Tagovi

Počelo spašavanje Horvatinčića

Odmah nakon krvavog pohoda zagrebačkog “cvijetnog” tajkuna počela je akcija spašavanja višestrukog ubojice. Već su policajci koji su ga vodili na saslušanje pokazali tko im je gazda, pa Horvatinčić nije dobio lisice, kao neki “obični” “mali” čovjek, nego se komotno smjestio na prednje sjedalo. A onda su počele igre.
Zanimljivo – jedan list je donio cijeli ispis telefonskih razgovora koje je Horvatinčić vodio poslije krvavog pira. Sve koje je nazvao lijepo su predstavili imenom i prezimenom. No stali su kada je trebalo navesti ime još jedne osobe. Samo su napisati – jedna novinarka. Koja? Zašto je ona zaštićena? Pa zna se! Idućeg dana je popularni tjednik za slabiji spol donio na prvoj stranici veliku fotografiju Horvatinčića sa srcedrapatelnim naslovom po kojem maltene ispada da su grozni talijani sami naletili na gliser, a Horvatinčiću je “jako teško”. Talijanima, naime, više nije. A onda je neki genijalni odvjetnik izjavio da Horvatinčić boluje od karcinoma. Valjda to znači da smije i dalje ubijati.

Vrhunac “izvlačenja” je objavljeni rezultat neuobičajeno duge obdukcije tijela ubijenih. Navodno su oboje poginuli odmah. Iako je bilo “curenja” informacija da je u plućima muškarca pronađena morska voda, što bi značilo da se utopio, sudu je rečeno da nema sumnje da su oboje bili na mjestu mrtvi. I sada dolazi fenomenalno “balkansko” tumačenje zakona.
Prema tom tumačenju, ako su žrtve ubijene odmah, onda ubojica nije obavezan ni pogledati što je to bilo s njima, a kamoli pokušati im pomoći. Pa se onda jadnog kanceroznog ubojicu ne može kazniti za bijeg sa mjesta nesreće jer – eto – oni su ionako bili mrtvi.
Ako je to tumačenje zakona točno, otvara se pitanje o kakvom je to zakonu riječ. Naime možda slovo zakona zaista tako i kaže, ali duh zakona – ono što se zakonom želi postići, traži da se kod nesreće svatko obaveže da učini sve što može da bi pomogao unesrećenima. Tako je bar u civiliziranim zemljama. Uostalom, kako je Horvatinčić mogao znati da su njegove žrtve mrtve. On je pobjegao sa mjesta nesreće i očito je pokušao zataškati svoj zločin. Nije zvao ni policiju niti lučku kapetaniju, a kamoli hitnu pomoć. Naknadna pamet – kao oni su ionako bili mrtvi – nimalo ne umanjuje činjenicu da je ubojica naprosto pobjegao i da nije ni pokušao pogledati da li unesrećenima treba pomoć. I duh zakona traži da to bude kažnjeno. Takvo asocijalno i kriminalno ponašanje ne smije se tolerirati.
Inače, ako sud prihvati takvo tumačenje, može se pretpostaviti slijedeća posljedica. Vozite pijani i udarite neku ženu na pješačkom prelazu. Pogledate da li je živa i ako jest, vratite se “u rikverc” i dokrajčite je. Tada možete mirno pobjeći s mjesta nesreće jer vas ne mogu optužiti da joj niste pružili pomoć. Ona je mrtva, pa joj pomoć nije potrebna. Zvuči groteskno, ali takvo tumačenje daju odvjetnici i pravnici koji tvrde da Horvatinčić ne može biti optužen za nepružanje pomoći jer je žrtve dokrajčio “od prve”. Da li je to u skladu sa stvarnim pravom? Sa idejom pravednosti? Sa duhom zakona? Ne, to je tipični primjer naopakog tumačenja zakona, nešto što svakako nije u skladu sa zloglasnim Poglavljem 23 oko kojega smo se toliko mučili posljednjih godina i očito nismo dorasli.
Sve to ukazuje na to da bi višestruki ubojica i ovog puta mogao proći nekažnjeno. Kao, uostalom, i kada je ubijao automobilom. I to je samo još jedan dokaz da ovo nije pravna država nego zemlja u kojoj mbogataši i moćnici rade što im se prohtije i ostaju nekažnjeni. Da li ćemo to dozvoliti. Pitam sve vas na ovom portal uoči izbora koji bi ipak mogli promijeniti ovaj užas.

Komentari

Novi prilozi u korist tvrdnje

Novi prilozi u korist tvrdnje da se nešto muti:

Obitelj poginulih Talijana još nije dobila radarsku snimku nesreće koju je skrivio Horvatinčić

Izdvajam:
"U ponedjeljak i utorak smo vršili pritisak na kapetana da nam dopusti uvid u spis. Nakon tih pritisaka primljeni smo u utorak i rekao nam je da bi nam dopustio uvid u spis, ali da mora kontaktirati Ministarstvo. Pitali smo ga zašto to ranije nije učinio, ali nismo dobili odgovor", priča nam odvjetnica koja je u utorak ipak dobila uvid u dokumentaciju, no nije joj jasno zašto je na to trebala čekati tri dana kao i zašto istu nije mogla preuzeti.

Neki dan sam naišao na ovaj sudski vic:

Zagorac pred sudom jer je zgazio dva Slovenca.

Sud: Optuzeni, ispričajte što je bilo.
Zagi: Cijenjeni sude, bila je poledica, izgubio sam kontrolu nad autom i...

Sud: Optuženi, kolovoz je!
Zagi: Ma dobro, padala je kiša, cesta je bila puna mokrog lišća, auto
se zanio i...

Sud: Kiša nije padala već mjesec dana. Prestanite pričati bajke, recite
istinu!
Zagi: OK, vozim ja tako i vidim ta dva smrdljiva Janeza. Lupio sam po
gasu i frontalno se u njih zaletio, jedan mi je proletio kroz
šoferšajbu, drugi se odbio od auta i odletio 100 metara dalje. Ne
kajem se, opet bih da mi se ukaže prilika!

Sud: Eto, mogli ste odmah tako reći. Jednog ćemo tužiti za provalu u
auto, drugog za bijeg s mjesta zločina.

Tko je glasao

Denis Latin objavio:

EKSKLUZIVNO!!! po nalogu tomislava karamarka policija skriva činjenicu da je za vrijeme nesereće na gliseru bio MILAN BANDIĆ!!!

Objavljeno na Latinovom FB!

Tko je glasao

Papar

Da nije Horvatinčić na brodu imao možda psa po tom imenu :):):)

Tko je glasao

Treba vidjeti tko to plasira

Na forum.hr piše da to tvrdi Margetić, a sad je objavio i Latin.

Tko je glasao

Pas pilot

Da taj pas nije bio auto pilot? :):):)

Tko je glasao

Papar

A sad bez zajebancije.
Ne pozivam se na Margetića ni na Latina.
Imam informatora koji to isto tvrdi iz pravih izvora.
Ako se pokaže netočno, informator ostaje bez "Plavca malog".
A teško da bi platio tu cijenu:):):)

Pozdrav

Tko je glasao

A kako?

ćete znati tko je dobio okladu?

Tko je glasao

Papar

Ako nje istina on neće dobit Plavac mali.
I to ću napisati.

Tko je glasao

iako je to istina

on neće dobiti Plavac mali

Tko je glasao

Pokopani Talijani koje je

Pokopani Talijani koje je ubio Horvatinčićev gliser

Zanimljiv eufemistički naslov. Do sada nisam uočio takve naslove, npr. "Umrla žena koju je ubo susjedov nož".

Tko je glasao

svjedok iz daleka

Odvjetnici će za vještaka valjda pozvati Johna Carpentera,
režisera filma "Christine", auto ubojica, da potvrdi kako je to mogao
u filmu biti i brod. Pa da nadrealizam prikaza tragične situacije dobije
multimedijalni karakter te se može u memoriju pospremiti kao još jedan
"event" kojem smo nazočili. I očekivati sljedeći.

Tko je glasao

zovite Spielberga

Dolazi do novog zanimljivog obrata:

http://www.nacional.hr/clanak/114988/gliser-koji-nije-smio-isploviti-hor...

Dakle, gosp. T.H. od tvrtke Santa Marina (sasvim je slučajno da je T.H. predsjednik uprave te tvrtke) iznajmljuje gliser. Budući gliseri za iznajmljivanje moraju jednom godišnje "na tehnički pregled" - što je tvrtka Santa Marina propustila obaviti - izjamljuje gosp. T.H. gliser koji nije pregledan i nema potvrdu o ispravnosti za plovidbu.

Da sam na mjestu T.H., ja bih sada tužio tvrtku Santa Marina, čiji bi se predsjednik uprave, T.H., vjerojatno branio kako je on jedini zaposlenik, kako ne stiže sve sam, te je poslove upravljanja i održavanja povjerio tvrtki ŽBLJM d.o.o. o čemu ima valjani ugovor. Sada samo treba pričekati tko će isplivati kao stvarni krivac što je gliser u vlasništvu Santa Marine nije otišao na godišnji pregled. I pratiti stanje na njegovom računu.

Tko je glasao

Zaphod, Ima tu jedan mali

Zaphod,

Ima tu jedan mali problem.

Po zakonu se svaka osoba, koja sjeda u jedno vozilo, mora prije pokretanja tog istog, provjerit tehničku ispravnost i ispravnost papira..

Tko je glasao

provjera ispravnosti...

OK, mora provjeriti ispravnost papira. Ne znam kako bih provjerio tehničku ispravnost, jel to znači kad rentam auto u rent-a-car agenciji da moram odvesti automobil na test ispušnih plinova i test kočenja? Čisto sumnjam. Uglavnom - to je puno manji prekršaj - od iznajmljivanja neregistriranog, tj. iznajmljivanja vozila bez potvrde o tehničkoj ispravnosti.

No, svejedno, dam se rezat gdje sam najtanji ako se s time obrana i te kako neće poslužiti u danima koji dolaze...

Tko je glasao

Idućeg dana je popularni

Idućeg dana je popularni tjednik za slabiji spol donio na prvoj stranici veliku fotografiju Horvatinčića sa srcedrapatelnim naslovom po kojem maltene ispada da su grozni talijani sami naletili na gliser, a Horvatinčiću je “jako teško”. Talijanima, naime, više nije.
....još jedan medijski ispad, za antologiju medijskog besčašća.
Meni je osobno ta naslovnica izazvala fizičku mučninu. I kupio sam taj broj
Glorije, samo da ga imam, onako, kada dobijem napad dobrohotnosti prema
medijima da svrnem pogled i vratim se u stvarnost.
A što se tiče pravne strane, pravo spašavanje će se odvijati poslije izbora.
Sada dobro dođe vježbati strogoću nad povlaštenima.

Tko je glasao

hnd

indian,
gdje je sad tzv. predsjednik Hrvatskog novinarskog društva zdenko duka. jadno novinarstvo s takvim društvom i njegovim predsjednikom, premda ni njegov prethodnik poznati dragutin lucić luce koji nikad u životu nije napisao ni jedan ozbiljniji članak a bio je dva mandata predsjednik hnd-a, nije bilo ništa bolji.
zato imamo medije kakve imamo, bez obzira bili javni ili komercijalni i novinare, ako ih se tako može nazvati, kao spomenutu novinarku glorije.

Tko je glasao

Ima puno njih koji bi ga spasili ali...

dečko se dobro uvalio. Pustimo sad izjave njegovih odvjetnika i plaćene tekstove. I oštećeni će imati odvjetnike, a to su izgleda obrazovani ljudi.

Onaj tko ga ide spašavati jako se izlaže opasnosti. Prije godinu dana (21.7.2011.) napisao sam tekst pod naslovom:
"Ivo Josipović, Varšavska, HUP, Mudrinić, spletkaroši i prevaranti!"
http://pollitika.com/ivo-josipovi-var-avska-hup-mudrini-spletkaro-prevar...

25.1.2011. zbog tog bloga mi je DORH htio oduzeti računalo:
http://pollitika.com/dorh-mi-zeli-oduzeti-racunalo-zbog-bloga-o-josipovicu

Mogu vam reći da se se vremena toliko promijenila da se s obrazovanim ljudima više ne može lako manipulirati.

Ako su mene ostavili na miru, pa je poslije sud donio nekoliko presuda u moju korist onda će istina u ovom slučaju sigurno biti utvrđena. Svima koji pokušavaju, a neki možda i moraju, "pomoći" Horvatinčiću bude to prisjelo.

Tko je glasao

@Papar Ajd, ne papri svugdje...

Ajd, budi dobar pa objasni kako dovodiš u vezu Horvatinčića i - Josipovića? Da se i njemu nije javljao nakon nesreće, a to je zatajeno?? Zaista, ostalo OK, nadam se da će pomoćnika Tomi biti vrlo malo! Ali previše si fiksiran na predsjednika!! Vidiš ga svugdje gdje je nešto mutno, mislim da izrazito pretjeruješ!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Nisam.

Nisam ga doveo u vezu s Horvatinčićem, iako je odigran solidan biznis na relaciji Mudrinić-HoTo, a ovu drugu dvojicu već dulje povezujem, što drugi većinom kuže, a kužimo se i nas dvojic druže moj.

No budući da može doći do zabune, kad je tebe druže moj zbunilo, evo da pojasnim.

Spomenuo sam vlastito iskustvo o kojem mogu svjedočiti u kontekstu razine povjerenja u sustav koje može imati obrazovana osoba.

Dakle ja svjedočim na temelju vlastitog iskustva da obrazovana može imati povjerenje u sustav jer će znati iskoristiti mehanizme u sustavu koji su se u međuvremenu izgradili.

Vidiš da se obojica slažemo da će "pomoćnika" biti malo.

Kužimo se.

Tko je glasao

Dakle ja svjedočim na temelju

Dakle ja svjedočim na temelju vlastitog iskustva da obrazovana može imati povjerenje u sustav jer će znati iskoristiti mehanizme u sustavu koji su se u međuvremenu izgradili.

Papar ovaj sustav je toliko nakaradan i ogavan da je to strašno. Pitanje je samo koliko je horvatinčić važan ostalim igračima...

PS. U biti imaš li ti povjerenje u ovaj sustav da će tužiti i zatvoriti Mudrinića npr. , ako ne to dovoljno govori kakav je ovo SUSTAV- ROBOVLASNIČKI KAPITALIZAM

Justice for all !

Tko je glasao

Mudrinića sam tužio ja.

Mudrinića sam tužio ja. Sustavu. Sustav nije nakaradan, ali ima u njemu pojedinaca koji to jesu. I oni mogu biti, a i jesu na svim razinama sustava. Pa to je očito čim su kriminalci poput Horvatinčića i Mudrinića "uglednici i stupovi društva".

Međutim ovdje raspravljamo o tome što se događa kad ti likovi koji objesno kardaše i harače javnim resursima žele staviti još i represivni aparat u svoju funkciju.

Točno je da je prije godinu dana Horvatinčić naručivao od policije da mu ukloni prosvjednike, kao što im se nije svidio ni moj blog pa su mi isto malo poslati policiju da me malo zastraše.

Ali u tih pola godine došlo je do nekih promjena, tamo su pokupili čak i Kregara, a evo malo kasnije su se svi ograđivali od toga tko je meni poslao policiju. Na kraju je ispalo da je to bio "netko" iz Osijeka. Ja sad tražim uvide u sve spise itd... No pišem o tome redovito.

Dakle ključno je pitanje da li će se oštećenicima omogućiti uvid u sve spise. Ako pratiš meni je DORH odbio dati uvid u spis i rješenje, a par dana kasnije mi je rješenje dao Općinski kazneni sud u Zagrebu, a dobiti ću sve dokumente. Dakle ima svačega u sustavu, ali ima i onog drugog.

Tko je glasao

Dakle ključno je pitanje da

Dakle ključno je pitanje da li će se oštećenicima omogućiti uvid u sve spise. Ako pratiš meni je DORH odbio dati uvid u spis i rješenje, a par dana kasnije mi je rješenje dao Općinski kazneni sud u Zagrebu, a dobiti ću sve dokumente. Dakle ima svačega u sustavu, ali ima i onog drugog.

Nisi mi odgovorio na pitanje ... :) Mislim da to dovoljno govori meni koliko imaš povjerenje u ovaj vražji sustav !

Justice for all !

Tko je glasao

Jesam.

Između svakog čovjeka i zatvora stoji njegova bahatost i glupost. Na kraju će iza rešetaka završiti samo oni glupi i bahati.

U biznisu postoji nešto što se zove SWOT analiza
http://en.wikipedia.org/wiki/SWOT_analysis

Ukratko ona govori da svaki sustav ima ahilovu petu odnosno koliko god netko bio jak i moćan ako se ponaša bahato puknuti će kao balon.

Imamo 4 lika. Horvatinčića, Keruma, Petrača i Rajića. Svi su se love dokopali na isti način. Ali svaki od njih ima drugačiju prirodu i zato će i drugačije proći u životu. Iako je svoj četvorici po zakonu namjenjena ista lokacija.

Ja Horvatinčića osobno ne poznam za razliku od Mudrinića. I koliko sada čitam taj lik je totalni luđak, ubojica i gangster. Dakle balon bi prije ili kasnije negdje puknuo. Mudrinić nije bahat u tom smislu. Nije mi poznato da je nekoga negdje ubio, nije divljak, ali ima jednu drugu osobinu na kojoj će pasti jer je bahat i nema mjere kad treba stati.

Svi bahati su na tankom ledu i teško je predvidjeti, a lako kasnije pametovati, kad će i zašto propasti.

Dakle svatko pada sam od sebe, a na konkretno pitanje hoće li Mudrinić završiti u zatvoru odgovaram sa da. Hoće jer je jednako iako na drugačiji način bahat kao i Horvatinčić. Samo što će pad Mudrinića biti neusporedivo značajniji događaj od pada Horvatinčića.

Tko je glasao

dilber

E vidi kako je u SAD.Ako Dilber saradjuje sa istragom i kaze istinu moguc je dogovor o kazni,pa cak i o oslobadjanju.Ako pak sud dokaze da je Dilber lagala,moguca je i visestruka kazna.A da li je to moguce u Hrvatskoj?

Tko je glasao

Nema love, nema problema

Ima jedna stara narodna : "Možeš koliko hočeš, ali ne možeš dokle hočeš." Tako i u ovom slučaju. Što vrijede sve pare ovog svijeta, kad te vrag ( sam sebe ) ipak dočeka. O bahatosti u navedena "gospodina", mislim da nije potrebno posebno elaborirati. Večina građana u R.H. nema tih problema. Nema love, nema bahatosti, pa ni problema....., ne znam koliko vam je sada lakše, no tak je. Poznajem neke ljude ( ne mnogo ) u pravosuđu, koji još uvijek jurišaju "na vjetrenjače". I donose poštene presude. Valja prozračiti sam vrh pravosuđa, pa će se i u "bazi" lakše disati. Koliko do Božića. Bolje po gregorijanskom kalendaru. Dosta je hitno.

Tko je glasao

treći čovjek

žaki,

tko nešto sustavnije prati cijelu priču može zamijetiti niz nelogičnosti, pa čak i prijevara čim su se tu ubacili horvatinčičevi odvjetnici koji novinama pod njegovim uplivom prodaju muda pod bubrege. neke stvari ste dobro dijagnosticirli.
prema mojim pouzdanim informacijama u horvatinčićevom gliseru bila je još jedna osoba od političkog značaja koja je u najmanju svjedok ovog tragičnog događaja, ali bi njezino eksponiranje u javnosti značilo veliki udarac za njezinu političku sudbinu.
uzmimo samo nekloliko objavljenih činjenica. kako to da je šibenska policija dojavu o nesreći dobila iz splita, a još se ne zna tko je to dojavio. kako to da je horvatinčić zvao kerumovog suradnika i člana njegove liste skipera kvarantana u splitu. zašto se horvatinčić nakon nesreće nije zaustavio nego je kako smatra zaposlenik marine kremik bolanča nastojao pobjeći, a kad mu to zbog u nezgodi ošeteće elise nije uspjelo onda je usidrio svoj gliser na obličnjem otočiću. zašto je prvo izvješće bilo da je u plućima nesretnog talijana bilo vode, što znači da je nakon nesreće još bio živ, a nakon otezanja s objavom nalaza obdukacije se kategorički tvrdi da su oba supružnika na mjestu ostala mrtva. kakva je uloga istražnog suca u šibeniku ivića u svemu tome, jer njegove izjave su već sad kotroverzne. koji su to svjedoci čak iz zagreba, nitkone pita što su vidjeli njemački nautičari koji su jedini bili u blizini. sve se dakle svodi na to da se stvar zabašuri, ali budući da zbog nastradalih stranih državljana to i nije lako moguće, nastoji se olakšati položaj zagrebačkom tajkunu s obilatom poviješću prometnih nezgoda, a prije svega da se zaštiti "treći čovjek"

Tko je glasao

evo, ja sad ne znam da li se

evo, ja sad ne znam da li se latin zeza, ili je zaistac ..

Denis Lattin D
EKSKLUZIVNO: policija po nalogu tomislava karamarka prikriva činjenicu da je za vrijeme nesreće s horvatinčićem na gliseru bio MILAN BANDIĆ!

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

link?

link?

Tko je glasao

ma nema nis, sam to kaj sam

ma nema nis, sam to kaj sam napisala.. ne znam jel zeka il nije

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

link je FB profil Denis

link je FB profil Denis Lattin D

Tko je glasao

@vkrsnik Mutno, mutno... dozlaboga mutno!

Prvi PLUS nakon dugo vremena, ali dužan si nam otkriti pretpostavku tko je "treći čovjek". Bar inicijali, jer ovako će ovo biti tek naklapanje...Naime, shvatio sam da znaš da je pored Horvatinčića i gospođe Đerđe-Dilber na gliseru bila još jedna osoba?? Ako je to "jaka" politička osoba, a javnosti je zatajeno samo prisustvo na gliseru, to je dovoljan razloga da frkne nekoliko ministara?
U svakom slučaju OČIGLEDNO je retuširanje nesreće i njenih posljedica, što je već dovoljan razlog za osnivanje stvarnog, neovisnog povjerenstva sastavljenog od predstavnika Sabora,Policije, DORH-a i Ministarstva prometa... I sama žurba da se ono formira, a sada se o povjerenstvu ništa ne čuje, znak je da se ispod površine (vode) događaju vrlo čudne stvari. I sada je sve očiglednije da odvjetnici su za pare u stanju totalno zamutiti vodu...Odvjetnici, bahati poduzetnici, političari, mediji, "Tomini prijatelji"... mi sada pomalo idu više na živce nego sam Tomo Horvatinčić!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

dužan

LjRW,

Gospon Weiss, nisam nikome dužan otkriti. Kakva je to vaša nakaradna logika? Nitko na ovom portalu na kojemu mi je čak zabranjivano iznošenje svojeg mišljenja nije me toliko zadužio da bih pouzdanu i provjerenu informaciju koju imam podijelio s vama i ostalima.
stojte mi dobro.

Tko je glasao

@vkrsnik

Bukvalno si shvatio ono "dužan". Ovo je u biti kolaborativan blog, i ako podijelite s nama "pouzdanu i provjerenu informaciju" pokazujete se kao ipak, povremeno, solidno obaviješten novinar. Ali, vi ipa niste toliko sigurni u informaciju koju imate, pa šutite.. I to je u skladu s novinarskom etikom!

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

Evo plus

za vještinu nagovaranja.

Vi sigurno imate (imali ste) uspjeha kod žena.

sve dobro...

Tko je glasao

@drvosjek Uspjeh kod žena..? Milan Bandić?

Nije to tema (žene i uspjeh kod žena) nego ako netko počne s poluinformacijom, pristojno je, ako uvažava publiku pollitike, navesti kompletnu informaciju. Na kraju, preko drugih smo saznali o kome se pretpostavlja da je bio na jahti-gliseru: Milan Bandić! Meni je to posve nevjerojatno, mada u nas nije ništa za potpuno isključiti. naime, zatajiti tu činjenicu suviše je riskantno - ako se nađu dokazi za to, Tomislav Karamarko je, nadam se, politički pokopan... Dalje, logično PITANJE: od obavijesti o nesreći do dolaska policije na mjesto događaja nije baš proteklo previše vremena: gdje se tu mogao sakriti tj. nestati Milan Bandić?? Istina on brzo trči, ali da je baš tako brz da ga nitko ne spazi, hm??? Ili, došla po njega neka druga jahta?? Osim toga, to bi bila sjajna senzacija i, da je istinito, novinari (i redakcije) bi se potrudile da PRVE javnost o tome izvjeste.
Inače, kada krenu takve delikatne glasine onda je opet red da ih osoba koje se glasine tiču, demantira. Pogotovo što to nije nepoznata osoba, nego gradonačelnik Zagreba!
Sve u svemu, petpostavljam da se radi o patki ili špekulacijama. I moguće je da netko koristi LAŽNI PROFIL novinara Denisa Latina, jer normalnom čovjeku ne trebaju tri-četiri FB profila!
Kako neprovjereno? Lj.R.Weiss

Tko je glasao

glpst

LjRW,

k bčn kd zpdnt škrpc gvrt glpst. zšt mslt d nšt s vm trbm pdjlt. k sm prm vm pvrmn sldn bvjštn nvnr, v st z mn stln nbvjštn blbtl.

Tko je glasao

blbtl,

grtt,
pjstrl
zphd

jst l s v prpznl blbtlm, l j nšt drg p srjd, j l mj mlnkst vm nšt džn?

stlm tk st pć v?
z mn s zn tk sm št sm, z vs mg rć d st jgnstlgčr, št j njbzzlnj, vlksrb, bljšvc, npprvljv jgkmnst td., p brjt.

Tko je glasao

Naravno da svasta mozes

Naravno da svasta mozes reci
jer internet trpi i vise od papira
a ti zaista iskusavas granice njegove izdrzljivosti.

..............................................................................................
Get your facts first, then you can distort them as you please.

Tko je glasao

btn rzlk

grtt,

v tšk mžt shvtt, jr vm j mzk zkrčn jdnmljm, d s mj mlnkst svjm psm kmntrm zlž z hrvtsk ntrs, sv v kj s kkvčk krjt z nckv st prtv th hrvtskh ntrs, jdnstvn zt št s n smtrt pltčkm hrvtm ng jš snjt jgslvnsk pltk brtstv jdnstv kj j przvl njgr klnj rp nkn Drgg svjtskg rt, dlšk st bljšvc d n kžm stljnst.
t tkv trp ntrnt, jr nst stnj sprtstvt s vljnm rgmntm ng s krstt mnsm. J l vm jsn d t mns n gvr mn mjm stjlštm ng vm všj nmć.
stjt m dbr.

Tko je glasao

srb, kmnjr bljšvc

mrtn kj s jvlj z nstrnstv,
-vx-
mrs,,
3103,
bglc,,
lnprf,
ggt,
pjstrl

vjk st kp s mlm prnkm nmćn d bl št kž tm dnvnk l bl čm št j vzn z dnvnk hvt s mj sb. jst l svjsn svj bjd svj zlć.

k št sm nv jdnm grnjm kmntr vš mns gvr vm n mn kj sm jdn, z ljb rbn wss mnm przmnm n vm prtl, v s kkvčk skrvt z nckv pljjt p hrvtskj, dkl n p ntrnjm rđnj ng p držv k tkvj. v st stvr gldjć tčkj šk jd kj žv nkm drgm svjt.
kd vm j hrvtsk tlk mrsk mt jdnstvn zlz dslt rcm srbj gdj j prsjčn plć dvstrk mnj ng hrvtskj, l nk zmlj gdj n ćt mć prdvt jgbz stl tk ns br zvd.
stjt m dbr.

Tko je glasao

Vjekoslave, Kaj se pališ na

Vjekoslave,

Kaj se pališ na neke od članova pollitika.com. To su uvijekjedni te isti i sistematski nastupaju u čoporu. Cilj im je štrapaciranje tvojih živaca, i kad prolupaš, onda te se banira, a u jednom momentu i za stalno.

Ti ne smiješ neke stvari radit, ko na primjer takozvani ljevičari.

Tko je glasao

njihovi živci

skviki,

nisu u pitanju moji živci nego njihovi, jer im nikako ne ide u komunjarsko-boljševičku glavui da jedan tanjugovac piše protiv njihovih uvjerenja kako bi jedan tanjugovac trebao pisati. njihov je problem što još ni nakon skoro 40 godina nisu shvatili da se jugoslavija počela raspadati pod titom 1974. godine kad je donesen novi ustav. za što mnogo osporavni broz zaslužuje.plus.

iskoristit ću prigodiu i sasvim neobavezno napomenuti kako će se se i postojeća politička struktura u hrvatskoj državi, dakle i HDZ i SDP i sve te male prirepaške strančice na čelu s bahatim čačićem i petokolonašem Pupovcem početi raspadati kad se shvati da hrvatskoj treba novi Ustav, a ne nikakva promjena vlasti

Tko je glasao

@vkrsnik Netočno!

Nije točno da se samo nas dvojica predstavljamo imenom i prezimenom na ovom portalu: Podsjetnik: uz nas, tu su i Krešimir Macan, Pavao Jelović, Ivan Cerovac, Siniša Prpić, Robert Hirc,Alen Bećirović i još najmanje šest - sedam imena i prezimena. Tu je i dvadesetak osoba koji su objelodanili uz nick, i svoje svoje ime i prezime, primjerice Petar Macut, Goran Jurić, Josip Vdović...

Lj.R.Weiss

Tko je glasao

isprika

Ljubo,
iskreno se ispričavam. nisu dakle problem svi ti koje ste nabrojili, nego oni koji identitet skrivaju kao zmija noge.
stojte mi dobro.

Tko je glasao

minus plus hibiskus

@vkrsnik, zanimljivo da se ne ljutiš toliko na kriptostaljinoboljšejugosrbočetnokomunjare kada od istih dobivaš plusiće, kao u komentaru pri vrhu stranice :)

Tko je glasao

Interesantno

Izgleda da sam boljševik ,staljinista i zaštitnik najgorih klanja u Europi !!???
A tko me to tako nazva?
Dopisnik TANJUGA iz delikatnog područja Australije koji je jedini uspio da prođe na natječaju za dopisničko mjesto bez polaganja zakletve službi ( udba ).

Nego, što mislite kako je Tomo Horvatinčić, nakon povratka iz Njemačke, tako dobro razvio posao u Babilonu?

Tko je glasao

težak izbor...

... ja biram "nepopravljivi" :)

Tko je glasao

griotta,

što vam smeta u mojem odgovoru LjRW-u? jesam li možda vama nešto dužan?

Tko je glasao

Ne bih se kladio. Gospodine Krsnik.

Da niste dužni. Itekako jeste.

Evo idemo izvesti mali opit.

Ja vam javno pozivam da ovdje izjavite da je vaša tvrdnja neistinita. U slučaju da u posebnom izvješću policije ne bude treće osobe onda to znaći slijedeće:

1) počinili ste kazneno djelo uznemirivši javnosti šireći neistine o postupcima represivnog sustava u javnoj raspravi kojoj je među TAG stavljeno "poglavlje 23" ili
2) počinili ste kazneno djelo ometanja kaznenog postupka skrivanjem dokaza.

Razmislite do ponedjeljka koliko meni ovak' po ljetu treba da napišem kaznenu prijavu.

Tko je glasao

treći čovjek

papar,

cijenim vaše poznavanje prava, ali moja malenkost je po kvalifikaciji pravnik a po struci novinar.

Treća osoba u konkretnom slučaju nije počinitelj krivičnog djela nego samo svjedok, a time što na ovom portalu nisam iznio njegovo ime nisam uznemirio javnost, jer bi bilo pretjerano reći da jedan internetski portal predstavlja javnost u cjelini. U ovom slučaju navodeći da je postojala i treća osoba na gliseru samo sam želio skrenuti pozornost na to kako se istraga vodi da bi gosp. horvatinčić još jedamput izbjegao pravdi.
to ovaj put ne će biti moguće, jer se radi o stranim državljanima koji su nastradali ne od horvatinčićevog glisera, nego od bahatog hrvatskog tajkuna koji smatra, kao i svi slični njemu, da mogu kotrolirati vlast. možda će ovo biti prekretnica da se smeće koje vodi hrvatsko pravosuđe konačno počne čistiti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci