Tagovi

Peratović pao zbog predstavke Lončarić, Perković, Karamarko, Petrać?

Ovih dana Hrvatsku javnost , a ne samo Hrvatsku, uzbudila je vijest o pritvaranju novinara i blogera Željka Peratovića. Policija je prema nalogu Županijskog državnog odvjetništva poduzela istražne radnje nad Željkom Peratovićem. Te radnje obuhvaćale su i pritvaranje Pritvaranje novinara je u suprotnosti sa člankom 38. Ustava RH a samim time i u suprotnosti sa zakonom. Nakon pritiska javnosti policija, ne navikla na zakonsko postupanje, pokušala je opravdati svoj postupak tvrdeći da se radi o objavljivanju državne tajne. Takva tvrdnja policije je besmislena jer Peratović nema ovlaštenje niti pristup nikakvim državnim tajnama.

Ako nije državna kakva tajna je u pitanju?


Free Image Hosting at www.ImageShack.usPregledom dokumenta na portalu Željka Peratovića utvrdio sam da je nestao dokument pod nazivom Loncaric-Perkovic_Karamarko_Petrac.pdf . To je Predstavnika djelatnika HIS-a/OA-e u kojoj su opisane nečasne radnje hrvatskih špijuna. Taj dokumenta nije imao oznaku državne tajne i na blogu 45 lines bio je objavljen je već duže vrijeme. Osobno sam pišući o Damiru Lončariću koristio link na tu predstavku u članku Špijunsko poduzetništvo. Članak je bio objavljen na Mučke blogu 19. ožujak 2007. a na Pollitici 3. listopada 2007. godine. U članku Špijunsko poduzetništvo opisan je kriminal i njegovo zataškavanje na Zračnoj luci Zagreb. U tu priču umočeni su Milan Bandić, Stipan Matoš i Damir Lončarić. Sa njihovim “časnim” dijelima upoznati su DORH, Ministar Kalmeta kao predsjednik skupštine trgovačkog društva zračne luke, Predsjednik Vlade Ivo Sanader, Predsjednik RH Stjepan Mesić. Umjesto pokretanja istrage protiv krivaca, pokrenut je postupak uništavanja dokaza i sankcioniranje Peratovića i drugih, koje su te dokaze prezentirali javnosti. Premjer Sanader, zajedno sa Bandićem, nagrađuju direktora Lončarića obećanjem da će mu sagraditi novi aerodrom. Nije bitno što stari aerodrom pod pendrekom Lončarića ne donosi prihode unatoč solidnom prometu.


Lončarić, osim policijsko, špiunsko, kriminalnih veza opisanih u spomenutoj predstavci, ima jako dobre veze i u državnom odvjetništvu preko supruge Ana Marije Lončarić. Gospođa Lončarić poznata po zataškavanju u aferi Caritasa zagrebačke nadbiskupije o čemu se pisalo u Slobodnoj dalmaciji . Protiv tužiteljice Ana Marije Lončarić pokrenut je i stegovni postupak, piše Novi list.


Da čudima nema kraja Lončarići su se pobrinuli zapošljavanjem kćeri kod Hrvoja Petrača. Nakon što je Petrać osuđen za otmicu djeteta i spremljen u zatvor, Lončarići su svoje dijete navodno zaposlili u obavještajnoj zajednici. Tako ispada da je u Hrvatskoj normalno da je osoba koja se sumnjiči za šverc osoba preko graničnog prijelaza Pleso, zamjenik glavnog direktora zračne luke na Plesu. Da tužiteljica koja zataškava pedofiliju, pokreće postupke protiv novinara sa svrhom zaštite supruga. Da osoba koja radi za pravomoćno osuđenog kriminalca, zadovolji sigurnosne provjere i zaposli se kao obavještajac. Isto tako nije normalno da novinari o tome pišu.


Iz ovog opisa nameće se zaključak da je Željko Peratović žrtva špijunsko - političkog podzemlja koje preko rodbinskih veza u državnom odvjetništvu žele izbrisati dokaze kojima se “moćnici” sumnjiće za teška kriminalna djela i njihovo zataškavanje. Bilo izravno ili neizravno u slučaj su uključeni Sanader, Mesić, Bajić. Ne smijemo zaboraviti da je kazneno djelo i ne poduzimanje radnja protiv počinitelja kaznenih djela, ako se za ista zna. U ovom slučaju za sve se zna.


Stoga prije nego što završim negdje u pritvoru i prije nego što mi obrišu i zapljene dokumente postavo bih javno pitanja Vladi RH. Pitanje postavljam javno zbog toga što mi je temeljem Zakona o pravu na pristup informacijama uskraćen odgovor.  1. Što je DORH poduzeo u svezi Predstavke djelatnika HIS-a/OA-e
  2. Zašto je Predstavka djelatnika HIS-a/OA-e izbrisana?
  3. Kako je proveden stegovni postupak protiv
  4. Ana Marije Lončarić?
  5. Kako je špijun Lončarić postao zamjenik direktora Zračne luke Zagreb?
  6. Zašto se ne mogu dobiti, temeljem zakona o pravu na pristup informacijama zapisnici na temelju kojih je izabran Boško Matković za direktora Zračne luke Zagreb.
  7. Kako je moguće da u istrazi požara trafostanice zračne luke koja je izgorjela u vrijeme izvođenja radova, nisu obuhvaćeni izvoditelji tih radova?
  8. Kako je moguće da jedna uprava zračne luke postavi štetnu organizaciju društva i da za to ne odgovara, već naprotiv uspostavlja drugu štetnu organizaciju?
  9. Hoće li DORH istražiti izgradnju putničkog terminala Zračne luke Zagreb, koji se gradi od 1996. godine, u koji je uloženo puno novaca za planove i projekte a nije izgrađeno ništa.
  10. Kako se zapošljava u obavještajnu zajednicu

Za kraj bih uputio poruku svima koji misle da mogu sakriti istinu te opravdati i prikriti kriminal.


Uzalud Vam trud “igraći”. Hrvatska država nastala je kao rezultat želje poštenih građana da imaju svoju državu. Za hrvatsku su pošteni građani ratovali i ginuli, dok su oni drugi pljačkali. Sada je većina građana siromašna a bogata manjina pokušava silom zadržati svoje na nezakonit način stečeno bogatstvo. Očito se gube živci pred izbore i pokušava se silom prikriti smrad od kriminala. U prikrivanje su uključeni i oni koji bi trebali otkrivati, pa žrtve postaju novinari i građani a kriminalci se prikazuje kao heroje. Povjest nas ući da režim može vršiti pritisak ali pobijediti ne može. Uvjeren sam da policija nije slomila novinara Peratovića niti zastrašila druge novinare i građane. Siguran sam da su postigli suprotan efekt. Efekt koji će ubrzati kraj bezakonja i uspostavu pravne države. Građani će imati Hrvatsku kakvu su sanjali i željeli.

Komentari

Da ta predstavka djelatnika

Da ta predstavka djelatnika OA-e nije nikakava državna tajna već anonimna predsttavka građana o kojoj je pisano 2003. kad jje Mesić inziistirao da Lončarića Račan potvrdi za šefa OA-e. Mesić je na kkoncu slomio Račana. Iz te se predstavke vidi u kakvoj je sprezi Mesić s udbašima i mafijašima i ako je to skinuto s neta, a nije državna tajna, dakkle to je još jedna potvrda da iiza mooga proogona stooje Mesić, Bajić, Kramarko i Josip Perković, kao najmoćniji špijun iz sjene,, a kojeg Nijemci žžele strpati u zattvor. Zapliijenjen mi jje videeo razgovor s joosiipom majerskim svjedokom koji ovih dana svjjedoči o perkoviću u Muenchhenu da je organiziirao uuboojsttva emigranata. Je li tajj iintervju državna tajjna?

Sve što ste oduvijek željeli znati o swingingu politike, medija i tajnih službi.

Tko je glasao

Nisam dobro u tekstu upisao

Nisam dobro u tekstu upisao linka na predstavku pa sada to ispravljam.
Predstavnika djelatnika HIS-a/OA-e
Ovo je izbrisano kod peratovića ali je kod mene sačuvano.

Tko je glasao

Bjesni, gde si. Sad možeš

Bjesni, gde si. Sad možeš pokazat da ima u tebi demokratskog duha.

Tko je glasao

Skviki, evo ti i ozbiljni

Skviki, evo ti i ozbiljni odgovor: Operacija Peratović je čista namještaljka obavještajne zajednice, a moguće i Bajića da se pozicionira u slučaju promjene vlasti (gale "prati" Bajića, njega je SDP odabrao prvi puta, potvrdio drugi puta i nije mu loše još jednom pokazati svoju lojalnost).

Sanader nije niti u vašim najsmionijim snovima toliko glup i nesposoban da bi si priuštio ovakav negativni PR pred izbore i to zbog Peratovića koje se primarno bavi Zagorcem, Mesićem, obavještajnom zajednicom... Veći problem za Sanadera je CNN blog :)

Navlačenje slučaja na Sanadera u tvojem dnevniku je čisto tvoja politička zloba i dokaz da ipak nisi dovoljno pošten komentator već biased SDP-ov glasač/blog agitator. Drugo, već i bakice na placu znaju da ako postoji kriminal sve kreće iz DORH i da se izvršna vlast NE SMIJE petljati u istrage niti vršite pristiske, raspitivati se kako ide, slati požurnice ili bilo što drugo... Dakle taj tip s aeorodroma je problem DORH-a i pravosuđa, i naravno

Tajne slubže su nakon ratnog vremena izašle vrlo jake i isprepletene s politikom i sivim područjima (to je naravno bilo neizbježno jer se rat ne vodi cvijećem i pozijom), i osim što Račan nije poduzeo ništa da se stvar sredi (dapače, čak je blokirao obavještajnu zajednicu odbijajući imenovanje ravnattalja jer je imao strah da radi protiv njega), Sanader je ipak uveo disciplinu i maknuo tajne službe iz dnevno političkih prepucavanja....

Mesić se nije oglasio niti vicem, zar to ne govori dovoljno, a kao suodgovoran za obavještajnu zajednicu imao bi što za reći - zar ne?

I za kraj, kao što je Markica Rebić "novinar" (s dodatnim zanimanjem obavještajca), nisam siguran za Peratovića da je i on samo novinar...

I za kraj, trebao bi znati da ovo što je izašlo u novine je samo reakcije na stvari koje se događaju ispod površine o kojima nemamo pojima

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

...i osim što Račan nije

...i osim što Račan nije poduzeo ništa da se stvar sredi (dapače, čak je blokirao obavještajnu zajednicu odbijajući imenovanje ravnattalja...

A izvjesni Podbevšek je bio odraz Sanaderova poduzimanja da sredi stvar?

B-52

Tko je glasao

dakle, tu su sve mogućnosti

dakle, tu su sve mogućnosti otvorene i ne bih dao ruku u vatru ni za jednu (iako, naravno, imam svoje zamisli i uvjerenja) , ali tko god je to napravio, čovjeku se treba dati podrška kako se takve stvari ne bi više događale.

Peregrine Falcon

Tko je glasao

Tvojeg sam mišljenja, nije

Tvojeg sam mišljenja, nije mi ni na kraj pameti navlačit to sve na Sanadera.
Mišljenja sam da se sad treba vlada uključit i to rješit, pa makar izazvali i krizu. SDP to nebu mogel rješit i u to sam siguran. Do sad samo šutiju i probaju izvuć politićke bodove, a dobro znaju kaj je na stvari. Da ima Mesić u tome prste se vidi po tome, čim je sabor ukinut se takve stvari događaju. Njegova uloga u vezi Zagorca i šutnja Bajića samo to potvrđuju.
Da Peratović nije samo novinar je i meni palo na pamet, jel mislim da je preveć znal i sad se sveti nekima jel su ga izigrali. O kome je najviše pisal je poznato. Tu se samo radi o istini koju pokušava neko ugušit i protiv toga se treba dignut glas.
Od tebe nisam niš drugo tražil osim podrške i to bez nekakve pozadine.

Tko je glasao

Vjerujem da su vremena

Vjerujem da su vremena špijuna prošla. Neznam što bi nekom bilo zanimljivo u hrvatskoj a za što bi trebali klasičnog špijuna. za nas ne trebaju industijske špijune jer industrije nemamo, vojne industrije nemamo. Imamo znanstvenike koje špijunira i uništava ministar za(pri)morac. Iz druge strane postoji tehnika kojom mogu snimiti svaki detalj, video, foto i audio.
Hrvatskoj su najveći problem njeni legalni špijuni. Toliko su isprepleteni sa kriminalom i korupcijom da su opasni za okolinu. Njihov primaran posao je paziti da ne procure podaci o njihovim greškama a kako se vidi iz Predstavke koju su obrisali kod peratovića.

Tko je glasao

Mucke, jedan mehaničar je

Mucke, jedan mehaničar je mehaničar i onda ak u tuđem dvorištu kosi travu. To su školovani ljudi i znaju kak se zastrašivaju ljudi i isto tak znaju da je taj strah kod nas još uvjek prisutan i to od komunističkog vladanja.
Svaki dan se to vidi po kojekakvim državnim ustanovama. S ljudima se ponašaju djelomično ko s nečim ne vrjednim. Ne svi, ali ih ima puno. Pogotovo oni koji imaju strica u zaleđu.

Tko je glasao

gale "prati" Bajića, njega

gale "prati" Bajića, njega je SDP odabrao prvi puta, potvrdio drugi puta i nije mu loše još jednom pokazati svoju lojalnost).

o ćemu ti to od 25 gradskih vjećnika 12 je HDZ, Željko Burić nije u HSLS kao što piše na stranicama grada, već je u HDZ-u, dr. Blaće kao jedan od četiri SDP-ova kandidata nije više u SDP ( jer kako on sam kaže nije mu stranka omogućavala "napredak") već je u HNS a koketira sa HDZ-om, kao i Ninić koji isto nije u SDP, imaju jednog iz HSP i HSU, što zajedno sa onih 12 HDZ vjećnika ćini broj 14 + Burić = 15 koliko ih je podržalo prijedloge gradonačelnice za određene uprave unutar Grada, prema tome koji su to od tri SDP-ova kandidata podržali Bajića kada to nisu morali, a niti bi bilo svrhe (što jesu) biti protiv,
ajde mi molim te odgovori bez da ti ovo pitanje postavljam više puta

moram ti samo reći da redovito kritiziram i njihov rad kada to zaslužuju i to žešće nego ićiji drugi jer od ta tri vjećnika po defaultu očekujem puno više
osim toga ako nisi primjetio dolazi nova struja ljudi koje zanima samo rezultat a ne kompromis i bio bih jako sretan kada bi takvih bilo više i u HDZ jer bi u tom slučaju sudbina RH bila zapečaćena, dakako nabolje

savjesni

Tko je glasao

O čemu ti to? Mladen

O čemu ti to? Mladen Bajić, državni odvjetnik. Glasanje o povjerenju u Saboru RH?
Bajića je odabrao SDP u prošlom mandatu, podržali su njegov drugi mandatu u Saboru ove godine (ako se ne varam)

Kakve ti Buriće i 25 od 12+1 +14=15 matimatike izvodiš?
:)

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

Hajde navedi matematiku

Hajde navedi matematiku prema kojoj bi bez glasova HDZ-a i onih s kojima je u koaliciji Bajić dobio drugi mandat?

Ako HDZ već mora grabiti zasluge za tuđe uspjehe, ipak su izbori, koja je logika da vladajući svoje neuspjehe poput kukavice koja to čini s jajima, uvaljuje drugima?

Da Sanader nije želio Bajića tamo gdje je, odavno ga već ne bi bilo. Pa je i jasnije zašto niti jedna afera nije sankcionirana kako treba, tj. da istraga obuhvati HDZ-ove čelnike u HFP i raznim nadzornim i upravnim odborima.

B-52

Tko je glasao

onda budi precizan jer samo

onda budi precizan jer samo u jednom komentaru na ovaj post spomenuo Ivana Bajića, ravnatelja odjela za turizam grada Šibenika koji je prije toga bio osobni tjelohranitelj kralju zloćinačke organizacije kojima se sudilo u svima nama poznatom procesu, pa prema tome molio bih te da budeš precizniji

savjesni

Tko je glasao

Kaj je to onaj koji ima

Kaj je to onaj koji ima restoran kod Zaprešića. Mislim da se zove Novi dvori.

Tko je glasao

ne znam dali ima restoran

ne znam dali ima restoran kod Zaprešića, ali je u nasljedstvo od "poštenog " posla dobio manji hotel u Žaboriću kraj Šibenika i mjesto u gradskoj upravi, na što je gradska vlast bila upozorena od SDP-a

savjesni

Tko je glasao
Tko je glasao

To nisu stranački problemi

To nisu stranački problemi to su problemi društva.
Drugo, to što neki ljudi na rekla-kazala konceptu pišu u nekima je rijetko kad istina u detalje..

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
youtube.com/maxprvi
Lion Queen blog

Tko je glasao

e pa za toga kojeg ti ne

e pa za toga kojeg ti ne znaš je HDZ-ova lokalna vlast glasala na gradskom vijeću u smislu podrške a kao kandidata gradonačelnice Nedjeljke Klarić za jedan od gradskih resora, a javno priznaje da je bio povezan sa kriminalom u Slovačkoj gdje svake godine preko odjela za turizam on i još neki gradski poglavari pohode.
Prošle godine su u jednoj takvoj posjeti i slikani kada su u jednom kafiću imali zabavu sa recimo to ovako obznaženim djevojkama....
takvi tipovi ti predstavljaju RH i još su ti članovi HDZ-a

savjesni

Tko je glasao

Čuj, izgleda kak imaju i u

Čuj, izgleda kak imaju i u jednoj i drugoj opciji tu slabost, kaj se tiče obnaženih mačkih. Ko je ono slavil rođendan u Zagrebu uz striptizetu?

Tko je glasao

To je bio član jedne

To je bio član jedne moralno uzvišene stranke u kojoj takvih ljudi nema, tako barem oni govore javno. Oni su sve od formata, obiteljski ljudi, visoke moralne vrijednosti. A taj tip je nekim čudom u SDP-u i ostao u SDP-u. Šostar.
Čudno, moralni tip koji slavi rođendan uz striptizete.

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
pollitika.wordpress.com
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

Mene ne zovu na takve

Mene ne zovu na takve partije. Ajde ti tamo njih zamoli da i mene pridodaju na listu, dobre sise i guze je uvijek užitak gledati...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
pollitika.wordpress.com
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

jel' se ti samo praviš

jel' se ti samo praviš ...... ili stvarno ne razumiješ da je HDZ u svoje redove doslovno involvirao kriminalce
malo me zabrinjavaš

savjesni

Tko je glasao

kriminalci i sumljiva ekipa

kriminalci i sumljiva ekipa se uvijek se infiltriraju u vlast, tako dobijaju moć da kontroloraju procese...

to je problem društva ne samo HDZ-a. ima sumljivih tipova u svim strankama..
recimo Ferenščak i Čačić u HNS-u, Bandić u SDP-u, Jambo u HSS-u..evo dopunite listu...

savjesni, ne brini ti za mene kužim ja potpuno koji su sve problemi s HDZ-om ali na ovom sjatu gdje se jedino HDZ kritizira za sve što treba i ne treba, a SDP predstavlja moralni stup društva neupitnu stručnost The Tima objektna diskusija je osuđena na propast.

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
pollitika.wordpress.com
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao
Tko je glasao

I meni je nekaj zbrisal, i

I meni je nekaj zbrisal, i to kad sam samo dal komentar na ono o azilu za peseke od PF. No svako ima svoj hobi. Bod bi mogel svejedno dat.

Tko je glasao

Bil bi naj sretniji, kad bi

Bil bi naj sretniji, kad bi barem 50 glasa bilo ispod ovog dnevnika. Hebale vas peticije i koje kakve gluposti, jel to završi u papir košarici i imamo sreču ak se neko još i ne popiša na to. Kod tolkih demokrata bi to trebal bit minimum.

Tko je glasao

Demokracija podrazumjeva i

Demokracija podrazumjeva i glasanje i ne glasanje :), podrazumjeva da svatko donosi odluku temeljem svog uvjerenja.

Tko je glasao

Ak imam uvjerenje i mogu

Ak imam uvjerenje i mogu videt ne pravdu i ono kaj je za dobrobit Hrvatske, trebal bi reagirat i to bez razlike kojeg sam političkog mišljenja.

Tko je glasao

Mucke, malo si podpore dobil

Mucke, malo si podpore dobil od onih koji otvaraju svaki dan gubec u ime demokracije i slobode govora. Moram priznat kak sam opet zaprepašten s ne moralom i licemjerjem pojedinih. Samo si 13 boda skupil.

Tko je glasao

Da dobro veliš ali možda

Da dobro veliš ali možda bi trebalo reći da je sloboda govora od demokrata dobila malu ocjenu :-).
Ima jedna bitna stvar, mislim da se ljudi boje čak i podržati neke tekstove. Pa obrađuje se kriminal iz špijunskog podzemlja. Ovdje se optužuju špijuni Karamarko i Lončarić, zamjenica županijskog državnog odvjetnika Ana Marija Lončarić i drugi.
Koliko su ti ljudi moćni i pokvareni mnogi su osjetili. Oni svojim vezama mogu utjecati na sud i sudske odluke. Mogu zataškati pedofiliju. Osobno imam sudski postupak u kojem mi sud ne priznaje da sam bio sindikalni povjerenik u vrijeme otkaza. To je isto kao da saborskom zastupniku sud ne prizna da je zastupnik i na njega ne primjenjuje imunitet. Ali svaki hrvatski "sudac" rado izađe u susret državnoj odvetnici Lončarić. Ona i njen suprug su ugledni hrvati za razliku od "smeća" koja ih progone. A zakon, što je to?
Moj progon je reakcija ili osveta gore navedenih Lončarića plus Bandić na utvrđene kriminalne radnje. Jedan od dokaza bio je kod Peratovića na blogu, izbrisali su ga.

Tko je glasao

Veliš kak se ljudi boje,

Veliš kak se ljudi boje, može bit ali neki se ne boje vladu napadat i kritizirat da je ne demokratska. Nekaj tu ne štima.

Tko je glasao

Ak Sanader ima muda i

Ak Sanader ima muda i kičmu, mogel bi dojti u povjest Hrvatske ko veliki čovjek. Vidli bumo jel bu održal svoje obečanje. Puno ljudi je izgubilo život za našu domovinu i izgleda da još nije kraj naše patnje.

Tko je glasao

Koliko je Sanader iskren i

Koliko je Sanader iskren i nevin u slučaju Peratović kada u Jutarnjem tvrdi:

Privođenje Peratovića: 'Ako je igra namještena, netko će odgovarati'

Tko je glasao

Što se tiče

Što se tiče isprepletenosti političko-obavještajno-kriminalnog miljea više me ništa ne ćudi. Sadašnja vlast, doslovno pokazuje svoju bahatost na vrlo samouvjeren način kada im ljudi koji su bili, a prema izjavama lokalnog stanovništva još uvijek jesu, duboko involvirani u organizirani kriminal, kao npr. Ivan Bajić (tjelohranitelj i kako on kaže nosač pištolja šefu zločinačke organizacije) koji je za nagradu smješten u poglavarstvo grada Šibenika, odgovoran za turizam i kao takav predstavlja grad i naposljetku RH prilikom svojih putovanja po Europi, i onda na takva upozorenja lokalna HDZ-eova vlast odgovara da se trenutačno protiv spomenute osobe ne vodi nikakav sudski postupak i da nema dokaza za njegovo kriminalno djelovanje, dok lokalno stanovništvo naselja gdje ima nekakav hotel priča o razno-raznim posjetima "crnih" auta i svi ga se boje. Usput taj njegov hotel nema ni parking (što bi hotel trebao imati) već je do nedavno koristio tuđe zemljište za parkiranje , pa je vlasnica zemlje napravila zid, a gosti se sada parkiraju oko tog zida. Cijelo to vrijeme lokalna vlast ga ističe kao uzornog i uspješnog turističkog djelatnika i samo odmahuje rukom na sva upozorenja da osoba koja je sudjelovala u procesu protiv zločinačke organizacije i koja je priznala da je nosila novce i slično, ako zbog ničeg drugog onda zbog političko-moralnih pravila ne može obnašati nikakvu funkciju u niti jednoj upravi
Žalosno

savjesni

Tko je glasao

Već sam jednom na jednom

Već sam jednom na jednom komentaru napisao da više ništa, zahvaljujući internetu, ne će biti kao prije. Da smo imali ovakav internet ko danas rasturili bi Tuđmana.

Tko je glasao

Zahvaljujuci Tudjmanu danas

Zahvaljujuci Tudjmanu danas i imate internet, samo kako da to budale shvate ? !

Tko je glasao

Internet ih rastura,

Internet ih rastura, vjerujem i izluđuje.
Cirkus koji su napravili sa pritvaranjem Peratovića daje za njih neželjne efekte.
Žao mi je što u tom policijsko - odvjetničkom divljanju narušavaju ljudima zdravlje.
Nadam se da Peratoviću neće ostati neke posljedice zbog ovog nepotrebnog šoka koji je preživio.

Tko je glasao

Neželjni efekti za

Neželjni efekti za pokretaće akcije čišćenja interneta od dokaza, policiju, dorh, Sanadera, Lončarića, Karamarka, Bajića..
Obradio sam slučaj za jedan dokument koji je obrisan sa peratovićevog servera, a nije državna tajna već državni kriminal . Kako sam sasvim slučajno imao taj dokument snimljen, opet sam ga objavio.
Sigurno će se pojaviti i drugi dokumenti.

Tko je glasao

Clever boy:)). A sad se

Clever boy:)). A sad se upitaj zašto, koji je povod. Moju teoriju je danas potvrdio i Peratović u dnevniku HTV-a. Ali ja bih išla još dalje u detalje, ali me strah:))

Tko je glasao

I ja bi rado čuo teoriju

I ja bi rado čuo teoriju :-).
Nisam gledao Peratovića na HTV-u ali mi se ćini da je na radiju rekao da su špijuni iskoristili vrijeme kada nema sabora i saborskih odbora koji nadziru njihov rad.

Tko je glasao

Za koga Mucke neželjene

Za koga Mucke neželjene efekte?

Tko je glasao

Konačno su prekinuli

Konačno su prekinuli postupak protiv Peratovića, ali još mu ne vraćaju otuđenu opremu, očito kako bi ga spriječili da i dalje radi tijekom predizborne kampanje.

Peregrine Falcon

Tko je glasao

Peratović je ostao bez

Peratović je ostao bez opreme ali, kako on kaže, dokumente su blogeri kopirali i sada objavljuju te dokumente koje je policija htjela maknuti od javnosti.

Tko je glasao

Bravo, sjajno argumentirano

Bravo, sjajno argumentirano i s podastrijetim dokazima. Jasno se, prema reagiranju onih koji su obaviješteni o zlouporabama i kriminalu, vidi tko se to iskreno bori za dobrobit ove zemlje, a tko lovi u mutnom. Jasno da je Peratovića trebalo pokušati slomiti, ali mislim da mu je podrška kolega, a i medija, dala snage da nastavi sa svojim korisnim poslom.

Peratoviću, ne predaj se!

Peregrine Falcon

Tko je glasao

Sa opisanim slučajem

Sa opisanim slučajem upoznat je premjer i predsjednik RH.
Zanimljivo je da se nije spominjala uprava Zračne luke Zagreb kod potpisivanja protokola o izgradnji terminala i nove piste . Vjerojatno je iz javnosti trebalo počistiti ovakve dokaze pa da se poštenjaćine slikaju uz premjera i gradonačelnika.

Tko je glasao

Sa opisanim slučajem

Sa opisanim slučajem upoznat je premjer i predsjednik RH.

I oni bi trebali naprviti što? Raditi pritisak na pravosuđe.

Te trikove iz komunizma "i drug Tito je upoznat s time" koristi ekipa kad želi manipulirati javnošću i poručiti im kako eto "čak i Bog je upoznat s problemom", a nije poduzeo ništa da ga riješi..

Pa ljudi, koliko god možda nisma najuređenija država na svijetu ipak postoji red i zna se tko što radi...

Takvi koji se pozaivaju na premijera i predsjednika u svakom slučaju bi najrađe živjeli u nkeoj od dikatotrskih država (recimo Irak za vrijeme Saddama ili SSSR za Staljina) gdje Veliki vođa hicem u glavu osobno razrješava problem s potčinjenima ako se ogriješe o partiju i netko ih prijavi Vođi. Padnu i nemilost, metak u čelo i partija ostane čista... A da li je optužba istinita, koga briga...

youtube.com/bijesdrugi

Preporučam i
pollitika.wordpress.com
Mračno prizivanje policijske države u HRT-ovom Dnevniku - orkestracija by Mrak i SDP

Tko je glasao

Političar (u ovom se

Političar (u ovom se slučaju spominje predsjednik) ne smije utjecati na istragu i njezine rezultate, ali je njegova dužnost da pritisne nadležne da u svakom sumnjivom slučaju pokrenu istragu. Pritisak za pokrekretanje istrage nije pritisak na pravosuđe niti na organe gonnjenja, nego samo podsjećanje tih ljudi da moraju raditi, obavljati svoju dužnost.

Peregrine Falcon

Tko je glasao

Pritisak za pokrekretanje

Pritisak za pokrekretanje istrage nije pritisak na pravosuđe niti na organe gonnjenja, nego samo podsjećanje tih ljudi da moraju raditi, obavljati svoju dužnost.
Kad sam spomenul Sanadera i to da bi trebal nekaj napravit, sam na to i mislil. Drugi put moram malo više vodit računa o tome kak nekaj napišem.

Tko je glasao

Meni je jasno kaj si ti

Meni je jasno kaj si ti mislil, samo se neki prave da ne kuže kaj si mislil:). Jasno da politika ima dužnost reagirati u slučaju kad službe ne rade svoj posao. I Sanader i Mesić i Milanović... Pa tko ima moć reagirati osim njih?

Jedino se ne smiju uplitati u rad istražnih organa.

Peregrine Falcon

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci