Tagovi

Pad A-320 Germanwingsa ima sve elemente namještaljke

Neka umre Pedro!... Tko je u ovoj priči Pedro, da li žrtvovani putnici zatvoreni u letećoj cijevi ili je poruka usmjerena civilizaciji kao takvoj kao u slućaju 9/11; MH-370; MH-317;...

http://themillenniumreport.com/2015/03/germanwings-black-operation-anoth...

Analitički dio grupnog nicka „Sjenka“ pažljivo je pratio svjetsko meinstream izvještavanje o tragediji aviona Germanwingsa u francuskim alpama i odlučulo reagirati ovim „priopćenjem“ i javno prezentirati logičke rupe u službenim izvještajima koji sve svoje odgovore baziraju na pilotu samoubojici koji se kao zaključao u pilotskoj kabini. Ovo reagiranje ima još jedan cilj, potaknuti sudionike na dodatno analitičko propitivanje krajnjih poruka koje nam elita ovakvim sabotažama šalje profuturo... govorim o onom dijelu elita koje čine 1% onih koji posjeduju 99% svih resursa na zemlji.
Posebno sam frustriran činjenicom da je exkluzivni glasnogovornik germanwingsove nesreće New York Times preko kojeg se plasiraju sve novosti i „činjenice“. Zašto ni jedna europska novinska kuća nije mogla dobiti „koncesiju na istinu“!?
Ali ajmo na logičke rupe; postoje dvije tzv crne kutije koje su pronađene od kojih je jedna tolko oštećena da su podaci iz iste nekoristivi, a iz druge je nestala memorijska kartica (!?) – dakle i druga je bezkorisna!
NaturalNews je izvijestio kako je New York Times u vezi njemačkog incidenta napisao da memorijska kartica s jedne od dviju crnih kutija nedostaje te da je vjerojatno „uništena udarom“. “Istražitelji dosad nisu uspjeli izvući podatke iz jedne crne kutije, a druga je užasno oštećena i nema memorijske kartice iz nje“, izvijestio je NYT. Ako pročitate logiku te rečenice, čini se da nikakvi podaci nisu izvađeni niti iz jedne crne kutije. Ali potom, u istom tekstu, NYT također izvještava: “Remi Jouty (…) potvrdio je da je zvuk glasova izvađen iz crne kutije…” Čekaj, znači ipak su ekstrahirali zvučne informacije iz jedne od crnih kutija?
Dakle, zapravo imamo priču o dvije crne kutije: jedna koja ima ili nema zvučne podatke i druga za koju trebamo vjerovati da je otvorena, ali nema memorijske kartice jer je uništena – iako je bila unutar crne kutije koja je skoro neprobojna za svaki tip uništenja. A potom je u vijestima rečeno da se druga kutija još uvijek traži.
Što se tiče navodne memorijske kartice koja je ispala, to je misterij za sebe. Crne kutije su dizajnirane upravo zato da prežive udare aviona i da ništa što je unutar njih ne bude uništeno, to im je svrha. Skoro je nemoguće uništiti crnu kutiju bez primjene ekstremnih metoda. Da citiram jedan tehnički propis: “Crna kutija mora biti u stanju izdržati ubrzanje 3400 veće od sile gravitacije u odnosu na vlastitu težinu“. To je sila jednaka ili veća od one koju crne kutije “dožive” tijekom padova aviona.
No, New York Times je sugerirao, suprotno svakoj logici, da je crna kutija nađena, ali da, kad su je otvorili, u njoj nije bilo memorijske kartice, što znači da je „izletjela ili uništena“. To pomalo podsjeća na slična čuda iz vremena 9/11 kad su sve crne kutije navodno također bile uništene udarom zrakoplova, ali je poslije na pločniku nađena putovnica terorista koja je nekim čudom izletjela iz aviona i preživjela udar. Preživjela je temperature koje tope čelik i ruše zgrade, ali crna kutija – dizjanirana da to učini – nije uspjela. Što možda govori o tome od kako kvalitetnih materijala se danas rade putovnice. U slučaju rušenja u Francuskoj, istražitelji su morali otvoriti crnu kutiju da bi ustanovili da je memorijska kartica nekako izletjela. Ali kako je onda izletjela kroz zatvorenu kutiju? Teleportacijom? Čarolijom?
Puno jednostavnije objašnjenje jest da je netko izvadio memorijsku karticu iz crne kutije. Ako se pogleda povijest kontroverznih avionskih nesreća koje se povezuju s tajnim operacijama, vidljivo je da u svim takvim slučajevima crne kutije nisu nađene: 9/11, Malaysia Airlines itd. Nije potrebno biti genij – netko ne želi da svijet sazna što je zabilježeno na toj kartici. A na nju se bilježe svakojaki tehnički detalji leta, zvukovi iz kokpita, dnevnik letnih zapovijedi, varijable okoliša, detalji sigurnosnog sustava pilotske kabine, kontrola tla, visine, brzine i svega što može bit korisno za rekonstrukciju događaja. To bi značilo da je pad organiziran i da postoji i još jedno logički prihvatljivo rješenje – možemo se slobodno zapitati i je li uopće u toj crnoj kutiji bilo memorijske kartice?
Carsten Spohr, predsjednik Uprave Lufthanse, govoreći u Kölnu novinarima da „ovako nešto niti jedan sigurnosni sustav ne bi mogao spriječiti“, dodao je i to da oni vrlo pažljivo biraju svoje zaposlenike te da je 28-godišnji Andreas Günter Lubitz prošao sve moguće testove i bio 100 posto spreman. Ipak, zaključak istrage francuskog državnog tužitelja Bricea Robina je da je ručno počeo spuštati zrakoplov i nije reagirao kad je njegov kapetan lupao po vratima pokušavajući se vratiti u pilotsku kabinu.
E sad, zašto „samoubojica“ nije jednostavno okrenuo nos aviona oštro prema tlu nego se deset minuta spuštao pod blagim nagibom? Čak ni snimke iz kokpita ne pokazuju indicije samoubilačkog ponašanja. Dok se avion spuštao prema francuskom Alpama, on nije rekao ništa. Samo se moglo čudi da “diše normalno”. Nema vriskova, ljutnje, pa čak ni ubrzavanja disanja koje bi se očekivalo u tako napetoj smrtonosnoj situaciji. Netko bi mogao još pomisliti… da je bio u nesvijesti.
Na web-situ Before it’s News možemo pročitati razmišljanje da je avion srušen daljinskim upravljanjem tzv „Wirelles cockpit“ (alat kojim je otet MH 370 i prizemljen u Diego Garcia). Jedini način da se to prikrije upravo bi i bila priča da je to učinio pilot-samoubojica. Naime, da se pilot onesvijestio, zrakoplov bi nastavio letjeti ravno sve dok ne bi ostao bez goriva. Ne bi počeo ponirati niti bi se zabio u planinu. Dakle, pilot je morao biti pri svijesti, ako avion nije daljinski navođen, inače priča nema smisla. A to znači da je nužno morao biti samoubojica.
I opet je New York Times bio taj koji je među prvima objavio da je “snimač glasa pokazao da je kopilot disao sve do trenutka udara, ukazujući na to da je bio pri svijesti i svjestan toga što radi.” Kako disanje uopće to potvrđuje?
Jedna od enigmi kod pada Airbusa Germanwingsa jest zašto piloti nisu javili ništa što se događa s avionom iako su padali 8 do 10 minuta. Što se tiče nemogućnosti ulaska u kokpit, u jednom Boening izvješću rečeno je da ručno premošćenje vrata kokpita traje samo pet minuta. To bi ostavilo 3 do 5 minuta da se uđe u kokpit i ispravi avion jer je on padao 8-10 minuta.
Pozivajući se na prije citirani Before It’s News Scott Creighton raspravlja o tom pitanju nakon što je proučio priručnik za posadu za Airbus 320 (i “uploadao” ga – Operating-Manual-Cockpit-Door) koji mu je na njegovu molbu dala tvrtka Royal Jordanian Airlines. On piše da Airbus A320 ima pristupni kod za hitne slučajeve potrebe ulaska u zaključanu kabinu – pilot ukuca kod i trideset sekundi kasnije vrata se, bez obzira na sve okolnosti, otključaju na pet sekundi. U dijelu koji se bavi hitnim pristupnim kodovima, kaže Creighton, piše da je procedura otključavanja “neminovna”, što znači da je se ne može zaustaviti djelovanjem iznutra. Služi tome da naoružano osiguranje može ući u zrakoplov ako ga netko preotme i zaključa se unutra. To bi značilo da se suicidalni kopilot ne bi mogao unutra zaključati na način kako je tužitelj objasnio tisku. No, ako se vrata kabine nisu mogla otvoriti normalnom procedurom za hitne slučajeve, možda su nekako drukčije bila onesposobljena. Probajmo s “možda”. Možda je netko s pristupom digitalnim kodovima napravio promjene kodova, dok je daljinski navodio rušenje zrakoplova? Creighton kaže i da nije istina da kontrola leta nije mogla kontaktirati posadu – pozivajući se na aeromedicinski letački priručnik – jer su posadama svih globalnih komercijalnih zrakoplovnih tvrtki pri ruci satelitski telefoni. Kaže da je umjesto lupanja po vratima, pilot imao dovoljno vremena da satelitskim telefonom nazove koga god bi smatrao potrebnim jer se ti telefoni nalaze na raznim mjestima u avionu.
Ne znam je li to tako, kao što ne znam niti je li ijedna informacija iz službenih vijesti uopće točna, kao niti koja bi bila svrha rušenja ovog zrakoplova. Jedan prijatelj je, recimo, primijetio kako su iznenada vijesti o avionu praktički izbrisale sve vijesti o prosvjedima u Frankfurtu protiv Europske središnje banke. Tko zna? No, u jedno sam siguran – ovaj slučaj Airbusa 320 ima sve odlike namještaljke.
Moje je pitanje - koja poruka i kome je upućena ovim udesom i – koja je slijedeća!???

Tagovi

Komentari

Je li audio datoteka iz kokpita lažirana ...?

Njemački ministar prometa Alexander Dobrindt danas je na sastanku parlamentarnog odbora za promet u Berlinu izjavio da detaljni pregled dviju crnih kutija dokazuju da je kopilot namjerno srušio letjelicu. Komande - brzina i smjer su namjerno aktivirane, a uređaj za snimanje zvuka i registriranje podataka o letu ukazuju na kompetentnost i prisebnost.

Ima jedno međutim: za snimljene zvukove nije pronađeno objašnjenje na uređaju za registriranje podataka ... Je li audio datoteka iz kokpita lažirana imaju čak godinu dana službeno dopuštenog vremana da izvijeste (iskemijaju ... :( ) ...

http://www.jutarnji.hr/crne-kutije-otkrile-pravu-istinu-o-padu-zrakoplov...

Tko je glasao

Dva francuska lovca srušila 4U9525 Germanwings-a

Audio datoteka iz kokpita je lažirana.. analiza audio spektra iz obje kutije pokazuje da su različite tj da je jedna krivotvorena. Analizu naručili udruga njemačkih pilota koji negiraju službenu verziju francuskog tužitelja.

https://kulturstudio.wordpress.com/2015/04/06/flug-4u9525-germanwings-al...

Francusko zrakoplovstvo srušilo avion koji je duže vrijeme letio u zarobljenom režimu autopilota (wirelles cockpit by Mossad) jer su se plašili da ne izvrši udar na veliku branu Serre-Ponçon

http://news.yahoo.com/female-officer-finds-germanwings-black-box-first-d...

http://www.svz.de/nachrichten/themen/flug4U9525/zweifel-an-der-selbstmor...

http://themillenniumreport.com/2015/04/12236/

Tko je glasao

Očevici svjedoće o zračnoj eksploziji i o dva lovca nakon

Njemački anonimusi uboli grande false flag, još jedan nakon ukrajinskog MH17 - nekome se žuri!!!

Događaji akceleriraju...

Tko je glasao

Leteca cijev

Leteci koridor, na mojoj facebook stranici je text o teoriji relativnosti pri koristenju zracnih luka.
Teorijski mozete uci samo na jedan ulaz i izaci samo na jedan izlaz.
Ekstremno rijetka opcija je smrt.
Avion koji je trebao pogoditi Pentagon se srusio.
Pratili su ga USA migovi.
Elektronika ima sposobnost totalne fleksibilnosti.
Granice Saudijske Arabije kontroliraju samostalne letjelice, ciji software
odlucuje kuda letiti i sto poduzeti. Jedna se proizvodi u Wiener Neustadtu, Scheibel
Basic cipova je programiran od Intela IBM a itd.
Za opasne razloge Rusi ih sami proizvode, iako je tehnologija 100 godina iza Americke.
Prostor za spekulacije je ogroman.
Vl

Tko je glasao

Sve, sto mi znamo, ispricano nam je

Nismo bili na tom mjestu u Alpama, nismo bili u avionu itd.
Udar aviona je "jaci" ako je pod 90 stupnjeva u stijenu. Nagib se moze razumjeti ovisno o nagibu stijene.
Inzenjeri i tehnicari tu imaju puno posla.
Ako bi nam otkrili tajne, buduci teroristi bi ih mogli zloupotrijebiti i sutra ubiti moje ili tvoje dijete.
Naravno da od mnogih avionskih nesreca, neke jesu "nastimane",ali vjerojatno ne sve.
Papir podnosi vece sudare od metala i plastike.
1988 je u Skotskoj,ako se dobro sjecam, terorista unistio veliki avion sa vise od 200 putnika.
Libijski agent je isporucen i lezao je u UK u zatvoru. Zbog raka je vracen u Libiju.
Americki pilot je napisao pricu, u kojoj CIA ima laserski top, koji iz drugog aviona pogodi oci oba pilota i oni umru od mozdanog udara.
Bez dokaza. Ako je istina ovo sto pisete, pazite da vam neko ne puca iz auta ispred vas.
U avionima putuju mnogi strucnjaci sa tajnim znanjima i tehnologijama.
Ali neki udesi su ipak i slucajni.
Sretno

Tko je glasao

Vladimire, ne mogu nas sve poslati u Vrapće

Civilizacija može napredovati samo lelujanjem neupitnih istina, samo propitivanjem prepričanih činjenica...
Prihvaćanjem meinstreama prihvaćamo mentalno robovlasništvo, a istim odgajamo buduće naraštaje u obrascu pokornosti. Ništa ja definitno ne tvrdim ali tražim slabe točke ispričane bajke...

Tko je glasao

...

Analitički dio grupnog nicka „Sjenka“

od kada vam je k. mišak postao analitički dio grupnog nicka sjenka?

________________________________________
"where ignorance is bliss, 'tis folly to be wise"

Tko je glasao

Zahvaljujem na analizi fabule

Posebno onog dijela koji problematizira vrijeme deblokade vratiju kokpita nakon proteka 5 minuta. I isparavanja čip kartice, i izvještavanja NYT-a...
A glede grupnog nicka - to je tako već godinama, na naše zadovoljstvo!

Tko je glasao

macka u mraku

sve su macke u mraku crne
procedura istrage pada putnickog aviona je prilicno jasna
nije lako lazirati podatke na izvoru
crne kutije su dvije
jedna biljezi sve zvukove u pilotskoj kabini
ta je nadjena prva
transkript razgovora pilota kopilota zvukovi u kabini
prepricani su javnosti
druga kutija biljezi zapise ocitanja instrumenata
visinu brzinu aviona
i akcije pilota/kopilota dodavanje ili oduzimanje snage motora
okretanje vodoravnog ili okomitog kormila
ta je nadjena puno kasnije
ali takodjer potvrdjuje teoriju o svjesnom namjernom unistenju aviona
ovaj me slucaj uvjerio da sam pogrijesio kad sam bio protiv prava LGBT
ljudi
nesretni kopilot nije se usudio izaci iz ormara
borio se s depresijom
jer se nije usudjivao priznari da je gay peder
na kraju je pukao kad mu je cura ostala trudna
a mogao se udati za pilota
i sto pedeset ljudi bi bilo sretno stiglo u duesseldorf

luka

Tko je glasao

Luka iz zemlje Hlebina

...transkript razgovora pilota kopilota zvukovi u kabini
prepricani su javnosti...

Problem i je u tome što su prepričani a ne citirani, što misliš kako je MH 317 postao nezanimljiv galamđijama koji su odmah znali da je oboren od ukrajinskih federalista.
A ukrajinski pilot se vratio bez rakete zrak-zrak - potpuno nebitno...
Zašto bi bilo nebitno da nitko u kritičnih 10 minuta spuštanja nije nazvao telefonom nekoga glede panike...nadalje, što je sa 3-5 min vremena kad je nastupila deblokada kokpit vrata pošto je ukucan kod nužnog otvaranja...
Naravno da ovdje ima dosta mjesta spekulacijama ove i one vrste međutim prihvatiti priču koja je servirana javnosti a koja je dirigirana obavještajnim službama jest prihvatiti logiku ovčjeg krda!

Tko je glasao

vjera

sjenka

ne postoji način da uvjeriš nekog ko ne vjeruje
a ne može provjeriti vlastitim očima, ušima, rukama...

u redovitim, urednim prilikama, povjerenje među prenositeljima informacije/istine
se podrazumijeva
ne provjeravamo svaku vijest iz novina, s TVa, interneta
vjerujemo na riječ

kada se taj lanac povjerenja
koji započinje od ANdrije Jarka
a završava doma pred ekranom
poremeti, zaljulja, pukne
teško je uopće raspravljati o događajima kojima niti smo bili svjedoci
niti znamo svjedoke

sumnja je opravdana iskustvom
paranoična sumnja je opravdana lošim iskustvom
ono što je otkrio Assange, pa momak koji sad živi u Moskvi
je istina, a malo se koji paranoik usudio o tome razmišljati

nekad su i paranoici u pravu
znam čovjeka koji mi je ozbiljno tvrdio da ga amerikanci prisluškuju i gledaju preko vlastitog kompjutora deset godina prije Assangea i Snowdena
i dalje je paranoik
i ne liječi se, nema vode ni struje u stanu
pomoglo bi mu liječenje
ali to ne znači da Snowden nije govorio istinu

možda neki avioni padnu iz prirodnih razloga
i prije su avioni padali, nisu valjda baš svi srušeni zavjerom CIA
avioni su u biti prilično neprikladni za zavjerenička uništavanja
imaju tehnologiju staru 30-40 godina
crne kutije nemaju slikovni zapis/kameru
avioni nemaju GPS lokator, (koju ima svaki bolji dostavni kombi)
koji bi ih smjestio u metar i u sekundu na karti svijeta
šteta
tek kad budu imali sve te novotarije
bit će lakše objasniti pad aviona

ali siguran sam da će tad biti će još više teorija zavjere

luka

Tko je glasao

Mene su život i posao

naučili da treba prema svemu biti skeptičan i ničemu ne vjerovati na prvu...medijima pogotovo.

Osobno sam od početka do kraja radio na slučaju trostrukog ubojstva..prije petnajstak godina. Čovjek je nedavno izišao iz zatvora, pa me podsjetilo...

..bilo je dobrano popraćeno u medijima...neke novine su imale po 4 lista o događaju...osim činjenice da se to dogodilo...masu napisanog i rečenog u medijima bile su obične konfabulacije..čak ni faktografiju...zemljopisne odrednice..neki nisu prenijeli korektno točno.

Sve iz medija treba uzimati s rezervom.

sve dobro...

Tko je glasao

I kaj sad?!

Maloprije je pao jer je kopilot bio peder u ormaru, a sad već pada "iz prirodnih razloga"...

Da službena verzija glasi kako je avion pao zbog greške na Airbusu, ili pak zbog toga što je pilot zaspao od premorenosti pa nalegao na tipku za spuštanje, a da je neka "sjenka" uletila s teorijom (zavjere) o kopilotu homoseksualcu depresivcu samoubojici koji se zaključao u kokpit, rekla bih joj da sere...

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

oprosti ako sereš nisam htio ometati

luka

Tko je glasao

Kad iz ormara izađu glupani

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

ovčje krdo..

... a podaci na kojima ti temeljiš svoj scenarij (spekulaciju) nisu ispričani javnosti? Pa odakle ti onda?

Tko je glasao

Nažalost ko zna i nažalost

Nažalost ko zna i nažalost zrakoplovi su previše danas pod nadzorom eletkronike , pa je moguće bez problema jednim zrakoplovom upravljati sa zemlje...

Gledajte godinu ... sada zamislite šta danas mogu...

https://www.youtube.com/watch?v=Kqt2gUvtwhk

Postoje brdo videa koji su izbrisani sa Boingom na satelistko upravljanje , Airbusom ... Nekada su se hvalili time , zašto više ne, ah o tom potom...

U zadnjih par mjeseci par nesreća su totalno nerazjašnjene , a neka događanja su bila izrazito čudna ... Sjetimo se samo nesreće sa cjelokupnim poljskim vodstvom i zaokret poljske u totalni ekstremizam sa sadašnjim njihovim luđacima...

Justice for all !

Tko je glasao

Skeptici mogu obarati detalj po detalj

Zato o tome treba pisati bez obzira na podrugljive etikete...

Tko je glasao

Zato o tome treba pisati bez

Zato o tome treba pisati bez obzira na podrugljive etikete...

Ne vrijedi ljude previše plašiti svašta bi pomislili i doživljeli mnogi emotivan slom , da skuže da su samo zamorci nad kojima elite ko zna kakve gluposti isprobavaju...

Ajde kada kažeš treba pisati evo ti malo materijala :

http://www.abeldanger.net/2010/01/field-mcconnell-bio.html - pogledajte letove ;)...

09/11

https://www.youtube.com/watch?v=yuC_4mGTs98

https://www.youtube.com/watch?v=Jc1ql4TfCZw

Zrakoplovi bez pilota

https://www.youtube.com/watch?v=QDBMxaEVxj0 f-16 spreman da potpuno vojno djeluje bez pilota, a pripremio ga Boing koji to odavno koristi...

Justice for all !

Tko je glasao

Kontinuitet od Babilona do danas

Obrazac 1 : 99 nije ni bezvezna ni slučajna konstelacija odnosa pojedinaca i grupa na zemlji. Princip tora i krda je temeljni odnos - svako drugo stanje je eksces. Također mislim da nije u pitanju slučajnost velikih brojeva već striktni i precizni plan onih koji se bave povremenim resetom... prije par let sam ovde pisal o osobnom vantjelesnom iskustvu, uzalud moje diplome i certifikati. Ništ mi niti vidimo niti rezmemo - najveći mi je problem kaj imam premali fond verbalnih izraza kojim bi prenesel unucima spoznaje o bitku ljuda, osjećam se tak ništavno i jadno...
Države i zakoni - daj me naj! Krvne loze su povjerenici da delaju "red" na zemlji... sila i moć je u službi zla - zato i more postojati njih nekoliko koji posjeduju sve na zemlji... netko je prebrikal ljudski kod tak da se trenutno služimo s manje od 1% potencijala ljudskog kao slike i prilike vrhovne inteligencije!

Tko je glasao

macka u mraku

luka

Tko je glasao

macka u mraku

u mraku su sve macke crne
sve sto znamo preneseno je medijima
neke su stvari logicne
postoje dvije crne kutije
jedna snima zvukove iz pilotske kabine
ta je nadjena prva, i transkript prepis razgovora objavljen je
preprican u medijima
druga biljezi podatke mjernih instrumenata
i
akcije pilota

Tko je glasao

eto

ni ja ne vjerujem u teoriju o kopilotu samoubojici....stvar je u tome što nismo u mogućnosti ...tvrditi suprotno..jer svaka suprotna tvrdnja je isto- teorija..

Preostaje: uzmi ili ostavi

sve dobro...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci