Tagovi

Politika je kurva.

Tako kažu zar ne. Postavlja se pitanje da li su onda političari kurve, kurvari ili kurviši? U našem bogatom rječniku pod pojmom kurviš / imenica muškog roda / označava osobu sa negativnim i pozitivnim predznakom.

Da li su naši političari kurviši???
Da li jesu ili nisu???

Po mom slobodnom mišljenju kurviš je onaj koji se kurva, u smislu trči za drugim ženama, pa ako prođe, prođe ako ne ide dalje, npr. „ Zoran je bio kurviš, ali onda je upoznao Sonju, pa ju je onda prevario s Anom što je grozno jer Sonja je tako draga.“ ili „Bolje biti kurviš, nego rogonja“. Ovdje stvarno mislim na kurvanje u seksualnom smislu riječi, ne razmišljam o političkom kurvanju, to je tema za neku drugu priliku. Ako je to točno da su kurviši uglavnom muškarci koji trče za drugim ili tuđim ženama, onda naši političari nisu kurviši jer prateći dnevno-političku scenu putem razno-raznih medija, nigdje se ne spominje da je npr. Stevo Culej, Peđa Grbin, Zoran Jovanović,Josip Đakić / primjeri su uzeti proizvoljno ne prema političkoj orijentaciji / negdje „zastranili“ kako bi se reklo.

Niti jedan od naših političara nije ono kurviš tipa Billa Clintona, kojem je Monika Lewinski popušila kurac u Ovalnom uredu ili jedan Silvio Berlusconi koji je plaćao usluge izvjesnoj, maloljetnoj Karimi El Mahroug, pa čak i Crnogorski potpredsjednik Vlade i ministar financija Crne Gore, Miroslav Ivanišević, koji je tražio da mu izvjesna V.Đ. s kojom je imao „aferu“ plati što je imao seks s istom. / malo čudno ali istinito / pa tako do gradonačelnika Aucklanda Len Browna, koji se kurvao s ženom a koja se istovremeno kurvala sa savjetnikom njegovog najvećeg političkog protivnika. A da ne pričam o Donaldu Trumpu ili Vladimiru Putinu.

Naši političari dakle nisu kurviši, osim što nas kao narod jebu već ohohooo godina.

Tagovi

Komentari

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci