Tagovi

Posljednji tango u Rvata

Uopće nisam nimalo sretan kaj sam prije par i kusur godina javno i kroz politički sustav upozoravao na posljedice koje se danas pokazuju kao činjenice, činjenice radi kojih budući naraštaji rvata i nemaju neke ljudske perspektive za „Hrvatski san“. Projekt dinarskih mudraca kao operacionalizacija „I have a dream by Brzezinsky“ destruirao je Balkan, bacio Hrvatsku na koljena i uspio uvjeriti većinu rvata da je za njihovu havariju glavni krivac srpski faktor i mantra Virovitica – Karlovac – Karlobag. I bi rat za naivne smrtnike i topovsko meso, i bi rat koji nikad proglašen nije, i bi rat da bi se na tuđoj krvi hapalo. I gle bogati – nijedan običan vojnik s prve crte nije postao bogat, jedino generali i njihovi politički sponzori su bili najpožrtvovaniji i najsposobniji da su danas sve odreda, barem kaj se uzdanica zločinačke organizacije tiče, ugledni biznismeni i tajkuni ćak i u zatvoru. Jednom takvom bogatašu i ratnom profiteru, sinu od starog Čermaka, ovi frustrirani građani ćak i kompletnu obranu plaćaju iz državnog proračuna.
I desi se čudo, bog je bio na strani pravednika i zahvaljujući tome „srpski faktor“ nije uspio maznuti ni jednu jedinu banku „slobodne i demokratske“ Hrvatske. Jedino je ponižavajuće u toj poratnoj euforiji pobjede kaj je srbin Nemeš pod patronatom Big Brothera i pred kamerama prasnuo rvat'cu Marijanu od Jadrana.
I da, doktrina dr i povjesničara o odabranima koji će biti nositelji cjelokupnoga hrvatskog gospodarskog uzleta (kao vlasnici maznutog) te ostalima koji će za njih rintati, nije dovršen. Još je u tijeku hapanje preostalih resursa (kojega je doduše još malo ostalo ali ga ima). Nelegalne i nelegitimne institucije još kriminalnim zakonima nastoje oteti nepripadajuće i usmjeriti u odabrane ruke. A kada se uđe u EU, tada će ti kaj su sve oteli, zasigurno imati najbolje uvjete za borbu na europskom (i svjetskom) tržištu. Naravno da to nije moguće i naravno da je najveće bogatstvo skliznulo u ruke onih koji nisu sposobni za takve velike tekme. Daklem, propast će oni ali i svi koji su za njih trebali djelatnikovati. I tako postajemo članovi "dužničkih robova" u Europskom raju i bjelosvjetskom. Izbor i favoriziranje podobnih, a ne sposobnih i dokazanih sposobnjaka. Takva odabrana selekcija od strane prodanih pijuna, nikada nikome nije donijela ništa dobro. Nećemo umrijeti od gladi ali ćemo debelo zaostajati i morati šljakati za dugove i čavle. A glede te penetracije u EU, neću se ponavljati jer neki na ovom portalu od tih mojih aluzija dobe odmah mlade (i osip), ali načelno – nema bilance, nema računa dobiti – samo mantra da gore ne može biti. Ma jasno, onako kako je i predvidio „projekt Brzezinsky“, Hrvatska je okupirana od svjetskih jebivjetara bez ispaljenog metka (kad će Srbi apsolvirati tu taktiku!:( ) sa samo 60% BDP-a vanjskog duga putem svojih-naših banakas tendencijom daljnjeg bubrenja. S naslijeđene 3 mlrd USD iz doba mraka uzletjeti na 60 mlrd USD u doba demokracije zaista je uspjeh i to mogu samo ratni pobjednici. A znate kako ćemo vratiti (ne mi – naša djeca i unuci i praunuci...) ove puste milijarde koje su završile u džepovima odabranih hapača – transparentnom ekonomskom politikom zasnovanom na turizmu, uslugama i švercu. Naravno da u tom procesu treba učiti od Todorića koji je pecanjem na Dunavu uspio izvući svoju prvu ribu od 400 mil DEM-a. Ostali dio priče o brendu je povijest.
I sada naravoučenije – naravno da je ovo cendranje nad sudbom naroda iz stoljeća sedmog o kojem i tičice popevaju.
I vide Mara i Jura da je vrag šalu zel – iskažu svoj gnjev u Varšavskoj, pokupe ih neke marice i - Hoto postane moto institucionalnog hapanja po bogu pripadajućih im resursa.  http://i676.photobucket.com/albums/vv122/golgotar/Monopoly.jpg?t=1302457225
H&M je zakon, kako se uopće ti primitivci kaj fučkaju usuđuju narušavati strast šopingiranja. Rvati su solidarni, daleko solidarniji no kaj su to primjenjivali u crnom socijalizmu. Privatno (hapano) je in – javno (društveno) je out. To je tango na rvacki.
Tko je ukrao konstruktivnu silu prosvjeda, naša komocija – naša želja da se ševimo a da nam ne uđe. Zato je Marijanino iskustvo s početka priče poučno po rvacko dostojanstvo. Priča o preodgajanju nasilnika večerima poezije jest autodestrukcija koja generira još veće frustracije, a koje u konačnici neće izliječiti NATO, neće izliječiti EU, neće izliječiti izbori koji to nisu – izliječit će ju lobotomija eksplodiranog nezadovoljstva, a to je samo pitanje faktora vremena u ovom edenu simulirane ugode globalnog Big Brothera.

Komentari

Haški valcer

Jedan od pravih krivaca zločinačkog pothvata spram vlastitih građana je nepravomočno oslobođen. Trečerangirani vojnici su osuđeni. I to je u redu - u konstitutima koji se nazivaju državama gdje je pravo i pravda igrokaz normalno je da vanjski igrači pokazuju snagu mišića i da domaći igrači moraju shvatiti da je gotovo ne onda kad oni misle da je gotovo već onda kada "neovisni sudac"odsvira kraj. Ovo je prava škola koja se ne može apsolvirati na nikojim akademijama a ni sada neće biti pravovaljano shvaćena. I tako stoljećima!
I moram odati priznanje za efektnu režiju i tajming. Jel narod kriv za individualne egzibicije vlastohlepnih kleptomana - naravno da je kriv. Svaki nemoralni čin je "zločin" bez obzira jel počinitelj uhvaćen ili nije. Uzalud zabijanje glave u pijesak...

Tko je glasao

profiter profitirao

ali,
tribunal se i tako ne bavi švercom
to je za neke drige sudove slučaj
u nekom narednom periodu

Tko je glasao

Odvjetnicima super - još dvije godine brlje

Slučajno nije bio na Brijunima tj kamera ga nije uhvatila, a neće ga uhvatiti ni naše pravosuđe koje je i koncipirano po konceptu zločinačke organizacije.
E sad bi neki da brijunskog sastanka nije ni bilo, a poruka grandiozna. I to je samo dio kostura iz ormara. To je moralo tako ispasti jer su strategiju rata vodili razni pic majstori - a pica zagorjela i počela smrditi. I sad bi narod da je kriv netko tamo na zapadu, a ne njegovi jebivjetri koji bi taktiku ratovanja sveli na šverc i kleptomaniju. Priča o stadu je neuništiva.

Tko je glasao

a šta je sve bio nadjev za tu pizzu?

.. GOJKO ŠUŠAK: Treće, predsjedniče, samo da još završim. Možemo li mi imati vašu suglasnost, ali s time da onda idemo i u rizike ako izgubimo. Ja mislim da bi to psihološki imalo efekt na njih da mi, nakon prvog dana operacije po Benkovcu, Obrovcu riskiramo baciti letke s nečim što bi moglo i nastradati, ali da znademo onda unaprijed da je to nešto što smo riskirali, ali ih pozvati u vaše ime, kakav god letak napraviti, nakon prvog dana operacije, u njemu kazati putove kojima se mogu izvlačiti, napraviti tako da izazove ovakva pomutnja kakva je još duplo veća. Ali onda treba riskirati, i naći ljude, a ja vjerujem da ih ima koji će riskirati to napraviti.
PREDSJEDNIK: Jedan letak ovako, znači opće rasulo, pobjeda Hrvatske vojske uz podršku svijeta itd. Srbi, vi se već povlačite preko itd., a mi vas pozivamo da se ne trebate povlačiti, mi vam jamčimo... Znači, na taj način im dati put, a jamčiti tobože građanska prava itd.

http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=6116
naftna nit je sada pomogla u lobiranjima
dok ne bude procesuiranja takvim spretnicima do tada će biti lijepa njihova
(a nas je 99,9%)

Tko je glasao

Ozdravljenje države definitivno nakon 2039.g.

Brojček, upravo je taj letak dio priče koji je pomogao u "humanom preseljenju" iliti etničkom čiščenju dobrovoljnih bjegunaca, naravno uz pjesme po željama radio Prijedora i radio Knina emitiranih iz Siska i V.Gorice. A glavni odašiljač je bio na Petrovoj Gori pod nadzorom pukovnika Rade Bulata uz simboličnu naknadu u DEM. Zbog te akcije Ivica Tolj je promaknut u čin generala. I ovo oko naftne niti je dobar point. Jedino mi je malo nejasno zakaj francuzi nisu lobirali za Gotovinu jer je isti obavio dosta prljavog posla za njih u Africi.
Sve u svemu rukopis presude je očekivan za one koji još nemaju problema s dioptrijom od trenutka kad je big Karla slagala deal s vladom. A ovo s prosvjedima branitelja glede istog je obična ljiga obavještajnih službi koje vježbaju teren za Karamarkovo preuzimanje HDZ-a. Sve u svemu elite će se uhljebiti u tamo nekom "Beogradu", naftaši i mljekari širit će svoja carstva, a narod će i dalje lipsati u rvackoj demokraciji koju narod puši.

Tko je glasao

Gotovina je žrtva svjetske povijesti i sadašnjosti

najveći evropski kvislinzi stalno su navijali na: "dršte one hrvate ustaše"
a sasvim je fino stvar sa Libije ove dane prebaciti na barbarski Balkan
kad se sjete i po potrebi ovdje upale fitilj
barbari smo dok god svesradno prihvatamo te servirane vatre
a pripadnici legije stranaca samim ulaskom u nju su prihvatili ulogu žrtve

Tito bio na najboljem putu da te vječne balkanske ratove prekine
samo je onaj dio
o samootcijepljenju možda trebao biti bolje razrađen
vjerujem da je teško ograničiti prelijevanje i potrošnju love
ali slovenija je recimo uspjela donekle

Tko je glasao

Sirota zastava EU

I još samo jedna sitnica, baš me zanima hoće li Karamarko i ove destruktore EU zastave prekršajno goniti ili je to rezervirano samo za zagrebačke capkaroše.

Tko je glasao

Golgota,

I još samo jedna sitnica, baš me zanima hoće li Karamarko i ove destruktore EU zastave prekršajno goniti ili je to rezervirano samo za zagrebačke capkaroše.

uhapšena su danas dvojica zbog trganja zastave EU...mada je to hašenje po meni glupost...kao i onda kada su priveli onog momka koji ju je zapalio ispred SDP-a na Ibleru...

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2011/04/16/0234006.html

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

good boy

ako šveraš naftu Slobi, al ako se boriš protiv agresora onda si zločinac - vele "stručnjaki"...
Ili sam ja preglup da bih shvatio nihovu poruku ??

Provinciopolis

Tko je glasao

Kako je radio Prijedor emitirao koncepciju izvlačenja civila...

Problem je nastao kad su ti "stručnjaki" provalili da se u obranbenom ratu ne mogu počiniti zločini. Priča je individualna bez obzira kolko se netko trudio da udruženi poduhvat pripiše narodu. Da je u samoj akciji bilo elemenata etničkog čišćenja, naravno da je bilo i o tome bi mogli govoriti neki likovi koji u pozadini mudro šute jer su eskivirali Hag - ovako je sve fakturirano ovoj dvojici. A švercer nafte za srpske tenkove Čermak oslobođen - ha, što radi kapital.

Tko je glasao

Kriminal će biti blagoslovljen

Naravno da je ovdje na pollitici dosta pisano o primjeni demokracije na rvacki način početkom 90-tih ali recimo ovaj primjer u kojem jedna institucija (županijski sud) bez moralnog i stručnog srama vlasništvo svih u ime navodne pravde dodjeljuje privatnim jebivjetrima je jednostavno fascinirajuće i zato ponovo podsjećam na dio zločinačkog pothvata...

Tko je glasao

A kad se takvi resursi

A kad se takvi resursi opustoše, kreće se s privatnim vlasništvom:

http://www.vecernji.hr/vijesti/kalmeta-je-nas-58-proglasio-nestalima-ote...

Tko je glasao
Tko je glasao

obzirom da jedna strana brojčano nezadrživo jača

sve će to morati ponovo uzeti natrag

Tko je glasao

Plus dnevniku kada mi omogući

Plus dnevniku kada mi omogući BB :):);:):)
Stari moj, nas dvoje (i ne samo nas dvoje) zapravo imamo najmanje prava kritizirati i plakati za prolivenim mlijekom.
Kako? Evo ovako:
Naime, mi smo bili u prilici (a i moći) da prvog pretvorbenjaka ubijemo kao psa. Bili smo branitelji i ratnici tada; imali smo moć i oružje, svi su ovisili o nama i našoj volji poginuti za Hrvatsku prije nego li se predati( Booože, kako to sada neobično zvuči...).
Da smo, a nismo, likvidirali prve lopine (ma tko to bio) - sve bi bilo drugačije!
Znam, jasno mi je..., ponešto bi izgubili podršku iz nekih zenalja EU koje su zapravo bile "sponzori" i pokrovitelji prvih pljački (DT npr.)

Nikada si neću oprostiti što tada nismo tako postupili, a mogli smo i morali smo.
Nakon nas nema više te ni političke ni bilo koje druge sile koja bi mogla ispraviti "krivu Drinu" a ni Chavez, ni Gadafi (iz onih vremena) ni Morales nisu "na vidiku" u rvata kako Ti to kažeš.

Tko je glasao

Rat je bio projekt demokratskog zapada

Nemaš si kaj predbacivati, pojedinci koji su felšali (a bili su procijenjeni kao potencijalno opasni) bili su po kratkom postupku neutralizirani. Sjećam se jednog detalja iz 91. u sektoru logistike MORH-a. Dva lika dva antipoda, jedan po imenu Petar Čavlović, a drugi ljubljeni moj đenero Čermak. To su ti ona vremena kad nam je Čermak prodavao oružje koje je već jednom bilo plaćeno. Onaj siroti Pero se tome suprotstavio i samo slučajem je preživio. Kasnije se ta priča razvijala veoma nepovoljno po moju malenkost kad sam tražio od Tuđmana da ne dela idiote od dečki na frontu koji su morali osiguravati konvoje i Čermakove nafte (uz ostale pse rata) koja je osiguravala logistiku Miloševićevih tenkova. To su oni detalji o kojima Grdi veli da se želudac okreće.Tada su me torpedirali u Hercegovinu iz koje sam zakasnio vratiti se na vrijeme obitelji koja me oplakala. To je bila Golgota...
Danas mi uzimaju novce da bi se tog Čermaka "branilo" a Kaptol me poziva da se za istog molim - zbilja mi se povraća...

Tko je glasao

Paaaa, ponešto znam o Petru

Paaaa, ponešto znam o Petru Čavloviću; - prilično dugo smo proveli skupa u istoj stranci i u njenom predsjedništvu.
P.S. Tjaaa, pa Crkva poziva da se i za neprijatelje svoje molimo; - kao što je Isus molio na Golgoti za svoje krvnike.

Tko je glasao

ubijemo kao psa???

Sve bolje i bolje. Sad bi i presuđivao? I to baš ti?

Prvo dozvoliš da ti nacionalni zanos stavi "mrenu" na oči - pa ne vidiš ono što su mnogi ljudi kraj zdravih očiju itekako dobro vidjeli - ali jok! Ako je onaj tko je uočava greške bio Srbin, Feralovac, sin vojnog lica, pacifist - ma zapravo bilotko - bio je jednostavno izdajica Hrvatske. A sada, dok ti ti isti mašu sa svojih jahti - vidiš koliko si pogriješio. I sada bi se igrao suda i pravde u jednome.

Moje je mišljenje - da se tada reagiralo tako kako opisuješ - ne bi se izgubila nikakva podrška. Dobro ipak postoji na ovom svijetu. I voli kada vidi da se "prljavo rublje" pere u vlastitoj kući. Možda bi bilo malo dramljenja, ali ništa ozbiljno. I sama borba i rat bi izgledao 100x časnije negoli što to izgleda sada. I imao bi i svoje heroje i pjesme i sve što uz jedan pravedan rat ide. Ovako toga nema.

Tko je glasao

@zaphod, ne lupetaj o

@zaphod, ne lupetaj o stvarima o kojima pojma nemaš!

Tko je glasao

samo se ti deri...

... i uživaj u svijetu koji si pomogao stvoriti....

Tko je glasao

Ma kaj bi se ja deral, kuliko

Ma kaj bi se ja deral, kuliko vidim - Ti se dereš!

Želim Ti da "uživaš" baš toliko koliko i ja.

P.S. Prije par sati sam dobio jednu od najljepših vijesti koju se uopće može dobiti pa sam dobre volje, što je tvoja sreća. :):):):):)

Tko je glasao

slažem se

Moja sreća je kad si ti sretan, to mi je životna misija.

Tko je glasao

Tvoj život... Khmmmm, imaš

Tvoj život...
Khmmmm, imaš pravo na točno takav kakav imaš.
Sretno!

Tko je glasao

ali me tješi...

... da još ne pišem ovakve stvari koje pišeš ti:
Nikada si neću oprostiti ...

Tko je glasao

Pa kada nikada nisi ništa u

Pa kada nikada nisi ništa u životu učinio niti bio u poziciji učiniti za druge.
Samo se Ti tješi i dalje..., sa takvima će Hrvatska daaaaaleko stići.

Tko je glasao

hmm

Ako je ovo u čemu živim rezultat tvog truda, što se mene tiče - možeš se prestati truditi.

Tko je glasao

Odseli... Pa takve pametne

Odseli...
Pa takve pametne cijeli svijet treba, kaj ne?

Tko je glasao

Venus

Ali da ima ljudi koji razmišljaju profuturo, naravno da ima. Pitanje je samo koliko se mogu nametnuti idejama i rješenjima bajpasirajući iskustva armagedona.

Tko je glasao
Tko je glasao

To su prave stvari! Imam i ja

To su prave stvari! Imam i ja ovo, baš sam čitala...hvala što si nas podsjetio! :)

Tko je glasao

Golgota, imam jedno pitanje

Golgota,

imam jedno pitanje koje mi je neugodno postaviti jer može zvučati glupo, apsurdno ili nemoguće, no ni ono nije bez temelja s obzirom na temu o kojoj sam danas slušala na radiju - interesi SADa za ulaganjem u RH.

moje pitanje je, s obzirom da ne znamo što se zaista zbiva ispod stola, je da li je moguć scenarij da na neki način SAD otplati dio našeg duga (ili cijeli) i otkupi RH?

Tko je glasao

Nenaplativi dug na akciji

U slućaju da Hrvatska i službeno postane insolventna tj da ne može servisirati dugove tada ti dugovi u režiji zajmodavaca (koji pokušavaju spasiti kaj se spasiti da) mogu nekome biti prodani-ustupljeni u znatno reduciranom apsolutnom iznosu te takav dug može kupiti "treća strana" koja u tome vidi svoj opipljivi interes pa naravno sukladno tome i Amerika.

Tko je glasao

Veli Jože i Golgota, vjerujem

Veli Jože i Golgota, vjerujem da vam je poznato da su Kinezi ponudili otkup duga Grčke.....
EU se tada prestravila i na brzinu "izglancala" koliko se moglo.

Ne vjerujem da je Amerima u interesu otkupiti/kupiti hrvatski dug. Ne vidim u čemu bi bio njihov interes?

Tko je glasao

to ne znam ni ja, zato pitam.

to ne znam ni ja, zato pitam. samo intuicija, ali tu se riječ ovdje ne smije spomenuti. ovo je matrix...

Tko je glasao

evo, upravo je izjavu ispred

evo, upravo je izjavu ispred haaškog tribunala dao Amerikanac (nisam uspjela uhvatiti ime) koji se čudi kako Tribunal nije uzeo u obzir činjenice koje je navela obrana - što znači da nas Ameri glade po glavi...što opet ide u prilog problem-reakcija-rješenje taktici i mom špriusu da u nekom grmu leži USA zec...

Tko je glasao

Otkup dugova

Dakako sve je to legalno i već viđeno kod nas.
Pa tu je pravi stručnjak Blaž Petrović, najpoznatiji otkupljivač dugova.

grdi

Tko je glasao

„Teorija marginalne produktivnosti".

Da, dečki s Knežije to elegantno delaju. A kako na hapanje gledaju globalni igrači može se vidjeti OVDJE!

Tko je glasao

Kako da 1% bogatih osjeti važnost 99% onih marginalnih

Ovo je zgodno sročeno, a evo i odgovora na pitanje - zašto su svi političari (i grupe kojima pripadaju - stranke) manje više isti!

Tko je glasao
Tko je glasao

Veli Jože

Je to je taj.
Samo članak je dosta zastario.
Imam dosta informacija od kojih se čovjeku okreče želudac.
Dok takvi ne budu (i oni koji su im pomagali i koji im pomažu) zatvoreni na dugogodišnju robiju nema nama sreće.

grdi

Tko je glasao

da. i to je jedino važno, a

da. i to je jedino važno, a ne lijevo - desno. isto tako znam da je priča na isti način počela na cijelom teritoriju onoga što nazivamo zapadnjačkom civilizacijom. kroz stoljeća je, naravno, priča postala potpuno legalna i legitimna, ali korijen joj je truo.

i tu se ja razilazim u mišljenju sa ljudima tipa acinum koji je inače dobar lik, ali ga bode SRP jer ne kuži dalje od YU. a priča je, zapravo, u korist svima - jednake startne pozicije za sve ljude i zakoni koji bi uredili što pravedniju situaciju u društvu, dakle maksimalno smanjivali razlike među ljudima. za što je potrebna određena svijest onih koji su sposobniji u biznisu. a to je moguće, kako pokazuju visoko civilizirane zemlje, tek nakon jedno 300 godina mira i kontinuiranog razvoja. i to je taj socijalizam o kojem ja govorim - očuvanje obitelji i čovjeka pred hapačkim nagonom kojeg zakonski treba što više regulirati.

kod nas će se, nažalost, također ozakoniti ta pljačka i potvrditi novonastala elita. eto, nakon 500 godina...što nam je to trebalo...strašno :((

Tko je glasao

velika stvar...

zapravo je usmjeravanje u minimalnom pokušaju smanjivanja štete koju mogu proizvesti ti bolesnici koji si umišljaju uloge kraljeva, careva, faraona, feudalaca...
...prije dvadeset godina to nije uspjelo

Tko je glasao

Zaštitne naočale

"Projekt dinarskih mudraca kao operacionalizacija „I have a dream by Brzezinsky“ destruirao je Balkan, bacio Hrvatsku na koljena i uspio uvjeriti većinu rvata da je za njihovu havariju glavni krivac srpski faktor i mantra Virovitica – Karlovac – Karlobag. "

Neke ovdje zaista treba čitati sa naočalama i to debelih stakala. Zaštitna stakla protiv prašine koja se baca u oči.

Ja nekako mislio ( i znao) da je rat bio zbog Miloševića i da se nismo mirno razišli kao Češka i Slovačka jer su Srbi htijeli Big Serbiu,međutim ispada da je to kriv neki Brežinski.
Da sam čera mrel ne bih to saznal,bok te molovo.

Da nije bilo rata ne bi bilo ni pretvorbe ni privatizacije ovakve kakva je bila. Za rat su mi krivi ,naravno Srbi ,Srbija ,Milošević,SANU ,tzv.JNA.

Ovaj dnevnik je samo još jedan u nizu pokušaja zamagljivanja sviježe prošlosti.
Ono kao,ma bolje bi vam bilo da i niste išli na odvajanje,eto vidite da vam Srbi svejedno yebu ženskinje,i Seve i Tereza teže (traže )srpskog-znate već što.

Danas je kriza ,a krize ne bi bilo da se niste eto osamostalili.

Kratki srbijanski komentar na to bi bio,da parafraziram: more marš.

sve dobro...

Tko je glasao

drvosječe tebi ni sikira nebi pomogla :)))

a kamoli debele očale s jakom dioptrijom, a nisi niti jedini jer je lijepo ukukuljiti se u masu i lagano ljuljuškati na samohvalospjevima negdašnjih megdana i slično, a pritom ne vidjeti šumu od drveta...

Provinciopolis

Tko je glasao

Učiti, učiti, učiti

Imaš dvostruku sreću - ostao si živ, i, saznao si nekaj kaj si propustio dok si markiral iz škole.

Tko je glasao

Živjelo bratstvo i jedinstvo, živelo!

Pod dobro smišljenom sintagmom „tko nas bre zavadi“ svatko tko je posumljao u svetu hrvatsku vlast je bio četnik (to sada i spasomosno vadi...šeks pokušava uvođenjem obljetnice zrinsko-frankopana dobiti kojih par stotina glasova, popis stanovništva će stvoriti bar toliko fantoma da se hdz ne blamira sa 9% glasova, „oporba“ će nastaviti uhodanom matricom)....stvarno tko nas bre zavadi, podjednako je sa druge strane dunava – ne do bog da netko posumnja u svetost divizija vojne akademije i marinetsku vlast, taj je genetski ustaša..
...mislim da je u najmanju ruku baš sanu moguća kuhinja te sintagme

Tko je glasao

ne samo to...

... nego je Milošević čak i pisao hrvatske zakone o privatizaciji te, naravno, odredio da se ista provede tijekom rata... nema toga čega se nije sjetio!

Tko je glasao

"Grijeh struktura"

@ zaphode je fora koja se od silne uporabe već izlizala.

Naravno da su naši nas okrali. Kako je ono onaj "emigrant" predviddio da ćemo tek vidjeti kako naši kradu.
Svega toga sam svijestan. Od najnižeg nivoa kradu,mute, nelogično i nepravedno se bogate.
Todorich i Raić su samo vrh ledenog brijega. Svako selo i mala općina ima svog Todorića ili Rajića.
Svoga "Kutlu" i svoga "Pašalića".

Sve je to meni bistro,samo eto ne mislim da je za rat kriv Brežinski i svi oni koji to pokušavaju ,pa bilo gdje i bilo kako podvaliti,spadaju mi u registrator kojeg nazivam:
MA KO NAS BRE ZAVADI

sve dobro...

Tko je glasao

prebaci krivnju na Srbiju...

... mi isto spada u scenarij "kriv je netko drugi". Rat je jedno, mnoge zemlje su u povijesti ratovale. Pa im nisu domoljubi objašnjavali da imaju loša krvna zrnca kradući pritom tvornice...

...jednostavno, ne želim krivnju "skinuti" s pravih krivaca.

Tko je glasao

ključ

".....najveće bogatstvo skliznulo u ruke onih koji nisu sposobni za takve velike tekme..."
to je bit, znaju ukrast a ne znaju gospodarit, radit, zaradit i napredovat, znaju rasprodat i razjebat, to nas najviše košta. ponekad razumijem ona smaknuća na stadionu u Kini.

Bert

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci