Tagovi

Pernarov teror ima dalekosežne posljedice po Hrvatsku / Domovinski zakon i Domovinska sigurnost jedini jamac stabilnosti

PERNARA-IZNOSE-660x330

Kada zaustave Sabor država je mrtva, jer se poništava volja naroda i zastupnici koje je narod izabrao više nisu u mogućnosti biti ono što jesu - Zakonodavna vlast. Država u kojoj zakonodavna vlast ne postoji nije država, a Pernar i ekipa po nečijem nalogu više uopće ne dopuštaju da se održavaju sjednice zakonodavnog predstavničkog tijela.

Jednostavno rečeno, Pernar je suspendirao demokraciju.

Problem sa našom državom je što definitivno ne funkcioniraju službe za zaštitu ustavnog poretka pa je tako moguće da zastupnici države Hrvatske sami otkrivaju, čak dapače, hvale se da idu u ambasade stranih sila koje nisu nimalo prijateljski nastrojene prema Hrvatskoj, a sa kojima smo, da stvar bude bolja, preko saveza NATO u hladnom ratu ili sukobu niskog intenziteta koji prijeti prerasti u svjetski rat.

Sad je vidljivo da Pernar malo pomalo uvodi anarhiju i sprdnju u Sabor konstatno trolajući teme i konstantno oduzima vrijeme redovitim ispadima, nevezano za temu toga dana. Sad u Saboru, s obzirom na naručivanje i žvakanje pizze i ćevapa možemo očekivati i naručivanje kurvi i striptizeta, i slične nepodopštine ovog manijaka. No to je sve s ciljem da se od Sabora napravi ruglo i da se, posljedično, slomi Hrvatsku.

Imaju li Hrvati pravo izabrati Saborske zastupnike? Imaju. Ima li pravo itko iz bilo koje stranke i bilo kako bolestan konstanto opstruirati rad Sabora? Nema. Kome ove stvari nisu jasne?

Kome nije jasno da ova ekipa ne radi ništa dobro niti se bori za ispravne ciljeve tako da unižava Republiku Hrvatsku i daje podršku Četničkoj Džamahiriji pod krinkom Regiona.

Kome nije jasno da država mora silom, ako ne ide drukčije, a ne ide, omogućiti rad zakonodavnog tijela?

Kome nije jasno da Pernar i ekipa nemaju namjeru dopustiti niti jednu tematsku sjednicu, dakle sjednice općenito više nisu dopuštene Pernarovim zakonom opstrukcije.

Kome nije jasno da svaki put kada je tema jedno Pernar i ekipa govore drugo, da ih se upozorava, moli, preklinje, opominje da se drže teme i ništa, ne shvaćaju, ne žele shvatiti, rade sve da prekinu baš svaku sjednicu, rade sve da unište zakonodavnu vlast, a preko nje i Hrvatsku, zbog Regiona.

Hoćemo li pružiti otpor uništenju zakonodavnog tijela?

Hoćemo li natjerati službe da rade ono što im je posao?

Bizaran video sa sjednice otkriva svu bijedu Pernarovog i Sinčićevog uma. Tragikomično i bizarno zvuči Sinčićev monolog o Karamarku koji je smijenio sve u policiji i kao ministar policije štiti Sanadera? Tragikomično je da je SDP prije 5 godina, čim su došli na vlast, smijenio preko 2500 načelnika, pročelnika i šefova do najniže razine, a nama Sinčić drži govore o tome kako je prije pitaj Boga koliko godina Karamarko bio ministar policije kao da je to bilo jučer, kao da je to bilo u prošlom mandatu pa Karamarko štiti nekakav kriminal, a oni se jadni kao bore protiv tog kriminala, kao da između nije bio SDP-ov mandat i SDP-ov predsjednik 10 godina, kao da 4 godine nije Ostojić bio ministar policije?

Bizarno je da tom pričom opstruiraju rad Sabora baš svaki put, ako ne tom onda nekom drugom i svaki put ne razumiju u čemu je problem i kako problem može biti to što se oni u Saboru bave političkim aktivizmom najniže razine i umjesto da konstruktivno pridonesu temi koja je na dnevnom redu oni je uredno opstruiraju i tuku nešto deseto, žvačući pizzu i podrigivajući ili buljeći u smartphone.

Modus operandi ove skupine: Tema je, primjerice, poticaji u poljoprivredi, na pozornicu izlazi predstavnik te nakupine i započinje priču o nečemu što se dogodilo prije 14 godina, ili sedam, nebitno, počinje priču o nekakvom kao kriminalu (obavezno HDZ-a) koji nije procesuiran i kojemu je baš sad potrebno pričati i nastavlja iznositi insinuacije, poluistine, laži, ponekad možda i poneku istinu, da bude uvjerljivije, naravno. A taman da je i sve istina nije tema. I tako on trokelja, predsjednik ili zamjenik ga upozoravaju da to sad nije tema, on se ne obazire i nastavlja, predsjednik ga opet upozorava, moli, preklinje da se drži teme jer je to način rada Sabora, no on to apsloutno ignorira i tuče po svome dok mu predsjednik ne oduzme riječ, a onda ide do kraja i provođenje reda i držanje teme proziva fašizmom i tiranijom.

Sljedeća sjednica Jovo nanovo, ako je tema ribarstvo on se bez problema prebacuje na Palestinu i Izrael ili iznosi svoje doživljaje kad je bio mali, ili sa šaltera pošte, ili poziva na neplaćanje pretplate HRT-u, ili neplaćanje javnog prijevoza, bilo što samo da nije povezano sa temom, a svaki otpor toj anarhiji urlajući proziva opet tiranijom i fašizmom, onda još raspravlja po sat vremena sa zaštitarskom službom, sve s ciljem da onemogući rad Sabora. I tako već dvadeset puta.

Bizarno izgleda i njihov kolega Beljak od kojega je iluzorno očekivati da razumije što se događa kad to nije nešto iz njegovog faha, onog automobilskog, pa im daje podršku da uništavaju baš svaku temu. Toliko o HSS-u i ljubavi prema Hrvatskoj.

Domovinski zakon i služba Domovinske sigurnosti potrebni su Hrvatskoj ako želi opstati!

Ne smije se svakoj vucibatini i neprijatelju Hrvatske dozvoliti da radi što god hoće u Hrvatskoj, ne smije se dopustiti da nas ismijavaju obavještajne službe Četničke Džamahirije i da nam na sva bitna mjesta postavljaju svoje obavještajce.

Pratimo sad tko će dati podršku opstrukciji i potpunom uništenju Hrvatskog državnog sabora, pratimo i znat ćemo tko su obavještajci Četničke Džamahirije.

Da se ovo događa u Francuskoj, Rusiji, Americi, Srbiji ili Engleskoj, nekima bi karijera naprasno završila, a u svim ovim državama neprijatelji bi završili doživotno iza rešetaka, tako i treba.

Jedino mi igramo igru tolerancije do smrti, naše naravno.

Hrvatska je na umoru i Hrvatska će umrijeti ukoliko se ne probudi i ne otrese ovu štakorsku koloniju neprijatelja koji grizu i pregrizli su već nebrojeno puno žila iz kojih na sve strane teče hrvatska krv.

Hrvatski narod ima pravo na zakonodavnu vlast, hrvatski narod ima pravo na Sabor i na predstavnike koje želi, ma koji oni bili, pa taman da je većina za one iz stranke ratnog zločinca i teroriste Hadžića SDSS.

Ni ja nisam birao HDZ i MOST, ali ih je izabrala većina i kao takvi imaju pravo i dužnost na rad, a ne da ih svaki manijak terorizira i ne dozvoli niti jednu temu.

Hrvatski narod i država imaju se pravo braniti i pravo braniti demokraciju! Demokracija nije opstrukcija svake sjednice Sabora!

Demokracija jest da Sabor funkcionra po principu tema i dnevnog reda. Demokracija nije kad pojedinac ili nekoliko njih uvodi pravila kako se njima svidi!

Demokracija se može i mora početi braniti i oružjem, u zakonskim okvirima službi predviđenih za to, naravno, kojih imamo dovoljno samo ih treba početi upotrebljavati.

Zakonskih okvira imamo dovoljno, htjedoh reći, službe su druga priča.

Ili ćemo se predati teroristima?

Komentari

"Luda" manje štetna od predsj. Sabora B.P., za 5 milijardi kuna

Svaki dvor ima dvorske lude, pa tako i Hrvatski sabor ima dvorsku ludu : Živi zid. Nekada kažu i nešto dobro:kao ono o Plenkoviću kao protudemokratu.

Osoba koja bi zabranjivala referendume i koja ne poštuje narodnu volju (izjašnjava se tako o Brexitu, jasno pokazuje i dokazuje, "da je bio netko", kako ne bi dozvolio niti izlazak RH iz Jugoslavije.Takav čovjek daleko je štetniji po demokraciju od Pernarovaca.

On jednostavno ne shvaća demokraciju, bliži je komunističkoj diktaturi i klanja se EU i njenim birokratima.

Čovjek je jednostavno na pogrešnom mjestu.

Bilo je bolje dok nije radila niti Vlada niti Sabor, jer nam makar nitko nije mogao rasprodavati stratešku imovinu, rasprodavati i napadati HEP, napadati i ovo jada što nam je ostalo od narodnih prava u Ustavu, te silan hrvatski novac trošiti na saniranje tajkuna čije dionice MOL-a tonu.
Kada imaju toliko novca , ili kada ga nekako mogu nabaviti, što te silne milijarde koje bi dali za otkup INA-e, ne iskoriste za kupovinu borbenih zrakoplova- to je daleko strateškije od ruiniranih dionica INA-e i daleko važnije za RH?

Mi jesmo napadnuti, ali napada nas Tripartitna vlast i odrađuje gore stvari od Pernara, jer planiraju pljačku četvrtine svih hrvatskih bogatstava. Za to im ne bismo trebali dati mira i podržavam svakoga tko će onemogućiti izglasavanje Zakona o pljačkanju HEP-a, taman i opstrukcijom rada Sabora.
Bolje nikakakav Sabor, nego štetočinjarski.

Gore od Pernara , napravio je Božo Petrov.
Pernar radi budalaštione, ali za sada nas nije "orobio" za 5 milijardi kuna Dakle daleko je manje štetan od MOST-a i B. Petrova.

Ponašanje B.Petrova daleko je gore od ponašanja Pernara i ostalih saborskih "Dvorskih luda", jer Božo Petrov, nakon što je kriv za štetu od 5 milijardi kuna, još se bahato i prijetvorno ponaša, još optužuje čovjeka koji je htio spriječiti to štetočinstvo, još sprečava smjenu DORH-a koji je jedan od uzročnika svega lošega što se događalo i događa u RH, još štiti Ostojićeve kadrov u MUP-u, još ne dozvoljava gradnju ograde prema Srbiji , zbog migranata, još sprečava develikosrbizaciju HRT-a, te dejugizaciju i dekomunjarizaciju pravosuđa.

Zato Pernar, jeo jabuke ili burek, ili išao u strana veleposlanstva, još je daleko od onoga što je napravio Božo Petrov, a pogotovo od pljačke epskih razmjera: rasprodaje četvrtine hrvatske strateške imovine neophodne za opstanak države, rušenja prošle vlade, da bi ostvario "tripartitnu bandu" za veliku pljačku RH- četvrtine najegzistencijalnije imovine i to još ozakonio kroz Ustav. Ma kakav Pernar i Živi zid!? Oni su "male bebe" štetočinstva, u odnosu na Petrova i MOST.

Tripartitaška vlast daleko je štetočinskija. Kada bi daleko više zastupnika ometalo rad tako da se ne mogu izglasati zakoni o pljački HEP-a, HŠ i HV, bilo bi najbolje po RH.

Mislim da bi cijeli hrvatski narod morao ometati takvu vlast svojim prosvjedima protiv rasprodaja hrvatske imovine.

Zašto bismo poštivali zastupnike koji vuku protudržavne poteze? Bolje i budala, dvorska luda, nego oni koji upropaštavaju u milijardskim iznosima. Eno ih, planiraju zaštitu dionica hrvatskih pljačkaških dioničara INA-e, koji su isti prodali za 12 puta manju cijenu od realne, "trajbanjem" našeg novca i trpanjem u džepove onih koji su nas na INA-i već debelo popljačkali.

Dakle sve stoji što si rekao o Pernaru, ali ja ove što "ozbiljno rade" na pljački strateške hrvatske imovine smatram daleko gorim, opasnijim, nekulturnijim i protuhrvatskijim.

Tko je glasao

Ppetra, mogu se složiti s tobom u mnogim stvarima koje si navela

Ali se ne mogu složiti oko toga da mi spočitavaš pogrešan odabir tema.

Ppetra, ovdje nije riječ o Plenkoviću i HDZ-u, niti o stupnjevima opasnosti raznih akcija raznih muljatora.

Ja sam jednostavno revoltiran svakidašnjom opstrukcijom rada Sabora koju provodi ovaj instruirani luđak odabrao to kao temu i pokušao definirati što je dmokracija, što procedura, što tematska sjednica, što znači opstruirati rad Sabora i slično, a kad budem pisao o ovome što ti spominješ onda ću pisati o tome. Mada za to ne vidim potrebu jer ti to više nego dobro elabriraš i ja nikad nisam tvojim upisima pristupio na način da ti objašnjavam koliko ima opasnijih pojava i od ovih koje ti spominješ, a ima, no nisu u konkretnim slučajevima tema.

I kako bi kolega Otpisani rekao: ooo ne, ne, nije Pernar samo dvorska luda...

Daklem, možemo se slagati ili ne slagati po pojedinim pitanjima, ali je bezveze da se svađamo oko odabira dnevnih i aktualnih tema.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Ne može netko rušiti ono čega nema- dignitet Sabora

Daklem, možemo se slagati ili ne slagati po pojedinim pitanjima, ali je bezveze da se svađamo oko odabira dnevnih i aktualnih tema.Ti govoriš kako Pernar ugrožava dignitet Sabora, a ja tvrdim ( u sklopu teme) da Pernar ne može ugrožavati ono čega uopće nema- digniteta Sabora.

Ppetra, ovdje nije riječ o Plenkoviću i HDZ-u, niti o stupnjevima opasnosti raznih akcija raznih muljatora.Ako netko dođe na vlast na izmišljenoj zaštiti INA-e i izmišljenom sukobu interesa, te sa svojim kompanjonom uzrokuje štetu od preko 5 milijardi kuna za RH, na nastavku Arbitraže,ti su nepovratno srušili dognitet Sabora.

Zato Pernarove jabuke, burek, pizza, valjanje, ne može štetiti dignitetu Sabora, jer digniteta više uopće nema.

Pravomoćno osuđeni obijač automobila, koji suspendira sve političke suparnike iz stranke, koji Pernaru daje podršku čuva " dignitet Sabora", a kojega Pernar ruši???

I sam Sabor je srušio svoj dignitet kada je izglasovao za ministricu osobu koja je preko HAVC-a sudjelovala u zločiniziranju Hrvatske vojske i DR, te pripisivanju srpskog ratnog zločina hrvatskim braniteljima.

Ti uradci se trenutno prikazuju širom svijeta i čuvaju "dignitet" Hrvatske.

Dignitet se vidi po djelima, a kako da imaju dignitet oni koji trenutno pripremaju najveću pljačku Hrvatske, kroz reotkup INA-e, prodaju HEP-a, te unošenje u Ustav legalnosti budućih pljački četvrtine hrvatskog nacionalnog bogatstva, bez kojega nema niti opstanka države niti naroda?

Pernarovo valjanje, žderanje u Saboru, samo je dimna zavjesa za Veliku institucionaliziranu pljačku.
Mediji će pričati o Pernaru, jabukama, pizzi, iznošenje iz Sabora, dok će pravi rušitelj digniteta Sabora Božo Petrov, u odijelu i uz blagoslov medioja, te DORH-a, "na finjaka" odrađivati svoju rolu u dogovorenoj pljački HEP-a, Hrvatskih šuma, Hrvatskih voda,...

Tko je glasao

Sabor nam je pun Pernara, gorih od originalnog

Ja sam jednostavno revoltiran svakidašnjom opstrukcijom rada Sabora koju provodi ovaj instruirani luđak odabrao to kao temu i pokušao definirati što je dmokracija, što procedura, što tematska sjednica, što znači opstruirati rad Sabora i slično, a kad budem pisao o ovome što ti spominješ onda ću pisati o tome. U tom Saboru ima nekoliko ljudi koje možemo smatrati dobronamjernima, poštenima, nacionalno osviještena... (Hasanbegović, Esih, Glasnović...), a ostalo je uglavnom uhljebnička kasta koja gleda svoj, a ne nacionalni interes.

Taj Sabor vodi osoba koja je napravila štetu RH od preko 5 milijardi dolara, a svi oni šute..

Zastupnici glasuju za zakone koji su uglavnom štetni po građane RH. Zatim poslušnički izglasavaju zakone koje nameće Europa, te tako provode diktaturu iz EU. Nameću nam i imigrantske kvote i troškove za imigrante,... daju im državne stanove i socijalnu pomoć, dok naši mladi ljudi odlaze iz države.

Evo, EU - pljačkaši oglasili su se kako je jako dobro da Vlada proda HEP.
A kako ne bi bilo, kada žele kupiti HEP.
A naši poslušnici idu po zadanim direktivama.

.

Pa tko je namjestio u Ustav izbornu diskriminaciju Hrvata, dvostruko pravo glasa manjinama..?
Hrvatski Sabor.

Tko govori o 25 godina pljačke RH, a ostavlja isti DORH, cirkus od Ustavnog suda, Poreznu upravu...?
Hrvatski Sabor.

Tko je izglasovao Zakon o privatizaciji INA-e, CO...?
Hrvatski Sabor.

Tko pogoduje stranim bankama u pljački hrvatskih građana?
Hrvatski Sabor.

Gledajući s te strane, Pernar nije ništa gori od njih, samo je iskreniji.
Saborska dvorska luda koja namjerava skinuti aureolu svetosti i moralnosti s ljudi koji nemaju morala, ni poštenja?
Činio to bezbrojnim replikama, svojim psihičkim habitusom, žderanjem pizze ili jabuka u Saboru, ili ovim današnjim cirkusom.

Barem narod ima zabavu u ovoj silini kolopleta lopovluka, pljačke, obmane nelustriranih medija, cirkusanerskog pravosuđa i "Pipl mast trast" Ustavnog suda.

Baš dobro da si napisao taj dnevnik.

Jednostavno si tom raspravom o Pernaru, ukazao da imamo pun Sabor loših i zlonamjernih ljudi, koji donose loše zakone, koji se spremaju poslušnički udovoljiti namjernim pljačkaškim akcijama, te izglasati dirigiranu pljačku hrvatskih strateških bogatstava,....... rade najgore zlo koje mogu.

Pernar odrađuje svoju cirkusanersku rolu na sirov način, ono što većina u Saboru odrađuje "gospodski"!

Sabor nam je pun Pernara, počevši od predsjednika Sabora Petrova, koji je gori za RH od originalnog Pernara za 5 milijardi kuna.

Ostali "Pernari" u Saboru sjede u klupama već desetljećima.

O većini zastupnika imam gore mišljenje nego o Pernaru.

Misliš li da je Pupovac možda bolji od Pernara?
Ili Stazić?
Ili Matić?
Ili Grbin?
Ili Jovanović?
Ili Glavašević?
Ili V. Pusić?
Ili Milanović koji se uopće ne pojavljuje u Saboru, a za to dobiva novac hrvatskih građana?
Ili Bulj, sa svojim ograničenjima za rad i invalidnošću, koji vrijede samo kada nije u Saboru?

Ili masa HDZ-ovaca koji glume domoljublje, a sutra će dići ruku za pljačku HEP-a,....prekosutra za prodaju voda?

Sabor nam je pun Pernara, gorih od originalnog.

Tko je glasao

Ajme meni Ppetra, ja se s tobom sve ovo slažem

osim što mislim da Sabor i izabrani zastupnici imaju pravo raditi što god da rade, a ako ih treba kazniti ili ukinuti Sabor onda to nije posao ovog Ruskog špijunčića i točka.

Nekako mi se počelo pričinjati da ti izgleda navijaš za ovog balkanskog špijunčića, ali se onda trgnem i odbacim takvu mogućnost kao nestvarnu???

Ppetra, opet ponavljam, dnevnik je o Pernarovim opstrukcijama rada Sabora koji je postao potpuno disfunkcionalan i to što ti meni objašnajvaš tko je sve u saboru i kolikački kriminalac ili veleizdajnik mi nimalo ne pomaže da se prestanem ljutiti na ovog pajaca.

Možeš li shvatiti da sam, primjerice, napisao dnevnik o kuhinji u Saboru, da je to određena tema i da s tim nema nikakve veze dio o kriminalcima i veleizdajnicima.

Pernar radi nešto što ti očigledno ne razumiješ i to je nešto novo, a nipošto nije neko dobro niti će riješiti bilo koji od ovih problema koje ti spominješ.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Pernar nije tako veliko zlo, kao ostali Pernari.

Sabor i treba opstruirati jer on opstruira hrvatsku državu. I ne samo to, nego joj pokušava oduzeti materijalnu osnovu opstanka.

Gotovo svi su oni Pernari i treba ih opstruirati.

Ruskih špijuna, srpskih, velikosrpskih, jugoslavenskih, velikobritanskih, je izgleda pun Sabor, pa što ne bi bio i koji ruski.)))

Pernar radi nešto što ti očigledno ne razumiješ i to je nešto novo, a nipošto nije neko dobro niti će riješiti bilo koji od ovih problema koje ti spominješ.Novo je, ali nije ništa gore od toga što rade Merkeličini špijuni, čak i sluge unutar Sabora i Vlade.Trenutno je Merkelica najgori diktator i najveći teroristički jatak., pa je gore biti njen igrač.

Za sada su nam ti uglađeni zastupnici naškodili daleko više nego Pernar, koji najviše škodi samome sebi. Pomogao si mi da Sabor shvatim kao skup raznoraznih Pernara, s vrlo malo moralnih ljudi i zato ti hvala.
I manje je loš i nepriostojan od drugih, jer jede jabuke i bureke, dok ovi drugi jedu nas, jedu HEP, grabe Hrvatske vode i šume, nekretnine hrvatskih građana,...
To što pljuje po Hrvatskoj, već odavno gledamo u Saboru: ..pa samo nastavlja tu svijetlu tradiciju Hrvatskog Sabora od 2000.

Tko je glasao

@ppetra, onaj koji je na

@ppetra, onaj koji je na sramotu 1000godišnjeg hrvatskog sabora predsjednik sabora i onaj što ždere pizze u saboskoj fotelji su jedan te isti projekt.

Oba su instruirani i istesani u istoj radionici.
Budi sigurna da u toj radionici nikada ništa dobra za Hrvatsku nije proizvedeno.

Pogledaj prije kolko godina je predloženo nešto vrlo učinkovito:
http://pollitika.com/damir-kajin-saborski-zastupnici-medicina-rada

Vidiš, ja znam da u Hrvatskom saboru sjede i sjedili su ljudi koji nisu imali ni vozački ispit jer nisu mogli proći psihotestove za položiti vozački ispit!!!!!

Eeeh, sada pogledaj ovu dvojicu i, i ne samo njih, pa će ti biti jasan i moj komentar i ondašnji dnevnik i prijedlog u njemu.

Hrvati su idioti!

Tko je glasao

"Dignitet" Sabora podiže i onaj koji štiti ubojicu D. Pajčića

@ppetra, onaj koji je na sramotu 1000godišnjeg hrvatskog sabora predsjednik sabora i onaj što ždere pizze u saboskoj fotelji su jedan te isti projekt.U pravu si @otpisani, a "dignitet" Sabora podiže i onaj koji štiti ubojicu hrvatskog branitelja D. Pajčića, kao i svastičare s Poljuda, a trenutno je na čelu "Saborskog odbora za nacionalnu sigurnost".

Tko je glasao

ljutiš li se ti to nase¨ ?

a ti kao nisi rvatna ???

Tko je glasao

Koji su to "tvoji" @dinamitd?

Koji su to "tvoji" @dinamitd?

Tko je glasao

trebalo je biti

ljutiš li se to ti na sebe ??

Tko je glasao

I na sebe, naravno... Napisao

I na sebe, naravno...
Napisao sam ovih dana i zašto.

Tko je glasao

Pernar nije dvorska luda; -

Pernar nije dvorska luda; - ooo ne ne, nikakao.
Pernar je projekt! Protuhrvatski projekt!

Pamtite li "njegovo" organiziranje hodanja po Zagrebu?
Zar niste shvatili kako ste vođeni od idiota mnogi postali totalni idioti bezrazložno i besciljno cipelarili Zagrebom?
Hrvatski idioti su od idiota kojeg netko dobro plaća i vrhunski ga odškolovao da Hrvatima stvori "mladog vođu". Htjeli ste mlade u sabor - e pa imate ih. I ko vas sve skupa jebe - tako vam i treba.

Hrvati su idioti!

P.S. Na ovim stranicama s može naći prepiska mene i Pernara kada je tražio da dođem na "cipelcug Zagrebom". Lagano sam ga skinuo... i rekao neka mi najprije nabroji kojih 200 ljudi će zamjeniti tadašnju Vladu jer ja ne želim gluvariti po Zg a da me vodi neki šmrkljivec.
Ako dolazim - ne dolazim sam i Vlada te noći leti....

Eeeh, ja sam kao ispao borac za tipokovnicom ali su Hrvati ispali idioti i krajnje budale.
Test je uspio, režiseri "putujućeg kazališta Pernar" su uspjeli.

Sada se vidi sve, tko je a tko nije bio razuman ili odlučan.

Tko je glasao

A nisam baš siguran da je

A nisam baš siguran da je "protuhrvatski projekt" jer bi po tome HDZ bio još gori protuhrvatski projekt, da ne spominjem razno razne pravaško-ustaške izmišljotine.
Živi zid, Most su stvoreni da preuzmu glasače SDPa, lažne ljevice koja ima užsno malo članova a ispada kao najjača oporbena, do jučer i vladajuča stranka.
Glasači nezadovoljni takvom ljevicom dali su svoj glas Živom zidu i Mostu. HDZ ima svoju konstantu koja je zapravo slaba ali dovoljno jaka jer Hrvati ne vole šetnje do biračkih mjesta a i kad odu onda naprave cirkus što se vidi u Saboru.
Kad je Kerum mogao biti Splitski gradonačelnik i Saborski zastupnik onda može i Živi zid, zašto je to čudno, to je sasvim normalno, bilo bi čudno da takvih nema u Saboru. Vrlo davno je jedan od bivših predsjednika tada vrlo jake HSS rekao da je Sabor kokošinjac.
Da je Željko Malnar poživio sigurno bi on i Braco bili Saborski zastupnici i predstavljali svoju državu Peščenicu.

Tko je glasao

Vidim da tjeraš zajebanciju

Vidim da tjeraš zajebanciju @Jura... ali nema veze.

Kerum? Kerum je od selskog trgovca došao do vlasnika pola Dalmacije.
reci ti meni kaj su to članovi MOST-a ili Živog zida napravili u svom pozivu, u svojoj struci?
ne "zekaj se".

Tko je glasao

To da Pernar jest protuhrvatski projekt ne isključuje ni po

kojem logičkom kriteriju mogućnost da HDZ nije još gori. Usput, Živi zid, kako i sam kažeš, jest projekt SDP-a, a očevi ove dvojice pajaca su visoki dužnosnici SDP-a, što ti vjerojatno bolje od mene znaš, vjerojatno ih i osobno poznaješ, ako se varam isprika.

Ovo ostalo se, začudo, sve slažem, no dodao bih da nam logika također nalaže da definiramo neke pojave. Ako je Živi zid proizvod SDP-a, a jest, i ako je Živi zid protuhrvatski projejkt, a jest, onda je SDP također protuhrvatski nastrojen, a jest. I gle čuda, taman da imamo i pogrešku u nekom dijelu logičkog zaključivanja ipak je konzekvenca ispravna i dokazana, hehe.

Malnar je bio doktor nauka za ove idiote, Braco, Cezar i Jajan također. Ma koliko to nekima bilo smiješno oni svi, za razliku od ovih pajaca, imaju natruhe dostojanstva i osjećaj odgovornosti. Jebateled, a? hehe

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Jura, da ne spominjem razno

Jura,

da ne spominjem razno razne pravaško-ustaške izmišljotine.

Daj ih barem par nabroji, da i mi neupućeni znamo o čemu se radi.

Tko je glasao

Pernar je dimna bomba pljačkaša i političara antisuverenista

I MOST je projekt i to daleko gori od Živog zida i Pernara.

Upravo zbog neuspjeha Živog zida, izmišljen je MOST, od istih onih koji su izmislili Živi zid, i Živi MOST.
Tko je srušio DK i mogućnost lustracije, onemogućio silazak s vlasti Kukurikaša,onemogućio odlazak Ostojine milicije, Baukove uprave , Orsatova pravosuđa, te Cvitanova DORH-a?...?

MOST,a ne Živi zid.
Tko je RH uzrokovao štetu od 5 milijardi kuna? Božo Petrov i MOST, a ne Živi zid?
Tko ne smejenjuje Cvitana i DORH?
MOST, a ne Živi zid?

Tko je doveo bivšeg kažu "zastavnika JNA" koji je izgubio nekoliko kg zlata i stotina tisuća eura,a koji štiti Ostojićeve kadrove?
Živi zid?
Ne. MOST.

Tko pokušava mijenjati Ustav i u njega unijeti da se smije prodati četrvrtina sve hrvatske strateške imovine?
Živi zid?
Ne. MOST.

Tko "preokreće pilu" i prodaju 25% prikazuje kao zaštitu 75% te imovine.

Jasno i glasno, od onoga što "Tripartitna banda" pokušava napraviti smjelo bi se privatizirati točno NULA %.

Tko poklušava smanjiti ustavne ovlasti naroda u RH i sprečavati anrodne referendume?
Živi zid?
Ne.
A. Plenković i "pučistički" dio HDZ-a, sklon tripartijaštvu i jednopartijskom sustavu.

I zato, iako je točno što govoriš o Živom zidu, štetnije je da su njihovi ideološki roditelji raspoređeni u vladajuće i u najveću oporbu , te sada Pernaru naređuju da radi ovo što radi, da bi u sjeni toga odrađivali besprizornu pljačku RH otkupom obezvrijeđenih dionica INA-e i pokuašajima rasprodaje hrvatskih strateških resursa.

Pernar je samo njihov paravan, njihova namještaljka da se pozornost skreene s istinskih planera akcija za odradu najgore pljačke RH koja će je praktično uništiti.

Zato ostavimo Pernara i podržimo HEP-ovce protiv organiziranih pljačkaša.

HEP-ovci bi se trebali obratiti navijačima i Hajduka, i Dinama, svim drugim sindikatima, svim građanima koji su ostali vjerni HEP-u, iako su im naturali druge, jer narod vjeruje u HEP. Za vrijeme rata, ti hrabri ljudi su nam osiguravali opskrbu el, energijom, a nadam se da će biti dovoljno pametni da iskoriste nesumnjivo ogromnu podršku naroda.

Pernar je dimna bomba pljačkaša i političara koji su protiv hrvatske suverenističke politike.

Tko je glasao

Ništa nisu krivi ni Most ni

Ništa nisu krivi ni Most ni Živi zid! ???????????

Krivi su Hrvati jer su totalni politički idioti.
Ako želiš, mogu ti u par rečenica to i dokazati; - iz vlastita iskustva.

Tko je glasao

Nevjerojatna je moć medija.

Nevjerojatna je moć medija. Pogledaj što su napravili od njemačkog naroda?

Tko je glasao

Daa, samo kada se Njemci

Daa, samo kada se Njemci zbude to će biti eksplozija ravna tunguškoj.
Frcat će perje na sve strane a medijski moguli će biti povješani na vrh Brandeburških vrata.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci