Tagovi

Politički zatvorenici kažu Dolje Vlada

U pokretu koji obilježavaju ove fb demonstacije, koje najvjerojatnije neće stati dok Hrvatska ne dođe na put korjenitih društvenih promjena i cjelovite društvene obnove, oglasili su se i bivši hrvatski politički zatvorenici, žrtve jugoslovenskog državnog terora.

"Politički zatvorenici iz udruge "GOLI OTOK" podržavaju antivladine demonstracije
Bivši hrvatski politički zatvorenici, žrtve jugokomunističkog državnog terora, podržavaju demonstracije protiv Vlade RH i upozoravaju organizatore da ne ponove greške iz 1990, kad je UDBAŠKO-KOSOVSKA hrvatska mafija, uspjela izmanipulirati hrvatski demokratski pokret i ponovo prigrabiti svu vlast u RH.

Mi bivši hrvatski politički zatvorenici imamo dokaze da su UDBA i KOS izazvali i proveli rat na ovim prostorima i gurnuli cijeli region u katastrofu u kojoj je stradala i srpska i hrvatska sirotinja.

Stoga, pozivamo sve demokratski orijentirane građane Hrvatske, svih konfesija i svih nacionalnih opredjelenja,da preuzmu odgovornost i da ne dozvole opet komunističkim zločincima, njihovom maču i štitu UDBI i KOS-u, da radi interesa sopstvenog političkog preživljavanja i ostajanja na vlasti, još jednom uskoče u već jureći vlak stvarne demokracije i dobiju šansu opet manipulirati kao i 1990.

Upozoravamo da će se oni opet kao i dosad,pokušati sakriti iza zvučnih imena; narodnjaka, dragovoljaca, socijaldemokrata, pravaša, branitelja, svetog Domovinskog rata,HDZeja, etc. Zato budite uporni u principijelnom odvajanju žita od kukolja, prepoznajte ih i pokažite im put na "sporedni kolosjek"

03.03.2011 predsjednik rado pejic"

Neiskusni hrvatski demokrati su 1990 izgubili bitku za slobodu i uspostavu demokratskog sustava vrijednosti od daleko jačeg i iskusnijeg neprijatelja, koji nam tad instalira demokraciju izvrnutog kaputa,te sa svojim beogradskim prijateljima zaigra igru smrti, iz koje 1995 izađe kao apsolutni pobjednik.
Zato danas Hrvatska nesmije i nema prava ponoviti istu grešku, vjerujmo i nadajmo se da će imati snage i razbora za to.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci