Tagovi

Pet godina je šutio s Predsjednikom države iz svoje partije, a sada kukuriče prvi dan

Evo ga sada na:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/otvoreno-pismo-sdpovca-kolindi-vrijem...

Koji luzeri, socijaldemokrati, poštenjačine, održavatelji obećanja, pravednici, socijalno osjetljivi licemjeri!

Član SDP-a , naš kolega pollitičar: "hatzivelkos" izašao je u javnost na "index-u" i hrvatskoj Predsjednici nameće "vraćanje" novca za zakup u hotelu Sheraton, ne privatnoj osobi Kolindi Grabar Kitarović, već izabranoj predsjednici RH, pa tako i Predsjednici građana Zagreba!?

Isti smatra da je te troškove trebao platiti HDZ!

A da je platio, onda bi isti pisao kako se izabrana predsjednica Kolinda G.Kitarović ponaša kao na daljinski iz HDZ-a, da njome upravlja predsjednik HDZ-a. Od dana kada je izabrana, iako formalno još članica HDZ-a, morala se distancirati i bilo bi normalno da je Vlada odmah ustupila neki odgovarajući prostor za tu pripremu.
Što je Vlada trebala?
Praviti igrokaz o Visokoj, za koju ne zna da je štićeni objekt 2. reda, a ne 1. reda!

Što je izabrana Predsjednica trebala?
Otići u prostorije HDZ-a?
Ta to su očekivali da bi mogli pljuvati i po njoj, i poHDZ-U!

I kada Vlada već nema pametne i kulturne ljude, one koji promišljaju,nego prznice i nekulturne luzere, uskočio je Zagreb, hrvatska metropola i uljuđeni grad.

Umjesto da je Vlada zadovoljna što se makar netko u državi zna ponašati sukladno funkciji koju obnaša, i što je odradio njihov posao, oni potvrđuju da su svi postali "Zoki koji se ljuti" i da ne poštuju "veži konja gdje i kako kukurikavci kažu"!

Ima li Zagreb pravo uvaženoj "gošći" -hrvatskoj izabranoj predsjednici, osigurati prostor za djelovanje u interesu RH, u Zagrebu?
Ili nema?

Ma ima kažu, ali nije "moralno" dok nekima Zagreb ne plaća troškove, a siromašni su, ili im ne pomaže, a deložirat će ih.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokusaj-delozacije-deveteroclane-obit...
Ljudi samo traže pošteno suđenje.
Tko je ministar pravosuđa?
Tko je u Vladi RH?
Bušmani?
Ili dušmani? :)))

Gdje je hatzivelkos bio, kada se Pusićka vozala Vladinim zrakoplovom, s istom argumentacijom?

Ima li Zagreb pravo potpomoći UIO u organiziranju potpisivanja za narodni referndum ustupanjem štandova?

Kukuriku kaže nema, pa su onda angažirali Kukuriku državnoga odvjetnika da im to odradi!

SDP-ov kadar tvrdi da nema, jer je to pogodovanje?
Kome ?
Građanima RH i građanima Zagreba?
Ah da, to je zabranjeno.

Građanima se smije samo odmagati, donositi zakone da ih se izbaci iz doma dok kažeš "slučajna država", blokirati im račune za sitniš, ali i pomagati najpotrebitijima- poput vlasnika Jutarnjega lista, siromaška Šegona koji prevrće kante sa smećem, gospođe Merzel koju su jadnicu samilosnomorali smjestili u Sabor- kuću za zbrinjavanje ugroženih, ili zbrinjavanje odvjetnika pomoću zakona o odvjetničkim pristojbama i zakona o ovrhama koji im donose rješavanje svih njihovih problema. a pogotovo najvećega- kako se brzinski obogatiti preko povlaštenih zakona koje si donose sami, ili njihova ekipa i leđa građana RH, jer mora se živjeti u budućnosti, možda i izvan Sabora

Kada su takvih kriterija, što nisu preko 5 milijuna kuna za predsjedničku kampanju poklonili tim siromašnima, ili što jednostavno, ta oni su vlast,nisu promijenili zakone u Saboru i spriječili deložacije. Valjda hatzivelkos ima pravo kao član SDP-a dati svoje kritike!

Dakle, oni koji imaju svu moć u rukama, traže od Zagreba da bude socijalno osjetljiv, da potpomaže građane žrtve zakona koje isti ti ne žele mijenjati, koji izvode policiju na deložacije, iako imaju svoga ministra koji bi, poput onih policajaca u Španjolskoj, policajce mogao odmaknuo od deložacija.

Ta Oni mogu mijenjati zakone, osnovati fond za pomoć najugroženijima! Što čekaju?

I takvi, koji proizvode i podržavaju "zločinački odnos" terorzakonizmom" prema hrvatskim građanima, koji ne provode svoj Plan 21 već četvrtu godinu, imaju obraza prvi dan Predsjednici prigovarati zbog opterećivanja građana Zagreba tim troškovima.

Ta oni su donijeli novi zakon kojime su lokalnoj upravi, a pogotovo Zagrebu oduzeli stotine milijuna kuna prihoda, pa neka iz tih dobivenih sredstava, svima kojima prijeti deložacija, od tih sredstava oduzetih Zagrepčanima, odnosno gradu Zagrebu, pomognu ugroženim građanima.

A Pusićkinih 140 000 kn za Tursku, pa opet kao jedina s Vladinim zrakoplovom na nekakvom sastanku 40 000 kuna, pa stotine milijuna kuna za nove automobile na početku mandata,... su nevažni i nisu mogli pomoći građanima Zagreba i RH?

A tek stotine milijuna kuna koje bi pokretanje pravosudnih akcija protiv kriminala, mogla Vlada osigurati kada bi poticala DORH u raspetljavanju, primjerice Patrie.

Možda bi neki veliki stan u Zagrebu mogao postati utočište deložiranih?

Istina Hrvatsku su zacrvenjeli, ali najviše od sramote koju su joj nanijeli upravo oni licemjeri koji progovaraju o pravednosti, sućuti, troškovima, samo kao mjerilu za druge, po najstrožim kriterijima, po apsolutnoj i neodgodivoj hitnosti, po nametanju kriterija: sada i odmah, ovaj tren, jer se nama sada dignuo .. tlak, sada kada smo te prozvali.

Svaki dan će joj ONI- baš oni koji imaju moć ne činiti zlo građanima, koji imaju moć zakonima sprječavati ono što misle da Predsjednica treba činiti: micati njihovo političko smeće i lopatom odbacivati "socijaldemokratsko smeće"-posljedice neljudskih zakona kojima muče, deložiraju, pasiviziraju, iseljavaju, ...ljude u RH.

I oni bi joj nametnuli takvu ulogu i diktirali tempo: nemoj ovo, nemoj ono, radi ovo, spriječi tu deložaciju,..., ali Kolinda Grabar Kitarović nije njihov komunalni redar, ili obični komunalac za kućni otpad iz "Kukuriku kokošinjca", nego je predsjednica RH i rješavat će ta pitanja kako dolikuje: smišljenim pravnim i državničkim akcijama, da bi se Peradarnik uljudio i prestao bacati smeće po građanima, čak i onda kada prate inauguraciju novih predsjednika/predsjednica, samo jer su ljuti što njihov kandidat nije pobijedio.

To što očekuju SDP-ovi potrčci, crvene kreglice, je njihova stvar, ali javno nametati predsjednici čišćenje posljedica "peradarskoga" vođenja Vlade i Sabora, prema njihovome uperenome prstu, je vrijeđanje građana RH i same Predsjednice.

Očekujem primjerice ovakav potez Predsjednice: u cilju štednje (počet će od institucije Predsjednika RH) predložit će da se promijeni zakon o financiranju političkih stranaka - te da se iz Proračuna taj ušteđeni novac preusmjeri na financiranje troškova za štandove potpisivanja za referendumske inicijative i razvijanje neposredne demokracije, te za hitnu pomoć najugroženijim građanima.
Mislim da bi građani podržali takvo djelovanje Predsjednice.

Zatim, očekujem od Predsjednice upućivanje zakona o deložacijama i blokadama na Ustavni sud, ili čak da pokrene inicijativu za poboljšanje prava građana, "transparentnost" postupaka oko dugova,...., pa reguliranje korištenja Vladina zrakoplova, inicijativu za ukidanje povlaštenih mirovina , preko zastupništva u Saboru,...

Svakako da ne očekujem kako će naša Predsjednica skakati na hatzivelkosov , ili bilo čiji peradarski "aport", na Milanovićevo "reka si- eto ti na dokaži sada", već da ima već razrađene mjere za suzbijanje dovoženja "smeća" iz "kukuriku dvora" pred njene poslodavce-pred narod RH i da će pri tome upotrijebiti "dezinfekcijska sredstva" (predsjedničke ovlasti) koje smo joj predali svojim glasovima.

Vjerujem da će pozvati i Živi zid, kada dođe vrijeme za to, i udruge koje rade za boljitak građana RH.
S druge strane očekujem da će se one udruge koje se "debljaju" na Proračunu kako bi RH nanosile štete po državne i nacionalne interese- svojim djelovanjem neutralizirati i pomoći nam da ih skinemo sa svojih leđa.

Zato se strpite crvene kokoškice i pjetlići- imali ste 3 godine pokazati kako se ispunjavaju obećanja, kako se štedi, pomaže građanima,i nakon svega niste zaslužili uzimati si ulogu naših revizora koji će suditi o Predsjednici koju smo izabrali.
Imali ste i svoga Predsjednika od Pravednosti koji nije prstom maknuo za nikoga u RH, jer 5 godina nije bio u Hrvatskoj.

Vi ste svoje pokazali, imali ste vremena, ispričavali ste se već jednom Zagrebu (baš taj dnevnik je ovdje napisao taj indexaš-hatzivelkos kada je spjevavao ode Mireli Holly, jer je počistila njihova ... vlastitim rukama.Iz zahvalnosti su je kasnije izbacili iz SDP-a.

Ne morate se ispričavati Hrvatskoj jer i dalje nam radite zlo- poput ovoga teksta na index-u, poput načina prenošenja inauguracije na javnoj HRT, poput pusićkinoga proletavanja Vladinim zrakoplovom, poput nekulture iskazane nečestitanjem na izbornoj pobjedi osobi koju je ovaj narod izabrao, poput prljanja HNK u Rijeci nametanjem Frljića za intendanta, poput odlaska u Rusiju, baš sada, poput omalovažavanja naših HRVI i pokušaja nametanja na naša leđa skrbi o krvnicima koji su nam ubili preko 15 000 ljudi, poput vaših napada na naš Vukovar i invalidiziranja našega branitelja D. Pajičića, poput vaših blokiranja naših (narodnih) referenduma, poput vaših blokiranja pravosuđa i ometanja rada DORH-a uvlačenjem u njih vaših pripuza,...., dovoljno bi nam bilo samo da mirno i kulturno već jednom- odete!

Komentari

Istina je ljepota, a HRT-kuća laži, je najveća hrvatska sramota

"Istina je ljepota", a HRT-kao kuća laži, (medijske okupacije RH, skrivanja ljepote (istine) i nabacivanja lažima,antihrvatskom propagandom, protuhrvatskim djelovanjem)- je najgora sramota RH.

Ivici Kosteliću zabranili su dolazak u hrvatskome dresu, u dresu hrvatske reprezentacije, ali Novaku Đokoviću nisu zabranili dolazak u srpskome nacionalnome dresu?

Tko takve kadrovira na HRT?
SDP?
Kukuriku?
Ravnatelj televizije koji otpušta hrvatske novinare i provodi "pozitivnu diskriminaciju" srpske manjine na HRT-u?

"Pozitivna diskriminacija" kao "pozitivno ubojstvo"- jednostavno ne postoji,rekao je dr. Josip Jurčević, jer se radi o diskriminaciji, u ovom slučaju Hrvata, koja je dovela do srpsko-manjinske okupacije RH.
http://pollitika.com/dvostruko-pravo-glasa-hrvatska-quot-negativna-diskr...

Zbog toga ministru policije i SDP-u smeta hrvatski grb na hrvatskim registracijskim pločicama!?

Dizajneri su otkrili istinu po kojoj je hrvatska policija, koja je raspisala natječaj i bacila naših 45 000 kn, tražila od njih da "smaknu" hrvatski grb s tablica.
http://pollitika.com/perverzno-je-umjesto-hrvatskoga-grba-na-registracij...

"Pozitivnom diskriminacijom" u policiju su došli ljudi kojima u RH smeta hrvatski grb i koji na njegovo mjesto žele ubaciti srpsku zastavu!

Ti majstori opsjene, laži, podvala, ubacuju zvučne fraze:" "pozitivna diskriminacija" Hrvata je mjerilo demokratičnosti hrvatskoga društva" (ne nego mjerilo udbaške sposobnosti podvala i podmuklosti da bi se uništavalo hrvatsko društvo i nametali srpski interesi), "invalid je invalid"( a nije jer je netko postao invalid obranom svoga naroda, dok je netko postao invalid napadajući Hrvate, Hrvatsku i radeći zločine, paljenja, rušenja, silovanja, odvođenja u logore zarobljenih Hrvata), "žrtva je žrtva" ( a nije jer se tako, baš oni, ne ponašaju prema žrtvama komunističkoga terora) i slične fraze koje goebelsovski ponavljaju ne bi li uništili "ljepotu istine" i nametnuli svoju laž.

I evo, razotkrili su svu tu svoju podlu rabotu: zabranjuju hrvatski dres na HRT-u jer jednostavno nagomilana srpska manjina na HRT-u ne podnosi hrvatska obilježja.

Ivica Kostelić im je, zbog toga, odbio sudjelovanje u emisiji povodom dokumentarnoga filma o Kostelićima i hrvatskome skijanju.

Što je potrebno napraviti da bi tu neprijateljsku tvrđavu medijske okupacije RH, srpskom manjinom i njenim interesima, oslobodili i od HRT-a dobili stvarnoHrvatsku radioteleviziju ?

Bukureštanski scenarij?

Grčki scenarij raspuštanja, nekada javne i državne televizije, a danas Crvene režimske televizije okupatorskih snaga koje su se namnožile "pozitivnom diskriminacijom"- "pozitivnim ubojstvima" Hrvata na HRT-u, i u RH?

NATO- bombardiranjem, onako kako je NATO izbombardirao Srpsku radiotelerviziju devedesetih i spriječio širenje sličnih laži!?

Navijam za NATO-akciju.))) ,neka nam pomognu kao što nam pomažu Nijemci u procesima zbog ubojstava hrvatskih emigranata, u Munchenu.

Koje li sramote: Nijemci moraju čak i štititi hrvatske državljane koji svjedoče u Munchenu protiv jugo-obavještajaca, od terora komunističkih i srpskočetničkih" kilera", koji su se okrenuli četnicima, jer Hrvatsku ne mogu smisliti, a Hrvate su uvijek smatrali divljači za koju nikada nema lovostaja.

A HRT šuti o tome procesu. Sakriva istinu. Pomaže zločincima koji su ubijali Hrvate, a čijih se ubojstava srami Njemačka , jer su ubojstva izvršavana po Njemačkoj i širom Europe.
Gdje im je sada "Zločin je zločin", i "Žrtva je žrtva"?

HRT je aktivno sudjelovala u gradnji ZZP-a hrvatskim generalima, pozivala je i poziva u emisije prosrpske analitičare, sociologe, politologe, čak i bivše generale JNA(Rašeta), srpske intelektualce, ...da nam provode srpsku politiku i promiču srpske nacionalne interese. Postala je leglo antihrvatske politike, a zabrana dolaska Ivici Kosteliću u dresu hrvatske reprezentacije je njihov ispruženi rascijepljeni jezik- jezik krajinaša i velikosrba kojima ne smeta Đokovićev srpski nacionalni dres na HRT-u, ali im smeta hrvatski.
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/novi-skandal-na-hrt-u-ivici-kostel...

HRT je postala zrela za NATO - zrakoplove.)))- toliko zla iz nje svakodnevno obasipa Hrvate i Hrvatsku, da to više nije za izdržavati, a pogotovo plaćati.

Na našu žalost dosta je građana podleglo toj tvornici laži, tvornici podmuklosti, mjestu diskriminacije Hrvata, mržnje prema hrvatskim nacionalnim simbolima, mržnje prema vlastitoj državi, jer koriste javni medij za trovanje tih građana lažima, dok im uskraćuju "ljepotu istine" koja se kroz sud u Munchenu probija nakon desetljeća mraka.

A istina o Ustavnome sudu i o članovima te organizacije bivših političara: liberala, SDP-ovaca ,..., i njihovoj agresiji na Hrvatski ustav i ustavnopravni poredak u RH, jednostavno se taji, kao i informacije o političkoj prošlosti mnogih ustavnih sudaca, neki pišu, čak i umočenih u strukture bivše države, koji odrađuju prljave poslove i zabranjuju legalne referendume po partijskim direktivama, bivših službi, bivše države:
http://www.vecernji.hr/biografije/jasna-omejec-566
http://www.hsp1861.hr/vijesti1/011127bj.htm

A što HRT šuti o zločinima Titovih partizana", nalogodavcima ubijanja Hrvata iz CK-ova ovih -onih?

HRT je postao štala koja smrdi od nagomilanoga izmeta svakakvih životinja iz bivše države, ustajala baruština, prljava močvara uvijek istih političkih jugoanalitičara sklonih najpodmuklijim postupcima, sklonih laganju, a ljudi u RH su željni ljepote koju pruža istina.

Da je HRT smrdljiva štala- svjedoči njihov prijenos inauguracije prve hrvatske predsjednice!

Izgleda da je HRT stvarno zrela za NATO-akciju.))) Valjda smo mi u NATO-savezu i imamo pravo na pomoć pri oslobađanju od okupacije!

Što, recimo, HRT šuti o aferi - "Nemam maturu, ali imam docenturu" (V. Pusić) i
"Nemam birače i glasače, ali zato imam igrače jače" (V.Pusić)?

"Gdje slaviti Oluju?", pitaju se oni kojima smeta hrvatski grb na registracijskim pločicama?

"Gdje slaviti Oluju?, pitaju se oni čija televizija ne može podnijeti dres hrvatske reprezentacije, ali srpski može!

"Gdje slaviti Oluju", pitaju se oni koji su navijali da zapovjednike i hrvatske generale kazne zbog "Oluje"!

"Gdje slaviti "Oluju?", pitaju se oni koji su agresore pokušali staviti na skrb hrvatskome narodu i HRVI izjednačiti s invalidiziranima za vrijeme zločina koej su vršili nad Hrvatima!

"Gdje slaviti Oluju?", ubacili su da bi od proslave "Oluje" napravili sprdnju koju su napravili od Dana državnosti, prebacujući ga s 30.svibnja na 25. 06. da bi bio poslije partizanskoga ustanka !

"Gdje slaviti Oluju?", pitaju se oni koji su razoružali Hrvate i prepustili ih četničkim Olujama.

"Gdje slaviti Oluju?" pitaju se oni koji spletkare s Ustavnim sudom prepunim njihovih bivših članova, kako bi ukinuli ustavni položaj hrvatskoga naroda u Ustavu RH?

A zašto se to uopće pitaju?

Zato što oni glume kako slave Oluju, dok istodobno hrvatske "olujne ratnike" ponižavaju socijalom iz ruku, neki kažu, originalne Raškovićeve tajnice.

A gdje je istina o tome gdje je bio ministar Grčić?
U kojim vojnim snagama je bio devedesetih?

Neki kažu i lijepe fotografije o njegovome ratnom iskustvu na srpskim barikadama, u vojsci "RSK"!?

Što se to ne razjasni?
Dužni su to istražiti!
Tko?

Pa valjda postoje neke službe za zaštitu države i za pribavljanje informacija!
Predsjednik vlade dužan je takve skandalozne tvrdnje (istinite?) objasniti, opravdati nakon provjere DORH-a i svih ostalih institucija.

Ako je za vrijeme rata bio u Beogradu, a nije bio tamo infiltrirani hrvatski špijun koji je donosio korisne informacije za obranu RH, onda nema što tražiti u Hrvatskoj vladi.

Ali ne, "boli njih briga" za to, oni se igraju "ping-pong pravosuđa",hapse Bandića za "branje mahuna", "za štandove za UIO", ne bi li SDP-u otvorili put do gradonačelničkoga mjesta u Zagrebu i zagrebačke kasice-masne prasice za SDP-ove "(u)hlebčiće".

Bukurešt?
NATO?
Grčki scenarij?

Šalu na stranu,nije rješenje NATO, nego je rješenje grčki scenarij:
gašenje HRT-a, osnivanje HNRT-a (Hrvatske nacionalne radiotelevizije) bez ikakve diskriminacije Hrvata, sastav približan sastavu stanovništva (prema postotcima), i izvršena lustracija pri zapošljavanju!

"Istina je ljepota", a HRT je nepodnošljiva sramota!

Tko je glasao

jope' ona...

Pa daj se ženo saberi - Kostelić je zamoljen da ne dolazi u dresu obljepljenim sponzorskim naljepnicama. Nije mu uskraćen dolazak u kockastom dresu.

http://www.index.hr/sport/clanak/kostelic-otkazao-gostovanje-na-hrtu-zbo...

Inače, čula sam da i raznorazni četnički doktori, postavljeni zbog pozitivne diskriminacije, inzistiraju da pacijenti skinu lančiće s križevima prije ulaska u EMR komoru, perfidno ponižavajući Hrvate katolike. Linka još nema, ali samo što nije :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Istina je ljepota, a HRT-kuća laži, je najveća hrvatska sramota

Isto kao što su "dizajneri skinuli hrvatski grb"!
Lažljivci i njihjove lažotine.

A ti braniš HRT?
Ta branila si sve "Krajinaško"- čak proglašavala genosidom njihovu samobježaniju i optuživala naše generale- kao i ta "Krajianška televizija"- HRT.

Ovo o križevima valjda preneseno znači- totalna srbizacija liječničkoga kadra u Vukovaru.

Hrvatskoj djeci uskraćuju specijalizacije, ali dovode Srbe iz Srbije da rade i zarađuju u RH!

Nakon ove vlasti o tome nova vlast mora povesti računa, jer podlost suprotne strane zahtijeva pametan, oprezan i sustavan odgovr na njihove dugoročne velikosrpske planove.

Ma, jasno ej da ništa ne mogu bez svoje metastaze na nekome području u RH. To se pokazalo u DR: okupirali su ona područja u kojima je srpska manjina bila u značajnome broju, tu su napravili silne masakre nad Hrvatima.

Hrvatska mora štititi svoj nacionalni intreres i sva raspoloživa radna mjesta davati svojim mladima.

U Vukovarskoj bolnici drastično je povećan broj srpskih liječnika.

To nije zbog nezainteresiranosti mladih Hrvata, nego zbog prosrpske politike diskriminacijje Hrvata od strane nacionalne manjine koja se deseterostruko više od postotka u stanovništvu utrpala na političke funkcije po RH.

To je zaslugom SDP-a koji sam priznaje da su Srbi nnjihovo biračko tijelo!

Zato Hrvati trebaju napustiti stranku koja provodi diskriminaciju Hrvata u Hrvatskoj i vodi prov elikosrpsku politiku u RH- promiče srpske nacionalne interese i suzbija hrvatske.
Uhljebi su problem- jer izdajom svoje Domovine grickaju koricu svoga "hljeba"!

Tko je glasao
Tko je glasao

Mogla bi ti po ćirilicu- na traktoru, zaostala si

Mogla bi ti po ćirilicu na traktoru!

Tko je glasao

Već sam ti objasnila - vozim se najviše biciklom

Na putovanja idem udobnim autom ili avionom, Traktore ne koristim, a svoje hobističke poljoprivredne radove obavljam pretežno vilama.

Vidim da zanimanje za traktore kod takvih poput tebe ponovo raste, a nema dovoljno Srba s traktorima u susjedstvu, pa ste nervozni. U glavama brenči traktor, a traktora malo. Ne mogu ti pomoći, ali već ćeš se ti nekako snaći, kao i prošli put. Ako nema dovoljno susjeda Srba s traktorima, uvijek lako nekoga proglasiš npr. jugonostalgičarem ili pak detuđmanizatorom i hop - eto te opet na traktoru! Koji ti lijepo stoji.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ma, ukrast ćete Hrvatima

Ma, ukrast ćete Hrvatima traktore, kao i prvi puta!
"Tko laže,.... "

Tko je glasao

sa svemrežja...

... mogući novi premijer...

"Novopečeni Tuđmanist, demokršćanin, katolik, konzervativac? Predstojnik ureda Mesiću, predstojnik ureda Greguriću, referent Manoliću, šef Mesićeve izborne kampanje, vlasnik Sobolija koja je, dok je bio ministar, sklapala višemilijunske poslove s državom i EPH grupom Nine Pavića, kasnije postavljen za minitar MUP-a, opet Mesićevom i Sanaderovom zaslugom. Poslovni partner Hanžekovića i Nine Pavića. A lijepu Anu, koja bi mu mogla biti kćerka, je upoznao u EPH, i zbog koje je napustio suprugu Enisu Muftić i dvoje djece. "

Prepoznajte opis... pogotovo više puta spominjan ppetri mrzak EPH... bit će zanimljivo vidjeti kako njega ukalupiti u misaoni sklop.

Valjda se neće mozak oštetiti pritom...

Tko je glasao

Ljevičarsko -fašistički dernek po Zagrebu!

Bit će ti premijer i bit će bolji od svih dosadašnjih.

Učio je uz Tuđmana kako treba s nepriajteljima- biti uz njih da ih "naučiš", a tada se odvojiti od njih i raditi za Hrvatsku!
Od svakoga možeš puno naučiti, a od neprijatelja najviše.

Ne nerviraj se zaphode, izgubio si ZZP, izgubio si Predsjednika, a uskoro će kukurikavci zauvijek u prošlost.

Nakon osude u Munchenu, bit će mušterija za suđenje!

Već to što novinardžije iz dna duše mrze Karamarka, a također i vi s polllitike, je dobar znak!

Koga su hvalili- Sanadera, Milanovića (mlad , perspektivan, samo ušetao u filijalu SDP-a i odmah au shvatili da je njihov alfa mužjak, pa one ode o popu Ivanu Grubišiću ( gdje im je sada taj - crveni udba-pop), pa podrške pri izboru predsjednika HDZ-a Kujundžiću i Prgometu, sada Prgometu, .. pokazuju odakle puše crveni vjetar.!

Ne nerviraj se ti, jer onda tebi stižu tvoji: stiže ti novi Mesić, novi Josipović, novi ..., a možda te najviše strah da stigne netko tko je naučio od Tuđmana.: budi uz svoje neprijatelje i iskoristi trenutak.

Ne biste vi baš toliko bez razloga cijukali!?.)))

Vidjet ćemo.
Mene ne može nitko razočarati, jer najgore imamo trenutno, a iz pakla se izlazi stubu po stubu! Prvu smo preskočili , i najopasniju: crvenoga predsjednika.

Baš vas je bilo lijepo slušati kada ste se lovili za nevažeće listiće i pokušali ih pretvoriti u važeće: jadničci s pollitike misle da ako imaju svugdje svojih crvenih kadrova da mogu kao što su mogli za KPJ!

A ovaj ljevičarsko-fašistički dernek po Zagrebu uspio je skupiti 250 nekih spodoba, a mnogi kažu da su i usred Zagreba uzvikivali "Ovo je Srbija"!

Hrvatski narod je došao k sebi i sve može!
Slijedi ukidanje donacija takvim protuhrvatskim udrugama i zato oni koji parazitiraju po tim udrugama bjesne i napadaju!

Tko je glasao

što reći...

... ako je tebi Karamarko stepenica na usponu iz pakla... onda će uspon potrajati... kada čovjek ne bi bio iz HDZ-a - prema ovom opisu bi ti bio jedan od najomrženijih pripadnika ljudske vrste... Mesić, EPH, ovoono...

... no, budući je iz HDZ-a, onda je dobar... lako je živjeti s tako dvostrukim kriterijima... kao u Životinjskoj farmi - dvije noge loše, četiri noge dobre.

Tko je glasao

Tješi se kako god umiješ.

Tješi se kako god umiješ. Razumijem da ti ej teško. Uljuljkalči ste se u ZZP- a ono raspao vam se kao mjehur od sapunice, a tako je lijepo prosijavao dugine boje:))

Pa Crveni balon s Pantovčaka- raspao se uprkos baukovih 250 000 lažnih birača, uprkos Hrvatskoj Ruglotini od Televizije, bulumenti novinardžije iz Jutarnjega, Slobodne, Novoga lista, s index-a i ostalih prorežimskih portala.

Sada vam se raspada i peradarski balon koji ponire i iz kojega kokoške kokodaču, pijetlovi kukuriču, a glavni pijevac još pokušava krpati balon s ministrom policije i udrugama punim crvenih kokošaka iskrižanih s četoskokošima iz susjedstva.

Životinjska farma je pokazala da je morska životinjica promijenila akvarij, da su se u peradarniku razmnožili tekutovi, pa vlasnici peradarnika dovode nove koke i predstavjjau ih u središtu Zagreba.
Nakukurikala se ljevičarsko-fašistička kokoš Mirt, Grahovac se is...dio po Savskoj , a naši specijalci su ih spasili od mirnih branitelja- nekoliko tisuća.

Toliko si jadan da ne možeš prihvatiti kako ljudi izvan svih partija uviđaju koja je partija najgora i najopasnija po Hrvate i RH: ona koja je uvijek bila takva-srpska, komunistička s primjesama četništva!

Samo se ti tješi, dosta si gradio ZZP ovoj državi i plašio Hrvate boljima od onih koje zagovaraš.
Sanader je bio vaša krtica, ali sada kmečite jer ovaj izgleda ne želi rovati za vas!

Tko je glasao

prave riječi

Kroz tvoje rečenice (i bravurozne metafore) jednostavno pršti oduševljenje novih zajedništvom i jedinstvom hrvatskog puka (koje si uvijek gradila, kokodačući iz svog sigurnog podruma).

Nema problema, srušit ćemo najgoru partiju na svijetu i odabrati sljedeću moguću najgoru.

Veselim se tom napretku i blagostanju koje slijedi.

Tko je glasao

Oksimoron: branitelj-ZZP-aš

Nema problema, srušit ćemo najgoru partiju na svijetu i odabrati sljedeću moguću najgoru.Prvi dio rečenice (do veznika i je istinit), a dalje su samo tvoja nacionalna obilježja na djelu. Ne možeš protiv gena!

Hrvati dobro znaju tko je najgori po Hrvatsku, a još malo vremena ima da se u tome dokazuju!

Da imam bravurozne metafore to je istina!:))
I tvoja stilska figura:"Bio sam branitelj!", je bravurozna- jer je čisti "oksimoron"- (uh kako to učeno zvuč)i: branitelj-ZZP-aš.

Moći ćeš reći : "Bio sam branitelj peradarnika!"

Tko je glasao

oksimoron, a može i palindrom...

... meni je samo drago da ste ti i novi predsjednik i prva dama bili u istoj jedinici kad je grmilo - Glavni Podrumski Stožer.

Tko je glasao

Bolje u podrumu, nego po

Bolje u podrumu, nego po hrvatskome podrumu!.)))

Sada prelaziš na drugu taktiku, pa i ja- na sprdnju- s tvojim glupostima.

Tko je glasao

Ma glavno da je on novopečeni "tuđmanizator"

I predsjednica, strana državljanka, perjanica vojnog saveza, tumačiteljica kako" za civilne žrtve oni izgrade škole", dok joj se vlastita djeca školuju u inozemstvu, Sanaderova uzdanica, velika "tuđmanizatorica"...

Dobar je tuđin "tuđmanizator" za ove otuđene od mozga....

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Mogla bi nabaviti makar Tomu Vinkovića

Kad ste se vi ZZP-aši toliko uzjogunili to je dobar znak: kao kopno izgubljenim brodolomcima- ali ne s crvenim kanibalima!

Koliko mržnje je u tebi- kao da te odgajao sam Draža Mihajlović i Ratko Mladić u homoseksualnom im životnom partnerstvu!

Predsjednica je prava dama, plemenita hrvatskoga roda, kulturna i domoljubna, katolički odgojena, vjernica i takve poput tebe zato umiru od mržnje.

Mogla bi nabaviti makar Tomu Vinkovića- put poznaješ- tragovima traktorske ofanzive.))))

Tko je glasao

Tko je Tomo Vinković?

Ja je ne mrzim, mržnja je ipak jedan snažan osjećaj, ja sam više onak zgađena. I razočarana. Ne u nju, već u vlastitu pogrešnu procjenu. Naime, doista sam mislila da se neće izvrći u takvu primitivnu kokicu. Premda s njom ne dijelim niti približno političke stavome, mislila sam da je sposobna, energična i spretna, te da ima dovoljnio političkog iskustva da joj se ne događaju najgori politički gafovi. Ljuta sam na sebe što sam se tako prevarila i što opet još jedna pokvarena babetina kompromitira ženski rod u kojem inače vidim velikog političkog potencijala, ali na žalost ne i u ovoj žabokrečini od zemlje.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Evo Tome Vinkovića:

Evo Tome Vinkovića:

Tko je glasao

Aha...

Nećeš mi zamjeriti što se ne razumijem u seoska vozila - jel u tome prevoziš gnoj, ili u nekom većem modelu?

"1990 godine, izdvajanjem iz Tomo Vinković stvoreno je poduzeće Tvornica traktora Bjelovar. Vrijednost Tome Vinkovića odn. Tvornice traktora Bjelovar je 1992 godine procijenjena na 11 milijuna DEM, bez društvenih nekretnina koje su bile u vlasništvu poduzeća. Tomo Vinković je prestao postojati nakon stečaja koji je uslijedio nakon sumnjive pretvorbe i privatizacije poduzeća." u navali žestoke tuđmanizacije (pojasnila Bigulica).

Nego, kako se očito kužiš u tuđmanizaciju a la Tomo Vinković, možeš li nam reći je li iti jedan od 1100 radnika uspio postati Klemmov zaštitar za 2.300 kuna s prekovremenima?

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Nećeš mi zamjeriti što se ne

Nećeš mi zamjeriti što se ne razumijem u seoska vozila - jel u tome prevoziš gnoj, ili u nekom većem modelu?Mislila sam da je to radni stroj, a ono: najbolje sredstvo za bekstvo- po mogućnosti u koloni!

Tko je glasao

Ha čuj...

kao što vidiš, ja sam još ovdje, a i ti kao i nekad - baviš se gnojem i usavršavanjem tuđmanizacije. Čini se da na ove ostale upite nemaš vrckavog odgovora, mora da ti je tad i glava bila u gnoju.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Istinom po gnoju od velikosrpskih laži, protiv detuđmanizacije

Protiv detuđmanizatora-istinom:

Pomirba počiva na iskrenosti, a ne na laži, na pravičnosti i prihvaćanju odgovornosti za štete

Drvosjek je svojim dnevnikom: "Oluja nad Unom" pokazao kako su Srbi bili laki na obaraču prema hrvatskim civilima, ako kojim slučajem nisu znali (a vjerujem da jesu jer nisu cijenili niti živote svojih ljudi koji su pokušali pomoći Hrvatima-jer su i takve ubijali) da se radi o srpskim hendikepiranim civilima u Dvoru.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie... (

Ubijanje njihovih hendikepiranih civila, "opravdava" mogućim njihovim neznanjem da su to bili Srbi, a ne Hrvati.

Iz toga slijedi da je bilo sasvim normalno da Srbi ubijaju hrvatske ljude,nenaoružane civile, taman i invalide u kolicima. Na jedan način pokušao je s tih ubojica skinuti još podliju namjeru da su ih ubili namjerno-kako bi to zlo pripisali Hrvatskoj vojsci.

Međutim, nisu oni bili "dobrice" prema Srbima, što sam već opisala riječima Vukovarke koja je preživjela užas u Vukovaru, kojima je istakla kako su četnici ubijali i Srpkinje i Srbe koji su pokušavali pomoći svojim susjedima Hrvatima.
Kako bi im politički bilo korisno da su te svoje zločine mogli pripisati Hrvatima.

Što bi izabrali: ne ubiti hendikepirane Srbe da im savjest bude čista, ili ih ubiti i polučiti ogromnu političku korist (ZZP za RH i HV, hrvatske generale koji su ih pobjeđivali u Oluji) za velikosrpstvo, podmećući drugima da su ono što su sami bili?
Na ovo je odgovor: "laž je naš državni interes, mi lažemo da bi ...."!
Svakako da je to teško pojmiti onima koji nisu takvi i zato je laž donijela Srbima više nego vojnička vještina, pa su se nakon DR razmahali u Veritasu, Documenti i sličnim tvornicama laži!

Sada, ubili Srbe iz Dvora iz neznanja da su Srbi, ili s podlom namjerom da ubojstva Srba pripišu Hrvatima, pokazuje kakvi su oni zapravo bili.

Ipak, recimo ono vozanje tenkovima po srpskoj izbjegličkoj koloni (oko 82 mrtva) opet pokazuje odnos prema svojima, koji možda neki živi Srbi i opravdavaju motivima: "bolje i nešto desetaka tenkovima pregaženih vlastitih ljudi- nego da se ne spase tenkovi ".

Neki ljude u tenkovima opravdavaju riječima da su mnoge u koloni muslimani već pobili pa da su se srpski tenkovi provezli po već ubijenim Srbima(?).

I da je "po već mrtvima" bilo bi stvarno stravično (iako vjerujem da bi to snimili i dobro iskoristili) , ali u u oba slučaja bila je velika srpska težnja da te smrti planski pripišu Hrvatima.

Čak su neki namjeravali i postaviti nekakav spomenik na tome mjestu sa svojim lažima. Sigurno nisu mislili na spomeniku napisati istinu: "Ovih 82 srpska civila gusjenicama tenkova pregazila je slavna srpska tenkovska divizija (ili već neki drugi vojnički pojam za kolonu tenkova) dok je bežanijom od HV-a hrabro pokušavala spasiti srpske tenkove za dalju slavu pregaženih!"
https://www.youtube.com/watch?v=0o32wI3_od0

Kako bi im samo politički bilo korisno da su to mogli prikrpiti pobjedničkoj Hrvatskoj vojsci!

Valjda ih je i Savo Štrbac stavio na svoju listu.

"N o, ona inicijatorima mora osigurati da nesmetano postave ploču u spomen na svoje sunarodnjake, neovisno o tome je li ih u koloni pregazila krajiška vojska u kaotičnom povlačenju ili su ubijeni hrvatskim granatama. Tako se ponaša uljuđena, samosvjesna i snažna država, bez obzira na to hoće li Srbija odgovoriti jednakom mjerom i, recimo, hrvatskim logorašima dopustiti da makar obiđu mjesta gdje su ih u prvoj polovici devedesetih godina držali i mučili. I neće takvo postupanje promijeniti povijesne činjenice da su se Srbi 1990. pobunili protiv Hrvatske sa ciljem da uz pomoć Srbije i JNA, prethodno ga etnički čisteći, odvoje dio našeg teritorija. Zato je Domovinski rat bio duboko pravedan i human, sporadični zločini pripadnika hrvatske vojske ne remete tu ocjenu. Upravo je zbog toga bespredmetan paranoičan strah od srpskih spomen obilježja". ( iz http://www.novilist.hr/Komentari/Kolumne/Komentar-Drazena-Cigleneckog/I-... )

Evo "Novi list" (valjda iz RH, jer piše isto kao da su srpske ili krajiške novine) pokušava "uvaliti", "novu istinu" o smrti tih, tenkovima pregaženih, i kao slučajno (perfidni su oni) u svezi s time spomenuti kako je "neovisno o tome je li ih u kaosu pregazila krajiška vojska (izbjegava reći "tenkovi" da ublaži situaciju za agresora), ali zato ubacuje "ili su ubijeni hrvatskim granatama" (da naglasi silinu ubijanja srpskih civila od hrvatskih granata, iako je tekst pisan 2013. i Haag je već odbacio prekomjerno granatiranje). Podmuklo i lukavo podlo je sve u istoj rečenici upakirano tako da suzvučjem daje kako su Hrvati granatirali kolonu srpskih izbjeglica,a jadni Srbi su eto izginuli!

Podmuklo i podlo je što novinaraš D.Ciglenecki zabranu postavljanja spomenika u Dvoru (što su neki četnici željeli napraviti.pa ih je policija spriječila) izjednačava sa zabranom postavljanja spomen-ploča na logore u Srbiji.

Zašto je to podmuklo?

Jer se u oba slučaja radi o žrtvama zločinačkih i neljudskih djelovanja Srba:zabrana spomen-ploče na logorima je da se istina skrije, a s druge strane, želja za postavljanjem spomen-ploče od strane četnika, za pregažene tenkovima u koloni, je da se, ne samo skrije istina, nego da se udari temelj laži nečije tuđe odgovornosti za srpski zločin.

Ako zaslužuju spomenik -onda mora na njemu biti istina: "ove civile pogazila je tenkovska jedinica Mile Novakovića u bježanju pred pobjedničkom Hrvatskom vojskom, da se točno zna tko ih je pogazio, a ne da svojim lažima preokreću istinu i u budućnosti ispadne kako je bio metež, kako su ih ubile granate iz hrvatskih tenkova koji su ih mrtve, nakon toga pregazili, a Mile Novaković je srpski junak koji je do zadnjega metka branio te civile!

Isto, o podlim pokušajima pretvaranja civiliziranih hrvatskih vojnika u ono što je bila suprotna strana, govori i ona teška laž o 40-ero ubijene srpske djece u podrumu u Vukovaru- kojom su Srbi pripremali i svoju i svjetsku javnost na totalno eliminiranje svih Hrvata iz Vukovara:
https://www.youtube.com/watch?v=SfQV0q0rivk

Možda bi to i napravili, priskrbili 40 ubijene srpske djece, da su srpski roditelji za to dali svoju decu, ili da ih nisu dovoljno dobro čuvali, ili na vrijeme sklonili u Srbiju.

Srbi imaju vojno-političku taktiku koju možemo nazvati žrtvarenje,a sadržana je u ovakvim motivima: iskoristi i izlešinari svaku svoju žrtvu- taman najgorim lažima i upornom medijskom harangom i ,ako je moguće i samo jednom svojom žrtvom, prekrij tisuće žrtava svojih zločina i nečovječnih iživljavanja, jer "Laž je naš državni interes", a kasnije ćemo i sam esebe slagati da to nismo uradili mi, nego su baš oni bili takvi zločinci! Kakva savjest- nacionalni interes čuva se i lažima, jer mi lažemo da,...
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije.
Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je srpski državni interes.“
-„Laž je u samom biću Srbina“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

Zato mislim da te zločince baš i nije "bolila briga " jesu li ti u Dvoru, Srbi ili Hrvati- njima su se čak politički više isplatile srpske žrtve koje bi mogli pripisati Hrvatima.

Da nije bilo problema za HV na tome bojištu, Hrvati bi stigli ranije- i onda bi Savo imao jače argumente za Haag i proganjanje hrvatskih branitelja.

Prema njihovoj taktici "žrtvarenja" (političkoga strvinarenja nad vlastitim žrtvama) mišljenja sam da su mnogi srpski starci, ostali nakon Oluje, upravo žrtve takvih preostalih srpskih snaga. Jednostavno to im je trebalo za kasniju političku borbu koju su odrađivali u Haagu.

Ako su ubijali Srbe u Vukovaru, koji su htjeli pomoći svojim susjedima Hrvatima, i bili tako laki na obaraču, onda što im je bilo pobiti nešto staraca za svetu srpsku stvar: stvaranje od Srba žrtava hrvatskoga genocida i političke pobjede, kada nisu uspjeli do pobjede doći vojno.

To- "Laž je naš državni interes,..." govori o tim sklonostima, a podmuklost i podlost koja ide s time, ne preza čak niti od ubijanja nekih vlastitih ljude da bi se profitiralo na optužbama Hrvata za te zločine!"

Što je ovo:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UfMijGa1GNs
Jesu li i tu laži, ili je uistinu bilo tako?
Tomislav Nikolić, je srpski vojvoda- osobno ga je u to promakao V. Šešelj (valjda je imao i nekakve zasluge za to vojvodstvo( a znamo kakve zasluge su ostvarivali četnici u RH):
http://www.youtube.com/watch?v=nGwmRH-8vsw

Drvosjekov dnevnik ( http://pollitika.com/oluja-nad-unom ) govori i o samome autoru i o dobroti Hrvata koji ne mogu shvatiti da netko može biti tako podmukao da ubija svoje kako bi ubojstva namjestio svojim neprijateljima i to politički istrvinario.

Ja smatram da ono "Laž je naš državni interes" i silno upiranje da se Hrvatima nabaci stigma zločinaca, genocidnoga naroda (u tu svrhu je i onaj podmješteni eksploziv pod ŽO Zagreb koji su pokušali pripisati Hrvatima), te silne laži u ZZP-u, potvrđuje da im je podmuklost takvoga stupnja da daju prednost "državnome interesu" pred moralnošću neubijanja vlastitih ljudi, nevozanja tenkovima po živim Srbima u koloni, ili pak po tijelima onih koje je ubio netko drugi kojemu možda i to podmeću.

Zato šute o tome događaju, i čak se izruguju kada netko spomene taj događaj, a isti bi razvlačili tenkovsko gaženje civila, samo da su mogli okriviti Hrvatsku vosjku. Ta toliko "strvinare" Grubore, Pakračku Poljanu, ubojstvo A. Zec, da ispada kako drugih događaja u DR nije niti bilo: da nije ubijeno 400 hrvatske djece, neki zajedno sa svojim majkama u krevetu, da nije bilo niti Vukovara, niti Škabrnje,...I nakon što sve uvjere da je tako (15 godina su nas uvjeravali u to), onda jadne srpske žrtve treba nagraditi skrbi, koju već imaju gnjusobe koje su im to napravile!

I to je prevršilo mjeru, te naši HRVI, već oko 120 dana mirno prosvjeduju protiv začetnika tih ideja da se nagrađuje jadne agresore, divljačke ubojice.HRVI i branitelji, koji, uprkos silnim laganjima srpske strane i uprkos silnim trudu novinaraša iz RH, nisu u Haagu proglašeni krivima za ZZP, ali ih uoravo ti novinaraši i novinardžije-gotovo kompletni hrvatski mediji, i dalje ih sprozivaju odgovornima i sipaju svu silinu svoje mržnje i verbalne agresije po njima i njihovom prosvjedu, a nakon nnihove novinarađke topničke pripreme nekakve udruge organiziraju borbeni pohod , nakon mitingašenja na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, na branitelje - pod parolom "Okupiraj Hrvatsku" i pozivaju Hrvatsku policiju, kao što su devedesetih pozivali JNA, da "uvedu red"!

Zašto baš te agresivne ljevičarsko-profašističke snage pozivaju policiju na "uvođenje reda" protiv mirnih HRVI?

Po čemu oni, kao što su početkom devedesetih pozivali JNA, zaključuju da sličnim mitingašenjem treba pozvati policiju za uvođenje reda, iako samo i baš oni prave nered?

Jasno je po čemu su devedestih pozivali JNA, a postavljam si pitanje, zašto Hrvatsku policiju smatraju sazrelom za upućivanje takvoga poziva?

Ministar im je odgovorio da ne misli ništa poduzimati dok su "prosvjednici-HRVI mirni", pa će možda "Okupirajno Hrvatsku" i ostali agresivci i nasilnici, valjda opet, nakon još jkojega mitingašenja, krenuti u okršaj s HRVI i braniteljima!

Eh, da ih je bilo nekoliko tisuća, možda bi im poziv i uspio!

...
Kao što znamo, devedesetih im se odazvala JNA, dok 2015. Hrvatska policija nije prihvatila njihov poziv za agresiju na Hrvate i branitelje!

ps. drvosjek, bilo je preopširno za komentar

Tko je glasao

ima još cveba...

... i Jakov i ja smo bili redovni studenti istog fakulteta, u istom gradu.... samo što sam se ja dobrovoljno prijavio za jahanje topa... a Jakov se s Kolindom dobrovoljno prijavio u HDZ :)

Uvijek krivo odlučim, strašno nešto :))

Tko je glasao

istinaibok

da si fulao.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Misliš stranu!

Misliš stranu!

Tko je glasao

fulao stranu...

... apsolutno, pa vidiš da sam umjesto u HDZ se prijavio u ZNG.

Sreća da Jakov i Kolinda nisu napravili tu pogrešku, veću su pravilno odabrali stranu.

Tko je glasao

ZZP je otkrio tvoju stranu!

Sve je već rečeno- jasno je koja strana je u pitanju. Razjasnio si to ZZP-aškim djelovanjem !

Tko je glasao

a čuj...

.... bio sam zabrinut da se ne osudi vojska čiji sam član bio, a pogotovo Oluja u kojoj sam također sudjelovao. Stoga sam se zalagao da je bolje da sami čim prije počistimo svoje redove.

No, sada je sve u redu... međunarodni sud je rekao da mi nismo genocidni, Srbija nije genocidna, i to je to. Možemo dalje, u svijetlu budućnost, vođeni onima koji su pravilno odlučili gdje se upisati dok su bombe padale.

Tko je glasao

A tebi je trebao međunarodni sud da ti potvrdi

sve što smo mi svi do jednog znali i prije? Jel Zaphod?

Jesi li svjestan da se ovim svrstavaš u one koji sami ne mogu doći do istine već im stalno treba tutor?

Kako smo mi znali odgovor na ovo pitanje i prije presude?

Ako lijepo zamoliš neko od nas će ti biti mentor i više nećeš trebati vanjske tutore.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

znao sam ja...

... ali sam znao da će kad tad pobijediti ovdje i ppetra i ostala ekipa "iz podruma" - kada će me netko lijepo deportirati iz vlastite zemlje - pa nisam htio da imam neprilike na granici... ovako mi je lakše kada postoji međunarodna potvrda.

Tko je glasao

Jadno i žalosno, tužno i bolesno

A vidiš slabi čovječe, kad zemlja gori i djeca i žene umiru od četničkih granata onda se ne razmišlja o svom životu nego se uzme oružje i stane u zaštitu najslabijih. Znam da znaš da bismo svi mi dragovoljci bili mrtvaci da je četnička bratija pobijedila, no nismo razmišljali tako pragmatično kao ti koji se bojiš neprilika na granici, mi smo samo razmišljali o tome kako da zaštititmo slabe, nemoćne, djecu; od podivljalih feniksovih hordi, o životu nismo razmišljali, a i što će ti takav mizeran i bijedan život pa da se čitav život pitaš kakav sam ja to smrad kad sam, bojeći se za vlastiti život, podivljaloj gamadi ostavio na milost i nemilost djecu, starce i žene da ih kolju i bacaju u zapaljene kuće?

Duša je odgovor na pitanje koje stalno postavljaš sam sebi: što ja tražim na ovom svijetu?

Dok svoju dušu ne pronađeš nećeš se smiriti, puno si prilika već propustio, pripazi dobro, ako ti se ponovno ukaže prilika da je ugledaš nemoj opet žmiriti. Naime, jedna od tih prilika nam je uvijek i zadnja, svima.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

delirium

Pobrkao si me s nekim. Odmah nakon JNA se javljam u Zbor (kao redovni student istog fakulteta kao prva dama Jakov), a kasnije sudjelujem u Oluji. Bljesak me spletom okolnosti izbjegao. Imam sve potrebne kartonske i plastične iskaznice, udjele u BF-u sam prodao. Bio sam kod doktora par puta bez da platim participaciju.

Dakle, NAKON što sam imao oružje u ruci protiv višestruko jačeg neprijatelja (iako metak, tehnički govoreći, nikada nije ispaljen na moj grad), dakle NAKON rata sam počeo biti zabrinut da se rat u kojem sam sudjelovao ne proglasi zločinačkim, što bi mi moglo raditi problema na granici.

Kako vidim da dolazi vrijeme kada će ppetra i ostali podrumaši suditi neistomišljenicima, drago mi je da je donesena i međunarodna potvrda toga.

Jel' jasnije ili da još sporije napišem?

Tko je glasao

Koliko sam shvatio iz tvojih upisa

i iz upisa baš svih ostalih, ti si se svojski trudio da se DR proglasi zločinačkim?

S obzirom da ni ne kriješ da si aktivan ZZP-aš (ovo ZZP prvi put životu napisah i spomenuh) ne znam kako bi ti mogao imati probleme na granici?

A najbitnije, iz tvojih upisa je vidljivo da Hrvatsku blago rečeno - ne voliš. Jer možemo se mi ne slagati oko politike i ne voljeti neku stranku, no Hrvatska je nešto drugo, bar onom tko je voli. Btw, desetke godina baš sam ja bio najveći neprijatelj HDZ-ove politike, a u toj borbi sam ispustio iz vida one ispod radara (Milanovićevih letvica) i nakon dvadeset godina shvatih da se u podzemlju, kao i u svakom podzemlju, nakotilo toliko štakora da su zamalo izgrizli temelje Republke Hrvatske. U međuvremenu je štakorska vrsta potpuno zavladala i postalo je jasno da je opstojnost države u pitanju i da svako izbjegavanje obračuna sa štakorskom vrstom vodi u potpuno potonuće, u podzemlje štakorgrada, a to, trebao bi priznati, stravičan je scenarij.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Laganini, ako te zanima što

Laganini, ako te zanima što je tko od osoba ovdje govorio i mislio o "Tuđmanovom zajedničkom zločinačkom poduhvatu protjerivanja Srba" za trajanja hrvatske haaške kalvarije, jednostavno odvoji malo vremena, hodi na moj blog i pročitaj komentare dnevnika koji se time bave. Ima tamo i Zaphoda, ne brini.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Budem :)

Budem :)

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

ZZP-aš...

.... jedini koji tim pojmom uopće barata na ovom zborištu je drugarica @ppetra

Ja sam bio za to da čim prije procesuiramo vlastite zločine i ne dozvolimo petljanje stranih sudova, već da dodatno očistimo svaku eventualno sumnju u Domovinski rat - tako da mi sudionici možemo potpuno ponosita čela to i reći.

No, ako ppetra kaže da sam ZZP-aš, onda je vjerojatno došlo vrijeme da je ona u pravu.

Nakon učešća u ratu, studiranja i slično sam se zaposlio, nisao emigrirao, te radim cca 20 godina u obiteljskoj firmi koja još nijednom nije promijenila ime i još uvijek (u zadje vrijeme s poteškoćama) plaća sve zakonske dadžbine. HGK me svrstava u industriju, proizvodna sam firma.

Pretpostavlja da se tako ne voli Hrvatska, pa pretpostavljam da si i ti u pravu. Ti i ppetra ste u pravu. A ja sam u pravu kada govorim da je došlo neko novo doba kada će svaki neistomišljenik morati preko granice, iz vlastite zemlje.

Tko je glasao

Lažeš

Nije ti u interesu da mi sudimo svoje, jer imaš desetke primjera osuda naših, pa i generala, nikad to nisi spominjao, al ćeš rado taj krimen izvući da još malo pljucneš po nama. Npr. Norac, Grandić i Orešković osuđeni su za Srbe, al zbog 46 poklanih Hrvata iz Široke Kule nitko nije osuđen, Verica Nikšić imala je 13 godina, al njeno ime do sad nisi znao, kao ni preko 400 djece ubijene samo zato što su Hrvati, inače su svi Hrvati koji su bili pod srpskom okupacijom pobijeni, njih nikada nisi spominjao.

Kad bi se svi, al doslovno svi pa i najmanji hrvatski prekršaji kaznili ja se u život kladim da bi ti ovo isto tupio i da te ne bi ništa od ostalog zanimalo. Samo bi tad nama prilagao osude i dokazivao nam zločinački karakter, dakle, kako god okreneš tebi ne valja.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Bio si okorjeli ZZP-aš ili ZZP-adžija i preko ZZP-a razvijao zlo

Bio si ZZP-aš, a to potvrđuju stotine tvojih komentara.

Ne mora ti se sviđati to ZZP-aš, mogu te nazvati i ZZP-adžija, kao što izvode nazive za naše HRVI u Savskoj!
"Branitelj" , koji zdušno gradi svojoj vojsci Zajednički Zločinački poduhvat, s ciljem da osude generale zaslužne za pobjedu nad agresorom, da osude ulogu prvoga hrvatskoga predsjednika, te da se osudi cijeli vojni i politički vrh, je u najmanju ruku sumnjiv, ili možda totalno lud, ili nešto treće-pa objasni što si to bio dok si nam ZZP gradio!

Ako kažeš da nisi podržavao ZZP, čak me ismijavao kada sam branila našu najčasniju vojsku na svijetu, onda ćeš samo potvrditi o onoj "laž je naš državni interes, lažemo druge, same sebe, iz koristi, iz samilosti, da utješimo,..."

Koliko sam komentara napisala o tome da bih razgolitila vaše laži koje ste trpali "na kamare"!

Kada bih od vas tražila da navedete samo jedan rat u kojemu je neka vojska, nakon takvih neprijateljskih djelovanja koje su pokazali Srbi, imala manje kolateralnih žrtava, onda biste zašutjeli, a kasnije opet vrtjeli vrpcu: Grubori, Zec, Poljana i ono malo ostale kolaterale, jer ste ogrezli u uvjerenju kako su hrvatski životi bezvrijedni, dok s druge strane najmanju kolateralu pokušavate proglasiti ZZP-om.

Nanijeli ste nama, ovoj državi i njenim građanima toliko zla i nepravde da će povijest pisati o vama koji ste RH oduzeli više od 1 desetljeća svojim ZZP-ašenjem!

I onda se predstavljaš pripadnikom časne HV i gluparaš o tome kako si to zlo radio iz želje da budemo bolji- valjda papskiji od pape, ali i izbrisani s lica zemleje kao narod i država.

Oprosti, ali protiv takvih opasnih podmuklosti, istina je jedino oružje- dakle bio si ZZP-aš, ili ZZP-adžija koji je svoju zemlju optuživao za najgore zločinaštvo, iako na svijetu nije bilo časnije vojske i nikada se nećeš/ nećete oprati od toga- od unutarnje agresije kojom ste pokušali razoriti nas i Hrvatsku.

A ako misliš tužakati, eto MKn kaže kako tvojih upisa ima na njegovome blogu.

Tko je glasao

tenkići

Teško da mogu pljuvati vojsku u kojoj sam sam sudjelovao, bilo bi ti prilično blesavo zar ne? Zastupao sam tezu da sve domaće zločine trebamo sami procesuirati.

No, čemu sada objašnjavati, ako ti kažeš da sam kriv, onda sam kriv. Štrik ili progon, ako imam pravo biranja.

Ovo s MKn-om nisam shvatio, u životu nisam slovo napisao na njegovom blogu. Jedini posjet njegovom blogu je bio kada su mi javili da je jedan komentator tamo napisao kako Bigulici i meni treba prisloniti mitraljez na čelo, što je MKn promaklo, što nije čudo jer je komentar bio star samo nekoliko tjedana.

p.s. Ako mi pokažeš neki moj komentar o Gruborima ili... već nabrojanom, bio bih ti zahvalan, ja ne znam niti gdje je to.

Tko je glasao

Jedino što smo trebali- trebali smo se ponašati pobjednički

kao ostale demokratske države!

Teško da mogu pljuvati vojsku u kojoj sam sam sudjelovao, bilo bi ti prilično blesavo zar ne? Blesavo je, ali si to, nažalost, radio! Dalje,zaključi sam!

Zastupao sam tezu da sve domaće zločine trebamo sami procesuirati.Nema sve, nego onako kako rade pobjedničke države u cijelome svijetu, i po redu kako one to rade. Ne izmotavaj sada- gradio si ZZP našoj državi i time joj radio "o glavi"!
Radio si, kao da si Štrbčev pomoćnik!

Nabijao si papskije kriterije od Pape za Hrvate, a kada god su se spominjali masovni genocidni zločini Srba, bilo je: "Što živiš u prošlosti, trebamo misliti na budućnost". Time si zapravo zagovarao zaborav za srpska zvjerstva, a u isto vrijeme beskrajno strvinarenje to malo kolaterale koju je imala HV pri svome djelovanju- sve "taman" po pravilima Memoranduma 2.
Na taj način hrvatske živote i žrtve si bagatelizirao, a srpske proglašavao svetačkim!

"Sve zločine trebamo procesuirati", govorili su majstori memorandumaši, i izjednačavali neizjednačivo: malo kolaterale u oslobodilačkim akcijama HV- a (nađi neku časniju vojsku, ako umiješ), zbog koje si ovdje rovario protiv hrvatskih generala, RH, dr.F.Tuđmana, Hrvata,.., s planiranim genocidnim zločinima, koje su Srbi radili (gore od Boko Harama ili ISIL-a). Takvih zvjerskih zločina, Europa nije vidjela od ww2.

A ubijanje hendikepiranih u Dvoru na Uni?
I svoje su ubijali da optuže Hrvate, pa bomba pod ŽO Zagreb, ne bi li optužili Hrvate!

I misliš da to nisu radili i onim starcima koji su ostali iza Oluje da optuže Hrvate. Zamisli, ubiti svoje hendikepirane, koji su živjeli u Domu, da optuže Hrvate.

Pa onih izmišljenih 40 ubijene djece u podrumu u Vukovaru!

Pitanje je, koliko su ih tako lažljivi i pokvareni, prema vlastitom stanovništvujoš zloupotrijebili. koliko su ih sami pobili, da bi optužili Hrvate?

Rugao si se "tenkići, tenkići" jer su Srbi pregazili svojih 82 utraktorskoj koloni, kada bi ih spomenula. Tebi su oni sasvim nebitni, ali da su ih pogazili hrvatski tenkovi, onda bi turpijao "Ja sam za to da sve zločince kaznimo"!. A tek koliko bi se raspisalo po pollitici, da su nam to uspjeli nakalemiti, ili one u Dvoru na Uni.
Zato ne vjerujem, niti onim ubojicama koji su poubijali srpske civile, a onda kao postali pokajnici, umrli u zatvoru, iprethodno odgovornost prebacujući na hrvatske zapovjednike!

Valjda znaš da kada je rat ne stradava samo jedna strana, već da agresor, kada izgubi, daleko više "dobije po repu2!

I umjesto da su sretni što su tako prošli, s najmanje žrtava na svijetu, njihova pokvarenost nema granica , pa su nam gradili ZZP, a ti si @zaphode, istina je, bio s njima u tome poslu.

To nema oprosta!

Drvosjek je naivan Hrvat, dobar, pa sudi po sebi, ali onaj tko je izjednačavao genocidne zločince i najčasniju vojsku na svijetu u bilo kojemu sukobu takvih razmjera, nije častan i ne zaslužuje takav odnos.

Štrik ili progon, ako imam pravo biranja.Dovoljno bi bilo isprika i priznanje, te promjena smjera, a ne nastavak zzp-.rovarenja, antifašistarenja (zlouporabe antifašizma u antihrvatskoj histeriji ), antikleričarenja (razvijanje mržnje prema Hrvatima -katolicima i KC), krajinašenja, nacistarenja (nabacivanje nacizma za domoljubne i rodoljubne osjećaje),...
Nisam ja totalitarističko-komunističkih korijena da bih bila za takva rješenja.

Danas je u RH agresivna fašistoidna ljevičarska komunističkoidna velikosrboidna udrugašoidna manjina.

Hrvati su miroljubivi i ne mogu biti u zajednici s onima koji ih žele fizički uništiti, koji mrze i katolike i Papu, i Hrvate i Hrvatsku, ...

Pogledaj samo komentare pollitičarske ljevoidne komunjaroidne grupe- iz njih pršti agresija, a ja vam odgovaram kulturno, strpljivo, bez mržnje, ali u obrani ponekada oštro, a vi odmah , kao da ste u ratu: kmečite o klerofašizmu, ustaštvu, i ostalim riječima kojima se nabacujete za takve sitnice, i to još u samoobrani, da ćete me uskoro uvjeriti da ste sve ono što se inače tako naziva- jednostavno izmislili!

Onaj tko je, za najčasniju oslobodilačku operaciju Oluju, RH tužio za genocid , toliko laže, da ima puno argumenata za promisliti koliko su zapravo nalagali i o svojim žrtvama u ww2!

Tko je glasao

Sve sam ali nisam naivan

@Ppetra

oko Haga smo svi sve već rekli...to je Hrvatskoj nametnuto...i dobro smo prošli, bar za sada..

I ja sam mišljenja da smo trebali, a i jesmo..mnoge naše ..od običnih kokošara do ozbiljnih stvari osudili..osobno sam i sam radio na takvim i sličnim stvarima..

Ispada da je, eto dobro da se to riješilo u Hagu jer je sada presuđeno i napisano...sada nam ONI KOJI NAS NE VOLE..ne mogu više po tom pitanju kakati. Mogu samo kmeeeečati.
Ljudi su pretrpjeli..ali su ušli u povijest...preko trnja do zvijezda.

Ovo što spominješ Dvor...napisat ću dnevnik...

sve dobro...

Tko je glasao

Dobro je završilo, i jasno je

Dobro je završilo, i jasno je zašto su pokušavali Predsjednik i MVP povući optužnice.

Bilo bi bolje da nas 10 godina nisu kočili sa ZZP-om i tako eutanazirali hrvatsko društvo, do ovoga što smo imali prije odlaska Predsjednika!

Voljela bih pročitati dnevnik o događanjima u Dvoru na Uni!
Drago mi je da te komentar potaknuo na pisanje o tome slučaju!

Tko je glasao

To nema oprosta!

Pošto je ovo sve preopširno da bih se obranio (eto, sada su došli i nekakvi umobolni u Dvoru, opet prvi glas) - sve skrušeno priznajem.

Htio sam da Gotovinu zgaze tenkom, da Šešelj bude gradonačelnik Zagreba, želio sam da svi moramo pisati ćirilicom, tvrdio sam da je svaki gardista ubio barem troje srpske nejači, zalagao sam se za Srbiju do Trsta, a plaćali su me Štrbac, Veritas, Teršelićka, Documenta, Recom, Vesna Pusić... i ova koja je neki dan bila u anti-braniteljskom prosvjedu, zaboravio sam joj ime. Ako sam zaboravio koji zločin, ispričavam se, priznajem i njega, unaprijed.

Budući da ćutim da sada dolazi jedna nova Hrvatska, tvoja Hrvatska - zamolio bih te nešto kao "starog neprijatelja" s pollitike.

Ako ih možeš nagovoriti za cigaretu prije strijeljanja, eto, samo toliko.

Tko je glasao

Moram prizanti, imaš makar

Moram prizanti, imaš makar duha..)))

Ako nema oprosta, to ne znači da mora biti takvih kazni.

Dosta je da ne možeš biti ravnatelj HRT-a, urednik (mali potrčko bi mogao biti), ministar policije, predsjednik Vlade, predsjednik Države, upravitelj Memorijalnim centrom DR, župan, gradonačelnik, biskup, kardinal, Papa, hrvatska misica, na čelu Hrvatskih oružanih snaga,..., dakle blaga lustracija.

I dalje bi imao dozvolu puniti hrvatski proračun!.)))

Budući trenutno nisi uračunljiv, ovo javno priznanje je nevažeće i neistinito: Gotovini nisu želio da ga zgazi tenk, ali si mu želio doživotan zatvor, a neka Haaški sud zaprlja ruke tvojim željama, o ćirilici piše na mojim dnevnicima, ovo o Srbiji do Trsta- tu ima dosta istine, ove osobe nabrojane nisu te morale plaćati- to si radio iz vlastitih uvjerenja, jednakih njihovima, a Mirtovica- ne znam- tvoja agresivna ljevičarka,

Ne dolazi Nova Hrvatska, nego samo odlazi stara jugosrbija ili j jugoregija,a Hrvatska ostaje uvijek onakva kakvu su je Hrvati uvijek vidsjeli u svojim snovima.

Vrijeme je da se naša Hrvatska vojska i branitelji osjećaju ponosno, a da ih svaka šuša s politike, s index-a, jutarnjega, večernjega, s HRT-a, ..., ne omalovažava i vrijeđa svojim srbokomunjaroregionašenjem, da Hrvati ne budu negativno diskriminirani u vlastioj zemlji u korist agresorske pobunjene manjine.

Ravnopravnost podrazumijeva udio u vlasti jednak udjelu u stanovništvu.
Ovo što imamo sada je nenormalna situacija i nužno ju je promijeniti.

Pišeš da si neovisan, da imaš privatnu firmu, pa ako ne ostvaruje profit preko partijašenja kroz Proračun, imat ćeš sve osim svoje opcije na vlasti.

Demokracija je vladavina većine i vrijeme je da tako i bude.

Želim ti ravnopravnost, a ako je to tebi "strijljanje", prije "ravnopravnosti" dobit ćeš pjesmicu, koja će ti biti gora od "strijeljanja".))

https://www.youtube.com/watch?v=O6PgegLvC4A

Tko je glasao

ajoj, jel mora baš ta pjesmica?

Shit, a mislio sam se izvući jeftinim javnim priznanjem. Dakle, ništa, blaga lustracija. Prodano, te funkcije i poslovi me uopće ne zanima. Meni je bitno da i dalje mogu uplaćivati poreze.

Što se tiče digniteta, ja tu imam svoju teoriju, a ta je da su sve vlasti do sada bile - nesposobne. 16 godina HDZ-a, 8 godina SDP-a i - nemaju pojma o marketingu. Nisu izgradile tri popularne pjesme iz Domovinskog rata, pet dobrih filmova i sedam neokaljanih junaka. Da su to napravile - mogli smo ići dalje i tu temu staviti ad acta već davno. Onda bih i ja mogao pokazivati svojima te filmove i govoriti "Eee, vidiš, tu sam i ja bio!" i tako to. No, propaganda je posao kao i svaki drugi - mi smo jako slabo "iskorištavali" srpske zločine i razaranja u medijske svrhe, jako smo potcijenili to. Pa nam se obilo o glavu. A i teško je s tipovima a la Korade graditi mitove a la Boško Buha.

Pošto će mi Laganini doturiti pljuge, onda bih tebe zamolio za muziku, ipak sam ja ljevičar, nemoj mene uz Thompsona, molim te...

https://www.youtube.com/watch?v=rvBkAP7jAUc (pogledaj dok ne počnu pjevati, rijetka snimka)

Tko je glasao

16 godina HDZ-a, 8 godina

16 godina HDZ-a, 8 godina SDP-a i - nemaju pojma o marketingu. Nisu izgradile tri popularne pjesme iz Domovinskog rata, pet dobrih filmova i sedam neokaljanih junaka. Da su to napravile - mogli smo ići dalje i tu temu staviti ad acta već davno

Mogli smo...da nije bilo 15 godina detuđmanizacije, "zajedničkog zločinačkog poduhvata" i Haaškog suda. Ali jest, i sada nema natrag.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Možeš

Ja ću ti je pripaliti, a sjest ćemo se i popričati o tome zašto tako mrziš svoju domovinu i sunarodnjake, a veliš da si Hrvat. :)))

Ako me uvjeriš da si u pravu i da su Hrvati baš nagori na svijetu i ja ću ti se pridružiti i pristati biti strijeljan.

Kužiš? :)))

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

vrlo jednostavno...

... dokle sam Hrvat (meni je bitnije da sam građanin RH, ali nebitno) - bit ću najstroži prema - svojima. Prema svojim sunarodnjacima i svojoj državi.

Kada mislim da Horvatinčić nije trebao dobiti Cvjetni - ići ću tamo i prosvjedovati i neću u životu nikada ništa tamo kupiti. Kada mi @drvosjek prodaje priču da ne zna što je turistička pristojna - objasnit ću mu to. Kada mislim da treba plaćati porez svojoj državi - radit ću to. Ako postanem siromašan i gladan, neću to raditi niti ću dozvoliti da me netko zbog toga osuđuje. Ako poznajem tipa koji je odmah nakon Oluje dovlačio kamione bijele tehnike, reću ću to.

Za ostale me manje briga. Da li neki Ukrajinac vezuje svoju zastavu uz NATO-zastavu i fašistički - njegova stvar. Ako neki Srbin u Beogradu viče "Srbija do Klagenfurta", puca mi ona stvar za to. No kada jedan ili drugi uđu ovdje s puškom, opet ću se prijaviti gdje treba. A do tada ću hraćkati po svojima - jer želim da budemo još bolji.

Imaš li nišku Drinu? Bez filtera?

Tko je glasao

ko to mene zove, evo mene

Boravišna pristojba!? Zaphod mene stalno turira da ne platim taxu kad sam na moru, hehe iako sam mu objasnio o čemu se radi.

Znam da je hrvatski državljanin dužan prijaviti stranca kad mu dođe u goste.

Znam da su oni koji pružaju usluge smještaja dužni voditi knjige i da temeljem toga ide i boravišna taxa.

Ne znam da sam se ja dužan nekome javiti ako dođem u sestrinu vikendicu na Vir koju sam btw pomogao graditi. Ona se ne bavi pružanjem usluga smještaja a ako mi netko dođe i kaže...trebate nešto platiti..platit ću.

No @zap ima iz uha sklopku ispod koje piše PRAVITI SE LUD i ON/Off
prekidač. Često mu ostane na ON.

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci