Tagovi

Politika je riziko

Svaka politika povezana je s rizikom. Može to biti rizik neuspjeha. Recimo na izborima. Možda koji puta političari i nisu svjesni rizika u koji se upuštaju pa idu na izbore i izgube i onu minimalnu parlamentarnu većinu koju imaju. To, dakako, ne ovisi uvijek samo o političarima i stranačkoj strategiji nego i različitim okolnostima. Pa tako, na politiku HDZ-a me podsjeća slijedeći spot!

HDZ u akciji:

Na politiku SDP-a me pak podsjeća slijedeći spot: A ovaj spot me podsjeća na gospodina Čačića. Umočio se, ali je ostao čitav!! P.S. Nadam se da će dobronamjerni primijetiti da sam, osim unašanjem slika, konačno ovladao i YouTubeom. Da živi bijesprvi!!!

Komentari

Zahvaljujem za par minuta

Zahvaljujem za par minuta veselja prije ručka :-)))

A pogotovo mi se sviđa karakterizacija SDP-a. Bit će dobro ako bude "za dlaku" ;-)

Tko je glasao

Evo, to je razlog što ste

Evo, to je razlog što ste mi simpatičan iako vas osobno ne poznajem. Volite humor i shvaćate finese.

Tko je glasao

Cerovac, sjedi 5! Vjerujem

Cerovac, sjedi 5! Vjerujem da ipak nakon duge političke karijere ipak vidite da je cijela politička borba imala smisla:-) Makar je ponekad plaćena velika cijena! Ali bar ste živi, za razliku od nekih:-(

Tko je glasao

Za razliku od mnogih,

Za razliku od mnogih, nažalost. Samo u emigraciji ubijeno je unutar 18 godina 12 ljudi iz kruga u kojem sam se kretao. Nisam sa svima bio dobar prijatelj ali s mnogima jesam.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci