Tagovi

Opereta "Invalid je invalid" protiv HRVI, ali i svih branitelja i protiv RH

Opereta "Invalid je invalid" protiv HRVI, ali i svih branitelja

Na djelu je čista specijalnoratovska akcija kodnoga imena "Invalid je invalid", kao što je ZZP bio pod imenom "Žrtva je žrtva"!

Dok je ZZP bio napad iznutra i izvana, ovo sada je samo iz vrha hrvatske vlasti, uz podršku medijskih režimskih snaga, ali i snaga na pollitici koje su zdušno pomagale gradnju ZZP-a.

Sada grade unutarnje izjednačavanje branitelja s pripadnicima zločinačkih agresorskih pripadnika koji su i invalidi, zlouporabljujući civilne invalide RH.
Početak otvorenih akcija, zakulisne već dugo traju, je preimenovanje Ministarstva hrvatskih branitelja u Ministarstvo branitelja!

Ovo su odgovori svima njima koji se prave naivni kao da ne znaju što se događa pa pozivaju branitelje na svoj teren- tamo gdje se i izrodila akcija "Invalid je invalid" kao nekada "žrtva je žrtva", uz ostale i predsjedniku Sabora Leki, Predsjedniku, predsjedniku Vlade, ..., koji bi prosvjed HRVI pretvorili u borbu za privilegije.

I to upravo vode oni koji su si svoje privilegije, ali i privilegije predsjednika Ustavnoga suda zaštitili zlouporabom institucije Ustavnoga suda RH.

Tko si ti/vi da govoriš/te u ime hrvatskih civilnih invalida?
Gdje su se oni izjasnili da su protiv svojih kolega ratnih vojnih invalida?
Zašto zlouporabljuješ/te hrvatske civilne invalide?

I oni, civilni invalidi RH, su svjesni da su i njih ovi heroji branili, jer kada su Srbi svoje invalide onako besprizorno poubijali u Dvoru na Uni, što bi tek napravili s hrvatskim invalidima?

Gnjusobe i zlopuporabljuju hrvatske civilne invalide, ne bi li svojim gnjusobama, velikosrpskim vojnim invalidima osigurali plaćanja iz hrvatskoga proračuna. Pa odite u Srbiju, kod poslodavaca tih srpskih vojnih invalida i tražite od njih jednaka prava za srpske vojne invalide. Oni imaju pravo na naknade od svoga poslodavca, a ne od onoga poslodavca protiv kojega su se borili.

Promijenili ste (to su oni kojima pripadaš/te) naziv Ministarstva hrvatskih branitelja, u Ministarstvo branitelja, sada je kristalno jasno i zašto:da biste skrb proširili na "sve branitelje, ma tko bili"- dakle i na pripadnike neprijateljskih formacija!

Gnjusno!
Velikosrpski podmuklo!

A sve pakirate u akciju "invalid je invalid", po starome receptu iz gradnje Zajedničkoga zločinačkoga poduhvata" "žrtva je žrtva"!.

Gnjusno!
Uvijek gnjusno upakiravate lijepe uzrečice, samo naizgled pravedne, za svoje gnjusne ciljeve.

Podlost i lažljivost je ono što te/vas krasi!

Podršku kojih civilnih hrvatskih invalida imate?

Onaj "malac" od Bojana Glavaševića otvoreno je izlanuo što preimenovano Ministarstvo želi- da Hrvati plaćaju genocidnim ubojicama što su se invalidizirali prilikom ubijanja Hrvata.

Takvih gnjusoba svijet do sada nije vidio.

Spremali su nam isto kao da Vijetnamci plaćaju invalidiziranim Amerikancima u Vijetnamu, ili kao da žrtve holokausta plaćaju invalidiziranim nacistima koji su invalidizirani dok su štitili od Saveznika nacističke logore i svoje pravo na ubijanje.

Ovoliko gnjusobe, podlosti, lažljivosti može samo biti u onima koji su to vježbali stoljećima.

HVALA HRVI koji su ustali protiv toga, koji su shvatili što pakiraju RH u vrhovima njene vlasti- u njihovome ministarstvu!

Ostavke ne samo u Ministarstvu branitelja, koje se hitno treba preimenovati u Ministarstvo hrvatskih branitelja ( za srpske neka se stara Srbija), nego još mnogih u Vladi, jer oni, koji su Ministarstvu hrvatskih branitelja promijenili ime, pripremali su teren i tako sudjelovali u toj "opereti" "Invalid je invalid" protiv RH i njenih građana, zlouporabljujući i hrvatske civilne invalide u toj svojoj gnjusnoj protudržavnoj opereti "Invalid je invalid"!

Zašto netko u RH toliko brine o pravima invalida srpskih agresorskih postrojbi?

Ima li u Vladi RH osoba iz ratnih vojnih postrojbi neprijatelja, pa mu je interes pomoći svojim bivšim drugovima?

Ima li onih koji su bili navijači tih snaga, njihovi spavači, pa žele RH nabaciti brigu za one kojima nisu bili ratni poslodavac, nego im je to bila agresorska zemlja- Srbija?

Ako nema , otkuda tolika briga najviših državnih institucija RH za tu skupinu ljudi koji su RH nanosili zlo, dok u isto vrijeme nisu u stanju, bez prosvjeda, invalidnoj djeci osigurati asistente u nastavi?

Vojne invalide srpskih ratnih postrojbi treba samo uputiti na traženje njihovih prava kod njihovih poslodavaca u Srbiji.

Želim im sretan završetak potraživanja kod njihovih poslodavaca.

Možda bi im njihov poslodavac i dao te mirovine, ali on vodi računa o svojim interesima te im ne može isplaćivati ratne vojne invalidnine, iz jednostavnoga razloga :jer ne žele dokaze protiv sebe po tužbi za genocid izvršen u RH.

Kod nas je upravo obrnuto: Vlada, Predsjednik, Ministarstvo branitelja krenuli su u ovu akciju "Invalid je invalid" ne bi li izjednačilli postrojbe branitelja i agresora i tako uz sve ostalo, nabrojano, potkopali hrvatsku optužbu za genocid, jer koja bi država davala invalidnine svojim agresorima. Niti Vijetnam, niti Izrael,..., niti bilo koja država na svijetu, osim one u kojoj sami agresori sjede u vlasti!

Kada sam srpski veleposlanik otkriva i predsjedničke tajne o toj sklonosti hrvatskoga predsjednika k povlačenju optužnice za genocid ( uz mvp Vesnu Pusić, izmišljao je razloge za taj akt), ne bi bilo čudo da i iz dvora predsjednika RH sudjeluju u tom potkopavanju hrvatske optužnice za genocid! Je li samo odbačeni savjetnik gurao interese Srbije, odnosno njemu neprežaljene SFRJ!

Očito će se Predsjednik morati odreći još nekih- nitko tamo nije sam!

Komentari

Sada osim HRVI,antidemokratskom revolucijom,napadaju sve Hrvate

Prosinačke žrtve, šestosiječanjska diktatura, Oktroirani ustav, žandari u Splitu, Zagrebu, Vukovaru i ...predsjednički izbori

I dok traje kampanja za predsjedničke izbore, Odbor za pravosuđe Hrvatskoga sabora i predsjednik odbora Peđa Grbin pokušavaju ozakoniti suspenziju demokracije kroz postavljanje manipulirajućih, partijski kontrolirajućih potpisivanja za referedume- jer u državnoj upravi upravo sjede partijaši- koji mogu pisati i brisati-kako ih volja.

Kukuriku koalicija javnu televiziju pretvorila je u režimsku. Kao u staro doba policijsko-partijske države- u jeku kampanje za predsjednika : hapšenja, policija napada na mirne mlade ljude koji lijepe plakate o jednome od predsjedničkih kandidata, hapsi i poziva na obavjesne razgovore, potiče navijačke nerede, a CK SDP obznanjuje napad na narodne referendume i kreće u rušenje ustavne uloge naroda- kao onoga kojemu vlast pripada i iz kojega izvire. GI „U ime obitelji“ prijavila se za promatrače na izborima- i ništa im ne odgovaraju nego šalju policiju na njih, ne bi li ih udaljili od promatračkih položaja.

Vjerojatno žele idealne uvjete za prijevaru, odnsno samo svoj GONG kao promatrače koji bi amenovali planirane prijevare. Ministarstvo i ministar Bauk šute o broju birača, U ime obitelji obavještava Europu o suzbijanju demokracije u RH pomoću lažiranih izbornih popisa, a PNUSKOK uskače na nečiji daljinski ne bi li smislili nešto za udaljavanje „ U ime obitelji“ od mogućnosti promatranja izbora i od mogućnosti ometanja planiranih malverzacija u izbornim prebrojavanjima.
http://narod.hr/hrvatska/pnuskok-pozvao-clanove-organizacijskog-odbora-u...
Otkada to umjesto USKOKA sve odrađuje PNUSKOK?

Od novoga SDP MUP-a- koji državu počinje pretvarati u policijsku diktaturu dovodeći kadrove iz „njihovih SDP-policijskih gradova“ kao kod hapšenja M- Bandića- odnosno od potrebe Kukuriku vlasti za vlastitim partijskim USKOK-om koji će „obrađivati“ po partijskim nalozima- iz CK SDP-a.

Peđa Grbin i ostali, pripremaju „6.januarsku diktaturu“, suzbijanje Ustava i proglašavanje strahovlade u kojoj pri potpisivanju za referendum građani moraju dolaziti u državne urede, a o čemu (ne)će se moći građani izjašnjavati to će odlučivati izborna im Obznana, do konačnoga im Oktroiranoga ustava kralja Aleksandra!

Bude li Hrvatski sabor pristao pisati "Adresu" kralju Aleksandru, mogli bi nastati prosvjedi i još samo treba neki Andjelinović koji će pucati po građanima ili neki Ranko-vić da ih rješava robijama- i evo remaka prošlosti u Zagrebu.
A Split brine o NK Hajduku i umjesto da su navijači Torcide došli u Savsku, oni su poslužili za provođenje plana kralja Aleksandra koji želi Dalmaciju izravno pripojiti Beogradu, a Vukovar predati u ruke kraljevske vojske –četnika, pa ucjenjuje Zagreb.

I tako se provode izborna kampanja i izbori koje vodi DORH, PNUSKOK, kraljeva garda, žandari i kraljevska televizija – VelikoSrpski proplanak u Zagrebu, a Hrvatski sabor, HAZU. Matica Hrvatska, statiraju i čekaju valjda nove prosinačke žrtve. HRVI prosvjeduju u Savskoj, a Matić i Glavašević imaju sve deblje obraze i dolaze raditi u Ministarstvo branitelja kojemu su izbacili odrednicu „hrvatskih“, tako da postane Ministarstvo branitelja „Krajine“ i skrbi se za njihove invalide koji su invalidizirani dok su branili „srpsku Kraljevinu- Svi Srbi u jednoj državi“

Predsjednik Sabora buni se protiv „pometanja“ Televizije- Velikosrpski proplanak u Zagrebu, čije su financiranje terorzakonom prilijepili hrvatskome puku, koji tu televiziju ne želi više niti gledati, niti plaćati, jer je dovlačenjem „otpada“ od bivše države postala samo partijska televizija- Velikosrpska pro-palanka u srcu Zagreba
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/139395-udbaska-hobotnica-na-hrt-u....

Opasno je igrati se s „ekspres-loncima“ na način da se zatvaraju sigurnosni ventili. Kralj je odlučio zatvoriti sigurnosne ventile i zagrijavati lonac pod već opasnim tlakom po modelu 6. siječanj-ske diktature.
Kao što znamo kralj je nakon toga otišao u Francusku u Marseilleu , a lonac je eksplodirao u blizini kralja!

Tko ne bi pomiješao povijesne događaje, kada se sada odvrće isti scenarij, a za gradske trgove u RH od Vukovara na dalje spremaju kraljevske žandarmerije na pucanje po Hrvatima, jer Hrvati neće prihvatiti kraljevsku diktaturu i Oktroirani ustav koji Aleksandar priprema!
Diktatura je krenula na svoj put u sjeni predsjedničke kampanje, a prosinačke žrtve su je najavile:
http://www.dnevno.hr/vijesti/info/107376-prosinacke-zrtve-casna-obitelj-...

Ostatak ide prema povijesnome scenariju- do kada ili do kuda gledat ćemo napete akcije u sljedećim danima, zahvaljujući akcijama „žandarmerije“ po prosinačkim žrtvama u Zagrebu koja igra za kralja i otadžbinu, a protiv Splita, Zagreba, ..., protiv RH, i sve do Marseilleua, ...ako nastave gušiti demokraciju poput kralja
Aleksandra i donositi Oktroirani ustav, umjesto demokratskoga!

***
Evo ilustracije starih povijesnih odnosa nakon što je Kukuriku poslala svoju „Adresu“ Tomislavu Karađorđeviću- ops. Nikoliću.
http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/139460-miljenic-srbija-ce-morati-pov...

Ako ministar nije znao RH je priznata kao suverena država i može donijeti svoj zakon kojim ne prihvaća ničiju jurisdikciju po „aktu samoproglašenja“, ili ako je neki „izdajica“ to već priznao, onda to priznanje treba odbaciti kao neustavno pomoću US RH (ionako je na partijski daljinski), a „izdajicu“ bi trebao privesti neki PNUSKOK.

Ministar možda samo glumata za potrebe partijskoga mu predsjedničkoga kandidata, dok se „Hrvatska crveni od srama zbog nesposobne vlade“:
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/139488-grabar-kitarovic-hrvatska-s...

*PNUSKOK- Po Naredbi Utrčavaju S Konstruiranjem Optužnice Konkurenciji

Tko je glasao

@ppetra čestitam na ekološkoj

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

@skviki lipi moj ppetrin

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Nego, da pitam, vidim da je

Nego, da pitam, vidim da je Marko šmajser stigao,
a gdi je general Kondić?
Malo mi fali, on i dr. Ivo

Tko je glasao

Josipović se ispričao liječnicima, HRVI čekaju ispriku!

Josipović se ispričao hrvatskim liječnicima (?), a nije HRVI, braniteljima i Hrvatima!
Nakon što je predsjedničkome kandidatu dr. M. Kujundžiću „inputirao“ primanje „plavih kuverti“, liječnici RH preko svojih udruga tražili su ispriku, jer je negativnost pojedinaca pripisana cijeloj klasi ljudi koji su svoj život i mladost uložili u obrazovanje za taj časni poziv i koji ga časno obavljaju.
http://narod.hr/hrvatska/hubol-kohom-traze-ispriku-od-josipovica-narusio...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/i-lijecnicka-komora-trazi-josipovicev...
http://www.jutarnji.hr/kujundzic--izjava-predsjednika-josipovica-o-plavi...

Je li se ispričao ili nije, za dalju razradu je sasvim nebitno.

Pretpostavimo da su režimski i ostali mediji, nastavili tu Predsjednikovu neslanu šalu, samo zato što mu je jedna od konkurencija za radno mjesto baš liječnik, te da su svakodnevno pisali o tim „plavim kuvertama“, da su na HRT dovodili onew koji će iznositi pojedinačne primjere, .. da su razvili ZZP-liječnika uskoro bi uz pojam LIJEČNIKA na prvome mjestu stajalo- „plavokuvertaš“, „mitoman“, „lopov“, „podlac koji koristi tuđu nesreću i bolest“, „kriminalac“, ...
Dakle, kada bi naši stručnjaci za ubacivanje negativnih značenja drugih pojmova u pojam LIJEČNIK (velikim slovima) iskoristili svoje potencijale došlo bi do suzvučja pojma kriminalac i liječnik i evo načina za zlostavljanje cijele jedne skupine časnih ljudi pomoću nečasnih , načina kojima se omalovažavaju NJIHOVI napori u VIŠE OD dvodesetljetnome , a kasnije i cjeloživotnome obrazovanju, načina prema kojemu ih se zbog primanja i dodataka na plaću može prozivati odgovornima što nema novca za invalidnu djecu, za prosvjetare, za socijalu, za..., ma već će oni nešto smisliti, da se ne bi pogledala baš njihova primanja , dodatci, privilegije, prekobrojnost, nestručnost kojom uništavaju ovo društvo.

I većina razumije zašto su liječnici traže ispriku, ali ima i podosta onih ogorčenih na svoje materijalno stanje, naviklih na uravnilovke („oni su učili da im bude lakše, zašto bi i veću plaću- želuci su jednaki“ i slične „fore“ iz floskula komunističke prošlosti, jer ako su isti trbusi, nisu isti i mozgovi, uloženi rad, vrijeme i sredstva u obrazovanje)-jer „svima jednako treba“ koji će jedva dočekati priliku za griženje bilo koga pa i onih koji ih liječe i u krajnosti nedovoljno su za to plaćeni, umjesto da se usmjeravaju na prave uzročnike i traže smjene onih koji ih vuku u totalnu beznadnost i propast!
Završilo je isprikom- ili uvijenom isprikom, ali to je prošlo iako je ostalo dobro zapamćeno.

Izjednačavanje PLAVA KUVERTA (jer neki liječnici su imali takav običaj, ne zavaravajmo se –iz doba SFRJ) = hrvatski liječnici, zahtijevala je hitnu ispriku Predsjednika države, jer se usudio i u šali liječništvu pripisati te negativnosti. Tada se namjerno oamlovažavalo intelektualce, pa čak i progledavalo na taj običaj dopunjavanja prihoda lijelčnika, jer kada se umoče u kriminal, onda su ucjenjivi , neslobodni i neće tražiti drugačija politička rješenja, a ako se odluče politički aktivirati- bit će njihovi.

Isto- trpanje negativnosti pojedinaca cijelome sloju ljudi rade kod svojih izjava o domoljublju, domoljubima, braniteljima, HRVI!

Što je za liječnike „plava kuverta“, odnosno što bi postala nakon nastvaka te harange koju je u žaru svoje borbe za još jednim mandatom izrekao Predsjednik, to je za domoljube- „veliki domoljubi“, „DOMOLJUBI“- velikim slovima- trpanje lopovluka cijelome sloju časnih ljudi, iz interesa suprotne politilke opcije, koja u to upakirava svoju mržnju i strah od gubitka pozicija.

Tko se ispričao hrvatskim braniteljima, HRVI, hrvatskome narodu , za pripisivanje zločinaštva braniteljima, domoljubima, hrvatskim generalima , ... što su negativnosti pojedinaca (lopova među političarima ) pripisivali cijeloj skupini preko pola milijuna ljudi, ali i cijelome narodu- da su udruženi zločinci?

Kada se to HRT javno ispričala za svo blaćenje branitelja, HRVI, za blaćenje DR, generala?

Kada je to napravio Predsjednik?

Kada su se ispričali tzv. „kanta novinari“?
Nikada!

Nego još i nastavljaju s tom zlom rabotom- koja u prvome redu razotkriva baš njih.

Propao im je ZZP, a oni i dalje, (po običaju zbog kojega se Predsjednik morao ispričati liječnicima- zbog priljepljivanjima pojedinačnih negativnosti nekih ljudi unutar neke skupiune), cijelim tim skupinama ljudi, priljepljuju etikete lopova, priglupih ljudi kojima manipuliraju njihovi politički protivnici, etikete gramzljivih ljudi koji drugima otimaju iz usta, a pogotovo invalidnoj djeci o kojoj bi političari brinuli- samo da imaju sredstava, a ne mogu jer moraju rješavati prioritete- svoje povlaštene mirovine, luksuzne automobile, strane konzultante koji će ih savjetovati kako legalno ostvariti visoke provizije , a da sve ostane po zakonu,...

Evo tipičnoga komentara:

http://pollitika.com/sramota-hrvatske#comment-472375
Dakle, kada ONI (najčešće upravo oni koji su cijeloj RH stavljali oko vrata ogrlicu s natpisom „RH je nastala na Zajedničkome Zločinačkome Poduhvatu, branitelji su ratni zločinci, političko i vojno vodstvo RH su planirali genocid, a hrvatski genrali su napravili genocid , Hrvati su genocidan narod“) pišu DOMOLJUB (velikim slovima) oni misle na one koje i drugi, a pogotovo sami branitelji preziru!
Koje li podle tvrdnje!

Pod domoljub i domoljublje hrvatski narod i branitelji misle na svoje pripadnike koji su dali život za RH, na one Hrvate koje su širom Europe i svijeta progonili i ubijali jer su željeli samostalnu Hrvatsku, na svoju najčasniju vojsku na svijetu i najčasnije ljude iz HV, HOS-a, ... i svih onih koji su stali na branik svoje domovine, branili svoj dom, svoju obitelj, svoje sugrađane, svoj narod, svoju državu!
I kako samo podlo i lukavo čak i samim braniteljima podmeću takvo njihovo poimanje pojma „domoljubi“, pretvarajući se da su dobronamjerni, da samo kritiziraju negativnosti.

To što podli mozgovi pod DOMOLJUB trpaju lopovluk kao što za LIJEČNIK pod „plava kuverta“ također trpaju lopovluk, je odraz njihovih vlastitih htijenja omalovažavanja druge strane, zbog njihovih trenutnih potreba . Kod Predsjednika to je bilo u svrhu omalovažavanja konkurencije i pobuđivanja, u naivnih ljudi , nezadovoljstva zbog vlastitoga statusa na onoga tko njemu smeta, a kod ovih što blate domoljube i domoljublje, branitelje, HRVI- zbog potrebe da sa sebe speru poraz, sramotu zbog kukavičluka –srpske poražene snage, ili poraz ideologije kojoj dušom i tijelom i dalje pripadaju-kod hrvatskih komunista.

Došlo je do nevjerojatne situacije:
hrvatskim komunistima bliži su četnički zločinci, nego li RH i Hrvati, valjda se zato tako podlo okomljuju na domoljube, branitelje, HRVI i prikazuju ih onima koji otimaju civilnim invalidima, djeci invalidima, ..., ali čak i agresorskim invalidima koji su se invalidizirali dok su ubijali hrvatsku djecu, rušili i palili kuće po RH,... jer njihovoj mržnji nema granica, jer su im na putu s kojega nikada nisu skrenuli- na putu mržnje prema hrvatskoj državi.

DOMOLJUBI- BRANITELJI su im bili udruženi zločinci (koliko su ljudi ovime ubili?), pljačkaši , lopovi, ubojice, jer „žrtva je žrtva“ (koliko li su i ovime ljudi ubili?), a kada im je sud u Haagu to srušio, skočili su sada dokazivati da su Hrvati dobri samo ako bi postupali jednako kao Židovi koji bi nacistima koji su ih ubijali, isplaćivali odštete što su i sami nacisti invalidizirani branjenjem svoga prava na ubijanje Židova, ili kao što bi dobri i puni ljubavi te „bez mržnje“ bili Židovi koji bi svoje gradove obilježavali svastikama- jer „treba graditi budućnost, a ne biti zarobljeni u prošlosti“, iako su oni sami zarobljenici prošlosti –života u zajedničkoj državi sa Srbima!

Sam lopovluk ima najviše poveznica s riječju političar, jer odatle kreće najgori i najteži lopovluk, pa zašto se onda lopovluk ne veže samo s rječju POLITIČAR, neovisno koje je boje i naziva partije, a domoljublje je upravo suprotan pojam- jer domoljub isključuje oštećivanje svoje domovine i ljudi u njoj!
Međutim , oni kojima smeta rezultat toga domoljublja, borbe branitelja , DR, s namjerom, a ne zbog stilskih figura utrpavaju „plave koverte liječnicima“ odnosno lopovluk braniteljima.

Predsjednik je odlikovao najveću pljuvačicu DR- V. Teršelič- plaćaju je iz državnoga proračuna (5 milijuna kuna), a propao joj je ZZP!?
Je li to odraz ljubavi i nepostojanja mržnje?
Je prema agresoru, ali baš suprotno prema građaniam RH!

PREDSJEDNIK čak ide kod HRVI nakon sastanka s njome stavljajući do znanja da cijeni ljude koji su najviše pljuval po djelima HRVI!?
Ima li to nekakvu poruku?

Ljubio se s četničkim viojvodom „po srpski“ tri puta?
Da li mu je, sada već bivši savjetnik , rekao da ga u Srbiji (ovoga drugoga) sumnjiče kako je ubio 15-tak Hrvata iz Antina?
Ili naš Predsjednik ima tako bezgraničnu ljubav za naše agresore, da mu to nije važno?

Kako si to Predsjednik neke države uopće dozvoljava?
Kako mu to mi dozvolajvamo?

Nije li on bio izmanipuliran, a ne branitelji?
Ta otpustio je Dejana Jovića?
Znači pogriješio je?
Ma nije!?
Samo mu sada malo smeta u kampanji, a onda bi ga opet vratio! On je pun ljubavi!

Nije li mu to ljubljenje baš on podmjestio? Vjerujem da je naš Predsjednik prepun ljubavi i što da takvome čovjeku uskrati svoju ljubav. Kako Papa ljubi noge svakakvima, može i on obraze ubojice i četnika, ta nije mu poljubio zločinačke ruke iako im pomaže.
Nosi li sve to nekakvu poruku?

Evo ih sada, svih, u akciji. „HRVI oduzimaju sredstva invalidnoj djeci“, iako upravo 5 milijuna kuna daju V. Teršelić dza blaćenje DR i RH, a već su pokupovali tisuće automobila, zbrinuli desetke tisuća svojih partijaša,...

Na isti način –dakle vezanjem negativnosti koje postoje kod nekih ljudi , mogli bi recimo zlostavljače djece po školama pretvoriti u pojam učitelja, jer ima među učiteljima onih učitelja koji seksualno zlorabe blizinu djece koju im omogućava poziv, pa se njihova svojstva lijepo mogu proširiti na pojam učitelj. Medijskom harangom i aktivnošću kojekakvih lako će doći do sitiuacije da kada ubuduće bilo tko kaže "UČITELJ" prva asocijacija bude seksualni zlostavljač djece (kao plava koverta- liječmok=podmitljicac i lopov, ili domoljub-lopov).
Neka se onda oni učitelji koji nisu seksualni zlostavljači opravdavaju kada god se spomene riječ UČITELJ, ili liječnici kada god netko kaže plava kuverta, kao što su nametnuli braniteljima da se brane kako nisu lopovi. Neka tada kažu učiteljima, liječnicima. „Očistite se u svojim redovima“- da biste očistili značenje „UČITELJA“ i „LIJEČNIKA“ od negativnih konotacija, kao što to govore braniteljima.
A institucije će se brinuti o skrbi.. agresora i ubojica.
Ali, Presjednik se ispričao liječnicima.

Kada će se ispričati braniteljima, HRVI i svima što je gurao ZZP, što se ljubio se s ubojicom ljudi iz Antina , što je sve poduzimao da povuče optužnicu za genocid protiv Srbije. za svoje odlikovanje neprijatelja RH- Teršeličke koja je gradila ZZP kojega nije bilo, a uzrokovao je puno smrti branitelja.

Osim što u krasne hrvatske riječi „domoljub“, „branitelj“ , koje podrazumijevaju časne i poželjne osobine : voljeti svoj dom, svoj narod, svoju državu, biti spreman braniti sve to, trpaju negativna značenja ugrađujući pojedinačne sklonosti nekih političara u taj pojam, ne bi li obezvrijedili najčasniji sloj ljudi iz RH, prave se naivni i dobrohotni pa i same branitelje podlo okreću protiv samih sebe- pa i vi vidite te DOMOLJUBE, očistite se od njih.
Vjerujem da takvi ubacivači lopovluka u pojam domoljublja baš imaju namjeru vrijeđati hrvatske branitelje, žrtve DR omalovažavanjem i porugom njihovoj osobini zbog koje su dali svoj život ili zdravlje - domoljublju.

Ti neki ljudi sustavno i proračunato, podlo i gnjusno - "samo" braniteljsku žrtvu prikazuju bespotrebnom, uzaludnom, glupom, pogodujućom samo lopovima, .. a nažalost mnogi su im i povjerovali zbog siline harange na njihovoj gradnji ZZP-a , zatim zbog sustavnoga i dugogodišnjega omalovažavanja i vrijeđanja kojima su izloženi, pa kada i već nisu ubijeni u ratu, mnogima su njihovi neprijatelji tim ustrajnim mobingom oduzeli živote: jer časnim ljudima oduzeli su čast prvo gradeći ZZP, zatim omalovažavajući domoljublje i samopoštovanje do granice da su domoljublju pripisali lopovluk i sve loše u RH. Na takvima je odgovornot kao i za smrt N. Topalušić, a krive druge.

Ne samo da takvi sustavno razaraju moral hrvatskih građana podmetanjem lopovluka svima koji su stvarali RH, nego cijeloj RH sustavno pokušavaju nametnuti svoja htijenja pod pojmom napredne demokracije u obliku nagrađivanja bestijalnih agresora za zločine.
Pod pojmom demokracije utrpravaju svoje najgora anticivilizacijske namjere- nagrađivanja ubojica, očito iz ljubavi,... prema ubojicama.

A na kraju podlost bez konkurencije- pod prekrasnu riječ „ljubav“ i „odsutnost mržnje“ pokušavaju ugraditi obvezu brige i skrbi za pripadnike onih koji su radili najbestijalnije zločine nad građanima RH.

Istina je oni nemaju mržnje prema njima, prema njihovim zlodjelima –ta žele ih nagraditi za to, ali imaju mržnje prema svima koji su se suprotstavili tim besprizornim ubojicama, rušiteljima, paliteljima, silovateljima.

Ta mržnja izbija iz njih upravo sada njihovim ponašanjem prema HRVI, prema državi RH , prema narodu kojemu priječe demokraciju (referendume), jer se rugaju domoljublju , ali i zdravoj pameti jer nameću skrb o invalidima baš iz sredstava za branitelje ove države,prebacuju brigu o braniteljima na socijalu, ne bi li ih još dublje vrijeđali, dok bi istodobno htjeli nametnuti RH opskrbljivanje rušitelje i agresore na ovu državu preko ministarstva kojemu su ukinuli pravo na pridjev hrvatski, jer ih i sam spomen Hrvatske duboko ranjava.

I to oni nazivaju nepostojanjem mržnje?

To je najdublja mržnja koja postoji prema ovome narodu- nagrađivati sa skrbi one koji su ubijali Hrvate i pokušali ih uništiti, uz pokušaje lijepljenja „srpskih svastika“- ćirilica koju su zločinima i genocidom uzdigli do značenja četničke svastike u Vukovaru, Škabrnji i ostalim mjestima na kojima su se trudili postići uvjete da ih neka „hrvatska vlast“ koja „ne mrzi“ za to i nagradi.

Ta vlast prepuna je ljubavi pa se ljubi i s vjerojatnim ubojicom Hrvata, dogovara se sa srpskim veleposlanicima o podrivanju hrvatske optužnice za genocid, donosi zakone i pokušava promijeniti Ustav da zaštiti osumnjičene za ubojstva Hrvata, dok u isto vrijeme hrvatskim domoljubima gradi ZZP, odlikuje najveće blatitelje DR, branitelja , Hrvata, RH, a sada HRVI pripisuje odgovornost za svoje ukidanje dostatne skrbi za civilne invalide i invalidnu djecu, jer neće valjda „sebi otkidati od usta“- nisu se oni zato unijeli u Ustav kao ustavnu kategoriju sa zaštićenim povlasticama. Lakše im je, a i u skladu je s njihovom nakaradnom pomirbom, šutnuti HRVI u g...u , ili otjerati ih u smrt, ili potaknuti na samospaljivanje, jer - uostalom, nagrađuju one koji su to osobno dobro radili i pokušavaju unesrećenima u toj raboti osigurati skrb od strane njihovih žrtava ne bi li time obrisali s njih poraz i potrebu plaćanja ratne odštete, jer oni „samo vole“ .... genocidne ubojice svoga naroda, a na putu te ljubavi su HRVI, branitelji i Hrvati,.. te Vukovar !

Tko je glasao

koja budala!

koja budala!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao
Tko je glasao

gle lude babe sada je i predsjednica!

@laganini, aka@ppetra čisto sumnjam da si ti sa svojim umnim potencijalom sposobn biti predsjednica bilo čega!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Čovječe, imaj poštovanja prema instituciji!

Naslov je bio "Josipović se ispričao hrvatskim liječnicima, ali ne i HRVI, braniteljima i Hrvatima, " a ti napišeš "Koja budala!"

Samo mi nije jasno zašto to tvrdiš? Zato što se ispričao liječnicima? Ili zato što se nije ispričao HRVI, braniteljima i Hrvatima?

Upozorim te da nije zgodno tako pisati, a ti opet po njemu: Da je luda baba i predsjednica!?
Čovječe, imaj poštovanja prema instituciji!
Zaslužuješ zatvor!.(((

Tko je glasao

@ppetra lagano je tebi uporno

@ppetra lagano je tebi uporno dokazivati koliko si glupa, ali daj za promjenu pokušj napisati nešto pametno.

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Hoh, da odgovorim sam sebi

Hoh, da odgovorim sam sebi ..
Svi ga zaboravili a masa ga gurala u kolicima, nije Kondić već Čondić !
Dođe na isto kad ga nitko ne pamti.
Nego, jel rat gotov?
Ako nije, koji klinac "branitelji" rade usred Zagreba?
Veli PametnaPetra da je Vukovar bombardiran, pa kaj se čeka, Paraga?
Kuc kuc, probudite se, nema rata, nema granatiranja a nema ni posla,
posao-radno mjesto kao glavni krivac za sve braniteljske pizdarije.
Nego, kad već piskaram, evo moj prijedlog za riješenje problema svih branitelja
Svaki zaposleni u RH, onaj koji prima pa i onaj koji ne prima plaću, dakle svi zaposleni svaki tjedan daje jednu dnevnicu
u braniteljski fond solidarnosti (nije dobrovoljno, već MORAŠ) , znači mjesečno 4-5 dnevica braniteljima.
Civilnim penzionerima ima da se uzme iznos jedne dnevnice mjesečno.
Eto, to plus kolko im država daje, jel bi to bilo dovoljno ?
Jel bi bili zadovoljni?
E to bi ja napravil, svima u čast !
Traže "veteransku bolnicu", slažem se, pa gdi je vojna bolnica u Zagrebu, kud je nestala, nije mogla ostati vojna???
Ah, da ...

Tko je glasao

Rat nije gotov, dok neprijatelji napadaju Vukovar

Nego, jel rat gotov?Nije jer napadaju Vukovar, ostatci onih koji su ga napadali devedesetih.

Svoj izračun napravi za zaslužne mirovine političara i sve beneficije koje su si priskrbili manipuliranjiam zakonima!

Rat nije gotov, okupirala nas je gubitnička manjina i komunistički ostatci.
Bit će uskoro, strpi se!

Rat će biti gotov kada dobijemo ratnu odštetu, a ne da nam kojekakvi srpski špijuni pokušavaju povući ili slabiti optužnicu!

Uzimali bi invalidima, a galantno bi opraštali Srbima 40-ak milijardi dolara!?

Ne može, neka svoju ljubav prema njima plaćaju iz svojih, a ne naših džepova.

Jasno je što su napravili sa Sanaderom- (bila je to njihova opereta, ta vježbali su desetljećima) ta to su isti oni koji su Lex-om i ustavnim promejnama htjeli zaštititi te igrače, ali Njemačka je tu odigrala svoje. Ostalo će hrvatski narod!

Sredi traktorče!

Tko je glasao

Sanaderom?

Tko je glasao

"Sredi traktorče!"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Sami ste si krivi- dobili ste "posljednju šansu" i prokockali je

Namjestili ste Sanadera, kojega je Tuđman otjerao, i Šeksa, ali dovoljna je jedna prijevara.
Ako bi dolazeća vlast ponavljala postupke odlazeće, bilo bi joj gore nego ovoj!

Lijepo vam je rečeno da ne napadate Vukovar.
https://www.youtube.com/watch?v=7ESVyrjWtAs
Ali, to je vaša frustracija, kao i devedesetih:
oni na štakama, vi, ako nastavite ćete opet na traktorima.

Uz ostalo, napad na Vukovar, i ovo zadnje granatiranje Vukovara , preko Ministarstva branitelja i topdžije Bojana Glavaševića, presudit će protuvukovarskoj i protuhrvatskoj vlasti, isto kao što je devedesetih napad na Vukovar presudio JNA i četnicima.

Vi ponavljate crveni teror, jer niste ništa naučili iz prošlosti.
Tko vam je kriv!

Tko je glasao

"Ali, to je vaša frustracija, kao i devedesetih"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

hebo te...

Tko je glasao

@profesore pa što se čudiš

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao
Tko je glasao

za razliku od ostalih članova pollitika.com ppetra ima potvrdu!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

???potvrdu da si pametna? zna

???potvrdu da si pametna? zna se tko ima takvu potvrdu

Tko je glasao

nova ploča, nova ploča ....................................

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

zapetljana u do petlji

zapetljana u do petlji

Tko je glasao

3103 zapetljana u laži i vlastitoj obmani-za laž dezinfekcija

Zapetljana si u laži- za tebe slijedi samo- dezinfekcija.... (tih laži): za samobmanu Ćosićev opis lažova, i Raškovićeva dijagnoza , za laži najbolji je dezinficijens-istina,

http://pollitika.com/invalidi-u-minskom-polju#comment-471415

a za prvu pomoć tebi bi najbolje došao: traktor- "sredstvo za bekstvo"!

Tko je glasao

Komentar na B92

Posleratni sindrom,popucali ljudi.A,mnogima je i savest proradila,naknadno,ali crv kad tad pocine da grize,nagriza ,da se premotava film i da se zapita-Sta mi je to sve trebalo!
(cika velja, 28. oktobar 2014 08:33)

Mi znamo što nam je trebalo i tko nas je napao, kao što to znaju i svi ostali koje ste napali!

Ne grize nas ništa što se tiče rata, pravedno smo ratovali i ne grize nas savjest, ni ovoga nije ništa grizlo osim nepravde, mira neće biti dok onima koji su redom napadali savjest ne proradi, znači nikada!

A znaš li ti cikaveljo što ti je to trebalo?

"Fašisti budućnosti sami će sebe nazivati antifašistima!!!" Mudra proročanstva prošlosti.

Tko je glasao

Da ovo ne potone

i ne zagadi podzemne vode.

Dao sam ti plus, ali to računaj kao 2 minusa, prekriženih :-P

leddevet

Tko je glasao

@ppetra tvrdi: "Ne pišem zbog rasprave, nego"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Obrana je legalno sredstvo malih "naroda"

Na bjesomučno minusiranje, uvijek iste "rulje" dozvoljeno je braniti se (dozvoljavam si to) - legalnim sredstvima. Opet kmećite za ZZP, kada se radi o "obrani" od čopora!

Tko je glasao

Obrana je legalno sredstvo malih "naroda"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

@ppetra nisi ti kriva!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

add text

Tko je glasao

Mislim da si niska rasta!

Tko je glasao

@ppetra siguran sam da ti

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

kuku ppetrica

@ppetra
Sam ti rekel da izviruju iza planjke.
No tebi ni bilo jasno, tebi ni na sada jasno i nigdar ti nebu jasno. F politiku se razmeš kak moj unuk od 19 meseci.

http://www.jutarnji.hr/kolinda-docekana-ovacijama-ispred-ministarstva-da...

Tko je glasao

Sami su se otpisali jer su napali Vukovar

A zašto ne bi koristili glupost Kukurikavaca koji idu protiv hrvatskoga naroda?
Be ruši njih nitko osim njih samih. Napalči su Vukovar i to ej neoprostivo.Iza kukurikave planjeke vire četničke kokarde, pa nije čudo da ih je narod ostavio na suprotnoj strani.

Sami su pokušali terorizirati hrvatski narod, napadati Vukvoar, i skrivili su svoj položaj!
Zahvaljivat ćemo Milanoviću jer ih je toliko skupio na hrpu, tako da ih lakše možemo pomesti iz politike zauvijek!

Tko je glasao

@ppetra sa ovakvim uradkom

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

I sve zato da ne odgovoriš

I sve zato da ne odgovoriš jesi li bio u SKJ odnosno SKH!?

Tko je glasao

@ppetra koja si ti budala da

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Najgora partija!

Dakle najgora stranka HNS!

Samo ti bjesni, to je u skladu s veličinom tvoje frustracije. Uskoro ćeš imati još više razloga za to.

Čuvaj zdravlje, u tvojim godinama je napor toliko bjesniti.
Svako dobro !

Tko je glasao

@ppetra bar ti ne moraš

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

pripadam inima koji pune hrvatski proračun

Tko je glasao

Nakon sličica iz tvoga obitllskoga albuma i jelovnika ti

Tko je glasao

pa jasno, da ne mogu raspravljati sa kkokoš ili sa softverom

Tko je glasao

jadni su ti branitelji kojima je ppetra obrambena karika!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Izašao si "iz ormara" pa gukni golube!

Tko je glasao

"Beskrajna je povorka budala"

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

I neke je ljude trrpala u

Tko je glasao

@ppetra čuvaj se da te ovako "pametnu" ne ukradu krajišnici!

"Najviše zakona ima u najpokvarenijoj državi." ~ Tacit

Tko je glasao

Tipične komunjarske manipulacije!

Tko je glasao

brate mili...

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci