Tagovi

Osvrat na "brzi internet u svako kućanstvo"

Eh.. jutros san "brzo" načela (je se ovo piše sa Č ili Ć? :) ) tj. otpočela ( č ili ć?) pisanje mog prvog dnevnika na ovon, za mene super portalčiću i odma su mi se moji, poput čevapčići, prstići zalipili za tastaturu... ovisnost (o tome u slijedećem nastavku)?!

Pa san eto odlučila stisnut zube i napisat još par riči glede ove naše predizborne kampanje u nadi da će baren neko pripoznat važnost mog pisanja i moje želje da stvari napokon krenu na bolje...

Dakle, o čemu se radi...
Ma da Van iskreno kažen, dosta mi je više i "ovih i onih, i crvenih i plavih, i žutih i smeđih boja" koje me okružuju svakodnevno i kvare mi vid...
Dosta mi je pustih obečanja i nadanja da će sutra bit bolje...
Dosta mi pitanja ZA KOGA ĆEŠ GLASAT? Pitajte me kako san danas?!...
Dosta mi je dizanja cijena goriva, kruva , soka, duvana, alkohola i drugih, meni bitnih stvari u životu...
Dosta mi je praznih priča i uvjerenja onih koji najmanje znaju o onome čo pričaju...
Dosta mi je reklama i postera, skupa i štandova, poziva i pisama, i na kraju dosta mi je SVEGA.

Da se osvrnen na jednu stvar, kako to stoji u naslovu mog dnevnika - "BRZI INTERNET" - ma koji brzi internet u svako kućanstvo?! - čekan misecima da me uključuje, zoven, tražin, čak i molin, obečali doć danas, pa sutra, pa prekosutra, a njih nigdi... A zato mi račun, fala Bogu, stigne na vrime pa ti moja, ako ne platiš do kad to piše, moli Boga da te ne isključe, u čemu su itekako brzi... i onda...

Ima jedno malo misto na otoku sa najvišin vrhom na Jadranu di se ne more skupit od 500 stanovnika, 10 potencijalnih korisnika pa da se uvede internet, a kamoli oni brzi. O čemu mi to govorimo...

Pa se sad pitan, u želji da ću uspit u svojoj namjeri,

Di me ovo vodi? u "brzu" propast ili "brzi" internet...

Komentari

Poznat je slučaj Joleta

Poznat je slučaj Joleta koji je na usnetovskoj zajednici dosadio i bogu i vragu sa traženjem adesela. No vidi vraga baš je malo prije izbora i njegova lokacija postala dostupna tako da će on dobiti brzi internet.
Istina je da država nije ta koja uvodi internet u domaćinstva no država je ta koja određuje pravila ponašanja i na taj način može utjecati na pokrivenost države. Recimo može odobriti neke stimulacije na područjima koja nisu zanimljiva provajderima ili subvencionirati wlan i besplatni pristup na područjima od posebne državne skrbi te ih i na taj način učiniti zanimljivijima za život i razvitak poslovanja. Postoje još mnogi načini na koje se može djelovati da bi geslo u svakom domu brzi internet i postalo stvarnost.

Tko je glasao

Varalica u politici Sve ti

Varalica u politici
Sve ti je to njesra pod radnim nazivom"Kako je HDZ ukrao Bozic."

Varalica u politici

Tko je glasao

baš kako je goxic rekao,

baš kako je goxic rekao, kakve to veze ima država s internetom, pa bio on i brzi? što je sljedeće? mikrovalna svakom kućanstvu? pih.
inače, koliko god da ti je zgodno pisati postove, bilo bi još zgodnije ograničiti se na jedan dnevno. nej zamjerit.

..............................................................................................
Get your facts first, then you can distort them as you please.

Tko je glasao

Odlično, ja sam zadnjih

Odlično,

ja sam zadnjih tjedana uvijek zastao, zažmirio i sa smješkom poslušao ivin mili glasić kako govori: "doveli smo brzi internet u svako domaćinstvo". Onda otvorim oči i pošaljem ga u 3pm! Živim u ZAGREBU, i već 6mj ne mogu do interneta!!!!!!! Nek ode u 3pm!

Tko je glasao

Dok god T-Com vidi

Dok god T-Com vidi mogučnosti maksimalne uvjete u mužnji svojih potrošača nebu bolje. Kvalitetne konkurencije nema. U Njemačkoj je 1&1 s povoljnom ponudom povukel tolko potrošača da se je Deutsche Telekom konačno pokrenul. Ja plačam kod 1&1 29,99€ mjesečno i imam,
6000 kBit/s
Internet Flat
Telefon Flat u njemačku mrežu
Mobitel Flat u njemačku mrežu
Movi Flat
U domovini za dopust sam u roku od dva mjeseca platil 2300 kuna i kad sam išel preko modema u mrežu sam skoro zaspal.
Bil sam pretežno na večer i u jutarnjim satima aktivan.

Tko je glasao

Na stranu ponašanje

Na stranu ponašanje T-COM-a, ali u državi postoji još nekoliko providera ovih usluga. Otkud Drivi pravo, i ovlast da obećava nešto, s čim nema nikakve veze. Osim, možda ako ne misli pogodovati jednom od providera, ili mu štetiti.

Tko je glasao

Gubitkom vlasničkog udjela

Gubitkom vlasničkog udjela u T-Comu, izgubili smo mogućnost utjecaja da se infrastruktura potrebna za ADSL/ADSL2+ usluge dovede do mjesta koja su neprofitabilna manjim dakle svim ostalim isp-ovima čije je poslovanje koncetrirano na veće gradove i njihovu užu okolicu.

Tko je glasao

Ko šljivi mala mista.

Ko šljivi mala mista. OČEMO veliku dividendu!

Tko je glasao

Da mi je samo znati kao ste

Da mi je samo znati kao ste to uspjeli sama sebi dati negativan bod. Ja sam mislio da je to nemoguće, čisto tehnički. Ali, kaj se tiče interneta, obećali su ga u svako kućanstvo. Samo nisu rekli do kad.

Tko je glasao

Klasično obecanje biracima

Klasično obecanje biracima sa IQ-om manjim od 90. Morate priznati, dobro zvuci: Besplatan brzi internet u svako kucanstvo!!! No kako to misle napravit. Oce li drzava graditi svoju mrezu po Hrvatskoj? Ili ce mi refundirati cijenu koju sada placam? Hoce li natjerati providere da spajaju svaku kucu?

Naravno da nece, ali jebi ga, dok ima ljudi koji puse ovakva obecanja i dok zivimo u drzavi u kojoj ne postoji novinar koji bi razmrcvario Sanadera sa pitanjima poput mojih te prikazao kakvu je bljuzgotinu rekao, nece nam biti bolje.

Tko je glasao

Ha,ha... još sam mala..

Ha,ha... još sam mala.. učim polako al ne i sigurno.. :)

Neću politiku u svoju butigu

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci