Tagovi

Opereta: Za SDP-ova „lovca“, htjeli bi "HDZ-ova „kralja“

Opereta: Za SDP-ova „lovca“, HDZ-ova „kralja“

Da je ova trenutna politička situacija partija šaha, pregovaralo bi se o zamjeni SDP-ova „lovca“ za HDZ-ova „kralja“.
Ukazana „Kraljica“ pokušala je nametnuti tu zamjenu, iako su jasna pravila šaha: smjena „kralja“ znači gubitak „partije šaha“.

U ključnim trenutcima, kada je potrebna snaga i čvrstina iskaču pojedinci loših namjera, i vjerujem „krtice“, na koje računa suprotna strana. Tako je bilo s Prgometom, pa Stierom koji je izletio sa svojim „esejom“ o demokratizaciji HDZ-a, kod početnog pregovaranja s MOST-om, pa Plenkovićem koji je to izveo ne bi li u ovim kritičnim trenutcima za HDZ napravio za sebe koristan razdor, te na kraju, možda i ono što je vječiti stari lisac najavljivao da nije gotovo: pojava „kraljice „ HDZ-a u odlučnom trenutku po HDZ, koja bi smaknula svoga „kralja“ za tuđeg "lovca".

TAJNI GRIZLI, iskočio je iz tajnih dokumenata agencije GRIZLI, a JAVNI GRIZLI odvijao nam se i odvija nam se izravno pred očima: od trenutka kada je SDP „predstečajnim nagodbama" milijardu kuna državnog novca prepustio svome "grizlijevcu" Paviću, a stotine milijuna kuna nekažnjenom crtaču svastike po hrvatskoj zastavi -Matiji Babiću, preko sramotno smiješne kazne rada za „opće dobro“ i oprosta dugova.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/javnost-jednoglasna-ne-dozvoljavamo-d...

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Index-portal-zatrazio-pokretanje...

Kako je SDP opraštao preko milijardu kuna poreza Paviću, dok je isti plaćao grizli novinare, po trideset, četrdeset, pedeset tisuća kuna mjesečno, da grizu mete na koje ukaže SDP, da godinama sustavno i kontinuirano grizu političke protivnike svojih mecena, te da u medijskom prostoru stvaraju „lovce“ poput MOST-a, prije OraH-a, Laburista, popova Grubišića, Živog zida i ostalih „poštenjaka“ i „moralnih veličina“, a sve za potrebe političkog naručitelja- SDP-a.

Opraštao mu je pred očima cijele RH, ali tek tajni GRIZLI ponovo je razotkrio narodu metode tog kriminalnog posla, te načine plaćanja političkog kriminala raznih medijaša i novinaraša. Razotkrio je i poraznu činjenicu o (ne)radu DORH-a.

http://direktno.hr/en/2014/direkt/5911/Josipovi%C4%87-me-zvao-da--zajedn...

Od trenutka dolaska Karamarka na čelo HDZ-a, traje bjesomučna SDP-ova akcija svrgavanja demokratski izabranog predsjednika HDZ-a, preko napada njihovih partijskih medijaša.

Jasno je i zašto. Ta pobijedio ih je za sada 5 puta taj, po medijima i kontroliranim agencijama za ispitivanje popularnosti - "najnepopularniji političar". Ako je taj čovjek "najnepopularniji političar", paradoksalno je i smiješno tražiti njegovu ostavku. i to iz redova suprotne strane. :)))
No, ne kontroliraju ga oni koji su kontrolirali Sanadera, uvalili Prgometa, koji zazivaju Stiera, Plenkovića i ostale, njima podobne ljude iz HDZ-a.

Za dalje pokušaje trebao im je bolji alat, i evo, našli su ga: Petrova i MOST. Stvoren je niotkuda, dobio sav medijski prostor, na „grizlijevski način“, a sada odrađuje svoj dio posla u sinergiji sa SDP-om i računa na neke snage unutar HDZ-a.

Za samo pola godine MOST je organizirao svoju FIMI Mediu- „GRIZLI“.
SDP-ov medij HRT, izdigla je tog GRIZLIJA iz Metkovića da grize HDZ, kada god bi HDZ krenuo u istinske promjene.

Svoje „grizlije“ MOST je rasporedio u MUP, u Ministarstvo pravosuđa, pokušao u SOA-u, a u HDZ-u je probudio spavajuće GRIZLIJE. Nije se uzalud stari lisac smijuljio dok je govorio kako nije politički mrtav u HDZ-u. Dao je signal "grizlijevcima" unutar samog HDZ-a.

Time bi si Petrov osigurao sljedeće izbore, jer eto, srušio je HDZ-ovog „kralja“ i praktično uništio HDZ.

Ipak, SDP-lovac se našao u „stupici“ koju je pripremio „kralju“, a iz njegovih intervjua jasno je da i dalje računa na „grizlijevce“ unutar HDZ-a. Ako ti ne uspiju odraditi sam će proći ono što je planirao predsjedniku HDZ-a. U ovakvim prilikama HDZ-„grizlijevci" izlaze kao kišne gliste za vrijeme kiše .

Samo nečija djela, a ne isprazne riječi, razjašnjavaju tko je tko, jer Hrvatska je ispremrežena GRIZLIJEVSKOM MREŽOM.

I HRT je bio ucijenjen dugovima:
http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ekskluzivno-prebijanje-poreznog-...
Kako su našli zajednički jezik, vidimo iz programa HRT-a, koji je postao SDP-ov medij.

Ova bijesna, do sada neviđena haranga na predsjednika HDZ-a, do uništenja, podjeća me na pokušaj JNA da makne predsjednika HDZ-a -preko raketiranja Banskih dvora.

Umjesto raketa i JNA, ovaj puta je krenuo Božo Petrov i MOST, po planovima Milanovića, SDP-a i starih struktura čija je on filijala.

Jedno je jasno: HDZ ne smije u ovoj partiji šaha žrtvovati svoga „kralja“ za suparničkog "lovca".

Ponašanje MOST-a u MUP-u pokazuje da je ta skupina zadužena za zaštitu bivših kadrova. Ona neviđena krađa zlata i stotina tisuća eura u samom sjedištu MUP-a, neprovođenje istrage za ubijenog branitelja Darka Pajičića, te davanje državnog terenca smijenjenom kadru na korištenje, protiv pravilnika i zakona, dokaz je da MOST laže o „poštenju“, „stručnosti“,"pravu"...

Slično je i s DORH-om. Boži Petrovu je prihvatljiv čovjek koji je najodgovorniji za nesankcioniranje kriminala, za zaštitu kriminala prošle vlasti (MIG-ovi, kriminal u ministarstvu poljoprivrede, kriminal u poreznoj, suradnja s Rusima, iako smo u NATO-savezu,...), te čovjek koji selektivno optužuje prema naputcima političara. MOST je, pokazuje AFERA GRIZLI, vjerojatno trebao razgranati taj posao. Dok drugima viču: „Lopovi, lopovi“, oni ne samo da bi pljačkali, zapošljavali svoje lokalne "prikane" (ministri i suradnice iz Metkovića i okoline), nego bi podizali i naručivane optužnice. Možda im je za to pogodan Dinko Cvitan?

Pogledajmo slijedeću činjenicu: Božo Petrov , Milanović i SDP, Vrdoljak i HNS, svaka novinarska šuša, svaka šuša s FFZ, te FPZ, kojekakvi lijevi analitičari, kojekakva novinarska spadala, stari lisac iz HDZ-a, ... svi su si uzeli za pravo kadrovirati u HDZ-u.

Što ih briga za tuđu stranku, neka uređuju SDP ili stranke koje simpatiziraju. Ta Milanović im je izgubio 5 izbora za redom. I umjesto da njega tjeraju iz SDP-a, jer je gubitnik, da traže bolje kadrove unutar SDP-a, svi oni pametuju HDZ-u -staviti čovjeka po volji lijevih medija, lijevih analitičara, lijevih udrugaša,..., nešto poput Sanadera, koji im je bio po mjeri, jer je uništavao HDZ iznutra. Zato ljevičarsko zazivanje Plenkovića, a sada i Brkića kazuje puno više o tim kadrovima , nego se zna o njima..

Milanović je rekao da će stvarati pakao i stvara ga preko parazitskih udruga, "kulturnjaka", kontroliranih medija, DORH-a,....

Ako ovako nastave mogao bi im se jednog dana, uskoro stvoriti pakao prosvjedima pred HRT-om, pred redakcijama Jutarnjeg , Večernjeg i ostalim SDP-ovim grizlijima koji grizu, godinama, dobro hranjeni poreznim milijardama kojima ih je dobro uhranila prošla vlast, te puno milijardi od onih 100 milijardi kojima su nas zadužili za zadnjeg mandata.

I dalje preostaje samo jedno: ukidanje ovakvog HRT-a, koji nije javni već servis SDP-a.

Karamarko se treba obratiti hrvatskom narodu, u duljem iskrenom govoru pozvati ga da se zajednički suprotstavi tom partijskom paklu i MOST-ovim lažima, kriminalu kojim je zagađen MOST, ali i kriminalu kojega preko MUP-a i pravosuđa, DORH-a , žele štititi i tako zaštititi stare strukture.

....
U šahu bi svatko žrtvovao "lovca" za "kralja", jer to znači pobjedu. Zato odlazak Petrova ništa ne znači za one koji su ga instalirali, jer bi ostvario želje onih koji su ga raznim grizlijevskim aferama izdigli da izvrši upravo ovo što radi.

„Lovac“ bi se žrtvovao za „kralja“, a oni koji to savjetuju iz HDZ-a predsjedniku Karamarku, savjetuju da HDZ napravi harakiri.

Novi izbori ne znače gubitak HDZ-u, nego brisanje MOST-a i praktično suprotstavljanje samo SDP-u, a za to mogu dobiti podršku hrvatskog naroda.

Izgledni novi izbori, s tehničkom vladom na čelu, išli bi po demokratskoj proceduri, uz totalnu kontrolu izbornih povjerenstava, nelustriranog DIP-a, te razmontiravanje APISA u koji su instalirani SDP-ovi informatičarski kadrovi

Zbog toga je nužno obraćanje hrvatskom narodu i hrvatskim glasačima, te promjena predizborne taktike, koja je na prošlim izborima bila mlaka, blaga i naivna. Treba stalno ukazivati na ogromnu količinu pljačke prošle vlasti, zaduživanja, klijentelističkog zbrinjavanja parazitskih udruga, portala,"kulturnjaka", Milanovićevo pozivanje hrvatske mladosti na odlazak iz zemlje, krađu u DUUDI-ju, anacionalnu i projugoslavensku politiku, ukazivanje na zlouporabu medija i agencija za ispitivanje popularnosti.....

http://direktno.hr/en/2014/direkt/50405/Nova-afera-Vesne-Pusi%C4%87-Pla%...

Tada će, na izborima, hrvatski narod takvima odgovoriti pobjedničkom, političkom "olujom"!

Komentari

SDP, MOSZ i Živi zid se raspadaju- nova ljevica nastaje

Tri stranke u raspadu: SDP, MOST i Živi zid, pokušavaju uništiti HDZ stvaranjem jednopartijskog sustava

Cijeli niz udica za naivne: ORaH, Laburisti, pop Grubišić, PravDA, MOST, Živi zid, ..., s "poštenjem i moralnošću"prodefiliralo je nedavno hrvatskom političkom scenom a svi su bili i ostali- nemoralni sateliti SDP-a.

Tragični politički igrokaz u Hrvatskoj odvija se u kazalištu u kojem zajedno kolo plešu nelustrirana politika koja ne sređuje biračke popise, APIS, nelustrirano pravosuđe, nelustrirani DIP, kontrolirani partijski mediji, jednopartijska HRT, gomila parazitskih udruga, kulturnjaka..., tajkuna koji žele nekažnjeno zadržati stečeno, Porezna uprava koja će zatvarati kafiće radi deset kuna viška u blagajni, a gore navedenima nikada neće pokucati na vrata.

U istom kolu plešu i EPH, Styria, Dnevno hr., Index hr., t-portal, yutelovski HRT s Novokmetom, Severicom, Acom, Munižabom, Gojanicom, i njihovim gostima Goranom Beusom Richemberghom von Tahirevićem, Kolarićkom, ćuprijašima, obijačem auta iz HSS-a, Zakošekom, Rimcem, Lalićem, Leticom, Šeksom, opskurnim likovima iz „Katoličkog radija“, lažljive agencije za ispitivanje popularnosti .....svi u istom cilju: smjene "najnepopularnijeg političara" u Hrvatskoj, te udara - do uništenja samog HDZ-a.

Dok kontrolirani, partijski mediji svojim angažiranim pisanjima pokušavaju raskoliti HDZ, na sceni, javno pred svima odvija se raspad SDP-a i stvara nova, ali ovaj puta hrvatska ljevica.

Ivo Baldasar se priključio Milanu Bandiću.

SDP-ejski mediji naravno, namjerno ignoriraju činjenicu raspada SDP-a. Drugi hrvatski grad po veličini-Split, u kojem je Milanović raspustio cijeli ogranak SDP-a od 1000 ljudi, krenut će putem Stranke solidarnosti i rada.

Na političkoj sceni odvija se zaista veliki događaj: stvara se nova-prava hrvatska ljevica.

Vjerujem da će se toj ljevici prikjljučiti i gradonačelnik Osijeka.

Konačno Hrvati, svi lijevo orijentirani građani RH, mogu zajedno s hrvatskim Srbima imati stranku koja je istinski lijeva, koja će se baviti dobrobiti i Hrvata i Srba u RH, svih građana RH, a ne pokušajima uspostavljanja srpsko-manjinske vlasti nad Hrvatima, što stvara podijeljenosti, izvlači na površinu nezavršene ratove i uzrokuje teške sukobe, pa čak i sa smrtnim ishodima, poput ubojstva D. Pajičića i uzrokovanja smrti Nevenke Topalušić.

Konačno ćemo u Hrvatskoj imati stranku koja ima veze s radništvom, bez snobovskog, urbanog elitizma, bez zaziranja od svega s pridjevom hrvatski.

Konačno ćemo u Hrvatskoj imati stranku hrvatske ljevice, koja se konačno odriče ideoloških fantazija socijalističke Jugoslavije, za razliku od SDP-a koji RH prihvaća jedino kada na njoj može parazitirati, kao i njihovo biračko tijelo: klijentelističke udruge, „kulturnjaci“, oni s dvostrukim pravom glasa, koji odlučuju o sudbini RH s par stotina glasova dobivenih na izborima.

Konačno se stvorila lijeva stranka koja neće, poput SDP-a, nastojati regionalistički obnavljati potonuli svijet titoizma, bankrotiranu prošlost utemeljenu na zločinu, te lažima bratstva i jedinstva.

Na listama rejting agencija naravno, uopće nema novostvorene političke osovine Zagreb-Split, nema bildanja rejtinga novostvorene stranke, jer to ne odgovara SDP-u.

SDP-ejske agencije za ispitivanje rejtinga stranaka, odmah nakon uspostave vlasti MOST-a i HDZ-a, svakodnevno su servirale svoje ankete, kao da je predizborno vrijeme, te preko njih vršile pritisak na aktualnu vlast.

Kada bi MOST napravio nešto što odgovara SDP-u, onda bi mu se iznenada, kao čudom zaustavljao pad rejtinga, ili sada kada su počeli rušiti i razarati HDZ, onda su mu odmah pljeskali preko svojih rejting agencija.

Pravo, prljavo, podzemno, pokvareno rejtingaško nasilje.

SDP zagovara izbore što prije, jer upravo traje raspad SDP-a, traje odlazak članova iz te stranke koja je provodila nasilje nad Hrvatima i Srbima, namjerno izazivajući međunacionalne sukobe, izvlačila hrvatsku policiju na hrvatske branitelje i invalide, te stvarala i stvara i dalje kaos, nesigurnost, pakao svim građanima RH.

U istoj situaciji je i Živi zid.

Raspao se, napustilo ga je dvije trećine članstva, na prosvjedu pred INOM samo šačica članova i njihova dreka, dok mu SDP- GRIZLI agencije preko SDP-HRT-a nabrijavaju rejting i popularnost, u pokušaju ispiranja mozga gledatelja.

http://pollitika.com/zivi-zid-se-rusi-a-nejavna-hrt-mu-nabrijava-rejting...

MOST je također izvrgnut teškom agencijaškom teroru od strane SDP-ovih agencija. Nameću mu „Zajedništvo do skoka u ponor“ za interese SDP-a, a mesijanski psihijatar im to prikazuje kao što onim islamskim teroristima svoje samoubijanje prikazuju kao odlazak u naručje 40 djevica.

Grmoja, Bulj i ostali, 11 kamikaza svojim će slijeđenjem Vođe Petrova krenuti prema litici i survati se u politički ponor, ali neće doći u raj, nego u programirani Milanovićev pakao.
Na žalost, time će opasno povući i Hrvatsku.

„Obraz nije za prodaju“, „Javni interes ispred privatnog“ kažu psihijatar koji u ladici državnog odvjetništva ima protiv sebe kaznenu prijavu, koji je nezakonski otpustio ljude u općini Metković, a to plaća ne on, već građani Metkovića, alkarski momak koji je završio tekstilnu školu, tip iz Omiša koji javno psuje poput najgoreg kočijaša zbog svoje ugroze na lokalnoj razini, pljačkaš stiropora, tip koji mijenja prezime i gomilu stranaka, a cilj mu je uglaviti se u „Pipl mast trast Ustavni sud“, afere s pretvaranjem državnog zemljišta u svoje privatno vlasništvo, bivši JNA oficir koji ostavlja SDP-ovske ljude u MUP-u koji otuđuju stotine tisuća eura iz samog sjedišta MUP-a, afere s terencem, a on ne osjeća nikakvu moralnu odgovornost, od države jeftino dobiveni stanovi koji su se preprodavali za višestruko veći novac, dijagnoze opće nesposobnosti za rad.....te kao šlag na tortu: svi GRIZLI-jevski umočeni u aferu koja bi u svakom demokratskom društvu bila razlog da zauvijek nestanu iz političkog života.

Uz sve to laž Bože Petrova da MOST nije sklopio ugovor s agencijom GRIZLi. Drugi dan rekao je da su raskinuli ugovor s tom agencijom!?

Valjda su sklopili usmeni ugovor, te sve to zajedno ovjerili kod javnog bilježnika?:))

Zatim je svečano izrekao i laž da je, ako se povuče Karamarko, i on spreman dati ostavku, sve za interes voljene mu Hrvatske.:))

Ivan Lovrinović, bivši MOST-ovac je pri osnivanju svoga kluba zastupnika u Saboru, javno rekao da Petrov i ekipa za ključne odluke nisu donosili odluke na njihovom Nacionalnom vijeću, već po odlukama Petrova.

Također, izrekao je tvrdnju da iza MOST-a i njegovih postupaka stoji skriveno političko podzemlje, koje ide na ruku SDP-u.

Politički analfabeti, neznalice upletene namjerno ili nenamjerno u SDP-ovsku igru, demagozi, sasvim je svejedno. To su lokalni političari koji su Sabor došli ne zbog svog znanja, poštenja, ili sposobnosti, već medijskim manipulacijama HRT-a, agencijama za ispitivanje popularnosti, financiranjem kapitala struktura iz bivšeg sustava.

No, to valjda nije tema za HRT i Radmanove kadrove.

Dakle, imamo tri stranke koje su u raspadu: SDP, Živi zid, te MOST, a sve su pokušali da se dogodi i HDZ-u.

MOST nije uspio u tome iznutra s idejom nedemokratske, diktatorske ideje tripartitne vlasti, pa se sada javljaju stari kadrovi s novom pokvarenom i nakaradnom idejom, velikom koalicijom HDZ-a i SDP-a,.... poput Slavena Letice, Šeksa (koji izgleda stanuje na adresi Prisavlje 3.), te autoobijača na čelu HSS-a.

Cilj je povezati skrivene strukture u SDP-u i HDZ-u, koji priželjkuju uništenje HDZ-a, te zauvijek provesti cementiranje stanja, u koji za pljačkanje RH, DUUDI, prodaju INE, prodaju CO, malverzacije u MUP-u, svastiku na Poljudu, ubojstvo Darka Pajičića, navijačke nemire u Milanu, pokvarenu fašizaciju Hrvatske, prljave poslove s Mig-ovima i Rusima, davanje sredstava iz EU poljoprivrednih fondova tajkunima, ....... da ne nabrajam više.....neće nitko nikada odgovarati.

Priče o političkoj odgovornost, kada se sjetimo svih afera SDP-a i MOST-a, u Hrvatskoj su bajke za malu djecu.

HDZ se dobro postavio, jer što bi uopće ostalo od vjerodostojnosti i kredibiliteta stranke koja dopušta da njena čelnika politički unište samo na temelju medijskih napisa, prije nego ijedna pravna institucija donese sudsku odluku.

HDZ kao najveća stranka nije sebi dozvolio da ih MOST razbija i preuzima njegovo biračko tijelo, te oni koji su medijski, skrivenim centrima moći, te skrivenim igračima unutar samog HDZ-a, a koji ovih dana iz podzemlja izlaze kao kišne gliste, bili predviđeni za preuzimanje i kontroliranje HDZ-a.

MOST će se raspasti, a njegovi članovi ostat će prezreni od svoje lokalne, konzervativne sredine koja je naivno vjerovala u treći put.

Smiješnije od ovih mesijanaca bez pokrića, samo su agencije i njihove prognoze o tome da će u slijedećem sazivu Sabora MOST imati dvanaest zastupnika.

Tko je glasao

što je babi milo

što je babi milo to se babi snilo
samo tvoj (kara) konj je crk´o al´ tko bi tebi oči otvorio ni Bog nezna

Tko je glasao

Vrhunski šah nije za stoku SZ

Postoje situacije kada za pobjedu treba žrtvovati figuru, ponekad i kraljicu, najjaču figuru. Protivnik je tako posložio figure da obrana kraljice znači pad kralja, šah-mat. A HDZ se upravo nalazi u takvoj situaciji.
Figure su začudo posložili sami – nije im za ovo kriv ni Zoran Milanović, niti itko drugi iz bivše vladajuće koalicije. Nizom katastrofalnih poteza doveli su u situaciju da vlast praktično ne radi – a i kada radi bolje da ne radi, kao što je jučer osjetljiva tema istraživanja naftnih polja prošla bez ikakve rasprave.

Tko je kraljica u ovom slučaju? Svakako – najjača figura u ovoj Vladi i ovoj koaliciji – predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. Ono što je postalo problem HDZ-u, a onda i ovoj Vladi – Tomislav Karamarko ima previše afera i potencijalnih afera da bi bio prihvatljiv koalicijskim partnerima, a čini se i dijelu HDZ-a. Međutim, Tomislavu Karamarku ne pada na pamet da se žrtvuje kao što se kraljica žrtvuje u šahu, a žrtva u ovom slučaju ne bi bila odlazak iz Vlade, već odlazak s mjesta čelnog čovjeka HDZ-a

Tko je glasao

Prljavi medijski psi koji izgrađuju virtualnu stvarnost

Međutim, Tomislavu Karamarku ne pada na pamet da se žrtvuje kao što se kraljica žrtvuje u šahu, a žrtva u ovom slučaju ne bi bila odlazak iz Vlade, već odlazak s mjesta čelnog čovjeka HDZ-aKaramarko i HDZ su pod baražnom vatrom kontroliranih medija starih struktura moći, Yutela (HRT), agencija koje ispituju popularnost, MOST-a, izmišljanja afera,....vodi se pravi specijalni rat protiv njega i HDZ-a.

Tko bi im odgovarao - vidimo iz medijskih napisa i onih koji godinama pokvareno izgrađuju virtualnu stvarnost.

Plenković, Stier, .....nakon neuspjelog instaliranja Prgometa.

Ili neki drugi Sanader?

Zašto SDP-ovska oporba želi iz vladujuće stranke maknuti "najnepopularnijeg" političara Hrvatske?

Valjda da ne izgubi šeste izbore za redom.:)))

Tko je glasao

Sjenka, Postoje situacije

Sjenka,

Postoje situacije kada za pobjedu treba žrtvovati figuru, ponekad i kraljicu, najjaču figuru. Protivnik je tako posložio figure da obrana kraljice znači pad kralja, šah-mat. A HDZ se upravo nalazi u takvoj situaciji.
Figure su začudo posložili sami – nije im za ovo kriv ni Zoran Milanović, niti itko drugi iz bivše vladajuće koalicije.

Čuli smo već više puta kako jadni SDP-ovci nemaju veze sa ničim, no.

Potpredsjednica SDP-a, Milanka Opačić, istaknula je kako bi svi prešli preko afere Konzultantica da SDP nije pokrenuo inicijativu za ostavku Tomislava Karamarka.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/milanka-opacic-oreskovic-je-vrlo-opasan-...

Tko je glasao

Nije kriv lopov, nego onaj

Nije kriv lopov, nego onaj tko mu kaže da je lopov?

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

A, ko je kaj fkral?

A, ko je kaj fkral?

Tko je glasao

INA u arbitraži s

INA u arbitraži s MOL-om.
MOL-ov lobist angažira firmu Karamarkove supruge.
Karamarko jedini za odustajanje od arbitraže INA-MOL.

I tebi tu ama baš ništa nije sporno?

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

ma da

a kad su upumpali 1,7 mlrd u RH...Tko je prodao 25% + 1 (zlatnu ) dionicu.

SDP i HNS Savkin zet..ima nas koji pamtimo malo duže a ne najnovije isfabricirane afere...

Zašto su ljudi prodavali ININE dionice. Zato što im je vrijednost skočila.

Šta bi se sad malo igrali Venecuele i nacionalizirali privatnu svojinu, e da bi političari kao za Juge Špiljak, Brozova kopilad i ostali mogli krasti.

Hoćemo li plaćati skuplju struju e da se Elektra zaduži i otkupi dionice, pa da sve prodaju opet i ponovo..ovaj put možda Rusima...Amerima, svejedno...

prodano je i šteta je napravljena. Zašto je prodano ? Za proviziju.

BMK tko je vlasnik INE, odem tankat u RS jer je jeftinije i kvalitetnije gorivo.

Za razliku maznem čevape i pivu i dam ga oprati.

Ovi naši ga malo posvete pa elektronika u autu poludi.

Posvete= dodaju malo svete vode

sve dobro...

Tko je glasao

Ne razumijem kako možeš jednu

Ne razumijem kako možeš jednu neodgovornost pravdati drugom.
Nikad nisam opravdavao privatizaciju, a pogotovo ne takvih kompanija kao što je INA, T-com i sl. Ili prodaja Končara prošli tjedan.
Ali ovdje i nije stvar u INA-i kao takvoj, ja gledam šire. Kako može ne biti sukob interesa ako uzimaš novac jedne strane u sporu, a predstavljaš drugu stranu u sporu!? A kako je ta druga strana RH onda je to izdaja nacionalnih interesa.
Karamarko je jednostavno trebao otići iz Vlade i ne bismo imali ovaj cirkus zadnjih dana. Na kraju će ipak otići iz Vlade(barem po zadnjem što se ima čuti iz HDZ-a), a Hrvatska će izgubiti i vrijeme i novac zbog njihovih natezanja u Saboru i Vladi. Možda se izgubi i dodatno vrijeme i novac ako se dogode izbori(a što je isto izgledno).
Što je u tom njegovom ponašanju domoljubno? Baš ništa.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Svjedočimo paklu kojeg je Zoki obećao

Neka, nek se raja uči.

"Ne razumijem kako možeš jednu neodgovornost pravdati drugom."

Čuo si onu o prolivenom mlijeku i plakanju. Hoće li biti goriva na benzinskim crpkama. Hoće. Daj bože da bude što jeftinije, a kad jugošljameri počnu pozivati se na nacionalne interese , pipam se gdje mi je pištolj.

Ja pamtim kad su bile NAŠE banke i služile su kao kase uzajamne pomoći političarima.

Javna poduzeća gdje država ima vlasništvo služi kao uhljebište i pojilište stranačkim izbornim pobjednicima.

Što ima država s proizvodnjom vegete ili s hotelijerstvom.

Država treba voditi računa o fer pravilima u igri kao i o infrastrukturi.

Primjerice, da i zadnja baba u selu ima omogućen javni prijevoz do liječnika...ili do otoka...o javnim službama i tako..

Kad država postavlja nadzorne odbore u Vodovod voda je skuplja .

Bar kod nas je tako. Možda je u Austriji drugačije, e ali mi nismo Austrija.

Prodan veliš HT...pa što..imaš i VIP i ostale operatere...

Končar je d.d. odavno a država je imala oko 20 % koje je sada prodala...

Sad ne budu ni Milanović ni Karamarko mogli zapošljavati svoje uhljebe.

Spor? Zašto je uopće došlo do spora i da li je trebalo. Pola miliona Kn mjesečno ide advokatskoj kući u SAD, a spor nećemo dobiti.

Ma nemoj, medijskom harangom metodom vučjeg čopora može se stvoriti percepcija o svakome.

Njegova je jedina greška što je uopće pristajao na ustupke.

Meni neće biti žao Karamarka jer je usmrđen Mesićem, još smrdi po Mesiću. Da se slikovito izrazim. Međutim, čovjek je relativno dobio izbore u politici je tolike godine i sad se pojavi nedojebani adolescent koji mu hoće doslovce preoteti stranku.

I Orešković i Petrov bi najradije bili u samom vrhu HDZ-a, e ali ne bi išli odozdo..nego odmah na vrh.

Izgubit ćemo pare kažeš. Pa što. Narod koji bira nakon zadnje 4 godine toliko sdp i hns-a zaslužuje da bude gladan.

Narod koji čak dva puta bira Mesića i ne dopusti da se ukine Trg maršala Tite, treba proći katarzu. Glad, kuga, rat,bijeda. Sve to zaslužujemo.

sve dobro...

Tko je glasao

Kolko je meni poznato nije

Kolko je meni poznato nije niko angažirao nekakvu Gospođu Karamarko.

Ukaži mi na takav ugovor sa imenima i datumom.

Kaj meni ima biti sporno. Nemam ništa od toga.

Tko je glasao

Ma možeš se praviti blesav

Ma možeš se praviti blesav koliko hoćeš, ali to neće promijeniti činjenicu da je Karamarkova žena na plaći strane koja je u sukobu s RH dok Karamarko izravno poziva da se u tom sukobu RH treba predati. Ako to nije izdaja za šaku para, ne znam što jest.

Ali ti si branio i Sanadera da je fin i pošten, pa nije ni ovo čudno.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Kaj nije taj ugovor

Kaj nije taj ugovor raskinut?.

O kakvoj ti predaji govoriš?

Ti meni možeš sigurno ukazati gdje sam ja napisao da je Sanader fin i pošten.

Tko je glasao

Di su bombe?

:P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Pitaj svoje čejene.

Pitaj svoje čejene.

Tko je glasao
Tko je glasao

opusti se @ppetra

znaš onu o slatkim mukama..traje sukob na desnici i borba za prevlast na desnici

Zamisli, kontra Karamarka su SDP, dio mosta, HNS itd, sve antifašisti na n-tu i pazi sad....

http://www.nacional.hr/foto-crne-kosulje-pred-saborom-postrojavanje-glav...

Kako je lijepo gledati kako se moralnost i antifatovanje kukurikavaca topi kao govno na kiši.

Karamarko je zaista u gabuli, od Mesića preko Vrdoljaka do Glavaša..svi protiv njega.

Da se razumijemo i prije izbora Milanović je koketirao s Glavašem.

Interesantno će biti gledati kako Pupovac i Glavaš zajedno dižu desnicu u zrak kod glasanja u saboru.

Ujedno trebaš znati da je Ana Šarić devet godina vodila marketing u EPH-u, u najboljim godinama Ninoslava Pavića.

Držim da je Tomo nadzirao ta kretanja preko Ane i agent se zaljubio u informatoricu, hehe.

Meni je jedna donosila tzv. duple knjige tj. evidenciju poslovanja na crno, ja ih kopiram i onda joj vratim.

Ovo je klasična medijska haranga umreženih vlasnika medija i umreženih tajkuna, što opzicija legitimno koristi.

sve dobro...

Tko je glasao

Meni je jedna donosila tzv. duple knjige...

... ček to si prijavio Uskoku, Dorhu ili nečemo to duplo poslovanje - ili si samo čekao trenutak za političko ucjenjivanje?

Tko je glasao

glupsoniću @zap

uskok je ustrojen kasnije. Skupiš što imaš, napišeš izvještaj i dostaviš šefu, on gore više i tako to ide...na kraju ili dorh ili neka od inspekcija..pa imaš situaciju da inspektor rada uzme lovu, e onda moraš i njemu namjestiti zamku...

i danas bih mogao neke ucjenjivati..ali neću...kužiš...

sve dobro...

Tko je glasao

U skladu s partijskim običajima

Meni je jedna donosila tzv. duple knjige..... ček to si prijavio Uskoku, Dorhu ili nečemo to duplo poslovanje - ili si samo ?Kao i partijski DORH, čekao je trenutak za političko ucjenjivanje.

.

Tko je glasao

Karamarko i HDZ se u cijeloj situaciji zapravo super drže!

EPH, Styria, Dnevno hr., yutelovski HR s Novokmetom, Severicom, Acom i njihovim gostima Goranom Beusom Richembergom von Tahirevićem, Kolarićkom, ćuprijašima, obijačem auta iz HSS-a, Zakošekom, Rimcem, Šeksom, .....svi u istom cilju: smjene "najnepopularnijeg političara" u Hrvatskoj, te udara - do uništenja samog HDZ-a.

Što im smeta ako je tako "nepopularan", a oni podržavaju drugu političku opciju?

Samo sitnica da je do sada dobio pet izbora za redom.:)))

Karamarko i HDZ se u cijeloj situaciji zapravo super drže!

Zanimljiv pogled na stvari daje prof. Zdravko Tomac:

Ustvari treba dati odgovor na pitanje da li potpuna destabilizacija Hrvatske ima za cilj oslabiti Hrvatsku kao nacionalnu državu hrvatskog naroda, do kraja kompromitirati i oslabiti nacionalne i domoljubne snage i vratiti na vlast anacionalne poslušničke političke snage koje cijelo vrijeme pokušavaju razoriti mogućnost razvoja demokratske Hrvatske kao suverene nacionalne države hrvatskog naroda u kojoj hrvatski narod samostalno odlučuje o svojoj sudbini.
Piše se u inozemstvu i Hrvatskoj i ponavlja se teza da se Hrvatskoj neće dozvoliti da ide putem kojim su već daleko otišli Mađarska i Poljska, a to je put izgradnje suverene, čvrste nacionalne države koja brani svoju suverenost i svoj identitet i koja ne dozvoljava da stranci i moćne strane institucije i države odlučuju o bitnim nacionalnim interesima.

http://direktno.hr/en/2014/kolumne/50390/%C5%A0to-se-iza-brda-valja-Koja...

Tko je glasao

nije prošlo ni šest mjeseci...

... a "domoljubi" kmeče... kme kme Kolarićka nas napada, ajme! :D

Tko je glasao

HRT- uporište neokomunista i jugoslavena

Kad domoljubi zakmeče pred HRT-om, kao Rumunji pred Bukureštanskom televizijom, bit će kmečanja!
A to vrijeme uopće nije daleko!

Tko je glasao

Mi ćemo biti zbunjeni

imamo nekoliko Ceausescua :P

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

g. Z. Tomac

i ja smo kao otac i sin u ideološkom smislu, hehe

Oba Hrvati u vrijeme komunizma i srbizma i jugonatzizma kada je teško bilo biti Hrvat u strukturama.

Kad nekom prijatelju/ci želim pokloniti knjigu za rođendan, poklanjam njegove knjige.

Pobrinuo sam se da nekim knjigama povećam vrjednost na način da ih stari Tomac potpiše.

sve dobro...

Tko je glasao

otac i sin...

... istina, na sceni nema većeg i ljigavijeg konvertita koji još, na sveopći užas, izigrava i neku moralnu i etičku veličinu.

Tko je glasao

konvertit se

ravna prema situaciji..da nije bilo nas Hrvata u partiji bili bi samo Srbi i Jugići, jel.....

Onda ne bi imao tko stati 90-tih na branik domovine. Čak su i Mustać i Perković postali Hrvati i pomogli da prevezemo kalaše u cisternama s mlijekom, hehe

Mi Hrvati u partiji bili smo samo "ustaški" spavači. Kad je krepao Tito, kad je pao berlinski zid...to je to.. kucnuo je čas da dovršimo posao.

Danas MI HRVATI jašemo, a jugošljam je na aparatima.

Znaš stari, meni je svejedno: lički ustaša Orešković, katolitaliban Petrov,četoubica Brkić,domobranov sin Tomo K.

Po mome je........ bmk. Kako se ti osjećaš.

sve dobro...

Tko je glasao

ustaški spavači :)

Dobar, dobar... čak govoriš kako si imao 20 godina i bio totalno mlad, idealista i naivan, čak da si "ustaški spavač"... koji, a što bi drugo, podrivao iznutra.

Toliko lažeš da već niti sam ne znaš koji kurac zastupaš.

Ovakvim brljotinama možeš fakat zabavljati samo dječicu pored dućana koja slušaju kako bulazniš dok sjediš na gajbi piva Pivo.

Mi Hrvati u partiji bili smo samo "ustaški" spavači. Kad je krepao Tito...

Ovo ti je biser bisera :D

Ti još nisi skužio da si se upisao u Komunističku Partiju NAKON što je "krepao Tito"? :D

Tko je glasao

nije baš tako al svejedno

taman je Tile krepavao u Ljubljani kad me je drug stariji vodnik Mrđa Jovan predložio u partiju jer sam dobio značku : primjeran vojnik, hehe i pobjedio na vojničkom višeboju u oblasti...dvadesetgodišnjak...

Tuđmanu je trebalo puuuuno više, a i Račan se na kraju odlučio pohrvatiti.

Balavac, ne znaš ni đe si šupalj dok te partner ne opipa.

sve dobro...

Tko je glasao

Kako je oni išlo početkom

Kako je oni išlo početkom godine:
"Kmečite!"

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Opet plahta

Opet plahta svega i svačega.
Al u redu.Petra jednostavno ti je teško odgovrit na sve što si napisala.
Upis kakav god je da je ne zaslužije minus.
Dobro je pročitati drugačija razmišljanja.
Pa da nema toga kako bi gradili svoja?
A ja drugačije razmišljam.
Ostavimo se razno raznih stranački podmetanja, raznih stranačkiih . a pogotovo medijskih spinova.
HDZ definitivno nije bio speman za preuzimanje vlasti.
U stvari nije bio spreman "DA SLUŽI NARODU".
Ni programa (osim onih pizdarija uvezenih iz BiH)-Prepisanih, NEMA.
Gotovo.
NIje kriv SDP.
Ni HNS
Ni druge stranke.
Našli smo se na jednoj političkoj prekretnici.
I zato MOST dobro stoji.
I zato Živi zid dobro stoji.
Ljudi su ogorčeni sa situacijom u kojoj se nalazimo.
Misle da će sa nekom trećom opcijom biti bolje.
Za tako nešto je potrebno puno vrimena.
Nije to revolucija.
itd, itd, ako budem ima volje

Tko je glasao

Bez APISA, za SDP i HNS nema povoljnog izbornog zapisa

Bio je spreman, ali GRIZLI-APIS je odradio svoje.

Kako je moguće da su u toj organizaciji za brojanje glasova sami SDP-ovci? Izborna noć bila je puna izbornog kriminala.

Nužno je ovaj puta srediti APIS da ne bude opet SDP-ov zapisničar, kontrolirati ga kao i DIP, a svako izborno povjerenstvo neka odmah objavi svoje zapisnike i rezultate na internetu, da sve bude javno i vidljivo.

MOST je nula , bez grizli HRT-a, grizli medija, a Sinčić i njegovi su još veće nule, stranka im je u raspadu, a agencije im napuhuju popularnost, kao novom SDP-ovom zecu.
Smislili su MOST jer im je trebala varalica za desne birače.

Budući bi za Živi zid glasovali i mnogi ljevičari, SDP bi ostao bez dosta glasova, prigušili su svoj grizli- HRT, pa se Sinčić bunio zbog nedostatka medijske pozornosti. On je primijetio da MOST-u daju ono što su za predsjedničke izbore davali njemu- ogromnu medijsku pozornost, pa je čak govorio da će prosvjedovati pred HRT-om. Čudi me što HDZ nije napravio takve akcije.

Odatle dobar uspjeh MOST-a i podbačaj Živog zida na prošlim izborima.

A što se tiče tvoga HNS-a, taj je spreman za svaki kriminal, pogodovanje, klijentelizam, nanošenje štete hrvatskim interesima. Uvjerljivo najpokvarenija stranka.

I anketari su grizlijevci plaćani od SDP-a i HNS-a, koji su dobar dio novca nakupili od onih 100 milijardi duga za njihove vlasti, a i onih 16 milijardiu iz DUUDI-ja .

Treće opcije su do sada SDP-lijepkovi za naivne desne birače. Nakon MOST-a i najnaivniji više neće nasjedati na takve štosove. I sam HDZ mora krenuti u medijsko razmontiravanje takvih SDP-mamaca.
Cijeli niz crvenih udica: ORaH, Laburisti, pop Grubišić, PravDA, MOST, Živi zid, ..., prodefilirao je s "poštenjem i moralnošću" , a svi su bili i ostali- nemoralni sateliti SDP-a.

HDZ definitivno nije bio speman za preuzimanje vlasti.
U stvari nije bio spreman "DA SLUŽI NARODU".
Ni programa (osim onih pizdarija uvezenih iz BiH)-Prepisanih, NEMA.
Gotovo.
Misliškao što su tvoji i SDP imali prepisani Memorandum 2 , pod nazivom Plan 21?

Jasni su tvoji stavovi HNS-ovca , pripadnika stranke koja ne prelazi izborni prag, a držala je ključne državne resore u prošloj vlasti.

Baš me briga što je tebi plahta, a što ne.

Svakako da se trebaju vidjeti različita mišljenja, ali ortodoksni ljevičari su histerični agresivci koji se busaju u demokraciju, toleranciju, naprednost, a ponašaju se kao najgori divljaci .

    Bez APISA, za SDP , HNS i njihove satelite, nema povoljnog izbornog zapisa .

Tko je glasao

Gaza

I komentari dugi kao gaza oko mumija.

A za ovo:

"Misliš kao što su tvoji i SDP imali prepisani Memorandum 2 , pod nazivom Plan 21?"

Ti nemam što puno pisati nego da UPRAVO - TI I TAKVI - NAJVIŠE RADITE NA MEMORANDUMU 2 .

A posli gore napisanog to nije slučajno, nenamjerno nego čisto izdajnički.
Ono najgore.

Što prije pristaneš pisati bolje za LIPU NAŠU.
Za sve nas.

STIDI SE!

Tko je glasao

Za klijentelističku, HNS-ovsku LIPU VAŠU

I komentari dugi kao gaza oko mumija.Takvi su, kakvi su.

Ti nemam što puno pisati nego da UPRAVO - TI I TAKVI - NAJVIŠE RADITE NA MEMORANDUMU 2 Dakle, ako kažeš da je HNS-ovka Vesna Pusić optuživala Hrvatsku za agresiju na BIH, tada radila na rehabilitaciji srpske agresije kao i sada, u vrijeme najgoreg rata, u vrijeme kada su iz BIH letjele srpske granate na RH i ubijale našu djecu, uz činjenicu da je RH spasila BIH, što naoružavanjem, što zbrinjavanjem stotina civila iz BIH, što Washingstonskim sporazumom, što hrvatskim priznavanjem BIH kao prva u Svijetu......onda sam ja na tragu SANU 2 a ne dotična gospođa!?

Ili da kažem da ta gospođa iz HNS-a dodjeljuje novac hrvatskih poreznih obveznika svome rođenom braci, na temu "forsiranje demokracije u Ukrajini", GOLJP-ovcu, intimusu Save Štrbca, koji zagovara da u hrvatski Ustav ponovo uvedemo da se smijemo udruživati u Jugu, onda sam, po tebi, valjda ja, na tragu SANU2?

Ili ako kažem da navedena gospođa iz HNS-a poziva hrvatske silovane žene da sudjeluju u gay paradi, onda je to radim namjerno, ne slučajno, izdajnički...na tragu SANU2?

Ako kažem da na laganju o srpskoj agresiji rade i Documenta, REKOM, razne parazitske udruge,......onda sam valjda ja, po tebi, a ne navedeni, na tragu SANU2?

Ako kažem da je nelustrirano Državno odvjetništvo RH i svi navedeni, uz mnoge nenavedene, odgovorno za nekažnjavanje srpskih zločina, ćirilicu u Vukovaru, lomljenje lubanja hrvatskih branitelja, napadi hrvatskog MUP-a na branitelje u Crkvi sv. Marka, onda sam, po tebi, valjda ja, a ne politika SDP-a i HNS-a (istina, dijelom i prethodnog, nelustriranog HDZ-a), na tragu SANU2?

Ako kažem da T. Dragičević, iz HNS-a, a ne Karamarko treba predati Povjerenstvima, DORH-u neke papirčiće oko INE, i onda sam valjda ja, ne slučajno, izdajnički na tragu SANU2?

Ako kažem da i I. Vrdoljak, iz HNS-a treba predočiti nelustriranom DORH-u neke papirčiće oko poslovanja njegove bivše supruge s HEP-om, i onda pišem "čisto izdajnički, za LIPU NAŠU"?

Što prije pristaneš pisati bolje za LIPU NAŠU. Za sve nas.Za LIPU VAŠU, klijentelistički HNS, te gomilu tih dobro zbrinutih uhljeba, sigurna sam da je to istina.

STIDI SE!Stidjela bih se da sam u bilo kojoj stranci, a najviše bih se zaista stidjela da sam u HNS-u, stranci od 1.5% biračkog tijela RH!

Tko je glasao

Petra

Komentar upravo ka da je izaša od Memorandaša.
Morija sam vrime kolio ti je tribalo da odgovoriš na upis.
Vidim da službe rade.

a što se ovog tiće:

"Stidjela bih se da sam u bilo kojoj stranci, a najviše bih se zaista stidjela da sam u HNS-u, stranci od 1.5% biračkog tijela RH!"
----------------
Pa ti ni ne možeš biti nidi. Ni da oćeš. ( a po zadatku ni nesmiš)

----------------
Gotovo je više sa tvojom pisanijom
---------------
grdi

Tko je glasao

Jadan si u tom svome

Jadan si u tom svome HNS-ovskom koristoljublju!

Tko je glasao

petra

rasturanje stranaka rh je upravo umjetnost KOS- službi.
A što se tiće mog koristoljublja virujem da mi možeš platit kavu :):)

Tko je glasao

HNS- klijentelistička

HNS- stranka?

Ma zovu ih svi "klijentelistička banda" - pod zapovjedništvom od HNES-a osuđene veleizdajnice Hrvatske, koja im je sada počasna predsjednica!
Svakog Hrvata u HNS-u treba biti sramota.
KOS?
Vjerujem da takvih ima više u HNS-u, nego normalnih članova!
Što znači "normalan član?
Običan uhljebljenik koji podržava protuhrvatske rabote za svoju mizernu egzistenciju.

Članstvom u toj stranci osoba je rekla sve o sebi.
Svaki normalan i častan čovjek otišao bi iz takve "bande"!:
http://www.gosucker.com/1/Hrvatska/0/1/Vijesti/28/Direktno/VIDEO-Branite...

Tko je glasao

gaza

Petra lipo sam ti napisa doli.
Nego samo ti nastavi.
Ali argumentirano sa činjenicama.
Ne sa pljuvačkom i zlom iz svakog upisa.

(Onako uz put doli si nešto napisala nešto što nema nikakve veze sa mnom. Pa ako se nastaviš baviti takvim stvarima ja imam likariju za te i takve)

Tko je glasao

Osobno, nemam ništa protiv tebe

Ne sa pljuvačkom i zlom iz svakog upisa.Samo kažem da HNS ima 1,5% podršku hrvatskih građana.

Pitam se glasuju li oni uopće za sebe?

Po podršci, izgleda da ni članovi njihovih obitelji ne glasuju za njih.

Osobno, nemam ništa protiv tebe.

Tko je glasao

Aj petra u pašu

Nije to baš tako.
Al nema veze.

Više boli ovo:

"Možeš pričati koliko hoćeš o svome poštenju, ali član si stranke (ako se nisi ispisao, u što ne vjerujem, jer su te postavili za "nešto" u turističkoj zajednici) koju Hrvati spominju s gnušanjem, jer je pokvarena od glave do repa."

Dakle vidiš da ideš osobno i to krajnje zločesto.
I ne samo to.
Nego potpuno krivo.
A ako sam bio uhljebljen onda bi to vridilo od 90-godine.
Nećete me vi jebavat.
Nisam ja svoju diplomu ni kupija, ni u Bih dobija.
A nisam ni plagira svoj diplomski koji je drugima poslužija za doktorske disertacije dok sam na ćukam bija.
Ništa osobno Petra.

Tko je glasao

Nisam ja svoju diplomu ni

Nisam ja svoju diplomu ni kupija, ni u Bih dobija.Vjerujem ti.

Vjerujem i u neupitno školovanju počasne predsjednice HNS-a, koja je za kandidaturu glavne tajnice UN-a konačno dala javnosti neku potvrdu o svojoj maturi.:))

Zlonamjerni su oni, poput Ž. Olujića, koji tvrde da bi te knjige trebali dobro provjeriti.:)))

A nisam ni plagira svoj diplomski koji je drugima poslužija za doktorske disertacije dok sam na ćukam bija.Vjerujem ti, ti si u svom diplomskom radu bio 100% originalan.

Tko je glasao

Ah da

A di ti je isprika za difamiranje (osobno).
Di je isprika za laži u tvom komentaru?
Letiš ka brekuja na govno.
Ako znaš što je to Bre kuja.

Ništa osobno!

Oš dalje?

Tko je glasao

grdi@ aj ti dok ti je vrijeme

Tko je glasao

Ništa osobno!

Nekoga difamira članstvo u nekoj stranci (ništa osobno!)

Nekoga difamira rječnik.

Nekoga difamira agresija i fiz. nasilje.

http://pollitika.com/ljudi-koji-sire-toleranciju-mrznjom-i-nasiljem

Letiš ka brekuja na govno. Ako znaš što je to Bre kuja.To je neki rječnik kulturnjaka, neke "Platforne 453219087" iz HNS-a?

Tko je glasao

Brekuja

Brekuja ti je zunzara.
https://www.google.hr/search?q=brekuja&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ah...

I žalosno je što si spala na otkrivanje privatnih podataka.
A i pogriješila si.

<<<<<

Tko je glasao

Mislim da je najbolje da ovu

Mislim da je najbolje da ovu komunikaciju prekinemo.

Sve članove HNS-a smatram gnjusnim likovima, jer sudjeluju u antihrvatskom političkom radu te stranke. Budući to smatra većina birača, ta se stranka može osloniti samo na svoju uhljebničku mrežu.

Stvarno to nema nikakve veze s tobom.
Ukoliko si ono za što se predstavljaš, trebao bi izaći iz te odvratne političke stranke.

Nikada ta stranka neće ništa predstavljati hrvatskom narodu, osim legla protuhrvatske rabote.

Nevini u njoj, ipak nisu nevini, jer svojim sudjelovanjem u radu te stranke, drže ljestve u protuhrvatskom radu.

Ovo stvarno nema veze s tobom, nego samo s politikom

Tko je glasao

Nisi @ppetra do kraja u pravu

recimo gradonačelnik Petrinje je hns-ovac. Moj ratni drug. Bio nam je logističar. Nabavljao nam je sve od igle do ..topa. hehe.

Pošto je Petrinja miješana e da bi pridobio i srpske glasove ( jebiga demokracija je ) nije mogao biti ni hdz ni hsp.

Tako da je on stalno gradonačelnik jer prikuplja i srpske glasove.

Bili su hspovci, Pejo Trgovčević i to, e ali kad su se vratili Srbi i počeli glasati. On, Dumbović.Treba to razumijeti. Inače,naravno da je bio i za Yuge neki kurac..ono utjecajan i to...dvoumio se još 91-ve kud će vjetar okrenuti, ali i među njima ima neupitnih hrvatski mislećih ljudi.

Nekoliko rođaka su mu Srbi ubili, ali on eto i danas u svojoj privatnoj firmi koju ima još od Juge..zapošljava i Srbe.

Bolje i on nego Borislav Mikelić. Budi realna.

@ Grdi je neupitni domoljub i borac, a kao poznavatelj šume i planina, mogu misliti koliko je učinio u ratu contra čejena po onim čukama.

Zato, olabavi malo s time. Pouzdano znam da mnogi hns-ovci nisu baš bili zadovoljni sa svim Čačić- Pusić izjavama, e ali..politika je vještina mogućeg i kompromisa.

Moji hsp.ovci ( Orkan npr.,Kardaš, vukovarski HRVI Soldo i sl.) koalirali su sa Marinom Lovrić Merzel alias Žarkom Sekulić) Što reći ?

Sanader je koalirao sa Stanimirovićem. Što reći?

Karamarko će sada prihvatiti podršku Pupovca i sanirati Tesla banku ako se može jer ih tamo Srbijanci hapse.

Jest da je stranka HNS mala stranka bogatih pojedinaca i imaju nesrazmjeran utjecaj na medije, ali većina njih su neupitni Hrvati, politički Hrvati.

Recimo ona odvratna Pusy je spriječila osnivanje Zajednice srpskih općina, što ti je Krajina u malom.

Sanaderov HDZ bi to prešutio.

Olabavi malo sestro.

sve dobro...

Tko je glasao

Politika je zbilja .urva

@ Grdi je neupitni domoljub i borac, a kao poznavatelj šume i planina, mogu misliti koliko je učinio u ratu contra čejena po onim čukama.To zaista poštujem.

Zato, olabavi malo s time. Pouzdano znam da mnogi hns-ovci nisu baš bili zadovoljni sa svim Čačić- Pusić izjavama, e ali..politika je vještina mogućeg i kompromisa.
Moji hsp.ovci ( Orkan npr.,Kardaš, vukovarski HRVI Soldo i sl.) koalirali su sa Marinom Lovrić Merzel alias Žarkom Sekulić) Što reći ?
Sanader je koalirao sa Stanimirovićem. Što reći?
Sve ok., zato moja malenkost nije ni u jednoj stranci.

A pogotovo ne bi mogla biti u stranci čija je počasna predsjednica V. Pusić. Politika je zbilja .urva.

I ne mogu shvatiti da pošteni ljudi, domoljubi, branitelji, mogu prihvatiti tu činjenicu, pa da su u takvoj stranci.

No, to je samo moje mišljenje.

Recimo ona odvratna Pusy je spriječila osnivanje Zajednice srpskih općina, što ti je Krajina u malom.Samo iz loše namjere, iz razloga što je isti princip željela primijeniti u cijeloj RH, a ne samo u istočnoj Slavoniji.

Jedan HDZ-ovac, "moralna vertikala" koji sada dijeli "dobronamjerne"savjete HDZ-u, koji je to želio progurati, sada ne silazi s Prisavlja, Jutarnjeg, Večernjeg...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci