Tagovi

O slučajnosti, ime ti je Buenos Špičkovina

„Zajedništvo“ i „Buenos Aires- Špičkovina“

Nije baš uobičajeno da stranka koja pobjeđuje, ima toliko mutikaša koje nastoje razjedinjavati stranku i smjenjivati njeno rukovodstvo koje je naredalo niz uspjeha, uprkos neviđenoj harangaškoj medijskoj ofanzivi koju provodi suparnička partija , te uprkos zlouporabi državnog odvjetništva i pravosuđa.

Takvo ponašanje doživjelo je eskalaciju preko Drage Prgometa koji je kritizirao HDZ iznutra, pisao pisma, obraćao se javnosti, pridružio se harangi suparničke stranke protiv branitelja, uspeo se preko MOST-a u Sabor, glumio u dokumentarcu s Milanovićem i Kotromanovićem.

I kada se istina razotkrila, kada je potvrđeno da je predsjednik HDZ-a, gospodin Karamarko imao pravo u svezi s Prgometom, režimski mediji ponovo aktiviraju pritajene Prgomete unutar HDZ-a i nameću kako bi „zajedništvo“ bilo moguće postići da je netko drugi predsjednik HDZ-a i tu preferiraju Plenkovića ili Stiera, jer eto Stier odlično surađuje s Piculom.

Plenkovića je u svoj ured pozivao bivši predsjednik Josipović, a njegovom umijeću divila se i Vesna Pusić, međutim, on se baš odlučio za HDZ i spreman je odraditi ponovnu prgometovštinu, da bi se postiglo „zajedništvo“ s crvenim SDP-om, a ne unutar HDZ-a.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrvatska/tabid/66/articleType/ArticleVie...
Karakteristike za razmisliti, osim ako Josipović nije bio potajni član HDZ-a, koji je namjerno izgubio izbore od Kolinde Grabar-Kitarović,

A Stier?

Iz Buenos Airesa, sin hrvatskih iseljenika u čijoj se kući slavio dan osnivanja NDH!?
I on, poput Prgometa, dao se u pisanje i napisao je - neki esej . I evo upravo sada kada je potrebno zajedništvo, ali ne Stierovo sa SDP-om , nego s HDZ-om, on iskače, stvara aferu od svoga „eseja“ u kojemu ističe „jedan čovjek jedan glas“-kao nekada Slobodan Milošević. To bi imalo smisla da su u RH slobodni mediji, da nema novinaraša kojima je najunosniji posao blaćenje predsjednika HDZ-a i kadroviranje u HDZ-u, po ukusu jugovića i SDP-a.

Kada je to Stier postao tako poseban i značajan član HDZ-a?

Da bio je, a vjerojatno i ostao, Kosoričin kadar, odnosno kadar onih koji su bili iza nje i njene uloge u HDZ-u. Čak joj je i osigurao sastanak s Pahorom i bio je jedan od glavnih koji je radio na „dogovoru“ koji je završio arbitražom.

Kako je nakon Kosorice medijski lansiran u vrh HDZ-a?

Preko napada Milanovića na njega i njegovo iseljeničko porijeklo?

Nakon toliko Milanovićevih glumatanja i performansa, s današnje točke gledišta, nakon Milanovićevih igara s tajnim sastancima (Glogoški, Prgomet,...) snimanja istih, performansa s Podolnjakom, sve mi više taj „okršaj“ sa Stierom, a pogotovo nakon njegova sve većeg osjećaja za „zajedništvom“, (ali ne s HDZ-om, nego, gle kontradikcije sa SDP-om, umjesto da je čvrsto stao uz svoj HDZ, kao i Plenković ,u ovim najtežim igrama živaca, pa da tako podrži atmosferu zajedništva i čvrstine u HDZ-u, izbije medijsko oružje suparničke partije od građenja nove prgometaške građevine za ustoličenje crvenih HDZ-ovaca preostalih od doba detuđmanizatorskog HDZ-a), nalikuje na Milanovićev performans za instaliranje drvenog Stiera u vrh HDZ-a. .

I umjesto da su čvrsto stali uz svoga Predsjednika, pobjednika niza izbora , uprkos muljanjima, medijskoj harangi, varanjima s Apis-ovim SDP-ejcima, oni pristaju na medijski linč predsjednika svoje stranke i na igre rovarenja u kojima je on, a i kolega mu Plenković, kadar koji je za „zajedništvo“..

Smatram da oni jesu kadar za zajedništvo, ali zajedništvo crvenog dijela HDZ-a sa SDP-om, kojemu neupitno pripadaju, jer su se uključili u prgometaške igre protivnika svoje stranke i pomažu mu tim svojim radom, čak i u ovo vrijeme u kojemu im se predsjednik i stranka bore za zajedništvo s hrvatskim narodom, a ne sa strankom koja je narod gazila 4 godine i koja je napala Vukovar, te pokušala na leđa Hrvata nametnuti skrb za pobunjene teroriste, koja je između ostalog zbog namjere sramoćenja i ponižavanja Vukovara, svastikama terorista kitila Vukovar i koji su mu nanosili najgore rane, a ubila je zbog toga i dvoje hrvatskih junaka.

Kao što su nam SDP-mediji, u što je SDP pretvorio državnu televiziju i ostale medije, izdizao Prgometa, i MOST, sada isto rade sa Stierom, a on glumi pravednika, umjesto da je stao pred kamere i dao predsjedniku svoje stranke neupitnu podršku.

Opet pisanije, kao Prgometove, da bi Stier postao „najbolji izbor u HDZ-u da se postigne zajedništvo“!

Da, zajedništvo sa SDP-om, a protiv istinskog domoljubnog dijela HDZ-a.

Kao što je Sanader bio idealan za zavaravanje hrvatskog naroda i članova HDZ-a: te vjernik, te vjernička katolička obitelj, te..., mislim da je im je i Stier sličnih osobnosti.

Kao prvo, napao ga je baš Milanović i to javno u Saboru!
Dakle, Stiera je pravi- majstor performansa lansirao jednim od svojih prvih performans-uradaka.

Kao drugo, iz iseljeništva je, a saznalo se da je i on i njegova obitelj, kao i D. Pilsel slavio dan osnivanja NDH!
I kao takav im je odličan za „zajedništvo“ ... sa SDP-om!? Za naivne!

A taj isti SDP, bjesni na fotografiranje Šukera na grobu A. Pavelića, bjesni na svastiku na Poljudu, toliko da bi RH izbacili s Europskog nogometnog prvenstva, a za "zajedništvo" bi s onima koji su slavili dan osnivanja NDH!?

Naši iseljenici dobro znaju, osjetili su na svojoj koži, kakvi su i što su bili najjači Hrvati u njihovim klubovima.

Zatim je Stier povezan s Crkvom, pa čak, preko mame i s Papom!

Odlično za njih.

Studirao je političke znanosti u Buenos Airesu , a majka mu je bila profesorica na Katoličkom fakultetu u Buenos Airesu i visoko su kotirali među iseljeničkom zajednicom, a i Papa joj je pomogao , dok nije bio Papa, da postane ravnateljica fakulteta na Katoličkom sveučilištu, jer poznaju se iz vrtića.

Slučajnosti:

I tako proučavajući Hrvate iz Buenos Airesa, koji su se dobro poznavali s ondašnjim fratrom, svećenikom, Jorge Mario Bergogliom, a današnjim Papom, pomislih kako su ti naši Hrvati Pilsel i Stier obojica iz katoličkih škola dobro utjecali na našeg Papu:
toliko da je Papa Irineju povjerio beatifikaciju kardinala A. Stepinca , a za svaki slučaj Papa je pozvao i neutralnog, i vjerojatnog ubojicu 15 Hrvata iz Antina-četničkog vojvodu Tomislava Nikolića.
https://www.youtube.com/watch?v=UfMijGa1GNs

Slučajno je današnji Papa, D. Pilselu bio učitelj i i slučajno mu je Pilsel objašnjavao zašto Hrvati hoće nezavisnost.
http://www.vecernji.hr/svijet/drago-pilsel-bio-je-moj-profesor-borit-ce-...

Slučajno je Stier stanovao u malom gradiću Buenos Airesu, u istom kvartu kao i Papa Franjo, a onda svećenik KC, fratar ili tako nešto?
Slučajno je taj fratar, današnji Papa, imenovao Stierovu majku Maju Lukač- Stier, čiji je otac Milorad Lukač -podaci iz objavljenog životopisa) ravnateljicom katoličkog fakulteta na kojemu je ista predavala filozofiju.
http://www.jutarnji.hr/marija-lukac-stier--znamo-se-35-godina--papa-fran...

Majko Božja, koliko slučajnosti oko tih Hrvata i Pape.

I slučajno Papa ismijava Međugorje?
I slučajno Papa dođe u Sarajevo i ponaša se kao da je došao pravoslavcima i muslimanima, a ne bosanskim Hrvatima?

I slučajno Papa poglavaru SPC Irineju daje moć odluke za kardinala A. Stepinca i ponižava Katoličku crkvu u RH.

Ma taj Papa kao da je Carla del Ponte- ima preslikani odnos prema Hrvatima.
Najbolje da Papa preuzme istinu od Save Veritas-Štrbca.

I slučajno je Stier bolji za zajedništvo sa SDP-om, a što pokazuje gladeći se s Piculom u Europskom parlamentu, umjesto da je došao u Zagreb pomoći svome predsjedniku i svojoj stranci.

Samo su iznesene slučajnosti oko toga Pape koji je s Pilselom bio u Buenos Airesu, Dragin učitelj, koji je slučajno za ravnateljicu katoličkog fakulteta namjestio Stierovu mamu.

Što ćemo, kada je Buenos Aires nečija Špičkovina pa nije bilo moguće da se Stier, Pilsel i Papa mimoiđu. Linkovi potvrđuju sve te slučajnosti, da ne bi netko rekao kako su sve te slučajnosti ppetrina „izmišljotina“.
http://www.vecernji.hr/svijet/drago-pilsel-bio-je-moj-profesor-borit-ce-...

Da ne znam kako je Mario Bergoglio postao Papa, činilo bi mi se da je kraljičin potrčko koji želi situaciju na „Balkanu“ prilagoditi njenim uzvišenim željama. Ovako su to sve slučajnosti, na slučajnosti.)))

Za one koji će u ovome vidjeti napad na svetost Pape, pogotovo će to tako proglasiti ateistički fundamentalisti, evo uzrečica Hrvata koji s pravom kažu „Bog i Hrvati, a ne „Papa i Hrvati“ ili „Bog, papa i Hrvati“, jer Papa je ipak samo čovjek, griješan kao i svi ostali, ali u današnje vrijeme ovaj Papa je jako griješan prema Hrvatima.

Zlonamjerno se petlja gdje mu nije mjesto- u stoljetni odnos hrvatskog naroda i njegovih vječitih zaštitnika- hrvatskih biskupa i svećenika, umjesto da je proučio kakvom je krvniku dozvolio da s njime raspravlja o svetom A. Stepincu i da se udostojio provjeriti da Irinej nije kardinal u Hrvatskoj.

A što se tiče "zajedništva", zašto se plavi dio SDP-a ne bi približio plavom dijelu HDZ-a i ostvario zajedništvo u obrani hrvatskih, a ne jugoslavenskih i prosrpskih vrijednosti,?

Ima li u tom SDP-u, uopće Hrvata koji misle hrvatski, ili su svi za ponižavanje i sramoćenje Vukovara, za ubijanje branitelja, za prokazivanje časnih Srba koji su branili svoju domovinu Hrvatsku?

Ne vidim takve hrvatske u SDP-u.

Svi su monolitni, uz ćiriličara čiju smo ubijenu žrtvu nedavno sahranili, uz režisera špijunskih filmića, uz tumača Ustava kojemu je sve što ne piše –baš onako kako mu treba i kako si je zamislio, a sve što piše u Ustavu, je nevažno u odnosu na njegovu volju i njegovo tumačenje?

Ima li Hrvata u HNS-u koji su spremni na zajedništvo Hrvata i koji su za drugačiju politiku od regionalne?

Ima li Hrvata u toj Kukuriku koaliciji koji bi pisao pismo, esej, javno se obraćao, pisao i na facebooku, Milanoviću-koji je izgubio izbore i koji agresijom i ponižavanjem institucije Predsjednika države , pokazuje svoju aroganciju , neodgoj i sklonost diktaturi?

Nema?
A zašto?

Zato što svi jednako misle, a očito tako misle i „spremni na zajedništvo s njima, a ne svojima u HDZ-u“ -Stier, Plenković, i ostali prgo-metalci u HDZ-u koji bi rušili Karamarka i od HDZ-a napravili rezervni SDP, iako je Karamarko uz sva podmetanja, medijsko iživljavanje, pobijedio na izborima.

Kao i kod Prgometa, kojega je Karamarko s pravom izolirao od njegova širenja „zajedništva“ sa SDP-om, izgleda da predsjednik HDZ-a, mora nakon fantastične pobjede protiv udruženih medija, izbornih prevaranata, MOST-ovih varalica, još voditi i borbu protiv preostalih Prgometala u stranci.

Može biti sramota i Stiera, i Plenkovića, što rezolutno nisu stali uz svoga predsjednika, svoje Predsjedništvo, nego se pripremaju na „zajedništvo sa SDP-om“, dok su SDP-ejci i u porazu uz svoga predsjednika!?

Ono o slučajnostima s Papom, Stierom, Pilselom, Nikolićem, Irinejom, sami prosuđujte.

Meni, koja se razumijem u statistiku i vjerojatnost, takve slučajnosti pokazuju kako je svijet malen kao Špičkovina, pa se u njoj nađoše današnji Papa, D. Pilsel koji je trebao visoko kotirati kod Josipovića i Davor Stier, čiji eseji služe suparničkoj stranci za novo harangašenje protiv HDZ-a, baš u ovom trenutku, i čija mama je postala ravnateljica katoličkog fakulteta zahvaljujući Papi Franji, ali dok još nije bio Papa.

O slučajnosti, ime ti je Buenos Špičkovina!

Komentari

Dragi Carlosu Zvonimiru

Dragi Carlosu Zvonimiru Jovanu Kakogod Pilselu ne treba vjerovati ni kada kaže što je jutros doručkovao. No, i meni se čini da je u Stepinčevom slučaju dobri Papa Franjo teško pogriješio.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao
Tko je glasao

LMAO

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Do sada najbolja analiza

Do sada najbolja analiza upotrebe spavača i narcisoida u rastakanju HDZa. Sjajno.
Jedino, PPetra, nisi trebala umješati papu u isti dnevnik.
Mogla si napisati dva dnevnika, bilo bi zanimljivo vidjeti tko daje minuse zbog esejista a tko zbog pape

vjetarsjuga

Tko je glasao

Minusira jugoKula crvenih Stražara i crven-drvenih HDZ-ovaca.)))

Hvala @sanjar, ali čudna mi je ta veza Stiera s ovim Papom koji provodi provelikosrpsku politiku i pokazuje ružne osjećaje prema Hrvatima.
Neki bi rekli Teorije zavjere, ali ovaj Papa nalikuje na zavjeru.

Iz tolikog prijateljstva Stierove mame i Pape bilo bi normalno da je Papa naklonjen Hrvatskoj, a ne SPC i ubojici Hrvata iz Antina.

Jer ima dima, tamo gdje ima vatre.
Zato nisam "slučajnosti" oko Pape mogla odvojiti od Stiera!
Agenda Hrvatima ne može oprostiti referendum o braku, pa su u napadima zagrabili sve, pa i samog Pap koji odobrava plesanje tanga na oltaru.Ta on se ruga svetinjama katolika!

Opet , začudila me i povezanost Drage Pilsela s ovakvim Papom, koji hrvatskim biskupima brani povezanost s narodom i koji im priječi raditi što sam radi- utječe na politiku i političare u korist KC. Papa ipak utječe protiv KC i to je ono što začuđuje,a sklon je i performansima poput Zoky-ja.

Papa se opredijelio na stranu Irineja i Nikolića, a upoznavao je hrvatsku težnju za neovisnosti od D. Pilsela i Stierove mame,jer je 35 godina prijateljevao sa Stierovom mamom.

Mislim da ta povezanost pokazuje i političku pozadinu u kojoj je Stier odrastao.

Što se tiče minusa, oni koji minusiraju zbog esejista, minusiraju i zbog Pape, ateisti i jugoKula velkosrpskih stražara, meni je to sasvim jasno, a poneka iznimka je tu samo da potvrdi pravilo.

Tko je glasao

što si ti @ppetra

hdzova hardliner-ica..ili si mućak koji radi na razbijanju te stranke...da sam ja hdz molio bih te da me ne braniš i ne zastupaš.....

shizofrenije ko u priči..daješ na ranog Meskea koji je pričao o " prašini na srpskim opancima"...pjevao ustaške..e da bi postao najveći antifašist...

Nabrojala si što bivših što sadašnjih hadezeovaca prekonekoliko..koje sumnjičiš da su zapravo sdpovi ljudi u hadezeovim redovima....

ajde daj nabroj nekoliko kojima vjeruješ..koji su ...ono..baš po tvom ukusu...

sve dobro...

Tko je glasao

Što sam ja sasvim je nebitno

Što sam ja sasvim je nebitno za temu.

U dnevniku sam postavila problem ljudi koje mediji kadroviraju u vrh jedne političke opcije i rovare protiv svoje stranke, umjesto da shodno trenutku podrže svoju stranku i nastoje joj pomoći, ljude koji su medijima pogodniji za "zajedništvo " i suradnju s protivničkom stranom, pa im mediji te strane grade rejting i vode igru , umjesto da seciraju izborne gubitnike i traže bolej među njima za buduće vođe te partije, umjesto izbornog gubitnika- Milanovića.

Navela sam niz "slučajnosti" iz Buenos Špičkovine.

Ovaj Stierov "esej" puno toga govori, a metode su slične Prgometove: oni bi iz pobjedničke stranke uklanjali one koji su joj donijeli pobjedu, koji obećavaju promjene, a u prvom redu lustraciju.
Kao što je Sanader bio idealan za detuđmanizatora, tako i Plenkovića i Stiera uzdižu SDP-ovi mediji.

I umjesto da mediji ovo što rade HDZ-u koji je izborni pobjednik (dobili su izbore uprkos svih muljanja SDP-a s izborima, uz Apis, uz Prgometa, uz HRT-ovo nevjerojatno forsiranje MOST-a, a ne Živoga zida primejrice, uz sasvim kontrolirane javne medije koji su vodili kampanju na strani MOST-a, i SDP-a, a protiv ostalih, rade SDP-u, budući je izgubio izbore, oni nastoje kadrovirati HDZ- po volji i potrebi SDP-a, jer su sami SDP-ovi ljudi.

Što se tiče Stiera i Plenkovića, oni svojim djelovanjima u ovim trenutcima pokazuju kako imaju puno osobina Prgometa i da ih je netko aktivirao kako bi odmogao HDZ-u i pomogao SDP-u.

O Buenos Špičkovini sam pisala zbog niza "slučajnosti" i navela ih kao "slučajnosti".

Da ima crvenih igrača u HDZ-u, jasno je iz Milanovićevih postupaka, kojima bi ih aktivirao za svoju korist, a istovremeno zaštitio da i dalje ostanu u HDZ-u . Zato Milanović traži tajno glasovanje, kako bi te crvene krtice iz HDZ-a krtice mogle glasovati za SDP, a ipak ostati unutar HDZ-a, jer im tamo daleko više vrijede- lako ih je aktivirati. Ne mogu oni sebi dozvoliti da HDZ bude prava domoljubna stranka, bez SKJ-SKH-ovaca s kojima bi ostvarivali "zajedništvo"!

Kao što sam za Prgometa od samih početaka pisala da je crvena krtica, što se pokazalo kao istinito, i kao što sam pisala o Lekinoj i SDP-ovoj namjeri da prigrabe predsjedničine ovlasti, iako nemaju nikakavo pravo sazivanja Sabora, jer su raspušteni, isto tako sada sam na osnovi "slučajnosti" iz Buenos Airesa i Papinog djelovanja protiv RH, te medijske kampanje koja izdiže Stiera u prgomet-sveca, a nešto suptilnije i rezervu Plenkovića, zaključila ono što je u dnevniku i što pametni vide iz djelovanja., a ne pričanaj aktera.

Funkcija ne posvećuje Papu, nego njegov život i djela, a ne prazne riječi i performansi kojima je sklon, poput podržavanja plesanja tanga na oltaru.
Da je to dozvolio u Rusiji završio bi kao one Riotice!

Činjenice govore da ovaj Papa djeluje protiv Hrvata,a činjenice govore da je bio blizak Pilselu, a pogotovo Stieru- opisano u dnevniku i potvrđeno linkovima o tome.

Tko je po mom ukusu?
Oni koji rade za hrvatsku Hrvatsku: Recimo Kolinda Grabar kitarović, zatim Karamarko koji ju je postavio za predsjedničku kandidatkinju HDZ-a i tako eliminirao projugoslavensku i proregionalnu, te antihrvatsku politiku s Pantovčaka (da je njihov pomogao bi Josipoviću koji je eto slučajnosti u svoj ured pozivao Plenkovića, a i Pusička je imala visoko mišljenje o Plenkoviću, ali eto otišao je u HDZ, jer im je tamo korisniji-pretpostavljam) a najavio je i lustraciju, pročišćavanje od elemenata bivše države koji i dalje rade protiv samostalne RH, pa onda Milijan Brkić, ...

Uostalom, "slučajnosti" oko Stiera i dijelom Plenkovića su nabrojane, a tko misli da su to samo slučajnosti, neka mu tako bude, kao i s Prgometom, a ppetra je napisala svoja zapažanja i svoju analitičku prosudbu, jer je dobra analitičarka i jer za nju nema praznih autoriteta u čije riječi treba apriori vjerovati, nego o ljudima prosuđuje prema njihovim djelima i ponašanjima u "kriznim" trenutcima.

...da sam ja hdz molio bih te da me ne braniš i ne zastupaš.....Odlično, konačno nešto pametno od tebe, jer eto na tragu si toga da nisam braniteljica HDZ-a, nego sam za domoljubni HDZ, a protiv svih crvenih krtica poput Sanadera koji su pokušavali rušiti HDZ iznutra, ne bi li osigurali vječitu vlast prosrpskih i projugoslavenskih nelustriranih slojeva hrvatskog društva iz kojega nisu pročišćeni niti najgore genocidne ubojice koje su napravili najgore zločine- poput onih u Hudoj jami!

Zašto nisam za domoljubni SDP?

Jednostavno i jedino zato što takvoga nema.

Tamo ,ako ima Hrvata (poznajem ih nekoliko koji su se na osnovu crvene knjižice zaposlili pa im nije teško raditi protiv Hrvatske) oni su sluge ljudi koji vode neprijateljsku politiku prema RH i gori su mi od samih tih njihovih vođa , jer oni jedu judine kruhove.

A HNS?
ima li tamo domoljubnih Hrvata?
Nema!

Tamo su najgori podanici one koja je Hrvatsku proglašavala odgovornom za rat u BiH, one koja je za RH lijepila zločinaštvo zbog najčasnije Oluje, koja je pokušavala povući hrvatsku tužbu protiv Srbije za genocid u RH,- ukratko jednu od najštetočinskijih političara u RH, koja u suradnji sa svojim bratom predvodi dosta akcija protiv hrvatskih domoljuba i za regionalnu provelikosrpsku politiku . Hrvati u toj partiji su sramota Hrvatske i i oni jedu judine kruhove,

Tko je glasao

crveni krtičnjak

pa hdz je kao pokret od početka pun crvenih....što tebe tu zbunjuje...evo..i ovaj Rašković kao naš špijun u srpskim redovima je vjerovatno u početku bio na vezi kod pok. Boljkovca..znam ih nekoliko takvih..kojima je Boljkovac potpisivao papiriće..da ih se propusti bez ograničenja i da im se pruži podrška...ugledni poznatiji ljudi..možda mješani brakovi i to...

Naime..postojala je struktura koja je nastojala pregovorima..pa i dajući Srbima neke koncesije....pod parolom da je bolje dvije godine pregovarati nego 2 dana ratovati...angažirala i hrvatske Srbe da prevuku glavnu struju na našu stranu ( što je bilo prenaivno s obzirom na srpski program- ukupno )..pa se pregovaralo...ta je struja izgubila...jer se zaista vidjelo da s čejenima nema dogovora...ali bilo je ljudi koji su ( Srbi )..ali politički razumni..znali su da nema šanse da se otkine dio teritorija, a neki Hrvati su mislili da je moguć dogovor...pa smo onda dobili i te " pregovarače"...ponajprije u sklopu MUP-a, a poslije i szup....kad se sve zatvorilo..ostali su na vezi...

držim..na obostranu korist...

- ostalo mi se ne da komentirat

sve dobro...

Tko je glasao

Nema zbunosti, nego samo ukazujem da se treba riješiti krtica

pa hdz je kao pokret od početka pun crvenih....što tebe tu zbunjuje.. Ne zbunjuje me, ali je vrijeme za čišćenje crvenih, ali samo onih koji nisu poplavili, nego rovare protiv RH, a pogotovo itakvih krtica z HDZ-a, Tek onda je moguće provesti lustraciju.

Upravo zlonamjerna prgometala je najlakše počistiti, jer iskaču u situacijama kao ove.

U tom pročišćavanju, odnosno lustraciji, važna su djela, koja svjedoče o pojedincima, a ne samo formalni status.

Nema zbunjenosti, nego samo ukazujem da se treba riješiti krtica koje rade protiv hrvatske Hrvatske, jer trebamo domoljubnu stranku, bez jugokrtica, da bismo mogli razvijati Hrvatsku i odmaknuti je od onih koji su nam stalna ugroza.

Tko je glasao

to se nekad u partiji

zvalo...diferencijacija...

ništa novo...u Crnoj Gori imaš pdjelu na bjelaše i zelenaše..u BiH na federaliste i secesioniste...u Srbiji oduvijek podijela na proeuropske ( Obrenoviće) i na velikosrpske karađorđeviće...

kod nas u RH imali smo od klasične podijele na ustaše i partizane..sada potjeru za jugovićima...hehe..

Kako bi ti to pronalazila krtice....koja je razdjelnica...neki tvoj subjektivni osjećaj ili...

Ti si desno krilo desne stranke..te stavove zastupaš..jastrebica...

za to nema potrebe..samo ogadiš nama konzervativcima i nacionalistima tu neku kao kakti desnu ideju....

ni malo nisi demokratična...ti bi neistomišljenike vješala na bandere...srećom..nemate snage takvi kao ti...

malo vas je, malo vas je..pičkice ( ono navijački)

sve dobro...

Tko je glasao

sada potjeru za

sada potjeru za jugovićima

Koja "potjera", za kim? Više-manje svi su se javno deklarirali.

------------------
[ Lux Veritatis ]

Tko je glasao

Jedu judine kruhove zamazane krvlju D. Pajičića i N. Topalušić

Ti si desno krilo desne stranke..te stavove zastupaš..jastrebica... Ja sam samo samosvjesna Hrvatica koja hoće glasovati za istinsku domoljubnu stranku, i ne podnosim da mi se podmeću crvene krtice u njoj.

Budući nema takve stranke, svakako da mi je najbliža stranka koja ima najveće zasluge za nastanak samostalne države Hrvata- Hrvatske. I niej čudo da ju ej Josipović i ekipa nastojala uništiti.

Stvoriti stranku koaj može voditi državu nije lako. Lakše ju je pročistiti i zato su ustala sva Prgoemetala, sve krtice, koje se aktiviraju na daljinski iz SDP-a, i dobivaju veliku medijsku pozornost., da bi onemogućili pročišćavanej te stranke od njihovih crven-drven-krtica.

Mislim da ih je Karamarko "prokužio" i da je zato nastupilo zahlađeneje prema Stieru i Plenkoviću, kao svojedobno s Prgometom.

Nakon ovoga mogla bi i ta dvojica odlepršati, jer su u sudbomosnim trenutcima prgometali, umjesto da su stali uz svoje predsjedništvo i stranku.

Za razliku od vas drugih s pollitike, coma, ja sam demokratična, ne mrzim, ne pišem onako kako ti pišeš, te i nakon ovakvih tvojih ispada, s tobom i dalje pristojno komuniciram i ponekad ti dam plus, ako se tvoj komentar slaže s mojim promišljanjima:
http://pollitika.com/mrznjomagresijomprimitivizmimaseksizmima-vulgarizmi...

i zato je to tvoje o banderama i slično karakteristika vas koji mržnju ne možete zatomiti i pristojno komunicirati, a ne kulturne, pristojne , dobre osobe, poput ppetre. Trebali biste biti sretni da je s vama na portalu takva osoba.

Malo vam uzvratim, ali opet kulturno i pristojno, da se vidi velika razlika među vama, i među nama- plemenitim Hrvatima.

Kako bi ti to pronalazila krtice....koja je razdjelnica...neki tvoj subjektivni osjećaj ili...Po krtičnajcima, a iza Stiera i Pelnkovića su već veliki krtičnjaci s puno rahle zemlje za sadnju crvenih rotkvica.
I tako, tko iama iza sebe krtičnjak, neka ide kamo pripada- među crvene, kao i Prgomet,

za to nema potrebe..samo ogadiš nama konzervativcima i nacionalistima tu neku kao kakti desnu ideju....Meni ne smetaju lijeve ideje, čak bi mi bila i bliže (ono iz radničke obitelji, gastarbajterse dijelom, bogate seljačke dijelom,...), ali u liejevim strankama nakotilo se velikosrba, jugoslavenčina, i svakakvog antihrvatskog šljama da im socijaldemorkacija služi kao maska za kokardu, pa moram čekati da liejvi Hrvati ugase te stranke (ne vrijedi ih popravlajti) i stvore hrvatsku socijaldemokratsku stranku sastavlejnu od domoljuba. A tko bi se drugi usudio napadati naše branitelje, naš Vukovar i ubiti D. Pajičića i N. Topalušić, nego prerušeni kokardaši.

Što se Hrvati u tim lijevim partijašnicama samozavaravaju?
Svi oni šute na ubojstva koje je inicirala njihova partija, i jedu judine kruhove zamrljane krvlju D. Pajićića i N. Topalušić.

malo vas je, malo vas je..pičkice ( ono navijački)Valjda pričaš o sebi i svojima koji ste po noći lijepili ćirilične svastike po Vukovaru (mislim, tvoji laburisti su se pridružili tim ubojicama D. Pajičića) i napadačima na Vukovar.

Nas ima dovoljno, ali poštujemo institucije, a ukoliko se "ludi- Z" usudi nakon isteka mandata državoudarati , otvorit će lovnu sezonu, na samog sebe i svoje suradnike.

Tko je glasao

bog te vidijo i mokron krpom oplejo :)

Tko je glasao

Profešure@ Za koji dan se iz

Tko je glasao

Popišanac, Ti izgleda dugo

Tko je glasao

ccc rečnika...

Tko je glasao

Skvikinator@ Na vašem mjestu

Tko je glasao

Nekulturno trola

Profesor je nekulturan i trola.
Koemntar ti je čisti spam.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci