Tagovi

O braći

Prije svega napomena kako većina ovog što će biti napisano jeste konstrukt ideološke istine.

Nepotvrđena stručna istina je da ne postoji događaj u povijesti čovječanstva koji je bogatiji od Svjetskog prvenstva u nogometu 2014. godine u kolijevki pismenosti nogometa Brazilu. Nikad se nije mogao dogoditi ovoliko veliki sukob nogometnih civilizacija.

Nepoznata istina je da ne postoji niti jedan trener koji neće pouzdanje crpiti iz kvalitete vlastitih igrača mnogostruko više nego iz svoje taktičke zrelosti. Ključ uspjeha treneri očekuju isključivo u tempiranom sudjelovanju top 20 igrača u proljetnom dijelu sezone na pozicijama i vremenskom udjelu koje se od igrača očekuju za opušten početak kondicijskih priprema.

U europskom nogometu zadnjih 20-30 godina ne postoji snažnije povezan dvojac u kvantitativnoj i kvalitativnoj ocjeni različitosti karijera u profesionalnom aktivnom nogometu. Nepotvrđena stručna istina.

Robert Kovač je najdominatniji srednji obrambeni igrač reprezentacije u povijesti RH. Nepotvrđena stručna istina.

Niko Kovač je najdominatniji stalni kapetan reprezentacije u povijesti RH. Nepotvrđena stručna istina. Darijo Srna je ipak kombinacija Bobana i Nike Kovača.

Hrvatski nogometni savez zna da sve što je HNS bio dotad završava u Brazilu. Kad shvatimo da je nogometna crkva u potpunosti ista kao i Crkva u Hrvata, to jest da to jesmo mi, ta dva brata uštekana u zakmo i tijelo naših najboljih predstavnika od jučer poslije tekme, e tada staje priča o Mamiću, Šukeru i otkinutom šumnikiju Sinovčiću. Zašto? Jerbo nije CK SKH.

Jebite me ako ovo nisu preduvjeti da mi zasigurno doznamo da li su Luka Modrić, Mario Mandžukić, Darijo Srna, Ivan Rakitić, Mateo Kovačić, Stipe Pletikosa i Ante Rebić uistinu dostojni predstavnici koje smo očekivali dati tom Brazilu na poklon!

Komentari

vat(r)eni

nitko na svijetu nema takav tim,
umjesto vatre, smrducka samo dim.
baš nitko se ne boji te naše kvalitete,
i posljednji nas luzer bez problema oplete.

te bitange trome, te isprazne glave
svaki svoj poraz ko pobjedu slave.
u igri famoznoj, sreća im okreće leđa,
protivnik im zbriso, to strašno ih vrijeđa.
projurio podlo kraj petorice statista,
ma kako je to smio? u ime svetog krista!

spasonosnu krunicu igor desnicom gladi,
bogorodicu moli iz govna da ga vadi.
no majčice nema, na službenom je putu,
u međugorju mora odradit dnevnu rutu.
i konačno je igor popušio nogu,
još je dobro prošo... zahvalit može bogu.

Tko je glasao

Pero Skansi Slavka veže Skupa

Pero Skansi Slavka veže
Skupa mi smo, nema bježe

Ali Pero, dok s' pehario
Ja sam Boži ručak vario

Neka Slavko pusti móre
Kao ne znaš - može gore

Jebo tako ja bi vako
Al' ne vidim di će Pako

Neće Pako pa ni Bako
Kažu još je duhom Vlatko

Kako Vlatko kad je Zoran
Nisu Kovač Mate Mišo

Bio Zoran il' Bosnić Giga
Jelen je pivo a Hitler liga

Tko je glasao

http://www.index.hr/sport/cla

http://www.index.hr/sport/clanak/a-tko-ce-smijeniti-ubojicu-hrvatskog-no...

ZDRAVKO MAMIĆ čvrsto je bio protiv smjene Igora Štimca! Bitan je to detalj sa sjednice HNS-ovog Izvršnog odbora koji će Brazil i "egzistenciju" ipak hvatati s Nikom Kovačem. Mamić se jedini zalagao za to, da najgori izbornik Hrvatske od osamostaljenja, koji je reprezentaciju od 4. doveo do 18. mjesta na svijetu i jedini upisao tri poraza u kvalifikacijama okončavši ih s nikad manje bodova na kontu - dobije još jednu šansu.

Činjenica da je Mamić više puta javno rekao da upravo on sređuje poslove hrvatskim izbornicima (Štimac nam je prenio da mu je prilikom jednog sastanka Mamić čak dopustio da sam bira 15-16 igrača u kadru) nimalo ne brine Davora Šukera. Za njega je to stvar - prošlosti.

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci