Tagovi

Orepiću, predmet si ismijavanja neprijatelja Hrvatske / DORH se odmetnuo i suspendirao Kazneni zakon čl. 349.

Barbossa

Kome je u interesu lijepiti plakate SERBIAN FAMILY TREE? Kome je u interesu da budu na engleskom, da “ceo svet razume”? Kome je u interesu da se pljuje po Hrvatskoj i Hrvatima, tko to radi neprekidno i neprestano?

Kako bez istrage svi znaju da je ovo djelo Hrvata, kakvo nam dobro ovaj čin može donijeti, zašto ovoga nije bilo ni u ratu?

Idemo od kraja: Zašto ovoga nije bilo ni u ratu? Zato što Hrvati ovo ne rade, nije nam ni u interesu, a najbitnije – nije ljudski. Te ni u najstrašnijim trenutcima kad su nam okupirali trećinu zemlje i pobili 30 000 Hrvata nismo radili ovakve budalaštine, a zašto bi sad?

Kako bez istrage svi neprijatelji Hrvatske i Hrvata znaju da je ovo djelo Hrvata? Nikako, nitko to ne može znati, dok istraga ne pokaže, ali znamo da postoje planovi destabilizacije i uništenja Hrvatske i da se brutalno provode na svakom koraku, od prepiljeno/odvrnutih šarafa kojima se napadalo Hrvatsku da je fašistička, preko već sličnog uratka kad je kao slučajno urednica jednog beogradskog portala naletjela sasvim “kao” slučajno u sred Zagreba na isti ovakav samo manji plakat pa su pročetnički i fašistički mediji napadali Hrvatsku da je fašistička, pa svastika na Poljudu za koju sam odmah rekao da nećemo nikad upoznati autore, jer nije u interesu neprijatelja Hrvatske da se pronađu teroristi pete kolone.

Ne znaju oni ništa, odnosno zna peta kolona i obavještajno podzemlje koje ove diverzije izvodi. I sad umiru od smijeha Orepiću koji se bespotrebno sramoti izjavama da ovo rade Hrvati, pa kako pobogu znaš, ako ne znaš tko je taj, kako te nije sramota?

Koliko čovjek mora biti glup da stalno nasjeda na iste fore?

quote-propaganda-works-best-when-those-who-are-b

Mi Hrvati ne bojimo se nikoga, pod tim “mi” mislim na nekorumpirane i one koji vole svoju zemlju i čitavu naciju. Mi Hrvati transparentno i jasno kažemo za što se zalažemo, javno zastupamo istinu i ne krijemo se kao šuge, odnosno neprijatelji Hrvatske, kad nešto radimo, ne krijemo ništa, a to najviše boli neprijatelje naciste pa onda rade ovakve diverzije pod okriljem mraka.

Što nama može donijeti ovakav neljudski čin? Što osim dodatnih poena nacističko fašističkom biltenu Novosti i jatacima koji podržavaju taj nacistički bilten koji umjesto da promiče srpsku manjinu i interese srpske manjine širi neljudsku mržnju prema većinskom narodu. Ta mržnja je, ne u rangu, nego i strašnija od mržnje kojom su zasipali nacisti Židove prije holokausta, i njima se odricalo pravo na bilo kakva prava pa i prava na život, to rade Novosti i to podržava Leković, beogradski šarafdžija kojega policija štiti tako da ne da van izvještaj o šarafima, koji su dugo bili prepiljeni, a onda odjednom odvrnuti. To podržava i potiče kadija Pupovac. To podržava kadijina žena u HND-u Lukićka. To podržavaju genetski kompaktne tobožnje civilne udruge pod kadijinom komandom. To podržava i DORH koji ne vidi ništa sporno u tome da se pljuje na Ustav RH, konkretno ove odredbe:

Članak 14.

Svatko u Republici Hrvatskoj ima prava i slobode, neovisno o njegovoj rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

Jedino Hrvati nemaju prava niti slobode biti Hrvati, a da nas ne nazivaju šupcima ismijavaju nam himnu, tvrde da ova država nije naša, jedino Hrvati nemaju pravo biti katolici, a da ne nasrću na nas mržnjom i nazivaju katolibanima, jedino Hrvati nemaju slobodu ovako brutalno vrijeđati srpsku nacionalnu zajednicu, jer su oni zaštićeni zakonima, zamislite?

Članak 20.

Tko se ogriješi o odredbe Ustava o ljudskim pravima i temeljnim slobodama, osobno je odgovoran i ne može se opravdati višim nalogom.

Ne važi za Hrvate, Hrvatima možeš ismijavati sve što hoćeš, samo je nebo granica, možeš tvrditi da Hrvati nemaju pravo na život, da su šupci i da je država šupačka, DORH se slaže.

Članak 21.

Svako ljudsko biće ima pravo na život.

Nema svako biće pravo na život, kolumnist Novosti, Viktor Ivančić, tvrdi ovo: Hrvatski narod završava zdrobljen, skrckan, progutan i poslije svega posran. Ivančić posran

Članak 23.

Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.

Svjedoci smo da nas zlostavljaju neprekidno i da ništa što radimo ne smanjuje mržnju neprijatelja Hrvatske koji žele našu zemlju i more.

Članak 26.

Svi su državljani Republike Hrvatske i stranci jednaki pred sudovima i drugim državnim i inim tijelima koja imaju javne ovlasti.

Svi su pred zakonom jednaki.

Nije istina da su svi pred zakonom jednaki. Kazneni zakon, članak 349, savršeno jasno propisuje da je izvrgavanje ruglu himne kažnjivo djelo, DORH suspendira Kazneni zakon i proglašava ga ništetnim, te lov na Hrvate i simbole otvorenim. index.hr svojevremeno je na hrvatsku zastavu stavljao svastiku, to danima držao na naslovnici i DORH nije podnio prijavu, jer ne radi prema zakonima RH, već prema svojoj volji ili volji svojih nalogodavaca koji očigledno također ne priznaju RH niti propisane zakone.

To je ovaj zakon:

Tko javno izvrgne ruglu, preziru ili grubom omalovažavanju Republiku Hrvatsku, njezinu zastavu, grb ili himnu,

kaznit će se kaznom zatvora do jedne godine.

Narodne novine br. 125 07.11.2011 Kazneni zakon: Članak 349.

Je li vam sad jasnije što je točno DORH napravio?

Članak 39.

Zabranjeno je i kažnjivo svako pozivanje ili poticanje na rat ili uporabu nasilja, na nacionalnu, rasnu ili vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti.

Pročitati izvještaj U ime obitelji i sve će vam biti jasno. Apsolutno najstrašnije pozivanje na nacionalnu i vjersku mržnju prema većinskom hrvatskom narodu ne samo da je dozvoljeno, poželjno i strašno dobro plaćeno, nego svaki otpor toj mržnji i pozivu na holokaust jednog naroda biva proglašen fašizmom. Nešto slično su prošli Židovi kad nisu smjeli pružiti otpor kad su ih ovako sotonizirali, a onda se prešlo na fizičku eliminaciju, to uvijek i jest clj sotonizacije jednog naroda, priprema za holokaust. Hrvatski narod nije uopće svjestan koji je cilj sotonizacije?

Članak 125.

Državno odvjetništvo je samostalno i neovisno pravosudno tijelo ovlašteno i dužno postupati protiv počinitelja kaznenih i drugih kažnjivih djela, poduzimati pravne radnje radi zaštite imovine Republike Hrvatske te podnositi pravna sredstva za zaštitu Ustava i prava.

Gore smo dokazali da je DORH suspendirao zakone RH, dakle i samu državu, ovo je samo dokaz da je nebrojeno članaka Ustava i Kaznenog zakona suspendirano u korist terorističkih organizacija i akcija, a protiv hrvatskog naroda i države.

DORH se odmetnuo i proglasio Kazneni zakon i Ustav RH nevažećima i radi prema uputama onih koji šire mržnju i pripremaju holokaust hrvatskom narodu. U tom smjeru idu i tekstovi koji hrvatski narod nazivaju šupačkim, državu Hrvatsku državom šupaka i dodaju da takva država nema smisla, nikad nije postojala, ne postoji ni sad, niti će ikada postojati, DORH se slaže.

U tom smjeru ide i ovaj najnoviji uradak, na engleskom jeziku, tako da ceo svet razume kakvi smo mi Hrvati fašisti i zašto je holokaust nad Hrvatima jedina opcija, a tim činom radi se i dodatni pritisak na ionako štokholmskim sindromom pogođene političare Hrvate, koji bi i svoju mamu prodali za šaku škuda ili funkciju koju nekim bolesnim čudom djele i osiguravaju pripadnici vladajućih Tutsia, genetski predodređenih da vladaju.

Orepiću, ne znam je li tvoja izjava samo plod nerazmišljanja, neznanja, nemarnosti, nebrige, površnosti, lakoumnosti, potrebe da se dodvoriš neprijateljima… voliš li ovu napaćenu zemlju i narod ili nas mrziš, ali znam da ako svjesno govoriš što govoriš da ti se smiju i da te ne poštuju koliko ni psa neprijatelji našeg naroda i države. Mene je sramota zbog toga što se oni tebi smiju i što ti stavljaju riječi u usta da sprovedu svoje ciljeve. Preko tebe smiju se i nama i zadovoljno žderu prasiće dok se valjaju od smijeha kako ti napadaš nas i nikako ne shvaćaš obrazac.

Ova je akcija djelo neprijateljskog podzemlja i to je svakom sa imalo razuma jasno, jer su prve njihove reakcije bile napad na predsjednicu i Vladu, a to i jest cilj diverzije.

Destabilizacija, destabilizacija, destabilizacija… Nasrtanje na identitet Hrvata kao čovjeka, pa se mi kao stalno moramo sramiti, kao što se Orepić i DORH srame, a teroristi rade diverzije na dnevnoj bazi, onda o tome pišu po svijetu i pripremaju nove tekstove u kojima će dokazivati da mi nemamo pravo na život, jezik, ime, naciju, državu, život!!!

I nisu problem oni, problem su korumpirani i nižeg stupnja svijesti Hrvati koji jednostavno ne mogu ustati na noge i otresti parazite koji ih stalno ubadaju svojim otrovnim repovima i drže u polusvijesnom stanju robova bez uma.

Ako su korjeni krize duboki, široki i visoki, ne znači da su predimenzionirani.

Komentari

Orepić? Što ono beše taj u

Orepić?
Što ono beše taj u ona olovna vremena? Iiii... što se čuditi?

DORH?
Što je to i koji su njegovi rezultai rada od nastanka do dana današnjeg?
_________________
Sve opisano u dnevniku nije ni uvertira u ono što slijedi.
Zašto je tomu tako?
Zato jer su Hrvati stali kada je trebalo ići silovito naprijed!

Tko je glasao

Laganini, Sve za 5+.

Laganini,

Sve za 5+.

Tko je glasao

sjećaš se

Ja sam ti onako na prvu mišljenja da je to učinio neki "naš" mangup.

Sjećaš li se kako je prije 5 godina "naš" mangup napisao CCCC i Srbija na spomeniku poginulim braniteljima ?

Meni je to ostalo u pamćenju, a ako se slučajno ne sjećaš da te podsjetim:

Uhvaćen 20godisnjak koji je u borovu na spomenik poginulim redarstvenicima napisao Srbija

Mene ti zanima da li je taj mangup bio uopće završio u zatvoru ?

Pretpostavljam da je svima jasno zašto pišem u navodnicima naš.

Tko je glasao

Da ti budem iskren meni ništa nije jasno što si htio reći?

Ili rekao? Tko su naši, njihovi, prema tebi, naravno.

Tamo ne piše tko je maloljetnik osim da je iz Borova, a ja ne znam sastav stanovništva u Borovu pa ne mogu ništa pametno zaključiti?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

naši i njihovi

Teoretski govoreći naši su Darko Radelić

uhicen autor vukovarskih grafita zivio seselj i smrt hrvatima

Vili Bon:
Zločin iz mržnje, samo koje?

,a još ih se nađe. Nisi na njih zaboravio ?

Da li se slažeš da su oni teoretski govoreći naši ?

Tko je glasao

Odgovorit ću ti kad postaviš jasno i otvoreno pitanje

Daklem, što je poanta tvojih dvosmislenih i hipotetičkih pitanja/odgovora?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

hipoteticka

Pitanja nisu hipoteticka.

Samo sam ukazao na činjenicu da ponekad navodni domoljubi pišu po Hrvatskoj "Ovo je Srbija" i rade slične pizdarije zbog kojih se Hrvatska nađe u problemima.

1) Nije valjda da ćeš osporavati da je autor dokumentarnog filma "Živa rana Vukovara" po tom istom Vukovaru pisao SSSS i Ovo je Srbija na Ovčari.

2) Nije valjda da ćeš osporavati da je navodni domoljub stavio bombu u dvorani za koncert Thompsona

3) Nije valjda da ćeš osporavati da je Slovenac koji je u zatvoru zbog prevara proveo desetak godina kod nas veliki stručnjak za partizanske zločine.

Mogao bi o tome duže pisati......

Pretpostavljam da ćeš se složiti da takve gluposti ruše "rejting" domoljuba u Hrvatskoj ?

Govoreći o drugim stvarima nužno je naglasiti da kada tvrdiš "Jedino Hrvati nemaju prava niti slobode biti Hrvati, a da nas ne nazivaju šupcima ismijavaju nam himnu...." pretjeruješ. Koliko je Francuza, Engleza ..... U EU završilo pred sudom kada su izjavili da je Francuska, Njemačka.... kultura bolja od na primjer afričke ? Optužba je glasila rasizam. S ovim samo tvrdim da je danas u EU teško biti Francuz, Njemac, Hrvat i slično jer te liberali preko medija odmah masakriraju.

ps. ako ne možeš odgovoriti niti na ovo pitanje dižem ruke

Tko je glasao

Aha, zamjena teza, odvlačenje pažnje od teme dnevnika, laži...

Odgovorit ću ti na ova pitanja kad provjerim o čemu se radi jer većinu ovoga nisam ni čuo ni vidio. Jedino znam da lažeš za Leljaka i desetak godina, ali naravno da slijediš logiku kad lažeš laži masno.

Ali pazi ovo: ti tvrdiš da ne postoje masovne grobnice i ne postoji Huda jama u kojoj su zazidali tisuće živih ljudi jer je Leljak osuđen zbog kriminala, naravno da pričaš totalne gluposti.

Tekst iz linka te demantira i u ovom slučaju:

http://www.index.hr/Vijesti/clanak/uhicen-autor-vukovarskih-grafita-zivi...

Ipak, neslužbeno doznajemo da se u ovom slučaju nije radilo o osobi hrvatske, nego srpske narodnosti.

Onaj donji link koji kao potvrđuje tvoju priču ima kao poantu ovo:

Svi navedeni slučajevi mogu se podvesti pod ''zločin iz mržnje''. Samo pitanje je koje mržnje? U onim slučajevima koji su razjašnjeni otkrilo se da je u pitanju bila mržnja prema Hrvatskoj i hrvatskim vrijednostima, a ne hrvatska mržnja prema nekomu ili nečemu.

http://www.hrsvijet.net/index.php/kolumna-damir-pesorda/45889-damir-peso...

Dakle lažeš i to.

Trebamo li zanemariti da ne demantiraš ništa iz dnevnika nego lažima pokušavaš odvući pažnju i relativizirati rad srbijanskih obavještajnih službi pričicama "I vi to radite"?

Ne, ne trebamo, ali je zgodno primjetiti da tvoji upisi čak i podržavaju moju priču jer dokazivanjem da i mi to radimo priznaješ da se to radi i da je normalno.

Mada je tebi cilj odvući pažnju čitatelja sa teme u neke druge vode u kojima se mi opet branimo.

Brani se ti od ovoga što sam napisao u dnevniku, ako si faca. Ospori da DORH nije prekršio zakon, da Pupavac ne širi mržnju prema Hrvatima i sotonizira Hrvate gore nego nacisti židove, ospori da je ovaj već viđeni scenarij Serbian family tree već upotrebljen i da je baš pa baš slučajno, pa baš kraj dečjeg vrtića, pa baš sasvim slučajno na engleskom da ceo svet razume tko su ustaše, pa baš sasvim jebeno slučajno na to naletjela urednica beogradskog portala u sred Zagreba, alooooo? I evo, ponavlja se i tko ima najviše štete?

Osjetio sam što radiš, jer zlo i zle namjere osjećam na prvu. Koncentriraj se na dnevnik pa onda možemo nastaviti razbijati tvoje odreda laži.

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Poljudski svastičar je nacrtao stablo i bacio suzavac na LGBT

I nisu problem oni, problem su korumpirani i nižeg stupnja svijesti Hrvati koji jednostavno ne mogu ustati na noge i otresti parazite koji ih stalno ubadaju svojim otrovnim repovima i drže u polusvijesnom stanju robova bez uma.Da, problem su Hrvati., jer su nasjeli na udbašku prijevaru zvanu MOST, koji je spriječio smjene u DORH-u za vrijeme vlasti Domoljubne koalicije.

Isti taj MOST smijenio je čovjeka koji je htio spriječiti štetu RH od 5 milijardi kuna, za sada, kroz prekid Argbitraže INA-e i MOL-a. Rijel ej o "brifiranom" Boži Petovu i ostalim iznutra crvenim ćuprijašima.

MOST i dalje ( zato su inzistirali na resorima policije , pravosuđa,uprave, energetike,..i na tripartitnoj vlasti), a i dio HDZ-a-s Plenkovićem na čelu (zato je i dao MOST-u te resore i doveo u ministarstvo pro-Novost(i)ašku i pro-"antifašku" i pro-jugoslavensku kulturnjaču- Obuljenku)(, nastavlja zaštitu takvog DORH-a, nelustriranog pravosuđa, agresivnog medijaškog projugoslavenskog i provelikosrpskog čopora.

Petrov nije na hrvatskoj strani, a uz to je i ucijenjen- u zadnej vrijeme i preko Povjerenstva za sukob interesa. Pogledaj samo kako je baš sada iz DORH-a izvukao , preko Povjerenstva za sukob interesa,prastari sukob interesa Bože Petrova oko zapošljavanja šogora u Metkoviću, iako je to bila prastara stvar. Time mu je stavio do znanja da će biti sudski proganjan, ako smijeni Cvitana i DORH.

Plenković se ruga cijelom cijelom hrvatskom narodu, prvo postavljanjem Obuljenke ogrezle u kriminal u HAVC-u i s debelim vezama u antihrvatskom kulturnjačko-agresivnom miljeu, jer narod je izglasao za Hasanbregovića, a ne to spadalo- ružno lice kulturnjačke specijalnoratovske agresije na RH. Plenković i dalje podržava Obuljenku koja podržava i relativizira kriminal u HAVC-u i dalje rasipa hrvatski novac na protuhrvatske aktiviste koji su se razmilili u HAVC-u, na HR-u, te po svim kulturnim institucijama u RH.

Dakle: Plenković = Obuljenka, Plenković = kulturnjačka i sprskomanjinska SDSS-ovska agresija na hrvatski narod, Plenković=protuhrvatska HRT, Plenković ="pudlica" hrvatskih vanjskih neprijatelja (Merkel, D. Pack i ostalih multikulturnjačkih neprijatelja svih naroda, Plenković= pljačka RH preko otkupa MOL-ovih dionica, Plenković= upropšaštavanje HEP-a.

Budući su nam čak ismijali i hrvatsku himnu, a naše institucije i politika nas prisiljavaju da čak i to plaćamo, jer su nam sve institucije kojima bismo se branili okupirane, preostaju nam samo vaninstitucionalne akcije i borba. U prilog tome treba koristiti ista sredstva, pa evo njihove himne u slobodarskoj, umjetrničkoj obradi jedne Hrvatice koja ih zato opisuje na sličan umjetničko-satirični način:

http://pollitika.com/satira-na-satiru

A za Orepića evo poruka Hrvatice:
Gori od četnika-svastičara s Poljuda je onaj koji još nije pronašao Poljudske svastičare.

Također najveći četnik nad četnicvima je onaj tko nije podigao optužnicu za ubojstvo D. Pajićića i tko čuva njegovog ubojicu u hrvatskoj policiji.

I za druge političare i dužnosnike evo poruke:

"Još gori od četnika su oni koji velikosrpskom Kultur-bundu i "civilnim parazitraškim udrugama", te specjalnoratovskim odredima agresora na RH, daju hrvatske novce iz proračuna, a uskraćuje ih hrvatskoj, srpskoj i ostaloj sirotinji iz RH, smanjujući udio novca za socijalu i za demografski oporavak.

Još gori četnik od četnika je onaj koji ne kažnjava SNV i SDSS zbog specijalnoratovske djelatnosti protiv RH kroz Srpske novosti i Božićne velikosrpske derneke sa SPC, te time otvara prostor za mnoge vaninstitucionalne djelatnosti poput plakata drveta s obješenim ljudima koje je vjerojatno nacrtao upravo Onaj Poljudski svastičar, kojega štiti Orepić-Ostojićeva policija i tripartitaški (SDP-MOST- Plenkovićev dio HDZ-a) DORH, koji namjerno opstruiraju njegovo pronalaženje.

I suzavac na LGBT u klubu Super, Super, bacio je Poljudski svastičar, kojega namjernim nepronalaženjem štiti Policija i DORH.

Zašto nema prosvjeda LGBT zajednice, zbog nepronalaženja suzavičara-svastičara, pred Policijom, jer još nije pronađen?
Zašto mediji ne inszistiraju na pronalaženju tih svastičara i smjeni onih koji su nesposobni da ih pronađu?

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci