Tagovi

NULAndera, SDPova urotnika, ovaj puta HDZ, a ne MOST, želi lansirati u Sabor

O instaliranju Plenkovića na čelo HDZ-a, pisala sam 4.12. 2015. i sve je točno odrađeno prema mojim političkim analizama i predviđanjima u dnevniku
http://pollitika.com/dalmatinska-klopka-za-karamarka-i-podolnjak-milanov...
s riječima:

"Zašto baš velika igra?
Zato što, ako se MOST i prikloni SDP-u, možda im ne bi bilo dovoljno hrvatskih naivaca iz MOST-a, bila bi to nestabilna vlada, pa brzo izbori, i HDZ bi preuzeo sve, pa nisu puno napravili. Želja im je uz "zajedništvo" razbiti HDZ, ukloniti Karamarka, ubaciti Plenkovića i ekipu uz njega da u međuvremenu opet dobiju crveni HDZ, koji bi kao nekada Sanaderov branio stare strukture."

Polazalo se da je u HDZ-u najjača frakcija-ortodoksni HDZ-uhljeb, uz frakciju političkih glupana , frakciju SKJota unutar HDZ-a, te frakciju Juda-ista
Program HDZ-a za ove izbore je: „Za izdaju! Spremni!
http://pollitika.com/hdz-ov-izborni-plan-za-izdaju-spremni

Opet su neki mislili da pretjerujem, kao s imigrantima koji raskoš svojih djelovanja pokazuju širom Europe i tako potvrđuju moje navode o opasnostima koje su donosili. Uništili su europsku sigurnost, ravnopravnost muškaraca i žena, pa i nasrnuli na katolike i katoličke svećenike.
Ali, stvarnost opet potvrđuje napisano.

Tko je osoba koja je najveća prijetnja Europi?

Nisu to niti ISIL-ovci, niti malodobni teroristi, niti psihijatrijski bolesnici, niti..., nego Frau Merkel. Ona je njihova operativka, ona im otvara vrata Europe, ona ih nasiljem i prijetnjom kaznama ubacuje u druge države ne bi li i tamo stvorila pakao koji je proširila na Njemačku, Francusku, a i otjerala je Veliku Britaniju iz EU. Ona provodi otvorenu agresija na Mađarsku, Poljsku, Češku , Slovačku, ...jer ne pristaju postati poligon terorista koje je Merkel uvezla u Europu.

„Politika otvorenih vrata“je zlo koje nameće Europi, pretvarajući je u pakao. Ta žena predvodi napad na sve europske žene uvozom rodnih fašista koji ženama nameću ulogu potlačenih, manje vrijednih bića od životinja, rodnih fašista koji ženama ukidaju slobodu kretanja, ravnopravnost i sve što su postigli naraštaji žena Zapadne civilizacije.
Osim toga, ista je dokinula demokraciju i višestranačje u Njemačkoj, jer ona je pristalica totalitarnog sustava u kakvom je živjela. Odatle i Velika koalicija u Njemačkoj, a ista bi uništila višestranačje u cijeloj Europi i uvela svugdje „Velike koalicije“ . Zato je Merkel, ucjenama RH, pomogla instaliranje Plenkovića kako bi on ostvario veliku koaliciju u RH, a koju je onako besprizorno i maloumno, te podlo zagovarao MOST (tripartitna vlast).

HDZ-ova najmnogobrojnija frakcija -„partijski visokoodhrvaćeni uhljebi“ -kojima je HDZ muzni stroj namijenjen priključivanju na Hrvatsku, prihvatili su novo rukovodstvo i organizirali jednokandidatske antidemokratske izrežirane izbore na kojima su pokazali svoj uhljebnički poltronski potencijal.
Novi Sanader priča li priča, poput svojedobno slično pričajućeg Sanadera, a HDZ-ovci mu već stvaraju „kult ličnosti“ na temelju onoga što isti blebeće,a ne onoga što radi..

http://pollitika.com/bane-plenkovic-jedini-kandidat-za-predsjednika-hdz-a

Nikako da nauče kako je nebitno što se govori, nego je bitno što oratori rade i odrađuju.

Pa krenimo s time što je Plenković važnoga do sada odradio!

Kao jedan od prvih poteza vratio je NULAndera-Prgometa u HDZ.

Kvalitetnog čovjeka sa širokom izbornom bazom?

Pa da malo analiziramo tko je taj čovječuljak:
-SDPrgomet je svojevoljno izašao iz HDZ-a, jer je htio provoditi SDP-ejsku politiku unutar HDZ-a
-Preko MOST-a lansirao se u Sabor, a preko SDP-ovih medija dobivao je toliki medijski prostor da svaki pametan čovjek lako iz toga može zaključiti zašto. Tip nije mogao rušiti HDZ iznutra, pa je izašao van i nasrtao na HDZ izvana, prvo preko MOST-a, a onda preko špijunske tajne urote sa SDP-om.
-Potajno je noću išao u stan MIGavog ministra obrane A. Kotromanovića i dogovarao se , ni manje ni više, nego s Lexanovićem kako bi mu osigurao što više MOST-ovaca za formiranje vlasti?

Tko je lud primiti takvog čovjeka nazad u HDZ?
Nitko za to nije dovoljno lud, nego ga vraćaju ljudi sličnih podzemnih motiva kakve je imao Prgomet.

-Zatim je Prgomet osnovao HRID i ima podršku oko nula posto.

Tko je lud primati nazad takvog NULAndera?

Nitko nije za to dovoljno lud, ali ima dovoljno pokvarenih i istinskih neprijatelja HDZ-a, šefovskih ulizivača, unutar HDZ-a, da su takvo što odradili

I takvog NULAndera primiše nazad, a on bahat iako je s NULA posto rejtinga traži visoko mjesto na listi za Sabor, a HDZejci su očito takvi debili da i to prepuštaju i trpat će u Sabor takve moralne nakaze koje su s Lexperkovićanskim Milanovićem kovale zavjeru protiv HDZ-a.
Sramotno.

HDZ-ejski uhljeb je šljam koji sve prihvaća, samo da dobije svoje, pa ti bi i mrtvog Slobu stavili na listu samo da sačuvaju svoje beneficije.
Amoralni šljam.
Gdje su bili kada je Milanović napadao Vukovar?
Gdje su bili kada je prošla vlast pustošila Hrvatsku?
Gdje su bili kada je prošla vlast napravila vlast srpske manjine nad Hrvatskom?
Ma gdje su bili kada su bili oporba?
Nigdje ih nije bilo.
Ništa nisu provodili. Nisu organizirano i smisleno napadali antihrvatsku vlast. Nisu branili pravo hrvatskog naroda da održi referendum o dvojezičnosti i vraćanju uvjeta od preko 50%, iako je za to potpisalo preko petine hrvatskog stanovništva,..., nisu organizirali prosvjed protiv SDPejizacije HRT-a i medijske diktature, nisu prosvjedovali protiv malverzacija u APIS-u,..., ma ... nisu baš ništa radili.

Ali, tu su bili, odmah skočili, kada je trebali slušati SDP-medije, Pupovca, Šeksa, lijeve analitičare, novinare, Indexaše,... kada je trebalo instalirati u vrh HDZ-.a osobu po njihovom izboru i rušiti domoljubni HDZ, te od njega stvarati rezervni SDP-SKJ.

Slični Hrvati u SDP-u bave se uhljebničkim radom za sebe, koliko god to bilo protiv interesa RH i isti dovode na liste srpske manjince da vladaju Hrvatskom protiv hrvatskih interesa, a za interes njihove otadžbine Srbije, prodaju Vukovar, odobravaju nasrtanje na branitelje, podržavaju one koji su dobili doživotne zbog ubojstva hrvatskog emigranta, ne osvrću se što im rukovodstvo odrađuje napade na Vukovar, zaštićuje ubojicu hrvatskog branitelja, organizira nasrtanje na HRVI i napade na katolike i HRVI u Crkvi sv, Marka, ..., samo da im isti daju stotine hektara zemlje, zaposle djecu po ministarstvima u Zagrebu, a da oni samo beru poticaje u nepovratnim stotinama tisuća eura. Možda dio daju partiji (treba joj za razne aktivnosti) , a ostatak im sjeda na račun zahvaljujući pripadništvu partijaškom tumoru na tijelu RH.

I takvi nam hodaju ulicama naših gradova, a rade protiv naše države i svih nas, glume da su političari, a ne napadači na našu državu, plaćani novcem iz našeg proračuna i podržavatelji najgorih hrvatskih neprijatelja koji preko njihove Partije uništavaju RH.

Ma, gora je ta izdajnička bagra od četnika, jer četnike je plaćala druga država, a ovi se za svoj napad na nas i našu državu naplaćuju iz naših sredstava.
Smeće izdajničko!
...
Sada Prgomet najavljuje da još i Kosoricu treba vratiti u HDZ???
Došlo je doba izdajica u HDZ-u. Okupljaju se i djeluju sinergijski s ovima koji prosvjeduju protiv Oluje i Dana pobjede i domovinske zahvalnosti.

A da pozovu i Pupovca. Mogao bi i on i njegovi, pokraj toliko HDZ-uhljeba koji gledaju samo svoj osobni interes, biti na prvim mjestima HDZ-ove liste!

Udbaši se otvoreno rugaju HDZ-u preko svojih SDP-enjara i SKJotara u njemu, vraćaju izašle u HDZ, pokazujući im da su preuzeli HDZ, a HDZenjare nemaju niti trunke ponosa, poštenja, domoljublja, pa podržavaju ovu farsu vraćanja sumnjivih tipova koji su kovali zavjere s vrhom SDP-a, s ljudima koji su donijeli Lex na ex , te puštaju da preko njihove stranke naš Sabor pune takvim nemoralnim političkim nakazama kakav je Prgomet. Valjda im takvi trebaju da ožive Veliku političku nakazu, frankensteinovsku crvenu vampiricu: Veliku koaliciju SDP i HDZ-a, odnosno SKH i SKJ.

MOST je bio lansirna rampa za Prgometa, jer on u narodu ima ugled za nula posto- tipični NULAnder, a upravo sada Plenković pretvara HDZ u lansirnu rampu za SDP-ejskog urotnika NULAndera, koji je radio protiv HDZ-a.

MOST je do sada najsmrdljivija politička KOST bačena narodu da bi SDP-SKJ preživio opasnost koja se nadvila: lustraciju i istinu koju bi odradio domoljubni dio HDZ-a.
http://pollitika.com/most-lansirna-rampa-za-novog-popa-grubisica-dragu-p...

ps.
Uskoro bi Medicinski fakulteti u RH trebali otvoriti smjer: medicinski političar, jer su nam takve političare počeli uvoziti i iz Banja Luke.)))

Komentari

Plenković osobni interes stavlja ispred interesa stranke-jadno

Plenković je odradio protiv HDZ-a u 1. izbornoj jedinici, zbog osobnog interesa i straha od Hasanbegovićeve popularnosti u narodu.

Priskrbio je Prgometu- Milanovićevom "intimusu" u Kotromanovićevom stanu, drugu poziciju na listi u 1. izbornoj jedinici, ne bi li osobno dobio više preferencijskih glaova, jer je jasno da Prgomet ima ugled moralne nule kod hrvatskog naroda, a nakon togasu stavili ostale nepopularne članove na listu, te da bi pomogao SDP-u da dobije prevlast u Saboru. Stavljanjem Prgometa priskrbio je SDP-u 2 mandata: jedan manje za HDZ i jedan više za SDP, jer Prgomet ima mjesto sigurnog ulaza u Sabor za SDP, preko HDZ-ove liste.

Zašto?
Zato što Plenković stavlja sebe ispred interesa stranke, kao i ostali uhljebi koji su prihvatili Prgometa kao 2. na listi HDZ-a, iako je čista NULA, SDP-ov "intimus" na noćnoj seansi.

Da je Plenković mislio na interes stranke, a ne samo an svoj osobni, 2. na listi u 1. izb. jedinici bio bi Hasanbegović, jer bi taj privukao najviše glasova.

Ali, Plenković se boji da bi Hasanbegović dobio toliko preferencijskih glasova da bi se pokazalo kako on uopće i nema izborne baze.

Jadno od izdajničkih hdz-OVACA!

Tko je glasao

Kartaško pravilo

"Jedan pogled u protivničke karte bolji je o d 1000 tvojih kombinacija!"

Što želim kazati: nepotrebno je analizirati što se događa u strankama, nepotrebno je slušati njihove pričice (programe!!! - mošmislit), nepotrebno je pratiti tko je i kada će biti postavljen na listu ...
Nepotrebno je..
Nepotrebni su slijedeći izbori!

Tko ima mogućnosti da "pogleda u protivničke karte" tome će itekako biti jasno zašto se održavaju Nepotrebni izbori u rujnu za Zastupnički dom sabora.

Tko je glasao

Kokolindin šlamperaj u Kninu

Možemo zaključiti da Kitarovićka nije zlorabila Dan pobjede (slućajne države) zbog naglog naleta lojalnosti prema Hrvatskoj demokratskoj zajednici. Ovaj je njezin ispad složeniji zbog barem dva ralzoga.
Prvo, svi obavješteniji politički krugovi u Zagrebu još su početkom svibnja znali da se predsjednica Republike snažno zauzima za rušenje Tomislava Karamarka, budući da je Karamarkov HDZ svojom radikalno desnom politikom ugrozio i državu, ali i predsjedničin međunarodni status.
Budući da je aktivno sudjelovala u obaranju bivšeg predsjednika HDZ-a, što je i dovelo do novih izbora, Kitarovićka je odlučila na javnom mjestu, snažnom gestom, pokazati da još uvijek podržava Hrvatsku demokratsku zajednicu.

Tko je glasao

Nakon veleposlanika Srbije I.Josipovića na mjestu predsjednikaRH

Kolinda Grabar Kitarović pobijedila je I. Josipovića na predsjedničkim izborima.
Što je I. Josipov, govori nam on sam davanjem intervjua mediju neprijateljske agresorske države- čiji je bio veleposlanik za vrijeme svoga predsjeničkog mandata u Hrvatskoj.

Dakle, dolaskom gospođe K.Grabar Kitarović, Hrvatska je instituciju Predsjednik RH, oslobodila od srpskog veleposlanika koji je zaposjeo tu instituciju.

Smjena T. Karamarka odrađena je unutar HDZ-a, pod diltatom staljinistice Merkel i suradnju V. kolone unutar HDZ-a (Šeks, Brkić i uhljebnička bagra) koja pokušava antidemokratsku revoluciju uništavanja višestranačja i demokracije proširiti na sve europske države po modelu koji je napravila u Zapadnoj Njemačkoj -koju je pomoću službi DDR-a pretvorila u diktaturu jedne partije i nakradnog staljinizma koji provodi.
Njoj je smetao Karamarko i njegova nacionalna suverenistička politika, jer baba ne želi otpor svojoj staljinističkoj politici, niti otpor uvozu rodnih fašista u Hrvatsku. Za razliku od Orbanove Mađarske koja ej jedinstvena u RH postoji velika baza jugosrpskih petokolonaša i dmaćih izdajnika- političkih uhljeba, koji bi za svoj izdajnički "hljeb" prodali i Boga, i Domovinu i Hrvate.

Ta diktatorska babetina prijeti svim samostalnim državama: Mađarskoj, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj, a potjerala je i Veliku Britaniju iz EU, kojoj demokratsko naslijeđe određuje povlačenje poteza koje je narod zacrtao.

Njezina politika "otvorenih vrata" je politika pogroma Europe. Očito je da je podmićena, kao i većina europskih političara, od strane bogatih muslimanskih država, te pomaže širenje islama u Europi i zatiranje kršćana.

EU-unionistički hrvatski političari su samo evoluirani jugonacisti koji su YU proširili pojmom EU,a cilj im je isti- uništavanje RH, preko tiranije naddržave.

U okolnostima u kojima jesmo, vjerujem da KGK postupa politički mudro, jer nužno je čekati pogodan trenutak slabljenja i svgavanja komunjardiktatorice Merkel,. Taj trenutak svrgavanja Merkel, svakim terorističkim djelom u Njemačkoj i svakim divljačkim sjekira-mačeta-nož ubojstvima Nijemaca zbog njenih "otvorenih vrata" za ubojice i silovatelje, za rodne fašiste, dolazi sve brže i brže.

Ne sumnjam da ta neće pokušati varati na dolazećim izborima, jer drži sve medije, institucije, pa i firme koje su angažirane na brojanju glasova (kao što APIS drži SDP), jer ionako nema političkih suparnika- svi su velika koalicija, umreženi uhljebi koji teroriziraju građanstvo poput najgorih totalitarističkih sustava.

A onda, ako budu varali ( a hoće) i ako je išta ostalo od Nijemaca u Njemačkoj, , slijede neredi, obračuni i ...evo opet će od njih krenuti novi veliki rat .

Tko je glasao

KGK je gora od Merkelice

A obje gegaju na američki jojstick...

Tko je glasao

Kolinda G. Kitarović je hrvatska igračica, Merkel staljinistička

Kolinda Grabar Kitarović je hrvatska igračica.
Amerika nam je pomogla dozvolom odrade Oluje, a potvrdila se kao prijatelj bombardiranjem Srbije.
Mogla je i dalje u tom priojateljstvu, da nam je dozvolila očistiti B, Luku i srediti Posavinu, ali očito je poslušala V. Britaniju,i Francusku- stalne srpske priajteljice.

Merkel nije američka igračica, Na žalost Nijemaca, ona je pšrotunjemačka igračica.
Onime što radi je i protueuropska igračica, protuženska igračica koja uvozi tone rodnih fašista u Europu i ugrožava sve žene Europe.
Merkel je ubojica demorkracije, uništavateljica višestranačja i diuktatorica EU.
Kao takvu ocijenila ju je i V. Britanija i maknula se od nje.

Po političkom djelovanju najbliža je Staljinu.

Tko je glasao

Daj ppetra odi u neke toplice

i tunkaj se naopačke :)))

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Odavno si trebala biti banirana,...

Pollitika je privatna i zato :
i takva pollitika dobro je mjesto za one koji znaju s vama i ne daju se isprovocirati.

Da @mrak ima jednaka mjerila prema svima: i ti , i feniks odavno biste bili banirani, ...kao što su drvosjek, Laganini i slični koji vam samo uzvrate na provokacije.

Gotovo svi tvoji komentari na moje dnevnike i komentare su ad hominem i od sada ćeš uvijek u spam, kada ne komentiraš napisane tvrdnje , nego se baviš svojim procjenama , provokacijama i gnjusnim napadima ad hominem.

Tko je glasao

ppetra najveća lažljivica i trovačica pollitike, a i šire

Ja se na tvoje dnevnike rijetko kad javljam, najčešće ih niti ne čitam, tek bacim oko na komentare i javim se kad počneš baljezgati ono što ni pas s maslom ne bi pojeo, kao npr. onaj prethodni komentar. Kako mi se oko tebe ne da truditi niti elabororati stavove, nastojim ih izreći kratko i jasno :P

mrakovi me banovi isto slabo uzrujavaju, jer je već davno prepustio ovo zborište gnojištarima poput tebe. Eventualni ban samo bi me spasio gubljenja vremena na istom.

*crno je crno, a bijelo je bijelo*

Tko je glasao

Ah, taj prokleti SDP, taman

Ah, taj prokleti SDP, taman kad je Karamarko krenuo dovršiti svoj zadatak konačnog uništenja HDZa, Milanović i SDP instaliraju Plenkovića u vrh stranke, rejting stranke počeo rasti, već je na par postotaka do SDPa, pa to je strašno. Opet su se SDPovci preplašili pobjede na izborima i radom u vladi pa su morali pod hitno pokrenuti akciju spašavanja HDZa od propasti i uključenja u bitku za Saborska mjesta.
Pa dobro gospojo, kaj vas mori?
Jesam li ja naivan pa ne vidim da vam neko dobro plaća da pišete te pizdarije ili vi mislite da to što pišete netko uzima za ozbiljno, ma koliko istinito bilo!?
I nemojte da vam moram povedati kako je istina voda duboka !
:-)

Tko je glasao

Sigurnija oaza

Istina o SDP-u izašla je 3. 08. u Munchenu.

Upravo zbog toga osigurali su si sigurnu oazu unutar HDZ.a.

Sada im je sasvim svejedno koja će frakcija pobijediti, jer obje vode njihovi ljudi.
Ali, narodu je prekipjelo i kotač se neće tako lako vratiti nazad.

Istina teško, ali ipak izlazi na vidjelo,

Tko je glasao

A ti baš strašno želiš da

A ti baš strašno želiš da Perković i njegova ekipa konačno progovore o kasnim osamdesetima i počecima devedesetih?
jel sigurno to želiš, mi se vidi da mnogi HDZovci, sadašnji a i bivši ni najmanje to ne žele, znači ništa od istine.

Tko je glasao

Samo polako Jura, Kinkong vec

Samo polako Jura, Kinkong vec kmeci.

Tko je glasao

Baj nam Bože, još udbaša kao dr. Tuđman, a druge vragu nosi

I istinu piše novinar na index-u.
Dobar vic.
Raspitaj se o novinaru i novinama koje drži vlasnik kojemu su oprostili 2,23 milijuna kuna poreza
Tko?
Pogodi!

Ali da je dr, F. Tuđman i bio udbaš, daj nam Bože sada takvih udbaša!.)))

Sve je njih dr. F. Tuđman vodio k uspostavi suverene RH, a kada su shvatili da je ona tu, onda su udbaši osnovali HND, ali nisu uspjeli u tom političkom puču.

I uvijek sebe nazivaju "narodni"!?

Tko je glasao

a što je nounar

a što je nounar netočno napis´o ????

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najčitaniji članci