Tagovi

Nije Premijerkin posao da na svakom koraku polaze kotrljajuce kamenje!

Zasto dozvole borci domovinskog rata, Predsjednik Republike Hrvatske, i politicari u opoziciji da Vlada politizira povjesne dogadaje? - Sve oko domovinskog rata HDZ koristi u politicke svrhe. Proslo je 18. godina kako je rat zavrsio, Hrvatska je postala clanica NATO-a, a premijerka i ministri ponasaju se kao da jos uvijek postoje opasni neprijatelji. Jos uvijek se o domovinskom ratu na veliko govori, svaki vazan i ne vazan povjesni dogadaj dramatizira i senzacionalizira se. Ne, to nije normalno, nije zdravo za naciju. Narod je umoran od teme o domovinskom ratu i braniteljima. Dokle ce politicari svadjati hrvatski narod? Svim politickim partijama trebalo bi zabranit da oficijalno i sluzbeno prisustvuju, i drze govor na svecanostima koje obiljazavaju velike ratne povjsne dogadaje. Hrvatska je Republika i ima svog direktno od naroda izabranog Predsjednika. Predsjednik je odgovoran za nacionalnu sigurnost i stabilnost zemlje. Predsjednikova uloga trebala bi takoder biti, da na svim vaznim povjesnim svecanostima prisusutvuje i odrzi govor, govor koji ujedinjuje hrvatski narod. Ako je Predsjednik sprijecen, on svoju odgovornost moze delegirati suradnicima.

Svaki dan premijerka se vidi u medijama, za sobom vuce ostale ministre, pa i ja se pitam, zar premijerka nema pametnijeg posla nego "kotrljati kamenje"!? Nije njezina duznost da posvuda polaze kamene temeljce. Ovo je jos jedan primjer na jedan nekorektan, i neprimjeran postupak premijerke i hrvatske Vlade, koristi se domovinski rat i branitelji za stranacke svrhe. Premijerka koristi priliku da promovira HDZ i samu sebe.

Nije Premijerkin posao da na svakom koraku polaze kotrljajuce kamenje! U kojim jos zemljama postoji nesto tako slicno?! -

Ova izjava nije nista drugo nego demagogija - uvreda branitelja i hrvatskog naroda: "nazvati polaganje kamena temeljca za stanove stradalnika Domovinskog rata kotrljanjem kamenja je uvreda za stradalnike, branitelje, za sve nas u Zadru koji godinama radimo na ovom projektu." ... "Na ovu izjavu sigurno će reagirati i branitelji", objasnio je Željko Lončar, zamjenik Božidara Kalmete u županijskom HDZ-u.

Ne dopustivo je da premijerka, zajedno sa svojom ekipom upotrebljava ovakve trikove da bi sebe i svoj HDZ promovirala - nevjerojatno, upotrebljavaju se branitelji i domovinski rat za svadu hrvatskog naroda, upotrebljavaju se branitelji u stranacke svrhe.

Predsjednik/ Predsjednica Vlade ima odgogovornost da zajedno s ministrima brine za Drzavu kao jedinstvenu cijelinu. Ima odgovornost da djeluje racinalno i efektivno. Zajedno s ministrima premijerka ima odgovornost da djeluje za dobrobit svih gradana. - Vladina zadaca je da stalno trazi bolja rjesenja za razvitak zemlje, da planira i osigura za buducnost, da odgovorno upravlja drzavom. Duznost Premijera/ Premijerke i ministara je da se brine da ministarstva funkcioniraju na racionalan i efektivan nacin, i iskoristavaju resurse sto u zemlji postoje. Premijerka je duzna da zajedno s ministrima i ministarrstvima kreira politiku koja gradanima donosi dobitak, bolji standard - donosi prosperitet i blagostanje.

Komentari

Ne dopustivo je da

Ne dopustivo je da premijerka, zajedno sa svojom ekipom upotrebljava ovakve trikove da bi sebe i svoj HDZ promovirala - nevjerojatno,...Sve je dopustivo u ovoj državi jer su glasači tako odlučili!

Tko je glasao

Na iducim izborima glasaci

Na iducim izborima glasaci odlucuju drugacije, glasati ce za promjene, nemaju izbora! Ova Vlada dokazala je da ne zna bolje - na Opoziciji je sad da usmjeri brod u pravom smjeru, da dokazu da oni znaju bolje ...
kmmf

crveni biser

Tko je glasao

A sto da se radi kad HDZ

A sto da se radi kad HDZ zna! - HDZ je uvjerljiv - Vjezba daje vjestine...
kmmf

crveni biser

Tko je glasao

ti meni stančić i

ti meni stančić i plaćicu, a ja tebi cijeluuuuuu ulicu ;-)

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dosta-je-krize-ajmo-o-domoljublju-kos...

Tko je glasao

Dosta je krize, ajmo o

Dosta je krize, ajmo o domoljublju - svi kao jedan za Suska...
Drustvo u kojem svako vuce na svoju stranu, i nije ga briga ni sasto, nema perspektivu.
kmmf

crveni biser

Tko je glasao

Dosta je krize, ajmo o Gojku

Dosta je krize, ajmo o Gojku Šušku - svi kao jedan protiv Suska...
Drustvo u kojem svako vuce na svoju stranu, i nije ga briga ni sasto, nema perspektivu.
MMF

Tko je glasao

Postavke za pregledavanje komentara

Od 25. listopada 2017. godine na pollitika.com više nije moguće dodavati novi sadržaj (postove, komentare), niti je moguće kreirati nove ili se ulogirati na stare korisničke račune.
Odaberite svoje postavke za pregledavanje komentata i kliknite na "Snimi postavke" da aktivirate promjene.

Najkomentiraniji članci

Najviše ocijenjeni članci

Najčitaniji članci