Tagovi

Odlazim iz politike

Gledam istraživanja javnog mijenja. Nema nikakvih pomaka. HDZ i Sanader se i dalje grčevito drže za vlast.
Niti jedna afera ili teška politička greška nije im naudila. Veronska podjela plijena, afera skrivanja kolekcije satova, pranje novca u Brodosplitu, Sunčani Hvar, ribolovna zona, nezaposlenost, laganje naciji o ulasku 2009 u EU. Sve to prolazi.
Ako sve to prolazi onda više ne treba raditi niti se baviti politikom u ovoj zemlji. Neka ovakvi „uspješni” likovi i dalje budu na vlasti.Ja se iz politike povlačim jer mi je stvarno dosta.Radim kao konj U jednom danu sam na tri različita mjesta po Hrvatskoj.Imamo programe,radimo i opet nema rezultata.
Priznajem da mi je teško. HDZ mi svakodnevno plaši ljude, ucjenjuje ih da se maknu iz DC-a.
U Saboru čim nešto kažem odmah Šeks postaje nervozan i oduzima mi riječ.
Intervjui mi se cenzuriraju čim nešto argumentirano kažem protiv Sanadera. Mediji su mi potpuno zatvoreni za bilo koji stav. Umorna sam i dosta mi je stvarno ove borbe. Prije tri dana sam rekla svojima da ću se povući i prije izbora.Mislim da sam u politici dala sve što sam mogla. Rezultata pravog koji sam htjela nema.I sada mislim da treba reći kraj.Ostavljam politiku.
Ona je stvarno samo za ovakve kakav je Ivo i društvo.
Mislila sam da se vrijedi boriti i biti principijelan i čvrst, ali u ovakvoj politici ne! Ne vrijedi raditi, ne vrijedi govoriti, ne vrijedi biti hrabar i principijelan.Treba biti ovakav kakav je Ivo i HDZ. Sada to vidim i zato: Odlazim iz politike!

http://vesnaskareozbolt.bloger.hr/

Komentari

Jeste da je prvi travnja,

Jeste da je prvi travnja, ali te sad držimo za riječ.
Sutra ujutro očekujemo da daš ostavku na mjesto zastupnice u Hrvatskom saboru i da se potpuno povučeš iz politike.

"Isto i jednako nisu ni isto ni jednako."
silverci

Tko je glasao

Na Jutarnjem piše da se

Na Jutarnjem piše da se predomislila. Podsjetila me na onu ženu iz HTV-vijeća, što je principijelno napustila vijeće, a odmah drugi dan se neprincipijelno vratila u njega.

Mislim da je ap bio u pravu kad je danas, na postu "Političko gađenje - novi smjerovi", pisao o ženskoj prevrtljivosti. Ovime je Vesna dokazala tu njegovu tezu. Ja ću pak svojim ponašanjem nastojati dokazati tezu da iznimke potvrđuju pravilo.

Dragi moji, lijepi pozdrav!

Tko je glasao

Ste vi čuli za

Ste vi čuli za aprililiiiii?
Ako ste je ozbiljno shvatili onda ste popušili foru kao i oni gledatelji BBC-ijevu sa stablima na kojima rastu špageti. Pa svi znamo da aprilili mora biti jako uvjerljiv da ga ljudi kupe (a ne poput neuvjerljive Bandićeve ostavke na javno.com). Pa mi smo se u školi natjecali tko će bolju foru smislit...
Sad trebate imati duha i priznati da ste ozbiljno shvatili, a ne filozofirati:-) Za utjehu koliko čujem niste jedini:-)

Tko je glasao

Evo malo T-Zombixa na

Evo malo T-Zombixa na aprilili temu.

Tko je glasao

Sjajno! Nije lako boriti se

Sjajno!
Nije lako boriti se s vjetrenjačama, ali mi se čini da ti je to upisano u genetskom kodu!
I stoga, neka nam svima bude super 1. travnja! :)

-----
http://strategopr.biz/
objectives strategy tactics

Tko je glasao

O, baš bi ova zemlja puno

O, baš bi ova zemlja puno ljepša bila kad bi više aktivnih političara k'o Vesna stvarno postupilo... I to ne samo na 1. travnja...

Tko je glasao

A danas je 1. april!!!

A danas je 1. april!!! Aprililili...

Dobra fora iako malo jeftina

Tko je glasao

Pa, politika je novac, kad

Pa, politika je novac, kad nemaš financijske resurse, ne možeš sve to pratiti - politika je skup sport.

U Hrvatskoj ima previše stranaka, pa treba formirati treći alternativni blok, i natsojati mu dati snagu. Prije nego ti tvoj put i tvoje društvo popase HDZ, bilo bi dobro pokušati vidjeti što se može napraviti na planu trećeg puta, koji ne mora biti onakav kakav je bio od vas zamišljen kad ste izišli iz HDZ-a.

Ja znam da je liderstvo u Hrvatskoj najveći problem koji ometa takve inicijative, jer mnogi misle da je bolje biti prvi u selu nego drugi u gradu, ali pokušaj. Vaš izlazak iz HDZ-a u vrijeme kad se dogodio, kao i Mesićev i Manolićev, su bili inicirani časnim razlozima.

Pokušaj se vratiti tim korjenima. Insistiranje na liderstvu pod svaku cijenu je na duži rok za naciju i stranku kontraproduktivno.

Odricanje od liderstva nije odricanje od politike, jer Hrvatskoj možeš biti korisnija na drugi način. Ako možeš tako funcionirati.

Za takav svoj novi smijer (tvoj i onog boljeg dijela oko tebe) to može biti produktivno, jer razlike među strankama nisu teorijski ideološki prevelike. Samo drugačiji pristup!

Tko je glasao

Uvažavajući Aprililli moj

Uvažavajući Aprililli moj savjet im ostaje!

Tko je glasao

Mudro zboris. Ono sto ovdje

Mudro zboris. Ono sto ovdje mogu primjetiti jeste da je DC prilicno mala stranka sa ne bas jakom infrastrukturom, tako da se ista lako moze politicki marginalizirati.

U takvim uvjetima, radikalna promjena politike takve stranke je jedno rjesenje, dok je politicko udruzivanje drugo rjesenje. Trece rejsenje zove se cekanje Godota, sto nije pretjerano ucinkovito, niti mudro.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci