Tagovi

Poljud, posljednji čin poludjelih petokolonaša / Hrvatska brutalno napadnuta

kukasti križ 660x388

Naime, ako nekom do danas nije bilo jasno pod kakvim je udarom Hrvatska sad bi mu trebalo biti potpuno jasno!!!

Posljednje djelo pete kolone i zločinačke organizacije koja radi na ocrnjivanju i slabljenju Hrvatske kukasti je križ na Poljudu.

Prvo, pitanja na koja si svi moramo pokušati odgovoriti su:

  1. Kome je u interesu da reprezentacija Hrvatske bude izbačena s Europskog prvenstva? Zar uistinu Hrvatima???
  2. Kome je u interesu da se Hrvatska ocrni u očima svijeta i da se uz ime Hrvatska vežu negativne konotacije? Zar stvarno Hrvatima?
  3. Tko stalno ocrnjuje Hrvatsku po svijetu i neprekidno (za naše novce) šteti ugledu Hrvatske? Zar mi Hrvati? Iako ima izdajnika, uglavnom ne!
  4. Kome je u interesu da se ubije duh Hrvata i da netko drugi (tko?) potpuno (nasilno i terorom nad hrvatskim narodom) preuzme vlast i potpuno oduzme Hrvatima sva prava?
  5. Kojim strankama je u interesu (i koje će stranke i pojedinci) ovaj događaj iskoristiti) da napadnu hrvatski narod i druge stranke, a sve s ciljem da se stekne prednost vladanja i neshvatljivu materijalnu korist?
  6. Kome je u interesu da se počinitelji ovog zlodjela ne pronađu, ovo je definitivno zlodjelo kojim će se pokušati Hrvate potpuno razvlastiti, kome je to u interesu? Zar stvarno Hrvatima?
  7. Zar postoji itko razuman u Hrvatskoj tko misli da je ovo slučajnost i da je samo djelo neke poremećene budale? Zar stvarno jedna obična budala može prouzročiti ovakve napade na Hrvatsku? Zar je to u interesu Hrvata?

Ništa od ovog nije u interesu Hrvata i Hrvatske!

U nečijem interesu zasiguro jest, ali se bojim da nikad nećemo saznati prave počinitelje i nalogodavce, NIKAD!!!

I naravno da nitko od nas Hrvata i svih dobronamjernih i poštenih građana ovo ne želi, naravno da bismo svi najradije da se ovo ne događa, ali događa se, a sad je vrijeme da uložimo svi skupa dodatni napor i pritisnemo na sve legalne načine policiju i sve koji rade na tome da nađu počinitelja/e i osobito nalogodavce, te da ih se primjereno kazni!!!

Jer – Hrvatska je napadnuta iznutra, Hrvatska je već dugo pod opsadom, Hrvatskoj dolaze teška vremena, ako se ne probudimo i damo do znanja da se s nama više neće igrati UDBA-ških smicalica.

Prvi dokaz da se neće raditi kako treba je i Ostojićevo isprdavanje sa ženom našeg izbornika:

Ostojic1

Problem je velik, ma koliko se Ostojić sprdao s nama, problem je i što će Pupovac već danas doći u Sabor okovan lancima, obljepljen selotejpom, žutom trakom, mršav ko pseto, kugla oko noge, vrijeđat će sve Hrvate po Saboru, ma nek ih vrijeđa, tako im i treba kad je lukaviji i milijun puta inteligentniji od njih, plakat će, rikati, stenjati, gledati, najprije tužnim – blago telećim, onda bijesnim i na kraju smrtonosnim pogledom, ispod oka, govorit će o jamama, Jasenovcu, Tesla banci i potrebi da se sanira ono što se, eh, zagubilo u njegovoj privatnoj banci, ako se ne sanira onda je to isto znak da su Hrvati nacisti, onda će ih dugo gledati, dok se oni vrpolje onako ošašavljeni (po srpski) i na kraju će ih možda i pljunuti (što zaslužuju svaki put kad ih on pravi budalama) ili samo reći da je zgrožen Hrvatskom i demonstrativno napustiti ludnic…pardon, sabornicu.

Problem je što i će se svi mrzitelji Hrvata i Hrvatske već sutra raskokodakati i raspisati o istim tim jamama, Jasenovcu, Hrvatima kao zločincima, pisati će do UN-a, vjerojatno će i sondu s popisom naših tobožnjih zločina poslati u svemir, jedino neće spomenuti ovo:

———————————————————————————————–

Zarobljenički i koncentracijski logori lažnih antifašista:
Logor Knićanin,
Radni logor Valpovo,
Sabirni logor Josipovac
Politički logor Goli otok
Aleksandar Ranković, ministar unutarnjih poslova i šef vojne i tajne policije 1.veljače 1951.godine, u beogradskoj skupštini podnio je izvješće. U njemu među ostalim stoji:
„Kroz naše zatvore je prošlo između 1945. i 1951. 3,777,776 zatvorenika, dok smo likvidirali 586,000 narodnih neprijatelja.”

Pokolji Hrvata

———————————————————————————————–

Sve to Ostojića sigurno ne brine, ali mene brine, trebalo bi sve nas brinuti!!!

Medijska i svake druge vrste haranga od danas kreće!

Profesionalni zatirači Hrvata i svega hrvatskoga od danas kreću u surovu i okrutnu bitku da nas dotuku!

Hoćemo li samo šutjeti ili ćemo tražiti da se nađu nalogodavci ovog za Hrvatsku nemilog događaja?

Zapamtite i ovo, ovoga će biti sve više, jer netko koristi priliku da maksimalno ošteti i oslabi Hrvatsku, a pitam opet: Kome je to u interesu???

Zar nama Hrvatima??? Zar svim normalnim i poštenim građanima Hrvatske???

Ne, ne i ne!!!

Igra se zaoštrava, ulozi se podižu, spavamo li mi? I umorni od optužbi Crne ruke čekamo presudu?

Kad će biti dosta i kad će se nas prestati mučiti i ponižavati, dok nam susjedi rehabilitiraju četnike i četnički fašističko-nacistički pokret, nas po čitavom svijetu optužuju za fašizam i nacizam!!!

Možda je vrijeme da nekome kažemo – DOSTA!

Netko lovi u mutnom i vrijeme je ga/ih se istjera na čistac!!!

Pratite što će se od danas događati pa će vam sve biti jasno.

Srpska teroristicka Crna Ruka

Komentari

100 dana je prošlo, priupitaj

ustašuljak

zašto ova nova narodna, HRVATSKA vlast već preko 100 dana nije pronašla počinioca tog brutalnog napada na Hrvatsku

vrijeme je bilo da ih se istjera na čistac - bez obzira čija je latinica u kiselini po travi ili spreju po zidovima, da se hassanbenigniše ta slika zaigranosti ndh nostalgičara.

ili su ovi narodni pročistači tek nesposobni ili pak samo neće na svoje.

Tko je glasao

Kemijski otrovi koji

Kemijski otrovi koji uništavaju drač pokazuju prve znakove svojeg djelovanja tek nakon dva tjedna i to tako da biljka počne mijenjati boju.
Ti otrovi djeluju preko lista i treba im vremena da dođu do korijena. Slabija koncentracija ne uništava potpuno travu, nego samo promjeni boju te iste.

Zbog toga se ne može predbacivati HNS da je on kriv za to djelo.

Tko je glasao

ne, krivi su Iliri

Pretpostavljam na dan prije utakmice i na dan utakmice ti ne bi pregledao teren na kojemu ćeš igrati?

Tko je glasao

A prema onome što piše Index,

A prema onome što piše Index, svastika je tamo bila najmanje od 10.6! S obzirom da Indexu baš i ne vjerujem, išao sam na RTL danas jer je jedan screenshot s te televizije i da ... prema onome što se može vidjeti npr. u 41min 09 sek ... zaista je tamo svastika.

Ona se ne može lako uočiti, ili je ja ne bih nikada uočio (između ostalog zato što me ne zanima nogomet, a pogotovo ne treninzi) da se nije otkrio skandal. Treba zaista pažljivo gledati da bi se vidjela i to tek kada znaš o čemu se radi.

Siguran sam da je to teško uočiti i ako si na travnjaku pa ništa ne zamjeram onima koji su trčali po svastici i stajali sa strane, a nisu ništa uočili. Ostaje pitanje, je li netko prije utakmice obilazio tribine s kojih se to vidi?! Možda i nije jer se nije očekivala publika pa su izostali takvi "sigurnosni" obilasci. Je li HRT radio probu prije utakmice pa im je promakla svastika? Tko zna?!

U svakom slučaju mislim da je izvršitelj toga čina nepoznat i da se radi o nekom balavcu (ili balavcima) koji nisu niti svjesni što su napravili. Ali počinitelj (postoji mala, ali značajna razlika između izvršitelja i počinitelja) je generalno poznat. Počinje u ranim devedesetima s koketiranjem s fašizmom, a eskalira danas kada se antifašizam poistovjećuje s komunizmom, kada se uklanjaju simboli antifašizma, kada se relativizira fašistička zločinačka ideologija, kada Crkva na poprišta fašističkih zločina šalje trećerazredne župnike, a na poprišta komunističkih dolazi biskupska svita, kada predsjednica na inauguraciju poziva notornog nacistu, kada ista ta u tajnosti obilazi Jasenovac (a onda isto tako, ali iznuđeno i Bleiburg), kada i vladajuća partija koja se zaklinje u antifašizam nema muda progovoriti o svemu ovome već poput svih drugih političara sve svodi samo na huliganizam koji nanosi štetu Hrvatskoj.

I reći ću jednu "heretičku", "antidomoljubnu" misao (iz koje će naši desničari vjerojatno izvući zaključak da sam zacijelo ja crtač-provokator): zaista priželjkujem da hrvatska reprezentacija bude izbačena iz daljnjeg natjecanja. To je, čini mi se, po principu koji je definirao uzor naših fašista, "ljuta trava na ljutu ranu", jedini način da i oni najgluplji shvate ...

PS za agronoma Skvikija: djelovanje herbicida ne može se tako jednostavno i jednoznačno odrediti. Ono ovisi o vrsti korova, o njegovoj starosti i prirodnoj otpornosti. Nedavno sam se bavio tim poslom (ups, zajeb, sad će stvarno misliti da sam ja "crtač" ) i ima trave koja je počela venuti već nakon drugog dana, ali i one koja je izdržala zelena do drugog prskanja nakon tri tjedna. A u drugom prskanju upotrijebljena je kemikalija koja "lijepi" herbicid za list pa proces čini pouzdanijim i neovisnijim od vanjskih utjecaja.

Tko je glasao

Neka ih izbace sa svih

Neka ih izbace sa svih takmičenja.
Odavna sam ovdje napisao da nogomet treba u RH Zakonom zabraniti na barem 10 godina.

To bi bio pravi doprinos, za početak, zatiranja mafije u državi gdje mafija, svih boja i fela, - ima državu!

Tko je glasao

Ajoooj

Pa ima valjda i drugih načina??? :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ima i drugih načina @Laganini

Ima i drugih načina @Laganini ali ih nitko ne primjenjuje, tj. ne želi.

Žao mi je ali jedna obitelj Kostelić meni više znači nego li svi nogometaši RH skupa.
Jedna Blanka Vlašić jest više nego li svi HNS-ovi skupa i sva njihova mafija.
Pogorelić???
Mima Jaušovec???

Tko je glasao

..

Mima Jaušovec???

pa kud si baš slovenku mimu uvalio međ hrvatima i hrvaticama?!

mogao si onda i novaka đokovića koji ima više veze s hrvatskom nego mima..

:P

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Znam ja da je Mima Slovenka

Znam ja da je Mima Slovenka ali znam i nešto drugo:
Sredinom 70-ih prošlog stoljeća Mima je u podsljemenskoj zoni htjela kupiti veliki komad zemljišta te sagraditi teniski kamp kvalitete i razine USA. Bila je u vrhu svjetskog tenisa... da ne dužim previše.
Najgore od najgoreg što je već počela sa gradnjom ... eh, tada je neki crveni zg barun to sve poništio ... Mimi su porušali započeto, ona spakovala kovčege (i $ naravno) i nestala iz ZG.

Znam detalje o toj prljavoj igre protiv nje jer je mamin bratić bio tada šef "urbanizma" u ZG... Zaboravio sam kako se tada točno zvala ta služba na razini grada Zg. Eto, i još neki članovi moje još uže obitelji probali su preko Ive Vrhovca pomoći. Nije uspjelo - diktat je očito bio izrečen negdje drugdje a ne u ZG. Razmeš?
Eto, zato sam stavio Mimu u taj ispis jer je talentirano debilno otjerati tekvu osobu iz ZG.

Npr. da Novak Đoković želi osnovati takav kamp u ZG (do sada nije izrazio takvu želju) samo bi ga debili istjerali pa bih morao pokretati referendum... :):):):) ili mu donirati koji hektar zemljišta.... :):):)

Zamisli npr da braco i seka Kostelić žele takav kamp za svoj sport osnovati u Sloveniji ili Austriji!!?? Pa dočekao bi ih ministar, premijer ili predsjednik države na crvenom tepihu.

Tko je glasao

A što njemu nisi napisao

A što njemu nisi napisao "Jedino je važno da ako ikako može ode Srbija, a da bi se čudo dogodilo Hrvatska mora van, ma sve 5, u ratu je sve dozvoljeno, jelda?" nego mu ko tetkica lijepiš smajliće?!

Tko je glasao

Plus za duhovitost

MIslim na ono o tetkicama... :)))

E vidiš, iako ste isto napisali ja znam da su vam razlozi dijametralno suprotni, da on želi dobro Hrvatskoj i da ovakav čin vidi kao mogućnost za poboljšanje, bio u prvau ili ne, dok za tebe mislim da ti to radiš samo zato što nas, blago rečeno, ne voliš i da ti boljitak nije ni na kojem mjestu, a kamoli na prvom, žišku?

Vrag je u detaljima, rupert.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ja znam da su vam razlozi

ja znam da su vam razlozi dijametralno suprotni,
Ti si Vidoviti Milan? A ne, on je Srbin. Onda si sigurno Braco?

Ali vjerojatno si u pravu, možda su nam zaista razlozi suprotni. Ja bih želio živjeti u uljuđenoj državi, u kojoj se ne broje krvna zrnca, u kojoj se ne razbijaju natpisi na drugom pismu, u kojoj se ljudi osjećaju ugodno, u kojoj se neće postavljati plinske boce na ulice, u kojoj neće biti diskriminacije, u kojoj će ljudi shvaćati zlo fašizma, a ne ga poput tebe, infantilno svoditi na pitanje autoritarnosti režima ... ... ... Čini mi se da je otpisani danas na nekim drugim pozicijama (ali ne mislim se upuštati u rasprave o tome jer dobronamjerno mislim da je u pitanju "viša sila"), iako smo se možda 1991. (16.9.) i sreli i borili za istu stvar.

Tko je glasao

I ja bih volio živjeti u državi u kojoj se:

Ne uvodi prisilom pedofilija u škole.

Ne propagiraju ideje o prisilnom preodgoju svekolikog pučanstva.

Se ne veliča deseti najveći satrap svijeta.

Ne krade na najvišoj razini, kao što krade većina ovih ministara.

U kojoj državna vlast ne progoni invalide po crkvama.

U kojoj stranka na vlasti ne zapošljava na 30% prekobrojne birokracije još 100 000 svojih obiteljskih parazita.

U kojoj stranke na vlasti ne rade protiv interesa svoje države.

U kojoj se one koji daju koncesiju na izvore vode na 30 godina i za 40 tisuća kuna osuđuje na smrtnu kaznu.

U kojoj ne postoje sive zone Milanovićeve, a u kojima se zamračuje desetke milijardi kuna.

U državi u kojoj ogavni ratni zločinci koji likuju nad pokoljem hrvatskih ranjenika nisu saborski zastupnici i premijerovi uvaženi kolege.

U državi koja ima za bolesnu djecu 20 milijuna kuna, a koja tih 20 milijuna pronađe u onih 40 milijuna kuna za mobitele ili 270 ili 370 milijuna za bijesne automobile.

U državi u kojoj stranke na vlasti ne uskraćuju kisik bolesnoj djeci (oko 200 000 kn godišnje), a Pusićka to skrka za popodne, samo da stigne na omiljenu seriju.

U državi koja ima milijun sedamsto tisuća kuna za asistente djeci sa posebnim potrebama, a ne onoj u kojoj ministri skrkaju duplo više za jedno kupatilo u ministarstvu.

U državi u kojoj jedan ministar ne napravi štetu od 150 milijuna kuna kvotama za šećer i svi o tome bruje, jedino se DORH pravi šašav.

Vidiš, i ja svašta želim, pa ništa, hebe se kome jesu moje želje ujedno i ljudske, humane...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Fosfor

I ja bih volio živjeti u državi u kojoj se:
Ne uvodi prisilom pedofilija u škole.

I u državi gdje nitko ne piše ovakve kretenske komentare.

leddevet

Tko je glasao

NIsam ni sumnjao da ne želiš Hrvatsku na EP

Jedino je važno da ako ikako može ode Srbija, a da bi se čudo dogodilo Hrvatska mora van, ma sve 5, u ratu je sve dozvoljeno, jelda?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Opet! Warum, ako sam rekao istinu,i samo istinu?

Pa ti si taj koji istinoljubivost ljubiš vise nego život svoj!
A svejedno svaki moj "prigovor tvojoj nečistoj i nečastivoj savjesti", koja izvire iz svakog tvog upisa, temeljito sfrčeš!!
Zašto? Pa nisi ti neki slabašan karakter da tako teško podnosiš propitkivanja tvoga snažnog općedruštvenog djelovanja!
Naprotiv, jak si ti momak, ne može baš svatko to izdržati...nije to lako...

common sense

Tko je glasao

common sense, Ti ne samo da

common sense,

Ti ne samo da do sad nisi napisal nekakav komentar sa argumentima, nego nisi niš napisal kaj ima veze sa temom bilo kojeg dnevnika.

Tko je glasao

Give me five!

Shvatio sam da što se tebe tiče, a i nekoliko drugih portalskih "spisatelja", a koji su si umislili da su zapravo "spasitelji" svega hrvatskog, ionako nikad ne biste neki moj tekst proglasili argumentiranim, nego glupavim, spamanjem, blesavim...zato se malo zekam s vama ...drukčijima...
Zapravo, umislio sam si da imam misiju, a to je - napadati napadače.
S obzirom da sam zelen i glup, malo mi gledaju kroz prste...
...gle, toliko sam tupav da zaboravim potrošiti minuse i plusiće...a spazio sam da ih si neki sami daju...eto, to su pravi znalci i diskutanti, takve traži...kužiš?

common sense

Tko je glasao

iš iš...iš...

iš iš...iš...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Računanje ljetnog solsticija u zimu

Uči ti bolje računanje, tebi je
. 15. 06. 2015. Zgb.
- 01. 02.1951.  Bgd
=                  danas + iš iš...iš... + iš iš...iš...
Inače ti je izbor “evo sada čitam” knjige kliničara sa specijalizacijom psihijatrije Dr. Williama Glassera izvrsno pogodan u traganju za bljeskom istine.

Tko je glasao

Iš luda bbuba

Iš iš, maltretiši familiju...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Spamaš, spamaš, spamaš i spamaš

Ja razumijem da ti kao dijete ne razumiješ sintagmu - konstruktivni dijalog. No to ne znači da mi moramo trpjeti tvoje dječje upise od kilometra, a nigdje niti jedne tvrdnje, demantija neke druge tvrdnje, ništa.

Gle, drago dijete, meni je žao ali ćeš morati pronaći nekoga drugoga da se s tobom igra u pijesku, no offence.

iš, iš...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Argumenti&fakti gospodina Laganog@

common sense

Tko je glasao

Očigledno sam se prevario

Očigledno sam se prevario kada sam napisao da bi izbacivanje iz natjecanja bilo jedini način da i najgluplji shvate ...

Tko je glasao

pa jebemu zamjene teza

@zap....navijači tj. huligani na utakmicama rade ono što rade..razbijaju..bacaju baklje..šoviniziraju...u masi..neki ponijeti i masom koji su na samo bubice...urlaju i šalju poruke..provociraju vlasti..reketiraju klubove i saveze i sl....

Ovo nije to..pa navijača nije bilo, jel tako..

Ovo je klasična sabotaža na štetu HNS-a....pošto Jovanović nije uspio " isušiti močvaru"..ide se na taktiku --što gore to bolje- e da bi ih se natjeralo na odstup....jer su gore velike pare...to odgovara trenutno vladajućima u politikantske svrhe.....a i pasalo bi klubu Hajduk..jer su u kurcu s parama...pa da se malo dokopaju para HNS-a....

naravno da se "antifašisti" naslađuju...kao onaj porezno abolirani Babić koji je stavio stilizirani kukasti križ kad je bio onaj referendum za brak....

Ovakve stvari se rade zbog novca ..ili zbog mržnje...antihrvatske mržnje..

Ovdje se prepoznaje potpis onih sličnih tzv. antiprosvjednicima....i ovo odgovara jedino trenutno vladajućima...ni narodu ni državi...

sve dobro...

Tko je glasao

ajde, stani na loptu...

... ti si... vojnik... i na plaći HV-a si i dužiš top... i ja ti se po noći poserem u top :)

A ti imaš sljedeći da smotru... i svi vide da imaš govno u topu. I tko je kriv - ti kojemu je posao prekontrolirati sve prije smotre ili...?

Ah, naravno, kriv je - Josipović. I Mesić.

Tko je glasao

meni prodaješ forenziku, joj joj

@zap

Ovdje se govno u topu nije moglo vidjeti prostim okom..nego tek pod određenim kutom..uz pojačano osvjetljenje...i da stvar bude ljepša..kad ti netko na to ukaže..kao što su talijanski novinari prvi počeli ukazivati...jer im je netko ukazao na isto...

uspordba s topom u govnu bi držala vodu da je netko bojom ofarbao..nacrtao haklkreutz...

Jedna od abeceda diverzija i sabotaža govori o odgođenom dijelovanju.

Ovo se moglo spriječiti samo da se imalo insidera među onima koji stoje iza toga . U pitanju je klasična zavjera koja stoji iza sabotaže.

Za ovo ne snosi odgovornost ni HNS (Šuker) kao funkcioner, ni hrvatska država ni narod...nego oni koji ne žele dobro ni narodu ni državi a ni hr.nogometu, tj. repki.

Dalje je stvar kriminalistike.

sve dobro...

Tko je glasao

Koga Vi tu lažete , zna se ko

Koga Vi tu lažete , zna se ko je ovo napravio Torcida , a što je ošao dio ekipu u ekstreme učeći od starijih kretena tipa drvosjek, vkrsnik i slični da su Pavelić , ustaše bili dobri ljudi i da je eskurzija na Staljingrad pametan potez Hrvata u proganjanju zlih komunista ne čudim se da mladi ljudi ne mogu razaznati koliko su štete ovim činom napravili ... čak i diretkne - mogu misliti kako će sada neki Izraelac naići u Split turistički :)

Kome je u interesu?

Pa raznim ljudima od drvosjeka i sličnih koji prebrojavaju ljude po naciji , do Mamića i sličnih... Najveća ironija svega je što si je Torcida zabila turbo autogol , ali to nije čudo kada ju zadnjih godina vode retardirane budale iz kamenjarskih krajeva ...

Hrvatska je odavno ocrnjena raznim Bleiburzima ,JAsenovcima, Čavoglavama i sličnim stvarima u kojima se pod krinkom empatije i domoljublja mažu ljudima oči o nekim Jugoslavenima, UDBA-i i zavjeri komunista...

PS. u pravu je bio Tito Goli otok je potreban , baš zbog ovakvih da se itekako boje i znaju šta smiju , a što ne smiju raditi. Čudim se dan danas kako je sa ovakvom "kvalitetom" od ljudi uspio napravit kvalitetnu državu koja je imala i glavu i rep (ekonomiju i vanjsku politiku...) . A da par kretena za primjer je poslao na Goli otok , pa su djeca pazila da se ipak normalno ponašaju. Čim je umro krenula je !demokracija i sloboda" dolaziti ko što danas dolazi u Ukrajini...

Justice for all !

Tko je glasao

Koga Vi tu lažete , zna se ko

Koga Vi tu lažete , zna se ko je ovo napravio Torcida ,
Reci to mom sinu @Puška, možda ti promijeni "lični opis" (kad već tvrdiš da su torcidaši teroristi) jer je na skoro svakoj utakmici Hajduka u Splitu:):):):)
Torcida nije ni glupa a ni toliko sposobna da to izvede.

@Busola, ja mislim da su to izveli oni vražji ameri sa svojim HAARP-om? Kaj veliš?

Mislim, ak su mogli al-kaidini vikend piloti srušiti tornjiće, mogu valjada i ameri ovo?
Pa oni ubiju Bin Ladena godinama poslije :):):):):) nego li je on umro prirodnom smrću 2001. kao posljedica svoje kronične bolesti.

Tko je glasao

Reci to mom sinu @Puška,

Reci to mom sinu @Puška, možda ti promijeni "lični opis" (kad već tvrdiš da su torcidaši teroristi) jer je na skoro svakoj utakmici Hajduka u Splitu:):):):)

On će meni promijeniti lični opis... Pa ta Torcida je izgubila u poštenoj tučnjavi od Ultrasa najstariji njihov transparent , pa su nam razbili autobus kamenjem kada smo došli na revanš u Split totalno , da bi policija i sudstvo sve stavilo u ladicu... ili kada su redari ukrali nam transparent sa ograde , jer Torcida ga nije mogla uzeti i to uz osiguranje policije i istih tih redara...

PS. Hoćeš ime i prezime , ulica , znaš grad pa neka dođe tvoj sin ... preko mi je glave turbo huligana koji ne drže do nikakvih navijačkih kodeksa (a tvoj sin mene po utakmicama neće vjerovatno dostići nikada , vjerovatno će ići dok mu prva koka dobro ne sjedne u naručje i kada bude mogao pričati eto brale i ja sam bio Torcida...) , ja mu uopće ne bi onda mijenjao opis... Nauči se normalno PONAŠATI !

Justice for all !

Tko je glasao

Puškariću ti si totalni

Puškariću ti si totalni debil!
Iz više razloga!

Tko je glasao

glupan

busola

glupi ste jeprelazite preko neoborive činjenice da je Jugoslavija, onakvu kakvu je vodio Tito bankrotirala sredinom 80-tih godina, a bila je država bez glave i repa. kakva ekonomija,. kakva vanjska politika pokazalo se pri raspadu komunizma i Titove Jugoslavije, kakvi bakrači..
ali budući da ste zadrti Jugosloven ostanite i dalje u svojim snovima i pišite i dalje gluposti poput ovog komentara. to vam nitko ne brani, kao što se drukčije mišljenje ne samo branilo nego i kažnjavalo u toj vašj jugovini.

Tko je glasao

Ne damo da nas trujete i zastrašujete,pustite da učimo i radimo.

Do kad ćete ovako?
Zar stvarno mislite da moju generaciju, pogotovo one mlađe,briga za Jugu,Tita, a kamo li za Hitlera,Roosevelta i Staljina?!
Više nas brine Putin i Obama, ISIL,gladna djeca, potopljeni nesretnici, i još puno drugih teških zala što ih čovjek čovjeku upravo sada čini.
Znamo za sve naše jame, puste otoke,križne puteve...I za Auschwitz, ali i za Jasenovac...
Znamo za Stajićevo,Manjaču,Knin, ali i za Gospić...
Strašna je naša bliža ili daljnja povijest, obilježena ratovima,ubijanjima,mučenjima...velika je to sramota ljudskog roda, a traje oduvijek, bez izgleda da prestane.
Da, i mi znamo povijest, i to ne samo onu koju pišu pobjednici...
Jer, srećom, danas se ne uči samo na školskom satu, iz jedne knjige.
Mi učimo, ako želimo,iz milijuna različitih knjiga,otvaramo tisuće nepoznatih stranica i dokumenata, samo dodirom, jednim malim klikom.
A najviše učimo od dobronamjernih ljudi,njih lako prepoznamo,kako u virtuali,tako i u RL.
To su oni koji će stvari tumačiti s više raznih gledišta...pošteno,bez navijačke strasti.
One druge, koji nas nastoje prestrašiti, bilo crnom prošlošću, bilo još crnjom budućnošću, nije teško prepoznati...Obično su slabo obrazovani, neki su preponosni svojom ratnom rolom,pa je glorificiraju, prevrću, nabacuju, čak i dobro utrržuju....uostalom, mnogima je ratni dio njihova života,pa makar bio i lažni, jedino vrijedno što su proživjeli u životu...
Vjerujte, nije nam lako "isprati mozak"...tko god da se trudio...
Možda i jest nekima, ali od njih je ionako slaba korist.
Na kraju će vam ostati baš oni, da vam zarađuju mirovine, a otjerat ćete druge, sposobne i vrijedne...
Oni će ih zarađivati tuđinu...

common sense

Tko je glasao

ah, kako slatko

još jedno pilence iz Zakošekovog inkubatora ..i srodnih..iz doba tzv. detuđmanizacije...aka Bojan Glavašević... Pazi ovo...

"One druge, koji nas nastoje prestrašiti, bilo crnom prošlošću, bilo još crnjom budućnošću, nije teško prepoznati...Obično su slabo obrazovani, neki su preponosni svojom ratnom rolom,pa je glorificiraju, prevrću, nabacuju, čak i dobro utrržuju....uostalom, mnogima je ratni dio njihova života,pa makar bio i lažni, jedino vrijedno što su proživjeli u životu..."

On je uvjeren uslijed ispiranja mozga da smo svi mi " desničari" ....
polupismene seljačine, ognjištari i krezubice...s dva razreda škole, dva zuba u glavi, da tučemo žene i mučimo životinje..da pijemo pred selskim trgovinama, da smo ustaše i fašisti po de faultu....homofobi ...itd...

Istovremeno su prepuni netolarancije...one osnovne..prema nama drugačije mislećima...

Tipično komunjarsko..može demokracija ali da je po mome...

Srećom...tebe se još uvijek ništa ne pita...moraš se najprije izboriti među svojima ( mladež sdpa iliti uživatelji marice)..pa isplivati na vrh..pa se izboriti ..da budeš neki kurčev autoritet..pa tek onda pokušavati docirati...

balavac neuperni i neodgojeni...

sve dobro...

Tko je glasao

Dečko, završi najprije tu osnovnu školu, obrazuj se

Pokušaj steći nekakvo opće znanje, radi na sebi. Vidljivo je i iz aviona da uopće ne radiš na sebi, vrijednosti, etika, moral, logika, sve su to tebi strašno nepoznate kategorije, radi na sebi, ne klepeći dok ne postigneš bar neki minimum saznanja, radi na sebi, jesam to već spominjao, jesam, nema veze, ponovit ću opet - radi malo na sebi.

To što ti učiš po posebnom programu i još se hvališ tim uopće nije mjerilo da si ti nešto, a pogotovo ne toliko, bolji od druge djece tvog uzrasta.

Za tebe više vrijedi ona: napelo se govno u njemu, a on misli da je srce!

Nemoj ovo shvaćati osobno, već se potrudi da izrasteš u pravog čovjeka, čovjeka kojemu su svi ljudi jednaki i koji ne misli da to što uči po specijalnom programu znači njegovu veću vrijednost, ili da njegova etnička pripadnost znači da je on u svakom slučaju i apsolutno u svemu u pravu, shvaćaš?

Ako ne nema veze, svakako si premlad da bi nešto od ovoga shvatio.

Radi na sebi i javi se za dvadesetak godina, nemoj podcjenjivati količinu znanja koje moraš usvojiti, pod usvojiti misli se na - razumjeti!

Sretno!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Od vas dvojice - super! Bolje ne može!

I ne treba!
Dociranje, kažeš?
Pa to već danima gledam upravo od vas obojice!
Jedan mulja, a drugi izvrće, što god i gdje god stigne!
Provlačite mućke (mislim na one kokošje) kroz nakucane redove, uvjereni kako će ih netko shvatiti kao istine! A ne ide,nikako.Smrde, jako smrde...

Koliko vidim, slab vam je prolaz...samo se prikupljenim godinama možete ponositi.
Bolje bi vam bilo natrag u školske klupe, jer tu se ne skupljaju samo znanja...
...netko nađe i ono što nije našao doma...a i to zna biti zlata vrijedno...

Fala na sudjelovanju!

common sense

Tko je glasao

Dijete drago

Jednostavno ne shvaćaš koliko besmisleno pišeš nekakve rečenice bez ikakvog sadržaja.

Vidim da kao i svako drugo dijete ne želiš prestati pa ću te potaknuti; probaj ponekad nešto konretno napisati, pritom uz to ponudi neku konkretnu argumentaciju.

Znam, znam, ti pripadaš skupini ovih što nemaju potrebu bilo što rgumentirati, sve što vi kažete apsolutna je istina, ako se činjenice s tim ne slažu tim gore po činjenice.

Dijete drago, daj nekih činjenica, pa mislim, Bože dragi, pišeš hrpe riječi i nikad ništa konkretno? Shvaćam da tako učiš, ali ne daj se, otmi se toj ograničenosti duha, probaj čitati neke druge a ne samo Zakošeka, kako je Drvosjek dobro primjetio, naime, taj Zakošek ti je apsolutno beznačajan "pajac" što bi rekli Srbi, u svjetskim, pa i hrvatskim, okvirima.

Otmi se, budi smislen, ponudi neke činjenice, obrazloži primjerima stavove, nemoj pisati bezveze jer će te čak i tvoji prezreti ako baš ništa ne znaš ili ne možeš dokazati.

Saberi se.

Radi malo na sebi!

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

"na Goli otok , "

vid budale @Busole...da je po tvome maloumniče, s obzirom koliko veličaš Rusiju i modernog Staljina- Putina...najniži po činu udbaš bi ti odredio administrativnu mjeru...4 godine boravka na Golom...kako se to radilo za tvog Tite...ne bi vidio ni suca ni advokata..ajd to malo prouči...

Podsjećaš na ove gay aktiviste koji veličaju Titu..a u njegovo vrijeme....joj..u ratu ih streljalo a poslije rata zatvaralo...

stvarno svašta..shizofrenija na 10-tu potenciju

sve dobro...

Tko je glasao

vid budale @Busole...da je po

vid budale @Busole...da je po tvome maloumniče, s obzirom koliko veličaš Rusiju i modernog Staljina- Putina...najniži po činu udbaš bi ti odredio administrativnu mjeru...4 godine boravka na Golom...kako se to radilo za tvog Tite...ne bi vidio ni suca ni advokata..ajd to malo prouči...,

JA biram Rusiju , Kinu, Iran , solidarnost, tradiciju, bratstvo i jedinstvo :) , a ti biraj USA, EU birokrate ,ISIL, nacizam , fašizam, individualizam, mržnju , netrepeljivost ... SRetno uz prigodan tekst o Rusiji naspram ovih vaših boleština ...

Ajmo malo povuči paralelu između Putinove Rusije i zapadnog modernog svijeta - uzmimo za primjer SAD.

Rusija - štiti obiteljske vrijednosti, SAD - uništava obiteljske vrijednosti
Rusija - zabranjuje promicanje homoseksualizma posebno u političke svrhe , SAD - promovira homoseksualizam i eugeniku
Rusija - stvara srednji sloj pučanstva i smanjuje utjecaj bogatih , SAD - smanjuje srednji sloj i stvara sve veće razlike u državi.
Rusija - bori se protiv islamskog fundamentalizma, SAD - direktno i indirektno financira i pomaže islamski fundamentalizam
Rusija - njeguje tradiciju i vraća među ljude prijateljstvo , SAD promiče individualizam baziran na novcu...
Rusija - pomaže i razvija zemlje , SAD - gdje njihova noga poslije pada komunizma kroči tamo više ne raste ništa ..
...

Dajte ljudi budite objetkivni Zapad je odavno ošao kvragu (od pada komunizma oni su mislili zavladati cijelim svijetom samo mislim da će završiti ko Rimsko carstvo...) i nažalost njihovi domaći ljudi to shvaćaju , a u SAD se itekako boje mijenjati svoju državu iznutra jer bivaju proganjani ili ubijeni... (slučaj npr. ubojstva autora filma Gray state i njegove obitelji...).

Zar se Vi stvarno vidite u svijetu:
u kojem će individualizam biti osnova,žene ličiti na zombije od plastičnih operacija (sve bazirale na izgledu , a ništa na ljubavi ...) , muškarci se izgubiti u tom modernom društvu te kasnije gledati kako iskorištavati i kupovati žene ako ostvare neki kapital, vrijeme provoditi na netu i stvarati prijateljstva u nekom imaginarnom računalnom svijetu, služiti bogatim kretenima i lagati im da su u svemu u pravu i nadasve bojati se STAROSTI ne iz razloga što ćete umrijeti , već što ćete se bojati pogledati istini u oči da ste bili sluga najobičnija pokvarenoj eliti i da je vaš jedini cilj bio njima udovoljiti kako bi živjeli na leđima Vas...

Ja se ne vidim i ne želim vidjeti u takvom modernom "zapadnom unaprijeđenom" uređenju i zato podrška Putinu što nas koliko toliko drži da nas totalno ne proguta mrak koji bi zavladao padom Kine , Rusije i Irana... Volio bi ja reći da je Zapad ko iz starih hollywoodskih filmova (It's wonderfull life, Goonies, ...) ali nažalost on to više nije , a nikada ni nije toliko lijep postojao. Mi samo previše sanjamo o bogastvu i ne želimo si priznati da smo u bivšoj državi imali jako puno toga lijepog što nas je izgradilo mnoge u ljude poštovane u cijelom svijetu. Vjerujte da Ameri , Englezi i slični nebi mnoge naše ljude primali da smo mi manje društveni i manje otvoreni , a te prelijepe odlike nije nam usadio Zapad nego ovaj traljavi , jadni Balkan i Hrvatska nekada...

PS. Ma da sudac, advokat i još milijun eura trebaju ljudima koji prave svastike , slikaju se sa Azov jedinicama koje su napokon i od zapadnjaka proglašene nacističke ... Ti si bio komunist i pričaš nešto o UDBA-i... Vjetropiri i jesu najviše bili u UDBA-i posebno osamdesetih...

Evo i naša SOA mijauče da gubi "medijski rat" od Putina , a nikako da dođu do ideje i daju izvješće zašto nisu zaustavili isporuku oružja i mobitel kartica :) ISIL-u i zaustavili ljude u odlasku u Ukrajinu kod "prijatelja" nacista...

Problem je što su naši neki "navijači" pokušali kopirati Ukrajince... , ali ne ide, valjda nismo baš toliko zanimljivi SAD-u...

http://ultrasliberi.hu/wp-content/uploads/2015/06/aaa.jpg

Zao taj SAD nema ista mjerila za svoje "saveznike"... pa drvosjek sada mora glumiti da je protiv nacizma i protiv nacionalne netrepeljivosti , a ovdje ga promovirao itekako... Šta ćeš stari drvosjek Ameri te ne vole , oni traže mlade ljude ... :)

Justice for all !

Tko je glasao

imaš na stranicama SOA-e

javno objavljeno godišnje izvješće o stanju sigurnosti u RH, pa samo za tebe sam @ Busola izdvojio ovaj dio:

"I dalje su aktivne organizacije i pristaše četničkih pokreta u državama okruženja, ali i šire. Pri
tome postoje i kontakti prema istomišljenicima u Republici Hrvatskoj te prema ostalim
organizacijama i pojedincima s velikosrpskim ideološkim polazištima"

Eto mladac..da ti to prevedem na svakidašnji jezik...da ga ti kao pripadnik navijačkih skupina razumiješ. Naime...u Srbiji su na vlasti četnici koji su rehabilitirali čiča Dražu...ono..sve četnik do četnika po dubokom uvjerenju..iako su promjenili ime u neku kao Naprednu stranku...

U RS..su četnici ..to ne moramo ni elaborirati, nadam se.

Naši hrvatski Srbi, Krajinaši..imaju vladu u izbjeglištvu..itd..

Znači, Srbija nije u NATO-u ni u EU..za sada ..a njihova pravoslavna vjera ih srcem vuče k Rusiji.

Znači..ti si na strani na kojoj je i četnička Srbija.

U slučaju nekog velikog rata....što bi..kud bi...

Mi bi bili u neposrednom kontaktu sa Srbijom...pošto se zbog atomskih bombi veliki ne bi otvoreno sukobili..nego kako vidimo..jebu se preko malih...imao bi neki ratić gdje bi ti...ukoliko ne revidiraš svoje stavove pobrane na netu..bio tretiran kao..prijetnja..potencijalna peta kolona..a takve se u slučaju ratnih ugroza...svuda u svijetu..izolira..prevedeno..ulogori.

Znači..tu smo gdje smo...ne možeš s dva tri pokreta mišem na kompu..Hrvatsku premjestiti negdje kod Mongolije......i nagovaraj Srbe da što prije uđu u EU i NATO...da ih ne moramo silom uvlačiti.

sve dobro...

Tko je glasao

Eto mladac..da ti to prevedem

Eto mladac..da ti to prevedem na svakidašnji jezik...da ga ti kao pripadnik navijačkih skupina razumiješ. Naime...u Srbiji su na vlasti četnici koji su rehabilitirali čiča Dražu...ono..sve četnik do četnika po dubokom uvjerenju..iako su promjenili ime u neku kao Naprednu stranku...

Šta možeš kada mi virimo iz dupeta Amera , pa ne smijemo prigovoriti , a Ameri su odavno slavili čiča Dražu (njihov miljenik koji je dobio najviše odličje...). Piši prigovor američkoj bazi u Buzinu za film i odličja...

http://www.imdb.com/title/tt0035729/

Ovo ti je samo upustvo ko je podržavao četnike i kasnije ustaše ... do negdje 50-tih kada Ameri su rekli Tito može proći jer je rekao ne Staljinu... Vjerovatno i dan danas CIA pomaže neke organizacije , da ne zavlada normalno stanje na ovim prostorima i napokon se okrenemo radu i izgradimo vlasitu vanjsku politiku...

Justice for all !

Tko je glasao

Što se tiče Rusije , baš nas

Što se tiče Rusije , baš nas ne vole pa puštaje hrvatske navijačke himne na stadionima u čast našim igračima... Pogledaj od 11:30 minute...

https://www.youtube.com/watch?v=shL931A1-Eg

Prodaj ovu svoju demagogiji dječici u vrtiću, samo bi živio od mržnje i podjela , a mi moramo graditi cijeli Balkan i ekonomski se razvijati svi da što prije ovakve ko tebe ušutkamo....

Justice for all !

Tko je glasao

"a mi moramo graditi cijeli Balkan"

pa tako mi reci @ Busola..kao do sad nismo skužili da si regionalist i potencijalni petokolonaš...

gdje bio bio glavni grad..i da li bi princa proglasio kraljem ....

Dao ti bog da te Rusi brane a Kinezi hrane...je stara kletva....

sve dobro...

Tko je glasao

gdje bio bio glavni

gdje bio bio glavni grad.
"Kralj" se izjasnio još 90-ih... Glavni grad je Sarajevo; - njegov prijedlog opstanka Jugoslavije.

Tko je glasao

Laganini a da kreneš od sebe

Laganini a da kreneš od sebe i kreneš se baviti budućnošću Hrvatske ... Čovjek koji nema šta ponuditi u sadašnjosti i budućnosti danonoćno će se baviti prepravljanjem i analiziranjem povijesti...

Izgleda da TI NIKAKO NEMAŠ ŠTA PONUDITI !

Justice for all !

Tko je glasao

To što ti ne shvaćaš bit ne znači da bit ne postoji

Postoje ti neki ne/ljudi koji nas stalno vuku u Šaranove jame, jame Jasenovaca i sve druge za koje su ikad čuli, a koje im služe samo za to da nas drže prikovane za dno, e pa protiv tih se ja borim, jer dok se ne otrgnemo njima nećemo imati budućnost, to je čak i očigledno, osim tebi!

Dakle, da se okrenemo budućnosti potrebno je raskrstiti s prošlošću, a možemo li to dok srpski premijer Vučić u Jasenovcu koji je, usput, bio isto tako jedno od najvećih stratišta Hrvata, riče i poziva na vekovnu mržnju? Možemo li uistinu naprijed dok se to ne riješi?

Drugo, znam da ti ne shvaćaš i ovo: ovo je pollitika.com, na političkom portalu se očekuje rasprava na svim razinama i o svim temama, linearnost niti je, niti će biti uvjet.

Prošlost, sadašnjost, budućnost, sve je povezano, nema budućnosti ako nisi riješio prošlost, a prošlost očigledno nismo riješili dok se ne zatvore gobovi koje komšije stalno otvaraju.

Problem komšijama je da dok otvaraju grobove "samo svojih" iz tih grobova izlaze i naši i to čak i u daleko većem broju, no komšije uporno otvaraju i traže gdje su samo njihovi. Naravno, taj uzaludan posao šteti svima, al' komšije nemare, bitno da se širi mržnja prema Hrvatima, jer Hrvati imaju nešto komšije žele, prekrasnu zemlju i more, znam da nisi znao da je to ujedno i jedini razlog komšinskog upornog rovanja po Jasenovcu i bacanja kostiju po prolaznicima...

Vidim da i ovo ne znaš, ekonomijom se bave ekonomisti, nogometom se bave nogometaši i svi oni koji to vole, poljoprivredom poljoprivrednici...

Dakle, ovdje sigurno nije niti jedan ekonomist koji predaje na fakultetu, ili student ekonomije, ministar ekonomije isto nije ovdje, nije ni premijer, oni bi trebali razmišljati o ekonomskoj budućnosti, ako to ne rade nismo mi krivi, niti najmanje.

Vidim i da nekritički preuzimaš optužbe pete kolone i tvrdiš da prepravljam povijest. S obzirom da je naša povijest uistinu krvava to bi značilo da ja nešto nelegalno radim, pa tuži me, ako ikad nađeš samo jednu rečenicu kojom ja bilo što mijenjam osim iznosim podatke zbog kojih me uredno napadaju, to sam čak i u dnevniku dokazao!

Nitko ovdje Busola, nitko nikad nije demantirao niti jednu rečenicu, ako ti budeš prvi svaka čast.

Potrudi se, zaradi pinku, pronađi jednu moju rečenicu kojom bilo koju istinu negiram, dokaži argumentima!

Naravno da ne možeš, govori li ti to nešto o tvojoj izjavi "Čovjek koji nema šta ponuditi u sadašnjosti i budućnosti danonoćno će se baviti prepravljanjem i analiziranjem povijesti..."

Razmisli, sjeti se tko si, što su ti učinili...

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nije sa tobom sve u redu , a

Nije sa tobom sve u redu , a to se vidi iz tvojih dnevnika. Tebe treba ostaviti kruva gladnog ili na pustom ostrvu sa nekim sličnim Srbinom da preživiš pa bi se slatko nasmijao kako bi sve ispalo slično onom legendarnom filmu o Ameru i Japancu koji su ostali sami na otoku...

Justice for all !

Tko je glasao

Dakle, kao odgovor imaš samo uvrede

Govori li to nešto o meni ili o tebi?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Nije prvi put da se na

Nije prvi put da se na utakmicama hrvatske nogometne reprezentacije događaju pizdarije.
Uostalom, zato se na Poljudu i igralo bez publike.

Godinama se događaju slični incidenti(za dom spremni, ubij Srbina, kukasti križ na Malti...), a HNS se pravi blesav. Najprije je izhlapjeli Marković tvrdio da "nema nikih problema", a onda je došao nepismeni Šuker koji umjesto da Šimunića sam kazni sa nekoliko utakmica neigranja čeka da mu FIFA odreže ravno 10 utakmica kazne.
Kad država poželi sređivati stanje u našem nogometu onda vrli Šuker piše pisma UEFA-i i FIFA-i(u kojoj se hapsi sve u 16 zadnjih dana i čiji račun je zamrznut) jer se država, kao, petlja u sport. A danas nariče, kuka i traži od svih institucija te iste države da nešto učini.

HNS je veeeeeliki krivac za jučerašnje sranje. Naravno, nikako nije jedini krivac. Krivac su i svi oni koji su na dosadašnje incidente odmahivali rukom. Krivi su i svi oni kvazipovjesničari koji su izračunavali starost pozdrava "za dom spremni". Kriva je država(ne vlast ova ili ona, nego baš država) jer nije u stanju sportske terene zaštititi od divljaštva bilo koje vrste. Krivo je obrazovanje koje nije u stanju naučiti djecu što je neprihvatljivo u modernom svijetu. Krivi smo mi svi zajedno jer nismo u stanju odreći se budala koje rade sranja.

P.S. Vidim da se razvilo nekoliko mogućih teorija zavjere(udba, četnici...).
Evo i moje teorije zavjere, autor jučerašnjeg sranja je HNS.
Zbog incidenata na prošloj utakmici hrvatske nogometne reprezentacije UEFA je kaznila Hrvatsku igranjem pred praznim tribinama. Odluka UEFA-e je objavljena nekoliko dana nakon što je Davor Šuker izabran u neko tijelo UEFA-e(ne da mi se tražiti, mislim da je Izvršni odbor, ali možda je i neko drugo tijelo) i samo dan ili dva nakon što je Šuker objavio da se utakmica igra u Splitu. Uvjeren sam da je Šuker znao za kaznu prilikom odlučivanja o mjestu odigravanja utakmice Hrvatska-Italija i da je utakmica podvaljena Splitu. Danas Šuker kaže kako će Split vrlo vjerojatno izgubiti domaćinstvo utakmice Hrvatska-Bugarska. Također treba znati da je stadion Poljud pod ingerencijom HNS-a kao organizatora utakmice još od ponedjeljka, četiri dana prije odigravanja utakmice.
Da me se unaprijed ne optuži da navijam za Split za domaćinstva reprezentativnih utakmica, a nauštrb Zagreba, odmah ću reći da je meni potpuno svejedno di će se igrati, meni su svi gradovi dovoljno hrvatski da budu domaćin hrvatskoj reprezentaciji. Samo razmišljam o čudnim koincidencijama.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

može i ovako

kad se već špekulira

Pošto su talijanski fašisti činili pizdarije u Dalmaciji... do 1943. pošto su Talijani prigovarali Hrvatskoj nešto u svezi nogometa, navijača..bla, bla..izlobirali su utakmicu bez publike (dvanaesti igrač)..Splićani, izvorni antifašisti, jel..su im se išli osvetiti tako da im kažu: vi ste fašisti jebo vas Musolini...

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci