Tagovi

Plenković nastavlja izgubljenu Arbitražu s MOL-om, da bi krivnju za 5 milijardi kuna gubitka svalio s MOST-a i B.Petrova na HDZ

Plenković nastavlja izgubljenu Arbitražu s MOL-om, da bi krivnju za 5 milijardi kuna gubitka svalio s MOST-a i B. Petrova na HDZ

Da se radi o osobnom privatnom sporu, Plenkoviću nikada ne bi palo na pamet nastavljati izgubljenu Arbitražu, jer jasno je da nema novih momenata, novih dokaza, nema ničega, što bi moglo preokrenuti situaciju u korist RH Ali, Plenković iskazuje želju za nastavljanjem Arbitraže, za nastavljanjem gomilanja štete po RH.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/plenkovic-hrvatska-ce-osporavati-arbitra...

Zašto to radi?
Tko će platiti tu Arbitražu?

Ako se analiziraju Plenkovićevi potezi jedini logičan i istinit razlog da to odrađuje bila bi njegova želja da zaštiti B. Petrova i MOST , te tom zaštitom krivnju MOST-a i Bože pripiše HDZ-u Najveća i najpokvarenija, najpodmuklija, najopasnija oporba HDZ-a je upravo Plenković,a to uz ostalo potvrđuje i njegov planirani nastavak gubitničke Arbitraže koji svima donosi štetu, a samo MOST i Petrova čisti od odgovornosti za najštetočinskiji potez u povijesti RH .

Nakon svega što je Plenković odradio protiv HDZ-a i nakon što ne dozvoljava HDZ-u da preuzme vlast, iako je odnio izbornu pobjedu, planirani nastavak Arbitraže dokazuje da je Predsjednik HDZ-a najopasnija osoba po HDZ, jer pokušava ga uništiti s najmoćnije pozicije –s pozicije Predsjednika HDZ-a. On otvoreno radi poteze za SDP, HNS, MOST, ...a protiv HDZ-a i što je najgore- protiv RH.
http://pollitika.com/vrh-hdz-a-onemogucava-hdz-u-preuzimanje-vlasti

Nepobitna i dokazana ISTINA je da je Božo Petrov osobno odgovoran za nastavak Arbitraže, umjesto dogovora s MOL-om, odgovoran za štetu hrvatskim građanima od 5 milijardi kuna. U svakoj državi završio bi trenutno iza rešetaka, a državna odvjetništva bi ispitivala sve u lancu tog terorističkog udara na financijsku stabilnost RH. I umjesto da je na ispitivanjima, na provjerama, na detektoru laži, isti nam još soli s ustavnim promjenama.


MOST i Petrov , jednim potezom uništili su nam 25 % HEP-a (prema procijenjenoj vrijednosti HEP-a), a Plenković bi nastavkom Arbitraže to zamutio, te bi nakon sigurnog gubitka koji zagovara kroz nepriznavanje rezultata Arbitraže, ispalo da je HDZ uzrokovao cjelokupnu štetu, koja bi se popela na još viši iznos, dok bi MOST-ovci glumili moraliste, Majke Tereze, te bili nametani od meinstream medija kao najbolji izbor za svake sljedeće izbore. Svakako da bi mediji "profesionalno" odradili tu zamjenu uloga i odgovornosti za štetočinstvo, te bi HDZ bio prozivan za MOST-ovo štetočinstvo i financijsko –teroristički udar MOST-a na RH.

Pokvareno je biti u vrhu neke stranke, a planirati joj toliko zlo. To mogu odrađivati samo neprijatelji uvučeni u protivničke redove. Slično zamjenu stvarnih uloga napravili su HDZ-u s prodajom INA-e, te zato ovaj MKn-ov dnevnik o privatizaciji INA-e
http://pollitika.com/kao-i-hrvatsku-drzavu-inu-je-prodala-detudmanizacija

treba umnožiti i bacati ga kao letke širom RH, čitati svaki put kada goebelsovski novinari nastave sa ŠIRENJEM svojih LAŽI o tome da je za propast i kriminalnu prodaju INA-e odgovoran HDZ-a, a ne stvarni krivac protuhrvatski SDP i njegovi ljudi u INA-i i oko nje. Istina je ta koja ljudima otvara oči i nužno ju je ponavljati svaki puta kada se pojave laži

Plenkovićevi pokušaji da nastavkom Arbitraže eskulpira MOST i Božu Petrova od odgovornosti za strahovitu štetu nisu samo vrhunac pokvarenosti, štetočinstva i bezobzirnosti nego i NOVI planirani terorističko-financijski udar na RH.

Budući najavljenim nastavkom Arbitraže Plenković ugrožava i nacionalnu sigurnost, kroz namjerno enormno povećanja financijske štete po RH, kroz zaštićivanje odgovornog za 5 milijardi kuna troškova arbitraže : Bože Petrova i MOST-a, vrijeme je da Predsjednica zbog ugrožavanja državne sigurnosti i financijskog terorizma sazove sjednicu VONS-a s temom Arbitraža INA- MOL.

.......................................................................................

........................................................................................

.......................................................................................

    Da se ipak , zbog istine i pravde, podsjetimo kako je HDZ djelovao da se RH ne napravi višemilijardska šteta nastavkom Arbitraže (za razliku od Bože Petrova i MOST-a koji su namjerno i planski produžili Arbitražu i napravili financijsko- teroristički udar na RH , kao nastavak SDP-ova pokretanja Arbitraže) :

Citati iz:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/darko-horvat-tko-ce-platiti-troskove-ako...

“Nekadašnji ministar poduzetništva i obrta, u prijašnjoj Vladi DK i MOST-a Darko Horvat davno je pametno tvrdio (kao i T. Karamarko) da do arbitraže između INA-e i mađarskog MOL-a nije trebalo ni doći, zapitavši tko će platiti troškove ako kojim slučajem hrvatska strana izgubi arbitražu.

"Svoje sam stajalište oko arbitražnih postupaka već nekoliko puta rekao. Smatram da do arbitražnih postupaka uopće nije trebalo ni doći. Oni su za Hrvatsku vrlo skupi, a postavljam pitanja svima nama: što ako arbitražne postupke izgubimo? Koji su izvori financiranja onoga što će naš strateški partner gubitkom tih arbitražnih postupaka potraživati od hrvatske Vlade? Hoće li nakon toga netko preuzeti odgovornost ili biti sankcioniran zbog svih onih kazni koje ćemo temeljem odluka arbitražnih postupaka morati plaćati? Dakle, to je moje pitanje i hrvatskoj javnosti i medijima i svima nama koji danas radimo ovaj odgovorni posao u Vladi Republike Hrvatske", izjavio je Horvat na konferenciji za novinare u povodu predstavljanja poziva za projektne prijave za inovacije novoosnovanih poduzeća vrijednog 22,8 milijuna kuna.

"U ovom trenutku nitko nikome ne postavlja uvjete, imamo različite stavove. Danas će se dogoditi jedna koordinacija, koja će u nekoliko sljedećih dana donijeti zajednički stav. U ovome trenutku ne pretendiram nikakva rješenja. Samo molim, i kao ministar zahtijevam, da paralelno s arbitražnim postupcima uđemo u sustav pregovora s kolegama iz mađarskog MOL-a, dakle sa svojim strateškim partnerom, jer ako ćemo čekati rezultat arbitražnog postupka 3, 5,7 ili 15 godina, paralelno s tim arbitražnim postupcima INA treba živjeti, investirati i u konačnici postati ono što je temeljnim ugovorom trebala biti - regionalni igrač. Ne začahurena unutar hrvatskih granica, nego biti dionik tržišta ne samo u Hrvatskoj već i u zemljama regije. To su dvije paralelne stvari koje bi se trebale paralelno događati", izjavio je tadašnji ministar.

Na novinarski upit vidi li mogućnost prijevremenih izvora ne uspostavi li se komunikacija između MOST-a i Domoljubne koalicije, Horvat je rekao: "U ovom trenutku nitko u Vladi ne razmišlja o prijevremenim izborima".

Zaista me čudi da MOST, mediji i SDP-ovsko Povjerenstvo za sukob interesa nisu Horvata proglasili nacionalnim izdajnikom.
....................................................

Epilog tog organiziranog političkog cirkusa i medijske hajke je pokazao tko su zapravo pravi nacionalni izdajnici: oni koji su bili "brifirani" za nastavak Arbitraže.
MOST je optužio tadašnjeg prvog predsjednika Vlade RH Karamarka za sukob interesa oko INA-e, srušio je Vladu uz pomoć SDP-ovski medija, te SDP-ovog Povjerenstva za sukob interesa, uzrokovao nove izbore, na vlast u HDZ-u doveden je novi predsjednik koji zajedno s MOST-om otkup ruinirane INA-e predstavlja „domoljubnim“ činom, a prodaju uspješnog HEP-a kao spas i nužnost.

A za troškove arbitraže umjesto Bože Petrova, MOST-a i njihovih trabanata, SDP-ovog Povjerenstva za sukob interesa na čelu s D. Orešković, prljavih manipulativnih medija i onih koji stoje iza njih, na kraju će platiti hrvatski građani, njihova djeca i njihovi unuci, te je najmanja satisfakcija za to da im se Božo Petrov i svi oni maknu sa svih političkih funkcija u RH. Budući da je gubitak arbitraže odrađivan s namjerom, nužno je nad odgovornima za financijsko-terorističko podrivanje RH provesti pravosudne postupke i kazniti odgovorne.

...................................................................................

Plenkovićev planirani nastavak arbitraže, kroz nepriznavanje odluke Arbitražnog suda, novi je planirani, specijalnoratovski, financijsko-teroristički udar na RH i njene građane, te još jedan plan za totalno uništenje HDZ-a, metodom prebacivanja odgovornosti za višemilijardsku štetu Hrvatskoj koju su napravili MOST i B. Petrov, na HDZ. Plenković se ponaša i djeluje kao predsjednik MOST-a, a ne HDZ-a.

Komentari

Plenković nastavlja štetočinstvo MOST-a i B.Petrova u Arbitraži

A. Plenković ne odustaje od nastavka arbitraže s MOL-om i nastavlja štetočinstvo B. Petrova i MOST-a.

A kako i ne bi, jer ga je upravo to dovelo na čelo HDZ-a, a kasnije i države.

Velika pljačka INA-e, preko otkupa MOL-ovih dionica, je pravi razlog pojave MOST-a, izvanrednih izbora,...

Političko-mafijaška banda ne odustaje od zaštite svoga osobnog interesa. Ne staje čak niti pred višemiliardskim štetama koje svojim nastojanjem pravi RH.

Nadam se da će se ta pljačka spriječiti, te da će svi oni odgovarati za financijski terorizam protiv RH.

Tko je glasao

Kakve teze

Koje ti teorije imaš, nevjerovatno.

Ali ajde postavi jedno jednostavno pitanje, kuda idu novci od zastupanja države, kojem odvjetničkom uredu, pa ćeš vidjeti da u tu vreću ubaciju svi podjednako, nema veze tko je na vlasti i da su i u privatnim stvarima opet uz taj ured.

Tko je glasao

@Papar, imaš pojednostavljeni pogled na stvari

Ali ajde postavi jedno jednostavno pitanje, kuda idu novci od zastupanja države, kojem odvjetničkom uredu, pa ćeš vidjeti da u tu vreću ubaciju svi podjednako, nema veze tko je na vlasti i da su i u privatnim stvarima opet uz taj ured.Onaj koji je na to upozoravao, proglašen je nacionalnim izdajnikom, te je uz pomoć MOST-a, SDP-ovog Povjerenstva za sukob interesa, medija, onih koji žele prodati HEP, kupiti ruiniranu INA.-u, smijenjen s mjesta prvog potpredsjednika Vlade i čelnika HDZ-a.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/misetic-odgovorio-karamarku-evo-koliki-s...

A onaj "brifirani" (brifiran od odvjetničke tvrtke koja zastupa RH u Arbitraži), koji ga je smijenio, sada postavlja pitanje tko je brifirao Karamarka?

http://direktno.hr/en/2014/direkt/72015/Petrov-otkrio-tko-ga-je-brifirao...

Hrvatski narod postavlja pitanje kada će "brifirani" Božo, kvazimoralist i mesijanac, završiti na istrazi u DORH-u, a potom u Remetincu, pošto je odgovoran za štetu RH, u visini od 5 milijardi kuna (za sada)?

http://pollitika.com/steta-od-preko-5-milijardi-kn-gradanima-rh-trazi-os...

Koje ti teorije imaš, nevjerovatno.Imam svoju teoriju.

Ti u svojoj toriji sve prebacuješ na kokošarske interese političara vezane uz odvjetnički ured koji RH zastupa u Arbitraži.

Ja tvrdim da je to pojednostavljeni pogled na malo kompliciranije i zamagljenije stvari.

U ovaj cirkus oko INA-e i HEP-a uključeni su:

- oni koji su prodali INA-u,

- oni koji bi kupovinom polupropale INA-e spasili novac svojih dionica,

- oni iz RH koji su skriveni iza vlasništva dionica MOL-a,

- oni koji žele zaraditi na prodaji (pljački HEP-a),

- oni političari vezani uz odvjetnički ured koji RH zastupa u Arbitraži,

- oni iz nelustriranog DORH-a, pravosuđa, medija,....koji to mirno gledaju i šute,

- oni iz MZ (vjerojatno - njemačka posla...) koji se žele domoći hrvatskog HEP-a, te radi toga na vlast u RH postavljaju ljude koji mogu izvršiti zadatak.

Jedan od njih je onaj na čelu hrvatske Vlade, koji danas tvrdi da je vlasnik HEP-a hrvatska država i Vlada, te da će oni a ne sindikati odlučiti što je najbolje za radnike HEP-a, hrvatske građane i državu.

Također, smatra da su referendumi običan populizam i voluntarizam, uključujući i ovaj o prodaji HEP-a, ....sasvim nepotrebna stvar.

To je valjda naučio od Schulza, Rompuya, Hahna, Tuska,....."demokrata" iz Europske komisije, Europskog Vijeća, ...njihovih komesara, povjerenika, kojima se tako divi da mu se zacakle okice dok priča o njima i kućnoj atmosferi u kojoj donose ključne odluke za narode EU, .....a možda i od poznate "zadnje lučonoše slobodnog svijeta", samoproglašene EU carice zvane A. Merkel, koja je uništila NJemačku i EU.

Tko je glasao

Ovo ću ti lajkati, ne slažem

Ovo ću ti lajkati,

ne slažem se s tim što iznosiš u cijelosti, ali s obzirom na našu prijašnju podudarnost u stavovima i razumjevanje ovo je petarda

Tko je glasao

I tebi plusić za dobra stara vremena.)))

Evo i tebi plusića, jer nisam zlopamtilo.))), i...

iako se ne slažem baš sa svime iz tvoga komentara ,)))

Tko je glasao

Ju, ju, ju, kaj sad to treba

Ju, ju, ju, kaj sad to treba značit? Meni nikad tak ne tepaš.

Tko je glasao

Ti bar nikada nisi dobio onakve paprene komentare, kao @Papar

@Skviki, ti bar nikada nisi dobio onakve paprene komentare kao što sam ih isporučila @Papru.:)))

@Papar je bio uglavnom u pravu kada je tvrdio neke stvari u svom, dolje linkanom dnevniku, a ja sam bila u krivu, te sam pisala neumjesne, neprimjerene rečenice, istina - uglavnom na njegove neumjesne komentare upućene na moju adresu.

http://pollitika.com/tihomir-oreskovic-je-promasaj-i-ne-treba-mu-dati-sansu

Tko je glasao

Sad se je javio iz kmečonice

Sad se je javio iz kmečonice i Branko Grčić sa prijedlogom za nekakvi Holding, a holdinzi su najveća pljačka u mutnom.

Jedamput su SDP-ovci osnovali Zagrebački Holding, pa sad imamo uhljebljensku tvrtku.

Koji debili da nije za povjerovat.

Tko je glasao

Branko Grčić? Štoooo, taj je

Branko Grčić? Štoooo, taj je još živ i zdrav i na slobodi?

Hrvati su idioti!

Tko je glasao

SDP je član "tripartitne bande" koja je nasrnula na HEP

SDP glumi oporbu, a tripartitaška banda smišljava kako opljačkati RH za četvrtinu cijelog preostalog nacionalnog bogatstva. Znaju oni kakvo kriminalno djelo rade, pa se žele, od budućeg kaznenog progona zaštititi kroz promjene Ustava.

Petrov i ostali potencijalni privatizacijski pljačkaši HEP-a, Hrvatskih voda, Hrvatskih šuma, prodaju 25 % Hrvatske, te pokušavaju svojim spinom isto prikazati kao brigu za preostalih 75%.

Tko bi banditu-pljačkašu, dao četvrtinu svoje kuće i ostale imovine, da bi mu ostalih 75% zaštitio Ustavom?

Bilo bi dobro da HEP- tuži Boži Petrova i ostale potencijalne pljačkaše koji su nahrupili na HEP, tužbom HNES-u za pokretanje optužbe za veleizdaju i financijski terorizam, te DORH-u, samo zbog forme i odgovornosti kada konačno dođe DORH koji neće podržavati takve poteze.

"Tri pokvarena policajca" skupila su se oko HEP-a. Tripartitna banda pljačkaša koja pokušava ozakoniti najgoru pljačku u povijesti RH.

Trenutno - SDP glumata dobrog policajca, iako je kriv za pokretanje procesa u kojem su nam upropastili 5-6 milijardi kuna, te se ponaša kao da se opire privatizaciji HEP-a i promjeni Ustava koja bi zaštitila pljačkaše.

MOST glumi policajca nevinašce, a pogotovo Božo Petrov koji je izravni počinitelj štete od tih preko 5 milijardi kuna, te koji ustrajno u medijima viče "Držite lopove".

"Tko je brifirao Karamarka da bude protiv te štete?", je Petrovljevo okretanje pile naopako, od istine da je upravo on najveća štetočina Hrvatske -koja bi mogla u Guinnessovu knjigu rekorda po štetnosti koju je netko na svjetu ostvario jednim potezom.

Treći policajac glumata finu Merkelicinu pudlicu, koja smišlja kako bi svojoj gazdarici donijela lovinu od HEP-a i stavila je pred njezine noge.

Skviki, nisu SDP-ejci debili, nego isto kao i Petrov peru ruke od odgovornosti za pljačku HEP-a i ostalih hrvatskih bogatstava preko zakona koje domišljaju.

I jedni i drugi su debelo odgovorni za Arbitaražu s MOL-om i dovođenje u vrh HDZ-a, osobe koja je spremna na zajednički- tripartitaški napad na preostalu materijalnu osnovu za život hrvatskih građana.

Ovo je igra u kojoj su državu i sve građane RH odlučili prokockati .

Stavili su državu na bubanj, a bubnjaju kako je zaštićuju.

Kada bih usporedila agresiju na HEP i ostale hrvatske vrijednosti (vode, šume,..) s agresijom na RH devedesetih: MOST bi preuzeo ulogu četnika , Božo Petrov ulogu psihijatra Raškovića, Vrh HDZ-a JNA, SDP unproforce pridružene četnicima i JNA, a HEP-ovci- bi predstavljali Hrvatsku gardu na čiju će se stranu stati hrvatski narod.

Naravno da je ovo iznad napisano stilom u kojem je korištena hiperbola, kao i ovo ispod, ali jasno je i zašto se koriste hiperbole.

Štab JNA u toj hiperboli su hrvatski dioničari MOL-a koji izvode sav ovaj cirkus da zaštite vrijednost svojih dionica koje im propadaju,a usput da s HEP-om , Hrvatskim vodama naprave što su već napravili s INA-om: pretvoriti ih u lidere u regiji po brzom propadanju i veličini pljačke.

Tko je glasao

Ja ću samo dati svoj pogled

Ja ću samo dati svoj pogled na relaciju pozicija - opozicija.

Potpuno je krivo smatrati da oni na vlasti imaju oporbu u onim političkim strankama koje nisu na vlasti!!!!!!
Kriiiivoooo!

Pravo stanje je ovakvo: Kriminalne bande zvane političke stranke su uvijek pozicija a jedina opozicija je narod.

Kakva nam je opozicija? Nikakva! Neorganizirana, nezainteresirana, debilna....

Zako kriminalne organizirane bande rade što ih volja ... i raditi će sve dok im se bude htjelo i sve dok budu imale političkog i $ profita u tome.

Sva ostala vjerovanja su bedarija....
Ljudi, ne budite budale; - ne zanosite se iluzijama o dobrim i lošim strankama, o hrvatskim i protuhrvatskim strankama.
Sve su one protuhrvatske!
Znam to iz prve ruke a u međuvremenu stanje je postalo još gore.

Tko je glasao

Koji ljudi vode ovu zemlju da

Koji ljudi vode ovu zemlju da nije za povjerovat. Svakih pet minuta izlaze sa nekakvim novim rješenjima za otkup INA-e.

Ponovo hrana za svađe.

Zbog čega ne prizna Sanader šta je bilo a ne da muči cijelu Hrvatsku skupa sa sudstvom. Trakavici se ne vidi kraj, a mi gubimo na vjerodostojnosti i financijski.
Šta bi mu falilo da prizna, posran je ostal da posraniji nemre biti.

No našoj "kremi društva" nije stalo da se dođe do rješenja.

Tko je glasao

Koji ljudi vode ovu zemlju da

Koji ljudi vode ovu zemlju da nije za povjerovat

Oprosti @Skviki, makar dobar odgoj nalaže da se starijeg ne ispravlja, ali ja ću ipak biti drzak i malčice modificirati tvoju rečenicu.
Ovako: Koji ljudi nastanjuju ovu zemlju da nije za povjerovat!

... valja ići za onim što je zajedničko. Ali, premda je logos zajednički, ipak većina živi kao da svatko ima svoju vlastitu pamet.
(Heraklit)

Ovo još bolje opisuje nas:
Tko vodi narod taj, tko vlada njime?
Ni robovi ni podanici nisu.

(Eshil)

A što ako jesu????

Tko je glasao

HDZ ne može izbjeći

HDZ ne može izbjeći odgovornost za INA-u, njegova je vlada predala upravljačka prava MOL-u i ta će činjenica zauvijek ukazivati na krivca.

Božo Petrov je politički diletant i štetočina nesvjesna toga koliku štetu čini održavanjem HDZ-a na vlasti. U političkoj bari koju je uzburkao on samo gleda kako da za sebe i svoje izvuče nekakvu korist.

Dok većina građana ne progleda, takvi lovci u mutnom će kraljevati.

B-52

Tko je glasao

@sm; - "nesvjesno"?

@sm; - "nesvjesno"? Psiholog/pacijent to radi "nesvjesno"!??

@sm, jesi li ti pri sebi ili si samo dobrodušni naivac ili...
... nešto puno gore, nedaj Bože....

Tko je glasao

Iznenadno probuđena savjest i spoznaja pljačke

Pogledaj samo iznenadno probuđenu savjest i spoznaju:

http://www.vecernji.hr/hrvatska/petrov-je-izjavom-o-arbitrazi-obmanuo-na...

Još čekamo i očititovanje o ulozi njegove snahe Dalije Orešković i SDP ove prčije- Povjerenstva za sukob interesa, u ovom cirkusu, u kojem je RH izgubila (za sada) oko pet milijardi kuna.

Tko je glasao

Opet ti po HDZ-u. Krive su

Opet ti po HDZ-u.

Krive su sve vlade a najviše zastupnici u saboru, jer bez njihove privole se nemre takva prodaja ni upravljačka prava prodati.

Daj malo napiši o Bijelim noćima i ko ih je prodal i za koju svotu.

Tko je glasao

Svi su krivi,ali MOST prodaje četvrtinu RH (HEP,vode,šume,..)

MOST prodaje četvrtinu Hrvatske strateške imovine, te tu svoju namjeru bezprizorne pljačke RH želi ozakoniti kroz Ustav.

Tu pljačku, koju ustrajno žele provesti, te je kroz medije prikazuju,( iako je ništa drugo nego besprizorna pljačka), kao dobrobit koju oni -bolji od svih dosadašnjih Vlada, donose hrvatskom narodu. Donose Hrvatskoj otimanje četvrtine HEP-a, šuma, voda, zemlje,..., ali to pokušavaju prikazati kao borbu za ostanak 75% toga u vlasništvu RH.

Jasno i glasno: stratešku imovinu imaju pravo privatizirati u postotku od NULA %.
Jedino to bi moglo ući u Ustav. Unositi pravo na pljačku hrvatskog naroda u Ustav, znači biti najgora mizerija i državni neprijatelji.

Večeras je HRT opet pokazao, preko T. Dujmovića svu bijedu te javne kuće, njenih voditelja i njenih gostiju.

Imati na stolici čovjeka koji je Hrvatskoj upropastio preko 5 milijardi kuna, lika koji je "brifiran" od odvjetničke kuće koja je izgubila taj višemilijardski spor,koji istodobno i dalje napada čovjeka koji je htio spriječiti tu štetu RH, a ne postaviti mu prava pitanja o tome, je dno dna novinarstva.

Petrov demagoški pokušava narodu prodati otimanje 25% imovine neophodne za opstanak države i naroda, uz bahato iskrivljavanje istine.

Petrov se i večeras u emisiji "Iza zavjese" pokazao kao pravi manipulator i obmanjivač, uz asistenciju voditelja T. Dujmovića, koji se vođenjem emisije osramotio i popljuvao cijeli svoj dosadašnji rad.

Tko je glasao

Deeeečkiiiii, ne zaboravite

Deeeečkiiiii,
ne zaboravite povijest bolesti INE od smrada zvanog Ante Marković!!!!
Pisao sam o tome već prije...., mislili ste da se zajebavam a ja sam pisao ono što će tek doploviti s ostalom hrpom govana ....
_____________
SDP I HDZ su u istoj mjeri zločinci što se tiče INA.
SDP još opd doba SKH/SKJu .

Tko je glasao

I HEP jednako počinju odrađivati kao INA-u, prvo prodajom 25 %

I HEP jednako počinju odrađivati kao što su odrađivali INA-u 2003. godine, prvo prodajom 25 %, a isto namjeravaju i sa Hrvatskim šumama, Hrvatskim vodama, ...

Pljačkaška klika plan prve faze pljačke 25% nacionalnog bogatstva pokušava ugraditi u Ustav.
Neki se protive upisu plana pljačke hrvatskih nacionalnih bogatstava i zakonodavnog financijskog terorizma u Ustav, jer time bi ostao dokaz tko je pokrenuo pljačku, Žele otkloniti potencijalnu mogućnost da se takve danas-sutra optuži za veleizdaju

Tko je glasao

Kaj nisi uočila da B. Petrov

Kaj nisi uočila da B. Petrov u zadnje vrijeme nosi sunčane naočale. Skriva čovjek okice da ga se nemre prokužit.

Tko je glasao

@ppetra, vrati onu sliku koj

@ppetra, vrati onu sliku koj je prije bila u dnevniku jer se iz nje savršeno vidi psiho-robot tog zgubidana opakih namjera.

Specijalizant psihijatrije na prvoj godini specijalizacije iz one slike vidi "o kome se radi"...
Uspuit, prošle jeseni sam malo "kopao" ponekim svojim vezama unutar medicinskih krugovba i došao do entorice tom liku kadaa je bio na specijalizaciji....
E jebeš mi sve ... da to objavim pali biste svi na dupe a naročito oni koji su njemu vidjeli ili vide "spas za Hrvatsku"...

On je "spas za Hrvatsku" kao JNa 1991.!

I taj je predsjednik Sabora... tako mi kažu! Jel to stvarno istina?

Tko je glasao

Slika je zagonetno nestala

@ppetra, vrati onu sliku koj je prije bila u dnevniku jer se iz nje savršeno vidi psiho-robot tog zgubidana opakih namjera Dijelim tvoje mišljenje o slici.

Međutim, zagonetno je nestala s interneta, pa i s moga dnevnika.

E jebeš mi sve ... da to objavim pali biste svi na dupe a naročito oni koji su njemu vidjeli ili vide "spas za Hrvatsku"...Ništa me ne može iznenaditi.

I da objaviš, drugi kontrolirani mediji bi Božu proglasili božanskim likom, spasiteljem nacionalnog bogatstva i neupitnim moralnim autoritetom.

On je "spas za Hrvatsku" kao JNa 1991.!Puno gore, jer 1991. god. su branitelji imali jasnu sliku tko im ugrožava život i egzistenciju, te protiv koga se trebaju boriti.
Iako im istina, ni tada neke stvari nisu bile jasne.

Ali istina se zadnjih godina u potpunosti ogoljela, pa samo najnaivniji naivci i dalje ne vide tko drži poluge moći u RH.
Božo Petrov je dio toga.

I taj je predsjednik Sabora... tako mi kažu! Jel to stvarno istina?Da, taj unjkavi demagog koji je uzrokovao RH i njenim građanima, inzistiranjem na štetnoj arbitraži s MOLOM (kaže bio je odlično brifiran:))), štetu od 5 milijardi kuna (procijenjeno 1/4 vrijednosti HEP-a), za nagradu što je uzrokovao nove, skupe izbore, za nagradu što je nastavljena arbitraža, za nagradu što nisu smjenjeni SDP-ovi kadrovi po MUP-u i ministarstvima, za nagradu što nisu kaznili ubojicu D.Pajičića, za nagradu što nisu pronađeni svastičari s Poljuda, za nagradu što se ne kažnjavaju nogometni huligani, za nagradu političkog uništenja DK, za nagradu što je uspješno spriječena lustracija, za nagradu nesmjenjivanja ljudi u DORH-u (a viču o 25 godina kriminala...), za nagradu namjere kupovinu ruinirane INA-e, prodaju uspješnog HEP-a........postao je predsjednik Sabora.

Sramota!

Tko je glasao

Evo ipak slike nazad

Pojavila se, kao što je nestala.
Ali za temu dnevnika bolja je novoubačena., pa neka ona ostane.

pollitika Neovisni, ali ne i neutralni

Tko je glasao

...a mnogo mi je lep, lep u

...a mnogo mi je lep, lep u pičku materinu..
ko da mu je @feniks tata a manolić kum (crnogorski... :):)

.... samo nisam locirao jel slika iz Stenjevca, Vrapča, Popovače ili Ugljana

Tko je glasao

Pa razgolačil je okece koda

Tko je glasao

Neko netkome iza leđa

Tko je glasao

Pazi da se tebi ne nađe Apis

Tko je glasao

Hahaha... zamisli to

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Pa dobro @ppetra, jesi li se

Pa dobro @ppetra, jesi li se ti toliko najela "koljiva" da ti je pozlilo?
Ili je "koljivo" za "Vaskrs"? Moram pitati Marka Jurića, on zna... :):):):)

HDZ? Kakav HDZ? Oni su kao nešto, jelllll
Oni su samo 10 puta jači od ""brvi" (MOST-a) pa su po Hrvatsku toliko puta i opasniji. I jednoj i drugoj stranci je na čelu istovremeno i psihijatar i pacijent i obratno.

Kakav HDZ! HDZ je umro kada je umro Tuđman! Ende!

P.S. Za koji dan će se i Plenković i Petrov pridružiti Pernaru u žderanju pizze u sred Hrvatskog Državnog Sabora!

Toliko o tim mladim, pametnim i sposobnim političarima koje ste si tako priželjkivali.... Pa evo vam ih!

Čujem da sad traže da im se u fotelje ugrade kemijski WCe za slučaj da pizza nije baš najbolja a vladaju i neke crijevne viroze...
Ja sam zato da im se to i ugradi; - bolje da seru u te WC-e nego li po narodu, onako skupno, dogovorno i organizirano.

Političke stranke u Hrvatskoj su više ili manje dobro organizirane kriminalne bande.
Sve ostalo je "sanak pusti" političkih junfera i junferica u Hrvatskoj.

@ppetra, zar ti nemaš malo previše godina da bi spadala u redak prije upisane kategorije?

Tko je glasao

Zaboravio si navodnike citata

Političke stranke u Hrvatskoj su više ili manje dobro organizirane kriminalne bande.

Žalit ću se Odboru za etiku jer si plagirao moju mantru... (:

Tko je glasao

Pitanje za Sjenku: spada li u te organizirane bande SNV?

Odgovor na ovo pitanje donekle definira tvoju vjerodostojnost.

Pa hajde Sjenko, odgovori ako smeš: Spada li SNV u te organizirane, kriminalne pljačkaške bande?

I nemoj si laskati da si ti jedina koja tvrdi da su sve te stranke iste, to mi čitavo vrijeme tvrdimo, dok ti i takvi kao ti tupite o samo jednima kao bandi, a kriminal i zločine drugih ste uvijek opravdavali. Jedva smo nekako došli do razine da se uopće složite/složiš oko toga da je sve to isto.

No ostaje pitanje kojim ćeš sama sebe pljunuti: Spada li SNV u ove organizirane kriinalne bande?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ustvari, htio sam pitati za SDSS, ali važi i za SNV

Dakle, je li stranka koju je osnovao ratni zločinac Hadžić i koju vodi Stanimirović koji je osobno oteo ranjenog Hrvata iz ruku žene i kojega su ubili, a da ne pričamo o tome da je bio šef saniteta u Vukovaru, u vrijeme kad su pobili sve ranjenike iz bolnice, mnogobrojne klasične afere nećemo ni spominjati, dakle je li i SDSS na tvom popisu organiziranih i krimininalnih organizacija ili su po tebi SNV i SDSS neljudske svetinje i nešto drukčije od ovih koje ti kao osuđuješ?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Žali se kome ti drago! Ja sam

Žali se kome ti drago! Ja sam to rekao javno, jasno i glasno još kada sam, bio u samom vrhu hrvatske politike... negje 2004.
Tako i tako sam znao da ću napustiti taj "brod luđaka" pa mi se živo j....o kako će to komentirati moji šefovi u Banskim dvorima i Saboru.

Tko je glasao

MOSTje nizvršio najgori terorističko-fianncijski udar na RH

Političke stranke u Hrvatskoj su više ili manje dobro organizirane kriminalne bande.Jesu. I zato treba ići organizirano protiv njih. Referendumima.
Plenković tvrdi kako smo predstavnička demokracija i kako ne treba referendum. O toem će odlučivati anrod svojim potpisima, jer narod nisu članovi HDZ-a koji bi slušali i majmuna da ga zarede za Predsjendika HDZ-a, nego je narod ogromna većina ljudi koji nisu u stranačkim vojskama-odnosno nisu u kako ti tvrdiš "bandama", što vjerujem nije daleko od istine, sudeći prema nedjelima koja odrađuju u kontinuitetu, bez obzira što se mijenjaju na vodećim pozicijama.
Oni doalze i mijenjaju se na vlasti, a štetočinska politika prema državi i građanima kontinuirano se provodi.

Ovako referendumi i služe da predstavnička demokracija ne postane diktatura, te da " predstavnici ne naprave katastrofalne i nepopravljive poteze za neku državu.

Plenković je sklon diktaturi. Kada su Englezi svome narodu dali referendum o Brexitu, on je izjavio kako im to nisu trebali dati i time pokazao, kako ne poštuje narod, istinsku demokraciju i kako ima komunjarsku sklonost diktaturi.
Opet Plenković govori protiv referenduma, čak i u Saboru RH. Sramotno. Po pitanju HEP-.a. Time pokazuje kako odrađuje privatizaciju HEP-a za neki drugi narod, a otima narodu RH njegove najvažnije resurse.

Ne trebaš biti tako pesimističan, jer poštenih ljudi ima i zadovoljstvo je kretati se među takvima.

Da ih nema baš u Saboru, sasvim je jasno. Pa sam Predsjednik Sabora Božo Petrov ovu državu, nastavkom Arbitraže s MOL-om , "orobio" je za 5 milijardi kuna. I on i dalje moralizira, samo zato što novinari i mediji ne odrađuju svoj posao.

Treba iznositi istinu, jer samo ISTINA razotkriva tu bandu.
Pogledaj kako Plenković odgovara Marasu da je SDP krenuo s privatizacijom HEP-a. A on i HDZ-MOST je nastavljaju. To sam Plenković javno govori u Saboru i tako otkriva kako su jednake štetočine po ovaj narod. Pitanje je samo tko će trpati istim im gazdama više hrvatskih kuna u džepove.
Samo naivci mogu MOST shvatiti kao slučajnu pojavu. Onako kako su se oni pojavili mogu se pojaviti samo "agenti" raznih službi, podignuti da odrade određeni, štetočinski po RH, posao. To su i napravili.

Šteta od preko 5 milijardi kuna, morala bi mobilizirati narod , HEP-ovce, branitelje,.. ...

Jasno je da oni moraju nešto hitno smisliti, jer Božo Petrov i MOST stvorili su samo jednim potezom rupu u proračunu od 5 milijardi kuna.

Kao što je HAC zaštićen referendumom , kao što smo spriječili outsourcing, tako referendumom moramo zaštititi i HEP, Hrvatske vode, Hrvatske šume, zemlju,jer nitko od "predstavnika" nije dobio ovlasti da ih prodaje.
MOST je izvršio takav teroristički udar na RH- da ga možemo usporediti s totalnim uništenjem gradića od 20 000 stanovnika (5000 kuća vrijednosti oko milijun kuna svaka). Ovo treba ponavljati, a ne da nam MOST-aši tako podlo još i dociraju, pokušavaju mijenjati Ustav, da bi popljačkali, u ime svojih gazda, četvrtinu preostalog strateškog nacionalnog bogatstva (HEP, Šume, Vode, Zemlja).

I još Mesije i štetočinski, moraloidaški lažljivci prikazuju prodaju četvrtine svih bogatstava RH , okretanjem pile naopako, kao zaštitu preostalih 75% tih poduzeća.

Plenković ispucava spin kako nije vidio bolje rješenje za povratak INA-inih obezvrijeđenih dionica ,a jasno je i najgoroj budali, da su INA-ine dionice pljesnjivi šrot u džepovima okorištenih na privatizacijama INA-e, te da ih treba ostaviti njima i Mađarima,a sve radnike Sisačke rafinerije zbrinuti u HEP-u, a ne političare tripartitne "bande" .
Dakle, najbolje rješenje je ostaviti pljesnjive dionice INA-e njenim vlasnicima, a HEP ne dirati i ostaviti ga u vlasništvu RH. Sve drugo je terorizam i podrivanje RH.

Tko je glasao

@ppetra, nikada oni više

@ppetra, nikada oni više nikakve referendume dozvoliti neće! Sjebala ih Željka Markić sa onim kada smo "zatukli" pedere! Useru se od straha kada im spomeneš referendum!

HEP?
Eeeeh, pa o tome bih mogao napisati dnevnik, i to u nastavcima. Kada sam čuo da prodajemo HEP da kupimo natrag šugavu, bolesnu i raspadnutu INU.... popizdio sam!
Još kada je to (jel ono gnjecavi Plenković vojne lekarke sin) rekao da je to najbolje rješenje za koje je ikada čuo...

Tada se bacih malo u istraživanja unutar ove septičke jame zvane Hrvatska i planete širom.
Jedna amerska procjeniteljska kuća kaže da je vrijednost HEP-a, paaaz saad, : 20.000.000.000$ !!!!!
Druga, istog svjestskog rejtinga kaže: Nije točno, HEP je neprocjenjiv! Nema cijene!

Ondak malo preko Sydneya saznaah što kažu eksperti u Japanu (platili ih naši ljudi, nezavisni od politike RH i RH same?????)
Staloženi, organizirani i precizni Japanci prvo upitaše: Kako je uopće moguće da hrvatska država prodaje HEP? Zar vi tamo imate zakon koji dozvoljava prodati nešto nad čime nitko nema vlasništvo?

Ništa nisam razumio... pa ispočetka...
Kažu Japanci:
Količina električne energije koju stvara i distribuira HEP sadrži u sebi toliko i toliko hidrostruje, toliko i toliko alternativne, toliko i toliko iz Krškog(!!??), toliko i toliko iz uvoza. Izračunaše Japanci u kwh koliko je iz hidropotencijala - lavovski dio.

I nastavljaju dalje: Do sda je HEP na temelju padalina i količine vode koja je pala s neba (uzeli su zadnjih 35 god.) zaradio neispisivu količinu $. Tko ima kod vas pravo prodati ono što narodu hrvatskom sam Bog daje s neba, $ dolari mu padaju s neba i na to samo narod polaže pravo.

I na koncu, Japanci nisu željeli izračunati koliko vrijedi HEP jer to smatraju nemoralnom i kriminalnom prodajom!(sic)
Ogradili su se time da kroz npr 25 god mogu samo aproksimativno izračunati padaline pa time i bilijune $ zarade ali ne žele sudjelovati u tome.
Za opsežan posao i elaborat/nalaz nisu naplatili grupi hrvata ni $!

Eto, tako kažu! Nisam u svemu skupa diretno sudjelovao ali tako jest.

Nu, kako imam nešto "buldovsko" u sebi i kada zagrizem ne puštam, nazvah prošle subote svog dugogodišnjeg prijatelja, inžinjera iz samog vrha HEP, cijeli je život u HEP-u..
Zna o HEP-u sve... uvijek je bio na tehnički rukovodećem poslu i visoko pozicioniran, pa i član NO (mislim u par navrata)... Ne bih više o njemu jer će ga netko "identificirati, locirati,......)
Daklem nakon gore spomenutih informacija razgovaram s njim dobar sat.
Saznah stvari koje psiholog/pacijentPetrov i onaj gnjecavi vojne lekarke sin nikada znati neće ....

Zaključak našeg razgovora, kažemi ovako stari prijatelj: Molim te ko Boga, aktiviraj sve one koje poznaješ i koji su moćni unutar naroda.... ne dozvolite da se proda HEP, ni pod koju cijenu
___________
Sad ja tebe @ppetra pitam, i sve vas:
Što učiniti da se HEP ne proda?
Što učiniti onima koji ga možda ipak uspiju prodati?
Jel došlo vrijeme za ovo: http://pollitika.com/ubijanje
_____________________

Najimbecilnije u svemu je ovo; objasniti ću jednostavno...

Ovako: Recimo @ppetra, ja tebi prodam svog 5 god. starog "fiću" u sasvim dobrom stanju. Nakon nekog vremena ti ga malo stucaš, zapustiš održavanje, srušiš mu vrijednost...

Tada ja načisto izgubim razum ( a nisam ga imao ni kada sam prodavao ti sasvim dobar auto za 10 puta manju cijenu) i želim otkupiti svoj sutomobil natrag.
Ti naravno vidiš da imaš posla sa totalnom budalom i imbecilom i tražiš da ja prodam svoj vlastiti stan od 100 kvadrata udaljen 110 metara od Gradske vijećnice i izbrojim ti taj novac za ono što je od "fiće" ostalo.... !!???
_____________

To je priča o prodaji INE i prodaji HEP-a! U slici i riječi....

A vi narode žderite govna i dalje!
Hrvati su idioti!

Tko je glasao

Kad cigo treba novce

Evo jedne urbane anegdote još iz stare juge.
Dakle, cigo Pero je hitno trebao novce, naravno da mu nitko nije želio posuditi pa je odlučio prodati svog PeZejca (Polski Fiat 125) za 500 dojč maraka,
naravno, cijena više nego povoljna, proda cigo to prvom susjedu. E sad tu dolazi dio gdi je cigo daleko pametniji od svih Hrvatskih premijera i ekonomskih stručnjaka, cigo obrne lovu, tih 500 dojč maraka cigo podupla, isplatio mu se posao, dobro zaradio, i ode cigo kod susjeda da otkupi auto nazad, donese 500 DM na stol ali sad nastaju problemi, susjed traži cigu 700DM, krene lagana svađa, na kraju cigo izbroji 700DM i odveze auto doma. Nije ispalo sve kako je planirao ali u džepu mu je ipak ostalo 300DM, dakle zarada. Upitno je da li je cigo imao i 4 razerda osnovne škole ali je znao što je trgovina i kako se zarađuje a da nije ukrao ni pare.
A vidi sad, svi naši doktori ekonomskih znanosti, ovoga i onoga nisu u stanju napraviti ništa. Zapravo djeluju kao da su plačeni da ne rade ništa. Čude se kako Interpol skida potjernicu, zapravo ne hapse i ne izručuju Hrvatskoj onog mađara, a zašto i bi, pa Hrvati nisu u stanju osuditi čovjeka koji je primio mito od tog mađara, što bi onda oni sa tim mađarom, ništa, valjda mu platili izlet i troškove za povratak u Mađarsku.
INA-u zbog greške u provedbi procesa privatizacije (potencijalno davanje-uzimanje mita) poništiti "pretvorbu" i nacionalizirati, to bi napravio svaki Hrvat domoljub, zar ne?
A onda pitanje, što bi Hrvatska sa INA-om? Pa Hrvati-vlast nisu u stanju ni sajam voditi a ne nešto što stvara enorman profit.
I da, u pravu si, Hrvati su idioti !
Od branitelja koji dozvoljavaju pljačku Hrvatske od 1991. do danas jer bitno je da te kradu tvoji a ne srbi
do stoke sitnog zuba koja to pognute glave sluša, šuti, trpi i radi (onaj sretnik koji ima posao)

Tko je glasao

Gle @Jura, ajmo prvo oko

Gle @Jura, ajmo prvo oko Cigana...
Prije nešto godina, kada je još u Rusiji trajala rasprava oko trase plinske aorte prema Sredozemlju i JI EU... Hrvati i Sanader nisu ni qrcom mrdnuli... Srbi su u Rusiju poslali svog ministra i zamjenika... Da ne povjeruješ, jedan je zapravo bio čisti Cigan a drudi samo frtalj!!
U toj prvoj trasi plinske aorte Srbija je bila ključna crta ( a i danas je) a Hrvatska ni u "talonu"....
Toliko o Ciganima. Mi ih imamo koliko ti drago ali ih biramo za predsjednike države umjesto da ih zaposlimo kao "cjenkaroše" oko INA, HEP, HŠ, HAC, HPT, Pliva, GRedelj, Tesla, Končar, Imunološki....

Pamtiš li tvrtku "Jedinstvo"? Onu koja je samo u Rusiji isprojektirala, sagradila, startala i "ključ u ruke" isporučila 120 gotovih tvornica Rusima? Gdje je ta tvrtka? Gdje su ti tehničari, inžinjeri, ovlašteni projektanti???
jbmti, stvarno ću se latiti, što bi rekao Slobenito na Gazimestanu, "institucionalnih i vaninstitucionalnih mjera...."

INA-u zbog greške u provedbi procesa privatizacije (potencijalno davanje-uzimanje mita) poništiti "pretvorbu" i nacionalizirati, to bi napravio svaki Hrvat domoljub, zar ne?
Razmišljao sam si o tome već i prije, međutim, Orbanova ekipa nije glupa, a ni Mađari. Prisjeti se, prvo su istisnuli moćni OMV kada je krenula rasprodaja INA. Iza toga su mudro šutjeli na naše kevetanje jer su znali da su oni država a mi bilmezi iz mrduše donje te da su oni postupili po svim međunarodno legitimnim pravilima prilikom kupnje INA. Osim toga, znali su, da se svakog Hrvata može kupiti, za "šaku riže", bolje "auto" (nije tipfeler:):):) ) ili kakvu bolju pičku koju mu uvališ u krevet....

Nacionalizacija? Davno sam napisao da treba nacionalizirati sve od bivšeg najmanjeg Unikonzumovog kioska do HPT-a...
Bez milosti! Oni koji bi se doma bunili... uredno metak u čelo ili dugogodišnje učenje kako se postaje Meštrović u klesanju kamena, npr. na Golom ....

Vanjski kriminalci u pljački koja se kod nas zove "pretvorba" Paaa, primjeniti formulu Putin: OK, uložili ste neku lovu, ekstra zarađivali kao nigdje pa vam je to "0 s 0"... nudim vam max 22% u tim novim/starim državnim tvrkama a ostalo smo vlasnici mi - država.
Hoćete? OK!
Ne želite? Marš u mp3 iz moje zemlje!"

Tako je on npr u jednoj jedinoj noći, doslovce, izbacio McDonalds iz svoje zemlje. Paziiii: McDonalds; koji je jedno 100 puta fin. moćniji nego li cijela RH.

Mislim da ipak postoje u ovoj zemlji ljudi koji mogu, znaju i trebaju voditi te recimo nacionalizirane tvrtke.
Iskustvo mi govori da sam u pravu::::!!!!!
Ima samo jedan uvjet: Rukovodstva tih i takvih tvrtki niti smiju niti mogu postavljati pernari, obijači automobila, psihijatri, ljudi koji su npr 25 godina boravili u EU i raznosili poštu od kancelarije do kancelarije...
... na vrhu zamlje niti smije niti može biti tajnica čistačica cijevi u nekom tamo vojnom konglomeratu... - ma koliko imala neobičnu frizuru.... :):):):)

I da, u pravu si, Hrvati su idioti !
Naravno da sam u pravu! Znaju to i drugi ali ne žele kazati... kao, pa nećemo po svojima....
S obzirom da sam ja tip koji ne zaobilazi ni istinu ni činjenice (pa što košta da košta) ja to već godinama govorim.
Možeš malo modificirati/modulirati; npr.: " Hrvati su talentirani idioti!" ili " Hrvati su talentirano glupi političari..."

Branitelji?
Branitelji su apsolutno krivi za stanje u državi! Apsoluitno!

Za elaboraciju toga mi treba cijeli dnevnik a to se uopće više ne isplati pisati na ovom umirućem portalu.
Napisat ću to na jednom drugom, opširno, detaljno, činjenično....

Tko je glasao

@otpisani, ovaj tvoj komentar je jedan odličan dnevnik

@otpisani, ovaj tvoj komentar je jedan odličan dnevnik, pa ga objavi kao dnevnik.

Hrvati su idioti! Nisu idioti, već su u raljama nelustriranih, korumpiranih političara, nelustriranog pravosuđa, nelustriranog DORH-a, manipulativnih medija, eutanaziranih i razjedinjenih braniteljskih udruga i branitelja koji ili gledaju svoj interes....dok mnogi razočarani branitelji podižu ruku na sebe.

U raljama su briselskih činovnika, poput ovog Premijera koji danas otvoreno u hrvatskom Saboru prezire narodne referendume, koji pljuje na političare (poput Camerona) koji uopće i daju slobodne referendume, te to naziva političkim voluntarizmom.

U raljama su lopova koji kupuju ruiniranu INU i prodaju visokoprofitabilni HEP.

U raljama su poslušnika koji bezpogovorno prihvaćaju imigrantske kvote, daju imigrantima državne stanove i socijalnu pomoć, dok stotine tisuća mladih Hrvata odlaze u svijet.

U raljama su EU poslušnika, poput ovog Premijera koji danas govori o hrvatskom Saboru kao o sluganskom instrumentu, kako kaže: Hrvatski Sabor je važan za transponiranje sekundarnog zakonodavstva!???.

U raljama su političara koji govore o zajedničkoj europskoj politici prema imigrantskim kvotama i imigrantima, te stavu cijele RH prema solidarnosti!???"

Tako naš Premijer isključuje iz EU Mađarsku, Slovačku, Češku, Mađarsku, Sloveniju.....trećinu stanovništva EU.
Valjda, za njega, to uopće nije Europa?

I govori čeznutljivo o Tusku, te Europskom Vijeću koje "u pravoj kućnoj atmosferi donosi smjernice kojima Europa treba ići".

Koje mehanizme europski narodi imaju da smijene te neizabrane političke birokrate, u slučaju njihovih krivih odluka?

Nikakve!

Jer EU je po karakteru, načinu vladanja, privilegiranim nacijama, odnosom prema nacionalnom i kršćanskom - baš poput SFRJ.

Euroljupci, a tu ubrajam i Plenkovića, ne žele vidjeti raspad EU -Titanica koji tone.

A raspad EU može biti 1000 puta krvaviji od raspada SFRJ.

Tko je glasao

Nisu idioti, već su u raljama

Nisu idioti, već su u raljama nelustriranih, korumpiranih političara, nelustriranog pravosuđa, nelustriranog DORH-a, manipulativnih medija, eutanaziranih i razjedinjenih braniteljskih udruga i branitelja koji ili gledaju svoj interes....dok mnogi razočarani branitelji podižu ruku na sebe.

Hajde da opet ponovimo gradivo:
http://www.pravnadatoteka.hr/pdf/aktualno/Je%20li%20mogu%C4%87a%20lustra...
Zanimljivo, zar ne ?

Tko je glasao

http://www.pravnadatoteka.hr/

http://www.pravnadatoteka.hr/pdf/aktualno/Je%20li%20mogu%C4%87a%20lustra...
Zanimljivo, zar ne ?

Kada sam pisao ovo:
http://pollitika.com/zakon-o-lustraciji
znao sam zašto to pišem i koju ću salvu ismijavanja doživjeti.
No, ne lezi vraže, postalo je mnogima u međuvremenu nešto "vedrije" pa bolje vide.... :):):)

Zanimljivo je da se iz tog najviše ismijavaju sitnozubani koji bi tim radnjama najviše profitirali...
Možda nebi više u tolikoj mjeri bili kruha gladni...
Možda im nebi djeca pobjegla u svijet za koricom kruha....
Možda ih nebi ovršio svinjoliki mason koji je sam napisao zakon o ovrhama (u svijetu nepoznat?????) te ih npr iseli iz kuće ako su dužni 500-600 kuna lokalnom komunalcu....
... a još malo i za ovu godinu prestaje sezona svinjokolje... :):):):)

Najgore je od svega što smo napisani Zakon ponudili svim tadašnjim parlamentarnim strankama i zastupnicima...
Nisu ni qrcom mrdnuli pa se sada "dinsta" negdje u bespućima EU nepregledne birokracije...

Hrvati su idioti!

Tko je glasao

Ja stvarno ne razumijem kakav

Ja stvarno ne razumijem kakav je mentalni sklop jednog pravog hadezejca, takozvanog domoljuba i nacionaliste koji zaziva lustraciju nakon 25 godina, jednostavno ja te ljude (ako su ljudi) ne mogu nikako shvatiti.
Da, jesam bio za lustraciju (eliminaciju) 1990. no bilo mi je savršeno jasno da se neće provesti, razlog vrlo jasan, ekipa samo promjenila dresove.
Zanimljivo da je 1992. snimljen film "Zlatne godine", to je bila javna objava da je lustracija nemoguća i da je neće biti, pametnima dosta.
Zato primimo se posla, na proljeće prvi kontigent ratnih profitera i pretvorbenih kriminalaca na Goli otok, šatori, poljska kuhinja i svaki dan, umjesto teretane, lopata, kramp, cement, gradnja, popravak čvrstih objekata pa kad ljeto prođe i zapuše bura da su Hrvatski lopovi pod svojim čvrstim Hrvatskim krovom kojeg su sami stvorili a ne ukrali.

Tko je glasao

Ja nisam u stanju znati što

Ja nisam u stanju znati što "pravi hadezejci" misle o lustraciji jer nikada nisam bio u HDZ-u niti imam tamo neke veze...

Iii, zašto bi se čekalo proljeće?
Iiiii kako i koga da pošalješ ako lustracijom nepobitno ne dokažeš tko se "ušporkao"?

Pa tek iza toga možeš podnijeti tužbu, sudski postupak....
Lustracija samo označav metu ali na temelju nje nije moguće i "pucati"....
Nisi baš nabolje shvatio što je lustracija.

Tko je glasao

Nisam jer jednostavno ne mogu

Nisam jer jednostavno ne mogu shvatiti tko bi koga "osvjetljavao", zapravo, pustimo mi tu lustraciju, to je termin da se stoka sitnog zuba ima sa čime zabavljati dok establišmenti Hrvatske neozbiljnosti i dalje rade što ih volja.
Idemo mi napraviti nešto drugo, naravno ako smo za išta sposobni.
Zašto bi država kupovala INAu ?
Maloprodaja pod tim imenom je odavno u privatnim rukama i nebitna je, ako se i to kupuje onda bolje da se ne kupuje.
Zašto Hrvatska država ne osnuje novu firmu za bavljenje naftnim poslovima, evo, ministrica gospodarstva i njezin suprug, stručnjak za naftu trenutno zaposlen u INA-i neka budu prvi zaposlenici. Krene se od nule i za razliku od ostalih državnih proračunskih pijavica ta nova naftna firma bi donosila profit, kad nešto donosi profit neminovo se širi i raste. Od kuda početni kapital, iz državnog proračuna, naravno, kako? jednostavno
Trenutni prestanak državnog financiranja svih nesposobnih lokalnih samouprava, preciznije, općine, gradovi, županije koje se same ne mogu financirati trenutno se ukidaju i novci namjenjeni za to usmjeruju u novu državnu firmu. Oni koji će ostati bez posla mogu, ako znaju, naravno, posao dobiti u novoj tvrtci, na bušotinama, transportu, gradnji rafinerija, održavanju itd itd.
Zapošljavati sadašnje radnike INAe i time uprzati proces propasti i obezvređivanja mađarske INA-e. Stvaranje takve tvrtke a da dosegne nekadašnju INA-s bi trajalo nekoliko desetaka godina što nije neki problem.
Da li je država Hrvatska sposobna za takvo nešto? Ako nije, pustimo se čorava posla i ne kupujmo nekome igračke da ih razbije i baci.
Ako je, što se čeka, idemo delati. Državni kapitalizam nije ništa novo, znamo mi to na ovim prostorima odavno ali netko uporno okreće pilu na drugu stranu.

Tko je glasao

@Jura, slažem se sa svakim

@Jura, slažem se sa svakim slovom u tvom komentaru.
sa svakim slovom!!!!

Problem je što bez deratizacije (lustracije) nisu u stanju obaviti takav preokret.

Tko je glasao

Hvala @ppetra,a li neću

Hvala @ppetra,a li neću objaviti svoj komentar kao zaseban dnevnik. Više je razloga zato a kazati ću dva: Prvo - tvoj dnevnik će biri čitaniji i komentar tu paše (nadam se)
Drugo - da komentar pretvorim u dnevnik morao bih dodati neke podatke koji bi ozbiljno mogli šteti nekim mojim prijateljima od Sydneya preko ZG do WashingtonDC.

Ponavljam: Hrvati moraju svi sredstvima (naglasak na: svim sredstvima) spriječiti prodaju HEP-a.

Uvjeren sam i znam da je HEP za opstanak Hrvatske važniji nego li INA+Pliva skupa.
Izgleda nemoguće ali je sasvim točno.

I još nešto: Nitko niti može, niti smije niti ima pravo prodati kišu koja pada na hrvatsku zemlju. Mislim da sam jasan... odlično su to elaborirali Japanci.

I tu bi se ponovo sjetio dnevnika "Voda" kojeg je davno napisao @jelenska i koji je namjerno izbrisan...
Sada se vidi i zašto.....
Tko razumije, razumije; - tko ne - žao mi je!

Tko je glasao

Rista, Nisu Hrvati glup

Rista,

Nisu Hrvati glup narod, nego smo imali kroz povijest uvijek onih koji su se prodali ja judine škude.

Ne znam dali se sjećaš kada sam pisao o igračima koji nam dirigiraju političku elitu. Sad je očito da su tu i da su veoma moćni.
Razjebali buju nas do daske i onda strpali u regiju.

Tko je glasao

Rastepli buju oni Hrvatsku u

Rastepli buju oni Hrvatsku u regije ...
To sam već napisal prije neko vrijeme.

Tko je glasao

HEP-ovcima će pomoći narod u obrani od bande pljačkaša

EU je gotova. To je bio Četvrti Reich, kao Velika Njemačka. Kako je Trump rekao-EU je vozilo Njemačke.

Kako su varali za ispušne plinove svojih automobila i izvlačili korist dok su drugima nametali rigorozne uvjete, tobože brinući za ekologiju, tako su radili i u EU: svima gubitak, njima dobitak. Na tom putu je i prodaja HEP-a, što se može spriječiti.

Sindikati u HEP-u su se sastali i rekli da je vrijednost HEP-a neprocjenjiva i da će prodaju spriječiti svim sredstvima.

Hrvatski narod spreman je pridružiti se HEP-ovcima u obrani od političarske bande pljačakša i štetočina, na sve moguće načine.

Plenkivć je pokrenuo veliku pljačku Hrvatske.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci