Tagovi

Nulla dies sine linea

Na žalost, ili na sreću, zapravo je sve već rečeno, o svemu je netko razmišljao, sve je netko stavio na papir, ako ne ovdje, onda negdje drugdje. Ali, uvijek se isto može reći drugačije, i obrnuto :)

Kratko jutarnje razmišljanje:

Ako se kriminalcima oduzima imovina (doduše za sada samo jednom ili dvojici, što će reći da se naši mafijaši mogu nabrojati na prste jedne ruke), pa i njihovoj rodbini, zašto se ne bi oduzimala i političarima i njihovim obiteljima. Znamo, naime, da političari uvijek imaju kuće čiji su vlasnici njihovi tastovi, punice, stričevi, ujaci i kumine kume rodijaci. Pročešlja li se samo njihova osobna imovina, jasno je da od svoje plaće, ma kako bila velika, nisu u nekoliko godina mogli uštedjeti za luksuzni stan u Babonićevoj. Jer, valjda i oni nešto jedu, idu u kazalište, školuju djecu, žene im idu frizeru, modisticama itd., a to valjda nešto košta. I na to se valjda troši plaća. A stan u Babonićevoj stoji nekoliko stotina tisuća eura. Nije teško izračunati koliko bi godina trebalo štedjeti po 1000 eura mjesečno da se kupi takav stan. Odakle, dakle, taj novac? Krediti? Dajte-najte!

Tagovi

Komentari

Bez brige. Navedeni presedan

Bez brige. Navedeni presedan ukjucuje i politicare. Stvar je naravno samo politicke volje :-)

UZDP-Tiaktiv

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci