@Demos pojma nemam o

@Demos pojma nemam o nogometu i što igraći rade. Mogu samo reći da nije sramota ni moralno upitno promjeniti orkestar.

PS Uopće nisam dovodio u pitanje nečiji moral. Svak nek brine o svojem, pa ima dosta posla:)))

Tko je glasao

PS Uopće nisam dovodio u

PS Uopće nisam dovodio u pitanje nečiji moral......
Ma skužajte šjor IC, ma di bi ja vas nedužna optužija, ma kako ste mogli i pomislit na ako nešto...... a i bura je skroz laškala...

Tko je glasao

@Demos - Ma kak ste samo

@Demos - Ma kak ste samo pogodili. Ja uvijek nevin. Ma nevinašce:))

P.S. A doživija sam ja buru u ovo vrime na Velebitu ali i u Starigradu(Paklenica). Sačuvaj Bože.

Tko je glasao

Evo vidite gospodine Cerovac

Evo vidite gospodine Cerovac kako ipak imate veze s nogometom.
Ako ste bili u Starigradu onda znate kako je slijedece mjesto Seline a poslije njega dolaze Modrici ako se ne varam u to doba nicija zemlja ili prva crta obrane. E iz Modrica je Luka Modric sto nas eto povezuje s nogometom.

Tko je glasao

To stvarno nisam znao,

To stvarno nisam znao, mislim za Luku Modrića i od kud potječe. A crta razgranićenja, iliti bojišnice bila je daleko ispred Selina na mjestu magistrale koje je bilo lako kontrolirati s visine. Gore u brdu smo imali jaku stražu a pred Selinama jedinicu bestrzajaca. Zapovjedao joj je mladi poručnik, specijalist za bestrzajce koji je samo koji tjedan prije bio u Benkovcu pod zapovjedništvom Mladića. Na poziv predsjednika Tuđmana prešao je na našu stranu.

Tko je glasao

Sto se tice nogometa tu

Sto se tice nogometa tu vjernost klubu ne igra presudnu ulogu nego samo jedna stvar koja se naziva novac. Kad je novac u pitanju onda tu ljubavi nema nego samo interes. Drugo je zaklinjanje na vjecnu vjernost Titu i partiji iz ideoloskih motiva. Uostalom i danas su mnoge Titove doskocice i dalje u modi poput one da se ne trebamo drzati zakona kao pijani plota.
Ili kako je ona pjevacica lijepo otpjevala "sve je isto samo njega nema"

Tko je glasao

Drugo je zaklinjanje na

Drugo je zaklinjanje na vjecnu vjernost Titu i partiji iz ideoloskih motiva......
A je, da šta nego je tako uz jednu nadopunicu. Unda se ta "ideologija" zvala dinar, a ova danas euro.......i skroz je tako ovo šta navodiš:
"sve je isto samo njega nema"
uz opet malu ispravku... ima, ima njega, tu je cilo vrime samo ga ne vidiš.....

Tko je glasao

A je, da šta nego je tako

A je, da šta nego je tako uz jednu nadopunicu. Unda se ta "ideologija" zvala dinar, a ova danas euro......
Dinar nije bas bio u modi. Onda smo se zaklinjali na nasu valutu onu cvrstu dojce marku.

uz opet malu ispravku... ima, ima njega, tu je cilo vrime samo ga ne vidiš.....
To je ona "gledam ja vas majku vam boziju"
A danas nekadasnji veseli pioniri ponovno klicu Druze Tito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo. To jest opet ono geslo "snadji se druze" pa su se ovi drugovi ovaj gospoda snasli i to jako dobro. Eh sto bi bilo da nije bilo Tita koji im je davao takve naputke?

Tko je glasao

Ovo je degutantno. Iako ne

Ovo je degutantno. Iako ne branim Hloverku, uistinu me interesira: Zar je to toliko vazno gdje, sto i kakva je ona kao gimnazijalka prije pedesetdvije godine bila? Mozda se nebih zgrozio da su ovakvu diskusiju vodili kojekakvi primtivci na trznici ili krcmi, ali ovako? Sa cime su intelektualci preokupirani? Boze cuvaj Hrvatsku!

Tko je glasao

Iako ne branim Hloverku,

Iako ne branim Hloverku, uistinu me interesira: Zar je to toliko vazno gdje, sto i kakva je ona kao gimnazijalka prije pedesetdvije godine bila?
Pavao nisi dobro razumio. Nije prije 52 godine. Naime toliko godina ona ima sada nego prije 33 godine.
Sa cime su intelektualci preokupirani?
Da li to znaci kako se intelektualci ne bi smjeli baviti obicnim prozaicnim stvarima nego bi morali biti u nekakvim maglovitim visinama iznad realnosti? Nadalje mi jos niti danas nismo dosli do definicije pojma intelektualac i cesto taj pojam vezemo uz zavrseno visoko obrazovanje sto nikako nije dobra definicija intelektualca.

Tko je glasao

Dobro, malo sam pogrjesio.

Dobro, malo sam pogrjesio. Za dvadeset godina ni gore ni dolje. Ali ako bi isli po toj logici tko se sto izjavljivao, u koga se zaklinjao, kamo bismo, zaboga, stigli? Samo toliko. A Hloverku niti zelim braniti, a ni napadati.

Tko je glasao

a dirigentu, vidim da jedino

a dirigentu, vidim da jedino ovakve stvari razumiješ...

em ne znaš anketu osmisliti, em te više ne puštaju na jeftinu kavu i ručak u saborski restoran ali zato eto s dva mjeseca zakašnjenja dobijaš u inbox forwarde koje nam onda podaruješ kao svoje dnevnike...

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

Ma nemoj a zamisli pustili

Ma nemoj a zamisli pustili su me u Hrvatsku enciklopediju?!:))

Tko je glasao

Mislim da se i Hitler nalazi

Mislim da se i Hitler nalazi u Njemačkoj enciklopediji. Ne vidim kakvo je postignuće doći u eniklopediju...
(ali isto tak znam da je ponekad dovoljno biti na kavi ili ručku u Saborskom kafiću da bi ušao u leksikon ili enciklopediju). Pa kako znamo da si ti bio gost tamo (do jednog vremena)....

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

Ne, u Hrvatskoj

Ne, u Hrvatskoj enciklopediji su hrvatski velikani kao Tuđman itd.

Tko je glasao

em ne znaš anketu

em ne znaš anketu osmisliti, em te više ne puštaju na jeftinu kavu i ručak u saborski restoran ali zato eto s dva mjeseca zakašnjenja dobijaš u inbox forwarde koje nam onda podaruješ kao svoje dnevnike...
Za razliku od tebe visprenog erudita koji nas zadivljuje svojim strucnim analizama koje precizno poput kirurskog noza seciraju nasu stvarnost i koji zadivljujucom ekvibliristikom pokazujes svu bijedu politike u Hrvata.
No ja jos uvijek cekam posipanje pepelom i sve ono sto si ostao duzan uciniti a u dobroj maniri preobucenog komunista u ruho HDZ-a koji je dosljedan u svojoj politici kao Mara Prangara iz Vinkovaca u ocuvanju svoje nevinosti. (Sigurno ce Peratovic u svojoj dobroj maniri podastrijeti pregrst novih spoznaja o zivotu i pregalastvu Mare Prangare jer vjerujem da on zna o kome govorim.)

Tko je glasao

Bas ta.

Bas ta.

Tko je glasao

ponoviti ću lijepšim

ponoviti ću lijepšim riječima (citiram Pavel Jelović komentar iznad)

...Mozda se nebih zgrozio da su ovakvu diskusiju vodili kojekakvi primtivci na trznici ili krcmi, ali ovako? Sa cime su intelektualci preokupirani? Boze cuvaj Hrvatsku!

100% je Pavao u pravu. Cerovac nije nikakvi intelektualac, već prolupali kafanski dirigent...
I to je stvarno zabrinjavajuće za ovu državu...

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

100% je Pavao u pravu.

100% je Pavao u pravu. Cerovac nije nikakvi intelektualac, već prolupali kafanski dirigent...
I to je stvarno zabrinjavajuće za ovu državu...

Vise je zabrinjavajuce za drzavu sto ju vodi propali kafanski intendant. Kako je gospodin Cerovac u mirovini on nije nikakva opasnost za nikoga osim mozda sam za sebe. No to je vec druga prica.
No jos sam htio nesto nadometnuti.
Napisao si kafanski sto izravno izlazi iz rijeci kafa. Kako se u knjizevnom hrvatskoj jeziku kaze kava onda bi pravilan izraz trebao biti kavanski. No kako tvoje porijeklo tebe vuce na tvoje korijene nije niti cudno da koristis izraz kafanski.

Tko je glasao

Napisao si kafanski sto

Napisao si kafanski sto izravno izlazi iz rijeci kafa. Kako se u knjizevnom hrvatskoj jeziku kaze kava onda bi pravilan izraz trebao biti kavanski. No kako tvoje porijeklo tebe vuce na tvoje korijene nije niti cudno da koristis izraz kafanski.

:) nije to...
Kavanski znači za gospodu, to je nešto uzvišenije. A kafanski, e to ti je ono za raju...

youtube.com/bijesdrugi
4hdz.com

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen

Tko je glasao

:) nije to... Kavanski

:) nije to...
Kavanski znači za gospodu, to je nešto uzvišenije. A kafanski, e to ti je ono za raju...

Da li ti trebam objasnjavati kako su kavanski i kafanski dva izraza za isti pojam samo zavisi da li koristis srpsku ili hrvatsku varijantu pojma.
Dakle da budem potpuno jasan u kafanu idu Srbi a u kavanu idu Hrvati.
A ti se odredi u koju jezicnu skupinu pripadas. Samo onda moras biti dosljedan te umjesto mahuna reci boranija, umjesto ocat reci sirce, umjesto ulje reci zejtin. I naravno pisati pismom koje se zove ћирилица.
Da se potpuno razumijemo ja protiv uporabe srpskog jezika nemam nista protiv i mogu uglavnom razumjeti sto se pise tako da ako se ti vratis svojim korienima ja cu te razumijeti. No moras biti dosljedan u uporabi svog jezika.

Tko je glasao

Da a umjesto

Da a umjesto novorođenćeta, odojče..:) Korisio bi on to ali bi onda znali s kim imamo posla.

Tko je glasao

Da baš sam spretan.

Da baš sam spretan.

Tko je glasao

The best of "Šta,

The best of "Šta, šta?!!"

Opinioiuris

Tko je glasao

Naša Hlo uvijek izgleda

Naša Hlo uvijek izgleda tako nevina i zapanjujuće djetinjasta, uvijek dobronamjerna. Ni slučajno ona ne bi ubola svojim žalcem, pa ona taj žalac uopće nema. Ona je jedno tako divno stvorenje, a ono što je početkom 90-ih izjavljivala i rajcala Hrvate, ma to je ona sve u dobroj namjeri radila.
Što se tiče potjernica, moglo bi ih se još naći; možda za nastavak potjere pogledati Luku Bebića?!

Tko je glasao

Danasnji " Globus ", clanak

Danasnji " Globus ", clanak o povratku djela srpskih autora u skolsku lektiru, priupitali eminentne sugovornike o njihovim najdrazim knjigama.

Hloverka N.S. - " U nekom periodu zivota, a bile su to osamdesete godine, puno su mi znacile Pekiceve " Godine koje su pojeli skakavci ". Bila je to antikomunisticka literatura u doba kad se nasi pisci nisu toliko bavili komunizmom i socijalizmom "

Kako je krenula, jos malo pa ce i za svoje prethodne reinkarnacije vezivati hrvatstvo i mrznju prema komunizmu :)

Tko je glasao

Ma odlično. Ne gledam

Ma odlično. Ne gledam toliko taj jubitu a li morat ću malo proroštati po njemu ili dati zadatak Tomici.

Tko je glasao

Gospon Cerovac odlicno.

Gospon Cerovac odlicno. Naime, vec duze vrijeme se spominje famozna Hloverkina oda komunistickoj partiji a sada napokon imamo sve crno na bijelo. Divna je to zenica. I moram se sloziti s bosancerom, ostala je vjerna svojim idealima i svojim drugovima, nije se uopce preobratila. To kaj se SKH (SKJ) sada zove HDZ nije njena krivica.

Tko je glasao

Moram vam odati tajnu! Izvor

Moram vam odati tajnu! Izvor je moj supertajni i superlajavi najbolji prijatelj Tomica. Pa kako on svašta šalje, stajalo me truda da to provjerim.

Tko je glasao

Dotična se nadalje traži

Dotična se nadalje traži zbog izdaje ideala svoje mladosti. Zbog izdaje bratstva i jedinstva "naših naroda i narodnosti" te zbog izdaje SKJ. Dotična je, pod lažnim identitetom , sklona nasilničkom ponašanju prema neistomišljenicima, mijenjanju svojih vlastitih stajališta prema trenutnim političkim okolnostima. Osim toga se koristi mobbigom kako bi otjerala svoje nepoćudne suradnike. Kako se prema starijoj fotografiji vidi to ne može nikako biti ista osoba. S toga molimo svekoliko pučanstvo da nam pomogne u potrazi za pravom Hlo. Vrlo je vjerojatno da je prava Hlo pala kao žrtva zločina današnje lažne Hlo.
Postovani gospodine Cerovac uz svo postovanje prema vasim godinama i zivotnom iskustvu koje ste stekli kroz svoj trnoviti zivotni put moram se usprotiviti vasim konstatacijama.
Hloverka upravo svojim radom dokazuje privrzenost svim postulatima SKJ koji su se pretocili u novokomunisticku stranku HDZ. Uza sve kadrove koje su naslijedili odrzali su i svoj duh koji su tako zdusno propagirali kroza 45 godina prve vlasti i kroz 10 godina druge vlasti te kroz 4 godine ove trece vlasti. ako dublje promislite i istrazite vidjeti cete kontinuitet te dosljednost kroz sve te godine. Tako da je Hloverka dostojni sljedbenik tekovina SKJ i samim time vasa opservacija nije tocna. (Naravno nakon ovog teksta slijedi jedan :) )

Tko je glasao

Biti "na liniji" i

Biti "na liniji" i "napredan" je nedvojbeno trijumfiralo, ne samo u istaknutim točkama kao "katedrala duha" nego u svoj širini, dubini i u svim smjerovima.

Naročito tzv. gospodarstvo i unutar toga naročito naduspješni, mediji, kultura, tzv. struke, paraforme i naročito sve oko milijardi - tu je došlo do potpuno g trijumfa naprednih i ispravnih snaga. Toliko da je od siline uspjeha krenulo samourušavanje, napredak jede sam sebe a mafijaši su prisiljeni na ozbiljne odluke kome se prikloniti - ili naprednim i ispravnim snagama ili amorfnom pučkom frontu.

Vremena ni maanevarskih mogućnosti više nema i drama oko naprednosti i ispravnosti je na vrhuncu.

Tko je glasao

Meni je strahovito neugodno

Meni je strahovito neugodno što sam tako pogriješio pa prihvaćam vašu drugarsku kritiku:))

Tko je glasao

Meni je strahovito neugodno

Meni je strahovito neugodno što sam tako pogriješio pa prihvaćam vašu drugarsku kritiku:))
Ovaj put ti je oprosteno. Iduci put na raport kod starijeg vodnika Desimira.

Tko je glasao

Dakle, nisam bio u JNA. Mama

Dakle, nisam bio u JNA. Mama me nije pustila... Ali lijepo je čuti...koga smo se riješili.

Tko je glasao

Dakle, nisam bio u JNA. Mama

Dakle, nisam bio u JNA. Mama me nije pustila.
Ovo sad prvi puta cujem kao razlog za ne ici u vojsku. Zanima me kakav je to mama imala utjecaj na regrutnu komisiju da je uspjela u tome da ne odete sluziti vojni rok? (Naravno ovo je potpuno neozbiljni komentar i nemojte ga smatrati nikako drugacije)

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci