Tagovi

Pijani Saucha - pijana 'rvacka

Bio jednom tamo neki Milan Bandić koji je pijan vozio pa dao otkaz policajcu koji ga zaustavio. Otkud pravo "državi" da kontrolira bogomdane, zato treba kazniti državu koja remeti prirodno pravo faraona da odlućuju o životu i smrti pognutih i isključenih.
Bio jednom tamo neki Saucha koji pijan govori što trijezan misli te postrojio vod interventne policije na brdu povrh Zagreba samo zato što su mu zaklanjali predivan pogled na panoramu "njihovog lena"!
E sad, ko je kriv plavcima što nasuprot nije bio obični smrtnik koji bi za par minuta bio u marici te bez velike pompe deložiran u Đorđićevu na triježnjenje dok po njega sutradan ne bi došla njegova majka da izmoli slobodu za sina zabludjeloga...
A Saucha je bio veoma ljut i uznemiren, vidio šef interventnih da mu se ljulja stolica zbog revnosti njemu podčinjenih te izda zapovijed - povlaćenje na rezervne položaje u ime domovine!!!
Ali platit će to ponižavanje službenih organa netko već sutra, sutra na slijedećoj deložaciji u ime pravne države. Neće to biti pijani Saucha (čitaj pijana Hrvatska) - bit će to trijezan i izvan pameti Ivan Sinčić koje gle li ćuda sasvim mirno prihvaća sudbinu slabijeg s nogama prema naprijed.
A plavci s brda dobili zabranu da obavijeste sindikat policije kako moraju nositi flaster na ćubama jer osveta Rankova samo što nije...
Cijela zagrebačka policija ni čm da bi rekla o velikoj sramoti koju u ime jednog faraončića mora kusati njih par tisuća jer mizerna mjesečna plaća je u pitanju.

I dobro da je tako, da nije nove pravednosti svatko tko nije faca bi htio glumiti da može biti precjednik, svaki i najobičniji policajac bi privodio pijane i prolupale magove - e ne može...
Što je dozvoljeno jupiteru nije dozvoljeno volu...Quod licet Jovi, non licet bovi !!!

Komentari

Međutim...

... prema vijestima koje stižu, možda i nije baš tako.

A da pričekamo par dana, kad izbije ovakva nekakva sočna priča, da hm, institucije obave svoj posao?

Svima nam je najlakše prema vlastitim simpatijama i antipatijama, predrasudama i političkim i ideološkim sklonosima unaprijed suditi.

Tko je glasao

GodÓ će se ukazati prezrenima

Načelo jupitera egzistira stotinama godina, kakve to veze ima sa Zokinim institucijama!?
Ili netko smatra da načelo može srušiti jedan presedan u kojima par stotina policajaca poradi mira među "jupiterovim ženama" mora požderati đonove vlastitih cipela...
Kome nije jasna šutnja, grozničavo se traži izlazna strategija glede 11.1.2015.
Da je u pitanju običan smrtnik rješenje bi bilo poznato drugi dan. O kojim to institucijama vi kolega divanite! Obuzeo vas romantizam...

Tko je glasao

Da je u pitanju običan

Da je u pitanju običan smrtnik rješenje bi bilo poznato drugi dan.
Pa i ne mora biti baš tako. T.H. je prilično običan smrtnik pa je jako dugo čekao na rješenje (a ne znam je li ga i dočekao).

Tko je glasao
Tko je glasao

Ja vjerujem zagorskom rokeru

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/365158/Koncevski-Saucha-nije-bio-...

Znam da je ovim interventnima malo dosadno, nikak da se desi neko pravo sranje, ovi iz ŽZ pružaju dosadni pasivni otpor, pored šatora u Savskoj niti da zatrube... hladno je, malo im je dosadno, oprema još smrdi na frišku plastiku, treba to nekak proluftat...

I kaj opće interventni imaju delati na tak veselom građanskom sportskom događaju kao što je Snježna kraljica?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Svi bi ko mačak oko vruče kaše

Ne mogu skontati zašto svi izbjegavate kontekst. Na brdu se nije desio masakr pa da treba mjesecima utvrđivati činjenice. Za obične smrtnike sve bi bilo poznato istog dana, zašto treba čekati da prođu predsjednički izbori!?
Ili bi objava mogla nekom naštetiti pa stoga treba čekati ponedjeljak, pa to je odurno...

Tko je glasao

strpljenja @sjenka..procedura

a procedura je demokracija

Ministar Ostojić je izjavio da unutarnja kontrola radi po tom slučaju. To znači da je Sauha uložio službeno predstavku na postupanje policajaca...da su neprofesionalni i bla, bla..

e da bi možda izbjegao ev. sankciju koja mu slijedi ukoliko je vrijeđao i pljuvao po policajcima

sad ove mudre glave moraju odlučivati ( naknadna pamet ) da li su policajci pogriješili u taktici postupanja i sl.

uglavnom.. Sauha će dobiti odgovor da je njegova predstavka neutemeljena i da protiv njega slijedi odgovarajuće pismeno mjerodavnom prekršajnom sudu... tako bi trebalo biti jer policajci zasigurno nisu prema njemu prekršili ovlasti...

osim ako ga Ranko i Zoran ne zaštite ovaj put..

ukoliko se utvrdi ( saslušanjem policajaca koji su postupali i ev. svjedoka građana ) možebitne snimke i tako to..

da su policajci prekršili pravila protiv njih slijedi stegovni postupak... opomena ili 10 % od plaće za taj mjesec ili nešto malo teže.. a možda i blaže..

a g. Sauha dobiva od MUP-a odgovor i ispriku...

procedura..kažem ti..ti bi sve nešto na brzinu...hehe

sve dobro...

Tko je glasao

Dabogda vam Milanović bio biskup još 10 godina

Procedura je demokracija

Ne, demokracija je i procedura - a to je velika razlika...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci