Tagovi

Pogledati cijeni u oči

Blog se preselio na novu adresu:

aleksandar-hatzivelkos.from.hr

Ovaj upis možete pak naći na ovom linku

Vremenom ću sve dnevnike preseliti na novu adresu, no blog na pollitika.com ne namjeravam brisati, u prvom redu radi komentara koji ipak predstavljaju tuđe uloženo vrijeme i mišljenje - čime, smatram, nemam pravo raspolagati.

Nadam se da se i dalje čitamo.


Opće je poznata činjenica da Vlada ima političku snagu i poziciju za provođenje nepopularnih mjera samo u prvoj godini mandata – u drugoj godini se provode lokalni izbori, a u trećoj i pogotovo četvrtoj godini potrebno je tempirati pozitivne pomake kako bi se u okviru četverogodišnjeg izbornog ciklusa biračima pokazalo da program daje rezultate, kao i da mjere pretrpljene u prvoj godini mandata nisu bile uzaludne. U Hrvatskoj, nažalost, već puko postavljanje stvari na svoje mjesto – dakle, neignoriranje problema – nakog osmogodišnjeg pseudo-socijalnog podilaženja biračima, predstavlja nepopularnu mjeru samo za sebe. Upravo to proživljavamo sa cijenama energenata koje su od danas poskupile za cca dvadesetak posto – tim potezom nije napravljeno ništa drugo nego li svođenje cijene energenata na njihovu realn(ij)u mjeru, što je zapravo potez koji se trebao provesti prije minimalno dvije godine.

Od kud pak to, prije dvije godine? Prisjetimo se dokumenta kojim je prošla Vlada zacrtala...

Continue reading →

Komentari

ples po žici

Ono ipak se mora priznat velika hrabrost krimosima iz sdpa . Sad nisam sigur jel to hrabrost i li toliko potcjenjivanje neprijatela to jes nas .
Poslat trista specialnih bandita i terorisat cilo misto danas, a sutra prodat hdzovskom ministru naš škver .
MInistar sdpa prodaje škver ministru hdza . A n jedan ni drugi prije dvajes godin nisu imali gaća na sebi . KRIMOS prodaje KRIMOSU.
Velika je to hrabrost zaista , ili samo misli da kad kad pukne i kad bude malo tries iljada plačenika da je bolje imat koju kintu u emigraciji .

Haci imaj u vidu onu narodnu ,, S KIM SI TAKAV SI ,, a ti si sa sdpovcima i hdzovcima najvećim lopinama balkana i okolice.

Tko je glasao

Stručnjaci poručuju: Čačić ima PTSP i treba liječničku pomoć

Sinoć je Čačić imao dulji nastup na Kapital TV-u iz kojeg sam barem ja izvukao zaključak da je glavni razlog poskupljenja pokretanje projekta energetske učinkovitosti. Naime Čačić je tvrdio da postoje kreditne linije koje omogućavaju da se uloži u energetsku učinkovitost u zgradarstvu i da onda računi za energiju neće biti veći, a da će se u 14 godina otplatiti ti krediti. Nije dao nikakve izračune.

S druge pak strane skupina stručnjaka procjenjuje da je njemu treba lječnička pomoć.

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/strucnjaci_porucuju_cacic_ima_ptsp...

Gruden: Krivnju prebacuje na žrtve, jer ne zna riješiti problem

Osobe koje daju tako nepristojne izjave najčešće su vrlo nesigurne u sebe, jer bi, da nemaju straha, govorili na pristojan i diplomatski način. On gotovo pa prebacuje svu krivnju na žrtve, a to čine ljudi koji ne znaju riješiti probleme. Ako nisam siguran da neki problem mogu riješiti, onda dajem agresivne izjave – podvlači dr. Gruden, te dodaje da se iz riječi prvog potpredsjednika Vlade da iščitati da je u panici......

Tko je glasao

Pataj

Linkao si clanak koji je dobar primjer lose odradjenog urednickog posla, sklonog senzaciji, pa i ubacivanja spina. Spomenuti PTSP od troje strucnjaka spominje samo Letica koji kaze da se mozda radi o nekoj vrsti PTSPa, a Gruden i Blagus PTSP uopce ne spominju, ali to ne sprijecava novinara- urednika da u naslov stavi mnozinu pri cemu se dobija skroz drugi smisao i citatelje navodi na krivi zakljucak.
Cacic nema apsolutno nikakve veze s PTSPom. On je psihopat ciji simptomi su sad vise manifestni zbog egzogenih razloga ( snimaju ga kamere svaki dan, radi odgovornu funkciju pod povecalom, a i sud u Madjarskoj vrsi odredjeni pritisak na njegovu aberantnu strukturu).

On je ekspanzivni i bescutni psihopat koji ne osjeca za druge nista osim eventualno prijezira. Sebe precjenjuje, a druge potcjenjuje. Rizik njemu ne znaci nista i ne prepoznaje opasnost jer je i tu invalidan. Ne smatra da ima ikakvih poteskoca i smatra da je bolji od 4.5 milijuna Hrvata.

Tko je glasao

Letica - stručnjak??

Za što je Letica stručnjak? Po njegovom mišljenju - za sve! Naravno, on je samo prepotentni svaštar koji se voli petljati posvuda, a o ničem ništa ne zna. Ili zna malo, a - kao što je rekao pametan čovjek: Alexander Pope "malo znanja je opasna stvar." On se redovno predstavlja kao profesor na medicinskom fekultetu. U stvari je sociolog. A sociologija nema nikakve veze s medicinom. Samo u komunističkim zemljama se sociologija predaje na medicinskim fakultetima kao redovni predmet, iako ponegdje može biti izborni kolegij.

Tko je glasao

Onako laički...

meni se čini da su mnogi svjetski moćnici psihopate. I dok mogu razumijeti zašto se upravo takvi guraju na položaje, kako objasniti fascinaciju masa istima ?!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Možda kao

sado-mazo odnos. :)

Tko je glasao

U kojem odnosu,

naravno, nema zdravih!

Tko je glasao

Sanjam da me Čačić bićuje...

Si probala da si tak rezolutna!?

Tko je glasao

I ja san sanja prije neki dan

I ja san sanja prije neki dan čudan san . More bit da san bija pod uticajem onih visti sa križnog puta .
Sanja san kako članove sdpa i hdzja pribijamo ja i neke prike ne križeve uz oni autoput zagreb- dugopolje. . Pribijamo ih redom jednog sdpovca pa hdzovca , pa opet sdpovca. Čudno ja im macom zabijam čavlinu a oni se bahato cerekaju . Probudija sam se sav nekako pun optimizma koi se pretvorija u tešku depresiju kad sam svatija da je to samo san .
Pitam se jesam li ja baš svoj u zadnje vrime . Umisto dobrog vina i dobre ženske ja sanjam sdpovce i hdzovce.
Ovaj san mi je napravija cilu zbrku u mozgu . Sto pitanja su mi se postavila . Tribam li u mikačića kupit brokve , tribam li poć kod psihijatra , dali je zabranjeno zakonom snivat pribijanje na križ josipovića, jadranku i slične , .........

Tko je glasao

Pojma nemam.

Spavam bez snova. Odnosno, ne zapamtim ih kad se probudim. :)

Tko je glasao

to nije dobro . čovik uvik

to nije dobro . čovik uvik mora nešto sanjat , barenko grubo . Život bez snova i nije niki život . Provaj sa malo crnog prije spavanja.

Tko je glasao

A što je s tvojom percepcijom?

Naime, napisala sam "možda". To je prilično nerezolutni prilog.

Tko je glasao

Više od dvadeset godina ga

Više od dvadeset godina ga skoro svi znaju ovakvog kako kolega opisuje, virus. Fasciniranost je u 99% slučajeva, kroz moje primjere gdje bih pratio, strah.

Zamisli mozga doć onoj ekipi u HNS na osnutku s pokradenom lovom od umirovljeničkog doma u Dubrovniku i tehničkog školskog centra u Zadru i postati svima prejak.

SDP je obilježio on koliko i svi osim Račana. A Račan je postao kukavica tek kad je na njega naletio.

Tko je glasao

No, ali...

zašto fascinacija?!

Fascinantne karizmatike ću možda tražiti među umjetnicima, sportašima, kaj ja znam.... Ali među političarima...?!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Pa kažem, nije fascinacija

Pa kažem, nije fascinacija nego strah.

Ti si u nekoj priči oko njega, recimo da si zaposlena u partnerskoj firmi ili kolegica iz koalirane stranke. Ono što će od tebe izać nakon njega je najvjerojatnije to da bi voljela da te ne spominje.

Mi u ovoj priči trebamo tražiti trokut Horvatinčić/Čačić, Mađarska, Italija. Papa I EU nas neće slušati, moramo moljakati alternativnim metodama.

Tko je glasao

Aha...

lapsus u čitanju ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

...premda...

... možda ima i nešto bolesne fascinacije. Znaš ono, kao kad su žene fascinirane bitangama... ili narod bezobraznim lopinama... patologija s obje strane...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

sigurno je u panici, ako ne u

sigurno je u panici, ako ne u panici onda mu sigurno nije ugodno ali ja mislim da čovjek nije niti kriv 100%. naime, on je zapravo glasnogovornik cijele vlade te je preuzeo na sebe sve "nezgodnu" komunikaciju. neznam zašto ali tako je, nešto slično kao Hebrang u HDZu. milanovića npr nema nigdje a tek trebaju uvesti doista nezgodne stvari kao porez na imovinu,

Tko je glasao

ja isto mislim da je u

ja isto mislim da je u panici..

ali ne iz istih razloga, vec zato sto vidi da se nista ne pomice..

a nije navikao na mirovanje.. ali ni ne zna kako pokrenuti sve oko sebe kad ima sto prepreka koje ocito ne moze ili ne zna preskociti a zna da mora "nekam" krenuti

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Mislim da ova prića sa

Mislim da ova prića sa energetskom efikasnošću može imati smisla. Doduše fale brojke, ali one će se ako postoje ubrzo pojaviti. Na tu temu je Oštrić dosta pisao. To je jedna od stvari koja meni uljeva povjerenje. Manje mi je bitan način nečijeg nastupa više sadržaj.

S druge strane ja ne dijelim njihovo mišljenje da je on u panici. Mislim da je on jednostavno takav. K tome još poznajem Mamićku koja mu vodi PR, a ona je ista takva kako i on. Ona ga sigurno još i potiće da se tako ponaša. Ali u tome opet ne vidim ništa krivo. To je prostor koji netko treba pokriti.

Tko je glasao

Mislim da ova prića sa

Mislim da ova prića sa energetskom efikasnošću može imati smisla. Doduše fale brojke, ali one će se ako postoje ubrzo pojaviti. Na tu temu je Oštrić dosta pisao. To je jedna od stvari koja meni uljeva povjerenje. Manje mi je bitan način nečijeg nastupa više sadržaj.

energetska efikasnost je kako kažeš načelno ok. međutim nama trebaju tvornice, bez proizvodnje nema smisla. nama se svi projekti baziraju na prometu i energetskoj efikasnosti. Za koga ćemo prevoziti? tko će voziti? tko će plaćati cestarinu? kako će se plaćati računi kada se fasade osuše?

Tko je glasao

fasade, prozori.. nacelno

fasade, prozori.. nacelno gledano je u redu.. (u praksi treba ispitati i izracunati pojedinacno)

no to je daleko od dovoljnog.. jako jako daleko a nista drugo se realnog ne nazire u vecoj kolicini

i samo za sebe nema nikakvog smisla..

u paketu kao dodatak necem ozbiljnom itekako ima smisla

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Ima smisla ako sve materijale

Ima smisla ako sve materijale sami proizvodimo. Nema smisla ako ih uvozimo.

Tko je glasao

Nema smisla, ako se za sve te

Nema smisla, ako se za sve te radove RH zadužuje.

Tko je glasao

Ima draga! Ali sve što

Ima draga!

Ali sve što zamisle neka prvo ulažu bar 5 godina u tvornice i zapošljavanje.

Mi tehnološki ne možemo konkurirati u proizvodnji materijala koji će energetski biti konkurentni svijetu, ali možemo smanjiti cijenu budućih projekata ulaganjem u tvornice tehnoloških partnera u Hrvatskoj.

Uvjeti:

a) RH treba biti siguran partner susjedima pri ulasku u EU
b) petogodišnji partner program sa zemljama odakle dolazi tehnologija i kapital za njihove tvornice u Hrvatskoj - ova odgoda od 5 godina se odnosi na manje više free lancer projekte po tim zemljama naših radnika u građevini i cestogradnji
c) školovanje/prekvalifikacija

Tehnologije koje nam nisu dostupne, a tržišno su top u energetskoj učinkovitosti, jesu manje više, napamet ću, 1/2 novaca koji Vlada Čačić planira utrošiti u škole JPP, drugi fifty su Ruke. Tvrtke partneri bi trebale omogućiti bar 120% kapaciteta proizvedeno u RH, dok bi ugovori u pravilu predstavljali osnov i za susjedna tržišta.

Od dostupnih tehnologija koje RH može ponuditi u partnerskom ugovoru Republici Kini svakako predstavlja projekt dr. Fabrisa klima bojler. RH može manje više sklopiti cijelu klimu, kompresore može Kina. Brend je naš.

http://www.kt.fesb.hr/

Tko je glasao

o iluzijama

Prema tome, demokratska država i tržište koje funkcionira na način koji osigurava razvoj (pod čime podrazumijevamo i nova radna mjesta), idu ruku pod ruku. Označiti kapital i konkurenciju problemima per se, znači odsjeći granu na kojoj počiva Zapadna civilizacija. S druge strane, svemu liberalnom imputirati da želi dokinuti stečevine države blagostanja znači poslužiti se zamjenom teza. Nema razvoja bez javnih usluga, ali ne bilo kakvih javnih usluga. Loše javne usluge koje pružaju zaklon privilegiranima i čija se kvaliteta ne smije ili ne može propitivati, nikome ne trebaju. Taj vid kritike nema veze s liberalizmom nego sa zdravom pameću.

Osim toga, tržište nije panaceja. Ono ne može iznjedriti održiv dugoročan razvoj ako nema institucija koje ga podupiru te ako nema povremenih državnih intervencija koje ispravljaju tržišne pogreške. Kada se sagleda iz te perspektive, otpor državnim ulaganjima poprima posve drukčiju dimenziju. Zdrava investicijska skepsa jest skepsa prema brzopletim, nejasnim i kabinetski osmišljenim projektima koji usisavaju milijarde, a koje u konačnici imaju veliku makroekonomsku važnost, jer eventualne pogreške pri ulaganjima mogu dovesti do dugotrajne ekonomske paralize čitavoga društva. Državna ulaganja koja su dobro osmišljena i koja uvjerljivo pokazuju višak ekonomskih i širih društvenih koristi nad troškovima potrebna su svakom modernom društvu. http://www.banka.hr/Naslovnica/Komentariianalize/tabid/138/View/Details/...

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Niti su ulaganja dobro osmišljena, niti ima društvenih koristi,

već predstavljaju samo zadovoljenje pojedinačnih povlaštenika i povećanje državnoga duga
Državna ulaganja koja su dobro osmišljena i koja uvjerljivo pokazuju višak ekonomskih i širih društvenih koristi nad troškovima potrebna su svakom modernom društvu. Nisu dobro osmišljena, niti pokazuju višak širih društvenih koristi nad troškovima. Fasaderstvo i školarstvo, pojačavaju krizu i povećavaju troškove: pretaču iz šupljega u prazno, povećavaju dugove i ne vraćaju uloženu vrijednost.

Jedina opravdana svrha zaduživanja bila bi reindustrijalizacija i povećanje radnih mjesta u proizvodnji, a ne zaduživanje radi pogodovanja nekim povlaštenicima.

Tko je glasao

sigurno je u panici, ako ne u

sigurno je u panici, ako ne u panici onda mu sigurno nije ugodno ali ja mislim da čovjek nije niti kriv 100%. naime, on je zapravo glasnogovornik cijele vlade te je preuzeo na sebe sve "nezgodnu" komunikaciju. neznam zašto ali tako je, nešto slično kao Hebrang u HDZu. milanovića npr nema nigdje a tek trebaju uvesti doista nezgodne stvari kao porez na imovinu,

Tko je glasao

Koji stručnjaci - Letica i Gruden?!

Kad moralna vertikala a la Letica počne kritizirati nekoga, odmah (tom nekome;) dajem bianco plus, ne treba mi boljeg argumenta...

(kako to da se ljigavci poput Letice, Tomca, Banca i sl. već jednom ne zavuku pod neki kamen, gdje im je i mjesto)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Dobro Letica ima dugu povijet

Dobro Letica ima dugu povijet bolesti svojih odnosa sa Čačićem još od teniskog saveza kad ga je Čačić bukvalno rukama maknuo.

Tko je glasao

Letica ima

i dugu povijest bolesti odnosa sa samim sobom.... kak bi rekli, "autoimuna" bolest. :))

Tko je glasao

Od te "traume" možda i Letica

Od te "traume" možda i Letica ima PTSP, vrag bi ga znao ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Barem neki kompleks... :)))

Barem neki kompleks... :)))

Tko je glasao

Dobro je znati

Ne plaćajte HEP-u struju skuplju od sedam posto - http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...

Inače:

"– Ovim poskupljenjem Hrvatska elektroprivreda čitav teret svog poslovanja prebacuje na potrošače. Rastom cijene struje godišnje bi trebali uprihoditi 620 milijuna kuna. Do dvije trećine tog iznosa mogli bi doći i sami, racionalnijim poslovanjem, prije svega smanjenjem nenaplaćene realizacije za barem 25 posto, čime bi uprihodili 200 milijuna kuna.

Trenutačno, naime, HEP ima potraživanja od čak 800 milijuna kuna prema potrošačima, uglavnom većim gospodarskim subjektima. Godišnje, osim toga, HEP izgubi 2,6 milijardi kilovatsati u prijenosu i distribuciji struje, a da smanji tu brojku za samo deset posto, povećao bi prihod za dodatnih 200 milijuna kuna – drži Kurtović."

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao
Tko je glasao

i t-com u kurcu

Bez dovoljno novca za plaćanje struje, pa tako i bez svjetla, grijanja i hladnjaka, u Njemačkoj trenutno živi čak 15 posto stanovništva. Sada socijalne ustanove traže uvođenje posebnih "socijalnih tarifa" za siromašne.

http://www.dw.de/dw/article/0,,15923527,00.html

ps kako kina stoji sa tim stvarima da im pošelje koi kontejner za prvu ruku

Tko je glasao

drugaciji pogled cijenama u

drugaciji pogled cijenama u oci

"Ova vlast shvatila je svoju vladavinu kao nešto što prije svega ima prioritet u zadovoljenju budžetskih, fiskalnih i svih drugih državnih potreba. Pritom su naslijedili sve načine od bivše vlasti kako bi to postigli, te su još i smislili nešto svoje kako bi skupili što više novca", komentirao je za Danas.hr činjenicu o drastičnom poskupljenju energenata član našeg Stručnog tima Vladimir Ferdelji.

"Put kojim ide ova Vlada jest put kojim je išla i prethodna vlada. A to je daljnja rasprodaja imovine i daljnje zaduživanje. Jedino rješenje za situaciju u kojoj se nalazimo jest reindustrijalizacija. I dok se taj proces ne pokrene, svaki zakon koji se donese i svaki novac koji se uloži, treba biti usmjeren na stvaranje nove vrijednosti. Jedino to nas može izvaditi iz krize", zaključuje Ferdelji.

http://danas.net.hr/hrvatska/ferdelji-radi-se-potpuno-krivo-skok-cijena-...

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Put kojim ide ova Vlada jest

Put kojim ide ova Vlada jest put kojim je išla i prethodna vlada.

ne bih se slozio. prosla vlada je kupovala socijalni mir deficitom proracuna.
ova to ne radi - smanjila je deficit i povukla nepopularne poteze koje prosla vlada nije bila spremna povuci, makar su financijski neizbjezni. ako kupujemo plin za 10 ne mozemo ga prodavati za 8.


Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Tko je glasao

Plinsko frfljanje

Ajd budi tak dobar pak objavi cijenu domaćeg plina (cca 70% potreba) fco skladište, može!!

http://www.vecernji.hr/vijesti/ina-kubik-plina-crpi-0-7-kuna-a-prodaje-g...

Tko je glasao

a kak si molim te ovo uspio

a kak si molim te ovo uspio napraviti?

zmrdal si celi dnevnik...

?

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

"

Fale samo jedni navodnici, odmah sam dojavio mraku da ispravi kad mi ne možemo!

Tko je glasao

mogla se kresati javna

mogla se kresati javna potrošnja, ali ovako je lakše. zapravo, ova vlada misli da je lakše a na kraju će biti teže... ove mjere su nepopularne jer su loše i zato što se još dublje udara po realnom sektoru, jedinom koji nas može izvući iz problema i upravo suprotno od onog što bi trebalo napraviti. vladin prvi prioritet bi trebao biti osigurati zaposlenost a ne dizati cijene i poreze jer se tako smanjuje zaposlenost.

Tko je glasao

imas pravo.. nije isto.. ova

imas pravo.. nije isto..

ova vlada kupuje socijalni mir polovicom (ili malkice vise) deficita proracuna..

ps
pa ne znam bas koliko je to pametno.. znas ono ni vrit ni mimo.. je u svakom slucaju promasaj..

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Ma da, što uostalom zna taj

Ma da, što uostalom zna taj papak Ferdelji. Ti znaš bolje.

Samo, njegovu argumentaciju nekako ne spominješ. Kad se već guraš s neslaganjem, red bi bio i da odgovoriš na njegove argumente.

Ali, dobro si stavio ovo "ako" jer plin nit kupujemo za 10 nit prodajemo za 8.

B-52

Tko je glasao

Ogavno ulizivanje

Ogavno ulizivanje statističkog gurua...Nije vrijedno daljnjeg komentara.

I ti sebe nazivaš stručnjakom.

Samo jedno pitanje kako je cijena goriva u npr. Venecueli desetorostruko manja od Hrvatske. Kako je cijena vode nakon protjerivanja Bechtela iz Bolivija smanjena za deset puta. Po kojem kriteriju se donosi cijena vode - po zalihama i mogućnosti iskoristivosti ili se uspoređuje cijena hrvatske vode sa cijenom vode u Dubaiu...

PS. Jutarrnji sa Pavićem i Raiffaiesen bankovnim analizama se može automatski baciti u smeće... Puna mi je kapa tih vragova i pljačkaroša Hrvatske. Tko uopće više čita Jutarnji osim ljudi koji nemaju svoj stav i ne znaju analizirati samostalno cijelu situaciju...

Justice for all !

Tko je glasao

I ti sebe nazivaš

I ti sebe nazivaš stručnjakom.

ne, tako me obicno nazivaju golgota i provinc.
ja sebe zovem "hadži" :)

Samo jedno pitanje kako je cijena goriva u npr. Venecueli desetorostruko manja od Hrvatske.

http://en.wikipedia.org/wiki/Oil_reserves_in_Venezuela

Kako je cijena vode nakon protjerivanja Bechtela iz Bolivija smanjena za deset puta.

pitati lokalnu upravu i samoupravu.


Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Tko je glasao

Ljubić dokle seže tvoja Lažimirnost !?

Ja te ne nazivam stručnjakom već "stručnjakom" :)

I fakat bi ti bilo bolje da začkomiš s obzirom na gadljivost licemjerja spram intelekta svih ovdje prisutnih, a u svezi sa Denvnikom kojeg si složio upravo u maniri kojom sam te raskrinkao u samom početku mog sudjelovanja ovdje ...

Naravno da su me mnogi tada gledali u čudu pa i vrijeđali i slično no naviko sam ja na to odavno jer vrijeme u pravilu pokazuje i dokazuje koliko sm bio u pravu pa i u ovom slučaju tvoje "stručnosti" ...

Provinciopolis

Tko je glasao

I fakat bi ti bilo bolje da

I fakat bi ti bilo bolje da začkomiš

o vrli moj demokrato, borce za slobodu javne rijeci, kojeg stalno "cenzuriraju".

nađi mi jedno mjesto gdje sam se ja prozvao stručnjakom, pa cu ti ispuniti tvoju demokratsku zelju za zatiranjem prava na nepopularno misljenje.


Preselio sam blog. Od travnja nove dnevnike možete naći na:
aleksandar-hatzivelkos.from.hr
[new time, new place]

Tko je glasao

Vrli borac uistinu cenzuriran vs apartčika

Ja te ne nazivam stručnjakom već "stručnjakom" :)

... vidi moj prethodni koment kao i onaj svoj iznad njega, a iz kojeg proizlazi ovaj kopirani dio mog komenta ...

Sve u svemu to i dalje nema nikakve veze sa tvojim pokušajem da meni umetneš u usta da sam rekao da si ti sebe prozvao stručnjakom, a što mi pokušavaš implicirati u komentu na koji ti se upravo referiram :)

misao dana
kužim da si nervozan, al sam si za to kriv stoga duboko udahni prije nego nastaviš tipkati nebuloze poput ovog Dnevnika

Provinciopolis

Tko je glasao

Oj Pravedniče ojjjj

Bit će da je minus zbog Nove Pravenosti ili je samo riječ o Pravednosti :)))
Kaj ti je partijska stega do mjere slijepila ...
Žalosno...

Provinciopolis

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci