Tagovi

Parada

JEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTAJEDNO VELIKO NIŠTA

Komentari

Jedva čekam sutra !!

Nadam se solidarnosti GAY zajednice spram seksualne manjine SWINGERA ..
Naime bilo bi lijepo da podrže seksualnu manjinu u primjerice pravu posvajanja djece od para sa kojim razmijenjuju partnere !!

Provinciopolis

Tko je glasao

Provinc

dovoljno je vlastitom blesavom forom biti fasciniran samo jedamput!

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ehh ta konstatacija

je prebiotna za opće dobro i nimalo nije uvredljiva kao i obično kad se raspolaže kvalitetnom argumentacijom... Čak služi na čast jer se ne spominje govno i jebanje majke pa izgleda pristojno i inteligentno... Da sjeme i pleme ... Pihhh... Nema smisla...

Provinciopolis

Tko je glasao

Pravo 1 spram 99 da ne spominjemo jelte ...

Kad su već kao manjina porobili djecu nas većine onda bi minimum korektno bilo da ih imaju pravo i posvojit ...

Provinciopolis

Tko je glasao

Interesantan interview s

Interesantan interview s jednim splitskim homoseksualcem:

Sa stavom "Nije u redu da ih kamenuju"

Nekoliko izvadaka:

...U Splitu kao gay osoba nikad nisam imao problema. Nije u redu da se Split apostrofira kao najveće leglo homofobije i primitivizma u Hrvatskoj, a Zagreb da se uzdiže do nebeskih visina... Osobno lijepo živim u Splitu i kao gay osoba nemam problema. Živio sam u Zagrebu i imao sam potrebu vratiti se. Zadovoljan sam...

...Pride kao pride mi nije neko novo iskustvo jer sam sve te emocije i afirmaciju proživio prethodnih godina u Zagrebu. Moram priznati da mi nije bilo baš drago što to organizira netko iz Zagreba jer je to nekako ipak nametnuto...

...Što se tiče samog Pridea prošle godine, to jedan centralni događaj u jednom vremenu i na jednom mjestu, koji se mjesecima napumpavao. I doveo je do toga da je ta negativna energija eskalirala i pretvorila se u nešto što u svakodnevnom životu nećete doživjeti na ulicama grada...

Zaključujte sami.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ogroman minus zbog

Ogroman minus zbog prekrajanja originalnog teksta (da sam zlurad dodao bih da je takva praksa jako popularna kod odredjene politicke opcije:) .
Zar uistinu mislis da je originalan tekst tako tesko pronaci? Zakljucak neka na kraju donese svatko sam kad procita tekst u cijelosti kojeg je dolje pejstala stara...

Tko je glasao

Pa zakljucili bi da nisi

Pa zakljucili bi da nisi selektivno prenio tekst koji doslovno glasi (podebljani su dijelovi koji jedostaju u postu MKn):

Prvi citat MKn-a dopunjen dijelovima izjave koji nedostaju:
U Splitu kao gej osoba nikad nisam imao problema. Nije u redu da se Split apostrofira kao najveće leglo homofobije i primitivizma u Hrvatskoj, a Zagreb da se uzdiže do nebeskih visina. No, moram reći da mi je bilo super vidjeti prošle godinu toliku količinu ljudi u zagrebačkoj povorci. Ne znam je li to bilo potaknuto nasiljem koje se dogodilo u Splitu. Više bi volio vjerovati da je to potaknuto osuđivanjem homofobije općenito. A ne zato da se Splićanima pokaže što je civilizirano.
Osobno lijepo živim u Splitu i kao gej osoba nemam problema. Živio sam u Zagrebu i imao sam potrebu vratiti se. Zadovoljan sam.

A što ti predstavlja šetnja Rivom na Prideu?

Drugi citat MKn-a dopunjen dijelovima izjave koji nedostaju:
Pride kao pride mi nije neko novo iskustvo jer sam sve te emocije i afirmaciju proživio prethodnih godina u Zagrebu. Moram priznati da mi nije bilo baš drago što to organizira netko iz Zagreba jer je to nekako ipak nametnuto. No, ni u jednom momentu nisam pomislio ne otići na Pride. I bilo mi je dobro i korisno iskustvo vidjeti da unatoč tome što mislim da je život u Splitu lijep, postoji i ta druga stranu koju sam odlučio ignorirati.

Treci mi se ne da kopirati

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Wtf... Martin i Stara, jeste

Wtf... Martin i Stara, jeste vas dvoje stvarno retardirani, ili što? Pa ja sam dao poveznicu na izvorni tekst, i jasno naveo da donosim samo izvadke. Mislite li odista da su svi na toj Politici tako tupavi, da ne znaju kliknuti na link i pročitati cijeli tekst? :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Ne mislim da je itko tupav,

Ne mislim da je itko tupav, ali iskreno mislim da si ti racunao kako se vecini nece dati kliknuti na link ( sto se cesto dogadja) pa si kopipejstao dio koji ti je odgovarao - APP (ako prodje - prodje)

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Ja "računao"!? :-) Dakle, ne

Ja "računao"!? :-)

Dakle, ne samo da "većinu" čitatelja na Pollitici smatraš tupanima, nego i lijenim tupanima - koji nit' znaju čitati, nit' klikati mišem, nit' misliti svojom glavom. Hvala što si se potrudila da to bude jasno :-)

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

A neee, to misis ti - zato i

A neee, to misis ti - zato i jesi citat korigirao kako si ga korigirao.
Inace da to ne mislis, ne bi se trudio izbrisati dijelove koji ti nisu pasali. Naime, daleko jednostavnije je bilo iskopirati sve, no ti si se ipak potrudio kliknuti dva puta misem vise, pazljivo selektirati dio koji ti ne pase i kliknuti tipku delete.
Ja sam ti samo malo pomrsila racune i argumentirano dokazala kako u stvari pokusavas manipulirati.....

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Oho, sad kad si ispala zadnji

Oho, sad kad si ispala zadnji retard, ne skanjuješ se ni otvoreno lagati? Pa naravno :-)

Što sam ja to "korigirao"? Baš ništa. Ja sam doslovno prenio najvažnije dijelove interviewa. Doslovno. Od riječi do riječi. I pri tome jasno naveo da se radi o izvadcima, što za sve one koji nisu retradirani, znači da ima - još. I dao poveznicu, koga zanima, nek' ide čitati sve.

A ono što je preostalo, ono što nisam prenio, ni na koji način ne mijenja ono najvažnije što taj splitski gay dečko jest rekao. A što tebe očito toliko smeta, da se ne ustručavaš ni ovako javno praviti budalu od sebe i lagati.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

znakovitost...

Aha... pukom igrom slučaja baš dvije rečenice koje si izbacio autoru počinju sa "No,..."

Ajde molim te :) Barem ti kao školovana osoba znaš kako se pravilno citira tekst, valjda...

Tko je glasao

pukom igrom slučaja baš dvije

pukom igrom slučaja baš dvije rečenice koje si izbacio autoru počinju sa "No,..."

I što to mijenja? Ništa. Je li zbog toga drugačiji smisao rečenica koje sam citirao? Nije. Da si pokvaren, poznato je, ali sad ispada da si i glupav.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

dakle zakljucujemo... nova

dakle zakljucujemo... nova teorija..

umjesto stranih sila u splitu djeluju domaci izdajnici .. iz zagreba

lunoprof
(Luna)

Tko je glasao

Uh... dobro, vidim da ti ne

Uh... dobro, vidim da ti ne ide baš. Evo čitaj tu.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Kako ono ide poziv za paradu

Kako ono ide poziv za paradu ovih dana: Ne budi peder, podrži gay paradu!

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Podrška iz Rijeke,

Link na tekst o podršci Prideu iz Rijeke:

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/197677/Rijecani-ce-u-subotu-podrz...

Pozdrav
Mirtaflora

Tko je glasao

Parada licemjerja

Gdje je nestala pravda, gdje su nestala ljudska prava za logoraše iz srpskih logora, za silovane žene, za Sinišu Glavaševića, za Jean- Michel Nicoliera, za ubijene na Ovčari, Vukovaru i hrvatskim gradovima i selima, za 15000 ubijenih hrvatskih građana, stotine tisuća ranjenih i osakaćenih?

U sudnicama onih koji su to mirno gledali.

Gdje je nestalo ljudsko pravo i sloboda onih koje se širom svijeta pljačka, ubija, obespravljuje, kojima se uništava dostojanstvo i ljudskost?

U institucijama onih , koji to nekažnjeno rade i još licemjerno paradiraju "zastavama slobode".

Prava parada licemjerja onih, koji iz vlastitih interesa toleriraju i vrše najgore oblike fašizma, a s druge strane se busaju pričama o jednakosti i ravnopravnosti.

Svijet i dalje ostaje - proklet , okrutan i zao.

Prava parada licemjerja!

http://blog.vecernji.hr/suncica/2012/06/03/otvoreno-pismo-ministrici-pus...

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/150850_172373922784306_10...

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/148392/Najmlada-zrtva-silovanja-i...

Tko je glasao

parada licemjerja v2.0

Imam konstruktivan prijedlog, a mislim da je u duhu "hrvatskog jala".

Kad netko organizira povorku "podrška našim generalima", trebala bi se kao kontra-strana okupiti otpušteni radnici iz brodogradilišta i bacati kamenje na njih. Kad pak ti isti radnici organiziraju povorku "bez posla, ali ne i bez ponosa", trebaju se skupiti roditelji nestalih u ratu i gađati ih kamenjem. Kada pak ti organiziraju svoju povorku, trebaju se okupiti roditelji djece s težim bolestima koji čekaju odobrenje HZZOa da im se pogodni lijekovi stave na listu lijekova i bacati kamenje.

I tako je najbolje - da nitko nikako ne pridonese u afirmativnom smislu, da nikako ne pokuša organizirati neki "ZA" pokret, već čim netko nešto spomene - odmah okupi "PROTIV" grupu i počne bacati kamenje.

Na taj bismo način, "kup-metodom", za stoljeće ili dva, došli do rješenja koji su najvažniji hrvatski problemi - oni od grupe koja jedina ostane s kamenjem u ruci.

Tko je glasao

Licemjerje u paradi

@MKn ti je napisao dnevnik o licemjerju onih koji su za seksualne različitosti i slobode: valjda pod time podrazumijevaju i slobode silovatelja za vrijeme DR.

Politički im se ne poklapa sudski goniti, te medijski popratiti ono što su pre/proživjele Hrvatice iz Vukovara i logoraši u srpskim logorima.

Neki bi branitelje stavili na osiguranje gay-parade!?
Možda Veljka Marića?
Ili Janjića?
Ili Purdu?
Ili V.Bosanac?

Onako goloruke, dok se policija sprema kao za rat!

Ili bi gay-paradu trebalo organizirati na Dan sjećanja u Vukovaru?

Valjda su se oduševili srpskim filmom "Parada", a sada bi i silovane žene ugurali u gay-povorku, pa da sve bude šareno kao zastava duginih boja.

Tko je glasao

Jel mi moze netko

Jel mi moze netko jednostavnim rijecima opisati o cemu ova brije?

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

"....šuljam se i povremeno gunđam..."

Jel mi moze netko jednostavnim rijecima opisati o cemu ova brije?Evo, ovaj ti je sve lijepo objasnio :
http://pollitika.com/bespuca-povijesne-bescutnosti

Tko je glasao

A-ha, ti u stvari ovdje

A-ha, ti u stvari ovdje reklamiras drugi dnevnik?
Sorry - naslov i autor mi ne obecavaju previse, a vrijeme je dragocjeno.
Fakat mi je pun klinac tudjih povijesnih bespuca a kako sam primjetila da se sjecanje MKn-a razlikuje od moga unazad par godina - stvarno me ne zanina.sto tamo pise.

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Sjećanje je relativna stvar

Fakat mi je pun klinac tudjih povijesnih bespuca a kako sam primjetila da se sjecanje MKn-a razlikuje od moga unazad par godina - stvarno me ne zanina.sto tamo pise.Koji si ti faktor, osim šuljanja i gunđanja, da bi to bilo koga bilo briga!?

A tvoje sjećanje?

Relativna stvar, kao i inercijalni sustavi.
Kada uskočiš u drugi sustav sasvim je normalno da ti se on čini miran, dok njegovo gibanje pripisuješ drugom sustavu... ali svakako, ako si zaboravila, brzina je u suprotnom smjeru.

Ipak, kada dođeš do sustava velikih brzina, usporedivih s brzinom svjetlosti, zaboravi klasično zbrajanje brzina i klasične transformacije među koordinatama sustava, te prijeđi na relativističke.

Šuljanje i gunđanje možda je dobro za ove obične sustave, malih brzina, dok za relativističke treba i malo običnijih vještina, poput: mišljenja, pamćenja, zaključivanja, povezivanja,... a starost je često obrnuto razmjerna tim vještinama.

Tko je glasao

brzina je u suprotnom smjeru...

Čega se pametan stidi, glup se ponosi...

Tko je glasao

Stidim se.)))

Čega se pametan stidi, glup se ponosi...
Ja se stidim, a ti se .....ponosi

Tko je glasao

Zahvaliti na gostoprimstvu

Interes javnosti koju je izazvala najava parade može se nazvati uspjehom gay zajednice. Sve društvene strukture su se našle pozvane reći koju riječ a Sabor je najbolje pokazao gdje smo i kakvi smo. Organizatori bi sada trebali pokazati zrelost ili pragmatičnost pa jednim diplomatskim rječnikom otkazati paradu sa željom druženja u neka bolja vremena.

Tko je glasao

O uspjehu iz kuta gledanja mog FB frenda M. Jelavića

Doslovce i namjerno stimulirano trosenje energije masa na cisti idiotizam. Sto se budale vise istrose na medjusobne podjele oko ovakvih i slibnih gluposti, to su manje sanse da se organiziraju i predstave ozbiljniju prijetnju nepravednom "klasnom" poretku baziranom na lopovluku i izrabljivanju. Ali ne, bitno je da su svi velemajstori jebaci pa znaju di koja stvar ide dok u isto vrijeme zdusno cuclaju kitu profitu i svesrdno primaju dildo velicine teksasa u pak serviran od strane prodanih i lazljivih masovnih silovatelja na vlasti.

Provinciopolis

Tko je glasao

Ma ima ti frend pravo...

A i ovi dijabetičari na primjer... koga vraga imaju obilježavati svoj nekakav dan dijabetičara, kad se zna da je najveća boljka hrvatskog zdravlja srce i krvne žile?! A oni bi tako skretali s pravih problema...ko da smo mi naivni...

Neka se umjesto nekakvog filozofiranja lijepo uredno pikaju inzulinom i žvaču onaj orbit bez šećera, a ne tamo one hubabuba kerefeke...uostalom, radi se o metaboličkom poremećaju, nemoš' tu puno učinit...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

I !??

Ajmo junaci da vas čujem kako biste reagirali da vam djete doma dođe sa istospolcem !??
Da vidim vaš intelekt, odgoj, razumijevanje, toleranciju ...
Uostalom zakaj niste djecu odgojili da budu gay...
Ono malkice ih poremetili ko ove dijabetičare koje lajkate :))

Govna licemjerna populistička
p.s. @mirtaflora na tebe se ne odnosi jer si konzistentna u borbi za slabijie i tvoja podrška gay paradi je iskrena kao i moja gay zajednici čija većina ipak ne paradira i priklanja se svima nama u svakodnevnim bitkama za Život dok ovaj šljam od ostatka lajkaša već debelo dokazano mijenja stavove na dnevnopolitičkoj bazi populizma radi i jer im fali seksa doma pa se pokušavaju izdrkavat ovdje i to im ide prilično dobro u ovoj grupnoj im chorporativnoj varijanti ...
@mirta ti mi sada dođeš ko neki klinjo koji vičući za dom spremni misli da voli Hrvatsku ...

Znam ja kako iritiram istinom, ali pogledaj sutra tko je sve i koliko ih je u toj povorci pa mi reci koliko je među njima osoba, a da nisu "podrška gayavima" kao javne ličnosti, "profi" gayevi koji interesno sve to vode korz Udruge i/ili njihova "braća po struci" iz stranih Država...
Onda to usporedi sa brojem gayava u RH pa se sjeti volje rvata za ulazak u fEUdalnu Njihovu ..
Taman će ti jasnije biti u kakvom si društvu lajkaša

Provinciopolis

Tko je glasao

Zabrijao si @provi

U svom komentaru bio sam potpuno jasan - zahvaliti na gostoprimstvu. Ništa dobro i pozitivno ne može se u subotu dogoditi ( nikad ne bih sudjelovao u povorci zajedno sa ministrom policije ). Gay zajednica je u ovih mjesec dana kroz medijske i ine rasprave i komentare dovoljno ukazala na probleme koji ih tište i smatram to velikim dobitkom za tu populaciju. Paradu će iskoristiti neki drugi ljudi i neke druge ideje.
Sve ovo rečeno ne znači kako sam protiv onih koji misle drugačije i žele osobnim učešćem ili virtualno podržati povorku. Jednostavno a i potpuno legitimno, zar ne?
Epiteti koje koristiš - govna licemjerna populistička, ha - što reći? Ne vidim se tu.
Čitajući ovaj dobar @Rebelov dnevnik i komentare sjetio sam se jednog velikog čovjeka i njegove priče o Glupavom Mili iliti Mile Dileja "Kad sam bio garav". Pročitaj i poslušaj kao što sam i ja tvoje linkove. Odgovor me ne zanima.

http://miroslavantic.blogspot.com/2008/08/kad-sam-bio-garav.html
http://www.youtube.com/watch?v=IVF-0IPADIc&feature=related

Tko je glasao

Nisam starino, vjeruj mi da nisam zabrijao

Jako, jako dobro znam kaj govorim... Nije meni ovo prvi put, a ni zadnji ...
Pazi !
Mislim da sam među prvima koji je davao i daje podršku gay ekipi, a problem je u tome što se kod mene ne radi o prigodničarskoj populističkoj priči već svakodnevnom, sad već više o desetljetnom angažmanu... Problem je u tome što u toj "svakodnevnosti" jako dobro znam kako ta ekipa diše... Udruge koje ih predstavljaju preslika su političkih stranaka - tako ćeš lakše shvatiti jer ti je jasnije kako i koliko pol. stranke predstavljaju narod...
Na to ja ukazujem kao i na činjenicu da ( barem onaj dio gay zajednice s kojom ja komuniciram ) NE PODRŽAVA paradiranje... Nisu niti protiv iz nekih razloga, ali itekako upozoravaju na one dijelove koji im se ne sviđaju... Najžalosnije je kaj su to oni isti dijelovi koje sam danas čuo na radiju, a o njima je govorio glavom i bradom Predsjednik HČSP !! Hehhh tko zna - biće je Miljak tetkica :)))
Rebelov Dnevnik je preodličan !!! To sam i rekao u svom 1. komentaru kojeg ste potopili :))))))
No dobro ...
Da ponovim...
TEBE i Mirtu sam izuzeo od epiteta i to napisao već u prethodnom komentaru ...

Provinciopolis

Tko je glasao

Malo si se kanda

Malo si se kanda naljutio.

Mislis da iritiras istinom zato jer smatras da je to sto pises istina, ali zaboravljas da mi ljudi nismo u stanju sagledati niti pol metra dalje od svoje pozicije pa samim tim ni jedna "istina" koja dolazi od strane jednog covjeka jedva da se moze uopce nazvati nazvati istinom.
Cak i kada smo svjedoci istog prometnog udesa - iskaz nam moze biti potpuno drugaciji, pa cak i suprotan ako smo se u trenutku udesa nalazili na razlicitim stranama ceste.
Dakle ako smo apsolvirali utjecaj subjektivnog i nesposobnost covjeka da se izdigne iznas svojih "naocala" - mozemo nastaviti:
Ima licemjera, ima populista, ima ih koji paradom zele profitirati, ima i onih koji se boje da im dijete dodje kuci i sa Srbinom, osobom nizeg obrazovanja, pa tako i sa istospolnom osobom.
Ima ljudi koji ce svome djetetu nametnuti stil zivota, zanimanje, koji mu namecu cak i nacin odijevanja. Nije da nema.
Mozda je i netko od ovih koji pisu u ovoj temi (ili ti sam) takav.
No, tko si ti da im sudis? Zasto sebi uzimas prava da pravila odredjujes drugima? Pausalno!
Druga stvar da se tijekom diskupije "izdaju" - pa napisu nesto ste moze ukazati da licemjerje. Pa da to primjetis i citiras.
Al ovako......
Uostalom, ja sam napisala da idem na ST pride - aj probaj mene definirati zasto.
A ja cu biti potpuno iskrena pa ti priznati jesi li ili nisi u pravu :)

Proces outanja klinaca roditeljima vezano za LGBT pomakao se u zadnjih 50 godina sa tocke nikad na razdoblje srednje skole - najkasnije fakulteta - tako da danas vecina roditelja saznaje za seksualnu orjentaciju svoje djece - sto prije nije bio slucaj.

Nadalje, logika nalaze da se svim drustvenim temama (pa tako i ovom) bave ljudi koje tema zanima.
Eto, mi ne raspredamo o radnicima Jadrankamena nego o pederima - ocito nas pederi zanimaju vise nego Jadrankamen.

Zanimljivo je kako se kod nas ljudi odvaze pisati o tememe o kojima ne znaju bas previse konkretnih cinjenica - ono svi znamo bolje sastaviti nogometnu reprezentaciju o trenutnog izbornima - pa tko god to bio.

...trolove je najlakse neutralizirati ako ih se ignorira...

Tko je glasao

Plusirao sam Dnevnik

... tek onak usput za lakšu percepciju .. ---- ne samo tebi @stara već i ostalima koji se skupa samnom isćuđavaju :)

No, tko si ti da im sudis? Zasto sebi uzimas prava da pravila odredjujes drugima? Pausalno!
Druga stvar da se tijekom diskupije "izdaju" - pa napisu nesto ste moze ukazati da licemjerje. Pa da to primjetis i citiras.
Al ovako......
Uostalom, ja sam napisala da idem na ST pride - aj probaj mene definirati zasto.
A ja cu biti potpuno iskrena pa ti priznati jesi li ili nisi u pravu :)

Eto vidiš @stara da mi nije teško kopirati i suvislo počakulat sa onima koji su kao osobe ( blogeri ovdje ) korektni ( bez obzira na kvalitet i subjektivne dojmove istog ), a ti to jesi ...
Ove druge zajebi :) priču ... Ne pada mi napamet sa pojedincima ( znaju oni koji su kao i vi neki drugi koji redovitije pratite ako pratite iole kvalitetnije-temeljitije ) činiti isto, a zašto je tomu tako trebao bih iz milijun Dnevnika unazad cca godinu ili kolko sam već tu, iskopiravati i dokazivati ti zašto su ti ljudi licemjerna govna !
Znaš... Ja se jako jako jako puno trudim ( ponekad se pitam dal sam normalan i koji mi to V4seljko uopće treba ) "promijeniti svijet"...Smatram to svojoom judskom dužnosti, obavezom... Evolucijom čiji dio je također i vokabular koji ponekad nije nimalo ugodan, ali također se istim nikada ne služim u komunikaciji sa onima koje poštujem, a ne poštujem one koji su licemjeri ili se iz nekih svojih niskih pobuda služe raznoraznim izvrtanjima, chatanjima i sličnim manipulacijama, destrukcijama s naglaskom posebice na destrukciju... Razmisli o toj destrukciji ovdje - čporativnim, subjektivnim i inim motivima pojedinaca kroz hrpetinu Dnevnika, uvredljivih komenta, mentalnog nasilja i sličnim im aktivnostima - p(r)oprati, proanaliziraj - ne sumnjam čak da već sada znaš o čemu pišem ...
Uistinu tko sam ja da im sudim - apsolutno, ali gle - nis ja ni tak bedast kak bi oni rado htjeli mene prikazati ( njihov egotriperski problem svojstven mnogima iz javnog nam života jerbo ja nemam problem sa autoritetima pa to u ovom primitvnom društvu postaje moj problem s obzirom da čopor voli čobane, a ja nisam ovca da me vode čobani :))... )
A ovo pak kaj si rekla oko tvog odlaska na paradu :) - pa gle ... Da si faca mogla si i mene povest :)))
kada bih znao prije svega dali si gay pa potom uopće tko si, čime se baviš bilo bi mi lakše dokućiti - ovako teško ... Naime spomenuo sam da bi bilo dobro razčlaniti koliko je uopće tamo pedera i lezbi iz RH ( da nejdemo u to koliko ih je uopće iz ST ) , koliko onih koji gay nisu, koliko političara, koliko gayeva izvana pa potom tko su oni tj.koja im je uloga u njihovim Udrugama i slično, koliko političara ... Tada bi se iznimno snažno vidjela istinska potreba gay populacije za paradiranjem, a nasuprot toga bi bilo iznimno razvidna interesna sfera paradiranja...
Upravo u toj interesnoj sferi leži najveći problem na koji kazujem svo vrijeme !!! No da ga jebeš kad ta moja spika nije INN jer kao i obično kad se nečega dohvatim - ogoljujem cara, a to boli naše primitvce koji vlastiti egotrip pune i savjest si pročišćuju "podrškama" inim - gle ljudi ne pomažete tako toj manjini već im štetite ... Ne sudim ja tome već činjenici da time ne pomažete dovoljno !!!!!!!
A za sve ostalo vezano uz suđenje, prosudbu i osudu - najbolji su mi sudac moja djeca u premnogim stvarima mog življenja, a u ovom slučaju moje omiljene pederčine olitiga gay frendovi i frendice kao i gay friendly ekipa koja me okružuje - nisu to paraderi već normalni ljudi sa normalnim problemima koji od svoje seksualnosti ne rade biznis i ne prče se tom seksualnošću za ostvarenje osobne koristi pod maskom borbe za opće dobro zajednice ...
Otuda i moje objašnjenje @pjastreli i već spominjana usporedba sa političkim strankama i njihovoj istinskoj borbi za opće dobro....
Eto @stara... Tebi mi se zasad nije teško ponavljati kao niti napisati cijeli ovaj traktat, ali molim te ne traži od mene da isto Radim spram ekipe kojoj sam to ponovio višestruko, a oni opet obezvređuju i omalovažavaju pa i vrijeđaju jer im je važniji njihov status pluseva ovdje od merituma problema cjelokupne društvene zajednice - za takve i sa takvima sam evoluirao pa me niti najmanje ne dotikavle kaj oni misle ili tipkaju... Ono ... Kua me boli kuiš ne :)))

Provinciopolis

Tko je glasao

Da mi dijete dođe doma s istospolcem

bila bih zgrožena životom koji ga čeka u ovoj primitivnoj sredini i odmah bih mu počela tražiti neku sretnu EU gay destinaciju.

Kak se ono djeca malkice poremete da budu gay - pa daj nas prosvijetli kad si već informiran! Jel' to ono kad maloj kupiš bager za igranje u pijesku?

Sam si ono čim častiš ostale, a kako voleš one lepe kao greh, evo ti jedan poklon - http://www.youtube.com/watch?v=q5lDG9Wmc_4

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

opppp sorry

mislio sam na @pjastrelu prije nego @mirtu mada me i @mirta čudi ...

Provinciopolis

Tko je glasao

Sorry?

@ provinciopolis,

moram priznati da te sada uopće ne razumijem.

Što te čudi?

Iskrena podrška gay zajednici itd.?

Ili se je prijašnji komentar odnosio na Pjastrelu?
Pa zašto te ja čudim?
Možda zato što pišem "pamfletiće" kako me kritizirala ona gospoja?

Neznam što je tu sve čudno.
Ako je podrška slabijemu i obespravljenomu čudna,
kako to da je i ti daješ?

Posve sam začuđena tvojim čuđenjem.

Pozdrav
Mirtaflora

Tko je glasao

Sorry?

@ provinciopolis,

moram priznati da te sada uopće ne razumijem.

Što te čudi?

Iskrena podrška gay zajednici itd.?

Ili se je prijašnji komentar odnosio na Pjastrelu?
Pa zašto te ja čudim?
Možda zato što pišem "pamfletiće" kako me kritizirala ona gospoja?

Neznam što je tu sve čudno.
Ako je podrška slabijemu i obespravljenomu čudna,
kako to da je i ti daješ?

Posve sam začuđena tvojim čuđenjem.

Pozdrav
Mirtaflora

Tko je glasao

Odnosilo se na minusiranje

moje podrške toga istoga što podržavaš i ti :)))
Zato sam se čudio ja kao što se sada čudiš i ti :)))

Provinciopolis

Tko je glasao

ko da smo mi naivni... A

ko da smo mi naivni...

A kakvi smo to mi!!!

Tko je glasao

Ma ja ba

To su dobili od sile podrške za ispiranje grižnje savjesti i pomodarskog im populizma ...
Nikako ne od stresa i prinuđeni konzumiranja GMO hrane ...
Samo dajte inteligencijo moja ...
Živjeli ljubitelji pissa - ajmo Paradu i za njih - jbg manjina su pa triba brinut ...

Provinciopolis

Tko je glasao

wowww supwerrrrrrr !!

Potopilo koment meni koji sam pedere i lezbače podržaval dok o njima u ovoj Našoj nitko zucnuo nije ... Ahhh ba ...
No dobro ... Veselim se intelektualnoj zajednici koja samo što nije tone tinte potrošila na ljubitelje pissa jer i njih treba štititi kao manjinu :))...
Ima li koga da zaštiti Radnike !? Da riješi prioritetnije probleme ??
Baš bih vas volio vidjeti tko je od vas poljubio gay osobu u usne ??
Tko ima najboljeg gay frenda ...
A tko samo moralizira ovdje preko ekrana...
Di ste vi bili dok sam se zabavljao u gay baru u San Juanu !?
Pihhh
Pozdrav svoj pederskoj braći s ovog portala kao i svoj braći ciganima, srbima, židovima i hrvatima :))
nastavimo o pederima...To će gladne nahraniti, bolesne izliječiti ...

Provinciopolis

Tko je glasao

...

Bome dobro mjesto za zabavu. ...taj San Juan viejo...

Tko je glasao

Uhhh samo da vidiš čuda ! :))

Šetam ogromnom terasom s frendom lokalnim pederom, a tetkice fućkaju i dobacuju Marcosu da mu je dobra nova koka i da imam dobre noge, a tata nako uzdigo malo šorc i zamahnio seksi dupencetom pa nek se tetke pale kad im nije dosta onih pokleto vječitih +35 celzija :))

Ajmo sad ozbiljno ... Evo bih volio da ovi silni podupiratelji Paradiranja kažu ovako javno ( poput mene što ispričah ovu svoju straight priču ) tko je od njih gay... Ne znam ega se srame ili čega se boje !?
Nadalje ću biti prvi koji će svojim tijelom riskirajuć vlastiti život ( otac sam dvaju princeza ) pomoći pederima ako ih netko fizički napadne... Također moja 3 frenda pedera je PROTIV paradiranja i svijesni su da od toga koristi imaju ponajviše čelni ljudi tih Udruga ( interesi razni ) kao i političari poduprti kome lime nego medijima koji su im ionako u vječitom sluganstvu / partnerstvu...
Mog frenda pedera više muči kako da preživi od mjeseca do mjeseca, a bubat će se sa svojim jebači(ca)ma kao što se bubao i prije Paradiranja...

p.s. na Fejs profilu mi je profilna fotka duginih boja, a ekipa moralizatora nek nastavi svoje blejanje u taktovima onih kojima je u interesu da se bavimo pederima, ustašama, partizanima, huliganima i bla i bla i bla i bla... Samo se nemojmo uhvatit pljačke svakodnevne i izrabljivanja svih nas skupa...
Sad nam uz pedere treba još poneka udruga branitelja koja će dokazivat koja je od koje svehrvatskija pa sindikati silni, potom udruge seljaka ono makar bila i udruga sijača magle, borbu za prava kornjača na Galapagosu da ne zaboravim ... Jer jbg velika nam ova Naša, čak i metropolu imademo pa ima prosora za rascjepkavanje do zla Boga ...
Uživajte u devnopolitičkim zamagljivanjima skupa s ministrima koji će biti u Paradi prosvjedujuć sami protiv sebe jer umjesto da riješavaju probleme gay ekipe oni sa njima paradiraju, a što opet pokazuje i interes te gay paradne ekipe koja nije u stanju izreći " hvala vam Ministri - radije se uhvatite svog posla nego da sa nama paradirate " jerbo moš mislit kako dične Šostare zanima medicinska oplodnja surogat gay majki dok mu fufa rajca prepone baš kao što i miss Pussy zanima išta osim glasovi brojne i utjecajne gay populacije...
A možemo se i lagat ako ćemo jer očito smo u tom kao doma ...

Provinciopolis

Tko je glasao

Evo, ja nemam frenda pedera...

Al' imam frenda Srbina, imam i frenda crnca, koji je još k tome i muslić...jel' se to računa ;)

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

@stara

evo ovo ti je primjer manipulacije, destrukcije i vrijeđanja kroz insinuaciju koja bi trebala prikazati mene kao nekog rasistu, homofoba ili kaj već ...
Kaj bi ti na mom mjestu mislila nakon ovog komenta gornjeg !?
Kaj da ja sad opet ponavljam da sam plusirao Dnevnik, da sam imao najboljeg frenda pedera u Puerto Ricou, da sam uživao Raditi i bio vrlo cijenjen u Timu Radnika kojih je bilo 1000, među kojima 52 nacionalnosti, 12 vjeroispovjesti, 3 boje kože, da me vole moji domestic pederi, da sam podržavao gay ekipu od onomad kad vjerojatno pola današnjih dušebrižnika nije nit Z od zucnula o njima i bla i bla i bla ...
Naravno da nemam namjeru vječito o istom i naravno da mi se gadi tako prizemna komunikacija, al naravno mi je i to da nakon nekolicine takvih ispodpojasnih debilana reagiram sa spominjanjem rodnog kraja - točnije da nabijem takve debile na Veseljka jer mentalno maltretiranje kojim me tlače niti ne zaslužuje drugačiju povratnu informaciju ...
A gornji koment ima i plus :)

Provinciopolis

Tko je glasao

iznimno bitan p.s.

U tom Timu od 1000 - 300injak ih je bilo gay !!!
Čak su mi se neki i upucavali, a bilo ih je i onak malo nasilnih pritom pa su se okuražili šlatati, ali tad i više nikad !! Ne zato kaj sam ja sirovina ( već vidim dušebrižnike zbog kojih trebam i ovo dodatno objašnjavat kao i sve ostalo - ozdrav @bigi, @luni i sličnima ) već zato kaj su pristojni i dovoljno inteligentni da im se samo jednom treba reć - molim te ne radi to više !
A nasilnici tipa @luna, @biga i slični niti nakon milijuntog verbalnog nasilja ne prestaju ...

Jojjjjj sad sam se sjetil kak me kompa iz Sl.Broda izvlekel iz sranja - bio neki crew party, a ja se napalio na neku trebicu u štiklama - ono booombaaaa :)))) ... I tak ja s pajdom čakulam i mjerkam, komentiram kad veli on da je to naš kuhar ! :)))
ŠOOUUUUUUU !!!!!!

Provinciopolis

Tko je glasao

Ajme, sad sam se sjetila!

Doživjela sam slično u jednom našem malom mistu.... Mnogo ljudi u kući, nema stolica.... I, ona meni kaže: sjedni kraj mene! I ja sjednem.... Nakon nekog vremena, ona meni predloži da odemo u vrt ubrati grožđa...... i da bi me htjela poljubiti..... A ja se zacrvenim od nelagode ko đamfa.... Te, neugodno mi je, skužili budu ljudi, te, drugi puta, te ovo, te ono.....

Nekako sam to eskivirala te večeri.... Sutradan me je čekala sa najljepšim suhim listom koji je te jeseni otpao sa drveća u malom mistu.....

Opet sam se nekako izvukla....

Nekoliko dana poslije, vraćam se sa društvom doma iz maloga mista, i u autu se hvalim - da hvalim! - kako sam imala udvaračicu koja se zaljubila u mene.... A moja kolegica me spusti na zemlju: "Kaj se i tebi upucavala? Pa i meni se upucavala!"

U, jebote! Ja post festum pošizim: sram je bilo, kako je mogla djelovati na dva kolosijeka?! A ja bila uvjerena da se u mene zaljubila, i bilo mi je tako neugodno što je moram odbiti! Kurva prokleta!

.....

Cura je, inače, imala na obje ruke brazde od lakta do šaka.... Od nemuštih pokušaja samoubojstva....

Kasnije sam čula da je u tom malom mistu našla dečka, udala se za njega, i rodila dijete....

Nadam se da je i danas živa i zdrava. I da dijete dobro raste....

Nema države, nema zakona, nema parade, nema dekreta - koji tu vrstu problema tim ljudima mogu riješiti na pladnju.

Eros i Tanathos su ljubavni par....

Interesnim homoseksualnim skupinama je uzaludno tu unutarnju relaciju erosa i tanathosa pokušavati učiniti vanjskom, političkom vezom....

Tko je glasao

Lako ti je tako :))

Ti si barenko znala na čemu si, a meni se lako moglo omanut :))))

Provinciopolis

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci